!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, October 3, 2015

Οι άνθρωποι έχουν χάσει την εναρμόνιση με τη φύση.

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (378)

(Μέρος τριακόσιες εβδομήντα οκτώ), Depok, Δυτική Ιάβα, Ινδονησία, Σεπτέμβριος 30, 2015, 15:18).

Οι άνθρωποι έχουν χάσει την εναρμόνιση με τη φύση.

Μεταξύ του 1960 και του 1970 μελαγχολική του χωριού, και το χωριό ανάντη του ποταμού μελαγχολική wayn και εξακολουθεί έρημο.
Δεν υπάρχουν πολλές κατοικημένες, τόσο σε τοπικό (Νταγιάκ βελάκια) Bugis και οι μετανάστες από την Ιάβα.
Για να φτάσετε στο χωριό ποτάμι τόσο από το χωριό της Νέας ulu, Μπαλικπαπάν συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια μικρή βάρκα (με ένα κουπί), και όταν το ποτάμι και πάλι ταχεία ρεύματα (λόγω βροχής), τότε ρίξτε ημέρες μόλις έφτασε στο χωριό ανάντη του ποταμού, τώρα το χωριό ήταν ήδη μαζί με την πόλη της Μπαλικπαπάν, και η οδική πρόσβαση ήταν ήδη εύκολη, είτε με τέσσερα οχήματα τροχούς και τη μοτοσικλέτα.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι κυρίως Νταγιάκ βελάκια έχει περάσει για να μείνει στο χωριό ανάντη και ανάντη μελαγχολική wayn.
Ο πληθυσμός ζει από τη γεωργία πεδία, αλλά λόγω των εδαφολογικών συνθηκών που συνήθως οι αγρότες την καλλιέργεια του ρυζιού που μπορούν να συγκομιστούν μόνο μία φορά το χρόνο.
Αλλά συνήθως εκτός από την καλλιέργεια ρυζιού, οι αγρότες συνήθως intercrop πεδία με λαχανικά, όπως αγγούρι, παπάγια, το καλαμπόκι και μανιόκα.
Έτσι, εάν η προμήθεια του ρυζιού αποθέματα τροφίμων εξαντλούνται, οι αγρότες έχουν αρκετά αποθέματα τροφίμων μανιόκα, καλαμπόκι ή συγκομιδής καλαμποκιού που έχει αποκτηθεί από το δάσος,
Εκτός από τα φρούτα όπως παπάγια και τις ντομάτες φυτεύονται, τα δάση είναι ακόμα πολλά durian και rambutan και το μαύρισμα (duku δάσος).
Ενώ πιάτα με ψάρι και άλλες ενέργειες συνήθως είναι μουσουλμάνοι κυνήγι ελαφιών (ελάφι) Νταγιάκ άνθρωποι αποκαλούν υφάλμυρο, ενώ για τους κατοίκους της περιοχής Kaharingan ινδουιστές, και Χριστιανικό animsme κυνηγούν ελάφια και τους χοίρους.
Κάτοικοι συνήθως δεν κυνηγούν python τεράστιες ποσότητες και κρέμεται από ένα κλαδί δέντρου κατά μήκος του ποταμού.
Γι 'αυτό, όταν ακόμη και αν κατά μήκος του ποταμού υπάρχουν πολλά πύθωνα, κάτοικοι ήσυχα λέμβος κωπηλασίας από κάτω προς τα επάνω, χωρίς διακοπή, έχει ειπωθεί πολλές σκοτώθηκαν σε ένα περιτύλιγμα ή σχισμένο python είναι ο κυνηγός είναι (στρατιώτες) συχνά πυροβολήθηκε στο κεφάλι του φιδιού ,
Ενώ ψάρια του γλυκού νερού είναι πολύ ζωντανή στο ποτάμι, ακόμη και το μάτι μπορεί να δει, επειδή ο ποταμός είναι σαφής.
Κάτοικοι συνήθως συχνά δελεάσουν τα ψάρια, ή τοποθετώντας μια παγίδα από μπαμπού ψάρι (λέμε καρύκευμα).
Οι αγρότες όταν ήταν πριν από τη φύτευση του ρυζιού, κανονικά ανοικτές γεωργικές εκτάσεις από την καύση των δασών.
Διότι, αν οι αγρότες σαφές γης με επιλεκτική υλοτομία (μίας χρήσης μαχαίρια / μαχαίρι) σε δύο εκτάρια γεωργικής γης διαρκεί πολλούς μήνες τα νεοσύστατα δύο εκτάρια γεωργικής γης, ενώ όταν καίγεται, μόνο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας.
Ωστόσο, οι τοπικές καλλιεργητές που ήδη βιώσει, μπορεί να κάψει το δάσος με μια περιοχή η οποία είναι μετρήσιμη, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δύο εκτάρια, στη συνέχεια έκαψαν μόνο τα δύο εκτάρια, έχουν τρόπους ότι οι δασικές πυρκαγιές δεν εξαπλωθεί και εξαπλωθεί παντού.
Έτσι, πρακτικά οικογενειακή ζωή των αγροτών, ακόμη και μια βελάκια Νταγιάκ longhouses κατοικείται μεταξύ 3-5 επικεφαλής των νοικοκυριών σε μονοκατοικία.
Τα καθημερινά τους γεύματα με ρύζι (ρύζι / ρύζι), σε συνδυασμό με ψάρι, κρέας (σπασμωδικές) ελάφια, και μια ποικιλία από λαχανικά, όπως τα φύλλα μανιόκα και το αγγούρι. Ότι οι ίδιοι συγκομιδή, και να αναπτυχθούν όλο το χρόνο, εναλλάσσοντας μεταξύ της συγκομιδής του ρυζιού, καλαμποκιού, μανιόκα και σάγο, είναι ακριβώς το ίδιο lauknya sepnjang ψάρια έτους γλυκού νερού ή κρέατος σπασμωδικές ελάφι (ελάφι) ή χοιρινό κρέας (Dayak Χριστιανός / ινδουιστική Kaharingan)
