!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, November 5, 2015

Verdenskrig starter fra Mellemøsten?

Turen var ikke færdig (381)

(Del 381, Depok, West Java, Indonesien den 15. oktober, 2015 15:09 pm)

Verdenskrig starter fra Mellemøsten?

Borgerkrigen i Syrien, krigen i Yemen, konflikten i Korea, omstridte Spratley øer i Det Sydkinesiske Hav, og konflikten i Ukraine og i Nordafrika synes at være den første udløse en verdenskrig III frø i fremtiden. Hvis det sker, er det svært at forestille sig at gå til menneskehedens overlevelse i dag, for hvis som følge af tvisten strækker sig til en verdenskrig III, skæbne af den menneskelige eksistens er truet, det kunne kaldes Koranen og Sunnah som de tidlige tegn på forestående undergang (ødelæggelse menneske), på grund af at handle og forsømmelighed og kezoliman manden selv.
Grundet Verdenskrig vil uundgåeligt indebære militær magt besad nukleare supermagt USA, Rusland, Kina, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Japan, Nordkorea, Indien, Pakistan, Israel og Iran.
Med nukleare-ledes missiler besad disse stater er nok til at ødelægge 90 procent af jordens befolkning i den tredje verdenskrig.
Sandsynligvis på grund af ødelæggelse og ødelæggelse af jordens befolkning, at de menneskelige rester, der stadig kan være svært at genopbygge en ny civilisation tilbage som hos mennesker i dag.
Krigen i Syrien, jo sværere vil det være over, fordi denne krig har involveret politisk konkurrence og påvirkning af verdens militære supermagt Rusland og USA.
USA med NATO-allierede og medlemmer af Den Arabiske Liga til at yde bistand våben, ammunition og militær træning til oppositionsgrupper i Syrien imod Assads regime, der hjulpet Iran, shiitiske Hizbollah i Libanon og Rusland.
Ud over den politiske konflikt i den syriske konflikt er også blevet en slagmark jihad for de fleste sunni opposition mod Assads regime-backed shiitiske Hizbollah og shiitiske Iran og Rusland
Desuden ideologi shia og sunni (Ahlul Sunnah waljamaah) står i skarp kontrast til 90 procent, sunnimuslimer beskylder shiitiske som kætteri, fordi det har mengkafirkan ledsagere af profeten Muhammed,
Sunnier beskylder shiitiske mushab Koranen anvender forskellige mushab sunni. Sunni hjælp Koranen Mushab Usmani, sdangkan shiitiske fatimidisk mushab som er meget tykkere end Mushab Usmani.
Sunni-flertallet Indonesien repræsenterede den indonesiske Ulema Råd (MUI) udstedte en fatwa (siden MUI formand Prof. HAMKA at shiitiske doktrin er kætteri. Så også fatwaen udstedte de berømte Sunni lærde fra Saudi-Arabien, Pakistan, Indien og Nordafrika (Egypten ).
Mens shiitiske gejstlige har deres eget argument, at de kammerater havde været hedensk, blandt andre beskylder ledsagere af profeten Muhammed tilladt for tre dage efter død af nyligt begravet. Mens forskere sunni melilai forsinkelsen ikke skyldtes bevidst, men på grund af de venner rystede, chokeret og kunne ikke tro profeten Muhammed, der netop havde set dør, så som følge af forsinkelsen blev fortolket forskelligt af tilhængere af shiitiske.
Så konflikterne i Syrien og Irak mellem ISIS (islamisk stat) er nu ikke blot en politisk krig, men det fører til en krig på ideologi. Mellem irakiske shiitiske styre, aided shiitiske Iran og den libanesiske shiitiske Hizbollah, mod ISIS, som støttes af 25000 jihadister fra over 100 lande, herunder fra Rusland, Tadsjikistan, Afghanistan, USA og NATO-lande.
Saudi-Arabien og dets allierede i den arabiske Liga til at støtte en koalition af 18 lande anført af USA og NATO bekæmpe ISIS. Saudi-Arabien anklaget ISIS som en gruppe Khawarij samt shiamuslimske beskyldt for kætteri.
Saudiarabiske gejstlige argumenterede de ikke finde splinten grupper af muslimer i overensstemmelse med ledsagere Ahl Sunnah wal jama'ah undtagen blandt tilhængerne af As-Salaf al-Salih Ahlul Hadith.

Den Mu'tazilah hvordan kunne svare til ledsagere af de store tal, mens de opsiger de store tal for retfærdighed og sænket deres ven og beskyldte dem for kætteri, såsom Al-Wasil bin Atho «, hvori det hedder: Hvis Ali, Az-Zubair Tholhah og så jeg ikke vidne straffet på grund af deres vidnesbyrd. [se Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

Kharijitterne var kommet ud af religion og menyempal af menigheden af ​​muslimerne, fordi nogle grundlæggende punkter i deres doktrin er mengkafirkan Ali og hans søn, Ibn Abbas, Uthman, Talha, Ayesha og Muawiyah og er ikke placeret på egenskaberne for de ledsagere af mennesker chikanere og mengkafirkan dem.

Som Shufiyah, de undervurderer arven fra profeterne og nedgørende senderen af ​​Bogen og Sunnah, og deres mensifatkan som den afdøde. En stor mand de siger: Du tager din viden, om afdøde, mens vi tager vores viden om den store liv, er ikke død (Gud) direkte. Derfor siger-med de deres munde at afvise sanad hadits-: Har mengkhabarkan mig mit hjerte Rabb.

Som for shiiterne, har de troet, at de kammerater var bortfaldet efter dødsfaldet af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, undtagen nogle få mennesker, se Al-Kisyiy -en af ​​dem-præst fortæller historien om bogen Rijalnya sagen. 12.13 fra Abu Jaffar, at han har udtalt: Hele den frafaldne efter dødsfaldet af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam undtagen tre, sagde jeg: Hvem er den tredje person? Han svarede: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary og Salman Al-Farisiy.

Og fortælles i s.13 Abu Jaffar, sagde han: Udvandrerne og Anshor er kommet ud (religion) med undtagelse af tre. [Se Al-Kaafiy arbejde Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini også se deres store -tokoh på tidspunktet for dette- fordømt og forbandet Abu Bakr og Umar i sin bog Kasyful Asroor sagen, 131, udtalte han: Sandelig syaikhani (Abu Bakr og Umar) ... og herfra vi befinder os tvunget til at fremlægge beviser bevis for deres afvigelser er begge meget klar over Koranen for at bevise, at de to havde menyelisihinya.

Og sagde igen form af 137: ... og profeten lukkede øjnene (d) mens både hans ører ingen bemærkninger om Ibn al-Khattab, der erigerede løgn og kufr stammer fra praksis, kezindikan og penyelisihan af versene i Koranen ' en herlig.

Som Murji'ah, de mener, at troen hos de hyklere, der er i den samme tro kenifakan Assabiqunal Awalun (de første mennesker, der konverterede til islam) af emigranterne og hjælperne.

Hvordan de alle svarede med venner, mens de er:

Mengkafirkan udvalgte folk fra blandt dem
Accepter ikke på alle, at de er berettet fra profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i aqidah og sharia lov.
Følger den byzantinske civilisation og græsk filosofi

Afslutningsvis
Disse grupper ønsker alle at nægte os vidner til Bog og Sunnah og fordømme dem, mens de er mere værdige til bebrejdelse, og de er zindiq.

Det er således klart, at forståelsen af ​​al-Salaf er manhaj Firqatun Najiyah og Ath-Thaifah Al-Mansurah i begrebet forståelse, accept og Istidlal (juridisk beslutning).

Mens dem, der følger eksemplet fra de kammerater er dem, der arbejdskraft med de beretninger (Hadith) er ægte, og autentisk Dalah sharia lov, med vejen og forståelse ven, og det er hans måde at leve på Ahlul Hadith, ikke i løbet af Ahl-ul-bid'ah og begær. Så sandt og den stærke, hvad vi beskriver, når vi forklarer deres succes i form mægle til profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam med succes på den person, der tog Sunnah sallâ Allâhu' alaihi wa sallam og Sunnah af de fire kaliffer efter ham.
Tvister mellem sunni med shiitiske Ifølge mange historikere af islam kan ikke adskilles fra den gamle rivalisering mellem etniske persere og arabere i Mellemøsten.
Desuden efter Kong D'Andrea (Persien / Iran) havde domineret meget af Mellemøsten og Centralasien og dele af Europa kunne så erobret og besejret af den islamiske kalifat, og dermed gøre den oprindelige persiske religion Zoroastranisme til islam.
Men tilsyneladende påvirkninger og kulturelle rivalisering zoroastrianere ønsker ikke at blive elimineret netop af perserne, så islam, der er udviklet i Iran er meget forskellig fra islam i Mellemøsten domineret den arabiske nation.
Kendetegn forskellige fra sunni-islam, der kaldes Shi'a grupper. Historien om denne splittelse blev først udløst af den stigende bin abi Talib Ali blev kalif Uthman erstatte de dræbte oprørere.
Når den stigende Ali blev kalif til støtte for alle venner, undtagen Muawiya, som måtte indrømme Ali efter Ali retsforfølge når oprørerne morderne Usman, men Ali fandt dengang han bare travlt ønsker at forene muslimerne er opdelt, var sammenhold blevet priotitas ny søgte søge efter og retsforfølge morderne Usman.
Muawiyah at en klan gruppe (afstamning med Usman) udføre ijtihad, at retfærdigheden først er etableret, var der anerkendelse af regeringen i Ali. Ijtihad forskel mellem Ali og Muawiyah gruppe er, hvad farve den oprindelige oprindelse strid blandt muslimer, og har nu udviklet sig til ideologiske forskelle mellem shia og sunni.
Desuden er de seneste shia påtage sig alle de kammerater af profeten er kafir (frafalden) undtagen persiske afstamning kammerater som Salman Al Farisi.
Shia Rafidah endda overveje og rense Ali, at Ali var den, der rent faktisk fortjener at være den sidste profet. Selv den shiitiske også forgude blodlinier og afstamning Ali Husein Alis søn gift med datter af den tidligere konge af Persien erobret af kaliffen Umar Bin Khattab.
Selvom Ali havde mange børn, som Hasan, men kulten kun efterkommere af Hussein, der giftede datter af kongen af ​​Persien, således at 12 shiitiske imamer er alle fra slægt Ali Hussein, barnebarn af profeten Muhammed.
En anden forskel er problemet Koranen, da sunni hjælp Mushab Usmani (Mushab indsamlet under kalifatet af Usman), derefter bruge Mushab Shia Fatimid (Fatima var datter af profeten Muhammad og gift med Ali).
Selv ordet shia hellige bog Koranen Fatimis version er tykkere end Mushab Usmani.
Derfor Folk Shia mengkafirkan ledsagere (sunni aldrig mengkafirkan Ali og af persisk afstamning ven), selv menhormati dem, så Hadith (Sunnah / Al-Hikmah) Profeten Muhammed fortalte alle venner, herunder dem fra Salman Al Farisi brugt sunni-islam, efter at Hvor sorteres autentiske hadith, eller hasan hadith dhoif (svag sanadnya eller falsk).
Præster, der indsamler dem Imam Buchori denne hadith, Imam Muslim, Imam Syafei, Imam Hambali, Imam Hanafi og Maliki imam.
Det er derfor, den indonesiske Ulema Råd (MUI), der dominerede Ulama NU, Muhammadiyah, Hidayatullah, PRÆCIS, alle sunni, da formanden for MUI af professor Dr. HAMKA mengelluarkan fatwa, at shia som Sesat flow (med 10 kriterier grund).
Så, at konflikten i Syrien, Irak og Yemen kan være kompliceret og vanskeligt at forene, for hver af de stridende parter føler sig lige Jihad hellig krig.


