!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Monday, November 9, 2015

Tredje verdenskrig starter fra Midt-Østen?

Turen var ikke ferdig (381)

(Part 381, Depok, West Java, Indonesia 15. oktober 2015 15:09 pm)

Tredje verdenskrig starter fra Midt-Østen?

Borgerkrigen i Syria, krigen i Jemen, konflikten i Korea, omstridte Spratley øyene i Sør-Kinahavet og konflikten i Ukraina og i Nord-Afrika synes å være den første trigger en tredje verdenskrig frø i fremtiden. Hvis det skjer, er det vanskelig å forestille skal overlevelsen av menneskeheten i dag, fordi hvis som følge av tvisten strekker seg til en tredje verdenskrig, skjebnen til menneskelig eksistens er truet, kan dette bli kalt Koranen og Sunnah som tidlige tegn på forestående undergang (ødeleggelse human), på grunn til å handle og uaktsomhet og kezoliman mannen selv.
På grunn av tredje verdenskrig vil nødvendigvis innebære militær makt besatt atom supermakt USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Japan, Nord-Korea, India, Pakistan, Israel og Iran.
Med atom ledet raketter besatt disse statene er nok til å ødelegge 90 prosent av jordens befolkning i den tredje verdenskrig.
Sannsynligvis på grunn av ødeleggelse og ødeleggelse av jordens befolkning, til de menneskelige levninger som fremdeles kan være vanskelig å gjenoppbygge en ny sivilisasjon tilbake som de av mennesker i dag.
Krigen i Syria, desto vanskeligere vil det være over, fordi denne krigen har involvert politisk konkurranse og påvirkning av verdens militære supermakt Russland og USA.
USA med NATO-allierte og medlemmer av Den arabiske liga for å gi assistanse våpen, ammunisjon og militær trening for opposisjonsgrupper i Syria mot Assad-regimet som hjalp Iran, sjiamuslimske Hizbollah i Libanon og Russland.
I tillegg til den politiske konflikten i den syriske konflikten har også blitt en slagmark jihad for de fleste sunni opposisjonen mot Assad-regimet støttede sjia Hizbollah og sjia Iran og Russland
Videre ideologi Shia og Sunni (Ahlul Sunnah waljamaah) står i sterk kontrast til 90 prosent, sunniene beskylder sjiamuslimske som kjetteri fordi den har mengkafirkan følgesvennene til profeten Muhammed,
Sunniene beskylder sjia mushab Koranen bruker forskjellig mushab Sunni. Sunni bruker Koranen Mushab Usmani, sdangkan sjiamuslimske fatimidenes mushab som er mye tykkere enn Mushab Usmani.
Sunni-flertall Indonesia representerte den indonesiske Ulema Council (MUI) utstedt en fatwa (siden MUI styreformann Prof. HAMKA at sjia lære er vranglære. Så også fatwa utstedt de berømte sunni lærde fra Saudi-Arabia, Pakistan, India og Nord-Afrika (Egypt ).
Mens sjiamuslimske geistlige har sin egen argumentasjon om at ledsagere hadde vært hedning, blant annet anklager følgesvennene til profeten Muhammed tillatt for tre dager etter dødsfallet av nylig begravet. Mens forskere Sunni melilai forsinkelsen skyldtes ikke bevisst, men på grunn av venner ristet, sjokkert og kunne ikke tro profeten Muhammed, som nettopp hadde sett dø, slik som følge av forsinkelsen ble tolket ulikt av tilhengere av sjia.
Så konfliktene i Syria og Irak mellom ISIS (Islamic State) er nå ikke bare en politisk krig, men det fører til en krig av ideologi. Mellom irakiske sjiamuslimske regime som hjulpet sjia Iran og den libanesiske sjiamuslimske Hizbollah, mot ISIS, som er støttet av 25000 jihadister fra over 100 land, blant annet fra Russland, Tadsjikistan, Afghanistan, USA og NATOs medlemsland.
Saudi Arabia og dets allierte i Den arabiske liga for å støtte en koalisjon av 18 land ledet av USA og NATO bekjempe ISIS. Saudi Arabia anklaget ISIS som en gruppe Khawarij, samt sjia beskyldt for kjetteri.
Saudi geistlige hevdet de ikke finne utbrytergrupper av muslimer i samsvar med følges Ahl Sunnah wal Jama'ah unntatt blant tilhengerne av As-Salaf al-Salih Ahlul hadith.

Den Mu'tazilah hvordan kunne tilsvare følgesvennene til de store tallene mens de fordømme de store figurer av rettferdighet og senket sin venn og anklaget dem for kjetteri som Al-Wasil bin Atho 'som sier: Hvis Ali, Az-Zubair Tholhah og da jeg ikke vitne straffet fordi de vitnet. [Se Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

Kharijites hadde kommet ut av religion og menyempal av menigheten av muslimene fordi noen grunnleggende punkter av deres lære er mengkafirkan Ali og hans sønn, Ibn Abbas, Uthman, Talha, Ayesha og Mu'awiyah og ligger ikke på egenskapene til de følgesvenner av mennesker trakasserende og mengkafirkan dem.

Som Shufiyah, undervurderer de arven profetene og nedverdigende senderen av boken og Sunnah og deres mensifatkan som den avdøde. En stor mann sier de: Du tar din kunnskap, av avdøde mens vi tar vår kunnskap om godt liv som ikke er død (Gud) direkte. Derfor sier-med de munnen for å avvise Sanad hadits-: Har mengkhabarkan meg mitt hjerte av Rabb.

Som for sjiaene, har de trodd at ledsagere hadde bortfalt etter dødsfallet av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam unntatt noen få mennesker, se Al-Kisyiy -en av dem-prest forteller historien om boken Rijalnya saken. 12.13 fra Abu Jaffar, at han har uttalt: All den frafalne etter dødsfallet av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam unntatt tre, sa jeg: Hvem er den tredje person? Han svarte: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary og Salman Al-Farisiy.

Og fortalt i s.13 av Abu Jaffar, sa han: De Utvandrere og Anshor har kommet ut (av religion) med unntak av tre. [Se Al-Kaafiy arbeidet med Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini se også deres store -tokoh på tidspunktet for dette- fordømte og forbannet Abu Bakr og Umar i sin bok Kasyful Asroor tilfelle, 131, uttalte han: Sannelig syaikhani (Abu Bakr og Umar) ... og herfra finner vi oss tvunget til å fremlegge bevis bevis på deres avvik er begge veldig klare på Koranen for å bevise at de to hadde menyelisihinya.

Og sa igjen når det gjelder 137: ... og profeten lukket øynene (d) mens både ørene ingen merknader til Ibn al-Khattab som oppreist løgn og kufr hentet fra praksis, kezindikan og penyelisihan av versene i Koranen ' en strålende.

Som Murji'ah, tror de at troen til de hyklere som er i den samme tro kenifakan Assabiqunal Awalun (de første menneskene som konverterte til islam) av utvandrerne og hjelperne.

Hvordan de alle samsvarer med venner mens de er:

Mengkafirkan utvalgte folk fra blant dem
Ikke godta det hele tatt at de er fortalt fra profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i aqeedah og sharia lov.
Følger den bysantinske sivilisasjon og gresk filosofi

I konklusjonen
Disse gruppene alle ønsker å nekte oss vitnene til boken og Sunnah og fordømte dem mens de er mer verdig bebreidelse, og de er den zindiq.

Dermed er det klart at forståelsen av al-Salaf er manhaj Firqatun Najiyah og Ath-Thaifah Al-Mansurah i begrepet forståelse, aksept og Istidlal (rettslig avgjørelse).

Mens de som følger eksempelet til de følgesvenner er de som arbeider med beretninger (Hadith) er ekte og autentisk Dalah sharia loven, med veien og forståelse venn, og dette er hans livsførsel Ahlul hadith, ikke i løpet av Ahl-ul-bid'ah og begjær. Så sant og sterk hva vi beskriver når vi forklarer sin suksess i form mekle til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam med suksessen til den personen som tok Sunnah sallallaahu' alaihi wa sallam og Sunnah av de fire kalifene etter ham.
Tvister mellom Sunni med sjiamuslimske ifølge mange historikere i islam kan ikke skilles fra den gamle rivaliseringen mellom etniske persere og arabere i Midtøsten.
Dessuten, etter kong D'Andrea (Persia / Iran) hadde dominert store deler av Midt-Østen og Sentral-Asia og deler av Europa kan deretter erobret og beseiret av den islamske kalifatet, og dermed gjøre den opprinnelige persiske religionen zoroastrismen til islam.
Men tydeligvis påvirkninger og kulturelle rivalisering Zoroastrians ikke ønsker å bli eliminert bare av perserne, så Islam som utviklet seg i Iran er svært forskjellig fra islam i Midtøsten dominerte arabiske nasjon.
Kjennetegn forskjellige fra sunni-islam som kalles sjia-grupper. Historien til denne splitten ble først utløst av fremveksten av bin Abi Talib Ali ble kalif Uthman erstatte de drepte opprørerne.
Når den stigende Ali ble kalif i støtte fra alle venner, unntatt Muawiya, som måtte innrømme Ali etter Ali tiltale når opprør mordere Usman, men Ali fant ut at tiden han bare opptatt ønsker å forene muslimene er delt, hadde samhold blitt priotitas ny søkt søke etter og straffeforfølge de mordere Usman.
Muawiyah at en klan gruppe (avstamning med Usman) utføre ijtihad at rettferdighet er først etablert, var det en anerkjennelse av regjeringen i Ali. Ijtihad forskjell mellom Ali og Muawiyah gruppen er hvilken farge den opprinnelige opphavet til stridigheter blant muslimer, og har nå utviklet seg til ideologiske forskjellene mellom sjia og sunni.
Videre de siste Shia anta alle følgesvennene til Profeten er kafir (frafalne), bortsett fra persisk avstamning ledsagere som Salman Al Farisi.
Shia Rafidah selv vurdere og rense Ali, at Ali var den som faktisk fortjener å være den siste profet. Selv den sjia også forgude blodslinjer og avstamning Ali Husein Ali sønn gift med datteren til den tidligere kongen av Persia erobret av kalifen Umar Bin Khattab.
Selv om Ali hadde mange barn, som Hasan, men kult bare etterkommere av Hussein ble gift med datteren til kongen av Persia, slik at 12 sjiamuslimske imamene er alle fra avstamning av Ali Hussein, barnebarnet til profeten Muhammad.
En annen forskjell er problemet Koranen, når Sunni bruker Mushab Usmani (Mushab samlet under kalifatet Usman), og deretter bruke Mushab Shia fatimidenes (Fatima var datter av profeten Muhammed og kona til Ali).
Selv ordet Shia hellige bok Koranen Fatimis versjonen er tykkere enn Mushab Usmani.
Derfor Folk Shia mengkafirkan følges (Sunni aldri mengkafirkan Ali og venn av persisk avstamning), selv menhormati dem, så Hadith (Sunnah / Al-Hikmah) Profeten Muhammed fortalt alle venner, inkludert de fra Salman Al Farisi brukt sunniislam etter Hvor sortert autentiske hadithene, eller hasan hadith dhoif (svak sanadnya eller usant).
Prester som samler dem Imam Buchori denne hadith, Imam Muslim, Imam Syafei, Imam Hambali, Imam Hanafi og Maliki imamen.
Det er derfor det indonesiske Ulema Council (MUI), som dominerte Ulama NU, Muhammadiyah, Hidayatullah, akkurat, alle sunni, siden formann MUI av Prof. Dr. HAMKA mengelluarkan fatwa at sjia som Sesat flyte (med 10 kriterier for grunn).
Slik at konflikten i Syria, Irak og Yemen kan være komplisert og vanskelig å forene, for hver av de stridende parter føler like Jihad hellig krig.