πλειοψηφία Νταγιάκ χριστιανική θρησκεία ή ινδουιστές Kaharingan, αλλά κυρίως Dayak βελάκια, διότι η πλειονότητα ζει στην παραλιακή περιοχή βελάκια, συνήθως στην ακτή είναι πολύ σχετικές με τους νομάδες καταγωγής Bugis / Bajau (Sulawesi) ήταν Μουσουλμάνοι, τόσα πολλά βέλη Νταγιάκ ακολουθούν τις διδασκαλίες της θρησκείας του Bugis / Bajau αυτό.
Επειδή η βασική τροφή (συνδετήρες) πληθυσμός λήφθηκε από το πεδίο και ελήφθη από δάση (σάγο), τότε οι άνθρωποι δεν χάος γύρω με τον πληθωρισμό και ένα κύμα απολύσεων (απολύσεις) συνεχίζεται με τους κατοίκους της πόλης. Ραδιόφωνο τηλεόραση ειδικά, όταν δεν υπάρχει, έτσι ώστε συνολικά η έλλειψη πληροφοριών από τον έξω κόσμο /
Δεν υπήρχε φασαρία προεδρικών εκλογών εκστρατεία, Gunernur, δήμαρχοι και αντιβασιλείς, επίσης δεν υπάρχουν εκλογές χωριό, και εκεί δεν έχει διοριστεί επικεφαλής του χωριού, μόνο πρίγκιπας τίτλο για το κεφάλι του χωριού / πόλης.
Δεν είναι να απορεί όταν δεν έχει όλοι οι κάτοικοι έχουν εθνική ταυτότητα (KTP).
Πολλοί Νταγιάκ έγινε οπαδούς του Χριστιανισμού, γιατί όταν πρόκειται για μια πολύ πάστορας / ιερέας από την Ολλανδία ότι εισήλθαν στο δάσος ακόμη και πολλοί δημιουργήσει μια εκκλησία στο δάσος.
Οι ζωές των χωρικοί ήταν σε αρμονία με τη φύση, γιατί από τη φύση τους μπορούν να αποκομίσουν τα αποτελέσματα βιώσιμη.
Στη δεκαετία του 1970, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας μου ήταν ένας στρατιώτης, αλλά αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι της από την επιβίβαση του στρατού Sentosa ΙΙ Μπαλικπαπάν, δημιουργώντας το δικό τους σπίτι στην παραλία στο Kampung Baru Κεντρική, Μπαλικπαπάν, Δικαιολογημένα έχουμε sekelurga έχουν ήδη αδέλφια έξι άτομα (ampai συνταξιοδότηση, Ο πατέρας μου είχε πέντε γιους, πέντε κόρες), αν υπολογιστεί με αποβολή τρεις φορές, τότε η μητέρα μου γέννησε (έχουν παιδιά κάτω των 13).
Έτσι ο πατέρας μου για να χτίσεις ένα σπίτι μεγάλο στάδιο, το οποίο κάτω από τη θάλασσα κάτω από το σπίτι είναι όταν η παλίρροια).
Έτσι, WC / τουαλέτα / αποχωρητήριο αμέσως βυθίζονται στη θάλασσα. Δικαιολογημένα, όταν δεν υπήρχε οικογενειακό προγραμματισμό (KB), έτσι ώστε όλα τα παιδιά μπορούν γεμάτο μερίδες ρύζι από το γραφείο.
Αυτή τη στιγμή τα παιδικά μας χρόνια μαζί τους κατοίκους της περιοχής περνούν τον ελεύθερο χρόνο με berenamg και κωπηλασία μια μικρή βάρκα στην παραλία ακριβώς πίσω από το σπίτι. Kdang αλιείας, καβούρια και τη σύλληψη μας είναι πολυάριθμοι στο πίσω μέρος του σπιτιού.
Ανά πάσα στιγμή, βρεθήκαμε με τους φίλους πεντάλ βάρκες στις γύρω εκβολές ποταμών Wayne και ποτάμια μελαγχολική σε ένα νέο άκρο του χωριού, εκεί menjaing καβούρια και μια μεγάλη ποικιλία ειδών, όπως αστακό και σαλιγκάρια μαγκρόβια (σαλιγκάρι μαγκρόβια) που είναι ευρέως διαθέσιμα στα περίχωρα της μαγκρόβια δάση, όταν εξακολουθούν να κοσμούν κατά μήκος της ακτής του Κόλπου του Μπαλικπαπάν.
Το 1990, όταν γυρίσαμε σε αυτό το μέρος (μετά από την οικογένειά μας μετακόμισε στην Τζακάρτα στις αρχές του 1973) μόνο για να επισκεφθεί την οικογένειά συγγενείς οι οποίοι εξακολουθούν να ζουν στο Λονδίνο, βρήκαμε την ακτή της Μπαλικπαπάν συχνά πλαστικών απορριμμάτων και των αποβλήτων είναι άλλη από την πετρελαιοκηλίδα.
Σούλι είπε τοπικούς αλιείς θα πρέπει να βρεθεί και πάλι πολλά είδη ψαριών, καβούρια, γαρίδες (αστακό) και σαλιγκάρια στην παράκτια μαγκρόβια Μπαλικπαπάν, πλην καταστράφηκε μαγκρόβια, παράκτιες παραλίες ήταν tercenar διάφορα σκουπίδια.
Επίσης, δεν θα μπορούσε να βρει και πάλι οι ουραγκοτάγκοι Daulu πολύ κρέμονται από τα δέντρα κατά μήκος από κάτω προς τα επάνω, συμπεριλαμβανομένης της Python ήταν δύσκολο να βρεθεί.
Ουραγκουτάγκου μπορούμε ακόμα να βρεθούν σε αιχμαλωσία ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ utan στο ποτάμι wayn διατηρείται κυβερνητική οργάνωση που διαχειρίζεται το Orang Utan.
Τώρα, το νησί της Βόρνεο δεν είναι πλέον χρησιμοποιείται κυρίως έρημο, τώρα htannya πολλές καμένες να αντικατασταθεί λειτουργία με φυτείες φοινικέλαιου, και η ροή των υδάτων των ποταμών συρρικνωνόταν, επειδή τα δέντρα λειτουργία για να απορροφήσει το νερό της βροχής πριν εκβάλλει ο ποταμός άρχισε να εξαφανίζεται, απληστία του ανθρώπου οικονομία η οποία είναι ανοικτή πετρελαίου χωράφια από την καύση των δασών, με αποτέλεσμα στην Ινδονησία συμπεριλαμβάνονται τώρα σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης αναθυμιάσεις

