!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, October 11, 2015

Az emberek elvesztették a harmonizáció a természettel.

Az út nem volt kész (378)

(Part 378), Depok, Nyugat-Jáva, Indonézia, szeptember 30, 2015, 03:18).

Az emberek elvesztették a harmonizáció a természettel.

1960-tól az 1970-es komor falu, és a falu elé a folyó komor wayn és még pusztában.
Nem sok lakott, mind a helyi (Dayak darts) Bugis és a migránsokat a Java.
Ahhoz, hogy elérjük a falu folyón mind a falu új ulu, Balikpapan általában az emberek egy kis hajó (egy lapát), és amikor a folyó ismét gyors áramlatok (eső miatt), akkor napokig csak megérkezett a falu elé a folyó, most a falu már együtt a város Balikpapan, és a bekötőút már könnyű, akár egy négykerék-meghajtású járművek és a motorkerékpár.
A helyi lakosok túlnyomórészt Dayak darts már öröklődött, hogy maradjon a falu upstream és az upstream komor wayn.
A lakosság él a mezőgazdaságból származó területeken, hanem azért, mert a talajviszonyok, hogy a gazdálkodók általában a rizstermesztés, hogy csak akkor lehet betakarított évente egyszer.
De általában túl egyre rizs, a mezőgazdasági termelők rendszerint INTERCROP mezők zöldségek, mint például uborka, papaya, a kukorica és a manióka.
Tehát, ha az ellátás rizst élelmiszer készletek kimerülnek, a gazdálkodók elegendő élelmiszer készleteit manióka, kukorica vagy kukorica betakarítás valaha kapott az erdő,
Amellett, hogy a gyümölcsök, mint a papaya és paradicsomot ültetett erdők még mindig sok Durian és rambutan és tan (Duku erdő).
Míg a halak és egyéb köretek általában a muszlim vadászat szarvas (szarvas) Dayak ember hívja enyhén sós, míg a helyi lakosok Kaharingan hindu és a keresztény animsme vadásznak szarvasok és disznók.
Lakosok általában nem vadásznak python hatalmas mennyiségű és lóg egy fa ága a folyó mentén.
Ezért, ha akkor is, ha a folyó mentén sok python, lakói csendben evezős csónakot downstream az upstream megszakítás nélkül, azt mondta, sok öltek meg egy borítót, vagy szakadt python a vadász (katona) gyakran agyonlőtték a fejét a kígyó ,
Míg az édesvízi halak nagyon is él a folyó még a szem ellát, mert a folyó egyértelmű.
Lakosok általában gyakran rávegyék a halak, vagy azáltal, hogy egy bambusz halcsapda (nevezzük Seasoning).
A gazdák, amikor még az ültetés előtt rizst, általában nyitott termőföld elégetésével erdők.
Mert ha a gazdák egyértelmű földet szelektív fakitermelés (eldobható kés / machete) két hektár mezőgazdasági földterület veszi több hónapig az újonnan létrehozott két hektár mezőgazdasági földterület, mivel amikor égett, csak belül egy héten.
Ugyanakkor a helyi kultivátorok, mint a már tapasztalt, akkor ég az erdő területe, amely mérhető, ha szeretné használni a két hektárt, majd elégették csak két hektár, van módja, hogy az erdőtüzek nem terjedt és terjed mindenütt.
Szóval, praktikus belső életébe gazdák, még egy darts Dayak longhouses lakott között 3-5 háztartásfővé egyetlen házban.
A napi étkezések rizzsel (rizs / rizs) párosul hal, hús (szaggatott) szarvas, és a különféle zöldségek, mint például a manióka levelek és uborka. Hogy azok a betakarítás magukat, és a nő egész évben, felváltva az aratás a rizs, kukorica, manióka és szágó, ez csak az azonos lauknya sepnjang év édesvízi halat vagy húst szaggatott szarvas (szarvas), sertés (Dayak keresztény / hindu Kaharingan)
