!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, October 3, 2015

Els éssers humans han perdut l'harmonització amb la natura.

El viatge no va ser acabada (378)

(Tres-cents setanta-vuit Part), Depok, Java Occidental, Indonèsia, 30 de setembre de 2015, 15:18).

Els éssers humans han perdut l'harmonització amb la natura.

Entre 1960 i 1970 el llogaret ombrívol, i el poble d'aigües amunt del wayn Somber riu i encara desert.
No molts poblada, tots dos (dards Dayak) bugis local i els migrants de Java.
Per arribar al llogaret riu amunt tant del poble de Nova ulu, Balikpapan en general les persones que utilitzen un petit pot (amb una paleta), i quan el riu de nou corrents ràpids (a causa de la pluja) després prendre dies acaben d'arribar al llogaret d'aigües amunt del riu, ara el poble ja estava juntament amb la ciutat de Balikpapan, i el camí d'accés ja era fàcil, ja sigui amb vehicles de doble tracció i la motocicleta.
Els residents locals són predominantment dards Dayak ha estat transmès a quedar-se al poble d'aigües amunt i aigües amunt wayn ombrívol.
La població viu de camps de conreu, però a causa de les condicions del sòl que els agricultors en general el cultiu d'arròs que només es pot collir un cop l'any.
Però en general, a més de cultiu d'arròs, els agricultors generalment intercalats camps amb verdures com el cogombre, papaia, blat de moro i iuca.
Per tant, si l'oferta de les reserves d'aliments d'arròs s'esgota, els agricultors tenen suficients reserves d'aliments de la iuca, el blat de moro o la collita de blat de moro mai obtingudes del bosc,
A més de les fruites com la papaia i els tomàquets estan plantats, els boscos segueixen sent molts durien i rambutà i foc (bosc duku).
Mentre que els plats de peix i altres secundaris generalment són musulmans cérvols caça (cérvol) Dayak diuen salobre, mentre que per als residents locals Kaharingan hindú i cristiana animsme cacen cérvols i porcs.
Els residents no solen caçar python grans quantitats i penjant d'una branca d'un arbre al llarg del riu.
Per això quan fins i tot si al llarg del riu hi ha molts pitó, residents en silenci vaixell amb rems des d'aigües avall a aigües amunt sense interrupció, s'ha dit que molts van morir en un embolcall o pitó trencat és el caçador (soldats) sovint són assassinats a trets el cap de la serp ,
Mentre peixos d'aigua dolça és molt viu al riu fins a l'ull pot veure, perquè el riu està clar.
Els residents solen sovint atrauen els peixos, o col·locant un parany per a peixos de bambú (que anomenem condiment).
Els agricultors que el que era abans de plantar l'arròs, normalment obert terres de cultiu de boscos en flames.
Perquè si els agricultors clara la terra per la tala selectiva (ganivets sol ús / matxet) a dues hectàrees de terra de cultiu porta molts mesos els acabats de crear dues hectàrees de terra de conreu, mentre que quan es crema, només dins d'un període d'una setmana.
No obstant això, els cultivadors locals com ja s'ha experimentat, poden cremar el bosc amb una àrea que es pot mesurar, si vol utilitzar dues hectàrees, i després cremat només dues hectàrees, que tenen formes que els incendis forestals no es propaguen i s'estenen per tot arreu.
Així, la vida domèstica pràctica dels agricultors, fins i tot un dards longhouses Dayak habitada entre 3 a 5 caps de família en una sola casa.
Els seus àpats diaris amb arròs (arròs / arròs), juntament amb el peix, la carn (carn seca) cérvols, i una varietat de verdures, com les fulles de iuca i el cogombre. Que es cullen a si mateixos, i creixen al llarg de l'any, alternant entre la collita d'arròs, blat de moro, iuca i sagú, és només el peix any d'aigua dolça o carn de cérvol mateix lauknya sepnjang cecina (cérvol) o porc (Dayak cristiana / hindú Kaharingan)
majoria Dayak religió cristiana o hindú Kaharingan, però especialment als dards Dayak, a causa que la majoria viu en els dards dels districtes costaners, generalment a la costa és molt relacionat amb els nòmades d'origen bugis / bajau (Sulawesi) eren musulmans, tants dards Dayak segueixen els ensenyaments de la religió del bugis / bajau això.
A causa de que la població bàsica d'aliments (aliments bàsics) es va obtenir a partir del terreny i va ser obtinguda dels boscos (sagú), llavors la gent no ho fan perdre el temps amb la inflació i una onada d'acomiadaments (acomiadaments) passant amb els residents de la ciutat. Televisió Ràdio especialment, quan no hi és, així que totalment falta d'informació del món exterior /
No hi havia hagut cap campanya electoral presidencial enrenou, Gunernur, alcaldes i regidors, també no hi ha eleccions a les aldees, i no ha estat nomenat cap del poble, únic títol de príncep pel cap del poble / poble.
No és estrany que no quan s'ha tots els residents tenir un document nacional d'identitat (KTP).
Molts Dayak convertir seguidors del cristianisme, perquè quan es tracta d'una gran quantitat pastor / sacerdot dels Països Baixos que molts van entrar al bosc fins i tot molts establir una església al bosc.
Les vides dels habitants del poble estaven en harmonia amb la natura, perquè per naturalesa que puguin collir els resultats sostenibles.
El 1970, tot i que el meu pare era un soldat, però va decidir traslladar-se a casa d'embarcament Sentosa exèrcit II Balikpapan, mitjançant la construcció de casa a la platja a Kampung Baru central, Balikpapan, comprensible ja sekelurga tenim jubilació germans a sis persones (ampai, El meu pare tenia cinc fills, cinc filles) si es calcula amb l'avortament espontani tres vegades, i després la meva mare va donar a llum (té fills 13).
Així que el meu pare per construir un gran escenari casa, que sota el mar sota de la casa és quan la marea).
Així wc / bany / latrina immediatament submergir-se al mar. És comprensible que quan no hi havia la planificació familiar (KB), de manera que tots els nens plena de racions d'arròs de l'oficina pot.
En aquest moment els residents locals junts la nostra infància passen el temps d'oci amb berenamg i remar en un pot petit a la platja just darrere de la casa. Els nostres pesca Kdang i crancs de captura són nombrosos a la part posterior de la casa.
En tot moment ens trobem amb amics pedalar vaixells al voltant estuaris Wayne i rius ombrívol en una nova final del poble, cal menjaing crancs i una gran varietat d'espècies, incloent llagosta i cargols mangle (mangle cargol) que està àmpliament disponible a les afores dels boscos de manglar quan encara adornen al llarg de la costa del Golf de Balikpapan.
El 1990, quan vam tornar a aquest lloc (després la nostra família es va traslladar a Jakarta a principis de 1973) només per visitar als seus parents de la família que encara viuen a Londres, trobem la costa de Balikpapan sovint es troben residus de plàstic i els residus són diferents de vessament.
Suli va dir pescadors locals es trobarien de nou moltes espècies de peixos, crancs, gambetes (llagosta) i cargols al manglar costaner Balikpapan, a part dels manglars destruïts, platges costaneres era escombraries diferents tercenar.
També es podia trobar de nou orangutans Daulu molt penjant d'arbres al llarg d'aigües avall a aigües amunt, incloent la pitó ha estat difícil de trobar.
Orangutan que encara es poden trobar en captivitat orangutan al wayn riu mantingut Organització Governamental que administra l'orangutan.
Ara l'illa de Borneo són desert ja no predominantment usat, ara htannya molts cremar a funció amb les plantacions de palma d'oli reemplaçat, i el flux d'aigua del riu s'estava reduint, a causa que els arbres de la funció d'absorbir l'aigua de pluja abans de desembocar en el riu va començar a desaparèixer, Cobdícia economia humana que és l'oli de camp obert per la crema de boscos, el que resulta a Indonèsia s'inclouen ara en condicions de fums d'emergència

Incident d'incendis forestals d'Indonèsia pot Samai 1997

(BBC) Equips forestals i els incendis de terres a Indonèsia el 1997 van arribar a milions d'hectàrees.
Extensió i efectes econòmics dels boscos i de la terra incendis en diverses províncies d'Indonèsia és molt probable que coincideixi amb l'escala d'incidents similars en 1997, segons els investigadors.
A través de la supervisió, Robert Camp avaluar els incendis de terres i boscos que van afectar a Indonèsia aquest any és molt greu.
El camp, un investigador de la Universitat de Columbia, que realitza estudis a l'Institut Goddard per a Estudis Espacials Agència Espacial dels Estats Units, tot i que creu que la situació a Indonèsia pot ser més difícil si la sequera continua, com a conseqüència del fenomen del Nen.
"Les condicions a Singapur i Sumatra són el camí s'apropa la part sud-est de 1997. Si la temporada seca previsió meteorològica dura més, es podria considerar que el 2015 quedarà registrat com el pitjor incident en l'expedient", va dir Camps, citat per l'agència de notícies AFP.
En el període 1997-1998, el govern d'Indonèsia estima que la quantitat de terra que s'exposa al foc va arribar a 750.000 hectàrees.
No obstant això, diverses agències ambientals, com el Fòrum per al Medi Ambient (WALHI) estimen el nombre va arribar a 13 milions d'hectàrees. Després, estudiï l'Agència Nacional de Planificació del Desenvolupament va actuar juntament amb el Banc Asiàtic de Desenvolupament (BAD) estima que la quantitat de terrenys afectats pel foc va arribar a 9,75 milions d 'hectàrees.
Sobre l'impacte econòmic, l'import de l'estimació varia. Programa d'Economia i Medi Ambient per al sud-est d'Àsia Indonèsia prediu EUA dany $ 5 mil milions per $ 6.000 milions com a resultat dels incendis de terres i boscos en 1997-1998.
Llavors, Bappenas i estudi d'ADB van registrar una pèrdua d'US $ 4.861, equivalent a Rp711 bilions.

Pèrdues econòmiques d'Indonèsia a causa del foc i el fum en l'any 1997 va ser de $ 4 mil milions als $ 9 mil milions.
Resiliència dels ecosistemes
Herry Purnomo, institut d'investigació del Centre d'Investigació Forestal Internacional (CIFOR), també sosté incendis de terres i boscos aquest any va igualar el rècord el 1997.
"El fenomen del Nen d'aquest any és una mica més petit en comparació amb 1997. No obstant això, la capacitat de recuperació dels ecosistemes més vulnerables als incendis forestals, ja que hem estat degradada per les plantacions de palma d'oli i la indústria", ha dit Herrera li va dir a BBC Indonèsia, Jerome Wirawan.
Herrera no ha descartat la possibilitat que els impactes econòmics dels incendis forestals i de la terra aquest any podria igualar el rècord de 1997.
"La província només pot RP20 bilions de pèrdua a causa del foc. Bé, ara hi ha almenys cinc províncies van ser afectades per greus, és a dir, Riau, Jambi, Sumatra del Sud, Kalimantan Occidental, i Kalimantan Central ", ha dit Herrera.
Segons ell, el valor de la pèrdua no només es calcula únicament pel foc de llenya que falta. "Hi havia pertorbat l'activitat econòmica, que va afectar la salut pública, aigua danyada, transport i altres", ha dit Herrera.
En una entrevista amb la BBC Indonèsia, Cap d'Informació de Dades i Relacions Públiques de l'Agència Nacional de Gestió de Desastres (BNPB), Sutopo Purwo Nugroho, va dir que l'impacte econòmic dels desastres de smog que es va produir en diverses províncies d'Indonèsia el 2015 podria superar els 20 bilions de dòlars.
Aquesta xifra, va dir, amb base a dades de l'any passat.
Es va posar de manifest que les pèrdues a causa de la boira en 2014, calculat sobre els tres mesos de febrer a abril només de la província de Riau arribar RP20 bilions.

Tres províncies estableixen la resposta d'emergència el més aviat possible
La terra i els incendis forestals que causen el smog s'ha convertit en un esdeveniment anual regular.
Govern d'Indonèsia va insistir en no acceptar l'ajuda oferta dos països veïns, Singapur i Malàisia, que durant molts anys també es va veure afectat el smog dels incendis forestals i la terra a Indonèsia.
En una entrevista amb la BBC, el president Joko Widodo va dir que Indonèsia ha estat fent un esforç seriós, mitjançant el desplegament de milers de membres de les forces armades i la policia, així com dotzenes d'helicòpters de superar.
President Joko Widodo dir necessita tres anys per completar el treball físic per tal d'aturar la boira.
"Això vol dir que hem mobilitzat tots ells de gestionar, però això porta temps. Estimo tres anys fent treball físic ", va dir Jokowi dir a la BBC Karishma Vaswani.
Mentre que el ministre de Boscos i Medi Ambient, Siti Nurbaya, expliqui el tipus d'assistència que Singapur té per oferir la mateixa a la d'Indonèsia, els helicòpters Chinook, per ajudar a l'apagada.
Però el nombre és només una unitat.
A causa dels residents per visitar el centre de salut és prou associat amb la infecció del tracte respiratori superior i l'edat en alt risc són els lactants d'alt, prenem al hall de govern de la ciutat per a l'evacuació.
Helda Suryani
"Ell (Singapur) només donen un pla, així que a menys ngasihnya 20 pastilles o 30", va dir Siti.
Estat d'emergència
Un total de tres províncies, a saber, Riau, Jambi i Kalimantan Central ha imposat l'estat d'emergència després de setmanes d'indicadors de contaminació de l'aire a la regió més enllà de l'etapa perillosa.
El dimecres 30 de setembre, l'indicador de contaminants en Pekanbaru, Riau -segons el càlcul de Meteorologia, Climatologia i Geofisika- arribar a 450 o 100 més alt que el nivell de perill.
Desi era lamentable condició, la mare d'un nadó d'un any que va ser tractat en un hospital de Pekanbaru, Riau, des que va patir una infecció pulmonar. La infecció s'agreuja per una boira espessa en els últims mesos.

 "El meu fill havia estat a la casa, no va enlloc a causa del smog. Encara estava en contacte amb una infecció pulmonar. Per què el govern no fa res? Per què esperar fins que els nostres nens moren tots perquè el fum? ", Va dir.
Director general de Salut de la Ciutat de Pekanbaru, DRG. Helda Suryani, va dir que ha pres diverses mesures, incloent el subministrament de la sala al tercer pis d'un edifici d'oficines alcalde Pekanbaru com llocs d'evacuació per als nadons fins als sis mesos d'edat.
La sala està ocupada per quatre fills, una dona embarassada, i tres pares xaperones.
Dimecres (30/09), el contaminant indicador en Pekanbaru, Riau, segons el càlcul de Meteorologia, Climatologia i Geofísica arribar a 450 o 100 més alt que el nivell de perill.
"Com a ciutadans d'una visita al centre de salut és suficient associada amb la infecció del tracte respiratori superior i l'edat en alt risc són els lactants d'alt, prenem al hall de govern de la ciutat per evacuar", va dir Helda dir als periodistes a Pekanbaru, Sari Indriati.
L'evacuació de les zones de smog considera important per Azisman Saad, especialistes de pulmó en Pekanbaru. No obstant això, segons ell, quan l'evacuació es realitza a la mateixa regió, no serà eficaç.
"Si l'evacuació en Pekanbaru també, crec que el menys eficaç. A causa de Pekanbaru estat embolicat en la boira amb fum ", va dir Azisman.

Qui "actor" darrere de la crema de boscos i terres?
Cada grup la realització d'activitats de compensació de terres rebrà un percentatge dels seus propis ingressos.
Hi ha al voltant de 20 actors que participen en el camp i obtenir beneficis econòmics dels incendis forestals i terrestres. La major part del teixit d'interès i el benefici dels actors econòmics és difícil per a l'acció policial.
Empresonar acció governamental o processar els individus i les empreses sospitoses de cremar la terra no seria suficient per evitar el smog recurrent.
Fets i conclusions expressades en la investigació sobre "L'economia política de la terra i els incendis forestals" d'investigador del Centre d'Investigació Forestal Internacional (CIFOR) Herry Purnomo.
Complexitat en el camp, segons Herrera, ocorren perquè els cremadors forestals responsables, tant de la comunitat i de les classes mitjanes i l'empresa està sempre en contacte amb la gent poderosa, tant a nivell de districte, nacional, i fins i tot fins al nivell de l'ASEAN.
Estudi Herry Purnomo va trobar que el preu de la terra ha estat aprovat per la crema s'aixecarà tan llestos per a la sembra de palma d'oli.
"No és fàcil per als governadors que demandaran (llenya), podria ser que té (jardí) d'oli de palma, els incendis forestals, en relació amb el partit específic que és fort a la zona, de manera que el regent o governador no és fàcil també (en funcions), cal veure la constel·lació política "Herry a BBC Indonèsia, dimecres (23/9).
Aquests actors, basant-se la seva investigació, el treball com una forma de "delinqüència organitzada".
Hi ha grups que porten a terme diferents tasques, com les reivindicacions de terres, organitzar els agricultors que frega o de tall o ardor, fins que l'equip de màrqueting i que involucren funcionaris del llogaret.
Però no només en el nivell central, el propietari podria ser parents dels vilatans, el personal de la companyia, els empleats del districte, un home de negocis, o inversors mitjans productors de Jakarta, Bogor, o Surabaya.
Organitzat
Cada grup la realització d'activitats de compensació de terres rebrà un percentatge dels ingressos per si sol, però de mitjana, el consell dels grups d'agricultors van rebre la major part dels ingressos, entre el 51% -57%, mentre que els grups d'agricultors retallar, tallar i cremar obté la part de la renda entre 2 % -14%.
En la seva investigació, Herry va constatar que el preu de la terra ha estat aprovat per la neteja dels camps que s'ofereixen a un preu de 8,6 milions de rupies per hectàrea.
No obstant això, la terra en "llest per a la sembra" o es crema en torn augmentarà el seu preu, és a dir, milions de Rp11.2 per hectàrea.
Després, tres anys més tard, després que la terra s'ha plantat a punt per a la collita, els productors són i al que es pot vendre a un preu de milions RP40 per hectàrea.
Image copyrightGETTY IMATGES
Peu de foto
Els propietaris de terres podria ser la crema de les principals ciutats o parents dels vilatans, els empleats del districte, als investigadors.
L'augment en el valor econòmic de la terra és el que fa que els actors que buscaven beneficiar d'incendis de terres i boscos es produeixen constantment.
A més, els patrons de compra i venda de terres, preparació de la terra és la responsabilitat del comprador, si es crema o es neteja mecànicament. El més barat és el cost de la neteja, els compradors afortunats serà encara més gran.
Per a la comparació, segons Herrera, els costos per hectàrea cremada $ 10,20, mentre que la terra es neteja mecànicament requereix $ 200 per hectàrea.
Herry estudi dut a terme en 11 centres en quatre districtes en Riau, a saber Rokan Hulu, Rokan Hilir, Dumai i Bengkalis utilitzant enfocaments cartografia, topografia, i de política.
A Riau, hi ha 60 plantacions de palma i plantacions industrials d'arbres 26.
Clients Polítics
Les empreses o individus en l'àrea que es va convertir en l'amo de les plantacions de palma a la zona es poden trobar patrons polítics a nivell local.
Herrera va assenyalar: "Suposem que hi ha petites empreses que tenen una molt forta partits polítics patronals en el districte que afecten els processos de presa de decisions i l'execució a la zona. Pot ser que són ferms partidaris de la titular."

Els jugadors de nivell intermedi o 'barons', Herrera va descobrir, podria ser qualsevol.
"A partir dels funcionaris governamentals individuals, la policia, els soldats, els investigadors, podrien estar involucrats, poden tenir fins a centenars d'hectàrees de palma i de palma en el procés de desenvolupament pot (fer) la crema de donar la benvinguda a la propera temporada de pluges", va dir.
Actors això és il·legible o atrapats en un patró d'aplicació de la llei que està succeint ara de lidiar amb el smog.
Per trobar-lo, és important rastrejar on els productes d'oli de palma de plantacions es canalitza.
Terra de combustible
Contra aquestes troballes, portaveu de l'Associació d'Indonèsia de Palm Associació Petroli (GAPKI), Tofan Mahdi, va dir que hi ha 2.500 empreses de palma classe petita i mitjana, i en total només hi ha 635 empreses que són membres GAPKI.
Boirina en Riau ha estat succeint durant els últims 18 anys.
"El fet que perquè els nostres membres Estic segur que no (la crema de la terra), perquè controlem amunt i cap avall. Membres exteriors GAPKI, no disposem dels instruments o interessos, però animem, donar suport al que va ser presentat pel governador de Kalimantan del Sud, per exemple, perquè ells (les empreses petroleres Les petites i mitjanes d'oli) és un membre de GAPKI fi de controlar més fàcilment ", va dir.
No obstant això, Tofan admetre que no han tingut un mètode rigorós en el seguiment a baix. "Però GAPKI tenir normes, tenir requisits, complir amb les normes d'acord amb les regulacions de la central, local i regional", va dir.
A més, la Policia de Riau ha establert PT Inti Langgam híbrids també GAPKI membre com a sospitosos incendis forestals.
Esforços d'aplicació de la llei que fins ara no han estat tocats patrons polítics que protegeixen l'empresa o el propietari de la terra cremada.
Edi Saputra, els agricultors de Ogan Ogan Ilir, Sumatra del Sud, va dir que la pràctica de la crema de la terra ja està en marxa a la comunitat des de fa centenars d'anys.
Però la pràctica no es porta a terme cada any, generalment només el 5-10 anys coincidint amb la temporada de sembra.
"Tenim centenars d'anys per cremar, però per què enrenou ara pel fum, que significa, pel que sembla disparar un poderós? Com ​​que totes les concessions que va atorgar a l'empresa, de manera que la terra és tan inflamable. Societats regionals això és deshidratat, no poden ser plantades amb arròs . Ara que abans, ara de fet, si es ratlla, hi ha punts de foc, la crema directa de la terra ", va dir.

Els incendis forestals de Sancions: Per què les grans empreses 'no toqui'?
23 setembre 2015
La majoria de les empreses forestals incendiàries havien estat demandats, però el procés és viciós
Els activistes mediambientals en Riau aprecien sancions a empreses relacionades amb els incendis de terres i boscos a Sumatra, però qüestionen per què un nombre d'empreses d'alt perfil "no toqui".
Coalició monitoritzes la desforestació Riau, va dir, el govern també pot proporcionar unes sancions més fermes per portar el cas als tribunals i exigir a les empreses a pagar una indemnització a les persones afectades per la boirina.
"Donar a les sancions eren un pas més ràpid, molt prometedor. Però, anem a veure si els passos similars es duran a terme a les grans empreses que es detecten i registren incendis i incendis experimentats cada any en la seva àrea de concessió", va dir la coalició activista supervisa la destrucció Bosc (Ulls al bosc) a la província de Riau, Afdhal Mahyuddin, va dir a BBC Indonèsia, Heyder Affan, dimecres (09/23) al matí.
Anteriorment, quatre empreses a Sumatra sancionats pel Ministeri de Medi Ambient i Boscos (KLHK) relacionats amb els incendis de terres i boscos.
Les empreses les llicències es suspenen PT LIH (Riau), PT TPR (Sumatra del Sud) i PT Waj (Sumatra del Sud), mentre que PT HSL (Riau) llicència ha estat revocada.

Les empreses han de proporcionar equips de prevenció d'incendis
Les empreses han de cessar totes les operacions sobre el terreny i complir les seves obligacions, com la prevenció d'incendis equips complement.
Aquesta sanció es va basar notícia grup de treball especial (Satgasus) Ministeri de Medi Ambient i Boscos. Actualment s'han visitat 286 llocs cremats a Sumatra i Kalimantan.
Compensació de pagament
A més Afdhal Mahyuddin va dir que no estava molt sorprès en assabentar-se que el govern havia congelat la LIH PT permís.
"Perquè, sospitós el 2013 i, a continuació, s'han convertit, i fins ara no provat", va dir Afdal.
De la mateixa manera, Afdal no estava molt sorprès quan el govern va revocar la llicència de negoci de PT HSL a Riau. "Naturalment, com ha estat durant molt de temps inactiu", va afegir.
No obstant això, ha afegit, el govern ha de ser capaç de proporcionar sancions similars, o més ferma, davant d'altres grans empreses que durant anys fent violacions similars.
"Prenem nota, hi ha diverses empreses concessions indicades a violacions. Sorprenentment, no es revoquen o ser sancionats", va dir Afdal.
Els activistes consideren, moltes grans empreses que passen bosc incendiària
"Crec que és necessari actuar contra les grans empreses o d'alt perfil", ha afegit.
També es proposa, la pena ha de ser quelcom més que una suspensió o revocació de la seva llicència d'explotació, com ara portar el cas a un tribunal penal o civil.
"Ells també han de pagar una indemnització a la comunitat afectada àmpliament a causa de la contaminació", va dir més.
Actualment, l'equip va visitar 286 ubicacions KLHK cremades a Sumatra i Kalimantan.
A més, ha dit, KLHK dir que la companyia va suspendre la llicència haurà de completar la infraestructura encara no s'ha complert a reduir la possibilitat d'incendis.
La congelació afectarà revocació de la llicència, si l'empresa és trobat culpable en la cort, van dir funcionaris KLHK.
Comparteix aquesta notícia sobre B

"Quin és el govern espera dels nostres nens moren a causa de fumar?"
A la sala està equipada regulador d'aire a la tercera planta de l'Ajuntament Pekanbaru, Apriyani mirant un nadó de quatre mesos d'edat, dormia profundament.
La dona de 35 anys d'edat, és una de les quatre mares que s'havien refugiat en la cura infantil d'emergència proporcionada Pekanbaru govern de la ciutat. Aquest és un esforç per protegir el nadó de gasos tòxics com a resultat dels incendis de terres i boscos que han estat passant des de fa mesos.
"Aquí, el meu nadó lliure de fum. A diferència de a casa", va dir Apriyani.
"Quan ens vam quedar a casa, el meu nadó està tossint contínuament. Si aquí, l'oficina està tancada, i hi ha purificadors d'aire.
La contaminació de l'aire a Pekanbaru gravada en 1000 les xifres de Contaminants Índex Standard (PSI). Encara 100 PSI només es classifica com a poc saludable, i si hi ha més de 300 es considera perillós.
"Els nens que més pateixen. Aquest mateix nadó estava constantment tos"
No disposem de llits nadó es lloguen, i els cilindres d'oxigen, però Afriyani mengaakan que no volia quedar-s'hi per molt temps.
"M'agradaria que el govern de treballar més per eliminar el fum, pel que els nostres fills no fan problemes per respirar cada vegada. Com que és dolent per a la salut, no?
Dr. Helda Suryani, cap del departament de salut en Pekanbaru va dir que el refugi estava reservat especialment per a les famílies pobres que són vulnerables.
"Els rics tenen el seu propi aire condicionat, i pot trobar-se un lloc més segur. Si bé aquest lloc per aquells les cases que veiem tots els dies plena de vapors nocius.
Quan se li va preguntar per què tant de temps després que el nou govern per proporcionar refugi, va riure amb ironia.
"Per què tant de temps? Hem estat pregant per la pluja, i quan va arribar l'exèrcit per ajudar, atmosfera més neta en dos dies. Però ara aquí de nou. Així que seria així per sempre."
Pel que fa a Desi, el refugi és massa tard. Aquesta jove mare asseguda amb ella un any d'edat a l'Hospital de Santa Maria. Se li va diagnosticar una infecció pulmonar.
"Mantinc el meu fill a l'interior tot el temps. No anem enlloc perquè d'aquest fum, però el meu fill encara en contacte amb la pneumònia."
"Per què el govern no fa res?" preguntar
"El govern està a l'espera dels nostres nens moren a causa de fumar?" (BBC)

No comments:

Post a Comment