Ινδονησιακά δασικής πυρκαγιάς μπορεί Samai 1997

(BBC) Δασικές πυρκαγιές και γης στην Ινδονησία το 1997 ανήλθαν σε εκατομμύρια εκτάρια.
Έκταση και οικονομικές επιπτώσεις των δασικών πυρκαγιών και της γης σε ορισμένες επαρχίες στην Ινδονησία είναι πολύ πιθανό να ταιριάζει με το μέγεθος του παρόμοια περιστατικά το 1997, σύμφωνα με τους ερευνητές.
Μέσα από την παρακολούθηση, την αξιολόγηση Robert πεδίο της γης και των δασικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ινδονησία φέτος είναι πολύ σοβαρή.
Το πεδίο, ένας ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Columbia ο οποίος πραγματοποιεί σπουδές στο Ινστιτούτο Goddard Διαστημικών Μελετών της Υπηρεσίας Διαστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών, πιστεύει ακόμη ότι η κατάσταση στην Ινδονησία μπορεί να είναι πιο δύσκολο, αν η ξηρασία συνεχίζεται ως αποτέλεσμα του φαινομένου Ελ Νίνιο.
"Οι συνθήκες στη Σιγκαπούρη και στη Σουμάτρα είναι το μονοπάτι πλησιάζει το νοτιοανατολικό τμήμα του 1997. Εάν η πρόγνωση του καιρού ξηρή περίοδος διαρκεί περισσότερο, θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι το 2015 θα καταγραφεί ως η χειρότερη συμβάν στο αρχείο", δήλωσε ο Πεδία ήταν εισηγμένες όπως λέει από AFP πρακτορείο ειδήσεων.
Κατά την περίοδο 1997-1998, η κυβέρνηση της Ινδονησίας εκτιμά ότι το ποσό της γης που είναι εκτεθειμένη στη φωτιά έφθασε 750.000 εκτάρια.
Ωστόσο, διάφοροι περιβαλλοντικοί οργανισμοί, όπως το Φόρουμ για το Περιβάλλον (Walhi) εκτιμούν ότι ο αριθμός αυτός έφτασε τα 13 εκατομμύρια εκτάρια. Στη συνέχεια, τη μελέτη της Εθνικής Υπηρεσίας Σχεδιασμού Ανάπτυξης ενήργησε από κοινού με την Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης (ADB) εκτιμά ότι το ποσό της γης έχουν πληγεί από πυρκαγιές ανήλθε κατά 9,75 εκατομμύρια εκτάρια.
Σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις, το ποσό της εκτίμησης ποικίλλει. Οικονομία και Περιβάλλον Πρόγραμμα για τη Νοτιοανατολική Ασία Ινδονησία προβλέπει ΗΠΑ έβλαψε 5.000.000.000 δισεκατομμύρια $ 6 $, ως αποτέλεσμα της γης και των δασικών πυρκαγιών κατά την περίοδο 1997-1998.
Στη συνέχεια, Bappenas και ADB μελέτη κατέγραψε απώλειες ύψους $ 4.861, που ισοδυναμεί με Rp711 τρισ.

