!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, October 2, 2015

Suosikki turisti paikkoja Indonesiassa.

Ratsastaa ei päättynyt (377)

(Osa kolmesataaseitsemänkymmentäseitsemän), Depok, Länsi-Jaavalla, Indonesiassa 27. syyskuuta 2015 13:32).

Suosikki turisti paikkoja Indonesiassa.

Lisäksi saarella Bali, Indonesia näyttää olevan viehätys kauniita matkailukohteiden ja jopa paljon kauniimpi ja erittäin kannattaa käydä ja ikimuistoinen matkailijoille, jotka eivät ole koskaan käynyt, muun muassa:
Marine Park Raja Ampat, Papua Sillä sukeltajien ja ystäville vedenalainen maailma puisto, on sukellus paratiisi, joka esittelee runsaasti meren elämää on hämmästyttävä. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä Raja Ampat Marine Park. Tämä alue kutsutaan Coral Reef Paradise tai paratiisi koralliriutat sukeltajat maailman. Sijainti Nähtävyydet Raja Ampat meripuiston sijaitsee Länsi-Papuassa.

Raja Ampat on uusi alueella divisioonan Wilaya piirin laaja dia 4,6 miljoonaa hehtaaria. Noin 85% koko alueen meressä, loput on saariryhmä ja koralli atollien noin 610 saarta. Niistä satoja saaria ruoko vain 35 saaret ovat asuu alkuperäiskansoja.

Raja Ampat saaret eivät ole vain pidetä kohteena Luonto Indonesian muodossa suurin meren puisto Indonesiassa, mutta myös uskotaan on runsaasti meren elämää maailmassa. Paljasta panoraama Nähtävyydet Raja Ampat meripuiston alkoi, kun Alankomaiden kansalainen mestari sukeltaja nimetty Maxx Ammer vieraili alueella vuonna 1990.

Nähtävyydet Raja Ampat meren puisto on alue koralliriutat, jossa on runsaasti meren elämää maailmassa, on ainakin 1300 kalalajia, 600 lajia koralli ja 700 lajien sinisimpukoita, puhumattakaan erilaisia ​​kilpikonnia, levien ja meduusoja. Suurin rikkaus kaikkialla maailmassa koralli kolmion alueella, nimittäin Filippiinit, Indonesia ja Papua-Uusi-Guinea.

Koska leveys vedessä nähtävyyksiä Papua Raja Ampat meren puisto ja runsaasti erilaisia ​​meren elämää, niin voit valita aloituskohta sukelluksen. Ympäri saarta Kri, näet kauneutta koralliriutat ja monet kalalajit joka on hämmästyttävä, mukaan lukien tyypit Queensland Grouper, Pompano, Snapper, Grouper, riutta hait, tonnikala, napoeleon huulikalaa, barracuda, ja jättiläinen trevelly.

Muut sukellus paikkoja Marine Park Nähtävyydet Raja Ampat Papua on sardiini Reef, jonka syvyys on noin 10 metriä. Tämä paikka on tarjolla erilaisia ​​kaloja kuten parrotfish joka on kirkkaat värit. Jos haluat kokeilla tunne olemisen kalliotunnelin, voit sukeltaa ympäri saarta Kaboei Bay Rock. On lahti alla kalliotunnelin. Kaboei Bay Rock totesi myös koralli luolissa asuu lepakoiden Ole, ja paikoin löytyy edelleen ihmisen luita.

On monia muita sukellus paikkoja Nähtävyydet Papua Raja Ampat Marine Park voit tutustua, kuten Passage, Fam Island, ja saaren Misool. Lisäksi nauttia runsaasti meren elämää, voit myös nauttia historiallisia nähtävyyksiä meren alla, myös sota ja Lentomelun että upposi vesillä Nähtävyydet Papua Raja Ampat Marine Park. Paitsi, että voit myös nauttia kauneuden saarten alueen Nähtävyydet Papua Raja Ampat meripuiston tilassa koskematon, laguuni, ja lahti on edelleen suojattu, on venyttää upeita rantoja ja kristallinkirkas merivesi.

