!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, October 2, 2015

La majoria dels llocs turístics preferits a Indonèsia.

El viatge no va ser acabada (377)

(Part cents setanta-set), Depok, Java Occidental, Indonèsia, 27 de setembre de 2015, 13:32).

La majoria dels llocs turístics preferits a Indonèsia.

A més de l'illa de Bali, Indonèsia sembla tenir l'encant dels llocs turístics bonics i fins i tot molt més bonic i molt digne de visitar i mai serà oblidat pels turistes que mai han visitat, entre d'altres:
Parc Marí de Raja Ampat, Papua Pels bussejadors i amants del món submarí del parc, és un paradís de busseig que presenta una gran quantitat de vida marina és increïble. Una de les atraccions més famoses del parc marí Raja Ampat. Aquesta zona es coneix com el Coral Reef Paradís o el paradís dels esculls de coral per bussejadors del món. Atraccions del Raja Ampat parc marí es troba a Papua Occidental.

Raja Ampat és un nou barri de la gran diapositiva districte wilaya divisió amb 4,6 milions d'hectàrees. Aproximadament el 85% de la superfície total dels oceans, mentre que la resta és un grup d'illes i atols de corall alguns 610 illes. Dels centenars d'illes de canya només 35 illes estan habitades per pobles indígenes.

Raja Ampat no només són considerats com l'objecte de la Natura d'Indonèsia en forma de parc marí més gran d'Indonèsia, però també creu que té una riquesa de la vida marina al món. Revelar Atraccions panoràmiques Raja Ampat parc marí va començar quan un bus mestre nacional holandès anomenat Maxx Ammer va visitar la regió el 1990.

Atraccions Raja Ampat parc marí és una àrea d'esculls de corall amb una riquesa de la vida marina al món, té almenys 1300 espècies de peixos, 600 espècies de corall i 700 espècies de musclos, per no parlar dels diferents tipus de tortugues, algues i meduses. La major riquesa a tota la zona del triangle de coral del món, és a dir, les Filipines, Indonèsia i Papua Nova Guinea.

Donada l'amplitud de les atraccions aquàtiques Papua Raja Ampat parc marí i una rica varietat de vida marina, llavors vostè pot triar un punt per iniciar la immersió. Al voltant de l'illa de Kri, es pot veure la bellesa dels esculls de coral i moltes espècies de peixos, que és increïble, incloent els tipus de Queensland mer, pàmpol, pagre, mer, taurons d'escull, la tonyina, el peix napoeleon, barracuda, i Trevelly gegant.

Altres llocs de busseig en atraccions de Parc Marí Raja Ampat Papua està en Sardina de Corall amb una profunditat d'uns 10 metres. Aquest lloc serveix una gran varietat de peixos incloent peixos lloro que tenen colors brillants. Si vols provar la sensació d'estar en un túnel de roca, es pot bussejar al voltant de les illes Kaboei Bay Roca. Hi ha una cala sota d'un túnel de roca. Kaboei Bay Rock també va trobar coves de corall habitats per ratpenats ole, i en alguns llocs es troben restes d'ossos humans.

Hi ha molts altres llocs de busseig a Raja Ampat Papua Atraccions Parc Marí per visitar, com El Paso, Fam Island i l'illa de Misool. A més de gaudir de la riquesa de la vida marina, també es pot gaudir dels llocs històrics sota el mar, inclosos els vaixells de guerra i avions de combat que es va enfonsar en aigües Atraccions Papua Raja Ampat parc marí. No només això, també es pot gaudir de la bellesa de la regió Atraccions illes Raja Ampat Papua parc marí en un estat de prístina, llacuna, i la badia encara està protegit, té una extensió de platges impressionants i aigua de mar cristal·lines.

Vostè està interessat en visitar atraccions parc marí Papua Raja Ampat pot partir de Jakarta i altres grans ciutats del Domine Eduard Osok, Sorong, Papua Occidental. Vols des de Jakarta a Sorong generalment trànsit a Makassar o Manado. De Domine Eduard Osok, pot procedir immediatament a les atraccions Raja Ampat parc marí amb un munt de vaixells ràpids berkafasitas a 10 persones a un cost d'aproximadament US $ 3,2 milions en cada sentit durant 4 hores.