Οικονομικές απώλειες της Ινδονησίας λόγω φωτιάς και του καπνού το 1997 κυμάνθηκε από $ 4 δισεκατομμύρια στα 9 δισεκατομμύρια $.
Προσαρμοστικότητας των οικοσυστημάτων
Herry Purnomo, ερευνητικό ινστιτούτο Κέντρο Διεθνών Δασών Ερευνών (CIFOR), υποστηρίζει, επίσης, τη γη και τις δασικές πυρκαγιές φέτος ισοφάρισε το ρεκόρ το 1997.
«Το φαινόμενο του Ελ Νίνιο φέτος είναι ελαφρώς μικρότερο σε σύγκριση με το 1997. Ωστόσο, η ανθεκτικότητα των οικοσυστημάτων μας πιο ευάλωτο στις πυρκαγιές των δασών, γιατί έχουμε ήδη υποβαθμιστεί από τη βιομηχανία και το φοινικέλαιο φυτείες», δήλωσε ο Herrera δήλωσε στο BBC η Ινδονησία, Jerome Wirawan.
Herrera ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ότι οι οικονομικές επιπτώσεις των δασικών πυρκαγιών και της γης φέτος θα μπορούσε να ταιριάζει με το ρεκόρ του 1997.
"Η επαρχία μπορεί μόνο RP20 τρισεκατομμύρια απώλεια οφείλεται σε πυρκαγιά. Λοιπόν, τώρα υπάρχουν τουλάχιστον πέντε επαρχίες επλήγησαν από σοβαρές, δηλαδή Ριάου, Jambi, Νότια Σουμάτρα, Δυτική Καλιμαντάν, και την Κεντρική Καλιμαντάν, "δήλωσε ο Herrera.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η αξία της απώλειας δεν είναι μόνο υπολογίζεται αποκλειστικά από τα ελλείποντα φωτιά από ξύλα. «Υπήρχαν διαταραχθεί η οικονομική δραστηριότητα, η οποία επηρέασε τη δημόσια υγεία, το νερό βλάβη, μεταφορά, και άλλοι," δήλωσε ο Herrera.
Σε μια συνέντευξη με το BBC, την Ινδονησία, Επικεφαλής της Πληροφορίας δεδομένων και Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών (BNPB), Sutopo Purwo Nugroho, δήλωσε ο οικονομικός αντίκτυπος της αιθαλομίχλης καταστροφή που συνέβη σε αρκετές επαρχίες της Ινδονησίας το 2015 θα μπορούσε να υπερβαίνει τα 20 τρισ.
Ο αριθμός αυτός, είπε, με βάση τα δεδομένα του προηγούμενου έτους.
Αποκαλύφθηκε ότι οι απώλειες που οφείλονται στην ομίχλη το 2014, υπολογιζόμενο επί των τριών μηνών από Φεβρουάριος-Απρίλιος μόνο από την επαρχία Ριάου φτάσει RP20 τρισ.

Τρεις επαρχίες που έχουν την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης το συντομότερο δυνατόν
Γη και οι δασικές πυρκαγιές που προκαλούν αιθαλομίχλη έχει γίνει ένα κανονικό ετήσιο γεγονός.
Ινδονησιακή κυβέρνηση επέμεινε δεν θα δεχτεί βοήθεια που προσέφεραν δύο γειτονικές χώρες, τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία, που για πολλά χρόνια είχε επίσης επηρεαστεί από το νέφος από τις δασικές πυρκαγιές και γης στην Ινδονησία.
Σε μια συνέντευξη του BBC, ο Πρόεδρος Joko Widodo είπε η Ινδονησία έχει κάνει μια σοβαρή προσπάθεια, αναπτύσσοντας χιλιάδες μέλη του στρατού και της αστυνομίας, καθώς και δεκάδες ελικόπτερα για να ξεπεραστούν.
Πρόεδρος Joko Widodo είπε χρειάζονται τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί η σωματική εργασία, προκειμένου να σταματήσει η ομίχλη.
"Αυτό σημαίνει ότι έχουμε κινητοποιήσει όλα αυτά για να χειριστεί, αλλά αυτό απαιτεί χρόνο. Εκτιμώ τρία χρόνια να κάνει σωματική εργασία », δήλωσε ο Jokowi δήλωσε στο BBC Karishma Vaswani.
Ενώ ο Υπουργός Δασών και Περιβάλλοντος, Σίτι Nurbaya, να εξηγήσει το είδος της βοήθειας που η Σιγκαπούρη έχει να προσφέρει το ίδιο με εκείνο της Ινδονησίας, τα ελικόπτερα Chinook, να βοηθήσει η διακοπή ρεύματος.
Αλλά ο αριθμός είναι μόνο μία μονάδα.
Επειδή κατοίκους να επισκεφθούν το κέντρο υγείας είναι αρκετά συνδέεται με λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και την ηλικία διατρέχουν υψηλό κίνδυνο είναι τα βρέφη υψηλή, πήραμε την αίθουσα κυβέρνηση της πόλης για την εκκένωση.
Helda Συριακή
«Αυτός (Σιγκαπούρη) να δώσει μόνο ένα επίπεδο, οπότε αν ngasihnya 20 δισκία ή 30", δήλωσε Σίτι.
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Ένα σύνολο των τριών επαρχιών, δηλαδή Ριάου, Jambi και Κεντρική Καλιμαντάν έχει επιβάλει το καθεστώς της έκτακτης ανάγκης μετά από εβδομάδες δείκτες ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην περιοχή πέρα από την επικίνδυνη φάση.
Την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου ρύπου δείκτη Pekanbaru, Ριάου -σύμφωνα με τον υπολογισμό της Μετεωρολογίας, Κλιματολογίας και Geofisika- θα φτάσει τα 450 ή 100 υψηλότερο από το επίπεδο κινδύνου.
Δέση ήταν ατυχής κατάσταση, η μητέρα του ενός έτους βρέφος που ήταν σε θεραπεία σε νοσοκομείο στην Pekanbaru, Ριάου, δεδομένου ότι πάσχει από λοίμωξη του αναπνευστικού. Η μόλυνση αυτή επιδεινώθηκε από ένα παχύ ομίχλη κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

