!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, October 14, 2015

La fața locului turistic preferat al lumii.

La fața locului turistic preferat al lumii.

Plimbare nu a fost finalizat (379)
 (Partea 379), Depok, West Java, Indonezia, 6 septembrie de 2015, 1:40).

La începutul anului 1982, după ce am renuntat ca funcționar public la Direcția Generală de Superior Ministerul Educației Educației și Culturii, prima dată vizita sau călătoresc în străinătate, pentru că vor școlii de la California State University, Fresno, California.

 Escortat tatăl meu și mama și nouă frați și surori eu prin aeroportul Halim Perdana Kusuma International, în cazul în care Indonezia nu are aeroport Soekarno-Hatta. Când m-am urcat la bordul avionului de Japan Airlines (JAL) Jumbo 747, un avion de mare pe două niveluri, ruta escală la Aeroportul Changi, Singapore și Aeroportul Narita, Tokyo, înainte de a continua spre zbor San Francisco Tokyo. De la San Francisco am urcat în avionul în orașul Fresno Air California. La aeroport Fresno, am luat părinții mei adoptivi Bob Stump și soția lui (Dee), deoarece eu locuiesc în această familie timp de mai multe luni, înainte de m-am mutat la apartament este adiacent la Masjid Fresno, care este situat la numai 50 de metri distanță de campusul de la Universitatea de Stat din California, Fresno.

 Este de înțeles Indonezia (Jakarta), atunci când nu este modern, așa cum este acum, nu multe mall-uri (super market), nu există nici o taxă rutieră, asa ca atunci cand m-am oprit în tranzit la avioane Schimbarea aeroportului Changi JAL alții, deși numai trei ore, am folosi în jurul valorii de aeroporturile Changi . Când modernă aeroport Changi deja, există o modalitate de a merge, scari de aeronave trunchi și complex comercial plin de viață umplut cu o varietate de produse care nu au deținut Halim Perdana Kusuma.

 Am admirat kecanggigan și la începutul anului modern aeroport Changi, îmi place vine dintr-un sat mare (Jakarta), față de stat oraș ca Singapore. Am condus la Tokyo de la Singapore, coincidență de informațiile pe care le obține în avion, fiecare străin care de tranzit în Tokyo, li sa dat o viză liber pentru a vizita Japonia, timp de trei zile. Fiecare peumpang JAL spre țări străine și de tranzit din Tokyo, acordat de facilități JAL cazați gratuit timp de trei zile, la Hotel Nikko Narita.

 Eu folosesc de această ocazie pentru a vizita diverse facilități turistice în orașul Tokyo. Când a aterizat pe aeroportul Narita primul a intrat în primăvară, care este doar de iarna intermitent, aici mă simt un sentiment de rece (rece) a fost pentru prima dată în țară zăpadă cum ar fi Japonia. De la aeroportul Narita am urcat într-un serviciu de transfer majors autobuz orașe Tokyo (oraș zori), până la orașul în zori orașului Tokyo, suntem înregistrarea în agenția de turism local, care a condus ne uităm la diverse atractii turistice din Tokyo, variind de la creșterea NHK Tower, o plimbare cu tur cu barca râul care împarte orașul Tokyo, în cazul în care ambarcațiunile de a face perle artificiale, palat japonez împăratului, în cazul în care ceaiul Warung, și alte locații turistice. Admir la Tokyo (acum are o populatie de 40 de milioane de euro, net sa o dată, precum și în alte orașe am vizitat vreodată cum ar fi Osaka. De la Osaka la Tokyo ne o călătorie cu trenul rapid. Tokyo, deși dens populate, foarte rar întâlni congestie pe drum (Traffic Jam) , probabil pentru că Tokyo are deja un sistem sofisticat de transport public, variind de la metrou (sub drum), trenuri monorai și alte facilități de transport public sunt trafic bun și bine organizat.