Olet kiinnostunut vierailevat nähtävyyksiä Papua Raja Ampat meripuiston voidaan poiketa Jakarta tai muita suuria kaupunkeja Domine Eduard Osok, Sorong, Länsi-Papuassa. Lennot kohteesta Jakarta kohteeseen Sorong yleensä passitusta Makassar tai Manado. Vuodesta Domine Eduard Osok, voit heti siirtyä nähtävyyksiin Raja Ampat meren puistossa joukko nopeita veneitä berkafasitas 10 ihmistä kustannukset noin 3,2 miljoonaa dollaria kumpaankin suuntaan 4 tuntia.

Ei erityisiä lippu päästäkseen vesialueen nähtävyyksiin Raja Ampat Marine Park. Kuitenkin kustannukset vuokrata moottoriveneen, laitteet sukeltajat ja ohjaajien vaihtelevat satoja tuhansia miljoonia rupiaa yhden sukelluksen. Sukellus prosessi suoritetaan tavallisesti monta kertaa nauttia sukellus paikkoja ovat erilaiset. Siksi on suositeltavaa sukeltajat parveilevat tukahduttaa menojen määrä, joka on suhteellisen kallista.

Seudun nähtävyyksiin Papua Raja Ampat Marine Park, voit saada riittävästi tiloja joillakin lomakohteet, kuten saarella Kri, Waigeo, Mansuar, ja Misool. Jotkut lomakohteet asettaa hinta on suhteellisen kallista, koska se esittelee täydellinen laitos. Jos tulet pienempi budjetti, valtion omistama lomakeskus voisi olla vaihtoehto.

Toinen vaihtoehto nauttia nähtävyyksistä Papua Raja Ampat meren puisto on valitsemalla pysyä veneen palkkasi vene Pinisi joka on muokattu erityisesti sukeltamiseen muutaman päivän. Alus on kafasitas enintään 14 henkilöä kustannukset noin 90 miljoonaa-110 miljoonaa risteily viikon.

Vedenalainen paratiisiYhtenä ensimmäisistä meripuiston maailmassa, kauneus vedenalainen maailma Bunaken, Manado Pohjois-Sulawesi tunnetaan hyvin kansainvälisessä yhteisössä, erityisesti sukeltajien. Itse vuonna 2005, Bunaken on tullut maailmanperintökohteeksi jälkeen Indonesian hallitus rekisteröityä Bunaken UNESCO. Kun ala on noin 75 625 hehtaaria, sukellus harrastajat pilata monet sukellus paikalla. Bunaken Marine Park on 20 pisteen sukellus paikalla, joista 12 ovat saarella Bunaken. Lukumäärä sukellus paikkoja voisi lisätä sekä sukeltajien määrä tutkia vedenalainen kauneus Bunaken.
20 pisteen sukellus paikalla, suurin suosikki muun muassa Home Village, Lekuan, Fukui Point, mandoliini ponit ja Itä Bunaken. Sukeltajille, jotka käyvät usein Bunaken sukellus paikalla on erilainen suosikki. Esimerkiksi sukeltaja joka haluaa sukeltaa paikalla hait on eri suosikki sukeltajien, jotka rakastavat etsivät Manta Rays. Vedenalaisen valokuvauksen onnellinen näköinen merihevosia, mahtipontinen seepian, ja muut makro valokuva esineet että olemassa meren alla.


Taso näkyvyys vesi saavuttaa 20 metriä, joskus, kun olen hyvä taso näkyvyys voi nousta 35 metriä. Voit nähdä kauneutta koralliriutat Bunaken Marine Park, joka on yksi maailman parhaista. On noin 390 lajia värikäs koralliriutta on hämmästyttävä. Berlekak-lommo ainutlaatuinen muoto halkeamia jopa pieni luola tai tunneli meri, joka ei ehkä löydy muualla.

Derawan saari sijaitsee saaristossa Derawan, Derawan piirit, maakunnat Berau, Pohjois-Borneo, yksikkö Derawan saari morfologia on bertopografi laakea rannikko plain. Hiekkaranta on kaltevuus noin 7 ° - 11 °, jonka leveys on 13,5-20 metriä.

Ympäröivissä vesissä ovat meren puisto kuuluisa turisti sukellus (sukellus), jonka syvyys on noin viisi metriä. Tarjolla on laaja valikoima meren elämää täällä, kuten kalmari (seepia), hummerit, kala putki (ghostpipe kala), mustekala (bluering mustekala), nudibranchs, merihevosia (merihevosia), ankerias nauha (ribbon ankeriaat) ja kalojen Skorpion (Scorpionfishes ).

