!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, November 6, 2015

Kolmas maailmansota alkaa Lähi-idässä?

Ratsastaa ei päättynyt (381)

(Osa kolmesataakahdeksankymmentäyksi, Depok, Länsi-Jaavalla, Indonesiassa, 15 lokakuu 2015, 15:09 pm)

Kolmas maailmansota alkaa Lähi-idässä?

Sisällissota Syyriassa, sodan Jemenissä, konflikti Koreassa, kiistänyt Spratley saarilla Etelä-Kiinan meren ja konflikti Ukrainan ja Pohjois-Afrikan näyttää olevan Sysäyksen maailmansota siemenet tulevaisuudessa. Jos näin tapahtuu, on vaikea kuvitella menossa ihmiskunnan tänään, koska jos seurauksena riidan ulottuu kolmas maailmansota, kohtalo ihmisen olemassaolon on uhattuna, tämä voitaisiin kutsua Koraanin ja Sunnan kuin varhaisia merkkejä lähestyvästä Doom (hävittäminen ihmisen), koska toimia ja huolimattomuus ja kezoliman ihminen itse.
Koska maailmansota liittyy väistämättä sotilaallinen voima hallussaan ydinaseiden suurvalta Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Britannia, Ranska, Saksa, Japani, Pohjois-Korea, Intia, Pakistan, Israel ja Iran.
Ydinalan otsikkona ohjuksia hallussa näiden valtioiden riittää tuhoamaan 90 prosenttia maapallon väestöstä kolmannen maailmansodan.
Johtunee tuhoa ja tuhoaminen maapallon väestöstä, ihmisen jäännökset, jotka voivat silti olla vaikeaa rakentaa uuden sivilisaation takana kaltaisiin ihmisten tänään.
Sota Syyriassa, sitä vaikeampaa on ohi, koska tämä sota on mukana poliittisen kilpailun ja vaikutuksen maailman sotilaallinen suurvalta Venäjä ja Yhdysvallat.
Yhdysvallat Naton liittolaisia ja jäsenet Arabiliiton apua aseita, ammuksia ja sotilaskoulutus oppositioryhmien Syyriassa vastaan Assadin hallinnon että tuetut Iran, shiia Hizbollah Libanonissa ja Venäjällä.
Lisäksi poliittinen konflikti Syyrian konflikti on myös tullut taistelukenttä jihad enemmistön sunnien oppositio vastaan Assadin hallinnon tukema shiialaisuuden Hizbollahin ja shiia Iranin ja Venäjän
Lisäksi ideologia shiiojen ja sunnien (Ahlul Sunna waljamaah) on räikeässä ristiriidassa 90 prosenttia, sunnit syyttää shiia kuin harhaoppi, koska se on mengkafirkan seuralaiset profeetta Muhammedin,
Sunnit syyttää shiia mushab Koraani käyttää eri mushab sunni. Sunni käyttäen Koraani Mushab Usmani, sdangkan shiialaisuuden Fatimidit mushab, joka on paljon paksumpi kuin Mushab Usmani.
Sunni-enemmistö Indonesian edustaa Indonesian Ulema neuvosto (MUI) antoi fatwan (koska MUI puheenjohtaja professori HAMKA että shiia oppi on harhaoppi. Samoin myös fatwan antoi kuuluisa Sunni oppineet Saudi-Arabiasta, Pakistanissa, Intiassa ja Pohjois-Afrikkalainen (Egypti ).
Vaikka shiia papiston omat väitettä, jonka mukaan kumppaneita oli ollut pakanat, mm syyttävät seuralaiset profeetta Muhammedin sallittu kolme päivää kuoleman jälkeen vasta haudattu. Vaikka tutkijat Sunni melilai viivästyminen ei johtunut tahallista, mutta koska ystävät ravisteli, järkyttynyt eikä voinut uskoa profeetta Muhammed, joka oli juuri nähnyt kuolee, niin seurauksena viive oli tulkittu eri tavoin seuraajat shiialaisen.
Joten konfliktit Syyrian ja Irakin välillä ISIS (islamilainen valtio) on nyt ole pelkästään poliittinen sota, mutta se johtaa sotaan ideologian. Välillä Irakin shiia-järjestelmä, joka auttoi shiia Iranin ja Libanonin shiia Hizbollahin, vastaan ISIS, joka tukee 25000 jihadisteihin yli 100 maasta, mukaan lukien Venäjältä, Tadžikistan, Afganistan, Yhdysvallat ja Nato-maiden.
Saudi-Arabia ja sen liittolaisia Arabiliiton tukea koalitio 18 maassa johtama Yhdysvaltojen ja Naton torjumiseksi ISIS. Saudi-Arabia syytetty ISIS ryhmänä Khawarij sekä shiia syytetään harhaoppi.
Saudi papit väittivät he eivät löytäneet sirpaleryhmillä muslimien mukaisesti seuralaiset Ahl Sunna wal Jama'ah paitsi keskuudessa seuraajia As-salafeista al-Salih Ahlul Hadeeth.

Mu'tazilah miten voisi vastata seuralaiset suuri lukujen kun he irtisanoa suuren luvut oikeudenmukaisuuden ja laskea heidän ystävänsä ja syytti heitä harhaoppi, kuten Al-Wasil bin Atho "jossa todetaan: Jos Ali, Az-Zubair Tholhah ja sitten en ole todisteena rangaistaan koska heidän todistuksensa. [Katso Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

Kharijites oli tullut ulos uskonnon ja menyempal seurakunnan muslimien koska perusohjeita oppinsa on mengkafirkan Ali ja hänen poikansa, Ibn Abbas, Uthman, Talha, Ayesha ja Mu'awiyah ja ei sijaitse ominaisuuksiin seuralaiset ihmiset häiritsevää ja mengkafirkan niitä.

Kuten Shufiyah, he aliarvioivat perintö profeettojen ja halventavaa lähetin kirjan ja Sunnan ja niiden mensifatkan kuin kuolleen. Suurmies he sanovat: Otat tietosi, kuolleiden kun otamme tietomme hyvä elämä joka ei ole kuollut (Jumala) suoraan. Siksi he sanovat-suunsa hylätä sanad hadits-: Onko mengkhabarkan minulle sydämessä Rabb.

Mitä shiioja, he ovat uskoneet, että seuralaiset oli rauennut kuoleman jälkeen Profeetan sallallaahu 'alaihi wa sallam paitsi muutamia ihmisiä, ks Al-Kisyiy-yksi it- pappi kertoo historiasta kirjan Rijalnya tapauksessa. 12.13 Abu Ja'far, että hän on todennut: Kaikki luopio kuoleman jälkeen Profeetan sallallaahu 'alaihi wa sallam paitsi kolme, sanoin: Kuka on kolmas henkilö? Hän vastasi: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary ja Salman Al-Farisiy.

Ja kerrottu s.13 Abu Ja'far, hän sanoi: Udvandrerne ja Anshor on tullut ulos (uskonnon) lukuun ottamatta kolmea. [Katso Al-Kaafiy työn Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini myös nähdä heidän suuri -tokoh aikaan this- tuomitsi ja kirosi Abu Bakr ja Umar teoksessaan Kasyful Asroor tapauksessa, 131, hän totesi: totisesti syaikhani (Abu Bakr ja Umar) ... ja tästä olemme pakko esittää todisteita todisteita niiden poikkeamat ovat molemmat hyvin selvillä Koraanin osoittaakseen, että kaksi oli menyelisihinya.

Ja sanoi taas kannalta 137: ... ja profeetta suljettu silmät (d) kun hänen molemmat korvansa ei huomioita Ibn al-Khattab joka pystyssä valheen ja kufr peräisin Käytännössä kezindikan ja penyelisihan ja jakeita Koraanissa " kunniakas.

Kuten Murji'ah, he uskovat, että usko näiden tekopyhien jotka ovat samassa uskossa kenifakan Assabiqunal Awalun (ensimmäinen ihmisiä, jotka muunnetaan islamin) sekä siirtolaisten ja auttajaa.

Miten he kaikki vastasivat ystävien kun he ovat:

Mengkafirkan valittu ihmisiä keskuudestaan
Älä hyväksy lainkaan, että ne kerrottu Profeetan sallallaahu 'alaihi wa sallam aqeedah ja Sharian laki.
Seuraa Bysantin sivistyksen ja kreikkalaisen filosofian

Lopuksi
Nämä ryhmät kaikki haluavat kieltää meitä todistajia kirjan ja Sunnan ja tuomitsevat niitä, kun ne ovat enemmän arvoinen moite, ja ne ovat zindiq.

On siis selvää, että käsitys al-salafeista on manhaj Firqatun Najiyah ja ATH-Thaifah Al-Mansurah käsitteeseen ymmärryksen, hyväksyntää ja Istidlal (oikeudellinen päätös).

Vaikka ne, jotka seuraavat esimerkkiä seuralaiset ovat ne, jotka työvoiman kanssa kertomukset (Hadith) ovat aitoja ja aitoja Dalah sharia-lakia, jossa tie ja ymmärrystä ystävä, ja tämä on hänen elämäntapa Ahlul Hadeeth, ei tietenkään Ahl-ul-bid'ah ja himo. Niin totta ja voimakas mitä kuvaamme kun selitämme niiden menestys muodossa välittäjänä Profeetan sallallaahu 'alaihi wa sallam kanssa menestys henkilö, joka otti Sunnan sallallaahu' alaihi wa sallam ja Sunnan neljän kalifit hänen jälkeensä.
Väliset riidat sunnien kanssa shiiojen mukaan monet historioitsijat islamin ei voida erottaa vanhasta välinen kilpailu etnisten persialaisten ja arabien Lähi-idässä.
Lisäksi kun kuningas D'Andrea (Persia / Iran) oli hallinnut paljon Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa ja osissa Eurooppaa voisi valloitti ja kukisti islamilaisen kalifaatin, jolloin alkuperäinen Persian uskonto zarathustralaisuus islamiin.
Mutta ilmeisesti vaikutteita ja kulttuurinen kilpailu zarathustralaisia halua poistettava vain persialaiset, niin islamin että kehittynyt Iranin on hyvin erilainen kuin islam Lähi-idässä hallitsi arabikansakunnan.
Ominaisuuksiltaan erilaisia Sunnalaisuus jota kutsutaan Shi'a ryhmiä. Historia jaetun ensimmäisen kerran laukaisi nousu bin abi Talib Ali tuli kalifi Uthman korvata tappoi kapinalliset.
Kun nouseva Ali tuli kalifi tueksi kaikki ystävät, paitsi Muawiya, joka oli myönnettävä Ali jälkeen Ali syytteeseen kerran kapinallisten murhaajat Usman, mutta Ali totesi, että aika hän vain kiireinen haluaa yhdistää muslimeja on jaettu, yhtenäisyys oli tullut priotitas uusi pyrittiin etsi ja syytteeseen murhaajat Usman.
Muawiyah että yksi klaani ryhmä (sukujuuret kanssa Usman) suorittaa ijtihad että oikeus ensin, oli tunnustus hallituksen Ali. Ijtihad ero Ali ja Muawiyah ryhmä on mikä väri alkuperäinen alkuperä väitteen muslimien keskuudessa ja on nyt kehittynyt ideologinen eroja Shia ja sunnit.
Lisäksi viime Shia vastaa kaikista seuralaiset Profeetan ovat kafir (luopio) paitsi Persian laskeutuminen seuralaisia kuten Salman Al Farisi.
Shia Rafidah edes harkita ja puhdistaa Ali, että Ali oli se, joka todella ansaitsee olla viimeinen profeetta. Jopa shiia liian jumaloida linjoja ja sukua Ali Husein Ali poika naimisissa tytär entinen kuningas Persian valloitti kalifi Umar Bin Khattab.
Vaikka Ali oli monta lasta, kuten Hasan, mutta kultti vain jälkeläisiä Hussein naimisissa tytär Persian kuninkaan, niin että 12 shiia imaamit ovat kaikki sukujuuret Ali Hussein, pojanpoika profeetta Muhammedin.
Toinen ero on ongelma Koraani, kun sunnit käyttäen Mushab Usmani (Mushab aikana kerätyt kalifaatti Usman), käytä sitten Mushab Shia Fatimidit (Fatima oli tytär profeetta Muhammedin ja vaimo Ali).
Jopa sana shiiojen pyhä kirja Koraani Fatimis versio on paksumpi kuin Mushab Usmani.
Siksi Ihmiset Shia mengkafirkan seuralaisten (sunnit koskaan mengkafirkan Ali ja ystävä Persian syntyperän), jopa menhormati heitä, joten Hadith (Sunnan / Al-Hikmah) Profeetta Muhammed kertoi kaikki ystävät mukaan luettuina Salman Al Farisi käytetyt Sunnalaisuus, jälkeen Jos lajiteltu aito Hadiths, tai Hasan hadith dhoif (heikko sanadnya tai epätosi).
Papit, jotka keräävät niitä imaami Buchori tämän hadithin, imaami Muslim, Imam Syafei, Imam Hambali, Imam Hanafi ja Malikin imaami.
Siksi Indonesian Ulema neuvosto (MUI), joka hallitsi Ulama NU, Muhammadiyah, Hidayatullah, tarkalleen, kaikki sunnit, koska puheenjohtaja MUI professori Tohtori HAMKA mengelluarkan fatwa että Shia kuten Sesat virtauksen (10 kriteerit syy).
Jotta konflikti Syyriassa, Irakissa ja Jemenissä voi olla monimutkainen ja vaikea sovittaa yhteen, jokaisen konfliktin osapuolia kokevat yhtä jihad pyhää sotaa.


