!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, October 14, 2015

Kedvenc turisztikai helyszínen a világ.

Kedvenc turisztikai helyszínen a világ.

Az út nem volt kész (379)
 (Part 379), Depok, Nyugat-Jáva, Indonézia, szeptember 6, 2015, 01:40).

Elején 1982-ben, miután abbahagytam, köztisztviselőként a Főigazgatóság Felsőoktatási Minisztérium Oktatási és Kulturális, én először kereste fel, vagy külföldre utazik, mert szeretné, hogy az iskola a Kaliforniai Állami Egyetemen, Fresno, Kalifornia.

 Kísérték apám és anyám és kilenc testvérek I-Halim Perdana Kusuma Nemzetközi Repülőtér, amikor az Indonézia nem rendelkezik a Soekarno-Hatta repülőtéren. Mikor felszállt a gép a Japan Airlines (JAL) Jumbo 747, egy nagy kétszintes repülőgép, útvonal leszállás a Changi repülőtér, Szingapúr és Narita repülőtér, Tokió, mielőtt folytatná felé San Francisco tokiói járat. San Francisco felszálltam a gépre, a város Fresno Air Kaliforniában. A repülőtéren Fresno, amit felvettem a örökbefogadó szülők Bob Stump és felesége (Dee), mert élek ebben a családban több hónapig, mielőtt átkerült a lakás szomszédságában Masjid Fresno, amely mindössze 50 méterre található a campus a California State University, Fresno.

 Érthető Indonézia (Jakarta), ha ez nem modern, mint most, nem sok bevásárlóközpontok (szuper piacon), nincs útdíj, így amikor megállt a szállítás a Changi repülőtér változás repülőgépek JAL többi, bár csak három óra, azt használja a repülőterek környékén Changi , Amikor a modern Changi repülőtéren már, van egy módja annak, hogy járni, törzs repülőgép lépcsőn és nyüzsgő bevásárló komplexum tele különféle termékek, amelyek tulajdonosa nem Halim Perdana Kusuma.

 Én csodálta kecanggigan és a korai modern Changi repülőtérre, Szeretek jön ki egy nagy falu (Jakarta), a város felé állam, mint Szingapúr. Elindultam, hogy Tokió a Szingapúrból, véletlen a tájékoztatást kapok a gépen, minden idegent, aki tranzit Tokióban, kaptak egy ingyenes vízum Japán három napig. Minden peumpang JAL felé külföldi országok és tranzit Tokióban által odaítélt JAL lehetőség ingyenes tartózkodást három napig a Hotel Nikko Narita.

 Én ezt a lehetőséget, hogy látogassa meg a különböző turisztikai létesítmények, a város Tokió. Amikor először landolt Narita repülőtéren lépett a tavasz, ami csak időszakosan tél, itt úgy érzem, egyfajta hűvös (hideg) először a havas országban, mint Japán. Narita repülőtéren felszállt egy shuttle busz szakon városok Tokió (hajnalban város), míg hajnalban város város Tokió, már állandóan az utazási iroda helyi aki vezetett minket, nézd meg a különböző turisztikai látványosságok Tokió, kezdve az emelkedő NHK-torony, lovagolni egy hajótúra A folyó, amely elválasztja a város Tokió, ahol a kézműves készítés mesterséges gyöngy, a japán császári palota, ahol Warung tea, és egyéb turisztikai helyeken. Csodálom a tokiói (most lakossága 40 millió, nettó egyszer, valamint más városokban, amit valaha is meglátogatott, mint Oszaka. Osakaból Tokió nekünk egy gyors vonattal. Tokió, bár sűrűn lakott, ritkán találkozunk torlódás az utakon (dugó) , valószínűleg azért, mert Tokió már egy kifinomult tömegközlekedési rendszer, kezdve a Metró (al módon), egysínű vonat és más tömegközlekedési lehetőségek jók és jól szervezett forgalom.