Rock syvyydessä kymmenen metriä, on riutta tunnetaan nimellä "sininen seinä laukaista", koska riutta, jonka pituus on 18 metriä on paljon laukaista kala (punainen-hammastettu laukaista kaloja).

Derawan on saari meri-värillinen sävyjä sininen ja vihreä näkemyksiä, valkoinen hiekka pehmeä, rivit palmuja rannikolla, pieni metsän keskellä saarta, joka on elinympäristö eri lajien kasveja ja eläimiä ja luonnon kauneutta pohja henkeäsalpaava merimaisema. Älä ole yllättynyt, jos tämä saari voisi korkeimmille kolmannes maailmanluokan sukellusta määränpää ja tehdä tämä saari unelma saari sukeltajille.

Ympäri saarta Derawan, peräti 28 pisteen sukellus on tunnistettu. Tutkia kaikki tässä kohdassa ainakin se kestää noin 10 päivää yhdellä sukellus kussakin kohdassa. Voit siirtyä paikasta toiseen, vierailijat voivat käyttää aluksia. Samalla kävijät voivat myös tutustua saaren jalka.

Tohtori Carden Wallace trooppisten museo Queensland, Australia on tarkastellut meren rikkaus saaren Derawan ja löysi yli 50 erilaista arcropora (merieläinten) vuonna koralliriutta. Kukaan ei tunnu jos Derawan saari on kuuluisa kuin kolmanneksi eniten maailmassa kansainvälisenä sukellus määränpää.

Koralliriutat saaristossa Derawan levinnyt koko saaren ja hiiltynyt sisään Derawan saaristossa. Hirst-jalkainen näillä saarilla kuuluu Long Island hiiltynyt, palaneen masimbung, hiiltynyt buliulin, pinaka hiiltynyt, palaneen ja hiiltyneen tababinga muaras.

Riutta kirjoita Derawan Saaristo koostuu fringing, este riuttojen ja atollien. Tämä atolli joka on muodostettu saaren ja muodostetaan suolaisen järvi. "Manta hinata tutkimus 2003" osoittaa keskimäärin kansi koralliriuttojen Long Island on 24.25% ja 34,88 kova koralleja ja riutan elämää. Koralliriutat saaren Derawan on keskimäärin koralli kansi kova koralleja 17,41% ja 27,78% elää korallin pinnalla. Kanssa lajimäärä 460-470 viittaa siihen, että tämä on biologista monimuotoisuutta toisen jälkeen Raja Ampat saaristossa.

Coral Reef pääalueeseen:

pituus länsiosassa saaren (tulo- ja kanava)
muaras korkea monimuotoisuus koralli, koralli terve ja esteettinen arvo
malalungun koralli, korkea monimuotoisuutta monimutkainen rakenne erilaisia ​​luontotyyppejä
suuri koralli rikkailla alueilla
Riuttakalat tutkimus vuonna 2003 osoitti, että tämä saari tuottaa 832 lajia. Lisäksi on arvioitu, on olemassa ainakin 1051 lajien vesillä Berau kanssa gobes hallitseva laji (Gobiidae), wrasses (Labridae), ja Käärmeankeriaat (koralliahvenet).

Joskus kun istuu lopussa puinen silta, joka johtaa mereen, voimme nähdä liemikilpikonnia edestakaisin pinnalla kirkasta vettä. Kun sukellus myös mukana kilpikonnia, jotka uivat ympärillämme. Joskus jopa kilpikonnia, jotka näyttävät vaeltaa ympäri mökki sijaitsee saaren. Illansuussa, jotkut kilpikonnia kiipesi maihin ja munimaan siellä.

Vierailijat voivat myös tarkastella muiden saarten ympärillä Derawan. Esimerkiksi: Hyväntekeväisyys Island, Maratua, ja kakaban saari, joka on oma ainutlaatuisuus. Sininen Stingray (Manta Rays), joka on saavuttanut 3,5 metriä leveä väestö saarella hyväntekeväisyyteen. Itse asiassa, löytyy myös-jos onni, musta stingray leveällä "siipien kärkiväli" 6 metriä. Vaikka saari on ainutlaatuinen kakaban muodossa esihistoriallisia järvi keskellä merta, vain yksi Aasiassa.