Snowden: ISIS Notching Israel, USA og Storbritannien

REPUBLIKA.CO.ID, tidligere ansatte i National Security Agency (NSA) USA Edward Snowden sagde, at hvis islamisk stat i Irak og Syrien (ISIS) er en organisation dannet af efterretningssamarbejde af de tre lande.
Citeret fra Global Research, en uafhængig forskningsorganisation i de canadiske medier, Snowden afslørede, at efterretningsenhed af britiske, amerikanske og israelske Mossad arbejder sammen om at skabe et nyt kalifat stat kaldet ISIS.
Snowden sagde efterretningstjenester i de tre lande, der danner en terrororganisation at tiltrække ekstremister i hele verden. De kalder denne strategi som "honeycomb".
NSA dokumenter udgivet Smowden viser, hvordan bikube strategi for at beskytte interesserne for zionisterne at skabe sloganet af islam. Baseret på disse dokumenter, den eneste måde at beskytte interesserne for jødernes er at skabe en fjende ved grænsen.
Strategien er lavet til at lægge alle de ekstremister på samme sted så let målrettet. Ikke kun det, ville ISIS forlænge ustabilitet i Mellemøsten, især i de arabiske lande.
Baseret på disse dokumenter, ISIS leder Abu Bakr al-Baghdadi får også et helt år af militær træning fra Mossad, Israel. Al-Baghdadi også få et kursus i teologi og retorik af de zionistiske efterretningstjenester.

Ring til Iran ISIS US Puppet Protector Israel

Leder af Irans væbnede styrker, general Massoud Jazayeri Bigadir kalder ISIS dannet af USA for at beskytte Israel. (Special)
TEHRAN - Irans væbnede styrker chef, general Massoud Jazayeri Bigadir kalder ISIS dannet af USA (US) for at beskytte Israel. Ifølge Jazayeri, er set fra et givet skjult amerikansk bistand til ISIS.

"Vi ser dog dette problem, vi ser på amerikansk støtte til terrorgrupper ISSL. De gør det for at beskytte Israel mod truslen i denne region," siger Jayazeri, som rapporteret Farsnews fredag ​​(16/10).

Jayazeri siger, den måde USA hjalp ISIS er med membentangan en kæde af indflydelse i Mellemøsten, som er langsomt styrke ISIS. Kæden blev vist at være i stand til at begrænse den frie bevægelighed for Hizbollah i Libanon, undertrykke modstanden kræfter ISIS og endda i stand til at lægge pres på Iran, så det kan ikke gøre meget i Mellemøsten.

Syrien, sagde Jayazeri, er det vigtigste punkt at bryde kæderne denne beføjelse. Derfor vil Iran forsøge at hjælpe Syrien bryde den kæde, som også søger at vælte den syriske regering.

Han mener, med hjælp fra Iran, så Syrien vil være i stand til at vinde kampen, og bryde de lænker, der har strakt USA i løbet af de sidste fire år i Syrien.

"De" herskere "over de sidste fire år konstant forsøger at vælte den syriske regering. Under støtte fra Iran, vil ikke kun den syriske regering ikke styrtet, men også Syrien for at få en ny sejr," sagde han.

Rusland og USA om mødet titel syriske luftrum

(BBC) - Pentagon sagde, at strålerne, de er nødt til at manøvrere adskillelsen, der ikke er for tæt på de russiske kampfly.
Rusland har indvilget i at holde et møde med USA om de aktuelle bombninger sikkerhedsmæssige i Syrien, ifølge Pentagon.
Mødet var "meget sandsynligt at ske i denne weekend," siger talsmand Peter Cook.
Der er frygt vil gå ned kollision fordi USA og Rusland er begge bombeangreb i Syrien trods separat.
USA og NATO-allierede forstyrret på grund af jet fly Rusland har flere gange overtrådt luftrum Tyrkiet.
Tidligere i denne uge, Pentagon embedsmænd sagde, at de skal gøre mindst én manøvre "sikker adskillelse", som jagerfly USA ikke komme for tæt på den russiske luftfartøjer over Syrien.
Denne hændelse fandt sted den 1. oktober, men Pentagon gav ikke yderligere forklaring.
Forventes møde for at drøfte, hvor meget adskillelsen afstanden mellem dyserne USA og Rusland, og hvad er den standard kommunikationssprog af besætningen.
Rusland har også lanceret raketter fra krigsskibe i Det Kaspiske Hav.
Der er bekymring for, at Rusland faktisk angreb modstandere af præsident Bashar al-Assad, ikke en militante positioner ISIS.
Amerikanske forsvarsminister Ashton Carter på fredag ​​(9/10) har beskyldt Rusland for militære operationer "grundlæggende forkert" i Syrien og vil "antænde en borgerkrig, der tilskynder ekstremisme".
Men Moskva nægtet erklæring siger, at i den forløbne uge de angrebet mål i stedet for ISIS.

Russisk krydsermissiler 'fald i Iran "
Embedsmænd på forsvarsministeriet sagde USA, de russiske krydsermissiler affyret fra Det Kaspiske Hav til målene i Syrien falder i Iran.
To embedsmænd der ønskede anonymitet, sagde, at det er uklart, om der er skader på grund af brand disse missiler.
En embedsmand sagde fire missiler ud af skudlinjen.
Iran nyhedsbureau citerede guvernør i Takab provinsen, det vestlige Iran, som siger fremmedlegemer falder på landsbyen.
Russisk forsvarsministerium sagde alle missiler ramte de ønskede mål i Syrien.
Russiske embedsmænd sagde onsdag (07/08) havde affyret 26 krydsermissiler af russiske bekæmpe skibe i Det Kaspiske Hav med det mål at jihad grupper i det nordlige Syrien dæmningen nordvest.
Påstanden om, at de russiske missiler til Iran dette efterår vises, når NATO bekræftede, at de vil forsvare deres allierede.
NATO siger, at det har ændret den procedure, der tillader indsættelsen af ​​tropper til at være hurtigere.
Denne udvikling kommer som Rusland øgede sin militære engagement i den syriske konflikt.
Syrien selv hilste "støtte fra Rusland" af det russiske militær sagde angrebene har svækket magt en gruppe, der kalder sig selv den islamiske stat eller kendt som ISIS.

Fire russiske krigsskibe angiveligt affyrede 26 raketter på 11 mål ISIS.
Rusland sagde, at det havde lanceret en raket angreb på målgruppen kalder sig den islamiske stat eller ISIS i Syrien af ​​sine krigsskibe i Det Kaspiske Hav, som er omkring 1,50 mil.
Forsvarsminister Sergei Sjojgu sagde fire krigsskibe affyrede 26 raketter på 11 mål havet og ødelægge den.
Mens de syriske landstyrker med luft dækning til at angribe Rusland, siger syriske embedsmænd.
Rusland benægter anklager om, at de fleste af de angreb, de har indledt målet ikke ISIS.
Institutioner aktivister, den syriske Observatorium for Menneskerettigheder, rapporterede fremskridt '' voldsomme kampe i flere måneder «i provinsen Hama og Idlib.
Sammenstødene opstod efter lanceringen af ​​en russisk luftangreb i det samme område.
Det anslås, at angreb fra Det Kaspiske Hav er den første koordinerede angreb, da luftangrebene Rusland, en nær allieret af Syriens præsident Bashar al-Assad, begyndte den 30. september.
Rusland har sagt det er rettet mod "alle terrorister", men i det mindste en del af de luftangreb blev rapporteret på civile og oprørsgrupper støttet Vesten.

Syriens præsident Bashar al-Assad viser Rusland intervenerede i borgerkrigen i Syrien som meget vigtigt for sikkerheden i hele Mellemøsten.
Den syriske leder sagde, at militær aktion mod den amerikansk ledede koalition gruppe, der kalder sig selv den islamiske stat eller ISIS undladt at forhindre spredning af terrorisme.
Han hævdede, at kun en koalition af Syrien, Rusland, Iran og Irak, der kunne forebygge skader i regionen.
"Dette koalition skal lykkes, hvis ikke, vil vi vidne til ødelæggelsen af ​​hele regionen. Vi tror, ​​denne koalition vil blive en succes," den syriske præsident sagde i et interview med iransk tv sendt på søndag (04/10).
Ifølge ham, fire lande forenet til at overvinde terrorisme og i sidste ende vil nå "praktiske resultater", i modsætning til den amerikansk ledede koalition.
Rusland har lanceret luftangreb mod ISIS i Syrien siden sidste uge.
Da præsident Bashar al-Assad indlæg, Rusland fortsatte med at lancere luftangreb i Syrien.
Nævnes, at russerne angreb positioner ISIS, men aktivister siger, at målet er fokus grupper imod præsident Assad.

Medlemmer af den amerikansk ledede koalition, som lancerede en modstand til en gruppe, der kalder sig selv den islamiske stat eller ISIS, opfordrede Rusland til at standse luftangreb, som de sagde ramt den syriske oppositionsgrupper og civile.
I en fælles erklæring fredag ​​(2 okt), USA, Storbritannien, Tyrkiet og andre medlemmer af koalitionen sagde den russiske angreb ville "kun føre til mere ekstremisme".
Rusland, som ifølge vidner tilbage til angrebet på fredag ​​(02/10), sagde, at det er rettet mod ISIS.
En højtstående russisk embedsmand sagde angrebet kan vare tre til fire måneder.
Alexei Pushkov, formand for bestyrelsen i den russiske parlaments udenrigs-, tilføjer USA kun "foregive" bombede ISIS.
Han lovede Rusland ville være en mere effektiv drift.
Russisk luftstyrker lancere et luftangreb i Syrien onsdag (30 September).
Syriske militær sagde Rusland har gennemført 18 luftangreb siden torsdag aften.
Blandt dem er gjort i provinsen Hama og Idlib, provinsen, hvor der er stærke ISIS.