Snowden: ISIS Kulminta Israel, USA ja UK

REPUBLIKA.CO.ID, entiset työntekijät National Security Agency (NSA) Yhdysvallat Edward Snowden sanoi jos islamilainen valtio Irakissa ja Syyriassa (ISIS) on organisaatio muodostuu älykkyyttä yhteistyötä kolmen maan.
Lainasi Global Research, riippumaton tutkimusorganisaatio Kanadan mediassa, Snowden paljasti, että rahanpesun Britannian, Yhdysvaltain ja Israelin Mossadin työskentelevät yhdessä luoda uuden kalifaatin valtio nimeltä ISIS.
Snowden sanoi tiedusteluelinten kolme kuuluvien maiden terroristijärjestö houkutella ääriryhmien ympäri maailmaa. He kutsuvat tätä strategiaa "hunajakenno".
NSA julkistettujen asiakirjojen Smowden osoittaa, kuinka mehiläispesä strategiaa suunniteltu suojaamaan etuja sionistien luoda iskulause islamin. Näiden asiakirjojen perusteella, ainoa tapa suojella etuja juutalaisten on luoda vihollisen rajalla.
Strategia on tehty laittaa kaikki ääriryhmien samassa paikassa niin helposti kohdennettuja. Paitsi, että ISIS pidentäisi epävakaus Lähi-idässä, erityisesti arabimaissa.
Näiden asiakirjojen perusteella, ISIS johtaja Abu Bakr al-Baghdadi myös saada koko vuoden sotilaskoulutuksen peräisin Mossadin, Israel. Al-Baghdadi myös saada kurssi teologian ja retoriikan sionistisen tiedustelupalvelut.

Soita Iran ISIS US Puppet Protector Israel

Johtaja Iranin asevoimien kenraali Massoud Jazayeri Bigadir soittaa ISIS muodostettu Yhdysvaltain suojella Israeliin. (Special)
TEHRAN - Iranin asevoimien päällikkö kenraali Massoud Jazayeri Bigadir soittaa ISIS muodostaman Yhdysvallat (US) suojella Israeliin. Mukaan Jazayeri, nähdään tietyn peitelty Yhdysvaltain apua ISIS.

"Kuitenkin me näemme tämän ongelman, katsomme Yhdysvaltojen tuen terroristiryhmien ISSL. He tekevät niin suojellakseen Israelia uhkaa tällä alueella", sanoo Jayazeri, kuten raportoitu Farsnews perjantaina (16/10).

Jayazeri sanoa, miten USA auttoi ISIS on kanssa membentangan ketju vaikutusvaltaa Lähi-idässä, joka on hitaasti vahvistaminen ISIS. Ketju osoitettiin voi rajoittaa liikkumista Hizbollah Libanonissa, tukahduttamaan vastus voimat ISIS ja jopa mahdollisuus painostaa Irania, joten se ei voi tehdä paljon Lähi-idässä.

Syyria, sanoi Jayazeri, on tärkein kohta rikkoa ketjujen että valta. Siksi, Iran yrittää auttaa Syyrian katkaisemiseksi, joka pyritään myös kaataa Syyrian hallitus.

Hän uskoo, avulla Iranin, niin Syyria voi voittaa taistelun, ja murtaa ketjuja, jotka ovat levittäneet Yhdysvalloissa neljän viime vuoden aikana Syyriassa.

"" Hallitsijat "yli neljän viime vuoden jatkuvasti yrittää kaataa Syyrian hallitus. Nojalla tukea Iranin, paitsi Syyrian hallitus ei voida kaataa, mutta myös Syyria saada uusi voitto", hän sanoi.

Venäjä ja Yhdysvallat kokouksesta otsikko Syyrian ilmatilaa

(BBC) - Pentagon sanoi että suihkut heillä liikkumavaraa erottaminen, joka ei ole liian lähellä Venäjän sotilaskoneet.
Venäjä on sopinut kokouksen pitämistä Yhdysvalloissa noin nykyinen turvallisuustilanne pommitukset Syyriassa, mukaan Pentagon.
Kokous oli "hyvin todennäköisesti tapahtuu tänä viikonloppuna", sanoi tiedottaja Peter Cook.
Pelätään kaatuu törmäyksen koska Yhdysvallat ja Venäjä ovat molemmat pommi-iskut Syyrian huolimatta erikseen.
Yhdysvallat ja Nato-liittolaisten häiritsi takia jet lentokoneita Venäjällä on useita kertoja rikkonut ilmatilassa Turkin.
Aiemmin tällä viikolla, Pentagon virkamiehet sanoivat, että niiden on tehtävä vähintään yksi toimenpide "turvallisen porrastuksen" että hävittäjiä Yhdysvallat älä mene liian lähelle venäläisiä lentokoneita yli Syyria.
Tämä tapaus sattui 1. lokakuuta, mutta Pentagon ei toimittanut lisäselvityksiä.
Tämä kokous on tarkoitus keskustella siitä, miten paljon erotusetäisyyden suihkujen Yhdysvaltojen ja Venäjän ja mikä on tavallinen kieli viestinnän miehistöstä.
Venäjä on myös käynnistänyt raketteja sota Kaspianmeren.
Pelätään, että Venäjä todella hyökkäsi vastustajat presidentti Bashar al-Assad, ei militantti kantoja ISIS.
Yhdysvaltain puolustusministeri Ashton Carter perjantaina (9/10) on syyttänyt Venäjää sotilasoperaatioiden "perustavanlaatuisia puutteita" Syyriassa ja "sytyttää sisällissota, joka kannustaa ääriliikkeitä".
Mutta Moskova kielsi julkilausuman sanomalla, että viime viikolla he hyökkäsivät tavoitteiden sijasta ISIS.

Venäjän risteilyohjuksia "kuuluvat Iranin
Virkamiehet puolustusministeriön sanoi Yhdysvalloissa, Venäjän risteilyohjuksia potkut Kaspianmereltä tavoitteita Syyriassa kuuluu Iranissa.
Kaksi virkamiestä joka on kieltänyt henkilöllisyytensä, sanoi, että on epäselvää, onko vahinko tulipalon näitä ohjuksia.
Virkamies sanoi neljä ohjusta ulos tulilinjalle.
Iran uutistoimisto lainasi kuvernööri Takab maakunnassa, Länsi Iran, joka sanoo vieraita esineitä laskussa kylään.
Venäjän puolustusministeriön sanoi kaikki ohjukset osui halutun tavoitteet Syyriassa.
Venäjän viranomaiset sanoivat keskiviikkona (07/08) oli potkut 26 risteilyohjuksia Venäjän torjua alusten Kaspianmeren, jonka tavoitteena on jihadi ryhmien Pohjois-Syyriassa pato luoteeseen.
Väite, että Venäjän ohjukset Iraniin tänä syksynä tulee näkyviin, kun NATO vahvisti, että he puolustavat liittolaisia.
Nato kertoo se on muuttanut menettelyä, joka mahdollistaa joukkojen olla nopeampi.
Tämä kehitys tulee kuin Venäjä kasvatti sotilaallista osallistumista Syyrian konfliktin.
Syyria itse tyytyväinen "tukea Venäjältä" Venäjän sotilaallinen sanoi iskut ovat heikentäneet valtaa itseään kutsuva ryhmä islamilainen valtio tai tunnetaan ISIS.

Neljä Venäjän sotalaivat kuulemma ampui 26 ohjuksia 11 tavoitteet ISIS.
Venäjä sanoi, että se oli käynnistänyt raketti hyökkäys kohderyhmän kutsuu itseään islamilainen valtio tai ISIS Syyriassa sen sota Kaspianmeren joka on noin 1,500 km.
Puolustusministeri Sergei Shoigu sanoi neljä sotalaivoja ampui 26 ohjuksia 11 tavoitteet merellä ja tuhota se.
Vaikka Syyrian maavoimien ilman kansi hyökätä Venäjälle, sanoi Syyrian virkamiehiä.
Venäjä kiistää syytökset, että suurin osa hyökkäyksistä että ne ovat aloittaneet kohde ei ISIS.
Toimielimet aktivisteja, Syyrian Observatory for Human Rights, raportoi edistymisestä "" kovaa taistelevat useita kuukausia "maakunnassa Hama ja Idlib.
Yhteenottoja tapahtui käynnistämisen jälkeen Venäjän ilmahyökkäyksen samalla alueella.
On arvioitu, että hyökkäykset Kaspianmeren on ensimmäinen koordinoitu hyökkäys koska ilmaiskut Venäjä, läheinen liittolainen Syyrian presidentti Bashar al-Assad, alkoi 30. syyskuuta.
Venäjä on sanonut on kohdistettu "kaikki terroristit", mutta ainakin osa ilmasta hyökkäyksiä raportoitu siviileihin ja kapinallisryhmien tukena West.

Syyrian presidentti Bashar al-Assad kuvaa Venäjän puuttunut sisällissota Syyriassa erittäin tärkeitä turvallisuuden koko Lähi-idän alueella.
Syyrian johtaja sanoi, että sotatoimien Yhdysvaltain johtama liittouma itseään kutsuva ryhmä islamilainen valtio tai ISIS jättänyt leviämisen estämiseksi terrorismin.
Hän väitti, että vain koalitio Syyria, Venäjä, Iran ja Irak, jotka voivat estää vahingot alueella.
"Tämä koalitio on onnistuttava, jos ei, me todistaja tuhoaminen koko alueen. Uskomme, että tämä koalitio on onnistunut," Syyrian presidentti sanoi haastattelussa Iranin televisio esitettiin sunnuntaina (04/10).
Hänen mukaansa neljä maat Iso voittaa terrorismin ja päätyvät lopulta "konkreettisia tuloksia", toisin kuin Yhdysvaltain johtama liittouma.
Venäjä on käynnistänyt ilmaiskujen vastaan ISIS Syyriassa viime viikolla.
Kun presidentti Bashar al-Assad väittää, Venäjä jatkoi käynnistää ilmaiskut Syyriassa.
Mainitsi, että venäläiset hyökkäsivät kannat ISIS, mutta aktivistit sanovat painopiste tavoitteena on ryhmien vastustavat presidentti Assad.

Jäsenet Yhdysvaltain johtama liittouma, joka käynnisti vastustuskyky itseään kutsuva ryhmä islamilainen valtio tai ISIS, kehotti Venäjää lopettamaan ilmaiskut että he sanoivat osuma Syyrian oppositioryhmiin ja siviilejä.
Yhteisessä julkilausumassa perjantaihin (2 lokakuu), Yhdysvallat, Britannia, Turkki ja muut jäsenet koalitio sanoi Venäjän hyökkäys olisi "johtaa vain enemmän ääriliikkeitä".
Venäjä, joka todistajien mukaan palasi hyökkäys perjantaina (02/10), sanoi, että se on kohdistettu ISIS.
Vanhempi Venäläinen virkamies sanoi hyökkäys voi kestää kolmesta neljään kuukautta.
Alexei Pushkov, hallituksen puheenjohtaja Venäjän parlamentin ulkoasioiden, lisäämällä vain Yhdysvalloissa "teeskennellä" pommitettu ISIS.
Hän lupasi Venäjä olisi tehokkaampaa toimintaa.
Venäjän ilmavoimat käynnistää ilmaisku Syyriassa keskiviikkona (30 syyskuu).
Syyrian armeija sanoi Venäjä on tehnyt 18 ilmaiskujen jälkeen torstai-iltana.
Niistä tehdään maakunnassa Hama ja Idlib, maakunnassa, jossa on vahvuuksia ISIS.

