!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, October 3, 2015

hmiset ovat menettäneet yhdenmukaistaminen luontoon.

Ratsastaa ei päättynyt (378)

(Osa kolmesataaseitsemänkymmentäkahdeksan), Depok, Länsi-Jaavalla, Indonesiassa 30. syyskuuta 2015 15:18).

I
hmiset ovat menettäneet yhdenmukaistaminen luontoon.

Vuosina 1960 ja 1970 synkkä kylä, ja kylän ylävirtaan joen Somber wayn ja vielä erämaa.
Ei monet asutuilla, sekä paikallisia (Dayak darts) Bugis ja maahanmuuttajien Java.
Päästä kylään jokea sekä kylästä New Ulu, Balikpapan yleensä ihmiset käyttävät pieni vene (jossa mela), ja kun joki uudelleen nopeasti virtaukset (koska sade) sitten kestää päiviä juuri saapunut kylässä ylävirtaan joen, nyt kylässä oli jo yhdessä kaupungin Balikpapan, ja tie oli jo helppo, joko neliveto ajoneuvoja ja moottoripyörä.
Paikalliset asukkaat ovat pääasiassa Dayak tikanheitto on kulkenut pysyä kylässä alkupään ja alkupään Somber wayn.
Väestöstä elää maataloudesta kentät, mutta koska maaperän että viljelijät yleensä riisi viljely jotka voidaan korjattu kerran vuodessa.
Mutta yleensä lisäksi kasvaa riisiä, viljelijät yleensä intercrop kentät vihanneksia, kuten kurkkua, papaija, maissi ja maniokki.
Joten, jos tarjonta riisin elintarvikkeiden varastot köyhdytetyn, viljelijöiden on tarpeeksi ruokaa varastot kassava, maissi tai maissi sadon koskaan saatu metsä,
Lisäksi hedelmät kuten papaija ja tomaatit istutetaan, metsät vielä monia durian ja Rambutaani ja tan (Duku metsä).
Vaikka kalat ja muut lisäkkeet yleensä ovat muslimeja metsästää peuroja (peura) Dayak ihmiset kutsuvat murtovedessä, kun taas paikallisille asukkaille Kaharingan hindu, ja Christian animsme ne metsästää peuroja ja sikoja.
Asukkaat eivät yleensä metsästää python valtavat määrät ja roikkuu puun oksa jokea pitkin.
Siksi kun se vaikka jokea pitkin on monia python, asukkaat hiljaa soutuvene loppupään ylävirran keskeytyksettä, on sanottu monta kuoli kääri tai revitty python on metsästäjä (sotilaat) ovat usein ammuttu pään käärme ,
Vaikka makean veden kala on voimissaan joen jopa silmä näkee, koska joki on selkeä.
Asukkaat yleensä usein houkutella kaloja, tai asettamalla bambu katiska (kutsumme Mausteita).
Viljelijät kun se oli ennen istutusta riisi, normaalisti auki maatalousmaan polttamalla metsää.
Koska jos viljelijät selkeä maata valikoiva kirjaaminen (kertakäyttöinen veitset / machete) kaksi hehtaaria viljelysmaata kestää monta kuukautta vasta perustettu kaksi hehtaaria maatalousmaata, kun taas kun poltetaan, vain kuluessa viikko.
Kuitenkin paikallinen kultivaattorit kuten jo kokeneet, he voivat polttaa metsän alue, joka on mitattavissa, jos haluat käyttää kahta hehtaaria, poltettava vain kaksi hehtaaria, ne ovat tapoja, metsäpalot eivät levitä ja levitä kaikkialle.
Joten, käytännön kotielämää viljelijöiden, jopa darts Dayak longhouses asuttu välillä 3-5 päämiehet kotitalouksista yhden talon.
Heidän päivittäiset ateriat riisiä (riisi / riisi) yhdistettynä kala, liha (nykivä) peura, ja erilaisia ​​vihanneksia, kuten maniokki lehtiä ja kurkkua. Että he sato itse, ja kasvuaan koko vuoden, vuorotellen sato riisi, maissi, kassava ja saagosta, se on aivan sama lauknya sepnjang vuonna makean veden kala tai liha nykii peura (peura) tai sianlihaa (Dayak Christian / Hindu Kaharingan)