 "Ο γιος μου ήταν στο σπίτι, δεν πάει πουθενά, λόγω της αιθαλομίχλης. Ήταν ακόμα σε επαφή με ένα πνευμονική λοίμωξη. Γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα; Γιατί να περιμένετε μέχρι τα παιδιά μας πεθαίνουν όλα αυτά επειδή ο καπνός; »είπε.
Διευθυντής Ιατρικού Τμήματος του Δήμου Pekanbaru, DRG. Helda Συριακή, είπε ότι έχει λάβει διάφορα μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής από την αίθουσα στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου γραφείων Δήμαρχος Pekanbaru ως τόποι εκκένωσης για νεογέννητα έως έξι μηνών.
Η αίθουσα σήμερα καταλαμβάνεται από τέσσερα παιδιά, μια έγκυος γυναίκα και τρεις μητρικές συνοδούς.
Την Τετάρτη (30/09), το ρύπο δείκτη Pekanbaru, Ριάου, σύμφωνα με τον υπολογισμό της Μετεωρολογίας, Κλιματολογίας, και Γεωφυσικής θα φτάσει τα 450 ή 100 υψηλότερο από το επίπεδο κινδύνου.
"Ως πολίτες της μια επίσκεψη στο κέντρο υγείας είναι αρκετά συνδέεται με λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και την ηλικία διατρέχουν υψηλό κίνδυνο είναι τα βρέφη υψηλή, πήραμε την κυβέρνηση το δημαρχείο για να εκκενώσουν", δήλωσε στους δημοσιογράφους Helda σε Πεκανμπάρου, Sari Indriati.
Εκκένωση των περιοχών του νέφους θεωρείται σημαντική από Azisman Saad, οι ειδικοί του πνεύμονα σε Πεκανμπάρου. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, όταν η εκκένωση γίνεται στην ίδια περιοχή, δεν θα είναι αποτελεσματική.
"Αν εκκένωσης σε Πεκανμπάρου, επίσης, νομίζω ότι το λιγότερο αποτελεσματικό. Επειδή Pekanbaru ήταν σκεπασμένος με αιθαλομίχλη, "δήλωσε ο Azisman.

Ποιος ηθοποιός »πίσω από την καύση των δασών και της γης;
Κάθε ομάδα διεξαγωγή των δραστηριοτήτων εκκαθάρισης της γης θα λάβουν ένα ποσοστό των εσόδων της.
Υπάρχουν περίπου 20 φορείς που εμπλέκονται στον τομέα αυτό και να αποκτήσουν οικονομικά οφέλη από τις δασικές πυρκαγιές και τη γη. Το μεγαλύτερο μέρος του ιστού της συμφέρον και το όφελος από οικονομικούς παράγοντες είναι δύσκολο για ενέργειες επιβολής του νόμου.
Κυβέρνηση φυλακίζουν δράση ή τη δίωξη ατόμων και επιχειρήσεις που κατηγορούνται για την καύση της γης δεν θα είναι αρκετό για να αποτραπεί η υποτροπή της αιθαλομίχλης.
Τα πραγματικά περιστατικά και τα συμπεράσματα που εκφράζονται στην έρευνα με θέμα «Η Πολιτική Οικονομία της γης και των Δασικών Πυρκαγιών» του ερευνητή Κέντρο για τη Διεθνή Δασικών Ερευνών (CIFOR) Herry Purnomo.
Πολυπλοκότητα στον τομέα αυτό, σύμφωνα με την Herrera, να προκύψει επειδή οι δράστες δάσος καυστήρες, τόσο η Κοινότητα όσο και οι μεσαίες τάξεις και η εταιρεία είναι πάντα σε επαφή με τους ισχυρούς ανθρώπους, τόσο στην περιοχή, εθνικό, ακόμη και μέχρι το επίπεδο της ASEAN.
Herry Purnomo μελέτη διαπίστωσε ότι η τιμή της γης έχει εγκριθεί από την καύση θα αυξηθεί ως έτοιμα για φύτευση φοινικέλαιο.
«Δεν είναι εύκολο για τους διοικητές οι οποίοι θα απαιτούν (καύση ξύλου), θα μπορούσε να είναι ότι έχει (κήπος) φοινικέλαιο, δασικές πυρκαγιές, που σχετίζονται με το συγκεκριμένο κόμμα που είναι ισχυρή στην περιοχή, έτσι ώστε η αντιβασιλέας ή κυβερνήτης δεν είναι πάρα πολύ εύκολο (να ενεργήσει), πρέπει να δούμε το πολιτικό αστερισμό "Herry στο BBC την Ινδονησία, την Τετάρτη (23/9).
Οι φορείς αυτοί, με βάση την έρευνα του, λειτουργούν ως μια μορφή «οργανωμένου εγκλήματος».
Υπάρχουν ομάδες που εκτελούν διάφορες εργασίες, όπως εδαφικές διεκδικήσεις, οργανώνουν οι αγρότες οι οποίοι δεν περικοπή ή κοπή ή κάψιμο, έως ότου η ομάδα μάρκετινγκ και τη συμμετοχή υπαλλήλων του χωριού.
Αλλά όχι μόνο σε κεντρικό επίπεδο, ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε να είναι συγγενείς των κατοίκων του χωριού, το προσωπικό της εταιρείας, οι εργαζόμενοι στην περιοχή, ένας επιχειρηματίας ή μια μεσαίου μεγέθους επενδυτές από την Τζακάρτα, Μπογκόρ, ή Σουραμπάγια.
Οργανωμένη
Κάθε ομάδα διεξαγωγή των δραστηριοτήτων εκκαθάρισης της γης θα λάβουν ένα ποσοστό του εισοδήματος και μόνο, αλλά κατά μέσο όρο, το διοικητικό συμβούλιο των ομάδων γεωργός έλαβε το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων, μεταξύ 51% -57%, ενώ οι ομάδες των αγροτών περικοπή, κόψιμο και κάψιμο παίρνει το μέρος του εισοδήματος μεταξύ 2 % -14%.
Στην έρευνά του, Herry διαπίστωσε ότι η τιμή της γης έχει εγκριθεί από την εκκαθάριση των πεδίων που προσφέρονται στην τιμή των 8,6 εκατομμυρίων Κρ ανά εκτάριο.
Ωστόσο, η γη στην «έτοιμη για φύτευση» ή έχουν καεί αντί να αυξηθεί η τιμή του, δηλαδή Rp11.2 εκατομμύρια ανά εκτάριο.
Στη συνέχεια, τρία χρόνια αργότερα, αφού η γη έχει φυτευτεί έτοιμα για συγκομιδή, οι καλλιεργητές είναι ήδη έτσι ώστε να μπορεί να πωληθεί στην τιμή των rp40 εκατομμύρια ανά εκτάριο.
Εικόνα copyrightGETTY ΕΙΚΟΝΕΣ
Λεζάντα της εικόνας
Οι γαιοκτήμονες καύση θα μπορούσε να είναι από τις μεγαλύτερες πόλεις ή οι συγγενείς των κατοίκων του χωριού, συνοικία των εργαζομένων, για τους ερευνητές.
Η αύξηση της οικονομικής αξίας της γης είναι αυτό που κάνει ηθοποιοί που προσπαθούσαν να επωφεληθούν από τη γη και τις δασικές πυρκαγιές συμβαίνουν συνεχώς.
Επιπλέον, τα πρότυπα της αγοράς και πώλησης γης, την προετοιμασία της γης είναι η ευθύνη του αγοραστή, αν θα καούν ή να καθαρίζονται με μηχανικό τρόπο. Το φθηνότερο το κόστος του καθαρισμού, τυχεροί αγοραστές θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Για σύγκριση, σύμφωνα με την Herrera, ανά εκτάριο έκαψαν το κόστος $ 10-20, ενώ η γη είναι καθαρισμένα απαιτεί μηχανικά $ 200 ανά εκτάριο.
Herry μελέτη που διεξήχθη σε 11 τοποθεσίες σε τέσσερις περιοχές στο Ριάου, δηλαδή Rokan Hulu, Rokan Hilir, Dumai και Bengkalis χρησιμοποιώντας προσεγγίσεις χαρτογράφησης, τοπογραφικά, και την πολιτική.
Σε Ριάου, υπάρχουν 60 φυτείες φοινικέλαιου και βιομηχανικές φυτείες δέντρων 26.
Πολιτική προστάτες
Εταιρείες ή άτομα στην περιοχή που έγινε ο ιδιοκτήτης των φυτειών φοίνικα πετρελαίου στην περιοχή μπορεί να βρει πολιτική προστάτες σε τοπικό επίπεδο.
Herrera επεσήμανε, "Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν μικρής κλίμακας επιχειρήσεις που έχουν ένα πολύ ισχυρό προστάτη πολιτικά κόμματα στην περιοχή που επηρεάζουν τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και επιβολής στην περιοχή. Μπορεί να είναι ότι είναι ισχυροί υποστηρικτές του κατεστημένου φορέα."