Snowden: ISIS innskjæring Israel, USA og Storbritannia

REPUBLIKA.CO.ID, tidligere ansatte i National Security Agency (NSA) USA Edward Snowden sa at hvis Islamic State of Iraq og Syria (ISIS) er en organisasjon dannet av etterretningssamarbeid av de tre landene.
Sitert fra Global Research, en uavhengig forskningsorganisasjon i Canadian media, Snowden avslørte at etterretningsenhet av britiske, amerikanske og israelske Mossad jobber sammen for å skape et nytt kalifat tilstand kalt ISIS.
Snowden sa etterretningsorganisasjoner i de tre landene danner en terroristorganisasjon til å tiltrekke seg ekstremister rundt om i verden. De kaller denne strategien som "honeycomb".
NSA-dokumenter frigitt Smowden viser hvordan bikube strategi for å beskytte interessene til sionistene for å lage slagord av islam. Basert på disse dokumentene, den eneste måten å beskytte interessene til jødene er å skape en fiende på grensen.
Strategien er gjort for å legge alle ekstremistene på samme sted så lett målrettet. Ikke bare det, ville ISIS forlenge ustabilitet i Midtøsten, spesielt i arabiske land.
Basert på disse dokumentene, ISIS leder Abu Bakr al-Baghdadi får også et helt år med militær trening fra Mossad, Israel. Al-Baghdadi får også et kurs i teologi og retorikk av sionistenes etterretningsorganisasjoner.

Ring Iran ISIS US Puppet Protector Israel

Leder av Irans væpnede styrker, general Massoud Jazayeri Bigadir ringe ISIS dannet av USA for å beskytte Israel. (Special)
Teheran - Irans væpnede styrker sjef, General Massoud Jazayeri Bigadir ringe ISIS dannet av USA (US) for å beskytte Israel. Ifølge Jazayeri, sett fra et gitt hemmelig amerikansk bistand til ISIS.

"Vi ser imidlertid dette problemet, vi ser på USAs støtte til terrorgrupper ISSL. De gjør det for å beskytte Israel mot trusselen i denne regionen," sa Jayazeri, som rapportert Farsnews på fredag ​​(16/10).

Jayazeri si, måten USA hjalp ISIS er med membentangan en kjede av innflytelse i Midtøsten, som sakte styrke ISIS. Kjeden ble vist seg å være i stand til å begrense bevegelsen av Hizbollah i Libanon, undertrykke motstandskreftene ISIS og selv i stand til å presse Iran, så det kan ikke gjøre mye i Midtøsten.

Syria, sa Jayazeri, er hovedpoenget å bryte kjeder som makt. Derfor vil Iran prøve å hjelpe Syria bryte kjeden, som også søker å styrte den syriske regjeringen.

Han mener, med hjelp fra Iran, deretter Syria vil kunne vinne kampen, og bryte kjeder som har strukket USA de siste fire årene i Syria.

"De" herskere "over de siste fire årene stadig prøver å styrte den syriske regjeringen. Under støtte fra Iran, vil ikke bare den syriske regjeringen ikke bli styrtet, men også Syria for å få en ny seier," sa han.

Russland og USA om møtet tittelen syriske luftrommet

(BBC) - The Pentagon sa at dysene de må manøvrere separasjon som ikke er for nær den russiske krigsfly.
Russland har blitt enige om å holde et møte med USA om de gjeldende sikkerhets bombene i Syria, ifølge Pentagon.
Møtet var "svært sannsynlig til å skje denne helgen", sier talsmann Peter Cook.
Det er frykt vil krasje kollisjon fordi USA og Russland er begge bombeangrep i Syria til tross for seg.
USA og NATO-allierte avbrutt på grunn av jetfly Russland har flere ganger krenket luftrommet til Tyrkia.
Tidligere denne uken, Pentagon tjenestemenn sa at de har å gjøre minst en manøver "safe separasjon" som jagerfly USA ikke kommer for nær den russiske fly over Syria.
Denne hendelsen skjedde 1. oktober, men Pentagon ga ikke ytterligere forklaring.
Dette møtet er ventet å diskutere hvor mye avstanden mellom dysene USA og Russland, og hva er standard språk for kommunikasjon av mannskapet.
Russland har også lansert raketter fra krigsskip i Det kaspiske hav.
Det er bekymring for at Russland faktisk angrepet motstandere av president Bashar al-Assad, ikke en militant stillinger ISIS.
USAs forsvarsminister Ashton Carter på fredag ​​(9/10) har anklaget Russland for militære operasjoner "fundamentalt feil» i Syria og vil "tenne en borgerkrig som oppfordrer ekstremisme".
Men Moskva nektet uttalelse som sier at i den siste uken de angrep mål i stedet for ISIS.

Russiske krysserraketter 'fall i Iran'
Tjenestemenn ved Forsvarsdepartementet sa USA, de russiske krysserraketter avfyrt fra Kaspihavet til målene i Syria faller i Iran.
To tjenestemenn som vil være anonym, sa at det er uklart om det er skader på grunn av brann disse rakettene.
Sa en tjenestemann fire raketter av skuddlinjen.
Iran nyhetsbyrået guvernøren i Takab provinsen, vestlige Iran, som sier fremmedlegemer falle på bygda.
Russiske forsvarsdepartementet sa alle rakettene traff de ønskede mål i Syria.
Russiske tjenestemenn sa onsdag (07/08) hadde avfyrt 26 krysserraketter av russiske bekjempe skip i Kaspihavet med mål om jihad-grupper i det nordlige Syria dam nordvest.
Påstanden om at de russiske raketter til Iran denne høsten vises når NATO bekreftet at de vil forsvare sine allierte.
NATO sier at det har endret prosedyre som tillater utplassering av tropper for å bli raskere.
Denne utviklingen kommer som Russland økte sitt militære engasjement i den syriske konflikten.
Syria seg velkommen "bistand fra Russland" av det russiske militæret sier angrepene har svekket kraft av en gruppe som kaller seg Den islamske stat eller kjent som ISIS.

Fire russiske krigsskip velig avfyrt 26 raketter mot 11 mål ISIS.
Russland sa det hadde lansert et rakettangrep på målet gruppe som kaller seg Den islamske stat eller ISIS i Syria av sine krigsskip i Det kaspiske hav som er ca 1.500km.
Forsvarsminister Sergei Shoigu sa fire krigsskip avfyrt 26 raketter mot 11 mål havet og ødelegge det.
Mens syriske bakkestyrker med flystøtte for å angripe Russland, sier syriske tjenestemenn.
Russland avviser anklager om at de fleste av angrepene som de har begitt seg ut på målet ikke ISIS.
Institusjoner aktivister, det syriske observatoriet for menneskerettigheter, rapporterte progress '' harde kamper i flere måneder "i provinsen Hama og Idlib.
Sammenstøtene skjedde etter lanseringen av en russisk flyangrep i det samme området.
Det er anslått at angrep fra Det kaspiske hav er den første koordinerte angrepet siden luften slår Russland, en nær alliert av Syrias president Bashar al-Assad, begynte den 30. september.
Russland har sagt det er rettet mot "alle terrorister", men i det minste en del av luftangrep ble rapportert om sivile og opprørsgrupper støttet Vesten.

Syrias president Bashar al-Assad viser Russland grep inn i borgerkrigen i Syria som svært viktig for sikkerheten i hele Midtøsten-regionen.
Den syriske lederen sa at militær aksjon mot den USA-ledede koalisjonen gruppe som kaller seg Den islamske stat eller ISIS ikke klarte å hindre spredning av terrorisme.
Han hevdet at bare en koalisjon av Syria, Russland, Iran og Irak som kan hindre skader i regionen.
"Denne koalisjonen må lykkes, hvis ikke, vil vi være vitne til ødeleggelsen av hele regionen. Vi tror denne koalisjonen vil bli vellykket," den syriske presidenten sa i et intervju med iransk fjernsyn ble sendt på søndag (04/10).
Ifølge ham, fire land samlet for å overvinne terrorisme og vil til slutt nå "praktiske resultater", i motsetning til den USA-ledede koalisjonen.
Russland har lansert luftangrep mot den ISIS i Syria siden forrige uke.
Da president Bashar al-Assad innleveringer, Russland fortsatte å lansere luftangrep i Syria.
Nevnes at russerne angrepet posisjoner ISIS, men aktivister sier fokuset målet er grupper motsetning til president Assad.

Medlemmer av den USA-ledede koalisjonen, som lanserte en motstand mot en gruppe som kaller seg Den islamske stat eller ISIS, oppfordret Russland til å stanse luftangrepene som sa de treffer den syriske opposisjonsgrupper og sivile.
I en felles uttalelse fredag ​​(2. oktober), USA, Storbritannia, Tyrkia og andre medlemmer av koalisjonen sa den russiske angrepet ville "bare føre til mer ekstremisme".
Russland, som ifølge vitner tilbake til angrepet på fredag ​​(02/10), sa at det er rettet mot ISIS.
En senior russisk tjenestemann sa at angrepet kan vare i tre til fire måneder.
Alexei Pushkov, styreleder i det russiske parlamentet utenlandske, og legger kun USA "late" bombet ISIS.
Han lovet Russland ville være en mer effektiv drift.
Russiske luftstyrker lansere et luftangrep i Syria onsdag (30 september).
Syriske militære sa at Russland har gjennomført 18 flyangrep siden torsdag kveld.
Blant dem er gjort i provinsen Hama og Idlib, provinsen der det er sterke ISIS.