Egyéb városnéző kirándulás tettem volt a pálya szélén a nyári, általában campusok júniusban (nyári) hallgatók is ki, és a diákok, akik szeretnék, hogy továbbra főiskolai (rövid távú) is megengedett. Unversitas általában tanulni az USA négy félév, a téli félévben, tavasz, nyár, ősz és fele a szezonban. A nyári félévben 1983, I manfatkan hogy sétálni Amerikában. Kora nyáron stoppal diák magántanuló Malajzia (Hishamuddin), tanult Fresno saját költségére helyett MARA ösztöndíjat. Fresno San Francisco, hogy három órán keresztül, az egyik az egyedülálló ez a város az építészet, a ház lakói, ott befolyásolta az építészeti kultúra Németország, Franciaország, Hollandia, Írország és a kultúra európai eredetű más, ismerve a város által lakott származó emberek különböző kultúrák Európa , továbbá Kína (China Town), a Fülöp-szigeteken és sok más országban.

 San Francisco felfedezni a kaliforniai tengerparton, a város Los Angeles, mintegy öt órán keresztül, ebben a városban odaértünk Disney Land és sok más turisztikai helyszínek. Sosem gondoltam, hogy a város, San Diego, itt láttuk a Sea World és más tengeri turizmus. Hónaptól két és egy harmadik nyári Próbáltam utazott egy buszon (Grey Hound), a bérlettel érvényes jeggyel két hónap, vagyis bérletek ezt meg tudjuk változtatni cserélhető busz a buszpályaudvar nélkül vásárol egy új jegyet. Útvonalak vagyunk Fresno Los Angeles, Los Angeles felé vettük az irányt Tucson és a város a Phoenix Arizonában, majd a Dallas és a Houston, Texas, Texasban elindultunk a város El Paso, El Paso azt állították át a város Trijiudad Juarez (Mexikó). Texas elindultunk Albuqaque, Alabama, mielőtt elindulna Missouri, és ment, hogy Virginia, a város Philadelphia, mielőtt a város New York. Minden városnak és turisztikai helyszínek abban az állapotban vagyunk, hogy időt, hogy látom, néha azért, mert nincs tömegközlekedés megállunk személyes kemdaraan a turisztikai adottságait (eltérítése).

 Abban az időben, a külföldi turisták még mindig mehettem fel a Szabadság-szobor fel a fejét a szobor (már betiltották). Ha még mindig ott volt a WTC iker épület, a legfelső emeleten van ellátva a turisták számára. Előtt Philadelphia, tudtuk, hogy látogassa meg Washingtonban. A hosszú út során, hogy én csak aludtam a buszon Arau buszpályaudvar, csak hagyja cuccom egy szekrény van, és WC található, a fürdőzésre ezen az állomáson. Töltöm az éjszakát (tartózkodás a szállodában), volt, amikor megérkezett New Yorkba, marad a Youth Hostel One-Ten, útlevelek és értéktárgyak letétbe előtt Hivatal. Érthető a szobák turisták foglalják el a fiatal férfit Franciaország, Németország, Mexikó és más országok, (az időt, költség $ 3 éjszaka szállást. Nagyon olcsó, különösen, ha az árfolyam $ volt, 1: Rp 500, -

Amikor a város Memphis láttuk ház, amely az Elvis Presley Múzeum. A Grey Hound Bus Tour hagyjuk nyoma a déli államokban, New York, otthoni böngészhetünk északi államokban, mielőtt visszatért a Fresno. Ellentétben az Egyesült Államok, amely nagyon széles (50 állam), míg az európai országok viszonylag kis ország, mint az ország, amit valaha is ellátogatott, mint például Hollandia, Németország, Ausztria, Magyarország és Spanyolország. Ebben az országban meglátogattuk tempay sok látnivaló, mint például Berlin, Humburg, Amszterdam, Hága, Budapest, Bécs, Madrid, Sevilla, és egyéb turisztikai helyeken, mint például a terület, ahol az iszlám egyszer kimondta királyságok Spanyolországban és más turisztikai helyszíneken.

 Utazott az USA-ban más, ha használják a buszt, hogy Európában többet használunk vonatok. Ha során az amerikai vagyunk, ha akar enni kóser étel megyünk a boltba (kisbolt) tartozó helyi muszlim vagy egy muszlimot Pakisztánban, Indiában és a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, majd Európában a muszlim turisták általában látogassa retaurant (étterem) által irányított helyi muszlim vagy muzulmánok török ​​származású széles körben elterjedt Európában, különösen Németországban és Franciaországban.