Alte excursie de vizitare am făcut a fost în paralel cu vara, de obicei, campusuri în luna iunie elevilor (vara) poate fi oprit, și pentru studenții care doresc să-și continue colegiu (pe termen scurt) este de asemenea permis. Unversitas studia, de obicei, în Statele Unite, există patru semestre, semestrul de iarnă, primavara, vara, toamna și jumătate de sezon. În semestrul de vară în 1983, am manfatkan să se plimbe Americii. Dis-de-vara am autostopul elevii privat student din Malaezia (Hishamuddin), a studiat la Fresno cheltuiala loc de MARA burse. De la Fresno la San Francisco pentru a lua trei ore, una din unicitatea acestui oraș este arhitectura a locuitorilor casei, au fost influențate de cultura arhitectural al Germaniei, Franța, Țările de Jos, Irlanda și cultura de origine europeană parte, știind orașul este locuit de oameni care vin din mai multe culturi diferite ale Europei , de asemenea, de China (China Town), Filipine și multe alte țări.

 Din San Francisco am explora coasta Californiei, în orașul de Los Angeles, aproximativ cinci ore, în acest oraș am ajuns la Disney Land și multe alte site-uri turistice. N-am luat în orașul San Diego, aici am putea vedea Sea World si alte turismul marine. Luni la doi și un al treilea de vară am încercat călătorit cu ajutorul unui autobuz (Grey Hound), cu bilete de sezon bilet valabil două luni, ceea ce înseamnă că biletele de sezon acest autobuz putem schimba-schimbare la autogara fără a cumpăra un nou bilet. Itinerarii suntem Fresno la Los Angeles, de la Los Angeles ne-am îndreptat spre Tucson și orașul Phoenix din Arizona, apoi la Dallas și Houston, Texas, în Texas ne-am îndreptat către orașul El Paso, El Paso am trecut de orașul Trijiudad Juarez (Mexic). Din Texas ne-am îndreptat Albuqaque, Alabama înainte de a merge la Missouri, și a continuat să Virginia, orașul Philadelphia, înainte de orașul New York. Fiecare oraș și turistice site-uri din statul luăm timp să-l văd, uneori pentru că nu există transport public ne oprim kemdaraan personal la site-uri turistice (Deturnarea).

 La acea vreme, turistii straini sunt încă permis să urce pe Statuia Libertății pe capul statuii (acum interzis). Când era încă acolo WTC cladire geamana, ultimul etaj este prevăzut pentru turisti. Înainte de Philadelphia, noi am fost capabil de a vizita Washington DC. În timpul călătoriei de mult că am dormit pe la statia de autobuz de autobuz Arau, doar lăsați lucrurile mele într-un dulap acolo, și toalete pentru scăldat la această stație. Mi-am petrecut noaptea (stați la un hotel), a avut atunci când a ajuns în New York, stau la Youth Hostel-una de zece, pașapoarte și valorilor depozitate în fața biroului. Înțeles camerele ocupate de turisti tanar din Franța, Germania, Mexic și alte țări, (timpul costa 3 $ pe noapte sejur foarte ieftine mai ales atunci când rata de schimb a fost de $ 1:. Rp 500, -

Atunci când în orașul Memphis am văzut casa care a făcut Elvis Presley Museum. În Grey Hound Bus Tour lăsăm urme în statele din sud la New York, Acasa Cauta statele nordice înainte de a reveni la Fresno. Spre deosebire de Statele Unite, care este foarte largă (50 de state), în timp ce țările europene sunt țări relativ mici, cum ar fi țara am vizitat vreodată cum ar fi Olanda, Germania, Austria, Ungaria, Spania și. În această țară am vizitat tempay multe atracții, cum ar fi Berlin, Humburg, Amsterdam, Haga, Budapesta, Viena, Madrid, Sevilla, și alte locații turistice, cum ar fi zona unde islamul a decis o dată regate din Spania și în alte locații turistice.

 Călătorit în Statele Unite este diferit dacă am folosit autobuzul, că în Europa vom folosi mai multe trenuri. Dacă în timpul SUA ne dacă vrei să mănânci alimente kosher mergem la magazin (mini piață), aparținând musulman local sau un musulman din Pakistan, India și Orientul Mijlociu și Africa de Nord, apoi în Europa pentru turiști musulmani, de obicei, vizita retaurant (restaurant), care administrate de musulmani locale sau musulmani de origine turcă au fost larg răspândite în Europa, în special Germania și Franța.