Suurin Dayak kristinusko tai hindu Kaharingan, mutta erityisesti Dayak tikanheitto, koska suurin osa asuu rannikon alueella darts, yleensä rannikolla on paljon liittyy paimentolaisia ​​alkuperää Bugis / Bajau (Sulawesi) olivat muslimeja, niin monet Dayak tikkaa seurata opetuksia uskonnon Bugis / Bajau tämä.
Koska peruselintarvikkeiden (niittejä) -populaatio erotettiin kenttä ja saatiin metsistä (saagoydin), niin ihmiset eivät pelleillä inflaation ja aallon irtisanomisia (irtisanomiset) tekeillä ja kaupungin asukkaat. Radio televisio varsinkin, kun se ei ole siellä, niin että täysin tiedon puute ulkomaailmasta /
Ei ollut meteliä presidentinvaalikampanjan, Gunernur, pormestarit ja Regents, myös ei ole kylä vaaleja, ja siellä ei ole nimitetty kylässä, vain prinssi otsikko johtaja kylä / kaupunki.
Ei ihme, kun se ei ole kaikki asukkaat ovat kansallinen henkilökortti (KTP).
Monet Dayak tuli kannattajia kristinuskon, koska kun se on paljon pastori / pappi Alankomaat että monet tuli metsään jopa monet perustettu kirkko metsässä.
Elämää kyläläiset olivat sopusoinnussa luonnon kanssa, koska niiden luonteen vuoksi niitä saada tuloksia kestävän.
1970-luvulla, vaikka isäni oli sotilas, mutta päätti siirtyä kotiin lennolle armeija Sentosa II Balikpapan, rakentamalla oman kodin rannalla Kampung Baru Keski, Balikpapan, me ymmärrettävästi sekelurga jo sisarukset kuusi henkilöä (ampai eläkkeelle, Isälläni oli viisi poikaa, viisi tytärtä) jos lasketaan keskenmenon kolme kertaa, sitten äitini synnytti (lapsia 13).
Joten isäni rakentaa talon iso vaiheessa, joka meren alla talon alle on kun vuorovesi).
Joten wc / wc / käymälä heti syöksyä mereen. Ymmärrettävästi kun ei ollut perhesuunnittelu (KB), joten kaikki lapset voivat täynnä riisiä annoksia virasta.
Tällä hetkellä meidän lapsuuden yhdessä paikallisten asukkaiden viettää vapaa-aikaa berenamg ja soutu pieni vene rannalla oikealla talon takana. Meidän Kdang kalastus, ja kaapata rapuja lukuisia takana talon.
Kaikkina aikoina olimme ystävien kanssa polkemalla veneitä ympäri Jokisuistot Wayne ja jokien synkkä uuden kylän lopussa, siellä me menjaing rapuja ja erilaisia ​​lajeja, kuten hummeri ja etanat Mangrove (etana Mangrove), joka on laajasti saatavilla laitamilla mangrovemetsien kun se vielä koristavat rannikolla lahden Balikpapan.
Vuonna 1990, kun tulimme takaisin tähän paikkaan (kun perheemme muutti Jakartaan alkuvuodesta 1973) vain käydä perheen sukulaisia, jotka elävät yhä Lontoossa, löysimme rannikolla Balikpapan usein muovijätteet ja jätteet ovat muita kuin vuoto.
Suli sanoi paikalliset kalastajat olisi enää löydetty monet kalalajit, rapuja, katkarapuja (hummeri) ja etanoita rannikon mangrove Balikpapan, muut kuin tuhosi Mangrove, rannikon rannat oli tercenar eri roskaa.
Olemme myös löytäneet jälleen Orangit Daulu paljon roikkuu puita pitkin loppupään yläjuoksun, kuten Python on ollut vaikea löytää.
Oranki me löytyy edelleen vankeudessa orang utan joessa wayn ylläpidetään kansalaisjärjestö, joka hallinnoi Orang Utan.
Nyt Borneon saarella enää pääasiassa käytetty erämaassa, nyt htannya monet polttivat korvataan funktion öljypalmuviljelmiään, ja virtaus joen vettä kutistuu, koska toiminto puita imeä sadevesi ennen se virtaa jokeen alkoi kadota, Ahneus ihmisen talous, joka on avoimesta viljelymaasta öljy polttamalla metsää, jolloin Indonesiassa sisältyvät nyt poikkeusoloissa höyryjä