Venäjä sanoo "tuhansia Venäjän kansalaisten on liittynyt ISIS Syyriassa.
Venäjän ylähuone keskiviikkona (30/09) yksimielisesti hyväksyi pyynnön presidentti Vladimir Putin lähetti joukkoja toiseen maahan.
Tämä päätös pohjusti Venäjän hallitusta käynnistämään ilmaiskut löi itseään kutsuva ryhmä islamilainen valtio tai ISIS.
Tiedottaja Venäjän hallitus, Sergei Ivanov, sanoi, että se ei lähetä maajoukkoja Syyriaan ja vain käyttää valtaa ilman.
Mukaan Ivanov, Venäjällä on intressejä Syyriassa koska "tuhansia Venäjän kansalaiset ovat liittyneet ISIS ja niistä on tullut uhka kansalliselle turvallisuudelle".
"Se ei ole kysymys saavuttaa tavoite tai kunnianhimoa ulkopolitiikkamme, väittämä länsimaissa. Tämä on yksinkertaisesti, koska on olemassa kansallisia etuja Venäjällä", Ivanov sanoi.
Ivanov lisäsi Syyrian presidentti Bashar al-Assad, on pyytänyt virallisesti sotilaallista apua Venäjälle.
Aiemmin aikana puheen YK: n päämajassa, presidentti Putin vaati suurempaa koalitio torjua terrorismia.
Lisäksi Venäjä, Yhdysvaltain johtama liittouma on ensimmäinen käynnistettiin ilmaiskujen Syyriassa viime vuonna.
Venäjä ja Yhdysvallat kokouksesta otsikko Syyrian ilmatilaa
Pentagon sanoi että suihkut heillä liikkumavaraa erottaminen, joka ei ole liian lähellä Venäjän sotilaskoneet.
Venäjä on sopinut kokouksen pitämistä Yhdysvalloissa noin nykyinen turvallisuustilanne pommitukset Syyriassa, mukaan Pentagon.
Kokous oli "hyvin todennäköisesti tapahtuu tänä viikonloppuna", sanoi tiedottaja Peter Cook.
Pelätään kaatuu törmäyksen koska Yhdysvallat ja Venäjä ovat molemmat pommi-iskut Syyrian huolimatta erikseen.
Yhdysvallat ja Nato-liittolaisten häiritsi takia jet lentokoneita Venäjällä on useita kertoja rikkonut ilmatilassa Turkin.
Aiemmin tällä viikolla, Pentagon virkamiehet sanoivat, että niiden on tehtävä vähintään yksi toimenpide "turvallisen porrastuksen" että hävittäjiä Yhdysvallat älä mene liian lähelle venäläisiä lentokoneita yli Syyria.
Tämä tapaus sattui 1. lokakuuta, mutta Pentagon ei toimittanut lisäselvityksiä.
Tämä kokous on tarkoitus keskustella siitä, miten paljon erotusetäisyyden suihkujen Yhdysvaltojen ja Venäjän ja mikä on tavallinen kieli viestinnän miehistöstä.
Venäjä on myös käynnistänyt raketteja sota Kaspianmeren.
Pelätään, että Venäjä todella hyökkäsi vastustajat presidentti Bashar al-Assad, ei militantti kantoja ISIS.
Yhdysvaltain puolustusministeri Ashton Carter perjantaina (9/10) on syyttänyt Venäjää sotilasoperaatioiden "perustavanlaatuisia puutteita" Syyriassa ja "sytyttää sisällissota, joka kannustaa ääriliikkeitä".
Mutta Moskova kielsi julkilausuman sanomalla, että viime viikolla he hyökkäsivät tavoitteiden sijasta ISIS.

Venäjän risteilyohjuksia "kuuluvat Iranin
Kuvia Venäjän puolustusministeriö esittää Venäjän ohjuksia potkut Kaspianmeren.
Virkamiehet puolustusministeriön sanoi Yhdysvalloissa, Venäjän risteilyohjuksia potkut Kaspianmereltä tavoitteita Syyriassa kuuluu Iranissa.
Kaksi virkamiestä joka on kieltänyt henkilöllisyytensä, sanoi, että on epäselvää, onko vahinko tulipalon näitä ohjuksia.
Virkamies sanoi neljä ohjusta ulos tulilinjalle.
Iran uutistoimisto lainasi kuvernööri Takab maakunnassa, Länsi Iran, joka sanoo vieraita esineitä laskussa kylään.
Venäjän puolustusministeriön sanoi kaikki ohjukset osui halutun tavoitteet Syyriassa.
Venäjän viranomaiset sanoivat keskiviikkona (07/08) oli potkut 26 risteilyohjuksia Venäjän torjua alusten Kaspianmeren, jonka tavoitteena on jihadi ryhmien Pohjois-Syyriassa pato luoteeseen.
Väite, että Venäjän ohjukset Iraniin tänä syksynä tulee näkyviin, kun NATO vahvisti, että he puolustavat liittolaisia.
Nato kertoo se on muuttanut menettelyä, joka mahdollistaa joukkojen olla nopeampi.
Tämä kehitys tulee kuin Venäjä kasvatti sotilaallista osallistumista Syyrian konfliktin.
Syyria itse tyytyväinen "tukea Venäjältä" Venäjän sotilaallinen sanoi iskut ovat heikentäneet valtaa itseään kutsuva ryhmä islamilainen valtio tai tunnetaan ISIS.

Neljä Venäjän sotalaivat kuulemma ampui 26 ohjuksia 11 tavoitteet ISIS.
Venäjä sanoi, että se oli käynnistänyt raketti hyökkäys kohderyhmän kutsuu itseään islamilainen valtio tai ISIS Syyriassa sen sota Kaspianmeren joka on noin 1,500 km.
Puolustusministeri Sergei Shoigu sanoi neljä sotalaivoja ampui 26 ohjuksia 11 tavoitteet merellä ja tuhota se.
Vaikka Syyrian maavoimien ilman kansi hyökätä Venäjälle, sanoi Syyrian virkamiehiä.
Venäjä kiistää syytökset, että suurin osa hyökkäyksistä että ne ovat aloittaneet kohde ei ISIS.
Toimielimet aktivisteja, Syyrian Observatory for Human Rights, raportoi edistymisestä "" kovaa taistelevat useita kuukausia "maakunnassa Hama ja Idlib.
Yhteenottoja tapahtui käynnistämisen jälkeen Venäjän ilmahyökkäyksen samalla alueella.
On arvioitu, että hyökkäykset Kaspianmeren on ensimmäinen koordinoitu hyökkäys koska ilmaiskut Venäjä, läheinen liittolainen Syyrian presidentti Bashar al-Assad, alkoi 30. syyskuuta.
Venäjä on sanonut on kohdistettu "kaikki terroristit", mutta ainakin osa ilmasta hyökkäyksiä raportoitu siviileihin ja kapinallisryhmien tukena West.

Haastattelu presidentti Bashar al-Assad Iranin televisio sunnuntaina (04/10).
Syyrian presidentti Bashar al-Assad kuvaa Venäjän puuttunut sisällissota Syyriassa erittäin tärkeitä turvallisuuden koko Lähi-idän alueella.
Syyrian johtaja sanoi, että sotatoimien Yhdysvaltain johtama liittouma itseään kutsuva ryhmä islamilainen valtio tai ISIS jättänyt leviämisen estämiseksi terrorismin.
Hän väitti, että vain koalitio Syyria, Venäjä, Iran ja Irak, jotka voivat estää vahingot alueella.
"Tämä koalitio on onnistuttava, jos ei, me todistaja tuhoaminen koko alueen. Uskomme, että tämä koalitio on onnistunut," Syyrian presidentti sanoi haastattelussa Iranin televisio esitettiin sunnuntaina (04/10).
Hänen mukaansa neljä maat Iso voittaa terrorismin ja päätyvät lopulta "konkreettisia tuloksia", toisin kuin Yhdysvaltain johtama liittouma.
Venäjä on käynnistänyt ilmaiskujen vastaan ISIS Syyriassa viime viikolla.
Kun presidentti Bashar al-Assad väittää, Venäjä jatkoi käynnistää ilmaiskut Syyriassa.
Mainitsi, että venäläiset hyökkäsivät kannat ISIS, mutta aktivistit sanovat painopiste tavoitteena on ryhmien vastustavat presidentti Assad.

Savu nousee koska ilmaiskuja Kafr Nabel, Idlib maakunnassa.
Jäsenet Yhdysvaltain johtama liittouma, joka käynnisti vastustuskyky itseään kutsuva ryhmä islamilainen valtio tai ISIS, kehotti Venäjää lopettamaan ilmaiskut että he sanoivat osuma Syyrian oppositioryhmiin ja siviilejä.
Yhteisessä julkilausumassa perjantaina (2. lokakuuta), Yhdysvallat, Britannia, Turkki ja muut jäsenet koalitio sanoi Venäjän hyökkäys olisi "johtaa vain enemmän ääriliikkeitä".
Venäjä, joka todistajien mukaan palasi hyökkäys perjantaina (02/10), sanoi, että se on kohdistettu ISIS.
Vanhempi Venäläinen virkamies sanoi hyökkäys voi kestää kolmesta neljään kuukautta.
Alexei Pushkov, hallituksen puheenjohtaja Venäjän parlamentin ulkoasioiden, lisäämällä vain Yhdysvalloissa "teeskennellä" pommitettu ISIS.
Hän lupasi Venäjä olisi tehokkaampaa toimintaa.
Venäjän ilmavoimat käynnistää ilmaisku Syyriassa keskiviikkona (30 syyskuu).
Syyrian armeija sanoi Venäjä on tehnyt 18 ilmaiskujen jälkeen torstai-iltana.
Niistä tehdään maakunnassa Hama ja Idlib, maakunnassa, jossa on vahvuuksia ISIS.

Parlamentti hyväksyi Venäjälle käynnistää ilmaiskut Syyria
Venäjä sanoo "tuhansia Venäjän kansalaisten on liittynyt ISIS Syyriassa.
Venäjän ylähuone keskiviikkona (30/09) yksimielisesti hyväksyi pyynnön presidentti Vladimir Putin lähetti joukkoja toiseen maahan.
Tämä päätös pohjusti Venäjän hallitusta käynnistämään ilmaiskut löi itseään kutsuva ryhmä islamilainen valtio tai ISIS.
Tiedottaja Venäjän hallitus, Sergei Ivanov, sanoi, että se ei lähetä maajoukkoja Syyriaan ja vain käyttää valtaa ilman.
Mukaan Ivanov, Venäjällä on intressejä Syyriassa koska "tuhansia Venäjän kansalaiset ovat liittyneet ISIS ja niistä on tullut uhka kansalliselle turvallisuudelle".
"Se ei ole kysymys saavuttaa tavoite tai kunnianhimoa ulkopolitiikkamme, väittämä länsimaissa. Tämä on yksinkertaisesti, koska on olemassa kansallisia etuja Venäjällä", Ivanov sanoi.
Ivanov lisäsi Syyrian presidentti Bashar al-Assad, on pyytänyt virallisesti sotilaallista apua Venäjälle.
Aiemmin aikana puheen YK: n päämajassa, presidentti Putin vaati suurempaa koalitio torjua terrorismia.
Lisäksi Venäjä, Yhdysvaltain johtama liittouma on ensimmäinen käynnistettiin ilmaiskujen Syyriassa viime vuonna.

Iran ja Venäjä vastustivat ISIS, tukee al-Assad
Venäjän presidentti Vladimir Putin (oikealla) tukee Syyrian hallitus presidentti Bashar al-Assad (vasemmalla).
Iranin presidentti Hasan Ruhani ja Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmaisi halunsa sisällyttää oikeusvaltion presidentti Bashar al-Assad torjunnassa miliisit ISIS.
Tapaamisessa useita tutkimuslaitoksia ja toimittajat ennen istuntoa Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokouksen alkoi, Rouhani sanoi, että Al-Assadin sääntö ei saa vaimennettu jos ISIS haluaa voiteta.