 La fața locului turistice preferate în Duna

Vacanta este cu siguranță un lucru foarte placut, mai ales în cazul în care intenționează să își petreacă vacanța în străinătate. Ei bine, aici voi discuta locuri turistice de interes în jurul lumii.

 JAPONEZĂ

o mulțime de țară cires de obiecte Excursii la Japonia trebuie să fie distractiv. Există atât de multe locuri din Japonia au fost interesante și merită o vizită. Dacă aveți de gând pentru a ajunge acolo, există destul de o mulțime de servicii de ghid care te va duce să se bucure de frumusețea din Japonia. 1.Ueno Park cu celebrele flori de cires japoneze sunt foarte frumoase. Dacă doriți să vă bucurați de frumusețea acestei flori, vin la Ueno Park în primăvara anului care au avut loc în jurul valorii de martie-mai. Ueno Park a fost cel mai faimos loc și a fost site-ul de Japonia turistice cele mai de dorit de a face Hanami, și anume un picnic timp ce se bucură de înflorire a flori de cires.

 2. Fuji-Q Highland Turism Japonia aceasta o formă de parcuri de distracții, care servesc plimbari mai palpitant, dintre care unul este un roller coaster, care este foarte mare, cu o traiectorie lungă. Ueno Park a fost cel mai faimos loc și a fost site-ul de Japonia turistice cele mai de dorit de a face Hanami, și anume un picnic timp ce se bucură de înflorire a flori de cires.

 3. Disney Resort, Tokyo un parc de distracții construit în orașul Tokyo, o mulțime de plimbari pe care le putem bucura aici, da, probabil, nu cu mult diferite de cele din Dufan Ancol, Jakarta, Indonezia distracții al cărui nume nu poate fi separată de pemaianan Air, care zboară, Coster, poate fi doar un loc care face mai atractivă în Japonia. Dar atunci când este privit de la numele "Disney" pare mai complet.

 OLANDA

 Țările de Jos nu este cunoscut doar pentru moară de vânt numai. Olanda este una dintre cele mai populare atractii turistice din lume. Nu vă puteți simți liniștea împrejurimilor naturale din locurile cerești. Oamenii de acolo sunt foarte prietenos și frumos. Puteți beneficia cu ușurință de facilitățile de închiriere de vacanta. Alegerea cum ar fi case de vacanta de închiriere, ajutându-vă pentru a reduce costul sejurului. 1. Volendam Unul dintre faimoasa atracție turistică în Țările de Jos este de a Valendam., Unde putem face poze cu costumul "Londo" ala de pescari vechi de școală. Da, trecutul Volendam este un sat de pescuit, dar a devenit acum una dintre atracțiile de turiștii străini care vizitează Țările de Jos. Volendam este situat în Ijsserlmeer invecineaza apele Marea Nordului. Dacă de la Aeroportul Internațional Amsterdam Schipol este de aproximativ 30 km și de orașul în sine este Amsterdaam aproximativ 20 km. Inițial Volendam este în zona portuară a Edam, un oraș-brânză producătoare în Țările de Jos. Când Edam construi propria portul, Volendam apoi sa desprins și a format într-un sat de pescuit Volendam. Atmosfera și case în Volendam a fost frumos, curat si bine intretinut. Deși mic casă mică și împreună, proprietarii foarte vizibile ale casei trebuie să aibă grijă de casă și lingkungannnya bine. Fost 2. Keukenhof, Lisse Una dintre atracțiile turistice din Olanda, care sunt, de asemenea merită să vizitați este Keukenhof, obiectivele turistice, cum ar fi Gradina Botanica sau grădină de flori. Atracții olandezi aceasta situat în orașul de Lisse, Keukenhof este situat în partea de sud a Olandei, și anume în orașul Lisse, aproximativ 30 de minute cu autobuzul de la Amsterdam. Parc cu o suprafață de aproximativ 80 de hectare, aceasta este, de asemenea, cea mai mare grădină de flori din Europa, asa ca a fost numit Grădina Europei. Nu este surprinzator, Keukenhof a devenit una dintre cele mai populare destinații turistice din Olanda. Pe baza informațiilor am, în fiecare primăvară mai mult de sapte milioane de flori au fost crescuți pentru a atrage vizitatori. Trebuie remarcat faptul că nu numai lalele pot fi întâlnite, dar și diferite tipuri de flori, cum ar fi zambile, narcise, chiar orhidee. Mai mult de 800.000 de vizitatori din tara si strainatate vin la acest parc în fiecare an. Pentru iubitorii de flori și iubitori de fotografie, drept "obligatorii" pentru a vizita Keukenhof. Și asigurați-vă că vă aduce un aparat de fotografiat pentru a surprinde frumusețea acestui grădină de flori. 3. Canal Cruise, Amsterdam Amsterdam este cel mai vizitat destinație în Europa, cu milioane de vizitatori care vin să exploreze frumosul oraș în fiecare an. Acesta este un oraș foarte bine planificate, în secolul 17 orașul este centrul economic al lumii și astăzi capitala partid al Europei. Acesta nu este un oraș foarte mare toate atracțiile principale ale orașului sunt ușor accesibile pe jos. Acest oras este un amestec perfect de istorie și arhitectură modernă. Orașul este mândru de mediul său tolerant și liberal. Statistic vorbind Sunt nu au date exacte, dar acest oraș a depășit cele mai importante orașe ale Europei în numărul de biciclete, canale, poduri, teatre, piete etc. Cel mai bun timp pentru a vizita Amsterdam Cel mai bun timp pentru a vizita Amsterdam este lunile iulie și august, ca urmare a climatului în timpul lunilor sunt cele mai bune. Deși nu extreme, Amsterdam este un paradis pentru vizitatori pe tot parcursul anului. Chiar vizita Amsterdam în offseason este de a avea propriile sale avantaje, după cum veți găsi reduceri consistente pe toate companiile aeriene, hoteluri și restaurante. In Amsterdam, veți găsi o serie de festivaluri și evenimente continuă să aibă loc pe tot parcursul anului. În Amsterdam, Olanda, există un turneu de-a lungul canalului de apă, care este foarte impresionant pentru turiști. Tour invită turiștii descoperi atmosfera orașului de la Amsterdam de-a lungul malului. Numele turneului care nu este străin de acest lucru este de la Amsterdam Canal Cruise.