 Kedvenc kirándulóhely a Duna

Nyaralás minden bizonnyal egy nagyon kellemes dolog, különösen, ha tervezi eltölteni szabadságukat külföldön. Hát itt fogok szólni, turisztikai látványosság a világ körül.

 JAPÁN

cseresznye országban sok tárgyat Kirándulások Japánba kell szórakozni. Olyan sok helyen a japán érdekes volt, és megér egy látogatást. Ha azt tervezi, hogy ott van elég sok idegenvezetői szolgáltatások fog vezetni, hogy élvezze a szépség, Japánban. 1.Ueno Park a híres japán cseresznye virágok nagyon szép. Ha azt szeretnénk, hogy élvezze a szépség, ez a virág, jöjjön Ueno Park tavaszán bekövetkezett körül március-május. Ueno Park volt a leghíresebb hely, és már a helyén Japán legkívánatosabb turisztikai csinálni hanami, nevezetesen egy piknik, miközben a virágzás a cseresznye virágok.

 2. Fuji-Q Highland Turizmus Japánban ez az egyik formája vidámparkok, hogy szolgálja a leginkább izgalmas túrák, amelyek közül az egyik egy hullámvasút, hogy nagyon magas, hosszú pályája. Ueno Park volt a leghíresebb hely, és már a helyén Japán legkívánatosabb turisztikai csinálni hanami, nevezetesen egy piknik, miközben a virágzás a cseresznye virágok.

 3. Disney Resort, Tokió egy vidámpark épült a város Tokió, sok lovagol, hogy tudjuk élvezni itt, igen valószínűleg nem sokban különbözik azoktól a Dufan Ancol, Jakarta, Indonézia Vidámpark, akinek a nevét nem lehet elválasztani pemaianan Air, Repülő, Coster, esetleg csak egy helyen, hogy vonzóbbá válik Japánban. De nézve a neve "Disney" Úgy tűnik, teljesebb.