Dilengserkan
Iranin ja Venäjän asenne ei vastaa länsimaiden asemaa.
Britannian pääministeri David Cameron, Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja Ranskan presidentti Francois Hollande toistuvasti kehottanut Al-Assad syrjäytettiin vallasta ehtona rauhansopimuksen.
"(Bashar al) Assad ei voi olla osa tulevaisuutta Syyrian. Hän on teurastettu oman kansansa. Hän on auttanut luomaan konflikteja ja kriisejä tämän muuttoliikkeen. Hän on upseeri, joka palvelukseen jäseniä ISIS ", sanoi Cameron.
New Yorkissa, maan johtajat tulivat osallistua YK: n yleiskokoukseen keskellä kriisiä maahanmuuttajien ja pakolaisten syyrialaista alkuperää.
Koska konflikti Syyriassa vuonna 2011, yli 200000 ihmistä kuoli. Sitten noin neljä miljoonaa syyrialaiset ovat paenneet eri maihin, kuten Turkki, Libanon, Jordania, Eurooppaan.
Jaa tämä uutinen jakamisesta

Tämä operaatio järjestettiin seuraavat päätös laajentaa ponnisteluja hyökkäyksiä sotilaalliset ryhmät, ilmoituksen mukaan AFP-uutistoimisto.
Ranskan ensimmäinen ilma hyökkäys valtaa militantti ryhmä kutsuu itseään islamilainen valtio tai ISIS Syyriassa sunnuntaina (27/09).
Tämä operaatio järjestettiin seuraavat päätös laajentaa ponnisteluja hyökkäyksiä sotilaalliset ryhmät, ilmoituksen mukaan AFP-uutistoimisto.
Ranskan presidentin kanslian sanoi ilmaisku tehtiin kun se suorittaa tiedustelu toimintaa kahden viime viikon aikana.
Toistaiseksi Ranska osallistuvat vain ilmaiskut Irakiin, mukaan uutistoimisto Reutersin.
Käyttö "vastaan ​​terrorismin uhka" islamilainen valtio koordinoitava alueellisten kumppaneiden, julkilausumassa todettiin.
"Se on turhaa ja epärealistinen"
Syyskuun alussa presidentti Francois Hollande sanoi, että se on valmistautuu aloittamaan ilmaiskut vastaan ​​militantti ryhmä islamilaisen valtion Syyriassa.
Hän kuitenkin jatkoi, Ranska alusta sulkea pois lähettää joukkoja hyökkäämään ISIS hän kutsui "turha ja epärealistinen".
Tähän mennessä yli 220000 syyrialaiset on tapettu ja yli yhdeksän miljoonaa ihmistä jätti maan maansisäisten.
Jaa tämä uutinen jakamisesta

Venäjän ihmisoikeusjärjestöt valittaa ja Kiinassa yli Syyria

Syyrian oppositioryhmät vielä järkähtämättömästi vastaan ​​presidentti Bashar al-Assad.
Koalitio noin 200 ihmisoikeusjärjestöjen vuosipäivän syntymistä protestien Syyriassa kehottamalla Venäjää ja Kiinaa tukemaan YK: n politiikkaa hallituksen presidentti Assad.
He pyysivät YK: n turvallisuusneuvosto hyväksyi päätöslauselman, joka painetaan Syyrian hallitusta lopettamaan välittömästi hyökkäykset mielenosoittajia.
Syyria, Lähi-itä
He korostivat, että kansainvälisen yhteisön, mukaan lukien Venäjä ja Kiinaa tukemaan tätä päätöslauselmaa.
Puhelu tulee ennen paluuta erikoislähettilään YK: n ja Arabiliiton Syyrian Kofi Annan, joka tänä perjantaina (16/3) esittää tulokset vierailunsa raportin.
Poltetun maan
Vaikka Syyriassa taistelut jatkuvat, voimien kanssa presidentti Bashar al-Assadin liike poltetun maan eri kaupungeissa he hyökkäävät, sanoi Human Rights Watch (HRW).
"" Syyrian joukot suorittavat poltetun maan eri kaupungeissa, kun käsi tertelikung turvallisuusneuvoston Venäjän ja Kiinan, '' sanoi Sarah Leah Witson on HRW.
Kun vihollisuudet jatkaa, Saudi-Arabia ja Italia päättivät seurata joitakin edelliseen tilaan sulkemalla heidän suurlähetystö koska väkivallan edelleen tapahtua.
HRW sanoi hallituksen joukot käyttämällä korkeatasoisia konekiväärit, tankit, ja ampui kranaatinheittimet umpimähkään rakennuksiin tai ihmiset kaduilla kaupungeissa että kohdistuivat niiden hyökkäystä.

Kiina vastustaa Yhdysvaltojen liittyvät Etelä-Kiinan merellä
Washington uskoo Peking rakentaa sotilaallista toimintaa toimenpiteitä, joilla pyritään vahvistamaan väitteitä.
Kiina iski takaisin Yhdysvaltoihin liittyvät Etelä-Kiinan meren alueellisten kiistojen.
Ulkoministeriön tiedottaja, Hua Chunying, nykyinen Yhdysvaltain loukkaavaa syyttää "joissakin maissa", joka "edelleen käyttää sotilaallista voimaa" alueella.
Viime viikolla, Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat he aikoivat ohjata sota ympärillä Spratlys julisti Kiinan alueellaan.
Tämä on herättänyt sanasota kahden supervaltojen tämän.
Kiina huolissaan useita naapureita, ja USA, koska se laajenee useita pieniä saaria, BBC: n Michael Bristow.
Washington uskoo Pekingin rakennus sotilaalliset laitokset askel pyrkii vahvistamaan väitteitä yli kiistänyt alueella.
Kiina julisti rakentaminen laillinen ja tarpeen suojata sen suvereniteettia.
Clash alkoi, kun Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat harkitsevansa lähettää sotalaivoja alueella 12 meripeninkulman jossa Kiina väittää koska ympärillä Spratlys.

Saudi-Arabia palasi Jemen hyökkäys
22 huhtikuu 2015
Esittää
Jemen saudi hyökkäys
Kuvan kuvateksti
Jäsen Jemenin joukot seisovat vartija edessä kauppakeskuksessa tuhosi ilmaiskuja Arabiassa.
Koalitio johtama Saudi-Arabia elvytettiin ilmaiskut vastaan ​​Houthi kapinallisia Jemenissä, vaikka maa taistelut jatkuivat.
Hyökkäys tulee vain muutama tunti sen jälkeen Saudi-Arabia ilmoitti, että he lopettaa ilmaiskut vastaan ​​Jemenissä.
Saudi-Arabia ja liittouman joukot ovat käynnistäneet ilmaiskut viimeisen neljän viikon aikana.
Saudi diplomaatti totesi, että ilma-iskut he tekevät toistaiseksi on saavuttanut toivottuja tuloksia hyökkää sotilaskohteita.
Seuraavat ilmaiskut kapinallisjoukkojen ryhtymään toimiin vastauksen tarttumaan sotilastukikohta kaupungin Taez.
Taistelut kuvattiin kaupungin Aden, Huta kaupunki ja pikkukaupunki, Daleh.
Vaikka ilmaiskut Saudi-Arabian hallituksen totesi, että rauhansopimus on vielä kesken ja on parhaillaan viimeistelyä.
Iran, joka on syytetty takana kapinallisten Houthi, oli kehui Saudi pysäyttää ilmaiskut tätä askeleena eteenpäin rauhanneuvotteluihin.

Konfliktin Jemenin tekee Aden niin "aavekaupunki"
07 huhtikuu 2015
Esittää

Kuvan kuvateksti
Säiliö keskellä Aden ylitys on revitty sodan jälkeen viime kuukausina.
Johtaja Punaisen Ristin (ICRC) kertoi BBC Aden, että konflikti on muuttanut kaupungin liittämistä "aavekaupunki".
Robert Ghosen sanoi lääkintätarvikkeita tarvitaan kiireellisesti kaupungin. Maanantaina tukea kone Jemen peruutettuja lentoja, koska logistisia ongelmia.
Maailman terveysjärjestö (WHO) sanoo yli 540 ihmistä on kuollut konfliktissa.
Viime kuukausina, Jemen on repimä sota eri ryhmien välillä.
Tärkeimmät konflikti tapahtui välillä Houthi kapinallisten lojaali hallitusta vastaan ​​presidentti Abdrabbuh Mansour Hadi, joka on paennut Saudi-Arabiaan.
Aden oli piiritetty, jossa Houthi kapinallisten työnnetään etelään pääkaupunki Sanaa.
Kahden viime viikon Saudi ilmaiskut kohdistaminen Houthi kapinallisten ja siviilien jää kiinni keskellä.

Kuvan kuvateksti
Eräs intialainen perhe lähti Jemen yhä hajamielinen sodan.

Kuvan kuvateksti
Kannattajat presidentti Abdurrabuh Mansour Hadi katsoi, valmis ampumisen.
"Kukaan ei"
"Näimme paljon elimiä kuljetettiin sairaalaan tai kuoli uusi kannettava", sanoi Ghosen BBC.
"Sairaala ei ollut riittävä tarjonta ja oikea henkilöstö", hän sanoi taas.
"Kukaan näyttää, ne piilottaa. Talous- täysin pysähtynyt," hän lisäsi, kadut "täynnä", jonka roskakoriin ja roskat rakennuksista tuhoutui.
"[Kaupunki on] täynnä pyssymiehiä eri ryhmittymiä taistelevat. Se on iso kaupunki, ja ei ole toimintaa", sanoi Ghoden uudelleen.
UNICEF sanoi ainakin 74 kuoli konfliktissa on lapsia. Joka lisää 1700 ihmistä loukkaantui.
ICRC oli aiemmin nimeltään 24-tunnin tulitauon Aden, kun taas Venäjä pyytää YK: n turvallisuusneuvostoa tukemaan "kansainvälinen tauolla" ilmaiskuja.
ICRC on antanut lupaa liittouman joukot johtama Saudi-Arabia laskeutumaan ilma kuljettaa hoitohenkilökunnan ja lääkintätarvikkeita.

Al Jazeera julkaistu salaisia ​​asiakirjoja

Juutalaisten siirtokunnat
Lähi-idän neuvottelut vaikeuttaa ongelman juutalaisten siirtokuntien

Arab News Network Al Jazeera julkaistu satoja salaisia ​​asiakirjoja mainitut yksityiskohdat Lähi-idän neuvotteluissa.

Asiakirjassa mainitaan muun muassa, palestiinalaishallinto salaa päästä Israelia laittomasti miehitetty laajoilla alueilla Itä-Jerusalemissa.

Nykyinen neuvottelut Israelin ja palestiinalaisten pysähtynyt viikkoja, koska Israelin on kieltäytynyt lopettaa rakentaa juutalaisten siirtokuntia miehitetyillä palestiinalaisalueilla.

Mutta vuotaa luottamuksellisia asiakirjat osoittavat, että Palestiinan johtaja oli valmis antamaan laajalla alueella käytössä Israelin vuodesta 1967 vastineeksi sopimuksesta.

Kaikkein kiistanalaisia ​​aiheita Lähi-idän konfliktiin on Jerusalem, väittävät Israelin ja palestiinalaisten pääkaupunki.

Asiakirjoja, joita ei tutkia itsenäisesti BBC, väittäen palestiinalaisten neuvottelijat valmis keskustelemaan arkaluontoisia kysymyksiä, kuten pääsy Omar moskeija Al Aqsan moskeija yhdiste.

Vuosia, johtajat saman Paletina pitää neuvottelut Israelin ja Yhdysvaltojen, mutta ei saavuttanut mitään tuloksia.

Palestiinalaiset ovat itse usein valittaa, erityisesti joissakin tärkeitä paikkoja, kuten Itä-Jerusalemissa, vastaan ​​mitä he pitävät Israelin laajeneminen ja heikkouden omat johtajansa.

Palestiinan nuoret, Israelin joukot ottivat yhteen Al Aqsan
28 syyskuu 2015
Esittää
Al AqsaImage copyrightGetty Images
Kuvan kuvateksti
Israelin turvallisuusjoukot asettuivat asemiin useissa näkyy kulmassa moskeija yhdistettä.
Väkivalta taas puhkesi Israelin turvallisuusjoukot ja palestiinalaisten ympäri Al Aqsan moskeija yhdiste Jerusalemissa.
Poliisi ampui kyynelkaasua ja tainnuttaa kranaatteja kohti palestiinalaisia ​​nuoria, jotka heittivät kiviä ja Molotovin cocktaileja Israelin turvallisuusjoukot maanantaina (28/09).
Palestiinan nuoret myöhemmin linnoittautunut itse moskeijassa. Ne pysyvät moskeijassa ja aiemmin lupasi "puolustaa" moskeijoita.
Al Aqsan moskeija sijaitsee Haram al Sharif tai tunnetaan Temppelivuoren juutalaisten, joka pidetään pyhä sivusto muslimien ja juutalaisten.
Alueella sijaitsi Israelin miehittämillä Jerusalem Yimur.
Juutalainen Vieraat saivat saattajan Al Aqsan moskeija yhdiste.
Kyseisessä paikassa aiemmin ollut usein yhteenottoja, mutta jännitys lisääntyi viime aikoina.
Syinä siihen, miksi on epäilys puolelta palestiinalaisten että Israel haluaa muuttaa asetuksia työmaalla, mutta Israel kiisti epäilyn.
Tämä tapaus sattui samaan aikaan ensimmäisenä päivänä Sukkotin, tai Lehtimajanjuhla juutalaisille.