Rusland siger "tusinder af russiske borgere har sluttet sig til ISIS i Syrien.
Ruslands overhus i parlamentet onsdag (30/09) enstemmigt godkendt anmodning af præsident Vladimir Putin sendte tropper ind i et andet land.
Denne beslutning banede vejen for den russiske regering til at iværksætte luftangreb hamrede en gruppe, der kalder sig selv den islamiske stat eller ISIS.
En talsmand for den russiske regering, Sergei Ivanov, sagde, at det ville ikke sende landtropper til Syrien og vil kun bruge magt af luften.
Ifølge Ivanov, Rusland har interesser i Syrien, fordi "tusinder af russiske borgere har tilsluttet til ISIS og de er blevet en trussel mod den nationale sikkerhed".
"Det er ikke et spørgsmål om at nå et mål eller ambitioner i vores udenrigspolitik, som påstået af vestlige lande. Det er simpelthen fordi der er nationale interesser i Rusland," Ivanov sagde.
Ivanov tilføjede syriske præsident Bashar al-Assad, har formelt anmodet militær bistand til Rusland.
Tidligere, under en tale i FN hovedkvarteret, præsident Putin opfordrede til en større koalition til bekæmpelse af terrorisme.
Udover Rusland, har den amerikansk ledede koalition er blevet lanceret første gang luftangreb i Syrien i det forløbne år.
Rusland og USA om mødet titel syriske luftrum
Pentagon sagde, at strålerne, de er nødt til at manøvrere adskillelsen, der ikke er for tæt på de russiske kampfly.
Rusland har indvilget i at holde et møde med USA om de aktuelle bombninger sikkerhedsmæssige i Syrien, ifølge Pentagon.
Mødet var "meget sandsynligt at ske i denne weekend," siger talsmand Peter Cook.
Der er frygt vil gå ned kollision fordi USA og Rusland er begge bombeangreb i Syrien trods separat.
USA og NATO-allierede forstyrret på grund af jet fly Rusland har flere gange overtrådt luftrum Tyrkiet.
Tidligere i denne uge, Pentagon embedsmænd sagde, at de skal gøre mindst én manøvre "sikker adskillelse", som jagerfly USA ikke komme for tæt på den russiske luftfartøjer over Syrien.
Denne hændelse fandt sted den 1. oktober, men Pentagon gav ikke yderligere forklaring.
Forventes møde for at drøfte, hvor meget adskillelsen afstanden mellem dyserne USA og Rusland, og hvad er den standard kommunikationssprog af besætningen.
Rusland har også lanceret raketter fra krigsskibe i Det Kaspiske Hav.
Der er bekymring for, at Rusland faktisk angreb modstandere af præsident Bashar al-Assad, ikke en militante positioner ISIS.
Amerikanske forsvarsminister Ashton Carter på fredag ​​(9/10) har beskyldt Rusland for militære operationer "grundlæggende forkert" i Syrien og vil "antænde en borgerkrig, der tilskynder ekstremisme".
Men Moskva nægtet erklæring siger, at i den forløbne uge de angrebet mål i stedet for ISIS.

Russisk krydsermissiler 'fald i Iran "
Fotos fra det russiske forsvarsministerium viser russiske missiler affyret fra Det Kaspiske Hav.
Embedsmænd på forsvarsministeriet sagde USA, de russiske krydsermissiler affyret fra Det Kaspiske Hav til målene i Syrien falder i Iran.
To embedsmænd der ønskede anonymitet, sagde, at det er uklart, om der er skader på grund af brand disse missiler.
En embedsmand sagde fire missiler ud af skudlinjen.
Iran nyhedsbureau citerede guvernør i Takab provinsen, det vestlige Iran, som siger fremmedlegemer falder på landsbyen.
Russisk forsvarsministerium sagde alle missiler ramte de ønskede mål i Syrien.
Russiske embedsmænd sagde onsdag (07/08) havde affyret 26 krydsermissiler af russiske bekæmpe skibe i Det Kaspiske Hav med det mål at jihad grupper i det nordlige Syrien dæmningen nordvest.
Påstanden om, at de russiske missiler til Iran dette efterår vises, når NATO bekræftede, at de vil forsvare deres allierede.
NATO siger, at det har ændret den procedure, der tillader indsættelsen af ​​tropper til at være hurtigere.
Denne udvikling kommer som Rusland øgede sin militære engagement i den syriske konflikt.
Syrien selv hilste "støtte fra Rusland" af det russiske militær sagde angrebene har svækket magt en gruppe, der kalder sig selv den islamiske stat eller kendt som ISIS.

Fire russiske krigsskibe angiveligt affyrede 26 raketter på 11 mål ISIS.
Rusland sagde, at det havde lanceret en raket angreb på målgruppen kalder sig den islamiske stat eller ISIS i Syrien af ​​sine krigsskibe i Det Kaspiske Hav, som er omkring 1,50 mil.
Forsvarsminister Sergei Sjojgu sagde fire krigsskibe affyrede 26 raketter på 11 mål havet og ødelægge den.
Mens de syriske landstyrker med luft dækning til at angribe Rusland, siger syriske embedsmænd.
Rusland benægter anklager om, at de fleste af de angreb, de har indledt målet ikke ISIS.
Institutioner aktivister, den syriske Observatorium for Menneskerettigheder, rapporterede fremskridt '' voldsomme kampe i flere måneder «i provinsen Hama og Idlib.
Sammenstødene opstod efter lanceringen af ​​en russisk luftangreb i det samme område.
Det anslås, at angreb fra Det Kaspiske Hav er den første koordinerede angreb, da luftangrebene Rusland, en nær allieret af Syriens præsident Bashar al-Assad, begyndte den 30. september.
Rusland har sagt det er rettet mod "alle terrorister", men i det mindste en del af de luftangreb blev rapporteret på civile og oprørsgrupper støttet Vesten.

Interview af præsident Bashar al-Assad iranske tv-udsendelse på søndag (04/10).
Syriens præsident Bashar al-Assad viser Rusland intervenerede i borgerkrigen i Syrien som meget vigtigt for sikkerheden i hele Mellemøsten.
Den syriske leder sagde, at militær aktion mod den amerikansk ledede koalition gruppe, der kalder sig selv den islamiske stat eller ISIS undladt at forhindre spredning af terrorisme.
Han hævdede, at kun en koalition af Syrien, Rusland, Iran og Irak, der kunne forebygge skader i regionen.
"Dette koalition skal lykkes, hvis ikke, vil vi vidne til ødelæggelsen af ​​hele regionen. Vi tror, ​​denne koalition vil blive en succes," den syriske præsident sagde i et interview med iransk tv sendt på søndag (04/10).
Ifølge ham, fire lande forenet til at overvinde terrorisme og i sidste ende vil nå "praktiske resultater", i modsætning til den amerikansk ledede koalition.
Rusland har lanceret luftangreb mod ISIS i Syrien siden sidste uge.
Da præsident Bashar al-Assad indlæg, Rusland fortsatte med at lancere luftangreb i Syrien.
Nævnes, at russerne angreb positioner ISIS, men aktivister siger, at målet er fokus grupper imod præsident Assad.

Røg stiger på grund af luftangreb i Kafr Nabel, Idlib provinsen.
Medlemmer af den amerikansk ledede koalition, som lancerede en modstand til en gruppe, der kalder sig selv den islamiske stat eller ISIS, opfordrede Rusland til at standse luftangreb, som de sagde ramt den syriske oppositionsgrupper og civile.
I en fælles erklæring fredag ​​(2 okt), USA, Storbritannien, Tyrkiet og andre medlemmer af koalitionen sagde den russiske angreb ville "kun føre til mere ekstremisme".
Rusland, som ifølge vidner tilbage til angrebet på fredag ​​(02/10), sagde, at det er rettet mod ISIS.
En højtstående russisk embedsmand sagde angrebet kan vare tre til fire måneder.
Alexei Pushkov, formand for bestyrelsen i den russiske parlaments udenrigs-, tilføjer USA kun "foregive" bombede ISIS.
Han lovede Rusland ville være en mere effektiv drift.
Russisk luftstyrker lancere et luftangreb i Syrien onsdag (30. september).
Syriske militær sagde Rusland har gennemført 18 luftangreb siden torsdag aften.
Blandt dem er gjort i provinsen Hama og Idlib, provinsen, hvor der er stærke ISIS.

Parlamentet godkendte Rusland lancerer luftangreb i Syrien
Rusland siger "tusinder af russiske borgere har sluttet sig til ISIS i Syrien.
Ruslands overhus i parlamentet onsdag (30/09) enstemmigt godkendt anmodning af præsident Vladimir Putin sendte tropper ind i et andet land.
Denne beslutning banede vejen for den russiske regering til at iværksætte luftangreb hamrede en gruppe, der kalder sig selv den islamiske stat eller ISIS.
En talsmand for den russiske regering, Sergei Ivanov, sagde, at det ville ikke sende landtropper til Syrien og vil kun bruge magt af luften.
Ifølge Ivanov, Rusland har interesser i Syrien, fordi "tusinder af russiske borgere har tilsluttet til ISIS og de er blevet en trussel mod den nationale sikkerhed".
"Det er ikke et spørgsmål om at nå et mål eller ambitioner i vores udenrigspolitik, som påstået af vestlige lande. Det er simpelthen fordi der er nationale interesser i Rusland," Ivanov sagde.
Ivanov tilføjede syriske præsident Bashar al-Assad, har formelt anmodet militær bistand til Rusland.
Tidligere, under en tale i FN hovedkvarteret, præsident Putin opfordrede til en større koalition til bekæmpelse af terrorisme.
Udover Rusland, har den amerikansk ledede koalition er blevet lanceret første gang luftangreb i Syrien i det forløbne år.

Iran og Rusland imod ISIS, støtte Al-Assad
Ruslands præsident, Vladimir Putin (til højre) støtter den syriske regering under præsident Bashar al-Assad (til venstre).
Irans præsident Hassan Rohani og russiske præsident Vladimir Putin gav udtryk for deres vilje til at inkludere reglen om præsident Bashar al-Assad i kampen mod militser ISIS.
På et møde med en række forskningsinstitutioner og journalister før mødet i FN 's Generalforsamling begyndte, Rouhani sagde, at Al-Assads styre ikke må dæmpes, hvis ISIS ønsker at blive besejret.