 HOLLANDIA

 Hollandia nem csak ismert, a szélmalom csak. Hollandiában az egyik legnépszerűbb turisztikai látnivalók a világban. Ott lehet érezni a nyugalmat a természetes környezetben a mennyekben. Ott az emberek nagyon barátságos és kedves. Könnyedén igénybe a nyaralás bérleti lehetőség. Választott mint például a bérleti nyaralók, segít csökkenteni a költségeit a tartózkodás. 1. Volendam egyik legismertebb idegenforgalmi központjában a hollandiai hogy Valendam., Ahol tudunk fotózni a jelmez "Londo" ala régi iskola halászok. Igen, a múlt Volendam egy halászati ​​falu, de mára az egyik látványossága a külföldi turisták a hollandiai. Volendam található Ijsserlmeer határos az Északi-tenger vizein. Ha az amszterdami Schipol nemzetközi repülőtér mintegy 30 km-re, a város Amsterdaam maga körülbelül 20 km-re. Eredetileg Volendam a kikötő területén edami, sajt-termelő város Hollandiában. Amikor edami építeni saját kikötővel, Volendam majd leszakadt és alakítunk halászfalu Volendam. Légkör és házak Volendam szép volt, tiszta és jól karbantartott. Bár a kis házikót, és együtt, jól látható a ház tulajdonosai kell gondoskodni a házat, és lingkungannnya is. Korábban 2. Keukenhof, Lisse egyik turisztikai látványosságok Hollandia, amely szintén érdemes meglátogatni a Keukenhof, a látnivalók, mint a botanikus kert vagy a virágoskertben. Holland látnivalók ez található a város Lisse, Keukenhof található a dél-hollandiai, azaz a város Lisse, kb 30 perc busszal a várostól. Park, melynek területe mintegy 80 hektár, ez is a legnagyobb virágos kert Európában, így nevezték a Garden of Europe. Nem meglepő, hogy a Keukenhof vált az egyik legnépszerűbb turisztikai célpontok Hollandiában. Információk alapján a kaptam, minden tavasszal több mint hét millió virág tenyésztették, hogy vonzza a látogatókat. Meg kell jegyezni, hogy nem csak a tulipán élvezhető, hanem a különböző típusú virágok, mint a jácint, nárcisz, még orchideák. Több mint 800.000 látogató hazai és külföldi jön ez a park minden évben. Szerelmeseinek virágok és a szerelmesek a fotózás, "kötelező" törvényt, hogy látogassa Keukenhof. És győződjön meg róla, hogy egy kamerát, hogy rögzítse a szépsége ennek a virágos kert. 3. Canal Cruise, Amszterdam Amszterdam leglátogatottabb célpontja Európában több millió látogató, akik jönnek, hogy vizsgálja a gyönyörű város minden évben. Ez egy nagyon jól megtervezett város, a 17. században a város a gazdasági központja a világon, és ma a párt európai fővárosa. Ez nem egy nagyon nagy város, a város összes főbb látnivaló könnyen megközelíthető gyalog. Ez a város egy tökéletes keveréke a történelem és a modern építészet. A város büszke a környezet toleráns és liberális. Statisztikai értelemben vagyok nincs pontos adat, de a város meghaladta a nagyobb városok Európában a kerékpárok száma, csatornák, hidak, színházak, piacok, stb A legjobb alkalom, hogy látogassa Amszterdam A legjobb alkalom, hogy látogassa meg Amszterdamban júliusban és augusztusban, hangulat miatt hónapok alatt a legjobb. Bár soha nem szélsőséges, Amsterdam egy menedéke látogatók egész évben. Még Amszterdamba látogat a holtszezon van, hogy a maga előnyei, mint megtalálja óriási kedvezményekkel összes légitársaság, szállodák és éttermek. Amszterdamban található egy több fesztiválok és rendezvények is zajlanak egész évben. Amszterdam, Hollandia, van egy túra mentén vizesárok, amely nagyon látványos a turistákat. Tour csábít felfedezni a hangulat az Amszterdam város a folyóparton. A név a turné nem idegen ez az amszterdami Cruise.

 FRANCIA

 Térjen vissza a téma az utazási, ezúttal én megmondom néhány látnivaló, hogy kell látogatott, ha te vagy a francia állam. A következő helyeken van szükség az elkövetkező turné, amikor meglátogatja a francia állam 1. Az Eiffel-torony, Párizs Természetesen a legtöbb turista hely első felfigyelt a sok ember, és a kötelező megéri a látogatást az Eiffel-torony. Mert ez a hely egy jó sok millió párok akar javasolni, expressz szerelem, nászút, stb Eiffel-torony is épült az évek közötti 1887 Sampat 1889 ünnepelni egy évszázada, a francia forradalom, magassága 275 méter. Különben nem nyesel deh jönnek ide, különösen, miközben hozza a partnere 2. Louvre, Paris Louvre vált a leghíresebb az összes művészeti galériák, és ez ad otthont a művészet és a történelem, mint amennyit rázni egy bagett meg. Leonardo da Vinci Mona Lisa (La Giaconda) vigyorral mosoly rejtélyes, de meg fogja találni több mint 35.000 többi darab van, régiségeket a modern művészet. Bónusz tipp: hozzátéve modern piramis Louvre, a vonzerejét a francia becsület ókori Egyiptom (és használják a helyét a Da Vinci-kód). 3. Versailles-i kastély, Versailles haladva Párizs és a belső találjuk a Versailles-i kastély, otthon a királyok és királynők Franciaország ig La Guillotine venni a fejüket. Palota marad, és ez egy csodálatos módja annak, hogy eltölteni egy napot a Hall of Mirrors, a csodálatos kertek és szökőkutak veszi körül, és a város, hogy néhány, a legjobb éttermek a környéken (köztük Párizsban). 4. Francia Riviéra, Cannes és Monaco a francia Riviéra egyik kedvelt tengerparti célpontja a glitterati, néhány, a legegzotikusabb strandok a világon mögött néhány legszebb szállodája, étkezési lehetőségek és vásárlási zavaró, hogy sehol a világon. Az időjárás meleg télen és nyáron meleg, de ne hagyja ki a Cannes-i Filmfesztiválon és a csillagok a film világában, ha egyáltalán lehetséges.