Ei ole epätavallista ihmiset pitävät Amerikan supervalta, ainakin sotilaallista suurvaltaa. Mutta Emmanuel Todd, ranskalainen tieteen asiantuntijat eroavat. Kirja. otsikkona Après l'Empire. Essai sur la hajoaminen du Systeme Americain (Gallimard, Pariisi, 2002) on käännetty useille kielille. Saksankielisessä versiossa, joka Weltmacht Yhdysvallat, ein Nachruf jotka on julkaistu Piper Verlag GmbH, Münchenissä vuonna 2003, Emmanuel Todd kirjoittaa, että Yhdysvallat ei ole suurvalta, sekä taloudellisesti että sotilaallisesti taloudessa .. On selkeitä täällä että Todd arvioida, kuinka riippuvuus Yhdysvaltain muihin maihin eri osa talouden merkkinä siitä, että Amerikka ei ole taloudellinen suurvalta parempien maailmantalouteen.

Keskustella Todd tarkastella että Amerikka ei ole sotilaallinen suurvalta meidän on tutkittava pääkohdat argumentoinnin Todd. Hän sanoi, että amerikkalainen kansakunta on rakenteellisia heikkouksia sotilaallisella alalla. Historiallisesti Amerikkalaiset eivät ole koskaan törmää vihollisen voima yhtä vahva. Alkaen sodan asimmetris Intian heimojen. Myös toisessa maailmansodassa, Yhdysvallat käsittelevät saksalaiset asui romahti raskas isku Neuvostoliiton armeija. Laskeutumisen jälkeen Normandie American sotilasoperaatioon, joka ei tasapainottavat sen paremmuus materiaali- ja joukko ihmisiä. Todd ilmaista mielipiteensä Liddell Hart, strategit ja Britannian sotahistoriaa, joka kertoo kuinka hidas ja byrokraattinen tapa liikkumisen Yhdysvaltain joukoille. American ensisijaisuudesta merellä ja ilmassa on erittäin suuri seurauksena energiateollisuus. Voitettuaan meritaistelussa Midway, japanilainen vastusti Yhdysvaltojen sotaisa taistelun intiaanit. Materiaali ja logistisia etuja liian suuri USA ja Japani eivät pysty kompensoimaan. Vielä yksi kyseessä toiminnan kentällä. Toisen maailmansodan jälkeen oli selvää, että Yhdysvaltain maavoimien ovat vähemmän mahdollisuus voittaa sodan. Korean menestys vain puolet, kun taas Vietnamissa epäonnistua täysin. Silti USA on edessään pieni maa ja paljon pienempi kyky teollisuudelle.

Viime vuosina Yhdysvallat kehitti sodan tai jääneet kokonaan ilman johtaa kuolonuhrien amerikkalaisille. Tämä ajattelutapa tarkoittaa, että maahan voimavarojen entistä vähemmän luotettavia. Sillä maatoiminta on vaikea välttää suoraa kohtaaminen voimalla vastustaja. Yhdysvaltain konsepti perustuu teknologian etuja voidaan hyödyntää mahdollisimman paljon. Tämä käsite. priorisoida ilmaiskut pyritään tuhoamaan vihollisen vastus ja puhaltaa läpi ilman pommitus ohjuksia. Tech tarkkuus opastettu ammuksen (PGM) mahdollistaa ampumisen ohjuksia oikealla perkenaan pitkillä etäisyyksillä. Lisäksi kehitetään älykkäitä pommeja tai pommi perkenaannya oikealle. Mitä käyttää kaukokartoitusta kohdistamisen tai huolellinen tarkastelu koko alueella hyödyntämällä ilman satelliitti. Varustettu toiminnan ihmisen älykkyyttä varustettu viestintää, jotta välittömän raportoinnin ja jälkeen ilmaiskuja välittömästi. Tällä tavoin on arvioitu, että vihollinen voi tuhota vuonna lähitulevaisuudessa ilmateitse hyökkäysten ilman maajoukkoja. Kun uusi murskattua vihollisen maajoukkoja siirtyä vihollisen alueelle vakiinnuttaa voittoon .. näin odotetaan johtavan minimaalinen uhreja Yhdysvaltain joukot .. Mutta tämä käsite olisi vaikea toteuttaa, jos vihollinen on tehokas ilma puolustuskyky, sanoi Todd. Siksi USA vain taistella jos toinen osapuoli kasvot heikko ja rajallinen sotilaallinen voima, varsinkin sen ilmapuolustuksen.

Näyttää muulle maailmalle, että Yhdysvallat on edelleen vahva ja valtaa piti sijoittaminen Yhdysvaltain joukkojen suuri määrä ulkomailla, muun muassa Saksassa 60 053, 41 257 Japani, Etelä-Korea 35 663, Italiassa 11 677, 11 379 British, Espanjassa 3575. Lisäksi on 13 774 Balkanilla ja Lähi-idässä 9956 ihmistä. Kuitenkin toteuttaa sotilasoperaatioita ei ole kykyä konkreettista jopa hänen potentiaalia. Todellakin, Yhdysvaltain lentotukialus alukset (lentotukialus) voivat liikkua vapaasti maailman merillä. Tämä on projektio vallan on tärkeää poliittinen valta. Mutta koska haluttomuus käyttää valtaa maan, niin Yhdysvallat on vähemmän pystyy pitämään sotilaallinen yhteenotto vastustajia jonka sotilaallinen voima on melko suuri. ja toimia vain toisia, jotka uskoivat heikko. ,

Kova Yhdysvaltain kantaa vastaan ​​islamia Todd selittää seuraavasti:
ideologinen konflikti tappion jälkeen kommunismin;
valvonnasta Lähi-idän öljystä, joka on asuttu pääasiassa muslimeista;
mutta lähinnä siksi islamilaisen maailman sotilaallisesti heikko;
ja koska osoitus vallan Yhdysvaltain strategia on halpa ja suhteellisen turvallista.

Tällaisia ​​aiheita Todd väitettä, jonka mukaan Yhdysvallat ei ole sotilaallinen suurvalta.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market

On totta, että kun toisen maailmansodan on aina pieni maa tai alikehittynyt kohdennettuja Yhdysvaltain sota. Älä koskaan suoraan Neuvostoliiton kanssa. Aloita Pohjois-Korean kanssa, ja Vietnamissa ovat vähemmän konkreettisia tuloksia. Sitten hyökätä Panamaan pidättämään presidentti. Persianlahden sodan I on vain rajoitettu Kuwaitin vapauttamista ja ei jatka valloittaa Irak. Hyökkäys Afganistaniin asenna uusi käsite eikä ole ilmaa puolustuskykyä. Yhdysvaltain maavoimien muutti äskettäin jälkeen Afganistanin joukot Talebania, Pohjoisen liiton joukot, ensimmäinen menossa. Vielä toistaiseksi Yhdysvallat ei ole onnistunut rahaksi Osama bin Ladenin ja al-Qaidan, vaikka se on tavoite hyökätä Afganistaniin. Hyökkäys Irakiin vasta puoli riisua Irak itse, eli totella tahtoa YK tuhota kaikki isot aseet. Jopa näennäisesti Irak voidaan kumota käsite uuden sodan, mutta toistaiseksi Yhdysvallat ei ole voinut johtaa maata. Yhdysvaltain hukkua Irakin sissien hyökkäykset joten värvätä apua armeijat muissa maissa. Komentaja Yhdysvaltain joukot Irakissa tunnustettava, että joka päivä keskimäärin on 15 kertaa häiriöitä tai hyökkäykset Irakin puolelta, jotka vaarantavat jäsentä.

Työkyvyttömyys Yhdysvaltain kasvot hieman vahva sotilaallinen tila näkyy nykypäivän kysymys Pohjois-Korean. USA hyökkäsi Irakiin sillä verukkeella, että se oli piilossa joukkotuhoaseita, mutta maksut olivat tähän asti ei voitu varmistaa. Toisin kuin Pohjois-Korea avoimesti sanoa, että se on ydinaseita .. Jos USA todella seurauksena asenne hänen täytyy myös hyökätä Pohjois-Korea, joka alusta alkaen hän kutsui pahan akselin yhdessä Irakin ja Iranin. Kuitenkin Pohjois-Korean sotilaallinen ei voida pitää heikkona. Pohjois-Korea ei halua riisua sen ydinaseiden ennen Yhdysvaltain sanoi, että se ei kimppuun. Hän uhkasi, että jos Yhdysvaltain hyökkäys, Pohjois-Korea pitää vastatoimiin laatuaan. Yhdysvaltain joukot Etelä-Koreassa ja Japanissa voitaisiin kohdentaa kostaa hyökkäykset Pohjois-Korea. Pohjois-Korean asenne saattaa olla jonkinlainen bluffata, mutta itse asiassa tähän asti USA ei kimppuun. Jyrkässä ristiriidassa Yhdysvaltain kantaa Irakista.

Tämä kuvaus ei Amerikassa ole niin paljon kuin tai yhtä vahva kuin ajattelemme. Emmanuel Todd arviointi tuntuu olleen oikeassa, että Yhdysvallat ei ole sotilaallinen suurvalta. Kuitenkin, koska Yhdysvaltain hegemoninen asenne, vahvuus tulee uhka maihin vähemmän voimakas sotilaallinen. Tämä kannustaa pienet kansakunnat arm itseään ei pidetä heikkona, vaikka tarvittaessa ydinaseita. Tämä on nyt tehty ASKekuatan hyökätä Iraniin estääkseen Indonesian sotilaallinen on yksi tärkeimmistä suurin ja vahvin maailmassa. Tuolloin, vaikka vahvuus Alankomaiden ei voida verrata Indonesian, ja amerikkalaiset ovat hyvin huolissaan Kehitämme sotilasjoukkojen tukee massiivisesti viimeisintä teknologiaa Neuvostoliiton.

1960, Alankomaiden on vielä juurtunut Papua. Nähdessään voima Indonesian tasavallan joka on ankarampi, Alankomaat Länsi tukemien suunnittelu temppu muodostavat nukke valtio, joka näytti olevan riippumaton, mutta silti valvonnassa Alankomaat.

Presidentti Sukarno pian toteuttaa äärimmäisiä toimenpiteitä, tavoitteita, vallata Papua. Sukarno heti antoi julistukset "Trikora" Yogyakarta, ja sen sisältö ovat:
1. tyhjäksi perustaminen vasallivaltioon Papua tehty Hollannin siirtomaa.
2. nosturi Sang Saka Merah Putih koko Länsi Irian
3. Varaudu yleiseen käyttöön, ylläpitää riippumattomuus ja koskemattomuus kansakunnan kotimaa.

Kiitos läheisyys Indonesian kanssa neuvostoliittolaisten, sitten Indonesia saada massiivinen tukea laivasto ja ilmavoimat pitkälle kehitetty sotilaallinen maailmassa jättiläinen arvo, US $ 2,5 miljardia euroa. Tällä hetkellä Indonesian asevoimat olevan voimakkainta eteläisen pallonpuoliskon.

Tärkein vahvuus Indonesian tuolloin se oli yksi tärkeimmistä Trikora suurin ja nopeimmin sota keinotekoinen maailma Neuvostoliiton Sverdlov luokka, 12 jättiläinen tykki kaliiperi 6 tuumaa. On KRI Irian, jättiläinen paino 16640 tonniin miehistö 1 270 ihmistä, joista 60 virkamiehet. Neuvostoliiton, koskaan edes anna tämä vahva aluksen missään muussa valtiossa, paitsi Indonesia. (Uusimmasta alukset luokan Sigma Indonesia nyt vain painaa 1600 tonnia).

Indonesian ilmavoimat myös tuli yksi tappavin lentokaluston maailmassa, joka koostuu yli 100 konetta pisimmällä tuolloin. Tämä laivasto koostuu:
1. 20 ääntä nopeampi hävittäjä MiG-21 Fishbed.
2. 30 MiG-15 konetta.
3. 49 korkea-subsonic hävittäjä MiG-17.
4. 10 MiG-19 yliäänikoneen.

MiG-21 Fishbed on yksi tärkeimmistä maailman edistyksellisin yliäänikoneen, jotka ovat voineet lentää nopeuksilla jopa Mach 2. lentokone on vieläkin tehokkaampi kuin nykyinen Amerikan pisimmällä ilma, ääntä nopeampi F-104 Starfighter ja F-5 Tiger. Vaikka Alankomaiden edelleen luottaa lentokoneita toisen maailmansodan, kuten P-51 Mustang.
Muistutettakoon, ihanuutta lentokoneiden MiG-21 ja MiG-17 Vietnamin sodan kannustaa amerikkalaiset perusti Yhdysvaltain laivaston Strike Fighter taktiikan opettaja, lentäjien koulutuskeskus parhaiten tunnettu Top Gun.