többségi Dayak keresztény vallás vagy a hindu Kaharingan, de különösen Dayak darts, mert a többség él a part menti területein darts, általában a part nagyban kapcsolódik a nomádok származási Bugis / Bajau (Sulawesi) volt muszlim, így sok Dayak darts tanításait követik a vallás a Bugis / Bajau ezt.
Mivel az alapvető élelmiszerek (kapcsok) népesség kapunk a pályáról, nyert erdők (szágó), akkor az emberek nem szórakozni az infláció és a hullám az elbocsátások (elbocsátások) folyik a város lakói. Rádió és Televízió különösen, ha nincs ott, így teljesen információk hiánya a külvilágtól /
Nem volt nagy felhajtás elnökválasztási kampány, Gunernur, polgármesterek és kormányzók, továbbá nincs falusi választásokon, és ott nem volt kinevezett vezetője a falu, csak egy hercege címet a fejét a faluban / városban.
Nem csoda, ha nem az összes lakos rendelkezzen nemzeti személyazonosító igazolvány (KTP).
Sok Dayak lett hívei a kereszténység, mert amikor ez a sok lelkész / pap Hollandiából, hogy sok belépett az erdőbe, még számos ismert templom az erdőben.
Az életét a falusiak voltak harmóniában a természettel, mert a természet tudják kihasználni az eredmények fenntarthatóságát.
1970-ben a, bár apám katona volt, de úgy döntött, hogy otthon a beszállást hadsereg Sentosa II Balikpapan, épület saját otthon a tengerparton Kampung Baru Central, Balikpapan, érthetően azt sekelurga már testvérek hat embert (ampai nyugdíj, Apámnak öt fia, öt lánya), ha kiszámítani vetélés háromszor, majd anyám szült (a gyermekek 13).
Apám építeni egy házat nagy színpadon, amely a tenger alatt a ház alatt van, amikor a dagály).
Tehát wc / mosdó / latrina azonnal mártva a tengerbe. Érthető, ha nem volt családtervezés (KB), így minden gyermek teljes rizs fejadagot tisztségéből.
Ebben az időben a gyermekkori össze a helyi lakosok töltik szabadidejüket berenamg és evezős kis csónak a strandon közvetlenül a ház mögött. A Kdang halászat, és elfog rákok számos, a hátsó ház.
Mindenkor voltunk a barátokkal pedálozás csónak körül folyótorkolatok Wayne és folyók komor egy új falut végén, ott menjaing rákok és sokféle faj, beleértve a homár és a csigák mangrove (csiga mangrove) széles körben elérhető, a helység mangrove erdők, amikor még mindig díszítik a part mentén, az öböl Balikpapan.
1990-ben, amikor jöttünk vissza erre a helyre (miután a család költözött Jakartában 1973 elején), csak hogy látogassa meg a családi rokonok, akik még mindig él Londonban, megtaláltuk a partján Balikpapan gyakran műanyag hulladék és szemét is más, mint a bukás.
Suli mondta a helyi halászok találnánk ismét számos halfaj, rák, rák (homár) és a csigák a tengerparti mangrove Balikpapan kivételével megsemmisült mangrove, parti strandok volt tercenar különböző szemetet.
Mi is nem találtam meg újra orángutánok Daulu sokat lóg fák mentén folyásirányban az upstream, beleértve a python volt nehéz megtalálni.
Orángután még ma is megtalálható fogságban orángután utan a folyó wayn fenntartott kormányzati szervezet kezeli a orángután Utan.
Most a Borneó szigetén már nem elsősorban a használt pusztában, most htannya sok égett ki kell cserélni funkció olajpálma ültetvények, és az áramlás a folyó vize is zsugorodott, mert a funkció fák elnyelik az esővíz előtt ömlik a folyóba kezdett eltűnni, kapzsiság az emberi gazdaságban, amely nyílt mezőgazdasági területek olaj elégetéssel erdők, így Indonéziában már bekerültek rendkívüli körülmények füst