 ANGOL

 Az angol nem csak híres labdarúgó egyedül. De, persze, üzletek a történelem és a látnivalók meglátogatni. Ha lehetősége van arra, hogy jöjjön az Egyesült Királyságban, néhány érdekes helyeket és tevékenységeket is látogatható. 1. Tower of London Tower of London, található a London központjában egy ereklye a történelem és szolgált a királyi család több száz éve. Különben ez a torony is szolgált a börtönben, fegyvertár és még egy állatkert. Ez a torony is otthont ad a királyi koronát, hogy lássuk. A torony keddtől szombatig kezdődő 10:00-18:00 helyi idő szerint. A belépési díj 17 euró (mintegy Rp..230 ezer), akkor látogasson el az egyik helyen látogatott sok turista ezt. 2. Tower Bridge, London szerkezet és a leglenyűgözőbb helyek a fővárosban, Tower Bridge London kiállta a Temze 1894 óta, és az egyik legismertebb tereptárgyak a világon. Itt láthatjuk a mechanizmusok és információs táblák magyarázni az alkalmazott technológia az évek során, hogy a Tower Bridge lépés. Akkor látogasson el ezt a helyet minden nap kezdődik 10:00-18:30 fizetős 7 € (kb Rp.95 ezer). 3. Big Ben tornya Big Ben már hosszú ideje egy ikon a City of London. A nagy óratorony található északi végén a Westminster-palota Londonban Ez a harmadik legnagyobb óratorony a világon. Ha Londonba, akkor lehet, hogy nem hagyja ki a lehetőséget, hogy nézni az órát kezdett ketyegni május 31-én 1859-ig a. Este Tekintettel a 96,3 méter magas torony lesz szebb, mert díszített arany sárga fények a Westminster-palota. Big Ben egykor a legnagyobb négyoldalú óratorony a világon, de aztán legyőzte Allen-Bradley Óratorony Milwaukee, Wisconsin, USA.

 Egyesült Arab Emírségek

Egyesült Arab Emirátusok két ikonikus városállamok, nevezetesen Abu Dhabi és Dubai. Turisztikai előnyöket tulajdonában Dubai Dubai mert támaszkodott a szolgáltatások kereskedelme és a beruházások a gazdasági növekedés. Ez ellentétben áll az Abu Dhabiban, amelyek azon alapulnak olaj kereskedés. Tehát itt már összeállított egy listát a legjobb turisztikai látnivalók

 Dubai.