Indonesia on myös laivaston 26 pitkän kantaman strategisia pommikone Tu-16 Tupolev (mäyrä ja B). Tämä tekee Indonesia tuli yksi neljästä maailman maiden, jotka ovat strategiset pommikoneet, eli Yhdysvaltojen, Venäjän ja Iso-Britannia. Kansalaisuus sijaitsee Iswahyudi Air Field, Surabaya.

Jopa Kiinassa ja Australiassa myös ei ole ollut tällaista strategiset pommikoneet. Tämä pommikone on myös varustettu erilaisia ​​pitkälle kehitettyjä elektronisia laitteita sekä erityisiin sotalaiva ohjukset AS-1 Kennel, jonka räjähtävää voimaa voi helposti vajota sotalaivoja West.

Indonesia on myös 12 Whiskey-luokan sukellusveneet, kymmeniä Corvette luokan sotalaivoja, 9 maailman helikopteri MI-6, 41 helikopteri MI-4, eri kuljetuslentokoneeseen myös raskaan liikenteen ilma Antonov-12B. Yhteensä Indonesiassa on 104 torjua aluksia. Puhumattakaan tuhansia paras rynnäkkökivääreitä tuolloin ja vielä legendaarinen tähän päivään, AK-47.

Tämä kaikki tekee Indonesia salasahtu merellä ja ilmassa sotilaallisen voiman vahvin maailmassa. Vaikutus on niin suuri, joten Amerikassa johdolla John F. Kennedy pakko Alankomaiden lähteä Papua, ja totesi YK foorumi että vallansiirtoa Papuan, Alankomaista Indonesiaan on jotain, joka voidaan hyväksyä

Joten Krimin Venäjän sotilaallinen linnoitus
Vuoden kuluttua Venäjä liitteenä Krimillä, nyt sotilaallinen linnake kohtaamaan Ukrainaan. Jopa 40000 hyvin aseistettuja Venäjän sotilasta sotilastukikohta Mustanmeren. Mutta ihmiset kärsivät.
 Russische Panzer auf der Cream
Presidentti Vladimir Putin tasan vuosi liittämisen jälkeen Krimin niemimaa, väitti määräsi liittämistä Ukrainan Mustanmeren alueella, joka on tärkeä strategia. Syy, yli 75 prosenttia alueen asukkaat ovat venäläisiä, jotka haluavat liittyä Venäjälle.
Vuonna yksipuolinen kansanäänestyksessä, joka pidettiin 16 maaliskuu 2014, mukaan Venäjälle yli 96 prosenttia ihmisistä halutessaan liittyä Krimin Venäjän kanssa. Kansanäänestys oli tiiviisti vartioitu Venäjän asevoimien valepuvussa ja eivät univormuja tai arvomerkkejä. Ei riippumattomat tarkkailijat saivat seurata. YK tuomitsi Venäjän kanteen vastoin kansainvälistä oikeutta.
Nyt, tasan vuoden kuluttua kiistelty kansanäänestys, Krimin niemimaa alueesta sotilaallinen linnoitus Venäjän joukot kohtaamaan Ukrainaan. Raportoitu välillä 25000 40000 hyvin aseistettuja Venäjän sotilasta sotilastukikohta Mustanmeren. Venäjän sotilaita tukema uusia säiliöitä, panssariajoneuvoja, sotalaivoja ja Lentomelun. Putin myös ei sulkenut pois sijoittamista ydinaseita.
Katkeraa todellisuutta alle Venäjä
Vuoden kuluttua Venäjän liittämisen varjolla kansanäänestyksen, kansalaiset Krimin alueella on kohdattava katkeraa todellisuutta. Nyt eri asioita arkeen niemimaalla joka teki Venäjän sotilastukikohta. Liikenteen ongelmia, pulaa polttoaineiden ja elintarvikkeiden ovat vain joitakin ongelmia kansalaisille.
Kuka Oikeastaan ​​separatisteja?
FAKTA MIKSI separatistisia PRO-VENÄJÄN VAHVA
Kuka Oikeastaan ​​separatisteja?
Lukumäärä pro-Venäjän separatistit Itä Ukrainassa raportoitu noin 20000 ihmistä. Krimin jonka väkiluku on 2.000.000, noin 60 prosenttia on pro-venäläinen. Arviolta 1500 3000 Venäjän armeijan taisteli separatistisia. Moskova kielsi osallistumisen sen sotilaita, mutta jos se osoittautuu kukaan ei tapettu tai pyydystetty, kehotti he olivat lomalla ja vapaaehtoisten taistelemaan itäisessä Ukrainassa.
12345
Seurauksena Länsi-pakotteita, kaikkia eurooppalaisia ​​yrityksiä ja Yhdysvallat on eronnut. Krim ei ole enää sarja McDonald'sin pikaruokaravintola. Mastercard ja Visa luottokortit eivät kelpaa. Myös myyntipisteissä johtava älypuhelinten ja tietokoneiden kuin Apple on jo pitkään ollut suljettu. Lunpuh käytännön talouden aloilla.
Enemmän tehdä kurja ihmiset Krimin niemimaa on säätämistä Venäjän valuutta, rupla virallisena maksuvälineenä. Ruplan valuuttakurssi romahti rajusti johtuen erilaisia ​​Länsi-pakotteita, johti reaalitulojen asukkaille Krimin kutistuminen puoleen.
Elintarvikkeet ovat yleensä toimitetaan Ukrainasta, koska kauppasaarto on kulunut vuosi lopetettu. Tämän seurauksena ruoka oli niukasti, hinta nousee, kun taas toisaalta tulot todellisuudessa laskivat. Asukkaat kertoivat, että toimintaa Krimin vuoden kuluttua liittämisen, vain keskittyi sotilasasioissa. Sanotaan, merenkulun logistiikka ja polttoainetta armeijan yli kaksinkertaistui, kun taas ironisesti asukkaat oli puutteita kaikilla elämänalueilla.
Ilmoita VAIHTOEHDOT

Tulitauosta sovittu Itä Ukrainassa
Ukrainan huippukokouksessa Minskissä sovittiin uuden tulitauon konfliktin itäisessä Ukrainassa. Alkoi 15 helmikuu kaikki raskaita aseita poistettava konfliktialueelta. (12.02.2015)
Venäjän Aloita Liikunta Krimin sodan
Venäjä aloitti sodan pelejä rajansa Ukraina samaan aikaan, kun pyrkimyksiä rauhanomaisten ratkaisujen Ukrainan toteutettiin intensiivisesti Saksan ja Ranskan. Vaikka tulokset kokouksen Merkel kanssa Obaman Washington edelleen epäselvät.

Putin valmis Nuclear War kävivät vuoksi Krimin
Vuonna dokumentti, Venäjän presidentti Vladimir Putin väitti olevansa "valmis" käyttämään ydinaseita puolustaa Krimin niemimaalla. Hän oli suoraan mukana Ukrainan kriisin.
 Wladimir Putinin ilme Porträt aggressiv verärgert
Krim on Venäjän presidentti Vladimir Putin ja "valmis" vaarassa ydinsodan takavarikoimiseksi niemimaan rannoilla Mustanmeren. "Alussa ei usko erottamiseksi Krimillä ja Ukrainassa, kunnes kaataa hallitus Kiovassa."

Tunnustaminen tehtiin Putinin dokumentti tuottama televisioasema Rossija 1, jotta merkitä ensimmäinen vuosipäivä liittämistä Krimin. Elokuva nimeltä "Krimin: Reitti Homeland", jotka kuvaavat tapahtumia vuosi sitten kiitos huolellista suunnittelua ja tarkka eskekusi.

"Olemme valmiita" parantaa Venäjän ydinvoima hälytystila korkeimmalle tasolle, Putin sanoi. "Mutta uskon tilanne ei tule kaukana." Presidentti väitti harkita asiaa, koska hän ei tiedä, mitä reaktio Euroopan ja Yhdysvallat vastaan ​​sotaharjoitukset Venäjän Krimillä.

Krimin vuoksi vakauden Sisäasiainministeriö

Elokuva näkyy kun eri huonoja uutisia puristi Moskova. Vladimir Putin itse alttiina asiaan, koska koskaan esiintynyt julkisuudessa lähtien 5. maaliskuuta. Talouskriisi on edelleen raivoaa koska Länsi kauppasaarron ja romahdus öljyn maailmanmarkkinahintoja.
1. Yhdysvallat - 581000000000 USD
SUURIN sotilaallisen voiman 2015
1. Yhdysvallat - 581000000000 USD
Tämän vuoden Yhdysvaltain puolustusbudjetista osuus on noin 39 prosenttia kokonaisbudjetista kaikkien maailman maat armeijan mukaan tutkimus International Institute for Strategic Studies Lontoossa. Totesi Yhdysvaltain on noin 1,3 miljoonaa henkilöstö, yli 30000 panssaroituja ajoneuvoja, 13000 lentokoneita ja taisteluhelikoptereita, 10 lentotukialuksia, 72 sukellusveneitä ja kymmeniä muita sotalaivoja.

Sotavalmisteluja tilaukset Moskova

Putin on määrä tavata presidentti Kirgisia, maanantai (16/3) St. Pietari. Sen läsnäolo varmasti haudata villi ratkaisemattomia kysymyksiä. Mielenosoituksellisesti, Putin oli huhutaan olevan sairas, sunnuntaihin (15/3) käski pohjoinen laivasto, jotta ne pysyvät sotaharjoituksen.

Yhteensä 40000 sotilasta, 41 sotalaivoja ja 15 sukellusveneiden mukana toiminnassa. Harjoituksen tarkoituksena on testata, kuinka nopeasti luoda Pohjoisen laivaston voisi reagoida uhkiin.

Pohjoinen laivasto on osa Venäjän laivaston kylmän sodan aikana sijoitettu napapiirin. Tällä hetkellä pohjoinen laivasto on pääkonttori Severomorsk vieressä Norjaan.

Kiina unelma Vahvuus supervalta
Kiina nosti sotilasbudjettiaan. Kehitys on sopusoinnussa uutta luottamusta näyttöön Pekingissä. Mutta voima voidaan osoittaa eri tavoin, ei vain sotilaallista, mukaan Alexander Freund.

Combat valtaa kuin suurvalta ainakaan omistuksessa Kiinan. Peking on toistaiseksi tehty vain aseistettu taloudellista valtaa levittää vaikutusvaltaa maailmassa. Vaikuttunut, toimenpiteet yksinomaan talouden moottori käynnissä.

Kiina myös koskaan sitoutuneet suuriin konflikteihin, ainakin sotilaallisesti. Toistaiseksi talouskasvu on etusijalla. Mutta nyt paradigma uskotaan muuttaa, koska jälkimmäinen ilmestyi yhä varma Kiina, tai myös voidaan kutsua aggressiivisempi.

Vaikutelma vahvistuu Kiinan siirtyä lisää sen puolustusbudjetti, vaikkakin vähemmän kuin viime vuonna. Vuosia Kiina investoi valtavia varoja nykyaikaistaa asevoimat.


Kiina on oikeus tulla sotilaallinen suurvalta, kun talouskasvu menganggumkan. Lisäksi muut suuret maat myös toistuvasti määrätä etujaan kautta sotilaallisen voiman. Yhdysvallat on varma, kun taas Venäjä on hiljattain osoitti sitä kautta konfliktin Ukrainassa.

Mutta sama logiikka käynnistää kilpavarustelun Aasiassa eivät ole vain huolissaan naapurimaiden Kiinassa, mutta myös kansainvälisesti. Tämä kehitys ei ole pelkästään kuluttajien taloudellisten pulssi henkii Aasian merikuljetusten rataa, mutta kehitys yhteinen paradigman, että konflikti ei enää määräytyy diplomaattiset ponnistelut, mutta väkisin.

Tämä voi johtaa katastrofiin ja sen vaikutukset tuntuvat ympäri maailmaa. Koska tällä kertaa Kiinan lisäksi muihin maihin, kuten Intian, Japanin, Filippiinit, Indonesia ja Vietnam auttaisi vahvistamaan sotilaallista.

On runsaasti mahdollisuuksia konfliktin Aasiassa. Etenkin päällekkäisiä vaatimuksia ei asuttava saarilla Etelä-Kiinan meren ja Itä suurin myymälä räjähteitä polttaa kansallisten voimien.