Russland sier "tusenvis av russiske borgere 'har sluttet seg til ISIS i Syria.
Russlands overhuset i parlamentet onsdag (30/09) enstemmig vedtatt anmodning fra president Vladimir Putin sendte soldater inn i et annet land.
Denne avgjørelsen banet vei for den russiske regjeringen å lansere luftangrep banket en gruppe som kaller seg Den islamske stat eller ISIS.
En talsmann for den russiske regjeringen, Sergei Ivanov, sa at det ikke ville sende bakkestyrker til Syria og vil bare bruke kraften i luften.
Ifølge Ivanov, Russland har interesser i Syria fordi "tusenvis av russiske borgere har sluttet å ISIS og de har blitt en trussel mot rikets sikkerhet".
"Det er ikke et spørsmål om å nå et mål eller ambisjoner i vår utenrikspolitikk, som påstått av vestlige land. Dette er rett og slett fordi det er nasjonale interesser i Russland", sa Ivanov.
Ivanov lagt Syrias president Bashar al-Assad har formelt bedt om militær hjelp til Russland.
Tidligere, under en tale i FN-hovedkvarteret, kalte president Putin for en større koalisjon for å bekjempe terrorisme.
Foruten Russland, har den USA-ledede koalisjonen vært først lansert luftangrep i Syria det siste året.
Russland og USA om møtet tittelen syriske luftrommet
Pentagon sier at dysene de må manøvrere separasjon som ikke er for nær den russiske krigsfly.
Russland har blitt enige om å holde et møte med USA om de gjeldende sikkerhets bombene i Syria, ifølge Pentagon.
Møtet var "svært sannsynlig til å skje denne helgen", sier talsmann Peter Cook.
Det er frykt vil krasje kollisjon fordi USA og Russland er begge bombeangrep i Syria til tross for seg.
USA og NATO-allierte avbrutt på grunn av jetfly Russland har flere ganger krenket luftrommet til Tyrkia.
Tidligere denne uken, Pentagon tjenestemenn sa at de har å gjøre minst en manøver "safe separasjon" som jagerfly USA ikke kommer for nær den russiske fly over Syria.
Denne hendelsen skjedde 1. oktober, men Pentagon ga ikke ytterligere forklaring.
Dette møtet er ventet å diskutere hvor mye avstanden mellom dysene USA og Russland, og hva er standard språk for kommunikasjon av mannskapet.
Russland har også lansert raketter fra krigsskip i Det kaspiske hav.
Det er bekymring for at Russland faktisk angrepet motstandere av president Bashar al-Assad, ikke en militant stillinger ISIS.
USAs forsvarsminister Ashton Carter på fredag ​​(9/10) har anklaget Russland for militære operasjoner "fundamentalt feil» i Syria og vil "tenne en borgerkrig som oppfordrer ekstremisme".
Men Moskva nektet uttalelse som sier at i den siste uken de angrep mål i stedet for ISIS.

Russiske krysserraketter 'fall i Iran'
Bilder fra det russiske Forsvarsdepartementet viser russiske raketter avfyrt fra Det kaspiske hav.
Tjenestemenn ved Forsvarsdepartementet sa USA, de russiske krysserraketter avfyrt fra Kaspihavet til målene i Syria faller i Iran.
To tjenestemenn som vil være anonym, sa at det er uklart om det er skader på grunn av brann disse rakettene.
Sa en tjenestemann fire raketter av skuddlinjen.
Iran nyhetsbyrået guvernøren i Takab provinsen, vestlige Iran, som sier fremmedlegemer falle på bygda.
Russiske forsvarsdepartementet sa alle rakettene traff de ønskede mål i Syria.
Russiske tjenestemenn sa onsdag (07/08) hadde avfyrt 26 krysserraketter av russiske bekjempe skip i Kaspihavet med mål om jihad-grupper i det nordlige Syria dam nordvest.
Påstanden om at de russiske raketter til Iran denne høsten vises når NATO bekreftet at de vil forsvare sine allierte.
NATO sier at det har endret prosedyre som tillater utplassering av tropper for å bli raskere.
Denne utviklingen kommer som Russland økte sitt militære engasjement i den syriske konflikten.
Syria seg velkommen "bistand fra Russland" av det russiske militæret sier angrepene har svekket kraft av en gruppe som kaller seg Den islamske stat eller kjent som ISIS.

Fire russiske krigsskip velig avfyrt 26 raketter mot 11 mål ISIS.
Russland sa det hadde lansert et rakettangrep på målet gruppe som kaller seg Den islamske stat eller ISIS i Syria av sine krigsskip i Det kaspiske hav som er ca 1.500km.
Forsvarsminister Sergei Shoigu sa fire krigsskip avfyrt 26 raketter mot 11 mål havet og ødelegge det.
Mens syriske bakkestyrker med flystøtte for å angripe Russland, sier syriske tjenestemenn.
Russland avviser anklager om at de fleste av angrepene som de har begitt seg ut på målet ikke ISIS.
Institusjoner aktivister, det syriske observatoriet for menneskerettigheter, rapporterte progress '' harde kamper i flere måneder "i provinsen Hama og Idlib.
Sammenstøtene skjedde etter lanseringen av en russisk flyangrep i det samme området.
Det er anslått at angrep fra Det kaspiske hav er den første koordinerte angrepet siden luften slår Russland, en nær alliert av Syrias president Bashar al-Assad, begynte den 30. september.
Russland har sagt det er rettet mot "alle terrorister", men i det minste en del av luftangrep ble rapportert om sivile og opprørsgrupper støttet Vesten.

Intervju av president Bashar al-Assad iranske fjernsynssending på søndag (04/10).
Syrias president Bashar al-Assad viser Russland grep inn i borgerkrigen i Syria som svært viktig for sikkerheten i hele Midtøsten-regionen.
Den syriske lederen sa at militær aksjon mot den USA-ledede koalisjonen gruppe som kaller seg Den islamske stat eller ISIS ikke klarte å hindre spredning av terrorisme.
Han hevdet at bare en koalisjon av Syria, Russland, Iran og Irak som kan hindre skader i regionen.
"Denne koalisjonen må lykkes, hvis ikke, vil vi være vitne til ødeleggelsen av hele regionen. Vi tror denne koalisjonen vil bli vellykket," den syriske presidenten sa i et intervju med iransk fjernsyn ble sendt på søndag (04/10).
Ifølge ham, fire land samlet for å overvinne terrorisme og vil til slutt nå "praktiske resultater", i motsetning til den USA-ledede koalisjonen.
Russland har lansert luftangrep mot den ISIS i Syria siden forrige uke.
Da president Bashar al-Assad innleveringer, Russland fortsatte å lansere luftangrep i Syria.
Nevnes at russerne angrepet posisjoner ISIS, men aktivister sier fokuset målet er grupper motsetning til president Assad.

Røyken stiger på grunn av luftangrep i Kafr Nabel, Idlib-provinsen.
Medlemmer av den USA-ledede koalisjonen, som lanserte en motstand mot en gruppe som kaller seg Den islamske stat eller ISIS, oppfordret Russland til å stanse luftangrepene som sa de treffer den syriske opposisjonsgrupper og sivile.
I en felles uttalelse fredag ​​(2 oktober), USA, Storbritannia, Tyrkia og andre medlemmer av koalisjonen sa den russiske angrepet ville "bare føre til mer ekstremisme".
Russland, som ifølge vitner tilbake til angrepet på fredag ​​(02/10), sa at det er rettet mot ISIS.
En senior russisk tjenestemann sa at angrepet kan vare i tre til fire måneder.
Alexei Pushkov, styreleder i det russiske parlamentet utenlandske, og legger kun USA "late" bombet ISIS.
Han lovet Russland ville være en mer effektiv drift.
Russiske luftstyrker lansere et luftangrep i Syria onsdag (30 september).
Syriske militære sa at Russland har gjennomført 18 flyangrep siden torsdag kveld.
Blant dem er gjort i provinsen Hama og Idlib, provinsen der det er sterke ISIS.

Stortinget ble enige om å Russland lanserer luftangrep i Syria
Russland sier "tusenvis av russiske borgere 'har sluttet seg til ISIS i Syria.
Russlands overhuset i parlamentet onsdag (30/09) enstemmig vedtatt anmodning fra president Vladimir Putin sendte soldater inn i et annet land.
Denne avgjørelsen banet vei for den russiske regjeringen å lansere luftangrep banket en gruppe som kaller seg Den islamske stat eller ISIS.
En talsmann for den russiske regjeringen, Sergei Ivanov, sa at det ikke ville sende bakkestyrker til Syria og vil bare bruke kraften i luften.
Ifølge Ivanov, Russland har interesser i Syria fordi "tusenvis av russiske borgere har sluttet å ISIS og de har blitt en trussel mot rikets sikkerhet".
"Det er ikke et spørsmål om å nå et mål eller ambisjoner i vår utenrikspolitikk, som påstått av vestlige land. Dette er rett og slett fordi det er nasjonale interesser i Russland", sa Ivanov.
Ivanov lagt Syrias president Bashar al-Assad har formelt bedt om militær hjelp til Russland.
Tidligere, under en tale i FN-hovedkvarteret, kalte president Putin for en større koalisjon for å bekjempe terrorisme.
Foruten Russland, har den USA-ledede koalisjonen vært først lansert luftangrep i Syria det siste året.

Iran og Russland motsetning ISIS, støtter Al-Assad
Russlands president Vladimir Putin (th) støtter den syriske regjeringen under president Bashar al-Assad (til venstre).
Irans president Hassan Rouhani og Russlands president Vladimir Putin uttrykte sin vilje til å inkludere regelen av president Bashar al-Assad i kampen mot militser ISIS.
I et møte med en rekke forskningsinstitusjoner og journalister før møtet i FNs generalforsamling begynte, Rouhani sa at Al-Assad regel ikke må svekkes hvis ISIS ønsker å bli beseiret.