Dilengserkan
Iran og Ruslands holdning ikke er i overensstemmelse med holdningen i de vestlige lande.
Den britiske premierminister David Cameron, den amerikanske præsident Barack Obama og den franske præsident Francois Hollande gentagne gange opfordret Al-Assad blev væltet fra magten som betingelse for fredsaftalen.
"(Bashar al-) Assad kan ikke være en del af fremtiden for Syrien. Han har slagtet sit eget folk. Han har bidraget til at skabe konflikter og kriser af denne migration. Han er den officer, der rekrutterede medlemmer af ISIS, "sagde Cameron.
I New York, landets ledere kom til at deltage i FNs generalforsamling i midten af en krise af indvandrere og flygtninge syrisk oprindelse.
Siden konflikten i Syrien i 2011, døde mere end 200.000 mennesker. Så omkring fire millioner syrere er flygtet til forskellige lande, herunder Tyrkiet, Libanon, Jordan, til Europa.
Del denne nyhed Om deling

Denne operation blev afholdt efter beslutningen om at udvide indsatsen fra angreb på militante grupper, som rapporteret af nyhedsbureauet AFP.
Fransk først luftangreb mod magten i militante gruppe kalder sig den islamiske stat eller ISIS i Syrien søndag (27/09).
Denne operation blev afholdt efter beslutningen om at udvide indsatsen fra angrebene på de militante grupper, som rapporteret af nyhedsbureauet AFP.
French Præsidentens kontor sagde luftangrebet blev udført, efter at det gennemført rekognoscering operationer i løbet af de sidste to uger.
Hidtil har kun Frankrig deltager i luftangreb i Irak, ifølge Reuters nyhedsbureau.
Operation "mod terrortruslen" islamisk stat koordineres med regionale partnere, hed det i erklæringen.
"Det er forgæves og urealistisk '
I begyndelsen af september, præsident Francois Hollande sagde, at det har været klar til at lancere luftangreb mod militante gruppe Islamisk stat i Syrien.
Men, fortsatte han, Frankrig siden begyndelsen udelukket at sende tropper til at angribe ISIS han kaldte "nytteløs og urealistisk".
Indtil videre mere end 220.000 syrere er blevet dræbt og mere end ni millioner borgere forlod landet med internt fordrevne.
Del denne nyhed Om deling

Russiske organisationer menneskerettighedsorganisationer protesterede og Kina i løbet af Syrien

Syriske oppositionsgrupper stadig hårdnakket mod præsident Bashar al-Assad.
En koalition af omkring 200 menneskerettighedsorganisationer markere årsdagen for fremkomsten af protester i Syrien ved at opfordre Rusland og Kina til at støtte FN-politik over for regeringen i præsident Assad.
De spurgte FNs Sikkerhedsråd vedtog en resolution, der pressede den syriske regering om omgående at standse angreb på demonstranter.
Syrien, Mellemøsten
De understregede behovet for det internationale samfund, herunder Rusland og Kina til at støtte denne beslutning.
Opfordringen kommer forud for returneringen af den særlige udsending for FN og Den Arabiske Liga for Syrien, Kofi Annan, der denne fredag (16/3) vil præsentere resultaterne af sin besøgsrapport.
Brændte jords
Mens der i Syrien kæmper fortsætter med kræfter præsident Bashar al-Assad bevægelsen den brændte jords i forskellige byer, de angriber, sagt af organisationen Human Rights Watch (HRW).
'' Syriske tropper gennemføre en brændte jord i forskellige byer, mens hånden tertelikung Sikkerhedsråd af Rusland og Kina, '' sagde Sarah Leah Witson af HRW.
Når fjendtlighederne fortsætter, Saudi-Arabien og Italien har besluttet at følge nogle tidligere tilstand ved at lukke deres ambassade på grund af den vold, der fortsætter med at ske.
HRW sagde regeringsstyrker ved hjælp af høj kaliber maskingeværer, tanke, og affyrede morterer vilkårligt ind i bygninger eller mennesker på gaderne i byer, der blev rettet deres invasion.

Kina imod USA relateret til det Sydkinesiske Hav
Washington mener Beijing bygge militære anlæg foranstaltninger til at styrke kravene.
Kina slå tilbage på USA relateret til de territoriale stridigheder Sydkinesiske Hav.
Udenrigsministeriet talsmand, Hua Chunying, den nuværende amerikanske offensiv skylden "nogle lande", som "fortsætte med at bruge sin militære magt" i regionen.
I sidste uge, amerikanske embedsmænd sagde, at de overvejede at lede krigsskibe i området omkring Spratley-øerne erklærede Kina som sit område.
Dette har udløst en krig på ord mellem de to supermagter i dette.
Kina alarmeret en række naboer, og USA, da det udvider en række små øer, BBC Michael Bristow.
Washington mener Beijing bygning militære faciliteter skridt til formål at styrke fordringer på den omstridte region.
Kina erklærede opførelsen af en legitim og nødvendig for at beskytte sin suverænitet.
Sammenstødet startede, da amerikanske embedsmænd sagde, at det overvejede at sende krigsskibe i området på 12 sømil miles, som Kina hævder som området omkring Spratley-øerne.

Saudi-Arabien returnerede Yemen angreb
22 April 2015
Indsend
yemen saudi angreb
Billede billedtekst
Et medlem af Yemens kræfter stå vagt foran mall blev ødelagt af luftangreb Arabien.
Koalitionen, ledet af Saudi-Arabien relanceret luftangreb mod Houthi oprørere i Yemen, mens gulvkamp fortsat.
Angrebet kommer blot et par timer efter Saudi Arabien meddelt, at de stopper luftangrebene mod Yemen.
Saudi-Arabien og koalitionsstyrkerne har lanceret luftangreb i løbet af de seneste fire uger.
En Saudi diplomat erklærede, at luftangrebene de gør hidtil har opnået de ønskede resultater i at angribe militære mål.
Efter luftangrebene, at oprørsstyrkerne gribe svar at gribe militærbase i byen Taez.
Kampene blev også rapporteret i byen Aden, Huta byen og en lille by, Daleh.
Selv om luftangreb, regeringen i Saudi-Arabien erklærede, at en fredsaftale er stadig i gang og er i færd med færdiggørelsen.
Iran, der er anklaget for at stå bag oprørernes Houthi, havde rost Saudi standse luftangreb dette som et skridt fremad i fredsforhandlingerne.

Konflikten i Yemen gør Aden så 'spøgelsesby'
7 April 2015
Indsend

Billede billedtekst
En tank i centrum af Aden passage er splittet af krig siden de sidste par måneder.
Lederen af Røde Kors (ICRC) fortalte BBC i Aden, at konflikten har forvandlet byen til en "spøgelsesby".
Robert Ghosen sagde medicinske forsyninger presserende behov i byen. I mandags en hjælp fly til Yemen aflyst flyvninger på grund af logistiske problemer.
World Health Organization (WHO) siger mere end 540 mennesker er døde i konflikten.
I de seneste måneder har Yemen været sønderrevet af krig mellem forskellige grupper.
Den vigtigste konflikt fandt sted mellem Houthi oprørere loyale mod regeringen præsident Abdrabbuh Mansour Hadi, som er flygtet til Saudi-Arabien.
Aden var under belejring, hvor Houthi oprørere skubbet til syd for hovedstaden Sanaa.
I de seneste to uger, får saudiske luftangreb rettet mod Houthi oprørere og civile fanget i midten.

Billede billedtekst
En indisk familie forlod Yemen er i stigende grad distraheret af krigen.

Billede billedtekst
Tilhængere af præsident Abdurrabuh Mansour Hadi tog stilling klar til affyring.
'Ingen'
"Vi så en masse organer blev transporteret til hospitalet, eller døde under den nye bærbare," sagde Ghosen BBC.
"Hospitalet havde ikke et tilstrækkeligt udbud og retten personale," sagde han igen.
"Ingen ser ud, de skjuler. Økonomisk stoppet helt," tilføjede han, gader "fyldt" af papirkurven og vragdele fra bygninger ødelagt.
"[Byen er] fyldt med bevæbnede mænd fra forskellige fraktioner kæmper. Det er en stor by, og der er ingen funktion," siger Ghoden igen.
UNICEF sagde mindst 74 blev dræbt i konflikten er børn. WHO tilføjer 1.700 mennesker blev såret.
ICRC havde tidligere kaldt en 24-timers våbenhvile i Aden, mens Rusland spørger FNs Sikkerhedsråd til at støtte "internationale break" luftangreb.
Den Internationale Røde Kors Komité har fået tilladelse fra koalitionsstyrkerne ledet af Saudi-Arabien til at lande et fly med medicinsk personale og medicinske forsyninger.

Al Jazeera offentliggjorde hemmelige dokumenter

Jødiske bosættelser
Mellemøsten samtaler hæmmet af problemet med jødiske bosættelser

Arab News netværk Al Jazeera offentliggjorde hundredvis af hemmelige dokumenter nævnte oplysninger om Mellemøsten-forhandlingerne.

Dokumentet nævner blandt andet, Den Palæstinensiske Myndighed hemmeligt lade Israel ulovligt besat store dele af Østjerusalem.

De igangværende forhandlinger mellem Israel og palæstinenserne stå i ugevis på grund af Israels afvisning af at holde op med at bygge jødiske bosættelser i de besatte palæstinensiske områder.

Men lækker fortrolige dokumenter viser, at den palæstinensiske leder var klar til at give et stort område besat af Israel siden 1967 i bytte for en aftale.

De mest kontroversielle emner i konflikten i Mellemøsten er Jerusalem, hævdet af Israel og palæstinenserne som hovedstad.

Dokumenter, der ikke kan undersøges uafhængigt af BBC, hævder palæstinensiske forhandlere parat til at drøfte følsomme spørgsmål, herunder adgang til Omar moske i Al Aqsa moskeen forbindelsen.

I årevis, lederne af den samme Paletina afholde forhandlinger med Israel og USA, men ikke opnåede nogen resultater.

Palæstinensere selv har ofte protesteret, især i nogle vigtige steder som Østjerusalem, imod hvad de ser som israelsk ekspansion og svagheden i deres egne ledere.