Pommikone ilma Spratlys?
KIINAN sotilastukikohtia Etelä-Kiinan merellä
Pommikone ilma Spratlys?
Puolivälistä 2014 Kiinan armeijan on varattu laajentamalla "Fiery Cross Reef" on länsireunalla Spratlys. Asiantuntijat "Centre for International ja Strategic Studies" in Washington ja Aasiassa Maritime avoimuusaloitteesta uskoo maan bambu verho rakentaa lentotukikohdan kolmeen kilometriä. Kiitorata telepäätelaitealaan pitkän kantaman pommikone konetyyppien kuuluvat Kiinan H-6
Hanko konfliktin vesillä riehunut turvaamiseksi luonnonvaroja. Mutta pohjimmiltaan tavoitteena on laajentaa vaikutusvaltaansa koron. Ja Kiina provosoida rakentamalla sotilastukikohtien Spratlys.

Samanlaisia ​​Japaniin, Kiinaan äskettäin annettu terrorismin vastaisen lain, joka mahdollistaa sotilaallisen suojella maan etuja ulkomailla.

Mutta kun nousu Kiinan sotilaallinen talousarvio ei tarkoita Peking valmistautuu sotaa. Tähän mennessä Aasian maat ovat yhä kiinnitetään huomiota talouskasvun. koska nopeasti kasvava talous luo vaurautta. Ja enemmän asemassa, saada vähän vaikuttavat myös kansallismielisen liikkeen, onko se Pekingissä, Tokiossa tai Washington.
Lisäksi, teho voidaan osoittaa monella tavalla. Koska nyt, vaikka Kiina on tullut suurvalta ilman ainakin käyttämällä sotilaallista voimaa.
Indonesian armeijan vahvuus Hallita sijalla 12. Maailman
 

Laivasto joukot vaihtoivat tulitusta vihollisen kanssa, kun simulaatioharjoitus Integrated Health Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, Itä-Jaava, tiistaina (28/7). (Välillä // Zabur Karuru)
Laivasto joukot vaihtoivat tulitusta vihollisen kanssa, kun simulaatioharjoitus Integrated Health Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, Itä-Jaava, tiistaina (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA - komission jäsen I PKS ryhmittymä Sukamta sanoi, varoitus riippumattomuus voisi olla 70. kansakunta pohtimaan vauhtia hallussaan puolustusvoimat. Indonesia pitäisi olla vahva valtio taloudelliset, sosiaaliset, kulttuuriset, poliittiset, ja puolustusta ja turvallisuutta.

"Indonesian vahva puolustus ei olla uhka muille kansoille, mutta hyvinvoinnin kansakunnan itse. On myös että Indonesia kunnioittaa muiden kansojen ja edistää maailman rauhan ylläpidossa, sillä toimeksiannon 1945 perustuslain", hän sanoi torstaina (6/8 ).

Henki Indonesian itsenäisyyden 70. tulisi näkyä vahvistaa Indonesian puolustusvoimat. Maailman sotilaallinen voima luottoluokituslaitos Global tulivoima sotilasasiamies 2015 sijalla Indonesian riveissä 12. Power Index 0,5231.

Kun henki itsenäisyyden, Indonesia on kasvattaa valtaansa indeksi. Hän toivoo, että vuonna 2016 Indonesiassa teho indeksi saattaa kivuta 10 sotilasvallan maailman ja 2024 voisi tulla viiden parhaan maailmassa.

"Jotta saavutettaisiin tarvittava lisätä henkilöresursseja, puolustustarvikkeiden, ja budjetti. Henkilöstö armeija tällä hetkellä numerot 400 tuhansia ja heillä on melko hyvä torjua valmiudet", hän sanoi.

Sukamta selitti, Indonesiassa on useita eliitti joukot erikoistunut jokaiseen ulottuvuuteen kuten Kopassus ja Raider AD, Paskhas ja Denbravo (Detachment Bravo) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), ja Denjaka ( irtoaminen Jala Mangkara) AL.

Combat teho sotilashenkilöstö saa silti olla parempi kuin muut maat kohdatessaan nähden on kentällä ilman asetta.

"Power Survival ja torjua valtaeliitin joukot olemme jo tunnustanut hänen suuruutta muissa maissa. Tämä on niin ylpeä, mutta ei omahyväinen, Indonesia on parannettava määrän ja laadun", hän sanoi.

Vuodesta toiseen, hän sanoi, budjetti ostoon ja päivitys puolustustarvikkeiden kasvaa. "Olemme myös kannustetaan että talousarvio korotetaan seuraavina vuosina", hän sanoi taas.

Hän lisäsi, että jos henkilöresursseja, puolustustarvikkeiden, ja budjetit edelleen parannettava niin määrällisesti kuin laadullisestikin ohjelman kautta ja strategisen suunnitelman Pienin Essential joukkoihin (MEF), Indonesia voisi mennä viisi suurta maailman sotilaallisen vallan 2024.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder

Top 10 Maat, joissa suurin sotilaallinen voima 2015
10 Maat, joissa suurin sotilaallinen voima 2015
Sotilaallista voimaa osoitin näkyy talousarviosta edellyttäen, määrä puolustus laitteet ovat käytettävissä, sekä hienostuneisuutta hallussaan. Jotka ovat maita, joilla on suurin sotilaallinen voima vuonna 2015-luvulla?

1. YhdysvallatSen talousarvio on noin 581 miljardia dollaria, Yhdysvallat on nimetty maan suurin sotilaallinen voima maailmassa. Lisäksi Yhdysvallat on kirjannut noin 1,3 miljoonaa henkilöstö, yli 30000 panssaroituja ajoneuvoja, 13000 lentokoneita ja taisteluhelikoptereita, 10 lentotukialuksia, 72 sukellusveneitä ja kymmeniä muita sotalaivoja.

2. KiinaSen talousarvio on noin 129 miljardia dollaria, Kiina yhä pelkäsi ja tehdä siitä niin maan toiseksi suurin sotilaallinen voima maailmassa Yhdysvaltojen jälkeen. Kiina on levyttänyt yli 9000 säiliöitä, 3000 Lentomelun ja helikoptereita ja 70 sotalaivoja. Lisäksi Kiina on myös kehittää parhaillaan varkain hävittäjän, nimeltään Shenyang J-31.

3. Saudi-ArabiaTällä hetkellä Saudi-Arabia on tunnustettu maa vahvin sotilaallinen voima Aasiassa ja kolmannessa maailmassa. Jonka budjetti on 81 miljardia dollaria, Saudi-Arabia on varaa ostaa noin 500 moderni hävittäjiä, 800 Leopard 2 säiliöt, 7000 panssaroituja ajoneuvoja ja noin 230000 sotilasta.

4. VenäjäJonka budjetti on noin 70 miljardia dollaria, Venäjä ahven neljänneksi maa, jolla on suurin sotilaallinen voima maailmassa. Venäjän armeijan tällä hetkellä 800000 sotilasta, 45000 panssariajoneuvoja, 3000 Lentomelun ja helikoptereita ja lentotukialus Admiral Kuznetsov tyyppi.

5. EnglantiBritanniassa on vuotuinen sotilaallinen budjetti on noin 62 miljardia dollaria, talousarvion tehdä Britanniassa sijoittui viidenneksi maana, joka on suurin sotilaallinen voima maailmassa. Yleensä Britannian asevoimat ovat maltilliset, noin 200000 sotilasta, 330 taistelu lentokoneiden ja helikoptereiden sekä kaksi luokan lentotukialus kuningatar Elizabeth.

6. RanskaRanska on sotilaallinen talousarvio oli 53 miljardia dollaria, joten maa on arvioitu maan kuudenneksi suurin sotilaallinen voima maailmassa. Tärkein vahvuus on Ranskan armeijan ilmassa ja maassa, jossa on 600 lentokoneiden ja taisteluhelikoptereilla, 228000 sotilasta ja yli 8000 panssaroituja ajoneuvoja. Merellä sydämessä tämän Euroopan maassa on ydinkäyttöinen lentotukialus, Charles de Gaulle (R91).

7. JapaniJapani kopioidaan nouseva aurinko maa, se on myös kirjattu maan suurin sotilaallinen voima maailmassa. Jonka budjetti on noin 48 miljardia dollaria, mikä Japani maana seitsemäs sijoitus kannalta sotilaallisen voiman maailmassa. Japani on tusina tiedustelu ilma ja kuusi stealth hävittäjä F-35. Lisäksi Japani on myös lentotukialus jotta Japanin laivasto Izumo kutsutaan kokeneimpia ja hyvin koulutettu Aasiassa.

8. IntiaHindustan maa ilmeisesti ei pidä aliarvioida, jonka budjetti on noin 45 miljardia dollaria, mikä Intia maan kahdeksanneksi suurin sotilaallinen voima maailmassa. Kirjataan Intia on yli 1000 lentokoneiden ja taisteluhelikoptereilla, 15000 panssariajoneuvoja ja kaksi lentotukialuksia, muun muassa entisestä Neuvostoliitosta Kiova luokka, ins vikramaditya hiljattain valmistunut nuorennusleikkauksen.

9. Saksa


Top 10 Maat, joissa suurin sotilaallinen voima 2015
10 Maat, joissa suurin sotilaallinen voima 2015
Sotilaallista voimaa osoitin näkyy talousarviosta edellyttäen, määrä puolustus laitteet ovat käytettävissä, sekä hienostuneisuutta hallussaan. Jotka ovat maita, joilla on suurin sotilaallinen voima vuonna 2015-luvulla?

1. YhdysvallatSen talousarvio on noin 581 miljardia dollaria, Yhdysvallat on nimetty maan suurin sotilaallinen voima maailmassa. Lisäksi Yhdysvallat on kirjannut noin 1,3 miljoonaa henkilöstö, yli 30000 panssaroituja ajoneuvoja, 13000 lentokoneita ja taisteluhelikoptereita, 10 lentotukialuksia, 72 sukellusveneitä ja kymmeniä muita sotalaivoja.

2. KiinaSen talousarvio on noin 129 miljardia dollaria, Kiina yhä pelkäsi ja tehdä siitä niin maan toiseksi suurin sotilaallinen voima maailmassa Yhdysvaltojen jälkeen. Kiina on levyttänyt yli 9000 säiliöitä, 3000 Lentomelun ja helikoptereita ja 70 sotalaivoja. Lisäksi Kiina on myös kehittää parhaillaan varkain hävittäjän, nimeltään Shenyang J-31.

3. Saudi-ArabiaTällä hetkellä Saudi-Arabia on tunnustettu maa vahvin sotilaallinen voima Aasiassa ja kolmannessa maailmassa. Jonka budjetti on 81 miljardia dollaria, Saudi-Arabia on varaa ostaa noin 500 moderni hävittäjiä, 800 Leopard 2 säiliöt, 7000 panssaroituja ajoneuvoja ja noin 230000 sotilasta.

4. VenäjäJonka budjetti on noin 70 miljardia dollaria, Venäjä ahven neljänneksi maa, jolla on suurin sotilaallinen voima maailmassa. Venäjän armeijan tällä hetkellä 800000 sotilasta, 45000 panssariajoneuvoja, 3000 Lentomelun ja helikoptereita ja lentotukialus Admiral Kuznetsov tyyppi.

5. EnglantiBritanniassa on vuotuinen sotilaallinen budjetti on noin 62 miljardia dollaria, talousarvion tehdä Britanniassa sijoittui viidenneksi maana, joka on suurin sotilaallinen voima maailmassa. Yleensä Britannian asevoimat ovat maltilliset, noin 200000 sotilasta, 330 taistelu lentokoneiden ja helikoptereiden sekä kaksi luokan lentotukialus kuningatar Elizabeth.

6. RanskaRanska on sotilaallinen talousarvio oli 53 miljardia dollaria, joten maa on arvioitu maan kuudenneksi suurin sotilaallinen voima maailmassa. Tärkein vahvuus on Ranskan armeijan ilmassa ja maassa, jossa on 600 lentokoneiden ja taisteluhelikoptereilla, 228000 sotilasta ja yli 8000 panssaroituja ajoneuvoja. Merellä sydämessä tämän Euroopan maassa on ydinkäyttöinen lentotukialus, Charles de Gaulle (R91).

7. JapaniJapani kopioidaan nouseva aurinko maa, se on myös kirjattu maan suurin sotilaallinen voima maailmassa. Jonka budjetti on noin 48 miljardia dollaria, mikä Japani maana seitsemäs sijoitus kannalta sotilaallisen voiman maailmassa. Japani on tusina tiedustelu ilma ja kuusi stealth hävittäjä F-35. Lisäksi Japani on myös lentotukialus jotta Japanin laivasto Izumo kutsutaan kokeneimpia ja hyvin koulutettu Aasiassa.

8. IntiaHindustan maa ilmeisesti ei pidä aliarvioida, jonka budjetti on noin 45 miljardia dollaria, mikä Intia maan kahdeksanneksi suurin sotilaallinen voima maailmassa. Kirjataan Intia on yli 1000 lentokoneiden ja taisteluhelikoptereilla, 15000 panssariajoneuvoja ja kaksi lentotukialuksia, muun muassa entisestä Neuvostoliitosta Kiova luokka, ins vikramaditya hiljattain valmistunut nuorennusleikkauksen.