Dilengserkan
Sikap Iran Rusia tidak sejalan Labor posisi Land-Country Barat.
Perdana Menteri guru honorer David Cameron, Pres USA Barack Obama, sønn av Pres Frankrike Francois Hollande berulang kali mendesak agar Al-Assad hundre dilengserkan tampuk kekuasaan sebagai persyaratan kesepakatan terrasse.
"(Bashar al) Assad tidak henhold menjadi Bagian ham Depan hundre Syria. Dia telah menjagal rakyatnya sendiri. Dia telah membantu menciptakan konflik krisis migrasi dag. Dialah pejabat yang merekrut Anggor ISIS, "Kata Cameron.
Di New York, para pemimpin Land berdatangan prognose menghadiri Sidang Majelis Umum PBB di tengah krisis migran pengungsi asal Syria.
Sejak konflik berlangsung di Syria Mesopotamia 2011 MER 200,000 hundre orang meninggal arbeidslivet. Kemudian sekitar Firestjerners Jutan Warkentin Syria telah melarikan diri berbagai Land termasuk Tyrkia, Libanon, Jordan, hingga Eropa.
Berbagi Beri dag berbagi Anmeldelser

Operasi dag digelar menyusul keputusan prognose memperluas upaya Serangan terhadap kelompok Militar, seperti dilaporkan Kanto Beri AFP.
Guyana prognose Pertama kalinya melakukan Serangan Udara terhadap kekuatan kelompok Militar yang menamakan diri Land Islam atau ISIS di Syria, tirsdag (27/09).
Operasi dag digelar menyusul keputusan prognose memperluas upaya Serangan terhadap kelompok Militar tersebut seperti dilaporkan Kanto Beri AFP.
Canton Kepresidenan Frankrike mengatakan hans Udara Serangan dag dilakukan setelah pihaknya melakukan Operasi pengintaian Selama dua mandag terakhir.
Selama Dagens Perancis måte mengambil Bagian Dalam Serangan Udara di Irak, demikian laporan Kanto Beri Reuters.
Operasi "melawan ancaman Teroris" Country Names dikoordinasikan Labor skjønnhet Regional demikian pernyataan tersebut.
Sia-Sia tidak realistis
Mesopotamia Awal september Lalu, Pres Francois Hollande menyatakan bahwa pihaknya telah melakukan persiapan prognose memulai Serangan Udara terhadap kelompok Militar Land Islam di Syria.
Dyreliv demikian lanjutnya, Frankrike sejak Awal mengesampingkan pengiriman pasukan prognose melakukan Serangan terhadap ISIS yang disebutnya "Sia-Sia tidak realistis".
Sejauh dag MER hundre 220,000 Warkentin Syria telah tewas MER hundre sembilan Jutan Warkentin Land montigenous meninggalkan Land montigenous Labor berstatus sebagai pengungsi.
Berbagi Beri dag berbagi Anmeldelser

Organisasi HAM protes Paraguay Cina tysk Suriah

Kelompok perlawanan Syria Masih gigih melawan Pres Bashar al-Assad.
Koalisi sekitar 200 organisasi hak fundament manusia memperingati setahun munculnya protes di Syria Labor menyeru kepada Paraguay Cina prognose mendukung kebijakan PBB terhadap pemerintahan Pres Assad.
Mereka meminta Dewan Keamanan PBB meloloskan resolusi yang menekan pemerintah Syria prognose Segera mengakhiri Serangan terhadap para pengunjuk tapt.
Suriah, Timur tengah
Mereka menekankan perlunya komunitas Internasional termasuk Paraguay Cina prognose mendukung resolusi dag.
Seruan montigenous keluar menjelang kembalinya utusan khusus PBB Liga arabiske Kofi Annan prognose Syria, yang angrep onsdag i dag (16/3) på menyampaikan resultater laporan kunjungannya.
NowSeeHeart hangus
Sementara di Syria pertempuran terus berlanjut, Labor pasukan Pres Bashar al-Assad melakukan Gerakan gratis nedlasting hangus di berbagai kota yang mereka Serang demikian disampaikan organisasi Human Rights Watch (HRW).
'' Pasukan Syria melakukan gratis nedlasting hangus di berbagai aksel sementara sammenbrudd Dewan Keamanan tertelikung dør Palau Kina, '' Kata Sarah Leah Witson hundre HRW.
Di Saat pertemuran terus berlanjut, Singapore Italia memutuskan prognose mengikuti beberapa Land sebelumnya Labor menutup kedutaan Besar mereka beskytte tindak kekerasan yang terus terjadi.
HRW mengatakan pasukan pemerintah menggunakan senjata Egypt Facility kaliber Tinggi, tank menembakkan mortir secara membabi buta berbagai Religiøs ataupun orang di jalanan di kota-kota yang menjadi sasaran serbuan mereka.

Cina Whittington AS terkait Laut Kina Selatan
Washington meyakini Langkah Beijing membangun fasilitas militer bertujuan prognose memperkuat klaim.
Cina menyerang balik USA terkait pertikaian Wilayah Laut Kina Selatan.
Juru bicara kementerian Luar Negeri, Hua Chunying, menyinggung AS Saat menyalahkan "sejumlah Land" yang "terus menerus menggunakan kekuatan militernya" di Krasa montigenous.
Onsdag Lalu, pejabat Amerika mengatakan mereka sedang mempertimbangkan mengarahkan kapal Perang di Daerah sekitar Spratlyøyene yang dinyatakan Kina sebagai wilayahnya.
Hal dag memicu Perang Kata-Kata diantara Kedu Land adikuasa dag.
Cina membuat khawatir sejumlah tetangganya, AS, Karen memperluas serangkaian Pulau kecil, Laporta Rustanto BBC Michael Bristow.
Washington meyakini Langkah Beijing membangun fasilitas militer bertujuan prognose memperkuat klaim ost Krasa sengketa montigenous.
Cina menyatakan pembangunan tersebut rettferdige sønn diperlukan prognose melindungi kedaulatannya.
Pertikaian dimulai ketika para pejabat AS menyatakan sedang mempertimbangkan pengiriman kapal Perang di Dalam Wilayah 12 miles laut yang Kina klaim sebagai daerahnya di sekitar Spratlyøyene.

Arab Saudi kembali Serang Jemen
22 april 2015
Sour
broderi aksjeselskap Serang
Image Caption
Seorang Anggor pasukan Jemen berjaga di Depan mal yang ditolak beskytte Serangan Udara Saudi.
Pasukan koalisi yang dipimpin døren arabiske Saudi kembali melakukan Serangan Udara terhadap pemberontak skapt sympati di Jemen, sementara pertempuran Darat terus berlangsung.
Serangan dag terjadi måte beberapa jam saja sesudah arabiske Saudi mengumumkan bahwa mereka menghentikan Serangan Udara terhadap Jemen.
Arab Saudi pasukan koalisi telah melakukan hans Udara Serangan dag Selama Firestjerners Pekan terakhir.
Seorang diplomat Arab Saudi menyatakan bahwa Serangan Udara yang mereka lakukan Selama dag telah mencapai resulterer yang dikehendaki Dalam menyerang sasaran-sasaran militer.
Menyusul hans Udara Serangan dag pasukan pemberontak melakukan aksi Bălăşan Labor merebut markas militer di kota Taez.
Pertempuran Jugan dilaporkan terjadi di kota Aden, aksel Slapp sønn sebuah aksel kecil Daleh.
Sekalipun melakukan Serangan Udara, pemerintah arabiske Saudi menyatakan bahwa perjanjian Nikah Siri Masih terus berlangsung sedang Dalam proses finalisasi.
Iran, yang dituduh berada di belakang pemberontak skapt sympati, sempat memuji Langkah Saudi menghentikan hans Udara Serangan dag sebagai sebuah Langkah Maju Dalam perundingan Nikah Siri.

Konflik di Jemen membuat Aden Jadi Kota mati '
7 april 2015
Sour

Image Caption
Sebuah tank melintas di sentrum aksel Aden yang terkoyak døren Perang sejak beberapa faser terakhir.
Pemimpin Palanga merah Internasional (hovedsakelig) menyatakan kepada BBC di Aden, bahwa konflik telah mengubah aksel montigenous menjadi "aksel mati".
Robert Ghose mengatakan pasokan Obat-obatan sangat diperlukan di kota montigenous. Mesopotamia angrepet onsdag, sebuah pesawat bantuan Jemen dibatalkan penerbangannya beskytte PuriBorobudur logistik.
Organisasi Kesehatan takbir (WHO) menyatakan MER 540 hundre orang meninggal takbir akibat konflik tersebut.
Beberapa faser terakhir, Jemen telah terkoyak døren Perang tildele beberapa kelompok berbeda.
Konflik Utama terjadi leksjoner pemberontak skapt sympati yang Loyal melawan pemerintahan Pres Abdrabbuh Mansour Hadi, yang telah menyelamatkan diri til Singapore.
Aden sedang dikepung Hvor pemberontak skapt sympati hundre didorong Selatan ibukota Sanaa.
Selama dua mandag terakhir Serangan Udara arabiske Saudi menargetkan pemberontak skapt sympati, sønn penduduk sipil terjebak di tengah-tengah.

Image Caption
Satu Keluarga India meninggalkan Yaman yang semakin ujevn dør peperangan.

Image Caption
Pendukung Pres Abdurrabuh Mansour Hadi mengambil posisi _AT_safwanfdjri menembak.
"Tak ada orang '
"Kami melihat, Mer jenazah diangkut Rumah sakit, atau meninggal Saat Baru scoop", Kata Ghose kepada BBC.
"Rumah sakit tak memiliki pasokan yang cukup staf yang tepat," katanya Lagi.
"Tak ada orang yang terlihat mereka sembunyi. Ekonomi berhenti sepenuhnya," katanya menambahkan jalanan "dikotori" dør sampah puing Religiøs hundre-Religiøs yang ditolak.
"[Kota dag dipenuhi hundre orang bersenjata berbagai kelompok yang berperang. Ini Kota Besar, tak ada yang berfungsi," Kata Ghoden Lagi.
UNICEF menyatakan setidaknya 74 yang tewas Dalam konflik montigenous adalah Anak-Anak. WHO menambahkan 1700 orang terluka.
Hovedsakelig sebelumnya menyerukan gencatan senjata 24 jam di Aden, sementara Paraguay meminta Dewan Keamanan PBB prognose mendukung "Jeda Internasional" Serangan Udara.
Hovedsakelig telah diberi tillatelse døren pasukan koalisi yang dipimpin arabiske Saudi prognose mendaratkan pesawat yang Medlem Staf Kesehatan pasokan Obat-obatan.

Al Jazeera terbitkan dokumen Rahasia

Pemukiman jødiske
Perundingan Timur Tengah terganjal døren PuriBorobudur pemukiman jødiske

Jaringan pemberitaan arabiske Al Jazeera menerbitkan ratusan dokumen Rahasia yang disebutkan rincian perundingan Timur Tengah.

Dokumen montigenous leksjoner ligget menyebutkan palestinske Otorita secara diam-diam membiarkan Israel menduduki secara ilegal sebagian Besar Krasa Yerusalem Timur.

Perundingan Saat ini leksjoner til Israel for palestinsk terhenti Selama berminggu-Senin beskytte penolakan Israel prognose menghentikan pembangunan pemukiman jødiske palestinske di Krasa yang diduduki.

Tetapi bocornya dokumen Rahasia dag menunjukkan bahwa para palestinske pemimpin memang telah _AT_safwanfdjri prognose memberikan Krasa Besar yang diduduki od Israel sejak tahun 1967 Labor imbalan kesepakatan.

Topik yang Paling kontroversial Dalam konflik Timur Tengah dag adalah Yerusalem yang diklaim døren til Israel for palestinsk sebagai ibukota.

Dokumen yang Belum dapat diinvestigasi secara independen døren header, mengklaim Juru palestinske Runding _AT_safwanfdjri prognose membicarakan PuriBorobudur sensitif termasuk akses Masjid Umar di kompleks Masjidil Al Aqsa.

Selama bertahun-tahun, para pemimpin Paletina yang himmel mengadakan perundingan Arbeiderpartiet, Israel, USA, dyreliv tidak mencapai resultater apapun.