Tyypillisiä ja suojeltujen lajien että löytyy joukosta kookospähkinä rapuja (Birgus latro), valaat, delfiinit (Delphinus), vihreä kilpikonna (Chelonia mydas), hawksbill (erethmochelys fimbriata), ja Dugong (Dugong dugon). Kookos rapuja löytyy saarella kakaban ja Maratua. Paavi löytyy ympäri saarta Maratua tietyssä kausi, kun delfiinit ympäri saarta Semama, hyväntekeväisyyteen, kakaban, Maratua, ja hiiltynyt muaras.

Kilpikonnia löytyy ympäri Long Island, Derawan, Semama, hyväntekeväisyys ja Maratua ja dugongs Long Island ja Semama. Toinen ainutlaatuinen laji Manta Rays (Manta birostris) sijaitsee saarella hyväntekeväisyyteen ja kääpiö merihevonen saarella Semama ja Derawan.

Ja asuntojen
Derawan tarjoavat mukavuudet, kuten mökkejä, sukellus pyydyksiä, pikaveneiden ja ravintoloita. Derawan saari myös majoituksen, joka ei ole liian kallis jota hallinnoi paikalliset.

Nämä talot ovat yksinkertaisia ​​juts lähes 100 metriä mereen tehdä asukkaat voivat vapaasti nähdä erilaisia ​​värikkäitä kaloja ja kilpikonnia kulkee vapaasti häiritsemättä. Ruokalista on hyvin yksinkertainen kanssa hallitseva päävalikosta merikala ja säilykkeet varmasti ei vähennä nautintoa ilmapiiri päivällä ja yöllä tällä saarella.

Pääsy
Päästä saarelle Derawan, matkailijat voivat lentää noin 3 tuntia Balikpapan, Itä-Kalimantan, lentokoneella Jakarta, Surabaya, Yogyakarta tai Denpasar.

Aberdeen, vielä lentää Kap Redeb sukellus tunti lentäen, KAL Star, Deraya tai DAS. Lisäksi Kap Redeb pääsee myös meritse, jossa lennolle alkaen Samarinda, pääkaupunki Itä-Kalimantan Tarakan, pääkaupunki Pohjois-Borneo Cape Redeb seuraa vuokraamalla moottorivene.

Matka saarelle Lombok.
Lombok, West Nusa Tenggara (väestö vuonna 2001: 2.722.123 asukasta) on saari Pienet Sundasaaret tai Nusa Tenggara erotetaan Lombok salmen Balilla Sebelat Valitettavasti salmen lännessä ja itään Sumbawa. Saari on noin pallomaisia ​​eräänlainen "hännän" on Lounais puolella pituus on noin 70 km. Tämä saari alue saavuttaa 5435 km², sijoittamalla se sijoittuu 108 ulos luettelon saarista perustuu laajuudesta maailman. Tärkein kaupunki saaren on Mataram.

Lombok Island on kuuluisa luonnon kauneutta eksoottinen ja kiehtova. Lombok saari ei ole vain kolme Gili saarilla. Lisäksi Gili Trawangan, Gili Air ja Gili Meno. Lombok saari on vielä joitakin lesbo yhtä kaunis. Yksi vain Gili Kondo sijaitsee itään saaren Lombok.

Lombok Island on nyt tullut yksi kuvakkeet Indonesian matkailun, kauneus saaren on vertaansa vailla Indonesiassa, vieraanvaraisuus Sasak ihmiset, kauneus rannat, jotka ovat hyvin valkoinen, koralliriutat ja biologisen rikkaus satunnaisia, loisto Mount Rinjani ja kulttuurinen ainutlaatuisuus Sasak monia kutsuja ihailua kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​matkailijoita.

Kauneus saaren Lombok ja eksotismenya kutsuu sinut ja kumppanisi häämatka täällä. Samoin kanssa Exotisme Gilis Island myös kutsuvat nauttimaan kauneus saaren.

Tämä saari on yksi kahden suurimman saarten omistama maakunnan West Nusa Tenggara. Maiseman, jolloin saaren Lombok olevan yksi kuherruskuukauden määränpäähän, joka on myös toivottavaa. Kun sinulla on tietää, missä jalat olisi tehostettava, kauneus Lombok voidaan tutkia tällä matkalla.