9. SaksaKun maan pelätyin tasangoilla Euroopassa, nyt sen budjetti on noin 44 miljardia dollaria tuoda Saksan kyydissä yhdeksäs asema maan kanssa suurin sotilaallinen voima maailmassa. Saksan armeijan suurin vahvuus piilee maassa yli 5000 panssaroituja ajoneuvoja, muun muassa Leopard 2 modernia tekniikkaa. Mutta Saksan sotilaallinen voima hyökkäyksestä yhtä tärkeinä kuin Englanti tai ranska.

10. Etelä-KoreaYllättäen ginseng myöntäneen maan talousarvio 34000000000 dollaria joten se on yksi niistä maista, joilla on suurin sotilaallinen voima maailmassa. Totesi Etelä-Korea on yli 5000 säiliöitä, 650000 sotilasta ja 750 taistelukone ja helikoptereita.
Kun maan pelätyin tasangoilla Euroopassa, nyt sen budjetti on noin 44 miljardia dollaria tuoda Saksan kyydissä yhdeksäs asema maan kanssa suurin sotilaallinen voima maailmassa. Saksan armeijan suurin vahvuus piilee maassa yli 5000 panssaroituja ajoneuvoja, muun muassa Leopard 2 modernia tekniikkaa. Mutta Saksan sotilaallinen voima hyökkäyksestä yhtä tärkeinä kuin Englanti tai ranska.

10. Etelä-KoreaYllättäen ginseng myöntäneen maan talousarvio 34000000000 dollaria joten se on yksi niistä maista, joilla on suurin sotilaallinen voima maailmassa. Totesi Etelä-Korea on yli 5000 säiliöitä, 650000 sotilasta ja 750 taistelukone ja helikoptereita.

Rekrytoida 100 miljoonaa Kader valtion puolustus
(LKBN Antara) puolustusministeri esitti Ryamizard Ryacudu liittyy muodostumista jäljettömiin puolustaa valtion Jakartassa, maanantai (12/10). (88)
JAKARTA halu puolustusministeri (puolustusministeri) Ryamizard Ryacudu palkata 100 miljoonan kansalaisten Indonesian perustettiin cadre puolustaa maan pian toteutuu.

"Potentiaali on valtava, 250 miljoonaa asukasta Indonesian, noin 100 miljoonaa euroa, josta saattaa olla militantti jäljettömiin puolustaa maan", hän sanoi puolustusministeriön, Jakartassa, maanantai (12/10). Hän oli mukana johtaja valtion puolustusministeriön puolustusministeriön, ensimmäisen amiraali M Faisal.

Lähitulevaisuudessa, hallitus mendadar rakentaja 4500 kaadereita palvelukseen puolustaa maan 45 piirit / kaupungeissa Indonesiassa. Uusia varhaisen alkion, joka jatkaa tavoittaa kaikilla yhteiskunnan tasoilla. Jopa presidentti Jokowi osallistuu perehdyttäjän nämä jäljettömiin.

"Tämä ei ole asevelvollisuutta kuin muissa maissa", sanoi Ryacudu joka kiiruhti asettaa tunnetta puolustaa maan sijasta asevelvollisuuden. M Faizal lisää, puolustaa valtion ohjelma ei seuraa esimerkkiä Etelä-Koreassa ja Singaporessa.

"Jos Etelä-Korea ja Singapore olivat varusmiehiä, meillä on velvollisuus puolustaa maan. Ilmeisesti olemme edelleen määrätietoisesti parantaa kuria, ja tietoisuutta omista oikeuksistaan ​​ja velvollisuuksistaan ​​valtiolle ", sanoi Faisal. Erikseen Koordinoiva ministeri Politiikka Luhut Binsar Panjaitan varmistaa maan puolustus ohjelma eroaa ohjelmasta varusmiesten. Väestönsuojelu istuttaa enemmän kurinalaisuutta, erityisesti pienille lapsille.

Entinen TNI päällikkö kenraali (evp) Moeldoko arvioida ohjelman ei ole kouluttaa ihmisiä käyttämään aseita. Ohjelma on sopiva valmistautumiseksi muodostumista Reserve komponentti. Hän selitti, että maan puolustusjärjestelmä on kolme kerrosta, nimittäin sotilas- komponentit, varaosat, ja tukea komponentteja. Nämä kolme osatekijää on synergistinen.

Rakkaus Homeland

Kuka olisi pakollista puolustaa maan? Ryamizard mainita asukkaille vähintään 50-vuotias ja alle. "Edistämiseksi rakkaus maahan, kuten liikuntaa ja psykologinen. Ikäraja 50 alas, tämä on loputon prosessi, varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen ", hän selitti. Kaikki olivat iältään 50 vuotta ja alle, mikä ammatti vaihtelevat professori liittokansleri.

Mutta vakavuus liikuntaintensiteetin säädettiin. Ensimmäisessä vaiheessa, sijainti pendadaran käyttää sotilaallisiin laitoksiin, jotka ovat olleet siellä koko ajan. Näistä Depo Combat koulutuksen kussakin alueellisen sotilasjohdon (Kodam). Itse asiassa, 19. lokakuuta, seremonia toteutettiin samanaikaisesti koko Indonesiassa.

Olennaisesti, moduulit ja opetussuunnitelman pendadaran puolustaa tässä maassa on laadittu, jossa ovat mukana kaikki asiantuntijat ja sidosryhmät, jotka sopivat kaikenikäisille ja elämänaloilta. Basic materiaaleja ovat vakuutuksen Pancasila kuin valtion, rakkaus maahan, arvo yhteistyökyky, halukkuus uhrata vuoksi maan.

Tärkeää on viljely moraalisten arvojen, luonne, ja omistautuminen Jumala kaikkivaltias. Käytännössä hyödyllisyyttä kaadereita puolustamaan tätä maa voi olla eturintamassa käsitellä monia ongelmia kansakunnan. Hän mainitsi myös uhka valtion on ei-sotilaallisesta.

Hän ryhmitelty kahdeksaan luokkaan. Vaihtelevat terrorismi, luonnonkatastrofit koska Indonesia oli ympärysmitta Ring of Fire. Seuraavaksi on vastoin valtion rajan, mahdollinen uhka separatistiliikkeiden, taudin leviäminen, mahdollisuudet verkkohyökkäyksiin ulkomailta. Seuraavaksi on huume. Jälkimmäinen on kulttuurinen tunkeutuminen.

Vaikka edustajainhuone katsoo suunnitelman vaikea ymmärtää. Kritiikkiä tuli komission House of PDIP, Tubagus Hasanuddin. "Se oli vaikea ymmärtää", hän sanoi. Kenraalimajuri (evp) näkee tavoite joukko ihmisiä peräti 100 miljoonaa ihmistä oli fantastinen liian. Katsoo, että keinot Opetushallituksen ja koulutus (Koulutus Agency) TNI on hyvin rajallinen, vain voivat majoittaa 600 henkilöä.

"Jos tavoite on 100 miljoonaa ihmistä 10 vuotta, tavoite on 10 miljoonaa ihmistä vuodessa, eli 833000 ihmistä kuukaudessa. Nämä luvut olivat fantastisia, "sorotnya. Oikeusperusta maanpuolustukseen myös arvioidaan puuttuvan. Indonesia ei ole ollut valtion puolustus laki, kun taas vuoden 1945 30 artiklan 1 kohta jo edellytetään, että puolustaa maan ja 5 kohdassa voidakseen puolustaa valtion tehtäväksi määrätty laissa.

"Lain nro 3 vuoden 2002 Maanpuolustuskorkeakoulun 9 artiklan 3 kohta on myös mainittu, säännös kansalaiskasvatusta, pakollinen perus sotilaskoulutusta, ja omistautumista ammattia säännellään lain mukaisesti. Joten tähän asti meillä ei ole ollut valtion puolustus laki ", sanoi Hasanuddin.

Ilman lakia, asetusta tai asetusta, se on vaikea ymmärtää maan puolustuspolitiikkaa. Seuraava pistettä, Hasanuddin korostaa noin talousarviosta. "Mielestäni meidän täytyy keskustella kuitattu, kun tila on rajallinen rahaa meidän on oltava enemmän tarkkaavainen määrittää joista yksi on tärkein prioriteetti vuoksi kansakunnan", sanoi Hasanuddin.

Onko maailmansota tapahtuu, kun ihmiset käyttävät ehdotus tai käyttäjä Koraani, varmasti tule koskaan tapahtumaan nimi on kolmas maailmansota, kuten Jumala Koraanissa sanoo, synti henkilö, joka tappaa toisen ihmisen, ilman syytä syarrie, niin kuin hän kantoi synnin koko ihmisen, ja kun joku suojella (tallenna) ihmissielun, kuin hän on pelastanut koko ihmiskunnan.
Siksi Jumalan sana, jokaisen ihmisen, kun he kuolevat ja ylösnousemuksen päivänä (jäljempänä), niin ongelma ihmisen suhde Jumalaan, joka on ensimmäiseksi toi tilille (tilivelvollisia) on asia rukouksen (ja johdonmukaisuus käynnissä pilarin islamin), ja noin suhde ihmisille ei verestä, noin hyvät suhteet olemme lähimmäisten, tehkää hyvää meidän vanhemmat, sukulaiset, Seama naapurit, rotuun, etniseen, kansakunta, onko olemme tehneet hyvin heitä vastaan, kuten suojelemaan heitä tai auttaa heitä ahtaalla köyhyyden (nälkä ) ja muun elämän vaikeuksia). Jos meillä on hyvät benrbuat tahansa ihminen palkitaan palkkio Jumalan on taivas, muuten jos me satuttaa puhumattakaan tappaa naapurimme vastata Jumalalta on Hell.
Onko Kolmas maailmansota olisi tapahtunut vain Jumala yksin tietää, koska kaikki, joka on säätämä Jumalan ja on kirjoitettu:

"Lawh Mahfuz".

Profeetta sallallaahu alaihi wa sallam sanoi: "Allah on asettanut kaikki kaikkien kohtalona olentoja viisikymmentätuhatta vuotta ennen Jumala loi taivaan ja maan". (HR. Muslimi ei. 2653).

"Kukaan onnettomuus sattuu maan päällä ja (NOR) itsessänne, mutta se on merkitty Kirja (Lawh Mahfuz) ennen Tuomme sen. Totisesti se on helppoa Jumalalle ". (QS. Al-Hadid: 22).
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Mark
2 comments:

 1. Annamme henkilökohtaisia ja liiketoiminnan lainoja korolla 3% vain.

  Laina 5.000 £ 500000 ja enemmän
  Jos tarvitset lainaa yrityksesi ota

  yhteyttä mahdollisimman pian käsitellä sovelluksen

  Lainahakemus täyttö- ja RETURN NYT.

  Koko nimi____________________
  Sijainti___________________
  Country____________________
  Sex________________________
  Puhelin______________________
  Tarvittava määrä _____________
  kesto ____________________
  Ikä _______________________

  Ota yhteyttä toimistoon sähköpostitse alla

  Sähköposti; joan.loans01@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Hei rakas, tämä on ilmoittaa teille hallituksen hyväksymästä lainaluottoyhtiöstä, jolla on kiinnostusta niille, jotka eivät kykene täyttämään elämänsä taloudellisia vaatimuksia. Tämä yhtiö on juuri syntynyt, ja se on valmis antamaan lainaa jokaiselle yksittäiselle tai yritykselle, joka tarvitsee lainaa ($ 5,000.00 - $ 1,000,000,000.00) maksamaan takaisin vähintään viiden (5) vuoden ja enintään kolmekymmentäviisi ( 35) vuotta ja korko 3%. Riippumatta haetusta rahasummasta, rahat lähetetään henkilökohtaiseen pankkitilillesi kolmen (3) työpäivän kuluessa hakemuksesta, eikä myöskään ole piilotettuja maksuja Sinua kannattaa hyödyntää tätä tilaisuutta. Lainahakemukselle lähetä meille pyyntö tänään osoitteessa kelvinkentloanfirm83@gmail.com ja sinusta lähetetään virallinen hakemuslomake täyttääksesi, mitä aiemmin aloitat käsittelyn, sitä aikaisemmin laina siirretään henkilökohtaiseen pankkitilillesi. Palauta meille tänään ja sinä ilahdut, koska palvelusi ovat tyydyttäviä. ja luotettavaa Lämpimät terveiset Amos Frank C.E.O Otin yhteyttä toimistoosi ja jätin viestin sihteeri Miss Filching Wombatin kanssa. Odotan nopeaa vastausta

  ReplyDelete