 FRENCH

 Reveni tema de călătorie, de data asta am să-ți spun unele obiective turistice care trebuie să fie vizitate, dacă sunteți în statul francez. Următoarele locuri sunt necesare vin tur atunci când vizitați în statul francez 1. Turnul Eiffel, Paris Desigur, cel mai la fața locului turistic prins primul atenția multor oameni și valoare obligatorie vizita dumneavoastră este Turnul Eiffel. Deoarece acest loc un bun multe milioane de cupluri doresc să propună, dragoste Express, luna de miere, etc. Turnul Eiffel a fost construit în sine în anii 1887 între Sampat 1889, pentru a sărbători un secol de la Revoluția Franceză, cu o inaltime de 275 de metri. Oricum nu nyesel deh vin aici mai ales în timp ce aduce partenerul tau 2. Louvre, Paris Louvre a devenit cel mai faimos dintre toate galeriile de artă, și este acasa, la artă și istorie decât vă puteți scutura o bagheta de la. Leonardo da Vinci Mona Lisa (La Giaconda) rânjet zâmbet enigmatic, dar veți găsi mai mult de 35.000 de alte piese aici, de la antichități la Modern Art. Sfat Bonus: adăugarea o piramidă Louvre modernă, atractivitatea onoarea francez cu Egiptul antic (și folosit ca locația Codul Da Vinci). 3. Palatul de la Versailles, Versailles Trecerea de la Paris și la interior găsim Palatul Versailles, casa de regi și regine ale Franței până la La Ghilotina ia capetele lor. Palatul ramane si este un mod minunat de a petrece o zi cu Sala Oglinzilor, grădini magnifice și fântâni și înconjurat de un oraș care are unele dintre cele mai bune restaurante din zona (inclusiv Paris). 4. Riviera franceză, Cannes și Monaco Riviera Franceza este o destinatie plaja preferata pentru glitterati, cu unele dintre plajele cele mai exotice din lume susținută de unele dintre cele mai luxoase hoteluri, oportunități de luat masa și distragerile cumpărături pot fi găsite oriunde pe planetă. Vremea este caldă în timpul iernii și fierbinte în timpul verii, dar nu ratați Festivalul de Film de la Cannes și stelele din lumea filmului, dacă sunteți este posibil.