No butlleta especial per entrar en l'interès de la zona d'aigua Raja Ampat parc marí. No obstant això, el cost de llogar un vaixell de motor, els bussos d'equips i instructors que van des de centenars de milers de milions de rupies en una immersió. Procés de Busseig es porta a terme habitualment en moltes ocasions per gaudir dels llocs de busseig són diferents. Per tant, és aconsellable bussejadors van a suprimir l'import de la despesa que és relativament car.

Les atraccions de Papua Raja Ampat parc marí, pot obtenir existeixin instal·lacions suficients en alguns centres turístics, com a l'illa de Kri, Waigeo, Mansuar i Misool. Algunes estacions van fixar el preu és relativament car pel fet que presenta una instal·lació completa. Si véns amb un pressupost més baix, el complex de propietat del govern podria ser una opció.

Una altra alternativa per gaudir de les atraccions del parc marí Papua Raja Ampat és per l'elecció de quedar-se al vaixell amb el vaixell contractat Pinisi que ha estat modificat específicament per a activitats de busseig als pocs dies. El vaixell compta amb kafasitas màxim de 14 persones a un cost de prop de 90.000.000-110.000.000 per a un creuer d'una setmana.

Paradís submaríCom un dels primers parcs marins en el món, la bellesa del món submarí de Bunaken, Manado Sulawesi del Nord són molt coneguts en la comunitat internacional, especialment per als bussejadors. De fet, el 2005, Bunaken ha esdevingut un patrimoni de la humanitat després del govern d'Indonèsia per registrar Bunaken a la UNESCO. Amb una superfície d'aproximadament 75.625 hectàrees, els amants del busseig es fan malbé pels molts lloc de busseig. Bunaken Parc Marí té un punt de busseig de 20 punts, 12 dels quals són a l'illa de Bunaken. Nombre de punts de busseig possiblement podria augmentar juntament amb el nombre de bussos que exploren la bellesa submarina de Bunaken.
Del lloc de busseig de 20 punts, la majoria dels favorits entre altres a Home Village, Lekuan, Fukui Point, Mandolina ponit i East Bunaken. Els bussejadors que visiten amb freqüència el lloc de busseig Bunaken té un favorit diferent. Per exemple, el bus que li agrada bussejar taurons puntuals tenen diferents favorit dels bussejadors que cerquen conèixer manta ratlles. Els fotògrafs submarins cavallets de mar feliços mirant, sèpia extravagant i altres objectes fotografia macro que existeixen sota el mar.


El nivell de visibilitat en l'aigua arriba als 20 metres, de vegades, quan estic bon nivell de visibilitat pot arribar als 35 metres. Vostè pot veure la bellesa dels esculls de coral del Parc Marí de Bunaken, que és un dels millors del món. Hi ha aproximadament 390 espècies dels esculls de coral de colors és increïble. Berlekak-dent forma única amb esquerdes fins a una petita cova o túnel sota el mar que no es pot trobar en altres llocs.

Illa Derawan situada a l'arxipèlag de Derawan, districtes Derawan, comtats Berau, Borneo del Nord, unitat Derawan illa morfologia és bertopografi plana costanera plana. Platja de sorra té un pendent d'al voltant de 7 ° - 11 ° amb una amplada de 13,5 a 20 metres.

En les aigües circumdants són un parc marí i famosos com el busseig turístic (busseig) amb una profunditat d'uns cinc metres. Hi ha una gran varietat de vida marina, com el calamar (sípia), llagostes, tub de peixos (peixos ghostpipe), pop (octopus bluering), nudibranquis, Cavalls de mar (hipocamps), cinta de l'anguila (anguiles de la cinta) i skorpion peixos (peixos escorpí ).

En una roca a una profunditat de deu metres, hi ha un escull conegut com el "gallet paret blau" perquè l'escull amb una longitud de 18 metres hi ha una gran quantitat de peixos (peixos gallet gallet vermell de dents).

Derawan és una illa amb tons de color marines dels punts de vista de blau i verd, sorra blanca i suau, files de palmeres a la costa, amb un petit bosc al centre de l'illa, que és l'hàbitat de diverses espècies de plantes i animals i la bellesa natural de la part inferior oceà impressionants. No es sorprengui si aquesta illa podria superar files tercer com una destinació de busseig de classe mundial i fer d'aquesta illa una illa de somni per als bussejadors.

Al voltant de l'illa Derawan, tants com 28 punts de busseig ha estat identificat. Per explorar tot aquest punt, almenys, es triga uns 10 dies amb una immersió en cada punt. Per passar d'un punt a un altre, els visitants poden utilitzar els vaixells. Mentrestant, els visitants també poden explorar l'illa a peu.