Rannat kauniisti maaginen, majesteettinen Mt Rinjani ja näyttäviä meren elämää löytää, saaren Lombok West Nusa Tenggara on monia matkailukohteita sekä maalla ja merellä. Ei ihme, että on suosituimpia kohteita West Nusa Tenggara.

Vain vierailla täällä tuntea surffata suuria aaltoja etelärannikolla. Haasta rohkeutta kiivetä huipulle tulivuori. Vuokrata polkupyörän ja moottoripyörä kiertää kaduilla pitkin riisipelloilla. Missä haluat meghabiskan aikaa, et tule pettymään upea luonnon kauneutta täällä.

Muut kävijät Lombok haluavat viettää aikaa saarella Gili-Gili, yksinäinen trooppisella saarella rannat ovat upeita ja ylellisessä ympäristössä.

Alkuperäiset asukkaat Lombok ovat Sasak, Lombok on myös koti hindujen kansan Bali ja myös määrä kiinalaisia, jaava, Bugis ja arabien.

Jotkut Sasak omaksuneet islamin uskoa Wektu telu didefinisikann kuin "Islam kolme kertaa", viitaten niiden rukoukset kolme kertaa päivässä ja erilainen muslimit rukoilevat 5 kertaa päivässä. Wektu telu on ainutlaatuinen uskonto, joka sisältää vanhoja perinteitä ja islamilaisen uskomuksia, nämä uskomukset löytyy vain Pohjois-Lombok. Ne, jotka tehdään tämän uskomuksen ovat muslimeja, mutta samalla tehdään perinteisiä rituaaleja. Esimerkkejä kuten Nyiu seremoniassa jälkeen sata päivä joku kuolee. Perheet ihmisiä, jotka kuolivat lahjoja kuten vaatteita, hammasharjoja ja ruokaa niin, että kuolleen henkilön tulee olla rauhallinen taivaassa.

Muut uskonnolliset festivaalit vietetään alussa sadekausi (lokakuu-joulukuu) tai satokauden (huhti-toukokuu) kanssa juhlallisuuksiin kylissä ympäri saarta.

Sasak kulttuuri on hyvin tärkeää voimaa ja fyysisiä taitoja sekä paljon paikallisia tapoja mereflesika tätä kulttuuria. Peresehan on paikallinen perinne, joka yhdistää välinen taistelu kaksi miestä, jotka käytetään pitkään sokeriruo'on ja pieni kilven muotoinen häkki bujung lehmännahka.

Musiikki ja tanssi ovat hyvin tärkeitä Sasak kulttuuria. Tanssi perinteisen tanssin aikana tärkeitä seremonioita. Tämä tanssi on peräisin sota tanssi, kuten Beleq rumpu (iso rumpu), kunnes Cupak Gerantang suosittu, että kertoo rakkaudesta ja romantiikkaa.
Käy ainutlaatuinen Pura Lingsar, yhdistelmä balilaista hindu temppelit ja uskomukset Wektu telu yhdessä monimutkainen.
Noin ja asioinut markkinoilla Surandi kaupungin siluettia. On joitakin ihania piknik-paikkoja rentoutua ja levätä.

Kokeilla onneasi vierailu raviradalla alalla Salakalas. Kilpailu järjestetään joka sunnuntai. Katsella nuori ratsastajista tiukassa kilpailussa maaliin jossa voittaja memberika hymy voittaja. Tämä kilpailu on erittäin tärkeää, jotta yönä ennen kisaa, kyläläiset hieroo niiden hevosia, ja joskus soittaa gamelan musiikki rauhoittaa hevosia.

Haasta rohkeutta kiivetä korkeuksiin Mount Rinjani. Korkeudessa yli 3700 metriä merenpinnan yläpuolella, tämä majesteettinen tuliperäinen vuorikiipeilyä kestää vähintään kolme päivää ja ei suositella henkilöille, joilla sydänsairaudet. Kun huiput väsymys sinua maksetaan luonnonmaisemaa Indonesia merkittävä.