1. Burj Al Arab A Burj Al Arab egy luxusszálloda Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségek. Burj Al Arab épület által tervezett Tom Wright, magassága eléri a 321 méteres, 66 emeletes, és a legmagasabb épület teljesen hotelként használt. Az épület áll, egy mesterséges szigeten található 280 m offshore a Perzsa-öbölben. Burj Al Arab tulajdona Jumeirah. A szálloda gyakran nevezik csillagos 7. Úgy ítélik túlzás azok a turizmus területén. Az is látható, mint egy módja annak, hogy "legyőzte" a többi hotel aki felhívta a csillagok 6. 2. Jumeirah Beach Jumeirah Beach leghíresebb strandja Dubaiban. Ez a strand húzódik akár 7 km, osztva hét strandok és a strand minden hosszú szakaszokon a mérföldet. 2 Beach olvasztott minden Jumeirah Park, és a Wild Wadi. 3. Burj Khalifa Burj Khalifa egy példa a legnagyobb és legszebb építészeti. Towers, 153 emelet magas, az eget a város Dubai. Az épület részeit foglalja magában a szálloda, iroda, lakossági lakás minden luxus létesítményeket. 4. Palm Jumeirah Palm Jumeirah-mindent meg kell, hogy élvezze a hihetetlen nyaralás. Beleértve a nevét a világhírű szálloda, idegenforgalmi helyek lenyűgöző, luxus divat és a bevásárlóközpontok. Akár csak pihenni szeretne, vagy merüljön el a nyaralás teljes pihenés és szórakozás, ez egy igazán inspiráló hely. Utcák Café szendvicseket Örményország Örményország egy olyan ország, amely nem messze az európai országok és így Törökországgal. Bár az ország meglehetősen egyedülálló, mert az első keresztény állam a világon, de úgy érzi, az ország nem látott ételt Örményország nem sokban különbözik a legtöbb általában, az európai országokban. Kenyér és leves étel, vagy a Pasta mindig könnyen beszerezhető. Az emberek itt is szeret enni gyümölcsöt
2.
3. Örményország / Örmény Köztársaság
4.
5. egy hegyvidéki ország a dél-kaukázusi régió Eurázsia. Található északi részén Nyugat-Ázsia, határos Törökország a nyugati, Georgia északra. Örményország egységes, többpárti, demokratikus Burma:. Mivel a 9. században, amíg a 13. században ez a város volt a fővárosa Királyság pogány, az első ország, a mely egyesíti a régiók lesznek Mianmar Modern. A század folyamán, több mint 10.000 templomok és pagodák Yangon néven is ismert Rangoon, az egykori fővárosa Burma (Mianmar) és a főváros Yangon Régió. Yangon a legnagyobb város az országban, ahol a lakosság több mint öt millió, és a kereskedelmi központ agan Város neve Bagan (korábbi nevén Pagan) egy ősi város (óváros) régióban található Mandalay a burmai / mianmari. Mivel a 9. században, amíg a 13. században ez a város volt a fővárosa Királyság pogány,
6.
7. Maynmar
8.
9. olyan ország, amelynek lakossága többségében buddhista vallást, de a város Yangon látjuk emlékei a katolikus egyház nagyon régi. Szent Mária-katedrális egy régi katolikus templom található Hotel sokrétű szoba teret kapszula, ami azt jelenti, csak egy talpalatnyi csak illik csak aludni rebaan megtalálható több országban, például Japánban, Szingapúrban vagy Malajziában. A kapszula szálloda meg akarja találni az éjszakai élet
10.
11. hongkongi?
12.
13. egy csomó helyen! tényleg sok! Most azt szeretnénk, hogy megtalálja a helyét eldönteni, hogy milyen szórakoztató? ha meg akarja találni szórakoztató, mint éjszakai piacon sokféle lehet átlátni a lenti videót (amellett, hogy a fényképek, ahogy az a korábbi cikkben), ez a hely a Nelson Street, amikor kilép az MTR állomás lesz utasításokat a kilépéshez Szállítás Makaó Hong Kong mindig ott van, minden nap, és mindig ott van minden órában, így nem kell aggódnia, hogy egyenesen a pulthoz, vegyél egy jegyet, várjon az óra az indulás, aztán a Makaóban. Bizonyára szeretné tudni, hogyan jut el Makaó Hong Kong, az első hang nagyon könnyű. Szállítás Makaó Hong Kong mindig ott van, minden nap, és mindig ott van minden Makaó Makaó vagy Macau már a város tele van szórakoztató, amelynek székhelye a határos Guangdong tartomány északi és szemben a Dél-kínai-tengeren. A város már nem titok, hogy legalizálta a világ szerencsejáték helyek legszebb a világ Helyek legszebb a világhírű - Világ nagyon