Indonéz erdőtűz incidens Samai 1997

(BBC) Erdészet és föld tüzek Indonéziában 1997-ben elérte a több millió hektár.
Mértékben és gazdasági hatásaira erdő és föld tüzek számos tartományban Indonéziában nagyon valószínű, hogy az megfeleljen a skálán hasonló események 1997-ben, a kutatók szerint.
Megfigyeléssel, Robert Field értékeli a föld és az erdőtüzek sújtotta Indonéziában idén nagyon súlyos.
Field, a Columbia Egyetem kutatója, aki ilyen tanulmányok a Goddard Institute for Space Studies Űrügynökség az Egyesült Államokban, sőt úgy véli, hogy a helyzet Indonéziában is nehezebb, ha a szárazság folytatódik eredményeként az El Nino jelenség.
"A feltételek Szingapúr és Szumátra az utat közeledik a délkeleti része 1997. Ha az időjárás száraz évszak tart, azt úgy lehet tekinteni, hogy 2015 lesz rögzítve, mint a legrosszabb eset a rekord," mondta Fields idézte az AFP hírügynökség.
A 1997-1998-as időszakra az indonéz kormány becslése szerint a földterület, amely ki van téve a tűz elérte 750.000 hektár.
Azonban a különböző környezetvédelmi ügynökségek, mint például a Fórum a Környezetért (WALHI) becslése szerint elérte a 13 millió hektárt. Majd tanulmányozza a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Tervezési járt együtt az Ázsiai Fejlesztési Bank (ADB) becslése szerint az összeg által érintett területen a tűz elérte a 9.750.000 hektár.
A gazdasági hatását, a becslések értékének változik. Gazdasági és Környezetvédelmi Programja Délkelet-Ázsia Indonézia jósolja ártott US $ 5 milliárd $ 6000000000 eredményeként a föld és az erdőtüzek 1997-1998.
Ezután Bappenas és ADB tanulmány veszteséget számolt US $ 4,861, ami Rp711 billió.

Indonézia gazdasági veszteségek miatt tűz és füst 1997 mozgott $ értéke 4 milliárd $ 9000000000.
Ökoszisztéma ellenálló
Herry Purnomo, kutatóintézet Center for International Research Erdészeti (CIFOR), azt is állítja, a föld és az erdőtüzek idén megegyezett a rekordot 1997-ben.
"A jelenség El Nino idén valamivel kisebb képest 1997-ben azonban rugalmasabbá tétele ökoszisztémák védtelenebbé erdőtüzek mert már bontják az ipar és az olajpálma ültetvények," mondta Herrera mondta a BBC Indonézia, Jerome Wirawan.
Herrera nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a gazdasági hatások az erdők és szárazföldi tüzek idén is egyezik a rekord 1997.
"A tartomány csak RP20 billió miatti tüzet. Nos, most már legalább öt tartomány érintette súlyosan, nevezetesen Riau, Jambi, Dél-Szumátra, West Kalimantan, és Közép-Kalimantan, "mondja Herrera.
Elmondása szerint, az értéke a veszteség nem csak összeget kizárólag az eltűnt fa tüzet. "Voltak megzavarta a gazdasági tevékenység, ami befolyásolta a közegészségügy, a víz sérült, a szállítás, és mások," mondja Herrera.
Egy interjúban a BBC Indonézia, vezetője adatok információs és PR Országos Katasztrófavédelmi Ügynökség (BNPB), Sutopo Purwo Nugroho, mondta a gazdasági hatását szmog katasztrófa bekövetkezett több tartományban Indonéziában 2015-ben meghaladhatja a 20 ezer milliárd.
Ez a szám, azt mondta, az elmúlt egy év adatait.
Kiderült, hogy a veszteségek miatt a köd 2014-ben számított, három hónapos februártól áprilisig csak Riau tartományban elérte RP20 billió.