 ENGLISH

 Engleză este renumit pentru numai fotbal nu numai. Dar, desigur, multe magazine istoria și locuri de interes pentru a vizita. Dacă aveți posibilitatea de a veni în Marea Britanie, unele dintre locurile interesante și activitățile pot fi vizitate. 1. Turnul Londrei Turnul Londrei, situat în centrul Londrei este o relicvă a istoriei și a servit familia regală de sute de ani. În afară de aceasta, de asemenea, a servit ca turn de închisoare, arsenal și chiar o grădină zoologică. Acest turn este, de asemenea, acasa, la coroana regala pe care le puteți vedea. Turnul este deschis de marți până sâmbătă începând cu ora 10:00 la 18:00 ora locală. Cu o taxă de intrare de 17 de euro (circa Rp..230 mii), puteți vizita unul dintre locurile vizitate de mulți turiști în acest. 2. Tower Bridge, Londra o structură și site-urile cele mai impresionante din capitala, Tower Bridge din Londra a trecut pe Tamisa, deoarece 1894 și este unul dintre reperele cele mai cunoscute din lume. Aici puteți vedea mecanismele și panouri de informare explica despre tehnologia folosită de-a lungul anilor pentru a menține Tower Bridge mișcare. Puteti vizita acest loc în fiecare zi începând de la 10:00 la 18:30, cu plata de 7 euro (circa Rp.95 mii). 3. Big Ben turn Big Ben a devenit de mult un simbol al orașului de la Londra. Un turn cu ceas mare situat la capătul de nord al Palatului Westminster din Londra Acesta este al treilea cel mai mare turn cu ceas din lume. Dacă sunteți la Londra, nu este posibil să pierdeți ocazia de a viziona ceasul a început pe bifarea 31 mai 1859 acest lucru. În opinia seară de 96,3 metri de mare turn va fi mai frumos, deoarece lumini de aur galben de Palatul Westminster decorate. Big Ben a fost odată cel mai mare turn cu ceas cu patru laturi din lume, dar apoi a învins Allen Bradley-Clock Tower din Milwaukee, Wisconsin, Statele Unite ale Americii.

 EMIRATELE ARABE UNITE

Emiratele Arabe Unite are două stări de oraș reprezentative, și anume Abu Dhabi și Dubai. Avantaje turistice detinuta de Dubai, deoarece Dubai bazat pe comerțul cu servicii și investiții pentru creșterea economică. Acest lucru este în contrast cu Dhabi Abu care se bazează pe comertul cu petrol. Deci, aici, am compilat o listă a unora dintre cele mai bune obiective turistice în

 Dubai.