Dr. Carden Wallace del museu tropical Queensland, Austràlia ha examinat la riquesa marina de l'illa Derawan i va trobar més de 50 tipus de arcropora (animals marins) en un escull de corall. Ningú sembla si Derawan illa és famosa per ser la tercera més alta del món com una destinació internacional de busseig.

Els esculls de corall a l'arxipèlag de Derawan generalitzada a tota l'illa i carbonitzat en Derawan arxipèlag. Hirst-cama en aquestes illes inclouen Long Island carbonitzat, masimbung cremada, buliulin carbonitzat, Pinaka carbonitzat, va cremar i muaras tababinga carbonitzats.

Tipus d'Coral a Derawan arxipèlag consta de perifèrics, esculls de barrera i atols. Aquest atol que s'ha format a l'illa i es conforma en un llac d'aigua salada. "Enquesta remolc Manta 2003" mostra una cobertura mitjana dels esculls de corall al llarg illa és 24,25% i 34,88 per als corals durs i vida de l'escull. Els esculls de corall a l'illa Derawan té una cobertura mitjana de corall de corals durs 17,41% i 27,78% de cobertura de corall viu. Amb el nombre d'espècies 460-470 suggereix que això sigui una gran riquesa de biodiversitat segons després de Raja Ampat arxipèlag.

Coral Reef principals àrees:

longitud de la part occidental de la illa (d'entrada i canal)
muaras amb una alta diversitat de corals, el valor saludable i estètic de corall
coral malalungun, alta diversitat amb una estructura complexa amb una gran varietat d'hàbitats
grans hàbitats coral·lins rics
Estudi de peixos de corall al 2003 va mostrar que aquesta illa produeix 832 espècies. A més, s'estima que hi ha almenys 1.051 espècies en les aigües Berau amb gobes espècie dominant (Gobiidae), lábridos (Labridae), i damisel·les (Pomacentridae).

A vegades, quan s'asseu a l'extrem del pont de fusta que condueix al mar, podem veure a les tortugues verdes i enrere sobre la superfície de l'aigua clara. En bussejar també acompanyem les tortugues que neden al voltant de nosaltres. De tant en tant fins i tot les tortugues que semblen donar voltes per la casa de camp es troba a la costa de l'illa. A boca de nit, algunes tortugues van pujar a terra i posen els seus ous allà.

Els visitants també poden revisar les altres illes al voltant Derawan. Per exemple: Illa de Beneficència, Maratua, i l'illa kakaban que té la seva pròpia singularitat. Ratlla blava (mantes), que ha arribat a 3,5 metres d'ample de població a l'illa de Beneficència. De fet, també es poden trobar, si la sort, ratlla negre amb àmplies "envergadura" de 6 metres. Mentre que l'illa té una kakaban única forma d'un llac prehistòric al mig del mar, l'únic a Àsia.

Les espècies típiques i protegides que es poden trobar entre els crancs de coco (cranc dels cocoters), balenes, dofins (Delphinus), la tortuga verda (Chelonia mydas), carei (erethmochelys fimbriata) i dugong (Dugong dugon). Els crancs de coco es poden trobar a l'illa i Maratua kakaban. Papa es pot trobar al voltant de l'illa Maratua en una estació en particular, mentre que els dofins voltant de l'illa Setmama, Beneficència, kakaban, Maratua i muaras carbonitzats.

Les tortugues es poden trobar al voltant de Long Island, Derawan, Setmama, Caritat i Maratua i dugongs a Long Island i Setmama. Altres espècies úniques de manta ratlles (birostris manta), ubicat a l'illa de cavallet de mar pigmeu Caritat ia l'illa Setmama i Derawan.

Instal·lacions i allotjament
Derawan proporcionar instal·lacions com cabanes, equip de busseig, llanxes ràpides i restaurants. Derawan illa també ofereixen allotjament que no és massa car, que és administrat pels vilatans.

Aquestes cases són sortints simples prop de 100 metres al mar perquè els habitants puguin veure lliurement una varietat de colors peixos i tortugues que passen lliurement sense molestar a ningú. El menú del dinar és molt senzill amb un menú principal dominant de peix de mar i menjar enllaunat, sens dubte no resti protagonisme de l'atmosfera gaudi dia i nit en aquesta illa.