Οι παίκτες στο ενδιάμεσο επίπεδο ή «βαρόνους», ανακαλύφθηκε Herrera, θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε.
"Από τους επιμέρους κυβερνητικούς αξιωματούχους, την αστυνομία, τους στρατιώτες, τους ερευνητές, θα μπορούσαν να συμμετέχουν, μπορεί να έχει μέχρι και εκατοντάδες εκτάρια φοινικέλαιο και στη διαδικασία της ανάπτυξης μπορεί (να κάνει) καύση να χαιρετίσω την επόμενη περίοδο των βροχών», είπε.
Ηθοποιοί αυτό είναι δυσανάγνωστες ή αλιεύονται σε ένα σχέδιο επιβολής του νόμου που συμβαίνει τώρα να ασχοληθεί με το νέφος.
Για να το βρείτε, είναι σημαντικό να ανιχνεύσει όταν τα προϊόντα φοινικέλαιο από φυτείες διοχετεύεται.
Γη καυσίμων
Ενάντια σε αυτά τα ευρήματα, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ινδονησίας Palm Oil Association (GAPKI), Tofan Μαχντί, είπε ότι υπάρχουν 2.500 επιχειρήσεις φοινικέλαιο μικρή και τη μεσαία τάξη, και συνολικά υπάρχουν μόνο 635 εταιρείες που είναι μέλη GAPKI.
Haze στο Ριάου έχει αρχίσει εδώ και για τα τελευταία 18 χρόνια.
"Το γεγονός ότι τόσο τα μέλη μας, είμαι βέβαιος ότι κανένας (κάψιμο της γης), επειδή έχουμε τον έλεγχο πάνω και κάτω. Έξω από τα μέλη GAPKI, δεν έχουμε τα μέσα ή τα συμφέροντα, αλλά να ενθαρρύνει, να υποστηρίξει αυτό παρουσιάστηκε από τον κυβερνήτη της Νότιας Καλιμαντάν, για παράδειγμα, έτσι ώστε αυτοί (οι εταιρείες πετρελαίου Οι μικρές και μεσαίες πετρελαίου) να είναι μέλος GAPKI προκειμένου να ελέγχουν ευκολότερα », είπε.
Ωστόσο, Tofan παραδέχονται ότι δεν είχαν μια αυστηρή μέθοδο για την παρακολούθηση προς τα κάτω. "Αλλά GAPKI έχουν πρότυπα, έχουν απαιτήσεις, να συμμορφώνονται με τους κανόνες σύμφωνα με τους κανονισμούς σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό», είπε.
Επιπλέον, η Ριάου Αστυνομία έχει δημιουργήσει PT Inti Langgam Υβρίδια επίσης μέλος GAPKI ως ύποπτοι δασικές πυρκαγιές.
Προσπαθειών επιβολής του νόμου που έχουν μέχρι στιγμής δεν έχει αγγίξει την πολιτική τους προστάτες που προστατεύουν την εταιρεία ή τον ιδιοκτήτη των εκτάσεων καίγονται.
Έντι Saputra, οι αγρότες σε Ογκάν Ογκάν Ιλίρ, Νότια Σουμάτρα, δήλωσε ότι η πρακτική της καύσης της γης είναι ήδη σε εξέλιξη στην κοινότητα εδώ και εκατοντάδες χρόνια.
Όμως, η πρακτική αυτή δεν διεξάγεται κάθε χρόνο, συνήθως μόνο 5-10 χρόνια για να συμπέσει με την περίοδο φύτευσης.
"Έχουμε εκατοντάδες χρόνια για να κάψει, αλλά γιατί εμείς φασαρία τώρα για τον καπνό, αυτό σημαίνει, για τους οποίους φαίνεται να βάλει φωτιά σε ένα ισχυρό; Επειδή όλες οι παραχωρήσεις που χορηγούνται στην εταιρεία, έτσι ώστε η γη είναι τόσο εύφλεκτο. Εταιρείες των κρατιδίων που είναι αφυδατωμένοι, δεν μπορεί να φυτευτεί με ρύζι . Τώρα ό, τι πριν, τώρα μάλιστα, αν γδαρμένο, υπάρχουν σημεία της πυρκαγιάς, άμεση καύση της γης », είπε.