Indonesian metsäpalojen tapaus voi Samai 1997

(BBC) Puun ja maastopaloja Indonesiassa vuonna 1997 saavutti miljoonia hehtaareja.
Laajuus ja taloudelliset vaikutukset metsä- ja maastopaloja useissa maakunnissa Indonesiassa on hyvin todennäköisesti vastaamaan asteikolla vastaavista tapauksista vuonna 1997, mukaan tutkijoille.
Seurannan, Robert Field arvioida maa- ja metsäpaloista että osuma Indonesia tänä vuonna on erittäin vakava.
Field, Columbian yliopiston tutkija, joka tekee opintojaan Goddard Institute for Space Studies avaruusjärjestön Yhdysvallat, jopa uskoo, että Indonesian tilanne voi olla vaikeampaa, jos kuivuus jatkuu seurauksena El Nino ilmiö.
"Olosuhteet Singaporessa ja Sumatran ovat polku lähestyy kaakkoisosassa 1997. Jos sääennuste kuiva kausi kestää kauemmin, voitaisiin katsoa, ​​että 2015 kirjataan pahin tapaus ennätys", sanoi Fields oli sanonut, AFP uutistoimisto.
Vuosina 1997-1998, Indonesian hallitus arvioi, että määrä maata, joka altistuu palo pääsi 750000 hehtaaria.
Kuitenkin ympäristön eri virastojen, kuten foorumi Ympäristö (WALHI) arvioida määrä oli 13 miljoonaa hehtaaria. Sitten tutkia kansallisen kehittämisen suunnittelu Agency toimineet yhdessä Aasian kehityspankin (ADB) arvioi, että määrä maa vaikuttaa tulen saavutti 9750000 hehtaaria.
Tietoja taloudellisia vaikutuksia, määrä arvio vaihtelee. Talous ja ympäristö ohjelma Kaakkois-Aasiassa Indonesian ennustaa haittaa US $ 5 miljardia $ 6 miljardia euroa, mikä maa ja metsäpalojen 1997-1998.
Sitten Bappenas ja ADB tutkimus tappiota US $ 4.861, vastaa Rp711 biljoonaa.

Indonesian taloudellisia menetyksiä palon ja savun 1997 vaihteli $ 4 miljardista $ 9 miljardia euroa.
Ekosysteemien kestävyyttä
Herry Purnomo, tutkimuslaitos Center for International Forestry Research (CIFOR), väittää myös maa- ja metsäpaloista voi yhtä ennätys tänä vuonna 1997.
"Ilmiö El Nino tänä vuonna on hieman pienempi verrattuna 1997. Kuitenkin sietokykyä ekosysteemejä alttiimpia metsäpalojen koska olemme hajottavat teollisuuden ja öljypalmuviljelmiään", sanoi Herrera kertoi BBC Indonesia, Jerome Wirawan.
Herrera ei sulkenut pois mahdollisuutta, että taloudelliset vaikutukset metsä- ja maastopaloja tänä vuonna voisi vastata ennätys 1997.
"Maakunta voi vain RP20 biljoonaa menetyksen tulipalon. No, nyt on ainakin viisi maakuntaa vaikuttivat vaikea, nimittäin Riau, Jambi, Etelä-Sumatralla, Länsi-Kalimantanin, ja Keski-Kalimantanin ", sanoi Herrera.
Hänen mukaansa arvo menetys ei vain lasketaan pelkästään puuttuvat avotulella. "Siellä hajotettiin taloudellista toimintaa, joka vaikuttaa kansanterveyteen, vesi vaurioitunut, kuljetus-, ja muut", sanoi Herrera.
Haastattelussa BBC Indonesia, johtaja-tiedot ja suhdetoiminnan kansallinen katastrofi Management Agency (BNPB), Sutopo Purwo Nugroho, sanoi taloudelliset vaikutukset savusumun katastrofi, joka tapahtui useissa maakunnissa Indonesiassa vuonna 2015 saattaa ylittää 20 triljoonaa.
Että numero, hän sanoi, perustuu viime vuoden tiedot.
Paljastui, että tappiot johtuvat Haze vuonna 2014, laskettuna kolmen kuukauden helmikuu-huhtikuu vain Riau maakunnassa saavutti RP20 biljoonaa.