Palestinsk Warkentin sendiri fulgt Sering melakukan protes terutama di sejumlah Tempat penting seperti Yerusalem Timur, menentang Apa yang mereka Views sebagai ekspansi Israel lemahnya para pemimpin mereka sendiri.

Palestinsk Pemuda, aparat Israel bentrok di Al Aqsa
28 september 2015
Sour
Al AqsaImage copyrightGetty Images
Image Caption
Aparat keamanan Israel Tampak mengambil posisi di sejumlah sudut di kompleks masjid.
Kekerasan kembali pecah leksjoner pasukan keamanan Israel palestinske Warkentin di sekitar kompleks Masjid Al Aqsa di Jerusalem.
Polisi menembakkan gass luft sønnen GRANAT kejut rimelig palestinske para Pemuda yang melemparkan punkt bombe molotov rimelig aparat keamanan Israel Mesopotamia mandag (28/09).
Palestinsk para Pemuda selanjutnya membarikade diri di Dalam masjid. Mereka menginap di masjid tersebut sebelumnya berjanji på "mempertahankan" masjid.
Masjid Al Aqsa terletak di Krasa Haram Al Sharif atau dikenal Labor kjøtt Bukit Bait døren Umat jødiske yang dianggap sebagai Tempat engasjere Bagi Umat Islam maupun jødisk.
Kawasan montigenous berada di Jerusalem Yimur yang diduduki Israel.
Pengunjung jødiske mendapat pengawalan ketat di kompleks Masjid Al Aqsa.
Di BELIGGENHET tersebut sebelumnya memang Sering terjadi bentrokan tetapi ketegangan meningkat belakangan.
Di leksjoner penyebabnya adalah kecurigaan di palestinske pihak bahwa Israel ingin mengubah pengaturan di BELIGGENHET tersebut tetapi Israel membantah kecurigaan montigenous.
Peristiwa dag terjadi bertepatan Labor Days Pertama Sukkot atau Raya Pondok Daun Bagi Umat jødisk.

Fulgte festet orang menganggap Satu supermakt Amerika, sekurang-kurangnya supermakt militer. På tetapi Emmanuel Todd, berpendapat seorang Pakar Utdanning pengetahuan Perancis ligget. Bukunya. yang berjudul après l'Empire. Essai sur la dekomponering du systeme Americain (Editions Gallimard, Paris, 2002) telah diterjemahkan Dalam berbagai Standard. Navnene versinya yang Bahasa Tyskland, yaitu Weltmacht USA, ein Nachruf yang telah diterbitkan Piper Verlag GmbH, Munchen Mesopotamia tahun 2003 Emmanuel Todd menulis bahwa nødvendig supermakt Amerika, sykler Dalam ekonomi maupun militer .. ekonomi Anmeldelser cukup disampaikan di Teria bahwa Todd menilai besarnya ketergantungan America kepada bangs bangs ligget Dalam berbagai aspek ekonomi sebagai indikasi bahwa nødvendig Satu supermakt Amerika ekonomi yang mengungguli ekonomi arbeidslivet.

Værvarslings membahas pandangan Todd bahwa nødvendig supermakt Amerika militer Perl via telaah pokok-pokok argumentasi Todd. Ia mengatakan bahwa bangs Amerika mempunyai kelemahan struktural Dalam bidang militer. Navnene sejarahnya Bangs Amerika tidak pernah beradu kekuatan Labor musuh yang himmel kekuatannya. Dimulai Labor perangnya yang asimmetris Labor hai-hai indisk. Jugan Dunia Dalam Perang II AS berhadapan Labor Tyskland yang tinggal Runtuh beskytte pukulan berat døren tentara Sovjet Uni. Setelah melakukan pendaratan di Normandie Amerika melakukan Operasi militer yang tidak seimbang Labor keunggulannya Dalam materialet jumlah manusia. Todd mengemukakan pendapat Liddell Hart, Pakar strategi Sejarah militer Inggeris yang mengatakan betapa avløp birokratis cara bergeraknya tentara AS di Darat. Keunggulan America di laut sønn Udara memang sangat Besar sebagai resulterer kekuatan industrinya. Setelah memenangkan pertempuran laut Midway, Perang AS Whittington Jepang mirip perangnya Labor indisk. Keunggulan materialet Logistik AS terlalu Besar Jepang tidak mampu mengimbanginya. På tetapi ligget halnya operasinya di Darat. Setelah Perang Verden II Tampak jelas bahwa kekuatan Darat Amerika stigen mampu prognose memenangkan Perang. Di Korea keberhasilan måte separoh sedangkan di Vietnam Gagal opp sekali. Padahal AS menghadapi Land yang kecil jauh MER rendah kemampuan industrinya.

Navnene tahun tahun raya dag AS mengembangkan konsep Perang yang tidak atau seminimal mungkin mengakibatkan Korban mati Bagi orang Amerika. Cara berpikir demikian berakibat bahwa kemampuan Operasi Darat valg stige dapat diandalkan. Sebab Dalam Operasi Darat kritikere prognose menghindari perjumpaan langsung Labor kekuatan Whittington. Konsep AS tersebut didasarkan keunggulan teknologinya yang hendak dimanfaatkan semaksimal mungkin. Konsep montigenous. mengutamakan Serangan Udara yang bertujuan menghancurkan perlawanan musuh melalui pemboman Udara sønn pukulan Labor peluru kendali. Teknologi presisjon guidet ammunisjon (PGM) memungkinkan penembakan peluru kendali Labor perkenaan tepat Mesopotamia Jarak jauh. Di samping montigenous dikembangkan smart bomber bombe atau yang perkenaannya tepat. Sedangkan prognose penentuan sasaran digunakan fjernmåling atau peninjauan saksama seluruh Wilayah Labor memanfaatkan satelit Udara. Dilengkapi Labor aksi intelijen manusia yang dilengkapi prøve komunikasi prognose memungkinkan laporan Instant dilanjutkan døren Serangan Udara seketika. Dengan cara demikian diperkirakan bahwa musuh dapat dihancurkan Dalam Chairunnisa tidak lama dør Serangan Udara tanpa penggunaan kekuatan Darat. Setelah musuh dihancurkan Baru tentara Darat bergerak Daerah musuh prognose mengkonsolidasi kemenangan .. Cara demikian diharapkan på mengakibatkan Korban minimal Mesopotamia tentara AS .. På tetapi konsep dag kritikere dilaksanakan apabila musuh mempunyai kemampuan pertahanan Udara yang efektif, Kata Todd. Od sebab montigenous AS banen på berperang lyd menghadapi pihak Lain yang lemah Terbatas kekuatan militernya terutama pertahanan udaranya.

Varsel menunjukkan kepada takbir Luar bahwa AS Masih Kuat kuasa diadakan penempatan pasukan AS Dalam jumlah Besar di Luar Negeri leksjoner ligget di Tyskland 60053, Jepang 41257, Korea Selatan 35663, Italia 11677, Inggeris 11379, di Spania 3575. Selain montigenous di Daerah Balkan kjent 13774 di Timur Tengah 9956 orang. Dyreliv prognose mengadakan Operasi militer AS tidak mempunyai kemampuan kongkrit yang sesuai Labor potensinya. Memang kapal-kapal Induk AS (hangarskip) mampu bergerak leluasa di lingsir arbeidslivet. Hal dag merupakan projeksjon of Power yang penting Bagi supremasi Politika. På tetapi beskytte stigen kesediaan mengoperasikan kekuatan Darat, du AS stige sanggup mengadakan konfrontasi militer terhadap Whittington yang kekuatan militernya cukup Besar. Alien bertindak terhadap pihak ligget yang diyakini lemah. .

Sikap AS yang Keras terhadap Islam døren Todd dijelaskan sebagai berikut:
adanya pertentangan ideologi setelah komunisme Kalah;
Varselet menguasai minyak Timur Tengah yang dihuni penduduk mayoritas islam;
på tetapi terutama beskytte takbir Islam secara militer lemah;
sebagai demonstrasi kekuasaan strategi AS secara Produk relatif oppkast.

Demikianlah pokok-pokok argumentasi Todd bahwa AS NØDVENDIG supermakt militer.

Det er sant at etter andre verdenskrig er alltid et lite land eller underutviklet målrettet USAs krig. Aldri direkte med Sovjetunionen. Start med Nord-Korea og Vietnam er alle mindre konkrete resultater. Deretter angripe til Panama for å arrestere presidenten. Golfkrigen Jeg er bare begrenset til frigjøringen av Kuwait, og ikke fortsette med å erobre Irak. Angrepet på Afghanistan passe det nye konseptet i motsetning til ingen luft forsvarsevne. Amerikanske bakkestyrker flyttet nylig etter afghanske styrker mot Taliban, Nordalliansen, først beveger seg i. Likevel inntil nå USA har ikke klart å likvidere Osama bin Laden og Al Qaida, selv om det er målet å angripe Afghanistan. Angrepet på Irak bare etter en halv avvæpne Irak selv, nemlig å adlyde vilje FN å ødelegge alle de store kanonene. Selv tilsynelatende Irak kan bli beseiret av konseptet med en ny krig, men inntil nå USA ikke har vært i stand til å kjøre landet. US overveldet av de irakiske geriljaangrepene så få hjelp av hærer av andre land. Sjef for amerikanske soldater i Irak erkjenner at hver dag i gjennomsnitt er det 15 ganger innblanding eller slike angrep fra irakisk side at true medlemmer.

Uførhet USA står overfor en noe sterk militær tilstand vises i dagens utgave av Nord-Korea. Den amerikanske angrepet Irak under påskudd at det var gjemt masseødeleggelsesvåpen, men kostnadene var inntil nå ikke kunne bekreftes. I motsetning til Nord-Korea åpent sier at det har atomvåpen .. Hvis USA virkelig påfølgende holdning han må også angripe Nord-Korea, som fra begynnelsen kalte han Axis of Evil sammen med Irak og Iran. Imidlertid kan den nordkoreanske militæret ikke anses som svak. Nord-Korea ønsker ikke å avvæpne sine atomvåpen før USA sa det ikke ville angripe ham. Han truet med at hvis av det amerikanske angrepet, vil Nord-Korea holde en gjengjeldelse i form. Amerikanske styrker i Sør-Korea og Japan kan være målrettet for hevnangrep Nord-Korea. Nord-Koreas holdning kan være en slags bløff, men faktisk, før nå USA ikke angripe ham. I sterk kontrast til den amerikanske holdning til Irak.

Den beskrivelsen gjør Amerika ikke så mye som eller så sterk som vi tror. Emmanuel Todd vurdering synes riktig at USA ikke er en militær supermakt. Men på grunn av amerikanske hegemonisk holdning, blir styrken en trussel mot land med mindre kraftige militære. Dette oppmuntrer små nasjoner ruster seg for ikke ansett svak, selv om nødvendig med atomvåpen. Det er nå gjort ASKekuatan angripe Iran for å hindre Indonesia militære er en av de viktigste største og sterkeste i verden. På den tiden, er selv styrken av Nederland ikke sammenlignbare med Indonesia, og amerikanerne er svært bekymret for utviklingen av våre militære styrker støttet massivt av den nyeste teknologien av Sovjetunionen.