Accés
Per arribar a l'illa Derawan, els turistes poden volar durant aproximadament 3 hores a Balikpapan, Kalimantan Oriental, amb avió des de Jakarta, Surabaya, Java o Denpasar.

Des Aberdeen, encara ha de volar a Cap Redeb busseig una hora amb avió, KAL Star, Deraya o DAS. A més, Cap Redeb també es pot arribar per mar, amb l'embarcament de Samarinda, la capital de Kalimantan Oriental Tarakan, la capital del nord de Borneo a Cap Redeb seguit pel lloguer d'una llanxa.

Viatge a l'illa de Lombok.
Lombok, West Nusa Tenggara (població en 2001: 2.722.123 habitants) és una illa en el Menor Illes de la Sonda o Nusa Tenggara estan separats per l'estret de Lombok de Bali en Sebelat Ales Estret a l'oest i est de Sumbawa. L'illa és aproximadament esfèrica amb una mena de "cua" al costat sud-oest d'una longitud d'aproximadament 70 quilòmetres. Aquesta àrea de l'illa aconseguint 5.435 km², col·locant-ocupa el 108 de la llista d'illes es basa en la mesura del món. La ciutat principal de l'illa és Mataram.

L'illa de Lombok és famosa per la seva bellesa natural de l'exòtica i fascinant. L'illa de Lombok, no només té tres illes Gili. A més de Gili Trawangan, Gili Air i Gili Meno. L'illa de Lombok encara té alguna cosa de dic igualment bonic. Un només Gili Kondo situat a l'est de l'illa de Lombok.

L'illa de Lombok s'ha convertit en una de les icones del turisme d'Indonèsia, la bellesa de l'illa és insuperable a Indonèsia, l'hospitalitat Sasak la gent, la bellesa de les platges que són molt blanca, esculls de coral i la riquesa biològica extraordinària, esplendor de la Muntanya Rinjani i cultural singularitat Sasak moltes invitacions i admiració turistes nacionals i estrangers.

La bellesa de l'illa de Lombok i eksotismenya tindrà vostè i la seva parella convidar per a una lluna de mel aquí. El mateix succeeix amb exotisme Gilis Island també us convidem a gaudir de la bellesa de l'illa.

Aquesta illa és una de les dues illes més grans de propietat de la Província de West Nusa Tenggara. La bellesa del paisatge, fent de la illa de Lombok per ser una destinació de lluna de mel, que és també desitjable. Quan vostè ha de saber on són els peus han d'intensificar, la bellesa de Lombok pot ser explorat en aquest viatge.

Amb platges meravellosament màgic, majestuós Mont Rinjani i espectacular vida marina per descobrir, l'illa de Lombok a West Nusa Tenggara té moltes destinacions turístiques, tant en terra com en mar. No és d'estranyar llavors que són les destinacions més populars de West Nusa Tenggara.

Només has de visitar aquí per sentir les grans onades de surf a la costa sud. Desafia als teus agalles per pujar al cim del volcà. Llogar una bicicleta i una moto per moure als carrers al llarg dels camps d'arròs. En qualsevol lloc que desitgi temps meghabiskan, vostè no serà decebut amb l'espectacular bellesa natural aquí.

Altres visitants a Lombok opten per passar el seu temps a l'illa de Gili-Gili, una illa tropical aïllada, amb platges són magnífiques i l'entorn de luxe.

Els habitants originals de Lombok són Sasak, Lombok és també la llar dels hindús de Bali i també un nombre de xinesos, javanesos, Bugis i àrabs.

Algunes persones Sasak abraçar la fe islàmica Wektu telu didefinisikann com "Islam tres vegades" en referència a les seves oracions tres vegades al dia i diferents amb els musulmans que resen 5 vegades al dia. Wektu telu és una religió única que incorpora les antigues tradicions i les creences islàmiques, aquestes creences es troben només al nord de Lombok. Els que se sotmeten a aquesta creença són musulmans, però al mateix temps es sotmeten a rituals tradicionals. Exemples com cerimònia Nyiu a terme després de cent dies mor algú. Les famílies de persones que van morir regals com roba, raspalls de dents i menjar perquè la persona morta es calma al cel.

Altres festes religioses celebrades a principis de la temporada de pluges (octubre a desembre) o la temporada de collita (abril-maig) amb les celebracions en els pobles de tota l'illa.