Tunne hiekkaa jalkapohjiasi ja uida kuohuviiniä rannikkovedet Etelä Kuta Lombok. Valkoista hiekkaa ja upeat merinäkymät täällä tekevät tästä paikasta matkailukohteena tavallista kaareva. Käy Nyale Kalastus Kuta aikana vuotuinen festivaali, yleensä järjestetään helmi- tai maaliskuussa ja nauttia juhla ja kulkue väri.

Aurinkoa ja surffailusta kauniita rantoja Batu Bolong. Tämä ranta on saanut nimensä suuria kiviä kanssa reikää keskellä. Varmista tunnet itsesi poikkeuksellisen kaunista auringonlaskua, kun aurinko alkoi upota Mount Agung Balilla uskomattoman Flaming värejä.

Oppia paikallista historiaa ja vierailla Meruya Water Palace Mataram, pääkaupunki Lombok. Tämä paikka on rakennettu vuonna 1744 ja aiemmin oli verinen sota Alankomaiden ja asukkaat Balilla myöhään 19th century.

Koe rauhallisuus suurin temppeli Lombok, Pura Meru, takana Water Park. Temppeli, joka vuosisatojen ajan oli omistettu hindujen Trimurti Brahma, Vhisnu, ja Shiva.
Sijainti matkustaa lentäen voidaan ottaa Jakarta, Surabaya, Denpasar, Bali, kaupunkiin Mataram.
Kuantan
A. Yleistä

City of Bukittinggi, West Sumatra on historiallinen kaupunki, kaupunki syntyi kolme suurta sankareita Indonesian, ja myös kaupunki, jossa on viehättävä turisti eksotiikkaa. Bukittingggi ovat kaikki kriteerit tulla turisti tavoitteet vierailijoille. Kaupungissa, joka teki 17 joulukuu kuin vuotta tämä on kellotornin joka on kaupungin maamerkki, jäänne siirtomaa historia ja museot Minangkabau kulttuurin ja Bung Hatta palatsi.

Hallinnollisesti Bukittinggi jo alkanut muodostua Hollannin siirtomaa-ajan. Hollanti teki Bukittinggi kuin Gemeentelijk Resort tai joissakin kunnissa perustuu lehdessä vuonna 1828 yhdessä 32 muun Gemeentelijk Resort Indonesiassa. Tämä tila tekee Bukittinggi kun se jo on Gemeenteroad tai autonomisen hallituksen enemmistö on valvottava hollanti. Singaporessa myös perustettu linnoitus nimeltään "Fort De Kock". Linnake on ehjä ja toimii yksi nähtävyyksistä historian. Kaupunki on myös käyttää Alankomaiden virkamiehet, jotka ovat Itä siirtomaiden levätä.

Aikana Japanin miehityksen, Bukittinggi nimeksi Fort de Kock Taddsgemente olla Bukittinggi Si Yaku Sho lisäämällä mitä nyt Agam District. Japani on myös perustanut radiolähetin suurin saari Sumatran vuoksi propagandaa. Myös mukaan paikallishallinnon, japanilainen myös Singaporen 25. sotilasjohdon hallinnasta asevoimien Sumatralla, Singaporessa Thaimaahan.

Kun Indonesian riippumattomuutta, Bukittinggi koskaan toimia keskeinen puolustava taistelua itsenäisyyden. Jopa joulukuu 1948 kesäkuuhun asti 1949 Lontoossa käytettiin pääkaupunki Emergency tasavallan hallituksen Indonesian (PDRI) johti Mr. Sjafroedin Prawiranegara. Päätös tehtiin sopimukset puhemies Yogyakarta käsiin Alankomaiden seurauksena sotilaalliseen hyökkäykseen II. Sen jälkeen Bukittingti nimetty pääkaupunki Sumatran, ja vuonna 1959 tehty pääkaupungissa Keski-Sumatralla. Jälkeen kehitys Länsi-Sumatra, Bukittinggi toimivat pääkaupunki Länsi-Sumatra ennen kuin lopulta vuonna 1978 siirrettiin kaupungin Padang.