1960, Nederland fortsatt forskanset i Papua. Å se kraften i Republikken Indonesia som er mer alvorlig, til Nederland vestligstøttede designe kunstig danne et lydrike som syntes å være uavhengig, men fortsatt under kontroll av Nederland.

President Sukarno snart ta ekstreme tiltak, mål, gjenerobre Papua. Sukarno umiddelbart utstedt proklamasjoner om "Trikora" i Yogyakarta, og innholdet er:
1. forpurret etableringen av lydrike av Papua gjort i den nederlandske kolonitiden.
2. heise Sang Saka Merah Putih hele West Irian
3. Vær forberedt på en generell mobilisering, opprettholde uavhengighet og integritet av landets hjemland.

Takket være nærheten av Indonesia med sovjeterne, da Indonesia motta massiv hjelp marinen og flyvåpenet avanserte militære i verden med en gigantisk verdi, US $ 2.5 milliarder. Foreløpig til de indonesiske militære styrker være sterkest i den sørlige halvkule.

Den største styrken til Indonesia på den tiden det var en av de viktigste Trikora største og raskest krigsskip i den kunstige verden av Sovjet Sverdlov klasse, med 12 gigantisk kanon kaliber 6 inches. Det er KRI Irian, med en gigantisk vekt 16,640 tonn med et mannskap på 1 270 personer, inkludert 60 offiserer. Sovjet, aldri gi denne sterke skip på noen annen nasjon, med unntak av Indonesia. (Nye skip av klassen Sigma Indonesia nå bare veier 1600 tonn).

Indonesiske luftforsvaret ble også en av de dødeligste luftflåten i verden, som består av mer enn 100 fly de mest avanserte på den tiden. Denne flåten består av:
1. 20 supersoniske jagerfly MiG-21 Fishbed.
2. 30 MiG-15 fly.
3. 49 high-Subsonic fighter MiG-17.
4. 10 MiG-19 supersonisk fly.

MiG-21 Fishbed er en av de viktigste verdens mest avanserte supersonisk fly, som har vært i stand til å fly i hastigheter opp til Mach 2. Flyet er enda kraftigere enn dagens Amerikas mest avanserte fly, supersonisk F-104 Starfighter og F-5 Tiger. Mens nederlenderne fortsatt stole på flyene fra andre verdenskrig som P-51 Mustang.
For posten, awesomeness av flyene MiG-21 og MiG-17 i Vietnam-krigen for å oppmuntre amerikanerne grunnla den amerikanske marinen Strike Fighter Tactics Instruktør, piloter opplæringssenter best kjent som TOP GUN.

Indonesia har også en flåte på 26 langtrekkende strategiske bombefly Tu-16 Tupolev (Badger A og B). Dette gjør Indonesia ble en av bare fire nasjoner i verden som har strategiske bombefly, nemlig USA, Russland og Storbritannia. Havn ligger på Iswahyudi Air Field, Surabaya.

Selv Kina og Australia også ikke har hatt denne type strategiske bombefly. Dette bomber er også utstyrt med diverse avansert elektronisk utstyr og spesielle anti-krigsskip raketter AS-1 Kennel, som eksplosiv kraft kan lett senke slagskip West.

Indonesia har også 12 Whiskey-klassen ubåter, dusinvis av Corvette klasse slagskip, ni verdens helikopter MI-6, 41 helikopter MI-4, ulike transportfly inkludert tunge transportfly Antonov An-12B. Totalt har Indonesia 104 bekjempe skip. For ikke å nevne de tusenvis av de beste rifler på den tiden og fortsatt være legendarisk til denne dagen, AK-47.

Dette gjør hele Indonesia salasahtu sjø og luft militær makt av de sterkeste i verden. Effekten er så stor, så Amerika under ledelse av John F. Kennedy tvunget nederlenderne til å forlate Papua, og uttalte i en FN-forum at overgangen fra makten i Papua, fra Nederland til Indonesia er noe som kan aksepteres

Så Krim Russian Military festning
Et år etter at Russland annekterte Krim, nå et militært fort å møte Ukraina. Opptil 40.000 velutrustede russiske soldater stasjonert ved militærbase i Svartehavet. Men folk er lidelse.
 Russische Panzer auf der Cream
President Vladimir Putin nøyaktig ett år etter anneksjonen av Krim-halvøya, hevdet å ha bestilt anneksjonen av Ukraina i Svartehavsregionen som er viktig for strategien. Grunnen, mer enn 75 prosent av regionens innbyggere er etniske russere som ønsker å bli med Russland.
I en ensidig folkeavstemningen som ble holdt den 16 mars 2014, ifølge Russland mer enn 96 prosent av folk velger å bli Krim med Russland. Folkeavstemningen ble nøye bevoktet russiske militære styrker i forkledning, og ikke bærer uniform eller insignia. Ingen uavhengige observatører fikk lov til å overvåke. FN fordømte den russiske handlingen som et brudd på folkeretten.
Nå, nøyaktig ett år etter at den omstridte folkeavstemning, til Krim-halvøya regionen inn i en militær festning russiske styrker står overfor Ukraina. Rapportert mellom 25.000 og 40.000 velutrustede russiske soldater stasjonert ved militærbase av Svartehavet. Russiske soldater støttet nye stridsvogner, pansrede kjøretøyer, krigsskip og kampfly. Putin heller ikke utelukke plassering av atomvåpen.
Bitter virkeligheten henhold Russland
Et år etter den russiske annekteringen under dekke av en folkeavstemning, må innbyggerne i Krim regionen står overfor den bitre virkelighet. Nå de ulike problemstillingene i hverdagen i halvøya som gjorde den russiske militærbase. Trafikkproblemer, mangel på drivstoff og mat er bare noen av problemene som møter innbyggerne.
Hvem Egentlig separatistene?
FACT HVORFOR separatist PRO-RUSSISK STRONG
Hvem Egentlig separatistene?
Antall pro-russiske separatister i det østlige Ukraina rapportert om 20 000 mennesker. Krim med en befolkning på 2 millioner, om lag 60 prosent er pro-russiske. Anslagsvis 1500 til 3000 russiske regulære hæren kjempet en separatist. Moskva nektet deltakelse av sine soldater, men hvis det viser ingen ble drept eller tatt til fange, ringte de var på ferie og frivillig til å kjempe i det østlige Ukraina.
12345
Som et resultat av vestlige sanksjoner, har alle europeiske selskaper og USA trakk seg. På Krim er nå ikke lenger en serie McDonalds fast food restaurant. Mastercard og Visa kredittkort er ikke gyldige. Også utsalg av ledende smarttelefoner og datamaskiner som Apple har lenge vært stengt. Lunpuh praktiske økonomiske sektorer.
Mer gjør sure folk i Krim-halvøya er lovfesting av den russiske valuta, rubelen som de offisielle betalingsmiddel. Rubelkursen stupte drastisk på grunn av en rekke vestlige sanksjoner, førte til fast inntekt beboere i Crimea krymping med halvparten.
Matvarer er vanligvis leveres fra Ukraina, på grunn av boikotten har vært et år siden avviklet. Som et resultat, maten var knappe, prisen går opp, mens på den annen side inntekter faktisk falt. Beboere rapporterte at aktiviteten i Krim år etter anneksjonen, kun fokusert på militære saker. Velig, shipping logistikk og drivstoff for den militære mer enn doblet, mens ironisk beboere opplevde knapphet i alle aspekter av livet.
Rapportalternativer

Våpenhvile enige i Øst-Ukraina
Ukraina-toppmøtet i Minsk enige om en ny våpenhvile i konflikten i det østlige Ukraina. Begynte 15. februar alle tunge våpen trekkes tilbake fra konfliktområdet. (12.02.2015)
Russiske Begynn Øvelse i Krimkrigen
Russland startet krig spill på grensen til Ukraina i en tid da innsats til fredelige løsninger i Ukraina gjennomført intensivt med Tyskland og Frankrike. Mens resultatene av møtet Merkel med Obama i Washington fortsatt uklare.

Putin Klar for Nuclear War utkjempet på grunn av Crimea
I en dokumentar, Russlands president Vladimir Putin hevdet å være "klar" til å bruke atomvåpen for å forsvare Krim-halvøya. Han var direkte involvert i krisen i Ukraina.
 Wladimir Putins uttrykk Porträt aggressiv verärgert
Krim er Russlands president Vladimir Putin og "klar" risikerte atomkrig for å gripe halvøya på kysten av Svartehavet. "Vi i utgangspunktet ikke tenke for å skille Krim og Ukraina, til å styrte regjeringen i Kiev."

Anerkjennelsen ble gjort Putin i en dokumentar produsert av TV-stasjonen Rossija en for å markere ettårsdagen for anneksjonen av Krim. Filmen heter "Krim: Rute til Homeland" som beskriver hendelsene skjedde for et år siden, takket være nøye planlegging og nøyaktig eskekusi.

"Vi er klare" forbedre russiske atom varsling status til det høyeste nivået, sa Putin. "Men jeg tror situasjonen ikke kommer langt." Presidenten hevdet å vurdere saken fordi han ikke vet hva reaksjonen til Europa og USA mot manøvrer i Russland på Krim.

Krim for å få til stabilitet i Interior

Filmen vises når ulike dårlige nyheter clutching Moskva. Vladimir Putin selv utsatt for problemet fordi aldri dukket opp i offentligheten siden 5. mars. Den økonomiske krisen er fortsatt rasende fordi vestlige embargo og sammenbruddet av verdens oljepriser.
1. USA - 581 milliarder USD
Største hæren 2 015
1. USA - 581 milliarder USD
Årets amerikanske forsvarsbudsjettet står for omtrent 39 prosent av det totale budsjettet for alle land i verden for militæret, ifølge studien av International Institute for Strategic Studies i London. Bemerket USA har om lag 1,3 millioner personell, mer enn 30.000 pansrede kjøretøyer, 13.000 fly og kamphelikoptre, 10 hangarskip, 72 ubåter og dusinvis av andre krigsskip.

Krig Forberedelser ordre fra Moskva

Putin er planlagt å møte med presidenten i Kirgisistan, mandag (16/3) ved St. Petersburg. Sin tilstedeværelse vil sikkert begrave vill utestående spørsmål. Demonstrativt, Putin ble ryktet å være syk, søndag (15/3) befalt Nordflåten for å holde en militærøvelse.

Totalt 40.000 soldater, 41 krigsskip og 15 ubåter involvert i handlingen. Hensikten med øvelsen er å teste hvor raskt lage en Nordflåten kunne reagere på trusler.