Három tartomány beállításához katasztrófaelhárítási mihamarabb
Föld és az erdőtüzek okozzák szmog vált rendszeres éves esemény.
Indonéz kormány ragaszkodott nem fogadnának el támogatást nyújtott két szomszédos ország, Szingapúr és Malajzia, amely sok éven át is érintette szmog erdőtüzek és a föld Indonéziában.
Egy BBC-interjúban elnök Joko Widodo mondta Indonézia már így komoly erőfeszítést, bevetésével ezer tagja a katonai és rendőri, valamint több tucat helikopterek leküzdeni.
Elnök Joko Widodo mondta kell három év alatt fejezik be a fizikai munkát annak érdekében, hogy állítsa le a pára.
"Ez azt jelenti, hogy már mozgósított mindegyiket kezelni, de ez időbe telik. Úgy vélem, három év fizikai munkát végző, "mondta Jokowi azt mondta a BBC Karishma Vaswani.
Míg a miniszter Erdészeti és Környezetvédelmi, Siti Nurbaya, magyarázza a segítségnyújtási forma, Szingapúr kínál az egyeznie a Indonézia, a Chinook helikopter, hogy segítse az áramszünet.
De ez a szám csak egy egységet.
Mivel a lakosokat, hogy látogassa meg az egészségügyi központ elég magas összefüggő felső légúti fertőzés és a kor nagy a kockázata a csecsemők, mi volt a városi önkormányzat terem kiürítését.
Helda Suryani
"Ő (Szingapúr) az csak egy síkban, így ha ngasihnya 20 tabletta vagy 30", mondta Siti.
Rendkívüli állapot
Összesen három tartomány, azaz a Riau, Jambi és Közép-Kalimantan rótt állapotának sürgősségi után a héten a légszennyezés mutatók a régióban túl veszélyes színpadon.
Szerda, szeptember 30-án, a mutató szennyező Pekanbaru, Riau vé, hogy a számítás a meteorológia, klimatológia és Geofisika- eléri a 450 vagy 100 magasabb, mint a veszély.
Desi volt szerencsés állapot, az anya egy egyéves csecsemő, akit kezelik egy kórházban Pekanbaru, Riau, hiszen a szenvedés a tüdő fertőzés. Fertőzés súlyosbította vastag köd az elmúlt néhány hónapban.

 "A fiam volt a házban, ne menj sehova miatt a szmog. Még mindig érintkezik a tüdő fertőzés. Miért a kormány nem tesz semmit? Miért várja meg, amíg a gyermek hal meg azért, mert a füst? "Azt mondta.
Tisztifőorvos, a City of Pekanbaru, DRG. Helda Suryani, azt mondta, hogy megtett minden lépést, ideértve az a csarnok, a harmadik emeleten egy irodaház polgármester Pekanbaru mint evakuálási területek újszülöttek akár hat hónapos.
A csarnok most elfoglalt négy gyerek, egy terhes nő, és három szülő gardedámok.
Szerdán (30/09), a mutató szennyező Pekanbaru, Riau, számítása szerint a meteorológia, klimatológia és geofizika eléri a 450 vagy 100 magasabb, mint a veszély.
"Mivel a polgárok egy látogatás a egészségügyi központ elég magas összefüggő felső légúti fertőzés és a kor nagy a kockázata a csecsemők, mi volt a városi önkormányzat csarnok evakuálni," mondta Helda mondta újságíróknak Pekanbaru, Sari Indriati.
Evakuálása szmog területek által fontosnak ítélt Azisman Saad, tüdő szakemberek Pekanbaru. Ugyanakkor szerinte, ha az evakuálás történik ugyanabban a régióban, nem lesz hatékony.
"Ha evakuálás Pekanbaru is, azt hiszem, a kevésbé hatékony. Mivel Pekanbaru már homály fedi szmog, "mondta Azisman.