Cultura Sasak és molt important per a la força i les habilitats físiques i una gran quantitat de costums locals mereflesika aquesta cultura. Peresehan és una tradició local que combina la lluita entre els dos homes que van utilitzar un bastó llarg i un petit escut en forma de gàbia bujung de pell de vaca.

La música i la dansa són molt importants en la cultura Sasak. Va ballar una dansa tradicional durant les cerimònies importants. Aquesta dansa es va originar de dansa de guerra, com el tambor Beleq (bombo) fins Cupak Gerantang popular que explica la història d'amor i romanç.
Visiteu l'únic Pura Lingsar, una combinació de balinesa hindú temples i creences Wektu telu en un sol complex.
Al voltant i comprat en l'horitzó de la ciutat de mercat Surandi. Hi ha alguns llocs per fer picnic encantador per relaxar-se.

Posa a prova la teva sort amb una visita a la pista de carreres en les Salakalas camp. La cursa se celebra tots els diumenges. Mira els joves genets en una forta competència a la línia de meta, on el guanyador es memberika victor somriure. Aquesta cursa és molt important per a la nit abans de la cursa, els vilatans es massatges seus cavalls, i de tant en tant toca música gamelan de calmar els cavalls.

Desafia als teus agalles per pujar a les altures de la Muntanya Rinjani. A una altitud de més de 3.700 metres sobre el nivell del mar, aquest majestuós muntanyisme volcànica prendrà almenys tres dies i no es recomana per a persones amb trastorns del cor. Una vegada que els pics de fatiga se li pagarà pel paisatge natural d'Indonèsia notable.

Sent la sorra a les plantes dels peus i nedar en l'aigua costanera escumós en la Kuta Lombok Sud. Sorra blanca i espectaculars vistes al mar aquí fan d'aquest lloc com una destinació turística habitual corba. Visita Nyale Pesca Kuta durant el festival anual, en general, celebrada al febrer o març i gaudir de la festa i processó en color.

Prendre el sol i el surf a les boniques platges de Batu Bolong. Aquesta platja rep el nom de les grans pedres amb forats al centre. Assegureu-vos que vostè se sent inusualment bonic capvespre quan el sol va començar a enfonsar-se en la Muntanya Agung Bali amb colors flamejants increïbles.

Aprendre sobre la història local i visitar Meruya Palau de l'Aigua a Mataram, la capital de Lombok. Aquest lloc va ser construït el 1744 i antigament va ser una sagnant guerra entre els Països Baixos i els residents de Bali al segle 19.

Gaudiu de la tranquil·litat del temple més gran de Lombok, Pura Meru, situat darrere del parc aquàtic. El temple, que durant segles va ser dedicada a la Trimurti hindú de Brahma, Vhisnu, i Shiva.
Lloc per viatjar en avió es pot prendre de Jakarta, Surabaya, Denpasar, Bali, a la ciutat de Mataram.
Bukit Tinggi
A. Informació general

Ciutat de Bukittinggi, Sumatra Occidental és una ciutat històrica, ciutat bressol de les tres grans herois d'Indonèsia, i també una ciutat amb un encant exotisme turístic. Bukittingggi té tots els criteris per convertir-se en objectius turístics per als visitants. A la ciutat que va fer 17 de desembre com l'aniversari d'aquesta es troba la Torre del Rellotge, que és un símbol de la ciutat, una relíquia de la història colonial i museus cultura Minangkabau i de Bung Hatta Palace.

Administrativament Bukittinggi ja ha començat a formar-se en l'època colonial holandesa. Holandès va fer Bukittinggi com Gemeentelijk Resort o alguns municipis Gaseta basada en 1828 juntament amb 32 altres Gemeentelijk Resort a Indonèsia. Aquest estat fa Bukittinggi quan ja ha Gemeenteroad o el govern autònom de la majoria ha de ser controlat pels holandesos. A Singapur també va establir una fortalesa anomenada "Fort De Kock". La fortalesa segueix intacta i servir com un dels atractius de la història. La ciutat també és utilitzat pels oficials holandesos que es troben a les colònies orientals per descansar.

Durant l'ocupació japonesa, Bukittinggi rebatejat des de Fort de Kock Taddsgemente ser Bukittinggi Si Yaku Sho amb l'addició del que avui és el districte de Agam. El Japó també va establir un transmissor de ràdio més gran illa de Sumatra pel bé de la propaganda. També d'acord amb el govern local, els japonesos també fan Singapur com el comandament militar 25 per al control de les forces militars a Sumatra, Singapur Tailàndia.