Palæstinensiske unge, israelske styrker stødte sammen i Al Aqsa
28 September 2015
Indsend
Al AqsaImage copyrightGetty Images
Billede billedtekst
Israelske sikkerhedsstyrker indtog positioner på en række vises i hjørnet af moskeen forbindelsen.
Vold igen brød ud mellem israelske sikkerhedsstyrker og palæstinensere omkring Al Aqsa moskeen forbindelsen i Jerusalem.
Politiet affyrede tåregas og stun granater mod palæstinensiske unge, der kastede sten og molotovcocktails mod israelske sikkerhedsstyrker mandag (28/09).
Palæstinensiske unge senere barrikaderet sig i moskeen. De forbliver i moskeen og tidligere lovet at "forsvare" moskeer.
Al Aqsa moskeen ligger i Haram al Sharif eller kendt som Tempelbjerget af jøder, som anses for et helligt sted for muslimer og jøder.
Området blev placeret i den israelsk-besatte Jerusalem Yimur.
Jødiske Gæsterne havde en eskorte på Al Aqsa moskeen forbindelsen.
På det sted tidligere haft hyppige sammenstød, men spændingerne steg sidst.
Blandt årsagerne er mistanken på den del af palæstinenserne, at Israel ønsker at ændre indstillingerne på stedet, men Israel benægtede, at mistanke.
Denne begivenhed skete samtidig med den første dag i Sukkot eller løvhyttefesten for det jødiske folk.

Det er ikke usædvanligt mennesker betragter Amerika en supermagt, i det mindste en militær supermagt. Men Emmanuel Todd, en fransk videnskab eksperter forskellige. Book. titlen Apres l'imperium. Essai sur la nedbrydning du systeme Americain (Editions Gallimard, Paris 2002) er oversat til mange sprog. I den tyske version, som Weltmacht USA, ein Nachruf er offentliggjort Piper Verlag GmbH, München i 2003, skriver Emmanuel Todd, at USA ikke er en supermagt, både økonomisk og militært i økonomien .. På nogenlunde præsenteres her, at Todd vurdere omfanget af afhængighed USA til andre nationer i forskellige aspekter af økonomien som en indikation af, at USA ikke er en økonomisk supermagt, der udkonkurrerer verdensøkonomien.

At diskutere Todd se, at Amerika er ikke en militær supermagt, vi nødt til at undersøge de vigtigste punkter i argumentation Todd. Han sagde, at den amerikanske nation har strukturelle svagheder på det militære område. Historisk Amerikanerne har aldrig kollidere med en fjende kraft lig styrke. Startende med den krig, asimmetris med indianerstammer. Også i Anden Verdenskrig, USA beskæftiger sig med tyskerne, som boede kollapsede på grund af et kraftigt slag af den sovjetiske hær. Efter landing i Normandie amerikansk militær operation, der ikke er afbalanceret sin overlegenhed i materiale og antal personer. Todd udtrykke meninger Liddell Hart, strateger og britiske militær historie, som siger, hvordan langsom og bureaukratisk måde bevægelighed for amerikanske tropper på jorden. Amerikansk forrang i havet og luften er meget stort som følge af elsektoren. Efter at have vundet søslag i Midway, modsat japanerne den amerikanske krig-lignende kamp med indianere. Materiale og logistiske fordele for store USA og Japan er ikke i stand til at kompensere. Endnu et tilfælde af operationer på jorden. Efter Anden Verdenskrig var det tydeligt, at amerikanske landstyrker er mindre i stand til at vinde krigen. Koreas succes i kun halvdelen, mens i Vietnam svigter helt. Men USA står over for et lille land, og en meget lavere evne til industrien.

I de seneste år udviklet i USA begrebet krig med ingen eller minimal resulterer i dødstallet for amerikanerne. Denne måde at tænke på indebærer, at jorden operationer kapaciteter stadig mindre pålidelige. For i jorden operationer er vanskeligt at undgå en direkte møde med magt modstanderen. Den amerikanske koncept baseret på teknologiske fordele skal udnyttes så meget som muligt. Dette begreb. prioritere luftangreb rettet mod at ødelægge fjendens modstand og blæse gennem luften bombardement med missiler. Tech præcision guidet ammunition (PGM) giver mulighed for at affyre missiler mod højre perkenaan på lange afstande. Desuden udviklede smarte bomber eller bombe perkenaannya højre. Med hensyn til anvendelsen af sensing målretning fjernbetjeningen eller nøje gennemgang hele regionen ved at anvende luft satellit. Udstyret med virkningen af den menneskelige intelligens udstyret til kommunikation for at tillade øjeblikkelig rapportering og efterfulgt af luftangreb samme. På denne måde vurderes det, at fjenden kan blive ødelagt i en ikke alt for fjern fremtid ved luftangreb uden brug af landstyrker. Efter de nye knust fjendtlige landtropper flytter ind i fjendens territorium for at konsolidere sejren .. gøre det er forventes at resultere i minimal tab på amerikanske tropper .. Men dette koncept vil være vanskeligt at gennemføre, hvis fjenden har en effektiv luft forsvar kapacitet, siger Todd. Derfor vil USA kun kæmpe, hvis den anden part står over for en svag og begrænset militær magt, især dens luftforsvar.

For at vise omverdenen, at USA er stadig stærk og kraften afholdt placering af amerikanske tropper i stort tal i udlandet, blandt andet i Tyskland 60 053, 41 257 Japan, Sydkorea 35 663, Italien 11 677, 11 379 britiske, i Spanien 3575. Derudover er der 13 774 på Balkan og i Mellemøsten 9956 mennesker. Men for at gennemføre militære operationer ikke har mulighed for beton op til sit potentiale. Faktisk er de amerikanske hangarskib skibe (hangarskib) er i stand til at bevæge sig frit i verdenshavene. Dette er en projektion af magt, der er vigtig for politisk overherredømme. Men på grund af manglende vilje til at drive magten i landet, så USA er mindre i stand til at holde en militær konfrontation mod modstandere, hvis militær magt er ganske stor. og kun handle mod andre, som troede svag. ,

Tough amerikanske holdning mod islam af Todd forklares således:
den ideologiske konflikt efter nederlaget kommunismens;
til styring af Mellemøsten olie, der er befolket overvejende muslimske;
men først og fremmest fordi den islamiske verden militært svage;
og som en magtdemonstration af den amerikanske strategi er billig og relativt sikkert.

Sådanne emner Todd argument om, at USA ikke er en militær supermagt.

Det er rigtigt, at efter Anden Verdenskrig er altid et lille land eller underudviklede målrettet amerikanske krig. Aldrig direkte med Sovjetunionen. Start med Nordkorea, og Vietnam er alle mindre konkrete resultater. Så angriber til Panama for at arrestere præsidenten. Golfkrigen I er kun begrænset til befrielsen af ​​Kuwait og ikke fortsætte med at erobre Irak. Angrebet på Afghanistan passer det nye koncept i modsætning til ingen luft forsvar kapacitet. Amerikanske landstyrker flyttede for nylig efter afghanske styrker over for Taliban, Den Nordlige Alliance kræfter, først bevæger sig i. Men indtil nu har USA ikke formået at likvidere Osama bin Laden og al-Qaeda, selv om det er målet at angribe Afghanistan. Angrebet på Irak efter halvdelen afvæbne Irak selv, nemlig at adlyde vilje FN til at ødelægge alle de store kanoner. Selv tilsyneladende Irak kan besejres af begrebet en ny krig, men indtil nu USA ikke har været i stand til at køre landet. USA overvældet af de irakiske guerilla-angreb, så trække på hjælp fra hære af andre lande. Kommandør af amerikanske tropper i Irak anerkender, at hver dag i gennemsnit er der 15 gange indblanding eller angreb fra den irakiske side, der bringer medlemmer.

Uarbejdsdygtighed USA står over for en noget stærk militær tilstand vises i dagens udgave af Nordkorea. Den amerikanske angreb Irak under påskud, at det var at skjule masseødelæggelsesvåben, men afgifterne var indtil nu ikke kunne verificeres. I modsætning til Nordkorea åbent sige, at det har atomvåben .. Hvis USA virkelig deraf følgende holdning, han skal også angribe Nordkorea, der fra begyndelsen, han kaldte ondskabens akse sammen med Irak og Iran. Dog kan den nordkoreanske militær ikke betragtes svag. Nordkorea ønsker ikke at afvæbne sine atomvåben før USA sagde, at det ikke ville angribe ham. Han truede med, at hvis den amerikanske angreb, vil Nordkorea holde en gengældelse i form af naturalier. Amerikanske styrker i Sydkorea og Japan kunne målrettes til hævn angreb Nordkorea. Nordkoreas holdning kunne være en slags bluff, men i virkeligheden, indtil nu USA ikke angribe ham. I stærk kontrast til den amerikanske holdning til Irak.

Denne beskrivelse gør Amerika ikke så meget som eller så stærk som vi tror. Emmanuel Todd vurdering forekommer korrekt, at USA ikke er en militær supermagt. Men på grund af amerikanske hegemoniske attitude, bliver styrken en trussel til lande med mindre magtfulde militær. Dette tilskynder små nationer væbne sig til ikke for svage, selv om nødvendigt med atomvåben. Det er nu gjort ASKekuatan angribe Iran for at forhindre Indonesiens militær er en af ​​de vigtigste største og stærkeste i verden. På det tidspunkt selv styrken af ​​Holland er ikke sammenlignelige med Indonesien, og amerikanerne er meget bekymrede over udviklingen af ​​vores militære styrker massivt støttet af den nyeste teknologi af Sovjetunionen.

1960, Nederlandene stadig forankret i Papua. At se kraften i Republikken Indonesien, som er mere alvorlig, at Holland vestligt støttede designe kunstgreb danne en marionet tilstand, der syntes at være uafhængige, men stadig under kontrol af Holland.

Præsident Sukarno snart tage ekstreme foranstaltninger, målsætninger, generobre Papua. Sukarno straks udstedte proklamationer om "Trikora" i Yogyakarta, og dens indhold er:
1. forpurret etableringen af ​​marionet staten Papua foretages i den hollandske koloniale.
2. hejser Sang Saka Merah Putih hele West Irian
3. Vær forberedt på en generel mobilisering, bevare uafhængighed og integritet nationens hjemland.

Takket være den korte afstand Indonesien med Sovjet, så Indonesien modtager massiv bistand flåde og luftvåben avanceret militær i verden med en kæmpe værdi, US $ 2500000000. I øjeblikket er de indonesiske militære styrker være stærkest på den sydlige halvkugle.