Ki színész mögött az égő erdők és föld?
Minden csoport végző szárazföldi elszámolási tevékenységet kap egy százalékát saját bevétel.
Jelenleg mintegy 20 részt vevő szereplők terén, és átveheti gazdasági előnyökkel erdő és szárazföldi tüzet. A legtöbb szövete érdekek és előnyök a gazdasági szereplők nehéz bűnüldözési intézkedés.
Kormányzati cselekvési börtönbe vagy büntetőeljárás magánszemélyek és cégek gyanúsított égő föld nem lenne elég ahhoz, hogy megakadályozza a visszatérő szmog.
Tények és következtetések kifejezve a kutatást "A politikai gazdaságtan Land és erdőtűz" A kutató Központ Nemzetközi Erdészeti Kutató (CIFOR) Herry Purnomo.
A komplexitás terén szerint Herrera, fordulhat elő, mert az elkövetők erdő égők, mind a közösség, és a középosztály és a cég mindig a kapcsolatot erős emberek, mind a kerületi, országos, sőt akár a szint ASEAN.
Herry Purnomo tanulmány megállapította, hogy a föld ára törölték tüzeléssel is emelkedik majd kész ültetés olajpálma.
"Nem könnyű a kormányzók, akik fognak követelni (égő fa), akkor lehet, hogy van (kert) olajpálma, erdőtüzek, kapcsolatos konkrét párt, amely erős a területen, így a kormányzó vagy kormányzó nem könnyű túl (megbízott), látni kell a politikai konstelláció "Herry a BBC Indonézia, szerda (23/9).
Ezek a szereplők, Kutatásai alapján, a munka, mint egyfajta "szervezett bűnözés".
Vannak olyan csoportok, amelyek elvégzésére a különböző feladatokat, mint például a föld követelések, megszervezi a mezőgazdasági termelők, akik csapkodás vagy vágás vagy égő, amíg a marketing csapat bevonásával falusi tisztviselők.
De nem csak a központi szinten, a földesúr lehet rokonai a falusiak, a cég munkatársai, alkalmazottai a kerületben, egy üzletember, vagy egy közepes méretű befektetők Jakarta, Bogor, vagy Surabaya.
Szervezett
Minden csoport végző szárazföldi elszámolási tevékenységek kapnak a jövedelem meghatározott százaléka egyedül, de átlagosan a fórumon a mezőgazdasági termelői csoportok kapott a legnagyobb részét a bevételek között 51% -57%, míg a csoportok gazdák vagdalkozás, vágás, és égő megkapja a részét a jövedelem között 2 % -14%.
Kutatásai során Herry megállapította, hogy a föld ára törölték a tisztáson mezők kínált áron RP 8,6 millió hektáronként.
Azonban földet "kész ültetés", vagy elégették helyett növeli az ára, vagyis Rp11.2 millió hektáronként.
Aztán három évvel később, miután a földet ültettek kész termés, a termelők már így is áron értékesítik a Rp40 millió hektáronként.
Kép copyrightGETTY KÉPEK
Kép felirat
Földtulajdonosok égő lehet a nagyobb városokba, vagy rokonok a falusiak, kerület alkalmazottak, a kutatók.
A növekedés a gazdasági értékét a föld az, ami a színészek, akik arra törekedtek, hogy részesüljenek a föld és az erdőtüzek fordul elő folyamatosan.
Ezen kívül, a mintákat a vételi és eladási földet, föld előkészítése a felelőssége a vevő, ha elégetik, vagy mechanikusan tisztítsuk. Az olcsóbb a tisztítási költség, szerencsés vásárlók még nagyobb lesz.
Összehasonlításképpen szerint Herrera, hektáronként égett költségek $ 10-20, míg a föld tisztítani mechanikusan igényel $ 200 hektáronként.
Herry tanulmány a 11 kút négy kerületben Riau, nevezetesen Rokan Hulu, Rokan Hilir, Dumai és Bengkalis segítségével feltérképezése, földmérő, és politikai megközelítéseket.
Riau, van 60 olajpálma ültetvények és ipari faültetvények 26.
A politikai támogatói
Vállalatok vagy magánszemélyek a területen, amelyet tulajdonosa lett olajpálma ültetvények területén megtalálható a politikai támogatói helyi szinten.
Herrera rámutatott: "Tegyük fel, hogy a kis méretű vállalkozások, hogy van egy nagyon erős védőszentje politikai pártok, a kerület, amely befolyásolja a folyamatokat a döntéshozatal és végrehajtás területén. Lehet, hogy erősek támogatói az inkumbens."