Després de la independència d'Indonèsia, Bukittinggi no serveixen de lluita defensiva central per a la independència. Fins i tot al desembre de 1948 fins a juny de 1949, Londres va ser utilitzat com la capital del Govern d'Emergència de la República d'Indonèsia (quaderns internacionals), dirigit pel Sr. Sjafroedin Prawiranegara. La decisió va ser emesa pel president després de la Yogyakarta va caure en mans dels Països Baixos com a conseqüència de l'agressió militar de la Segona. Després d'això Bukittingti designada com la capital de Sumatra, i el 1959 va fer la capital de Sumatra Central. Després del desenvolupament de Sumatra Occidental, Bukittinggi servir com la capital de Sumatra Occidental abans que finalment en 1978 va ser traslladat a la ciutat de Padang.

Bukittinggi ampli abast al voltant de 250,239 km2 que consisteix en turons i valls. Els pujols es troben a la ciutat de Nova York és una sèrie de cinturó de cadena de muntanyes. Al costat del turó, la ciutat també està envoltada de partida muntanya és la Muntanya Merapi, la Muntanya Singgalang, i la muntanya de sagú. L'existència de tres muntanyes és la raó per la ciutat de Nova York és també coneguda com la Ciutat Tri Arga. Configuració de la ubicació geogràfica Bukittinggi muntanyós i no està per sobre de 900 m snm (sobre el nivell del mar), fent que l'aire a la ciutat de Nova York i fresc.

B. Funcions
Potencial turístic de Bukittinggi, Sumatra Occidental en el càlcul dels governs locals, van representar gairebé el 30% dels ingressos totals (Regional Ingressos original). Certament, no és sorprenent, ja que el potencial per al turisme a la ciutat és relativament complet. El turisme de natura objecte Bukittinggi recolzada per la presència de turons que envolten la ciutat. Ambient típic de les muntanyes amb l'aire fresc fa Bukittinggi podria ser un alliberament d'estrès per als turistes. Extensió verd del paisatge del turó és també molt adequat per als amants de la fotografia objectius. La bellesa de l'ull es pot menjar quan els turistes es trobaven a la ciutat de la vall.

Com un dels centres de cultura Minangkabau, Bukittinggi prototips actuals de la cultura Minangkabau. Cases de disseny, pakaiaan, el llenguatge de la cuina típica es poden trobar a Bukittinggi. En gairebé tots els racons, Bukittinggi presents cases Gadang cultura típica Minangkabau. Les cases estan perfectament alineats amb sostres en forma de banya de búfal. En aquestes cases, els turistes també poden gaudir de les escultures modelades Minangkabau enumerats en les parets de la casa. Els locals segueixen utilitzant tradicionals robes quotidianes Minangkabau.

L'atmosfera del matí a la ciutat de Bukittinggi també se sent especial. Paisatge Sunrice amb el cel blau segueixen evitant combinat amb la silueta dels turons són molt adequat per ser utilitzat com una pantalla. Aquests llocs poden ser objecte de totes les direccions de la brúixola. A la nit, sobretot quan hi ha una celebració, llums intermitents de colors i focs artificials freqüent a la ciutat de Bukittinggi.
Una altra característica que es pot trobar turistes a Bukittinggi és a prop de les atraccions naturals Sianok canó. Bukittinggi Distància amb Sianok canó es pot arribar per terra durant aproximadament tres hores. En el camí els visitants també poden aturar a gaudir dels atractius de la Torre del Rellotge, un bastió de Ford de Kock, així com coves herència colonial japonès. Cal no oblidar, una altra característica de Bukittinggi són la forma dels objectes que serpentejants. En Bukittinggi cantonada coneguda o corbat 44 Ampek vintena Ampek arribar a Llac Maninjau. Viatjar voltant de la cantonada proporcionarà una altra sensació, sobretot per als turistes que agraden de conduir.

C. Localització
Ciutat de Bukittinggi és un municipi situat a la província de Sumatra Occidental. Geogràficament, se situa en 100.210-100.250 graus de longitud est i entre 00.760 a 00,190 LS. Si l'estirada de la capital de Sumatra Occidental de Padang, Bukittinggi es troba a uns 90 km al nord-est.