Bukittinggi ulottuva noin 250239 km2 koostuu mäkiä ja laaksoja. Hills sijaitsevat New York City on sarja vuorijono vyö. Puolella mäkeä, kaupunki on myös ympäröi Tida vuori on Mount Merapi, Mount Singgalang, ja Mount Saago. Olemassaolo kolme vuoret vuoksi New Yorkin tunnetaan myös kaupungin Tri Arga. Kokoonpano maantieteellinen sijainti Bukittinggi mäkinen ja siellä on yli 900 m merenpinnan yläpuolella (merenpinnan yläpuolella), jolloin ilma New Yorkissa ja viileä.

B. Ominaisuudet
Matkailu potentiaalia Bukittinggi, Länsi-Sumatra laskennassa paikallishallinnon, osuus oli lähes 30% kokonaistuloista (alueellinen Original tulot). Se ei todellakaan ole yllättävää, koska mahdollisuudet matkailun kaupunki on varsin kattava. Luontomatkailu Bukittinggi esine tukee läsnäolo kukkuloita, jotka ympäröivät kaupunkia. Tyypillisiä tunnelma vuoristossa viileä ilma tekee Bukittinggi voisi olla stressi release turisteille. Vihreä lakeus maisema kukkula on myös erittäin sopiva valokuvauksen ystäville tavoitteita. Kauneus silmä voi syödä kun turistit olivat laaksossa kaupungin.

Yhtenä keskuksista Minangkabau kulttuurin, Bukittinggi esillä prototyyppejä Minangkabau kulttuuria. Custom Homes, pakaiaan, kieli tyypillistä ruokaa löytyy Bukittinggi. Lähes joka nurkassa, Bukittinggi esillä gadang talot tyypillinen Minangkabau kulttuuria. Talot ovat siististi vuorattu puhvelinsarvi muotoinen katto. Näissä taloissa, matkailijat voivat myös nauttia kaiverruksia kuviollinen Minangkabau luetellut seinämien talon. Paikalliset silti käyttää perinteisiä Minangkabau arkipäivän vaatteita.

Tunnelma aamulla kaupungin Bukittinggi katsoo myös erityinen. Sunrice maisema sininen taivas vielä vieroksuva yhdistettynä siluetti kukkuloiden sopivat hyvin käytettäväksi näyttö. Tällaiset nähtävyydet voidaan kohdistaa kaikkiin suuntiin kompassin. Yöllä, varsinkin kun on juhla, väri välkkyviä valoja ja ilotulitteita vallalla kaupungin Bukittinggi.
Toinen ominaisuus, joka löytyy turisteja Bukittinggi sijaitsee lähellä luontokohteita Sianok kanjoni. Etäisyys Bukittinggi kanssa Sianok kanjoni pääsee maitse noin kolme tuntia. Matkalla kävijät voivat myös pysähtyä nauttimaan nähtävyyksistä Clock Tower, linnake Fordin de Kock, sekä luolia Japanin siirtomaa perintö. Unohtamatta, toinen piirre Bukittinggi ovat tapa esineitä, mutkainen. Bukittinggi tiedossa tai kaareva kulma 44 ampek kaksikymmentä ampek päästä järven Maninjau. Matkustaminen kulman takana antaa toisen tunne, erityisesti turisteille, jotka rakastavat ajaa.

C. Sijainti
Kaupunki Bukittinggi on yksi kunta sijaitsee maakunnassa Länsi-Sumatralla. Maantieteellisesti se sijaitsee +100,210-100,250 astetta itäistä pituutta ja välillä 00 760-00,190 LS. Jos vetää Länsi-Sumatra pääkaupunki Padang, Bukittinggi sijaitsee noin 90 km koilliseen.

D. Access
Pääsy Lontoon kaupungissa pääsee monissa kaupungeissa Länsi-Sumatralla. Kun käytät lankaverkko, turistit voivat käyttää rajat Sumatran tie, joka ulottuu Lampung maakunnan NAD. Medium, turisteille, jotka käyttävät lentoreitin, turistit voivat käyttää pisteen irtisanomisen Padang edelleen haettiin armeijan. Mitä vierailulla eri nähtävyyksiin Bukittinggi turistit voivat käyttää erilaisia ​​julkisia kulkuneuvoja ovat saatavilla tasaisesti Bukittinggi

E. majoitus ja muita palveluja
Tukeakseen matkailuala on tällä hetkellä Lontoossa on 43 kappaletta sekä tähti ja edullinen hotelli plus 11 mes / Guest House / mökki. Tällainen majoitus on myös tukea rooli Singaporen kotipesä matkailun Länsi-Sumatra maakunnassa.