A játékosok a közbenső szinten vagy "bárók, Herrera felfedezte, bárki lehet.
"Az egyéni kormányzati tisztviselők, rendőrök, katonák, kutatók, be lehetne vonni, lehet akár több száz hektár pálma és a fejlődés folyamatát is (nem) égő üdvözölni a következő esős évszak," mondta.
Színészek ez olvashatatlan vagy fogott egy minta bűnüldöző történik most foglalkozni szmog.
Megtalálni, fontos nyomon követni, ahol a termékek pálmaolaj ültetvényekről értékesítik.
Üzemanyag föld
Ezeket a megállapításokat cáfoló, szóvivője a Szövetség az indonéz Palm Oil Association (GAPKI), Tofan Mahdi, azt mondta, hogy 2500 olajpálma vállalatok kis és középosztálybeli, és összesen már csak 635 cégek, amelyek tagjai GAPKI.
Haze Riau óta folyik az elmúlt 18 évben.
"Ez így tagunk biztos vagyok benne, nem (égő föld), mert mi irányítjuk fel és le. Külső tagok GAPKI, nincs ilyen eszközök és érdekeit, de azt javasoljuk, támogatást, amit mutatta be a kormányzó Dél-Kalimantan például úgy, hogy (olajtársaságok A kis és közepes olaj), hogy tagja GAPKI érdekében, hogy ellenőrizzék könnyebben, "mondta.
Azonban Tofan elismerik, hogy nem volt egy szigorú módszert ellenőrzésében lefelé. "De GAPKI szabványokra, olyan igényei vannak, tartsák be a szabályokat a szabályoknak megfelelően a központi, regionális és helyi," mondta.
Ezen kívül a Riau Rendőrség megállapította PT Inti Langgam hibridek is tagja GAPKI gyanúsítottként erdőtüzek.
Bűnüldözési erőfeszítések, amelyek eddig nem érintette a politikai támogatói, akik védik a társaság vagy a föld tulajdonosa égett.
Edi Saputra, gazdák Ogan Ogan Ilir, Dél-Szumátra mondta, hogy a gyakorlatban az égő a föld már úton is van a közösség több száz éve.
De a gyakorlatban nem kerül sor minden évben, általában csak 5-10 év, hogy egybeessen az ültetési szezon.
"Jelenleg több száz éve, hogy éget, de miért kérdez most körülbelül a füst, az azt jelenti, hogy miért tűnik a tűz egy erős? Mert minden engedményeket nyújtott a vállalat, így a föld olyan gyúlékony. Land vállalatok ez dehidratált, nem lehet ültetni rizzsel . Most, mint korábban, sokkal sőt, ha karcos, vannak foltok a tűz, közvetlen égő a föld, "mondta.

Szankciók erdőtüzek: Miért nagyvállalatok ne érintse "?
Szeptember 23, 2015
A legtöbb vállalat gyújtóbombákban erdő volt beperelte, de a folyamat ördögi
Környezetvédelmi aktivisták Riau értékelem szankciók kapcsolódó vállalatok földet és erdőtüzek Szumátra, de kérdés, hogy miért a számos nagy horderejű vállalkozások ne érjen ".
Koalíció figyeli az erdőirtás Riau mondta, a kormány emellett egy keményebb szankciókat, hogy az ügyet a bíróságra, és megkövetelik a vállalatok számára, hogy kártérítést fizetni az embert érint a pára.
"Amely a szankciók már előrelépést gyorsabb, nagyon ígéretes. De majd meglátjuk, hogy a hasonló lépésekre kerül sor a nagy cégek az észlelt és rögzített tüzek és tapasztalt tüzek minden évben a koncessziós terület", mondta az aktivista koalíciós figyeli megsemmisítése Erdő (Eyes on az erdőben) tartományban Riau, Afdhal Mahyuddin, azt mondta a BBC Indonézia, Heyder Affan, szerda (23/09) reggel.
Korábban négy vállalat a Szumátra által szentesített Minisztérium Környezetvédelmi és Erdészeti (KLHK) kapcsolódó földterület és az erdőtüzek.
Vállalatok, amelyek engedélyt felfüggesztették PT LIH (Riau), PT TPR (Dél-Szumátra) és PT WAJ (Dél-Szumátra), míg a PT HSL (Riau) engedélyt visszavonták.