Κυρώσεις δασικές πυρκαγιές: Γιατί οι μεγάλες επιχειρήσεις «Μην αγγίζετε»;
23η Σεπτεμβρίου 2015
Οι περισσότερες εταιρείες εμπρηστικές δάσος είχε εναχθεί, αλλά η διαδικασία είναι φαύλος
Περιβαλλοντική ακτιβιστές στο Ριάου εκτιμούν κυρώσεις σε εταιρείες που σχετίζονται με τη γη και δασικές πυρκαγιές στη Σουμάτρα, αλλά διερωτώνται γιατί ένας αριθμός των εταιρειών υψηλής προφίλ «Μην αγγίζετε».
Συνασπισμός παρακολουθεί την αποψίλωση στις Ριάου είπε, η κυβέρνηση μπορεί επίσης να παρέχει μια πιο σταθερή κυρώσεις να παραπέμψει την υπόθεση στο δικαστήριο και απαιτούν από τις εταιρείες να καταβάλλουν αποζημίωση στους πληγέντες από την ομίχλη.
"Δίνοντας οι κυρώσεις ήταν ένα βήμα πιο γρήγορα, αρκετά ελπιδοφόρα. Αλλά, θα δούμε εάν παρόμοια βήματα θα πραγματοποιηθούν στις μεγάλες επιχειρήσεις που εντοπίζονται και καταγράφονται οι πυρκαγιές και έμπειρο πυρκαγιές κάθε χρόνο στην περιοχή παραχώρησης της», δήλωσε ο ακτιβιστής του συνασπισμού παρακολουθεί την καταστροφή Δάσος (μάτια στο δάσος) στην επαρχία Ριάου, Afdhal Mahyuddin, δήλωσε στο BBC η Ινδονησία, Heyder Affan, την Τετάρτη (09/23) το πρωί.
Νωρίτερα, τέσσερις εταιρείες Σουμάτρα επικυρώνεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Δασών (KLHK) που σχετίζονται με τη γη και τις δασικές πυρκαγιές.
Οι εταιρείες των οποίων οι άδειες ανασταλεί PT LIH (Ριάου), PT TPR (Νότια Σουμάτρα) και PT WAJ (Νότια Σουμάτρα), ενώ PT HSL (Ριάου) η άδεια έχει ανακληθεί.