Nordflåten er en del av den russiske marinen under den kalde krigen plassert polarsirkelen. Foreløpig Nordflåten har hovedkvarter i Severomorsk tilknytning til Norge.

Kina drøm Styrke supermakt
Kina hevet sin militærbudsjett. Utviklingen er i harmoni med ny tillit som vises Beijing. Men den kraft som kan bli demonstrert på forskjellige måter, ikke bare det militære, i henhold til Alexander Freund.

Kamp makt som en supermakt absolutt ikke eid av kinesisk. Beijing har så langt gjort bare bevæpnet med økonomisk makt til å spre innflytelse i verden. Imponert, tiltak tas utelukkende for økonomiske motoren i gang.

Kina også aldri engasjere seg i store konflikter, minst militært. Så langt har den økonomiske veksten prioritet. Men nå paradigmet antas å endres, fordi den sistnevnte først stadig mer sikker Kina, eller også kan kalles mer aggressive.

Inntrykket forsterkes av Kinas trekk legger til sin forsvarsbudsjett, men mindre enn i fjor. For årene Kina investert store midler for å modernisere sine militære styrker.


Kina er riktig å bli en militær supermakt, etter økonomisk vekst menganggumkan. Videre andre mektige land også gjentatte ganger pålegge sine interesser gjennom militærmakt. USA er sikkert, mens Russland har nylig viste det gjennom konflikten i Ukraina.

Men den samme logikken utløse et våpenkappløp i Asia er ikke bare bekymret nabo Kina, men også internasjonalt. Denne utviklingen er ikke bare et spørsmål om å beskytte den økonomiske pulsen bankende i de asiatiske sjø handel baner, men utviklingen av et felles paradigme at konflikten ikke lenger bestemmes av diplomatiske innsats, men med makt.

Dette kan føre til katastrofe og dens innvirkning vil bli følt over hele verden. Fordi denne gangen i tillegg til Kina, vil andre land som India, Japan, Filippinene, Indonesia og Vietnam bidra til å styrke sin militære.

Det er nok av potensialet for konflikt i Asia. Spesielt om omstridt ingen beboelige øyene i Sør-Kinahavet og Øst største butikk eksplosiver for å brenne de nasjonalistiske kreftene.

Bombefly i Spratlys?
KINESISK militære baser i Sør-Kinahavet
Bombefly i Spratlys?
Siden midten av 2014 det kinesiske militæret er opptatt utvide "Fiery Cross Reef" i den vestlige utkanten av Spratlys. Eksperter i "Senter for internasjonale og strategiske studier» i Washington og Asia Maritime Transparency Initiative mener landets bambus gardin bygger flystasjonen langs tre kilometer. Den lange rullebanen kapasitet til langtrekkende bombefly flytyper som tilhører den kinesiske H-6
Et glimt av konflikten i farvannet som raste for sikring av naturressurser. Men i utgangspunktet tar sikte på å utvide innflytelsen av slike krav. Og Kina provosere ved å bygge militærbaser i Spratlys.

I likhet med Japan, Kina nylig vedtatt anti-terrorisme lov som tillater det militære for å beskytte interessene til landet i utlandet.

Men når økningen i Kinas militærbudsjett betyr ikke at Beijing forbereder seg på å føre krig. Så langt asiatiske land er fortsatt betale oppmerksomhet til den økonomiske veksten. på grunn av en raskt voksende økonomi skaper velstand. Og jo mer fordelaktig, får minimal også påvirke nasjonalistisk bevegelse, enten det er i Beijing, Tokyo eller Washington.
Videre kan kraft påvises på mange måter. Fordi nå, har til og med Kina har blitt en supermakt uten minst ved hjelp av sin militære makt.
Den indonesiske militære styrke Okkupere Rangert 12. i verden
 

Navy krefter utvekslet skudd med fienden når Simulering Trening på Integrated Health Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, på tirsdag (28/7). (Mellom // Zabur Karuru)
Navy krefter utvekslet skudd med fienden når Simulering Trening på Integrated Health Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, på tirsdag (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA - Medlem av Kommisjonen jeg av PKS fraksjon Sukamta sa, advarer uavhengighet kan være den 70. nasjonen til å reflektere momentum besatt Forsvaret. Indonesia bør være en sterk stat i økonomiske, sosiale, kulturelle, politiske og forsvar og sikkerhet.

"Indonesias sterkt forsvar er ikke å være en trussel mot andre nasjoner, men for velferden til nasjonen selv. Det er også at Indonesia respektert av andre nasjoner og bidra til å opprettholde fred i verden, som mandatet til 1945 Grunnloven," sa han, torsdag (6/8 ).

Ånden av indonesisk uavhengighet 70th bør reflekteres å fikse det indonesiske forsvaret. Verden militær makt ratingbyrået Global Brann Strøm forsvaret i 2015 rangert Indonesia rangerer 12th med Power Index 0,5231.

Med intensjonene i uavhengighet, må Indonesia øke sin makt indeksen. Han håper at i 2016 Indonesia makt indeksen kunne toppen 10 militære krefter i verden og i 2 024 kunne gå inn i topp fem i verden.

"For å oppnå den nødvendige økningen i menneskelige ressurser, forsvarsutstyr, og budsjett. Personell hæren foreløpig tall 400 tusen, og de har en ganske god stridsevne," sa han.

Sukamta forklart, Indonesia har en rekke elite tropper spesialisert seg på hver dimensjon, for eksempel Kopassus og Raider i AD, Paskhas og Denbravo (Detachment Bravo) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), og Denjaka ( Detachment Jala Mangkara) i AL.

Combat makt militært personell kan likevel være bedre enn andre land når konfrontert med vis a vis i feltet uten våpen.

"Power overlevelse og kamp makt elitestyrker har vi allerede anerkjent hans storhet av andre land. Dette er så stolt, men ikke selvtilfreds, må Indonesia forbedre kvalitet og kvantitet," sa han.

Fra år til år, sa han, fortsetter budsjett for kjøp og oppdatering forsvarsmateriell å øke. "Vi er også oppmuntret av at budsjettet må økes for senere år," sa han igjen.

Han la til at hvis menneskelige ressurser, forsvarsutstyr, og budsjetter fortsetter å bli bedre både kvantitet og kvalitet gjennom programmet og strategiplan Minimum Essential Forces (MEF), kunne Indonesia går til fem store verdens militær makt i 2024.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market

Topp 10 Land med største militærmakt 2015
10 Land med største militærmakt 2 015
Militær styrke indikator kan sees fra budsjettet forutsatt, antall forsvarsutstyr er tilgjengelig, samt raffinement besatt. Hvem er de landene som har den største militære makten i 2015 s?

1. USAMed et budsjett på rundt 581 000 000 000 USD, har USA blitt kåret som det landet med størst militær makt i verden. I tillegg har USA spilt inn om lag 1,3 millioner personell, mer enn 30.000 pansrede kjøretøyer, 13.000 fly og kamphelikoptre, 10 hangarskip, 72 ubåter og dusinvis av andre krigsskip.

2. KinaMed et budsjett på rundt 129 000 000 000 USD, Kina stadig fryktet og gjøre det som det landet med nest største militærmakt i verden etter USA. Kina har registrert mer enn 9000 stridsvogner, 3000 kampfly og helikoptre og 70 krigsskip. I tillegg er Kina også utvikler en stealth fighter jet, heter Shenyang J-31.

3. Saudi-ArabiaForeløpig har Saudi-Arabia blitt anerkjent som det landet med den sterkeste militærmakten i Asia og tredje i verden. Med et budsjett på 81 milliarder dollar, kan Saudi Arabia råd til å kjøpe ca 500 moderne jagerfly, 800 Leopard 2 stridsvogner, 7000 pansrede kjøretøyer og ca 230 000 soldater.

4. RusslandMed et budsjett på rundt 70 milliarder dollar, Russland abbor som det fjerde landet som har størst militær makt i verden. Russiske militære har i dag 800 tusen soldater, 45 tusen pansrede kjøretøyer, 3000 kampfly og helikoptre og et hangarskip Admiral Kuznetsov type.

5. engelskStorbritannia har en årlig militærbudsjett på ca 62 milliarder dollar, med budsjettet å gjøre Storbritannia rangert femte som et land som har størst militær makt i verden. Generelt, de britiske militære styrker er moderat, med ca 200 tusen soldater, 330 kampfly og helikoptre samt to-klasse hangarskip av dronning Elizabeth.

6. FrankrikeFrankrike har en militærbudsjettet utgjorde 53 milliarder USD, så landet er vurdert som landets sjette største militærmakt i verden. Den største styrke ligger i det franske militæret luften og bakken, med 600 fly og kamphelikoptre, 228 tusen soldater og mer enn 8000 pansrede kjøretøyer. Mens på sjøen i hjertet av denne europeiske land har en atomdrevne hangarskip, Charles de Gaulle (R91).

7. JapanJapan kalt som den stigende solen landet, er det også lagt inn som landet med den største militære makt i verden. Med et budsjett på rundt 48 milliarder dollar, noe som gjør Japan som det landet med den syvende rang i form av militær makt i verden. Japan har et dusin rekognoseringsfly og seks stealth fighter F-35. I tillegg Japan har også et hangarskip, slik at den japanske marinen Izumo referert til som den mest sofistikerte og godt trent i Asia.

8. IndiaHindustan landet er tydeligvis ikke undervurderes, med et budsjett på rundt 45 milliarder dollar, noe som gjør India landet med den åttende største militærmakt i verden. Innspilt India har mer enn 1000 fly og kamphelikoptre, 15 tusen pansrede kjøretøy og to hangarskip, blant annet det tidligere Sovjetunionen Kiev klasse, INS Vikramaditya nylig avsluttede forynget.

9. Tyskland


Topp 10 Land med største militærmakt 2015
10 Land med største militærmakt 2 015
Militær styrke indikator kan sees fra budsjettet forutsatt, antall forsvarsutstyr er tilgjengelig, samt raffinement besatt. Hvem er de landene som har den største militære makten i 2015 s?

1. USAMed et budsjett på rundt 581 000 000 000 USD, har USA blitt kåret som det landet med størst militær makt i verden. I tillegg har USA spilt inn om lag 1,3 millioner personell, mer enn 30.000 pansrede kjøretøyer, 13.000 fly og kamphelikoptre, 10 hangarskip, 72 ubåter og dusinvis av andre krigsskip.

2. KinaMed et budsjett på rundt 129 000 000 000 USD, Kina stadig fryktet og gjøre det som det landet med nest største militærmakt i verden etter USA. Kina har registrert mer enn 9000 stridsvogner, 3000 kampfly og helikoptre og 70 krigsskip. I tillegg er Kina også utvikler en stealth fighter jet, heter Shenyang J-31.