Mitä ravintola ja ravintola, Lontoossa saatavilla ravintoloissa ja ravintoloita, erityisesti kyseisellä alueella, Los Lambuang. Tällä alalla, kävijät voivat hemmotella niiden makuhermoja kanssa tyypillisiä ruokia Minangkabau. Ei kaukana alueella Los Lambuang, ja lähellä nähtävyyksiä, useat matkatoimistot ovat myös valmiina palvelemaan matkailijoita matkaa. Medium asiat ja matkamuisto ostoksia, alalla Los Lambuang tarjoaa myös erilaisia ​​matkamuistoja ja matkamuistoja Bukittinggi.


Tiesitkö, että Bandung niin paljon nähtävyyksiä, että voi vierailla ja erittäin houkutteleva. Joten seuraavan kerran, jos menemme Bandung yrittää pysäyttää nykyisten nähtävyydet alla:

Matkailukohteet Bandung Kaupunki:

Gedung Sate Bandung ja Gasibu
Struggle muistomerkki - Jl. Dipatiukur
Bandung eläintarha - Jl. Linna
Bandung Institute of Technology - Jl. Ganesha
Taman Ganesha - Jl. Ganesha
Park Traffic - Jl. Sumatra
Vanhukset puisto - Jl. Cisangkuy
Government Office Park Bandung
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Braga
Ostoskeskus Jl. Cihampelas
Museo Pos Indonesia - Jl. Cisanggarung.
Mandala museo Wangsit Siliwangi
Museo Aasian-Afrikkalainen konferenssi
Neliö ja Suuri moskeija - Jl. Aasia Afrikka
Museo Sri Baguda - Jl. Etelä Rim
Turistikohteet Pohjois Bandung:

Curug Dago - Terminal Dago
Forest Park Dago Pakar Cave ja Alankomaat / Japani
Curug Omas - Puutarha Maribaya
Areena Kalastus Bonita - Lembang
Kiikarit Boscha Star - Lembang
Perinteiset Market - Lembang
Giri Jaya Forest Park - Lembang
Leirintäalueilla Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
Upas - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Tea Plantation Subang - Länsi-Jaava
Ciater Hot Springs
Flower Garden Cihideung - Jl. Kersantti Bajuri
Spirit Camp; Sahabat Alam - Jl. Kersantti Bajuri
Curug Cimahi - Cisarua
Turistikohteet Etelä Bandung:

Kawah Putih - Ciwidey
Leirintäalueilla Rancaupas - Ciwidey
Kylpylä Ciwalini - Ciwidey
Tea Plantation Rancabali - Ciwidey
Tea Plantation Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
On Cipanunjang - PANGALENGAN
Cileunca - PANGALENGAN
Sivuston Gunungpadang - Länsi-Jaava
Kraatteri Kamojang - Paseh Länsi-Jaava
Matkailukohteet Bandung West:

Kengät ja laukut Cibaduyut keskus
Kalkkikivi Hills - Padalarang
Reservoir Ciburuy - Padalarang
Saguling - Länsi-Jaava
Kylpyjä Cipanas - Länsi-Jaava
Pawon luola - Länsi-Jaava
Sang Hyang Tikoro - Länsi-Jaava
Matkailukohteita Itä Bandung:

Luonto Mountains Manglayang
Curug Cinulang - Cicalengka
Kraatteri Kamojang
Cangkuang temppeli ja Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Yogyakarta on merkittävä matkailukohde Jaavalla Indonesiassa, jossa on paljon charmia, joka ei ole paljastettu.


Tuhat vuotta sitten, Yogyakarta oli keskellä antiikin Mataram valtakunnan vauras ja on korkea sivilisaation. Tämä valtakunta joka perusti temppeli Borobudur on suurin buddhalainen temppeli maailmassa, 300 vuotta ennen Angkor Wat Kambodžassa. Toinen jäänne temppeli Prambanan temppeli, Istana Ratu Boko palatsi, ja kymmeniä muita temppeleitä on kunnostettu tai vielä haudattu maahan (ks Wisata Candi).

1 comment:

  1. Bluehost is one of the best hosting company with plans for any hosting needs.

    ReplyDelete