1. Burj al Arab Burj Al Arab este un hotel de lux situat în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Burj Al Arab clădire, proiectat de Tom Wright, ajunge la o înălțime de 321 de metri, 66 etaje si este cea mai inalta cladire este complet folosit ca un hotel. Imobilul se afla pe o insula artificiala situat 280 m în larg în Golful Persic. Burj Al Arab este detinuta de Jumeirah. Hotelul este adesea menționată ca stea 7. Acesta este considerat un hiperbolă de cele din domeniul turismului. De asemenea, este văzută ca o modalitate de a "bate" alte hoteluri care au apelat lui stele 6. 2. Jumeirah Beach Jumeirah Beach este cea mai faimoasa plaja din Dubai. Această plajă se întinde până la 7 km, împărțit în șapte plaje și plajă fiecare lungi de mile. 2 Beach condensat în fiecare Park Jumeirah, și Wild Wadi. 3. Burj Khalifa Burj Khalifa este un exemplu de cea mai mare și cea mai uimitoare arhitectura. Turnuri, 153 etaje atinge cerul în orașul Dubai. Cladirea include părți ale hotelului, spatii de birouri, rezidential Apartament cu toate facilitățile de lux. 4. Palm Jumeirah Palm Jumeirah are tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura o vacanta incredibila. Inclusiv numele hotelului de renume mondial, locuri turistice sunt uimitoare, de moda de lux și mall-uri. Fie că doriți doar să vă relaxați sau cufunda-te într-o vacanță plină de relaxare si divertisment, acesta este un loc cu adevărat inspirat pentru a vizita. Strazi Café Sandwich în Armenia Armenia este o țară care nu este departe de țările din Europa și așa cu Turcia. Deși țara este destul de unic, pentru că așa cum primul stat creștin din lume, dar se simte țara nu este văzută de alimente în Armenia nu este cu mult diferit de cele mai multe, în general, și a țărilor din Europa. Pâine și Supă vas, sau Paste fi întotdeauna ușor de obținut. Oamenii de aici, de asemenea, îi place să mănânce fructe
2.
3. Armenia / Republica Armenia
4.
5. este o țară muntoasă din regiunea Caucazului de Sud a Eurasia. Situat în partea de nord a Asia de Vest, marginita de Turcia la vest, Georgia la nord. Armenia este un unitar, multi-partid, Burma democratic:. Încă din secolul al 9-lea până în secolul al 13-lea acest oraș a fost capitala Regatului Pagan, primul regat care unește regiunile care vor fi Myanmar Modern. In timpul secolului al, există mai mult de 10.000 de temple si pagode Yangon asemenea, cunoscut ca Rangoon, este fosta capitala a Birmaniei (Myanmar) și capitala Yangon Regiunea. Yangon este cel mai mare oras din tara cu o populatie de peste cinci milioane de euro, si este centrul denumirea comercială Agan orașului Bagan (denumit anterior Pagan) este un oraș antic (oraș vechi) situat în regiunea de Mandalay în Myanmar / Birmania. Încă din secolul al 9-lea până în secolul al 13-lea acest oraș a fost capitala Regatului Pagan,
6.
7. Maynmar
8.
9. este o țară a cărei populație este de religie majoritară budist, dar în orașul Yangon putem vedea relicve ale Bisericii Catolice a avut foarte vechi. Catedrala Saint Mary este o biserica catolică veche situată în spațiu Camere de hotel multiple capsulă, ceea ce înseamnă doar un petic de se potrivesc doar doar pentru somn rebaan pot fi găsite în mai multe țări, cum ar fi Japonia, Singapore sau Malaysia. Hotelul capsulă doriți să găsiți viața de noapte
10.
11. Hong Kong?
12.
13. o mulțime de locuri! într-adevăr o mulțime! Acum doriți să găsiți un loc să decidă ce fel de divertisment? dacă doriți să găsiți divertisment ca piață de noapte cu o mare varietate Puteti vedea prin videoclipul de mai jos (în plus față de fotografiile evidențiate în articolul precedent), această locație este în Nelson Street, atunci când ieși din stația MTR va fi instrucțiuni pentru a ieși Transport la Macao din Hong Kong este întotdeauna acolo în fiecare zi și este întotdeauna acolo în fiecare oră, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji, merge direct la tejghea, cumpara un bilet, așteptați pentru ora de plecare, apoi a mers la Macao. Cu siguranță vrei să știi cum să ajungi la Macao din Hong Kong, prima notă este foarte usor. Transport pentru Macao de la Hong Kong este întotdeauna acolo în fiecare zi și este întotdeauna acolo în fiecare Macao Macao sau Macau este deja un oras plin de divertisment, care se află în provincia Guangdong riverane în nord și cu care se confruntă Marea Chinei de Sud. Orasul nu mai este un secret faptul că legalizat lumea jocurilor de noroc cele mai frumoase locuri din lume cele mai frumoase locuri din