A vállalat köteles tűzvédelmi berendezések
A vállalatoknak meg kell szüntetniük minden területén folyó műveleteket, és eleget tegyen kötelezettségeinek, például a tűzvédelmi berendezések kiegészítéseként.
Ez a szankció alapjául hír esemény különleges munkacsoportot (Satgasus) KvVM és erdészet. Ők jelenleg látogatott helyeken 286 égetik el Szumátra és Kalimantan.
Kártérítést fizet
További Afdhal Mahyuddin azt mondta, nem volt túl meglepett, hogy megtanulják, hogy a kormány befagyasztotta engedélye PT LIH.
"Mert, 2013-ban, majd váltak gyanúsított és eddig még ki nem próbált," mondta Afdal.
Hasonlóképpen, Afdal nem volt túl meglepett, amikor a kormány visszavonta a működési engedély a PT HSL Riau. "Természetesen, ahogy már régóta inaktív," tette hozzá.
Ugyanakkor hozzátette, a kormány számára lehetővé kell tenni, hogy hasonló szankciókat, vagy keményebb, szemben más nagy cégek, amelyek az év során hasonló jogsértések.
"Tudomásul vesszük, több cég engedményeket jelezte megsértése. Meglepő, hogy nem vonja vissza vagy szankcionálják," mondta Afdal.
Aktivisták tekintik, sok nagy vállalat, hogy adja át gyújtóbombákban erdő
"Úgy gondolom, fel kell ellen nagyvállalatok vagy nagy horderejű", tette hozzá.
Azt is javasolta, a büntetés legyen több, mint egy felfüggesztésére és visszavonására vonatkozó működési engedélyét, így például hozza az ügyet, hogy büntetőjogi vagy polgári bíróság.
"Azt is el kell kártérítést fizetni az érintett közösség széles körben, mivel a szmog," mondta tovább.
Jelenleg a csapat látogatott helyeken 286 KLHK égetik el Szumátra és Kalimantan.
Továbbá azt mondta, KLHK mondta a cég felfüggesztette az engedélyt ki kell töltenie az infrastruktúra még nem teljesült, hogy csökkenteni lehessen a tüzet.
A fagyasztás hatással lesz visszavonását engedélyt, ha a társaság bűnösnek találják a bíróságon, tisztviselők mondta KLHK.
Ossza meg ezt a hírt a B

"Mi a kormány várja a gyermek hal meg a füst miatt?"
A szobában a levegő szabályozó, a harmadik emeleten a városháza Pekanbaru, Apriyani néztem egy négy hónapos baba, aludt mélyen.
A 35 éves nő az egyik a négy anyák, akik menedéket a sürgősségi csecsemő ellátás Pekanbaru városi önkormányzat. Ez annak érdekében, hogy megvédje a csecsemőt a mérgező füst eredményeként a föld és az erdőtüzek, hogy már folyik hónapok óta.
"Itt, a babám füstmentesen. Ellentétben otthon," mondta Apriyani.
"Amikor otthon maradunk, babám köhög folyamatosan. Ha itt, az iroda zárva, és vannak légtisztító.
Légszennyezés Pekanbaru felvett 1000 számok szennyezőanyag Standard Index (PSI). Bár a 100 PSI egyedül besorolása egészségtelen, és ha több mint 300 tartják veszélyesnek.
"A csecsemők, akik szenvednek a legtöbbet. Ez ugyanaz a baba állandóan köhög"
Nincs babaágy bérbe, és oxigénpalack, de Afriyani mengaakan nem akart ott maradni sokáig.
"Szeretném, ha a kormányt, hogy keményebben dolgozik, hogy megszüntesse a füst, hogy gyermekeink nem baj légzés minden alkalommal. Mert rossz az egészségük, ugye?
Dr. Helda Suryani vezetője, az Egészségügyi Minisztérium Pekanbaru mondta a menedéket volt fenntartva, különösen a szegény családoknak, akik veszélyeztetettek.
"A gazdagok saját légkondicionáló, és találják magukat egy biztonságosabb helyre. Bár ez a hely azok számára, akiknek házai mindennap látunk tele káros gázokat.
Amikor megkérdezték, miért olyan hosszú, miután az új kormány, hogy menedéket, nevetett fanyarul.
"Miért ilyen sokáig? Már imádkoznak az eső, és amikor a hadsereg jött, hogy segítsen, tisztább levegőt két napig. De most itt van újra. Így lenne így örökké."
Ami Dezső, a menedék túl késő. Ez a fiatal anya ül vele egy éves a kórházban a Santa Maria. Diagnosztizáltak nála egy tüdő fertőzés.
"Folyton gyermekem bent egész idő alatt. Nem megyünk sehova, mert ez a füst, de a fiam még a kapcsolatot a tüdőgyulladás."
"Miért van a kormány nem tesz semmit?" kérdezte
"A kormány várja a gyermek hal meg a füst miatt?" (BBC)

No comments:

Post a Comment