széles valóban nem tudom képzelni, hogy hány turista látványosságok is látogatható minden ország a világon, és talán, ha meg akarjuk látogatni egyesével biztosan tart nagyon sokáig, és még akkor is, ha tudja. Amikor beszélünk, a turisztikai hely van a világon minden bizonnyal nagyon változatos, és van egy szépség, hogy változik, de vannak, akik úgy gondolják, hogy vannak olyan területek, amelyek kivételes szépségű és híres a világban, de vissza a turisztikai attrakció, bár szépség van egy nagyon érdekes, de nem sokkal több látogatót jelent kevésbé ismert a világ szemében nem?, és ha van egy csomó látogató a világ minden tájáról biztos lehet benne, hogy a pontok valóban nagyon híres. Nos, itt van néhány legszebb kirándulóhely információ birtokában az egyes országok szerint sepengatuhan voltam már híres turisztikai helyek a világon.
14.
15. 1. Indonézia Kuta Beach Bali
16.
17. Kuta Beach Bali déli Denpasar, Bali fővárosa az Indonéz Köztársaság kínál hatalmas szépség, a parton, és jól ismert a világ szemében.
18.
19. Komodo-sziget
20.
21. Az úgynevezett Komodo Island egy sziget találtam sok ritka állatok védi az állam az Indonéz Köztársaság. A Komodo szigetén, hogy található Nusa Tenggara szigetek pontosabban a keleti sziget Sumbawa mellett élvezheti a természetes szépség egy sziget is élvezhetik a természeti táj a vadon élő állatok, amelyek ritkán találták, hogy a sárkányok. Mount Bromo lenyűgöző szépsége a hegyi amelynek tulajdonosa Mount Bromo valóban vonzzák a helyi és a külföldi turistákat.
22.
23. Mount Bromo
24.
25. tudsz találkozni Probolinggo, Kelet-Jáva, Indonézia. 2. Japán a Mount Fujiyama Fuji, határán található a Shizouka és Jamanasi prefektúra is érdekes, hogy látogassa meg a turisták számára. Hegyek, amelyek jellemzői a végén egy réteg jég, hogy a legszebb turisztikai foltok a világhírű. Legszebb helyén, a világhírű
26.
27. Ueno Park
28.
29. Az egykor gyönyörű kert tele virágokkal jellemző Japánban készült, friss hangulatú egy turisztikai és minden bizonnyal nagyon hatásos. Ueno Park egy hatalmas kert területén található Tokió Japán és az egyik legismertebb idegenforgalmi helyek a világon.
30.
31. 3. amerikai Niagara Falls
32.
33. A vízesés van egy nagyon nagy lenyűgöző szépségét a látogatók. Vízesés található, mely a nemzetközi határ között az Egyesült Államok és Kanada egy híres kirándulóhely a világon, és a sok látogató, akik szeretnék látni a szépség, a vízesés nagyon figyelemre méltó. Grand Canyon Grand Canyon nagy kanyon létre a Colorado folyón. Ez kirándulóhely egy nagyon híres kirándulóhely, és gyakran látogatják a látogatókat különböző Negar, mert úgy érzi, csodálatos természeti szépsége nem lesz elégedett, ha ellátogat ezeket a kincseket csak egyszer. Antilop-kanyon legszebb turisztikai hely a következő Amerika Antilop-kanyon, ez a kanyon egy turisztikai hely is nagyon híres a világ szemében, a szépség, a falak világítanak, mint a nap sugarai hogy helyet a belsejében lesz nagyon szép és hangulatos. Antilop-kanyon található oldal, Coconino Ország, Arizona, Egyesült Államok.
34. 4. Anglia
35. tóvidék Turisztikai látnivalók a brit Ez egy hegyi, hogy van egy nagy tó, sok turistát, akik jönnek turisztikai látványosságok, mint például a Lake District az Egyesült Királyságban. Cambridge csodálatos légkört Cambridge, Egyesült Királyság, kilátással a folyóra és régi épületek, amelyek még mindig jól karbantartott.
36.
37. 5. Thaiföld Koh Chang
38.
39. Ha a Thaiföldön sok üdülőhelyek kínálnak kiemelkedő természeti szépség és híres a világban az egyik Koh Chang. YAG tengeri park nagyon zsúfolt ez a Thailad látogatók a világ minden tájáról, mert a szépség, a hely csendes és nyugodt, hogy a turisták otthon érzik magukat a kirándulóhely. Koh Samui Koh Samui egy kirándulóhely, hogy is egyre több külföldi turistát különösen a nyári időszakban minden bizonnyal sok turista, akik ellátogatnak a helyét. Mong Kok a legteljesebb bevásárló és szilárd
40.
41. Hongkongban,
42.
43. A start a bevásárlóközpont, üzlet akár a lakónegyedben, meglátogatta Mongkokban

No comments:

Post a Comment