renume mondial - Lume sunt foarte larg, într-adevăr nu ne imaginăm cât de multe obiective turistice care pot fi vizitate în orice țară din lume, și, poate, dacă doriți să vizitați unul câte unul ia cu siguranță un timp foarte lung, și chiar și atunci dacă este capabil. Atunci când vorbim despre locurile turistice din lume cu siguranță este foarte diversă și, de asemenea, are o frumusete care este variat, dar sunt unii care cred că există unele site-uri care au frumusețea excepțională și celebru în lume, dar din nou pe atracție turistică, deși frumusete are un foarte interesant, dar nu are mult mai multe de vizitatori inseamna mai putin cunoscute în ochii lumii nu-i așa?, iar în cazul în care are o mulțime de vizitatori din întreaga lume pot fi siguri că site-urile sunt într-adevăr foarte faimos. Ei bine, aici sunt unele dintre cele mai frumoase informațiile loc turistic posedat de fiecare țară în funcție de sepengatuhan eram deja puncte turistice celebre din lume.
14.
15. 1. Indonezia Kuta Beach Bali
16.
17. Kuta Beach Bali este situat în partea de sud a Denpasar, capitala Bali a Republicii Indonezia oferă frumusețea extraordinară a coastei și este bine cunoscut în ochii lumii.
18.
19. Komodo Island
20.
21. așa-numita Komodo Island este o insulă găsit multe animale rare sunt protejate de către stat a Republicii Indonezia. De pe insula Komodo, care este situat in Nusa Tenggara Insulele tocmai în partea de est a insulei Sumbawa, în plus față se bucură de frumusețea naturală a unei insule se pot bucura, de asemenea, peisajul natural al animalelor sălbatice, care sunt rareori a constatat ca dragoni. Muntele Bromo frumusete uimitoare a muntelui care este deținută Muntele Bromo este într-adevăr atrage turiști autohtoni și străini.
22.
23. Muntele Bromo
24.
25. poți întâlni în Probolinggo, Java de Est, Indonezia. 2. Japonia Muntele Fuji Fujiyama Mount, situat la granița de Shizouka și Yamanashi Prefectura, de asemenea, interesant pentru a vizita pentru turisti. Munții care au caracteristici în cele din urmă cu un strat de gheață, care este cele mai frumoase locuri turistice din lume faimoasa. Cele mai multe locuri frumoase din faimosul
26.
27. Ueno Park
28.
29. O grădină frumoasă odată umplut cu flori tipice din Japonia a făcut o atmosferă proaspătă într-o turistic și cu siguranță foarte impresionant. Ueno Park este o gradina enorma, care se află în Tokyo Japonia și este unul dintre cele mai renumite locuri turistice din lume.
30.
31. 3. american Niagara Falls
32.
33. Cascada are o frumusete foarte mare uimitoare pentru vizitatori. Cascada care se află la frontiera internațională dintre SUA si Canada este un loc turistic celebru în lume și mulți vizitatori care doresc să vadă frumusețea cascadei este foarte remarcabil. Grand Canyon Grand Canyon este un canion mare creat de râul Colorado. Acest loc turistic este un loc turistic foarte celebru și vizitat adesea de vizitatori din diferite Negar, pentru că se simte o frumusețe naturală uimitoare, nu vor fi îndeplinite în cazul în care vizita aceste atractii doar o singură dată. Antelope Canyon cel mai frumos loc turistic în următorul America este Antelope Canyon, acest canion este un loc turistic este, de asemenea, foarte faimos în ochii lumii, cu frumusețea a pereților sunt aprinse ca razele de soare face loc în interior devine foarte frumos și fermecător. Antelope Canyon este situat în Page, Coconino Tara, Arizona, Statele Unite ale Americii.
34. 4. Anglia
35. Atractii turistice Lake District din Marea Britanie este un munte care are un lac mare, multi turisti care vin la obiective turistice, cum ar fi Lake District din Marea Britanie. Cambridge atmosferă minunată în Cambridge Marea Britanie cu o vedere la râu și clădiri vechi, care sunt încă bine întreținute.
36.
37. 5. Thailanda Koh Chang
38.
39. În cazul în care pentru Thailanda există mai multe statiuni care ofera o frumusețe naturală remarcabilă și renumit în lumea unul din Koh Chang. YAG parc marin a fost foarte aglomerat la acest vizitatori Thailad din întreaga lume, din cauza frumusetea locului este liniștită și pașnică pentru a face turiștii se simtă ca acasă în loc turistic. Koh Samui în Koh Samui este un loc turistic, care, de asemenea, a atras mulți turiști străini mai ales în timpul verii cu siguranță mulți turiști care vizitează locul. Mong Kok este cumpărături mai completă și solidul
40.
41. Hong Kong,
42.
43. începutul mall, magazin până la zona rezidențială, vizitarea Mongkok

No comments:

Post a Comment