Οι εταιρείες πρέπει να παρέχουν τον εξοπλισμό πρόληψης πυρκαγιών
Οι εταιρείες θα πρέπει να σταματήσουν όλες οι εργασίες στον τομέα αυτό και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, όπως η πρόληψη των πυρκαγιών συμπλήρωμα εξοπλισμού.
Η κύρωση αυτή βασίστηκε νέα εκδήλωση ειδική ομάδα εργασίας (Satgasus) Υπουργείο Περιβάλλοντος και Δασών. Επί του παρόντος έχουν επισκεφθεί 286 θέσεις που καίγεται σε Σουμάτρα.
Καταβάλει αποζημίωση
Περαιτέρω Afdhal Mahyuddin είπε ότι δεν ήταν πάρα πολύ εκπλαγεί από το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει παγώσει το LIH άδεια PT.
"Επειδή, το 2013 και έπειτα, έχουν γίνει ύποπτος και μέχρι σήμερα δοκιμαστεί στην πράξη», δήλωσε ο Afdal.
Ομοίως, Afdal δεν ήταν πολύ έκπληκτος όταν η κυβέρνηση ανακάλεσε την άδεια άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας του ΡΤ HSL σε Ριάου. "Φυσικά, όπως έχει από καιρό ανενεργός", πρόσθεσε.
Ωστόσο, πρόσθεσε, η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχουν παρόμοιες κυρώσεις, ή πιο σταθερή, έναντι άλλων μεγάλων εταιρειών, που για χρόνια να κάνει παρόμοιες παραβάσεις.
«Σημειώνουμε, υπάρχουν αρκετές εταιρείες παραχωρήσεις που αναφέρονται σε παραβιάσεις. Παραδόξως, δεν ανακαλείται ή να επιβληθούν κυρώσεις", δήλωσε ο Afdal.
Ακτιβιστές θεωρούν, πολλές μεγάλες εταιρείες που περνούν εμπρηστικές δάσος
"Νομίζω ότι χρειάζεται δράση κατά της μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις ή υψηλού προφίλ", πρόσθεσε.
Πρότεινε επίσης, η ποινή θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από μια αναστολή ή την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της, όπως φέρνοντας την υπόθεση σε ποινικό ή αστικό δικαστήριο.
"Θα πρέπει επίσης να καταβάλει αποζημίωση στην πληγείσα κοινότητα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αιθαλομίχλη," είπε περαιτέρω.
Επί του παρόντος, η ομάδα επισκέφτηκε 286 θέσεις KLHK καεί σε Σουμάτρα.
Επιπλέον, είπε, KLHK δήλωσε ότι η εταιρεία ανέστειλε την άδεια ολοκληρωθεί η υποδομή είναι ακόμη που πρέπει να πληρούνται για να μειωθεί το ενδεχόμενο πυρκαγιών.
Η κατάψυξη θα επηρεάσουν την ανάκληση της άδειας, εάν η εταιρεία έχει βρεθεί ένοχος σε δικαστήριο, δήλωσαν αξιωματούχοι KLHK.
Μοιραστείτε αυτή την είδηση Σχετικά β

"Τι είναι η κυβέρνηση περιμένει τα παιδιά μας πεθαίνουν λόγω καπνίζουν;"
Στο δωμάτιο είναι εξοπλισμένο ρυθμιστή αέρα στον τρίτο όροφο του Δημαρχείου Pekanbaru, Apriyani κοιτάζοντας ένα τεσσάρων μηνών αγοράκι, κοιμόταν βαθιά.
Η 35-year-old γυναίκα είναι μία από τις τέσσερις μητέρες που είχαν καταφύγει στην επείγουσα βρεφικής φροντίδας που παρέχεται Pekanbaru κυβέρνηση της πόλης. Αυτή είναι μια προσπάθεια να προστατέψει το μωρό από τοξικές αναθυμιάσεις, ως αποτέλεσμα της γης και των δασικών πυρκαγιών που έχουν εδώ και μήνες.
"Εδώ, μωρό μου χωρίς καπνό. Αντίθετα στο σπίτι", δήλωσε ο Apriyani.
«Όταν μένουμε στο σπίτι, το μωρό μου είναι ο βήχας συνεχώς. Αν εδώ, το γραφείο είναι κλειστό, και υπάρχουν καθαρισμού του αέρα.
Ατμοσφαιρική ρύπανση στην Pekanbaru καταγράφονται σε 1000 στοιχεία ρύπων Πρότυπο Index (PSI). Αν και 100 PSI είναι η μόνη που ταξινομούνται ως ανθυγιεινό, αν και πάνω από 300 θεωρείται επικίνδυνη.
«Τα βρέφη που υποφέρουν περισσότερο. Αυτό το ίδιο το μωρό ήταν συνεχώς βήχα"
Δεν υπάρχει κανένα μωρό δεν τα κρεβάτια είναι νοικιασμένο, και φιάλες οξυγόνου, αλλά Afriyani mengaakan δεν ήθελε να μείνει εκεί για πολύ.
"Εύχομαι η κυβέρνηση να εργαστεί σκληρότερα για την εξάλειψη του καπνού, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μην κάνουμε δυσκολία στην αναπνοή κάθε φορά. Επειδή είναι κακό για την υγεία τους, σωστά;
Ο Δρ Helda Συριακή, επικεφαλής του τμήματος υγείας σε Pekanbaru είπε το καταφύγιο προοριζόταν κυρίως για τις φτωχές οικογένειες που είναι ευάλωτοι.
«Οι πλούσιοι έχουν το δικό τους κλιματισμό, και μπορούν να βρεθούν σε ασφαλές μέρος. Ενώ αυτό το μέρος για εκείνους των οποίων τα σπίτια που βλέπουμε κάθε μέρα γεμάτη επιβλαβείς αναθυμιάσεις.
Όταν ρωτήθηκε γιατί τόσο καιρό μετά, η νέα κυβέρνηση για την παροχή καταλύματος, γέλασε σαρκαστικά ο ίδιος.
"Γιατί τόσο πολύ; Έχουμε προσεύχεται για τη βροχή, και όταν ήρθε ο στρατός για να βοηθήσει, καθαρότερο αέρα για δύο ημέρες. Τώρα, όμως, και πάλι εδώ. Γι 'αυτό θα ήταν σαν αυτό για πάντα."
Όσο για Δέση, το καταφύγιο είναι πολύ αργά. Αυτή η νεαρή μητέρα κάθεται μαζί της ένα χρονών στο νοσοκομείο της Santa Maria. Είχε διαγνωστεί με λοίμωξη των πνευμόνων.
«Έχω κρατήσει το παιδί μου σε εσωτερικούς χώρους όλη την ώρα. Εμείς δεν πρόκειται πουθενά εξαιτίας αυτού του καπνού, αλλά ο γιος μου ακόμα σε επαφή με πνευμονία."
"Γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα;" ρώτησε
"Είναι η κυβέρνηση σε αναμονή για τα παιδιά μας πεθαίνουν λόγω καπνίζουν;" (BBC)

No comments:

Post a Comment