3. Saudi-ArabiaForeløpig har Saudi-Arabia blitt anerkjent som det landet med den sterkeste militærmakten i Asia og tredje i verden. Med et budsjett på 81 milliarder dollar, kan Saudi Arabia råd til å kjøpe ca 500 moderne jagerfly, 800 Leopard 2 stridsvogner, 7000 pansrede kjøretøyer og ca 230 000 soldater.

4. RusslandMed et budsjett på rundt 70 milliarder dollar, Russland abbor som det fjerde landet som har størst militær makt i verden. Russiske militære har i dag 800 tusen soldater, 45 tusen pansrede kjøretøyer, 3000 kampfly og helikoptre og et hangarskip Admiral Kuznetsov type.

5. engelskStorbritannia har en årlig militærbudsjett på ca 62 milliarder dollar, med budsjettet å gjøre Storbritannia rangert femte som et land som har størst militær makt i verden. Generelt, de britiske militære styrker er moderat, med ca 200 tusen soldater, 330 kampfly og helikoptre samt to-klasse hangarskip av dronning Elizabeth.

6. FrankrikeFrankrike har en militærbudsjettet utgjorde 53 milliarder USD, så landet er vurdert som landets sjette største militærmakt i verden. Den største styrke ligger i det franske militæret luften og bakken, med 600 fly og kamphelikoptre, 228 tusen soldater og mer enn 8000 pansrede kjøretøyer. Mens på sjøen i hjertet av denne europeiske land har en atomdrevne hangarskip, Charles de Gaulle (R91).

7. JapanJapan kalt som den stigende solen landet, er det også lagt inn som landet med den største militære makt i verden. Med et budsjett på rundt 48 milliarder dollar, noe som gjør Japan som det landet med den syvende rang i form av militær makt i verden. Japan har et dusin rekognoseringsfly og seks stealth fighter F-35. I tillegg Japan har også et hangarskip, slik at den japanske marinen Izumo referert til som den mest sofistikerte og godt trent i Asia.

8. IndiaHindustan landet er tydeligvis ikke undervurderes, med et budsjett på rundt 45 milliarder dollar, noe som gjør India landet med den åttende største militærmakt i verden. Innspilt India har mer enn 1000 fly og kamphelikoptre, 15 tusen pansrede kjøretøy og to hangarskip, blant annet det tidligere Sovjetunionen Kiev klasse, INS Vikramaditya nylig avsluttede forynget.

9. TysklandNår landets mest fryktede på slettene i Europa, nå med et budsjett på rundt 44 milliarder dollar for å bringe den tyske oppp niende posisjon som landet med den største militære makt i verden. Tyske militære største styrke ligger på bakken med mer enn 5.000 pansrede kjøretøyer, blant andre, Leopard 2 moderne teknologi. Men den tyske krigsmakt angreps rangert lavere enn engelsk eller fransk.

10. Sør-KoreaUventet, ginseng landet som utstedte budsjettet 34 milliarder dollar og er derfor et av de landene som har størst militær makt i verden. Bemerket Sør-Korea har mer enn 5000 stridsvogner, 650 tusen soldater og 750 kampfly og helikoptre.
Når landets mest fryktede på slettene i Europa, nå med et budsjett på rundt 44 milliarder dollar for å bringe den tyske oppp niende posisjon som landet med den største militære makt i verden. Tyske militære største styrke ligger på bakken med mer enn 5.000 pansrede kjøretøyer, blant andre, Leopard 2 moderne teknologi. Men den tyske krigsmakt angreps rangert lavere enn engelsk eller fransk.

10. Sør-KoreaUventet, ginseng landet som utstedte budsjettet 34 milliarder dollar og er derfor et av de landene som har størst militær makt i verden. Bemerket Sør-Korea har mer enn 5000 stridsvogner, 650 tusen soldater og 750 kampfly og helikoptre.

Rekruttere 100 millioner Kader State Forsvars
(LKBN Antara) forsvarsminister presentert en Ryamizard Ryacudu knyttet til dannelse av kadrene å forsvare staten i Jakarta, mandag (12/10). (88)
JAKARTA ønsker Secretary of Defense (forsvarsminister) Ryamizard Ryacudu rekruttere 100 millioner innbyggerne i Indonesia etablert en kadre av å forsvare landet vil snart bli realisert.

"Potensialet er enormt, fra 250 millioner befolkningen i Indonesia, ca 100 millioner som potensielt kan være militante kadre av å forsvare landet," sa han ved Forsvarsdepartementet, i Jakarta, mandag (12/10). Han ble ledsaget av direktør for Statens Defense Ministry of Defense, First Admiral M Faisal.

I nær fremtid, vil regjeringen mendadar byggmester 4500 kadre rekruttert til å forsvare landet fra 45 distrikter / byer i Indonesia. Antallet nye tidlig embryo, som vil fortsette å nå alle nivåer i samfunnet. Selv president Jokowi vil delta Induct disse kadrene.

"Dette er ikke verneplikt som i andre land," sier Ryacudu som skyndte seg å sette følelsen av å forsvare landet i stedet for verneplikt. M Faizal legger, for å forsvare staten programmet ikke følger eksempelet til Sør-Korea og Singapore.

"Hvis Sør-Korea og Singapore var vernepliktige, er vi forpliktet til å forsvare landet. Tydeligvis vi fortsatt fast bestemt på å bedre disiplin, og bevissthet om sine rettigheter og plikter til staten, "sa Faisal. Separat, koordinerende minister for politikk Luhut Binsar Panjaitan sikre landets forsvarsprogram forskjellig fra program- vernepliktige. Sivilforsvars aktiviteter for å innpode mer disiplin, spesielt for små barn.

Tidligere TNI sjefsgeneral (ret) Moeldoko vurdere programmet er ikke å trene folk til å bruke våpen. Programmet er egnet som forberedelse for dannelsen av reserve komponent. Han forklarte at landets forsvar er det tre lag, nemlig militære komponenter, reservedeler og support komponenter. Disse tre komponentene må være synergistisk.

Elsker Homeland

Om hvem som ville være gjenstand for tvangs forsvare landet? Ryamizard nevne for innbyggere i alderen 50 år og under. "Å fremme kjærlighet til landet, slik som fysisk trening og psykisk. Aldersgrensen på 50 til bunn, er dette en evigvarende prosess, fra tidlig barndom til høyere utdanning, "forklarte han. Alt var i alderen 50 år og under, uansett yrke som spenner fra professor til kansler.

Men graden av treningsintensiteten ble justert. Som et første skritt, pendadaran plasseringen utnytte militære installasjoner som har vært der hele tiden. Blant disse Depo Combat Utdannings i hver av de regionale militærkommando (Kodam). Faktisk, den 19. oktober, en seremoni gjennomført samtidig i hele Indonesia.

Materielt, har moduler og pensum pendadaran forsvare dette landet er utarbeidet med involvering av alle eksperter og interessenter som er egnet for alle aldre og samfunnslag. Grunnleggende materialer inkluderer aksept Pancasila som staten, kjærlighet til landet, verdien av samarbeidsvilje, vilje til å ofre for å få til landet.

Det som er viktig er dyrking av moralske verdier, personlighet, og hengivenhet til Gud den allmektige. I praksis kan nytten av kadre å forsvare dette landet være i forkant for å løse de mange problemene i landet. Han nevnte også trusselen om staten er ikke militær.

Han gruppert i åtte kategorier. Alt fra terrorisme, naturkatastrofer siden Indonesia var i omkrets ring av ild. Neste er en krenkelse av staten grensen, den potensielle trusselen av separatistbevegelser, spredning av sykdommen, potensialet for cyberangrep fra utlandet. Neste er et rusmiddel. Sistnevnte er en kulturell infiltrasjon.

Mens Representantenes hus vurderer planen vanskelig å forstå. Kritikk kom fra provisjon av House of PDIP, Tubagus Hasanuddin. "Det var vanskelig å forstå,» sa han. Generalmajor (pensjonert) er å se et mål antall mennesker så mange som 100 millioner mennesker var fantastisk også. Mens midler Board of Education and Training (Utdannings Agency) TNI er svært begrenset, bare i stand til å huse 600 personer.

«Hvis målet er 100 millioner mennesker i 10 år, er målet 10 millioner mennesker per år, eller 833,000 personer per måned. Disse tallene var fantastisk, "sorotnya. Det rettslige grunnlaget for å forsvare landet er også dømt til å mangle. Indonesia har ikke hatt en stat Forsvars Law, mens 1945 artikkel 30, punkt 1 allerede krever at forsvare landet og i punkt 5 for å forsvare staten mandat fastsatt i loven.

"Ifølge Lov nr 3 2002 på National Defence artikkel 9 paragraf 3 er også nevnt, utøvelse av kommunal utdanning, obligatorisk grunnleggende militær trening og dedikasjon til yrket regulert i samsvar med loven. Så til nå har vi ikke hatt en stat Defense Law ", sa Hasanuddin.

Uten loven, påbud, eller forskrift, vil det være vanskelig å realisere landets politikk forsvar. De neste punktene, fremhever Hasanuddin om budsjettet. "Etter min mening, må vi diskutere reset, når staten har begrenset penger må vi være mer observant avgjøre hvilken som er den viktigste prioritet av hensyn til nasjonen," sa Hasanuddin.

Er tredje verdenskrig vil oppstå, når folk bruker en proposisjon eller bruker Koranen, sikkert aldri vil skje navn er tredje verdenskrig, som Gud i Koranen sier, synd en person som dreper et annet menneske, uten grunn syarrie, da som om han bar synden av hele menneskelig, og når noen beskytte (lagre) den menneskelige sjel, som om han har reddet hele menneskeheten.
Derfor Guds ord, hvert menneske når de dør, og på oppstandelsens dag (det hinsidige), så problemet med menneskets forhold til Gud som først ble brakt til konto (holdt ansvarlig) er et spørsmål om bønn (og konsistens kjører islams fem søyler), og om forholdet mellom mennesker er om blod, om de gode relasjonene vi er på våre medmennesker, gjør godt mot våre foreldre, slektninger, Seama naboer, rase, etnisk, nasjon, om vi har gjort det bra mot dem, slik som å beskytte dem eller hjelpe dem å bli presset av fattigdom (sult ) og andre livsproblemer). Hvis vi har god benrbuat til ethvert menneske belønnet belønning av Gud er himmelen, ellers hvis vi vondt enn si å drepe våre naboer svar fra Gud er helvete.
Er tredje verdenskrig ville ha skjedd bare Gud alene vet, fordi alt som har blitt ordinert av Gud og har blitt skrevet i boken:

"Lawh Mahfuz".

Profeten sallallaahu alaihi wa sallam sa: "Allah har satt alle skjebnen til alle skapninger fra femti tusen år før Gud skapte himmelen og jorden". (HR. Muslim nr. 2653).

«Ingen katastrofe rammer på jorden og (NOR) i dere selv, men det er skrevet i boken (Lawh Mahfuz) før vi tar den. Sannelig er det lett for Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).No comments:

Post a Comment