Den største styrke Indonesiens på det tidspunkt var en af ​​de vigtigste Trikora største og hurtigste krigsskibe i den kunstige verden af ​​den sovjetiske Sverdlov klassen, med 12 kæmpe kanon kaliber 6 inches. Det er KRI Irian, med en kæmpe vægt 16,640 tons med en besætning på 1 270 mennesker, herunder 60 officerer. Sovjet, aldrig selv giver denne stærke skib på nogen anden nation, undtagen Indonesien. (Nyeste skibe i klassen Sigma Indonesien nu kun vejer 1600 tons).

Indonesisk luftvåben blev også en af ​​de dødeligste luft flåde i verden, der består af mere end 100 fly det mest avancerede på det tidspunkt. Denne flåde består af:
1. 20 supersoniske kampfly MiG-21 Fishbed.
2. 30 MiG-15 fly.
3. 49 high-subsonisk kampfly MiG-17.
4. 10 MiG-19 overlydsfly.

MiG-21 Fishbed er en af ​​de vigtigste verdens mest avancerede overlydsfly, som har været i stand til at flyve med hastigheder op til Mach 2. Flyet er endnu mere kraftfuld end den nuværende Amerikas mest avancerede fly, supersonisk F-104 Starfighter og F-5 Tiger. Mens hollænderne stadig kunne stole på de planer Verdenskrig, såsom P-51 Mustang.
For posten, awesomeness af fly MiG-21 og MiG-17 i Vietnamkrigen til at tilskynde amerikanerne grundlagde den amerikanske flåde Strike Fighter Taktik Instruktør, piloter uddannelsescenter bedst kendt som Top Gun.

Indonesien har også en flåde på 26 langtrækkende strategiske bombefly Tu-16 Tupolev (Badger A og B). Det gør Indonesien blev en af ​​kun fire nationer i verden, der har strategiske bombefly, nemlig USA, Rusland, og Det Forenede Kongerige. Homeport placeret på Iswahyudi Air Field, Surabaya.

Selv Kina og Australien også har ikke haft denne form for strategiske bombefly. Denne bombemand er også udstyret med diverse avanceret elektronisk udstyr og særlige anti-krigsskib missiler AS-1 Kennel, hvis eksplosive magt kan nemt sænke slagskibe West.

Indonesien har også 12 Whiskey-klassen ubåde, snesevis af Corvette klasse slagskibe, 9 verdens helikopter MI-6, 41 helikopter MI-4, diverse transport fly, herunder tunge transportfly Antonov An-12B. I alt Indonesien har 104 bekæmpe skibe. For ikke at nævne de tusindvis af de bedste rifler på det tidspunkt og stadig være legendarisk til denne dag, AK-47.

Dette gør hele Indonesien salasahtu hav og luft militær magt af de stærkeste i verden. Effekten er så stor, så Amerika under ledelse af John F. Kennedy tvunget hollænderne til at forlade Papua, og erklærede i en FN-forum, at overgangen af ​​magten i Papua, fra Holland til Indonesien er noget, der kan accepteres

Så Krim Russisk militær fæstning
Et år efter Rusland er knyttet Krim, nu et militært fort til ansigt Ukraine. Op til 40.000 godt bevæbnede russiske soldater stationeret på militærbase af Sortehavet. Men folk lider.
 Russische Panzer auf der Cream
Præsident Vladimir Putin præcis et år efter annektering af Krim-halvøen, hævdede at have beordret annektering af Ukraine i Sortehavsområdet, der er vigtigt for strategien. Grunden, mere end 75 procent af regionens indbyggere er etniske russere, der ønsker at slutte sig til Rusland.
I en ensidig folkeafstemning, der blev afholdt marts 16, 2014, i henhold til Rusland mere end 96 procent af befolkningen vælger at slutte sig til Krim med Rusland. Folkeafstemningen var tæt bevogtet russiske militærstyrker i forklædning og ikke bære uniform eller emblemer. Ingen uafhængige observatører fik lov til at overvåge. FN fordømte den russiske handling som en krænkelse af folkeretten.
Nu præcis et år efter den kontroversielle folkeafstemning, til Krim-halvøen regionen i en militær fæstning russiske styrker ansigt Ukraine. Rapporteret mellem 25.000 til 40.000 velbevæbnede russiske soldater stationeret på militærbase af Sortehavet. Russiske soldater bakkes nye tanke, pansrede køretøjer, krigsskibe og kampfly. Putin heller ikke udelukke placering af atomvåben.
Bitter virkelighed under Rusland
Et år efter den russiske annektering under dække af en folkeafstemning, skal borgerne i Krim-regionen står over for den bitre virkelighed. Nu de forskellige spørgsmål i hverdagen på halvøen, som gjorde det russiske militærbase. Trafikale problemer, mangel på brændstof og fødevarer er blot nogle af de problemer, borgerne.
Hvem Faktisk separatister?
FACT HVORFOR separatistiske PRO-russiske STRONG
Hvem Faktisk separatister?
Antal pro-russiske separatister i det østlige Ukraine rapporteret omkring 20.000 mennesker. Krim med en befolkning på 2 millioner, omkring 60 procent er pro-russisk. Det anslås, 1.500 til 3.000 russiske hær kæmpede en separatist. Moskva nægtet involvering af sine soldater, men hvis det viser sig ingen blev dræbt eller taget til fange, kaldte de var på ferie og frivilligt til at kæmpe i det østlige Ukraine.
12345
Som et resultat af de vestlige sanktioner, har alle europæiske virksomheder og USA trådte tilbage. I Krim er nu ikke længere en serie af McDonalds fastfood restaurant. Mastercard og Visa kreditkort er ikke gyldig. Også salgssteder af førende smartphones og computere som Apple har længe været lukket. Lunpuh praktiske økonomiske sektorer.
Mere lave elendige mennesker i Krim-halvøen er vedtagelsen af ​​den russiske valuta, rubel som de officielle betalingsmiddel. Rubel valutakurs kastet drastisk på grund af en række vestlige sanktioner, førte til reelle indkomst beboere i Krim svind halve.
Levnedsmidler leveres normalt fra Ukraine på grund af embargoen har været et år siden ophørte. Som et resultat, maden var knappe, at prisen går op, mens på den anden side indkomster faktisk faldt. Beboere rapporterede, at aktiviteten i Krim år efter annektering, kun fokuseret på militære anliggender. Efter sigende, skibsfart logistik og brændstof til militæret mere end fordoblet, mens ironisk beboerne oplevet mangel i alle aspekter af livet.
RAPPORT MULIGHEDER

Våbenhvile aftalt i det østlige Ukraine
Topmødet Ukraine i Minsk enige om at en ny våbenhvile i konflikten i det østlige Ukraine. Begyndte februar 15 alle tunge våben skal trækkes tilbage fra konfliktområdet. (2015/02/12)
Russisk Start Øvelse i Krimkrigen
Rusland startede krigsspil på sin grænse til Ukraine på et tidspunkt, hvor indsatsen til fredelige løsninger i Ukraine gennemført intensivt af Tyskland og Frankrig. Mens resultaterne af mødet Merkel med Obama i Washington fortsat uklare.

Putin klar til Nuclear War ført af hensyn til Krim
I en dokumentarfilm, russiske præsident Vladimir Putin hævdede at være "klar" til at bruge atomvåben til at forsvare Krim-halvøen. Han var direkte involveret i krisen i Ukraine.
 Wladimir Putins udtryk Porträt aggressiv verärgert
Krim er russiske præsident Vladimir Putin og "klar" risikerede atomkrig for at gribe halvøen på bredden af ​​Sortehavet. "Vi oprindeligt tænkte ikke til at adskille Krim og Ukraine, indtil at styrte regeringen i Kiev."

Anerkendelsen blev Putin i en dokumentarfilm produceret af tv-stationen Rossija 1 for at markere den første årsdag for annektering af Krim. Filmen med titlen "Krim: Rute til Homeland", der beskriver de begivenheder indtraf for et år siden takket være omhyggelig planlægning og præcis eskekusi.

"Vi er klar" forbedre russiske nukleare alarm status til det højeste niveau, sagde Putin. "Men jeg tror, ​​at situationen ikke vil langt." Præsidenten hævdede at overveje sagen, fordi han ikke ved, hvad reaktionen fra Europa og USA mod manøvrer i Rusland på Krim.

Krim af hensyn til stabiliteten i Interior

Filmen vises, når diverse dårlige nyheder knuget Moskva. Vladimir Putin selv udsat for problemet, fordi aldrig dukkede op i offentligheden siden den 5. marts måned. Den økonomiske krise er stadig raser da vestlige embargo og sammenbruddet af oliepriser på verdensmarkedet.
1. USA - 581 milliarder USD
STØRSTE militærstyrke 2015
1. USA - 581 milliarder USD
Dette års amerikanske forsvarsbudget tegner sig for omkring 39 procent af det samlede budget for alle lande i verden for militæret, ifølge undersøgelsen af ​​Det Internationale Institut for Strategiske Studier i London. Bemærkes USA har omkring 1,3 millioner personale, mere end 30.000 pansrede køretøjer, 13.000 fly og kamphelikoptere, 10 hangarskibe, 72 ubåde og snesevis af andre krigsskibe.

War Forberedelser ordrer fra Moskva

Putin er planlagt til at mødes med formanden for Kirgisistan, mandag (16/3) på St. Petersborg. Dens tilstedeværelse vil helt sikkert begrave vilde udestående spørgsmål. Demonstrativt blev Putin rygter om at være syg, søndag (15/3) befalede den nordlige flåde for at holde en militær øvelse.

I alt 40.000 tropper, 41 krigsskibe og 15 ubåde, der er involveret i aktionen. Formålet med øvelsen er at teste, hvor hurtigt oprette en nordlige flåde kunne reagere på trusler.

Nordlige Flåde er en del af den russiske flåde under Den Kolde Krig placeret polarcirklen. I øjeblikket den nordlige flåde har hovedsæde i Severomorsk støder op til Norge.

Kina drøm Styrke supermagt
Kina hævet sin militære budget. Udviklingen er i harmoni med den nye tillid viste Beijing. Men den kraft kunne påvises på forskellige måder, ikke kun militæret, ifølge Alexander Freund.

Combat magt som en supermagt bestemt ikke ejes af kinesisk. Beijing har hidtil gjort kun bevæbnet med økonomisk magt til at sprede indflydelse i verden. Imponeret, foranstaltninger, der træffes udelukkende til økonomisk motoren kører.

Kina heller aldrig engagere sig i store konflikter, i det mindste militært. Hidtil økonomiske vækst har prioritet. Men nu paradigme menes at blive ændret, fordi sidstnævnte optrådte mere og mere overbevist om Kina, eller også kan kaldes mere aggressiv.