D. Accés
L'accés a la ciutat de Londres es pot arribar des de moltes ciutats a l'oest de Sumatra. Quan s'utilitza un telèfon fix, els turistes poden utilitzar creuada Sumatra carretera que s'estén des de la província de Lampung a NAD. Medium, per als turistes que utilitzen les rutes aèries, els turistes poden utilitzar el punt d'acomiadament a Padang per l'exèrcit més seeked. Pel que fa a la visita als diferents punts d'interès dels turistes Bukittinggi poden utilitzar diversos mitjans de transport públic estan disponibles de manera uniforme a Bukittinggi

E. Allotjament i Altres Serveis
Per donar suport al sector turístic es troba actualment a Londres hi ha 43 peces de dues estrelles i un pressupost més 11 mes / hostal / casa de camp. L'existència d'aquest tipus d'allotjament és també per donar suport al paper de Singapur com una base d'operacions per al turisme a la província de Sumatra Occidental.

Pel que fa al restaurant i el restaurant, a Londres restaurants i restaurants, especialment a la regió, Els Lambuang. En aquesta zona, els visitants poden mimar el seu paladar amb la Minangkabau menjar típic. No gaire lluny de la zona dels Lambuang, i prop de llocs d'interès, diverses agències de viatges també estan disposats a servir als turistes viatge. Afers Mitjà i botigues de records, a la zona dels Lambuang també ofereix una varietat de souvenirs i records de Bukittinggi.


Sabies que a Bandung tantes atraccions que es poden visitar i molt atractiu. Així que la propera vegada si anem a Bandung tractar de passar pels atractius turístics existents a continuació:

Atraccions turístiques a la ciutat de Bandung:

Gedung Estat Bandung i Gasibu
Lluita Monument - Jl. Dipatiukur
Zoològic de Bandung - Jl. Castell
Bandung Institute of Technology - Jl. Ganesha
Taman Ganesha - Jl. Ganesha
Parc de Trànsit - Jl. Sumatra
Ancians parc - Jl. Cisangkuy
Govern Office Park Bandung
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Braga
Centre Comercial Jl. Cihampelas
Museu Pos Indonèsia - Jl. Cisanggarung.
Mandala Museu Wangsit Siliwangi
Museu de la Conferència Asiàtic-Africana
Plaça i Gran Mesquita - Jl. Àsia Àfrica
Museu Sri Bagudà - Jl. South Rim
Punts d'interès turístic al nord de Bandung:

Curug Dago - Terminal Dago
Forest Park Dago Pakar Cova i els Països Baixos / Japó
Curug Omas - Jardí Maribaya
Arena Pesca Bonica - Lembang
Prismàtics Boscha estrelles - Lembang
Mercat tradicional - Lembang
Giri Jaya Forest Park - Lembang
Campaments Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
Upas - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Plantació de te Subang - West Java
Ciater Hot Springs
Flower Garden Cihideung - Jl. Sergent Bajuri
Campament Esperit; Sahabat Alam - Jl. Sergent Bajuri
Curug Cimahi - Cisarua
Punts d'interès turístic al sud de Bandung:

Kawah Putih - Ciwidey
Campaments Rancaupas - Ciwidey
Banys tèrmica Ciwalini - Ciwidey
Plantació de te Rancabali - Ciwidey
Plantació de te Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
Hi ha Cipanunjang - Pangalengan
Cileunca - Pangalengan
Lloc Gunungpadang - West Java
Cràter Kamojang - Paseh Java Occidental
Atraccions turístiques a Bandung West:

Sabates i bosses centre Cibaduyut
Pujols de pedra calcària - Padalarang
Embassament Ciburuy - Padalarang
Saguling - West Java
Banys Cipanas - West Java
Cova Pawon - West Java
Sang Hyang Tikoro - West Java
Atraccions turístiques a Orient Bandung:

Naturalesa Muntanyes Manglayang
Curug Cinulang - Cicalengka
Cràter Kamojang
Temple Cangkuang i Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Yogyakarta és una important destinació turística en Java, Indonèsia, amb molt d'encant que no ha estat revelat.


Fa mil anys, Yogyakarta era el centre de l'antic regne Mataram pròspera i té una alta civilització. Aquest regne que va fundar el temple de Borobudur és el major temple budista al món, 300 anys abans de Angkor Wat a Cambodja. Un altre temple relíquia temple de Prambanan, Istana Ratu Boko Palau, i dotzenes d'altres temples han estat restaurats o que encara estan enterrats sota terra (veure Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment