!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, October 14, 2015

Favoritt turist sted i verden.

Favoritt turist sted i verden.

Turen var ikke ferdig (379)
 (Del 379), Depok, West Java, Indonesia 6. september 2015 01:40).

I begynnelsen av 1982, etter at jeg sluttet som en tjenestemann ved Direktoratet General of Higher Education departementet for utdanning og kultur, min første gang besøker eller reiser i utlandet, fordi de ønsker at skolen ved California State University, Fresno, California.

 Eskortert min far og mor og ni brødre og søstre jeg gjennom Halim Perdana Kusuma International Airport, når Indonesia ikke har Soekarno-Hatta flyplass. Da jeg gikk ombord i flyet fra Japan Airlines (JAL) Jumbo 747, en stor to-nivå fly, vei stoppested på Changi Airport, Singapore og Narita Airport, Tokyo, før du fortsetter mot San Francisco Tokyo flytur. Fra San Francisco jeg gikk om bord i flyet til byen Fresno Air California. På flyplassen i Fresno, har jeg plukket opp mine adoptivforeldre Bob Stubbe og hans kone (Dee) fordi jeg bor i denne familien i flere måneder, før jeg flyttet til leiligheten ligger i tilknytning til Masjid Fresno, som ligger bare 50 meter fra campus av California State University, Fresno.

 Forståelig Indonesia (Jakarta), når det ikke er moderne som det er nå, ikke mange kjøpesentre (super markedet), er det ingen bompenger, så når jeg stoppet i transitt på Changi Airport bytte fly JAL andre, selv om bare tre timer, jeg bruker rundt flyplasser Changi , Når moderne Changi flyplassen allerede, det er en måte å gå, trunk fly trapper og travle kjøpesenter fylt med en rekke produkter som ikke har eid Halim Perdana Kusuma.

 Jeg hadde beundret kecanggigan og tidlig moderne til Changi flyplass, jeg liker kommer ut av en stor landsby (Jakarta), mot bystaten som Singapore. Jeg dro til Tokyo fra Singapore, sammentreff av den informasjonen jeg får på flyet, hver utlending som transitt i Tokyo, ble de gitt en gratis visum for å besøke Japan i tre dager. Hver peumpang JAL mot utlandet og transitt i Tokyo, tildelt av JAL fasiliteter gratis opphold for tre dager på Hotel Nikko Narita.

 Jeg bruker denne muligheten til å besøke ulike turistfasiliteter i byen Tokyo. Når han først landet på Narita flyplassen har kommet inn i våren, som er bare forbigående vinter, her føler jeg en følelse av kjølig (kald) ble først i snødekte land som Japan. Fra Narita flyplassen vi gikk en shuttlebuss hovedfag byer Tokyo (dawn byen), før ved daggry byen byen Tokyo, registrerer vi i reisebyrå lokale som kjørte oss se på de ulike turistattraksjonene i Tokyo, alt fra stigende NHK Tower, ri en båttur elven som deler byen i Tokyo, hvor håndverket å lage kunstige perler, den japanske keiserens palass, hvor Warung te, og andre turiststeder. Jeg beundrer fra Tokyo (nå har en befolkning på 40 millioner, netto gang, så vel som andre byer jeg noensinne har besøkt eksempel Osaka. Fra Osaka til Tokyo oss en rask togtur. Tokyo skjønt tett befolket, jeg sjelden møter hindringer langs veien (trafikkork) , sannsynligvis fordi Tokyo har allerede en sofistikert offentlig transport system, alt fra Subway (sub vei), monorail tog og andre kollektivtilbud er gode og godt organisert trafikk.

Andre sightseeing tur jeg gjorde var på sidelinjen av sommeren, vanligvis studiesteder i juni måned (sommer) studenter kan være slått av, og for studenter som ønsker å fortsette college (kortsiktig) er også tillatt. Unversitas vanligvis studere i USA er det fire semestre, vinteren semester, våren, sommeren og høsten halvdel av sesongen. I sommer semester i 1983, manfatkan jeg å gå rundt Amerika. Tidlig i sommer jeg haiket elevs private studenter fra Malaysia (Hishamuddin), studerte han ved Fresno egen regning i stedet for MARA stipend. Fra Fresno til San Francisco for å ta tre timer, en av det unike i denne byen er den arkitekturen på huset innbyggere, ble det påvirket av den arkitektoniske kulturen i Tyskland, Frankrike, Nederland, Irland og kultur av europeisk opprinnelse, er å vite byen bebodd av mennesker som kommer fra mange forskjellige kulturer i Europa , også i Kina (China Town), Filippinene og mange andre land.

 Fra San Francisco vi utforske kysten av California, til byen Los Angeles, ca fem timer, i denne byen vi kom til Disney Land og mange andre turiststeder. Jeg tok aldri til byen San Diego, her kunne vi se Sea World og andre marine turisme. Måneder til to og en tredje sommer prøvde jeg reiste ved hjelp av en buss (Grey Hound), med sesongbilletter gyldig billett to måneder, noe som betyr at sesongbilletter dette kan vi endre-endring buss på bussterminalen uten å kjøpe en ny billett. Reiseruter er vi Fresno til Los Angeles, fra Los Angeles dro vi til Tucson og byen Phoenix i Arizona, deretter til Dallas og Houston, Texas, i Texas dro vi til byen El Paso, El Paso vi krysset over til byen Trijiudad Juarez (Mexico). Fra Texas vi ledet Albuqaque, Alabama før du drar til Missouri, og gikk videre til Virginia, byen Philadelphia, før byen New York. Hver by og turiststeder i staten vi tar deg tid til å se det, noen ganger fordi det er ingen offentlig transport stopper vi personlig kemdaraan til turistattraksjoner (kaprings).

 På den tiden, er utenlandske turister fortsatt lov til å klatre Statue of Liberty opp på hodet av statuen (nå forbudt). Når det var fortsatt der WTC tvilling bygning, i øverste etasje tilgjengelig for turister. Før Philadelphia, var vi i stand til å besøke Washington DC. Under den lange reisen som jeg bare sov på bussen Arau busstasjonen, bare la mine ting i et skap der, og toalettfasiliteter for bading på denne stasjonen. Jeg tilbringer natten (bo på hotellet), hadde da han kom til New York, bor på Youth Hostel One-ten, pass og verdisaker avsatt foran Office. Forståelig rommene okkupert av turister ung mann fra Frankrike, Tyskland, Mexico og andre land, (tiden det koster $ 3 per natt veldig billig, spesielt når kursen var $ 1:. Rp 500, -

Når du er i byen Memphis vi så huset som gjorde Elvis Presley Museum. I Grey Hound Bus Tour la vi spor i sørstatene til New York, hjem bla nordlige statene før retur til Fresno. I motsetning til USA, noe som er veldig bred (50 stater), mens de europeiske landene er relativt lite land, som landet jeg noensinne har besøkt som Nederland, Tyskland, Østerrike, Ungarn og Spania. I dette landet besøkte vi tempay mange attraksjoner, slik som Berlin, Humburg, Amsterdam, Haag, Budapest, Wien, Madrid, Sevilla, og andre turist steder som det området hvor islam en gang hersket kongedømmene i Spania og andre turiststeder.

 Reist i USA er annerledes hvis vi brukte bussen, som i Europa bruker vi flere tog. Dersom det under den amerikanske vi hvis ønsker å spise kosher mat vi gå til butikken (mini marked) som tilhører den lokale muslim eller en muslim fra Pakistan, India og Midt-Østen og Nord-Afrika, og i Europa for muslimske turister vanligvis besøker retaurant (restaurant) som forvaltes av lokale muslimer eller muslimer av tyrkisk avstamning ble utbredt i Europa, spesielt Tyskland og Frankrike.

 Favoritt turist sted i duna

Ferie er absolutt en veldig hyggelig ting, spesielt hvis du planlegger å tilbringe ferien i utlandet. Vel her jeg vil diskutere turist steder av interesse rundt om i verden.

 JAPANSK

kirsebær landets mange objekter Turer til Japan må være morsomt. Det er så mange steder av Japan var interessant og verdt et besøk. Hvis du planlegger å komme dit, er det ganske mye av tour guide tjenester som vil lede deg til å nyte skjønnheten i Japan. 1.Ueno Park med den berømte japanske kirsebær blomster er veldig vakker. Hvis du ønsker å nyte skjønnheten av denne blomsten, kommer til Ueno Park i våren som skjedde rundt mars til mai. Ueno Park var det mest kjente stedet og har vært åsted for Japans mest attraktive turist å gjøre hanami, nemlig en piknik mens du nyter blomstringen av kirsebærblomster.

 2. Fuji-Q Highland Tourism Japan dette en form for fornøyelsesparker som tjener mest spennende ritt, hvorav den ene er en berg og dalbane som er meget høy, med en lang bane. Ueno Park var det mest kjente stedet og har vært åsted for Japans mest attraktive turist å gjøre hanami, nemlig en piknik mens du nyter blomstringen av kirsebærblomster.

 3. Disney Resort, Tokyo En fornøyelsespark bygget i byen Tokyo, masse ritt som vi kan nyte her, ja sannsynligvis ikke mye forskjellig fra de i Dufan Ancol, Jakarta, Indonesia Amusement hvis navn ikke kan skilles fra pemaianan Air, Flying, Coster, kan bare være et sted som gjør det mer attraktivt i Japan. Men sett fra navnet "Disney" virker mer komplett.

 NEDERLAND

 Nederland er ikke bare kjent for vindmølle bare. Nederland er en av de populære turistattraksjonene i verden. Der kan du føle stillheten i de naturlige omgivelsene i himmel. Personene det er svært vennlig og hyggelig. Du kan enkelt benytte ferie utleie fasiliteter. Velge eksempel leie feriehus, hjelpe deg å redusere kostnadene for oppholdet. 1. Volendam En av den berømte turistattraksjonen i Nederland er å Valendam., Hvor vi kan ta bilder med kostyme 'londo' ala gamle skolen fiskere. Ja, det er det siste Volendam en fiskerlandsby, men har nå blitt en av attraksjonene for utenlandske turister som besøker Nederland. Volendam ligger i Ijsserlmeer rundt Nordsjøen farvann. Hvis fra Amsterdam Schiphol internasjonale lufthavn ligger ca 30 km og fra byen Amsterdaam selv er ca 20 km. Opprinnelig Volendam er i havneområdet i Edam, en ost produserende by i Nederland. Når Edam bygge sin egen port, Volendam deretter brøt ut og formet til et fiskevær Volendam. Atmosfære og husene i Volendam var vakkert, rent og godt vedlikeholdt. Selv små lite hus og sammen, må svært synlige eierne av huset har omsorg for huset og lingkungannnya godt. Tidligere 2. Keukenhof, Lisse En av turistattraksjonene i Nederland som også er verdt å besøke er Keukenhof, severdigheter som den botaniske hagen eller blomsterhage. Nederlandsk attraksjoner denne ene ligger i byen Lisse, er Keukenhof ligger i den sørlige delen av Nederland, nemlig i byen Lisse, ca 30 minutter med buss fra Amsterdam. Park med et areal på ca 80 dekar, er dette også den største blomsterhage i Europa, så det ble kalt The Garden of Europe. Ikke overraskende har Keukenhof blitt en av de mest populære turistmål i Nederland. Basert på den informasjonen jeg fikk, hver vår mer enn syv millioner blomster ble avlet for å tiltrekke seg besøkende. Det bør bemerkes at ikke bare tulipaner kan nytes, men også forskjellige typer av blomster som hyasintene, påskeliljer, selv orkideer. Mer enn 800.000 besøkende fra inn- og utland kommer til denne parken hvert år. For elskere av blomster og elskere av fotografering, til 'obligatoriske' lov besøke Keukenhof. Og pass på at du tar med et kamera for å fange skjønnheten i denne blomsterhage. 3. Canal Cruise, er Amsterdam den mest besøkte destinasjonen i Europa med millioner av besøkende som kommer for å utforske den vakre byen hvert år. Dette er en meget godt planlagt by, i det 17. århundre byen er det økonomiske sentrum av verden, og i dag partiet hovedstaden i Europa. Dette er ikke en veldig stor by alle byens viktigste attraksjoner er lett tilgjengelig til fots. Denne byen er en perfekt blanding av historie og moderne arkitektur. Byen er stolt av sitt miljø tolerant og liberal. Statistisk sett er jeg har ikke de eksakte data, men denne byen skredet de store byene i Europa i antall sykler, kanaler, broer, teatre, markeder osv Den beste tiden å besøke Amsterdam Den beste tiden å besøke Amsterdam er juli og august, på grunn av klimaet i løpet av månedene er de beste. Selv aldri ekstreme, er Amsterdam et tilfluktssted for besøkende hele året. Selv besøker Amsterdam i offseason er å ha sine egne fordeler som du vil finne store rabatter på alle flyselskaper, hoteller og restauranter. I Amsterdam finner du en rekke festivaler og arrangementer fortsette å skje i løpet av året. I Amsterdam, Nederland, er det en tur langs vannet kanalen som er svært imponerende for turistene. Tour inviterer turister oppdage atmosfæren i byen Amsterdam langs elvebredden. Navnet på tur som er ikke fremmed for dette er Amsterdam Canal Cruise.

 FRENCH

 Returnere temaet reise, denne gangen skal jeg fortelle deg noen severdigheter som må besøkes hvis du er i den franske stat. Følgende steder er pålagt i kommende tur når du besøker i den franske stat 1. Eiffeltårnet, Paris Selvfølgelig, den mest turist sted først fanget oppmerksomheten til mange mennesker og obligatorisk verdt besøket er Eiffeltårnet. Fordi dette stedet en god del millioner av par ønsker å foreslå, uttrykke kjærlighet, bryllupsreise, etc. Eiffeltårnet selv ble bygget i årene mellom 1887 Sampat 1 889 for å feire et århundre av den franske revolusjon med en høyde på 275 meter. Allikevel ikke nyesel deh kommer hit spesielt mens bringe din partner 2. Louvre, har Paris Louvre blitt den mest berømte av alle kunstgallerier, og det er hjem til kunst og historie enn du kan riste en baguette på. Leonardo da Vinci Mona Lisa (La Giaconda) glise smil gåtefulle, men du vil finne mer enn 35.000 andre stykker her, fra antikviteter til moderne kunst. Bonus tips: legger til en moderne pyramide Louvre, attraktivitet av den franske æres med det gamle Egypt (og brukt som plasseringen av Da Vinci Code). 3. Palace of Versailles, Versailles Flytting fra Paris og til interiøret finner vi slottet i Versailles, hjemmet til konger og dronninger av Frankrike til La Guillotine ta sine hoder. Palace gjenstår, og det er en flott måte å tilbringe en dag med Hall of Mirrors, de flotte hager og fontener og omgitt av en by som har noen av de beste restaurantene i området (inkludert Paris). 4. franske Riviera, Cannes og Monaco franske rivieraen er en favoritt strand reisemål for Glittertind, med noen av de mest eksotiske strendene i verden støttet av noen av de mest luksuriøse hoteller, serveringssteder og kjøpe distraksjoner som finnes overalt på kloden. Været er varm om vinteren og varmt om sommeren, men ikke gå glipp av Cannes Film Festival og stjernene i filmverdenen hvis du er i det hele tatt er mulig.

 NORSK

 Engelsk er ikke bare kjent for fotball alene. Men, selvfølgelig, mange butikker historie og interessante steder å besøke. Hvis du har mulighet til å komme til Storbritannia, kan noen av de interessante steder og aktiviteter skal besøkes. 1. Tower of London Tower of London, som ligger i sentrum av London er en relikvie av historie og har tjent den kongelige familien i hundrevis av år. Foruten dette tårnet også fungert som et fengsel, armory og enda en dyrehage. Dette tårnet er også hjemmet til den kongelige krone som du kan se. Tårnet er åpent fra tirsdag til lørdag starter på 10:00 til 18:00 lokal tid. Med en inngangsbillett på 17 euro (ca Rp..230 tusen) kan du besøke et av de stedene besøkt av mange turister denne. 2. Tower Bridge, London En struktur og de mest imponerende stedene i hovedstaden, har Tower Bridge i London sto på Themsen siden 1 894 og er en av de mest gjenkjennelige landemerkene i verden. Her kan du se hvilke mekanismer og informasjon paneler forklare om teknologien som brukes gjennom årene for å holde Tower Bridge flytte. Du kan besøke dette stedet hver dag starter klokken 10:00 til 18:30 med lønn 7 euro (ca Rp.95 tusen). 3. Big Ben tårn Big Ben har for lengst blitt et ikon for byen london. En stor klokke tårnet som ligger på den nordlige enden av Palace of Westminster i London Dette er den tredje høyeste klokketårnet i verden. Hvis du er i London, kan du ikke gå glipp av muligheten til å se på klokken begynte tikkende på 31 mai 1859 dette. På kvelden utsikt over 96,3 meter høye tårnet vil bli vakrere fordi dekorert gylne gule lysene i Palace of Westminster. Big Ben var en gang den største fire-sided klokketårnet i verden, men deretter beseiret Allen-Bradley Clock Tower i Milwaukee, Wisconsin, USA.

 UNITED ARAB EMIRATES

De forente arabiske emirater har to ikoniske bystatene, nemlig Abu Dhabi og Dubai. Turist fordeler eies av Dubai fordi Dubai støttet seg på handel med tjenester og investeringer for økonomisk vekst. Dette er i motsetning til Abu Dhabi som er avhengige av olje handel. Så her har jeg samlet en liste over noen av de beste turistattraksjonene i

 Dubai.

1. Burj Al Arab Burj Al Arab er et luksushotell som ligger i Dubai, De forente arabiske emirater. Burj Al Arab bygning, designet av Tom Wright, når en høyde på 321 meter, 66 etasjer, og er den høyeste bygningen er fullt brukes som et hotell. Bygningen står på en kunstig øy som ligger 280 m offshore i Persiabukta. Burj Al Arab er eid av Jumeirah. Hotellet er ofte referert til som stjerne 7. Det regnes som en overdrivelse av dem innen turisme. Det er også sett på som en måte å "slå" de andre hotellene som kalte sitt hotell stjerners 6. 2. Jumeirah Beach Jumeirah Beach er den mest berømte stranden i Dubai. Denne stranden strekker seg opp til 7 km, fordelt på syv strender og strand hver lange strekninger for miles. 2 Beach smeltet i hvert Jumeirah Park og Wild Wadi. 3. Burj Khalifa Burj Khalifa er et eksempel på det høyeste og mest imponerende arkitektur. Tårn, 153 etasjer høye berørings himmelen i byen Dubai. Bygningen inneholder deler av hotellet, kontorlokaler, bolig leilighet med alle bekvemmeligheter fasiliteter. 4. Palm Jumeirah Palm Jumeirah har alt du trenger for å nyte en fantastisk ferie. Herunder navn på den verdenskjente hotellet, turiststeder er fantastiske, luksus mote og shopping malls. Enten du bare vil slappe av eller fordype deg i en ferie full av rekreasjon og underholdning, er dette en virkelig inspirerende sted å besøke. Streets Kafé smørbrød i Armenia Armenia er et land som ikke er langt unna de landene i Europa og så med Tyrkia. Selv om landet er ganske unik, fordi som den første kristne stat i verden, men føles landet er ikke sett mat i Armenia er ikke mye forskjellig fra de fleste generelt som av de landene i Europa. Brød og suppe tallerken, eller Pasta alltid være lett oppnåelig. Folk her liker også å spise frukt
2.
3. Armenia / republikken Armenia
4.
5. er et fjelland i Sør-Kaukasus-regionen i Eurasia. Ligger i den nordlige delen av Vest-Asia, grenser til Tyrkia i vest, Georgia i nord. Armenia er et enhetlig, multi-party, demokratisk Burma. Siden det 9. århundre til det 13. århundre denne byen var hovedstad i kongedømmet Pagan, den første riket som forener de regionene som vil være Myanmar Modern. I løpet av århundret, er det mer enn 10.000 templer og pagoder Yangon også kjent som Rangoon, er den tidligere hovedstaden i Burma (Myanmar) og hovedstaden Yangon Region. Yangon er den største byen i landet med en befolkning på over fem millioner, og er det kommersielle sentrum agan City navn Bagan (tidligere kalt Pagan) er en gammel by (gamlebyen) ligger i regionen av Mandalay i Myanmar / Burma. Siden det 9. århundre til det 13. århundre denne byen var hovedstad i kongedømmet Pagan,
6.
7. Maynmar
8.
9. er et land der befolkningen er flertallet buddhistisk religion, men i byen Yangon kan vi se levningene av den katolske kirken hadde svært gammel. Saint Mary-katedralen er en gammel katolsk kirke ligger i Hotel manifold rom romkapsel, noe som betyr at bare en oppdatering av bare passer bare for søvn rebaan kan finnes i flere land som Japan, Singapore eller Malaysia. Kapselen hotellet du ønsker å finne uteliv
10.
11. Hong Kong?
12.
13. mange steder! virkelig mye! Nå vil du finne et sted å bestemme hva slags underholdning? Hvis du ønsker å finne underholdning som natt markedet med et bredt utvalg Du kan se gjennom videoen nedenfor (i tillegg til fotografier som er skissert i forrige artikkel), er dette stedet i Nelson Street, når du går ut fra MTR-stasjonen vil det være instruksjoner for å avslutte Transport til Macao fra Hong Kong er alltid der hver dag og er alltid der hver time, slik at du ikke trenger å bekymre deg, gå rett til disken, kjøpe en billett, vente på time for avreise, deretter gikk til Macau. Sikkert Vil du vite hvordan du kommer til Macau fra Hong Kong, er veldig lett første tone. Transport til Macao fra Hong Kong er alltid der hver dag og er alltid der hver Macao Macao eller Macau er allerede en by full av underholdning, som ligger i den grenser Guangdong-provinsen i nord og mot Sør-Kinahavet. Byen er ikke lenger en hemmelighet at legalisert verden gambling Places vakreste i verden Places vakreste i World Famous - Verden har bred faktisk ikke forestille meg hvor mange turistattraksjoner som kan besøkes i alle land i verden, og kanskje hvis du ønsker å besøke en etter en sikkert tar svært lang tid, og selv da hvis stand. Når man snakker om turist steder i verden er sikkert veldig variert og har også en skjønnhet som er variert, men det er noen som tror at det er noen områder som har enestående skjønnhet og berømte i verden, men tilbake på turistattraksjon selv skjønnheten har en veldig interessant, men har ikke mange flere besøkende betyr mindre kjente i øynene av verden er det ikke?, og hvis den har mange besøkende fra hele verden kan være sikker på at områdene er faktisk veldig berømt. Vel, her er noen av de vakreste turiststed informasjon besatt av hvert land i henhold til sepengatuhan jeg var allerede kjente turiststeder i verden.
14.
15. 1. Indonesia Kuta Beach Bali
16.
17. Kuta Beach Bali ligger i den sørlige delen av Denpasar, tilbyr Balis hovedstad i republikken Indonesia enorm vakre kysten og er godt kjent i øynene av verden.
18.
19. Komodo Island
20.
21. Den såkalte Komodo Island er en øy funnet mange sjeldne dyr blir beskyttet av staten i Republikken Indonesia. På Komodo øy som ligger i Nusa Tenggara Islands nettopp i øst på øya Sumbawa i tillegg til å nyte den naturlige skjønnheten av en øy kan også nyte natur av ville dyr som er sjelden funnet at dragene. Mount Bromo slående skjønnhet av fjellet som eies Mount Bromo er faktisk tiltrekke seg lokale og utenlandske turister.
22.
23. Mount Bromo
24.
25. kan du møte i Probolinggo, East Java, Indonesia. 2. Japans Mount Fujiyama Mount Fuji, som ligger på grensen til Shizouka og Yamanashi Prefecture er også interessant å besøke for turister. Fjellene som har egenskaper til slutt med et lag av is som er de vakreste turiststedene i den verdensberømte. De vakreste stedene i World Famous
26.
27. Ueno Park
28.
29. En gang vakre hage fylt med blomster som er typisk for Japan gjorde en frisk atmosfære til en turist og sikkert veldig imponerende. Ueno Park er en enorm hage som ligger i Tokyo Japan og er en av de berømte turiststedene i verden.
30.
31. 3. amerikanske Niagara Falls
32.
33. Fossen har et meget stort slående skjønnhet for besøkende. Foss som ligger ved den internasjonale grensen mellom USA og Canada er et kjent turiststed i verden og de mange besøkende som ønsker å se skjønnheten av fossen er veldig oppsiktsvekkende. Grand Canyon er en stor canyon skapt av Colorado River. Dette turiststed er en svært kjent turiststed og ofte besøkt av besøkende fra ulike Negar, fordi det føles utrolig naturlig skjønnhet vil ikke være fornøyd hvis du besøker disse attraksjonene bare en gang. Antelope Canyon det vakreste turist sted i neste America er Antelope Canyon, dette canyon er et turiststed er også svært kjent i øynene av verden, med skjønnheten av veggene er tent når solen stråler få plass på innsiden blir svært vakker og sjarmerende. Antelope Canyon ligger i Page, Coconino Country, Arizona, USA.
34. 4. England
35. Attraksjoner i Lake District turist i Storbritannia er dette et fjell som har en stor innsjø, mange turister som kommer til turistattraksjoner som Lake District i Storbritannia. Cambridge fantastisk atmosfære i Cambridge i Storbritannia med utsikt over elven og gamle bygninger som fortsatt er godt vedlikeholdt.
36.
37. 5. Thailand Koh Chang
38.
39. Hvis for Thailand er det mange feriesteder som tilbyr enestående naturlig skjønnhet og berømte i verden en av Koh Chang. Yag marine park var veldig overfylt på denne Thailad besøkende fra hele verden, på grunn av skjønnheten i stedet er stille og fredelig å gjøre turistene føler seg hjemme i turist sted. Koh Samui i Koh Samui er et turiststed som også tiltrukket seg mange utenlandske turister spesielt om sommeren sikkert mange turister som besøker stedet. Mong Kok er den mest komplette shopping og solid
40.
41. Hong Kong,
42.
43. Starten på kjøpesenter, shoppe opp til boligområdet, besøke Mongkok

No comments:

Post a Comment