Indtrykket forstærkes af Kinas flytte tilføjer til sin forsvarsbudget, selv om mindre end sidste år. I årevis Kina investeret enorme midler til at modernisere sine militære styrker.


Kina er retten til at blive en militær supermagt, efter den økonomiske vækst menganggumkan. Desuden andre magtfulde lande også gentagne gange påtvinge sine interesser gennem militær magt. USA er sikker, mens Rusland for nylig har vist det gennem konflikten i Ukraine.

Men den samme logik udløse et våbenkapløb i Asien er ikke bare bekymrede nabolandet Kina, men også internationalt. Denne udvikling er ikke bare et spørgsmål om at beskytte den økonomiske puls dunkende i de asiatiske havet fragtruter, men udviklingen af ​​et fælles paradigme, at konflikten ikke længere bestemt af diplomatiske bestræbelser, men med magt.

Dette kan føre til en katastrofe og dens indvirkning vil kunne mærkes i hele verden. Fordi denne gang ud over Kina, ville andre lande som Indien, Japan, Filippinerne, Indonesien og Vietnam med til at styrke sin militære.

Der er masser af potentiale for konflikt i Asien. Især med hensyn til overlappende krav ingen beboelige øer i Det Sydkinesiske Hav og East største butik sprængstoffer til at brænde de nationalistiske kræfter.

Bombefly i Spratley-øerne?
KINESISKE militærbaser i Sydkinesiske Hav
Bombefly i Spratley-øerne?
Siden midten af ​​2014 kinesiske militær er optaget udvide "Fiery Cross Reef" på den vestlige kant af Spratley-øerne. Eksperter i "Center for Internationale og Strategiske Studier" i Washington og Asien Initiativ Maritime Gennemsigtighed mener landets bambus gardin bygger flybasen langs tre kilometer. Den lange landingsbane i stand til at rumme typer langtrækkende bombefly fly, der tilhører kinesiske H-6
Et glimt af konflikten i farvandene, der rasede til sikring naturressourcer. Men dybest set har til formål at udvide indflydelsen af ​​sådanne krav. Og Kina provokere ved at bygge militærbaser i Spratley-øerne.

Svarende til Japan, Kina nyligt vedtagne lov mod terrorisme, som gør det muligt for militæret at beskytte landet i udlandet.

Men når stigningen i Kinas militære budget betyder ikke Beijing forbereder sig på at føre krig. Indtil videre asiatiske lande betaler stadig opmærksom på den økonomiske vækst. på grund af en hurtigt voksende økonomi skaber velstand. Og jo mere gunstigt, at få minimal også påvirke den nationalistiske bevægelse, uanset om det er i Beijing, Tokyo eller Washington.
Endvidere kan effekten påvises på mange måder. Fordi nu har endda Kina blevet en supermagt uden i det mindste at bruge sin militære magt.
Den indonesiske militær styrke Occupy Klassificeret 12. i verden
 

Navy styrker udvekslede skud med fjenden, når Simulation Motion på Integreret Sundhed Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, tirsdag (28/7). (Mellem // Zabur Karuru)
Navy styrker udvekslede skud med fjenden, når Simulation Motion på Integreret Sundhed Navy Pier Madura Koarmatim Ujung, Surabaya, East Java, tirsdag (28/7).
REPUBLIKA.CO.ID, Jakarta - medlem af Kommissionens I i PKS fraktion Sukamta sagde advarsel uafhængighed kunne være den 70. nation til at afspejle momentum besad forsvarsstyrker. Indonesien bør være en stærk stat i det økonomiske, sociale, kulturelle, politiske og forsvar og sikkerhed.

"Indonesiens stærkt forsvar er ikke at være en trussel mod andre nationer, men for velfærd nationen selv. Det er også at Indonesien respekteret af andre nationer og bidrage til at opretholde verdensfreden, da mandatet for 1945 forfatningen," sagde han, torsdag (6/8 ).

Ånden i 70th indonesiske uafhængighed bør afspejles at fastsætte de indonesiske forsvar. Verden militær magt kreditvurderingsbureauet Global Fire Power Militær i 2015 rangeret Indonesien rangerer 12th med Power Index 0,5231.

Med ånden i uafhængighed, skal Indonesien øge sin magt indeks. Han håber, at Indonesien magt indeks i 2016 kunne top 10 militære magter i verden, og i 2024 kunne komme ind i top fem i verden.

"For at opnå den nødvendige forøgelse af de menneskelige ressourcer, forsvarsudstyr, og budget. Personale hær i øjeblikket numre 400 tusinde og de har en temmelig god bekæmpe kapacitet," sagde han.

Sukamta forklarede, Indonesien har en række elite tropper specialiseret i hver dimension, såsom Kopassus og Raider i AD, Paskhas og Denbravo (Detachment Bravo) 90 AU, Kopaska (KOPASKA), Yontaifib (Taifib), og Denjaka ( Detachment Jala Mangkara) i AL.

Kampkraft militært personel kan stadig være overlegen end andre lande, når konfronteret med vis a vis i marken uden et våben.

"Power overlevelse og kampkraft elitestyrker har vi allerede erkendt sin storhed ved at andre lande. Det er så stolt, men ikke selvtilfredse, skal Indonesien forbedre mængden og kvaliteten," sagde han.

Fra år til år, sagde han, at budgettet til køb og opdatere forsvarsmateriel fortsætter med at stige. "Vi er også opmuntrende, at budgettet skal øges for de følgende år," sagde han igen.

Han tilføjede, at hvis de menneskelige ressourcer, forsvarsudstyr, og budgetter fortsat blive forbedret både kvantitet og kvalitet gennem programmet og den strategiske plan Minimum Essential Forces (MEF), kunne Indonesien gå til fem store verden militær magt i 2024.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Find

Top 10 Lande med største militærmagt 2015
10 Lande med største militærmagt 2015
Militær styrke indikator kan ses fra budgettet forudsat, at antallet af forsvarsmateriel er tilgængelige, samt sofistikerede besad. Hvem er de lande, der har den største militære magt i 2015 s?

1. USAMed et budget på omkring 581 milliarder USD, har USA blevet kåret som det land med den største militære magt i verden. Derudover har USA indspillede omkring 1,3 millioner personale, mere end 30.000 pansrede køretøjer, 13.000 fly og kamphelikoptere, 10 hangarskibe, 72 ubåde og snesevis af andre krigsskibe.

2. KinaMed et budget på omkring 129 mia USD, Kina i stigende grad frygtede og gøre det som det land med den næststørste militærmagt i verden efter USA. Kina har indspillet mere end 9000 kampvogne, 3000 kampfly og helikoptere og 70 krigsskibe. Desuden er Kina også ved at udvikle en stealth kampfly, opkaldt Shenyang J-31.

3. Saudi-ArabienI øjeblikket har Saudi-Arabien blevet anerkendt som det land med den stærkeste militære magt i Asien og tredje i verden. Med et budget på 81 milliarder USD, kan Saudi-Arabien råd til at købe cirka 500 moderne jagerfly, 800 Leopard 2 kampvogne, 7000 pansrede køretøjer og omkring 230 tusinde soldater.

4. RuslandMed et budget på omkring 70 milliarder USD, Rusland aborre som den fjerde land, der har den største militære magt i verden. Russisk militær har i øjeblikket 800 tusind soldater, 45 tusind pansrede køretøjer, 3.000 kampfly og helikoptere samt et hangarskib Admiral Kuznetsov type.

5. EngelskStorbritannien har en årlig militære budget på omkring 62 milliarder USD, med budgettet at gøre Storbritannien rangeret femte som et land, der har den største militære magt i verden. Generelt er de britiske militære styrker er moderate, med omkring 200 tusind soldater, 330 kampfly og helikoptere samt to-klasse hangarskib af dronning Elizabeth.

6. FrankrigFrankrig har en militærbudget udgjorde 53 milliarder USD, så landet vurderes som landets sjette største militærmagt i verden. Den største styrke ligger i den franske militære luft og jord, med 600 fly og kamphelikoptere, 228 tusind soldater og mere end 8.000 pansrede køretøjer. Mens på havet i hjertet af dette europæiske land har en bærer atomdrevne fly, Charles de Gaulle (R91).

7. JapanJapan døbt som den opgående sol landet, er det også indtastes som det land med den største militære magt i verden. Med et budget på omkring 48 mia USD, hvilket gør Japan som det land med den syvende rang i form af militær magt i verden. Japan har en halv snes rekognosceringsfly og seks stealth jagerfly F-35. Derudover Japan har også et hangarskib, så den japanske flåde Izumo omtalt som den mest sofistikerede og veluddannede i Asien.

8. IndienHindustan land tilsyneladende ikke undervurderes, med et budget på omkring 45 milliarder USD, hvilket gør Indien det land med den ottende største militærmagt i verden. Optaget Indien har mere end 1000 fly og kamphelikoptere, 15 tusind pansrede køretøjer og to hangarskibe, blandt andet det tidligere Sovjetunionen Kiev klasse, INS Vikramaditya nyligt afsluttede forynget.

9. Tyskland


Top 10 Lande med største militærmagt 2015
10 Lande med største militærmagt 2015
Militær styrke indikator kan ses fra budgettet forudsat, at antallet af forsvarsmateriel er tilgængelige, samt sofistikerede besad. Hvem er de lande, der har den største militære magt i 2015 s?

1. USAMed et budget på omkring 581 milliarder USD, har USA blevet kåret som det land med den største militære magt i verden. Derudover har USA indspillede omkring 1,3 millioner personale, mere end 30.000 pansrede køretøjer, 13.000 fly og kamphelikoptere, 10 hangarskibe, 72 ubåde og snesevis af andre krigsskibe.

2. KinaMed et budget på omkring 129 mia USD, Kina i stigende grad frygtede og gøre det som det land med den næststørste militærmagt i verden efter USA. Kina har indspillet mere end 9000 kampvogne, 3000 kampfly og helikoptere og 70 krigsskibe. Desuden er Kina også ved at udvikle en stealth kampfly, opkaldt Shenyang J-31.

3. Saudi-ArabienI øjeblikket har Saudi-Arabien blevet anerkendt som det land med den stærkeste militære magt i Asien og tredje i verden. Med et budget på 81 milliarder USD, kan Saudi-Arabien råd til at købe cirka 500 moderne jagerfly, 800 Leopard 2 kampvogne, 7000 pansrede køretøjer og omkring 230 tusinde soldater.

4. RuslandMed et budget på omkring 70 milliarder USD, Rusland aborre som den fjerde land, der har den største militære magt i verden. Russisk militær har i øjeblikket 800 tusind soldater, 45 tusind pansrede køretøjer, 3.000 kampfly og helikoptere samt et hangarskib Admiral Kuznetsov type.

5. EngelskStorbritannien har en årlig militære budget på omkring 62 milliarder USD, med budgettet at gøre Storbritannien rangeret femte som et land, der har den største militære magt i verden. Generelt er de britiske militære styrker er moderate, med omkring 200 tusind soldater, 330 kampfly og helikoptere samt to-klasse hangarskib af dronning Elizabeth.

6. FrankrigFrankrig har en militærbudget udgjorde 53 milliarder USD, så landet vurderes som landets sjette største militærmagt i verden. Den største styrke ligger i den franske militære luft og jord, med 600 fly og kamphelikoptere, 228 tusind soldater og mere end 8.000 pansrede køretøjer. Mens på havet i hjertet af dette europæiske land har en bærer atomdrevne fly, Charles de Gaulle (R91).

7. JapanJapan døbt som den opgående sol landet, er det også indtastes som det land med den største militære magt i verden. Med et budget på omkring 48 mia USD, hvilket gør Japan som det land med den syvende rang i form af militær magt i verden. Japan har en halv snes rekognosceringsfly og seks stealth jagerfly F-35. Derudover Japan har også et hangarskib, så den japanske flåde Izumo omtalt som den mest sofistikerede og veluddannede i Asien.

8. IndienHindustan land tilsyneladende ikke undervurderes, med et budget på omkring 45 milliarder USD, hvilket gør Indien det land med den ottende største militærmagt i verden. Optaget Indien har mere end 1000 fly og kamphelikoptere, 15 tusind pansrede køretøjer og to hangarskibe, blandt andet det tidligere Sovjetunionen Kiev klasse, INS Vikramaditya nyligt afsluttede forynget.

9. TysklandNår landets mest frygtede i lavlandet i Europa, nu med et budget på omkring 44 milliarder USD til at bringe den tyske perched niende position som det land med den største militære magt i verden. Tyske militære største styrke ligger på jorden med mere end 5.000 pansrede køretøjer, blandt andre, Leopard 2 moderne teknologi. Men det tyske militær magt angribende bedømt lavere end engelsk eller fransk.

10. SydkoreaUventet ginseng land, der har udstedt budgettet 34 milliarder USD, hvilket gør det et af de lande, der har størst militære magt i verden. Bemærkes Sydkorea har mere end 5.000 kampvogne, 650 tusind soldater og 750 kampfly og helikoptere.
Når landets mest frygtede i lavlandet i Europa, nu med et budget på omkring 44 milliarder USD til at bringe den tyske perched niende position som det land med den største militære magt i verden. Tyske militære største styrke ligger på jorden med mere end 5.000 pansrede køretøjer, blandt andre, Leopard 2 moderne teknologi. Men det tyske militær magt angribende bedømt lavere end engelsk eller fransk.

10. SydkoreaUventet ginseng land, der har udstedt budgettet 34 milliarder USD, hvilket gør det et af de lande, der har størst militære magt i verden. Bemærkes Sydkorea har mere end 5.000 kampvogne, 650 tusind soldater og 750 kampfly og helikoptere.

Rekruttere 100 Million Kader State Defense
(LKBN Antara) forsvarsminister præsenteret en Ryamizard Ryacudu relateret til dannelsen af ​​kadrer til at forsvare staten i Jakarta, mandag (12/10). (88)
JAKARTA ønsker forsvarsminister (forsvarsminister) Ryamizard Ryacudu ansætte 100 millioner borgere i Indonesien etableret en kadre forsvare landet vil snart blive realiseret.

"Potentialet er enormt, fra 250 mio indbyggere Indonesien, omkring 100 millioner, hvoraf potentielt kunne være militante kadrer af at forsvare landet," sagde han ved Forsvarsministeriet, i Jakarta, mandag (12/10). Han blev ledsaget af direktøren for statens Defense Ministry of Defense, First Admiral M Faisal.

I den nærmeste fremtid, vil regeringen mendadar builder 4.500 kadrer rekrutteret til at forsvare landet fra 45 distrikter / byer i Indonesien. Antallet af nye tidlige embryon, som fortsat vil nå alle niveauer i samfundet. Selv præsident Jokowi deltager indføring disse kadrer.

"Dette er ikke værnepligten som i andre lande," siger Ryacudu der skyndte sig at sætte følelsen af ​​at forsvare landet i stedet for værnepligten. M Faizal tilføjer, at forsvare staten programmet ikke følge eksemplet fra Sydkorea og Singapore.

»Hvis Sydkorea og Singapore var værnepligtige, er vi tvunget til at forsvare landet. Vi fortsat Naturligvis fast besluttet på at forbedre disciplinen, og bevidsthed om deres rettigheder og forpligtelser til staten, "siger Faisal. Særskilt, koordinerende minister for Politik Luhut Binsar Panjaitan sikre landets forsvar program forskellig fra programmet værnepligtige. Civilforsvar aktiviteter for at indgyde mere disciplin, især for små børn.

Tidligere TNI chef general (RET) Moeldoko vurderer programmet er ikke at uddanne folk til at bruge våben. Programmet er egnet som forberedelse til dannelsen af ​​reserven komponent. Han forklarede, at landets forsvarssystem der er tre lag, nemlig militære komponenter, reservedele og support komponenter. Disse tre komponenter skal være synergistisk.

Kærlighed Homeland

Om, hvem der ville være omfattet af den tvungne forsvare landet? Ryamizard nævne for beboere i alderen 50 år og under. "For at fremme kærlighed til landet, såsom motion og psykisk. Aldersgrænsen på 50 til bund, det er en never ending proces, fra tidlig barndom til videregående uddannelse, "forklarede han. Alle blev i alderen 50 år og under, uanset erhverv, lige fra professor til kansler.

Men sværhedsgraden af ​​træningsintensitet blev indstillet. Som et første skridt, pendadaran placeringen udnytte militære anlæg, der har været der hele tiden. Blandt disse Depo Combat Uddannelse i hver af de regionale militære kommando (Kodam). Faktisk den 19. oktober, en ceremoni foretaget samtidig i hele Indonesien.

Materielt, har moduler og pensum pendadaran forsvare dette land udarbejdet med deltagelse af alle eksperter og interessenter, der er velegnet til alle aldre og samfundslag. Grundlæggende materialer omfatter bekræftelse Pancasila som staten, kærlighed til land, værdien af ​​samarbejdsvilje, villighed til at ofre af hensyn til landet.

Det vigtige er, at dyrkning af moralske værdier, karakter, og hengivenhed til Gud den Almægtige. I praksis kan nytten af ​​kadrer til at forsvare dette land være på forkant for at løse de mange problemer af nationen. Han nævnte også truslen om staten er ikke militær.

Han inddelt i otte kategorier. Lige fra terrorisme, naturkatastrofer siden Indonesien var i omkreds ring af ild. Næste er en krænkelse af statsgrænsen, den potentielle trussel af separatistiske bevægelser, spredning af sygdommen, potentialet for cyberangreb fra udlandet. Næste er et lægemiddel. Sidstnævnte er en kulturel infiltration.

Mens Repræsentanternes Hus betragter planen svært at forstå. Kritik kom fra kommissionen af ​​House of PDIP, Tubagus Hasanuddin. "Det var svært at forstå," sagde han. Generalmajor (Ret) er at se et mål antal mennesker så mange som 100 millioner mennesker var fantastisk også. Hvorimod midlerne Board of Education and Training (Uddannelse Agency) TNI er meget begrænset, kun i stand til at rumme 600 personer.

"Hvis målet er 100 millioner mennesker i 10 år, målet er 10 millioner mennesker om året, eller 833,000 personer per måned. Disse tal var fantastisk, "sorotnya. Retsgrundlaget for at forsvare landet er også vurderet til at mangle. Indonesien har ikke haft en stat Defense lov, mens 1945 Artikel 30, stk 1 kræver allerede, at forsvare landet og i punkt 5 for at forsvare staten mandat er fastsat i loven.

"Ifølge lov nr 3 af 2002 om Nationalt Forsvar Artikel 9 § 3, er også nævnt, levering af folkeoplysning, tvungen grundlæggende militær uddannelse, og dedikation til erhverv reguleres i overensstemmelse med loven. Så indtil nu har vi ikke haft en stat Defense lov, "sagde Hasanuddin.

Uden lov, bekendtgørelse eller regulering, vil det være vanskeligt at realisere landets forsvarspolitik. De næste punkter, Hasanuddin fremhæver om budgettet. "Efter min mening er vi nødt til at diskutere nulstilles, når staten har begrænset penge, vi nødt til at være mere opmærksom fastslå, hvilket der er det vigtigste prioritet af hensyn til nationen," sagde Hasanuddin.

Er World War III vil forekomme, når folk bruger en proposition eller bruger Koranen, vil helt sikkert aldrig ske navn Verdenskrig, da Gud i Koranen siger, synd en person, der dræber et andet menneske, uden årsag syarrie, så som om han bar synd hele menneske, og når nogen beskytte (gem) den menneskelige sjæl, som om han har sparet hele menneskeheden.
Derfor Guds ord, ethvert menneske, når de dør, og på dagen for opstandelsen (det Hinsides), så problemet om menneskets forhold til Gud, der først blev bragt til konto (holdt ansvarlige) er et spørgsmål om bøn (og konsistens kører grundpillerne i islam), og om forholdet mellem mennesker er om blod, om de gode relationer, vi er på vores medmennesker, gør godt mod vores forældre, familie, Seama naboer, racemæssige, etniske, nation, om vi har gjort det godt mod dem, såsom at beskytte dem eller hjælpe dem bliver klemt af fattigdom (sult ) og andre liv vanskeligheder). Hvis vi har gode benrbuat til ethvert menneske belønnet belønning af Gud er himlen, ellers hvis vi ondt endsige at dræbe vores naboer svar fra Gud er helvede.
Er World War III ville have fundet sted kun Gud alene kender, fordi alle, der er blevet ordineret af Gud og har været skrevet i bogen:

"Lawh Mahfuz".

Profeten sallâ Allâhu alaihi wa sallam sagde: "Allah har sat hele skæbne af alle skabninger fra halvtreds tusind år, før skabte Gud himlen og jorden". (HR. Muslimsk nr. 2653).

"Ingen ulykke vederfares på jorden og (heller) i jer selv, men det er indskrevet i bogen (lawh Mahfuz), før vi bringe det. Sandelig det er nemt for Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlob

No comments:

Post a Comment