Kolme maakuntaa asettaa hätätilanteissa asap
Maa ja metsäpalot, jotka aiheuttavat savusumu on tullut säännöllinen vuosittainen tapahtuma.
Indonesian hallitus vaati ei hyväksy tarjottua apua kahden naapurimaan, Singaporessa ja Malesiassa, joka vuosien ajan vaikutti myös savusumu metsäpalot ja maa Indonesiassa.
BBC: n haastattelussa, presidentti Joko Widodo sanoi Indonesia on toden teolla, hyödyntämällä tuhansia jäseniä armeijan ja poliisin sekä kymmeniä helikoptereita voittaa.
Presidentti Joko Widodo sanoi tarvitaan kolme vuotta, täydentää fyysistä työtä estääkseen Haze.
"Se tarkoittaa olemme käyttöön niitä kaikkia käsittelemään, mutta tämä vie aikaa. Arvioin kolme vuotta tekee ruumiillista työtä ", sanoi Jokowi kertoi BBC: n Karishma Vaswani.
Vaikka Metsätalousministeri ja ympäristö, Siti Nurbaya, selittää millaista tukea on Singapore tarjota samoja kuin Indonesiassa, Chinook helikoptereita, auttaa sähkökatkos.
Mutta numero on vain yksi yksikkö.
Koska asukkaat vierailla terveyskeskuksessa on riittävän korkea liittyy ylähengitysteiden infektio ja ikä suuri riski ovat imeväisille, otimme kaupungin hallitus sali evakuointi.
Helda Suryani
"Hän (Singapore) vain antaa yhdellä tasolla, joten jos ngasihnya 20 tablettia tai 30", sanoi Siti.
Poikkeustila
Yhteensä kolme maakuntaa, nimittäin Riau, Jambi ja Keski-Kalimantanin on määrännyt aseman hätä jälkeen viikon ilmansaasteiden indikaattoreiden alueen ulkopuolella vaarallinen vaihe.
Keskiviikkona 30. syyskuuta indikaattori epäpuhtauden Pekanbaru, Riau -according laskettaessa meteorologian, klimatologian, ja Geofisika- saavuttaa 450 tai 100 korkeampi kuin vaaran.
Desi oli valitettavaa kunnossa, äiti vuoden ikäinen lapsi, joka käsiteltiin sairaalassa Pekanbaru, Riau, koska kärsivät keuhko infektio. Infektio pahensi paksu usva viime kuukausina.

 "Poikani oli ollut talossa, älä mene minnekään, koska savusumu. Oli edelleen kosketuksessa keuhkotulehdus. Miksi hallitus ei tee mitään? Miksi odottaa, kunnes lapsemme kuolevat kaikki, koska savu? "Hän sanoi.
Ylilääkäri kaupungin Pekanbaru, Drg. Helda Suryani, sanoi, että se on ryhtynyt erilaisiin toimiin, muun muassa antamalla sali kolmannessa kerroksessa toimistorakennus kaupunginjohtaja Pekanbaru kuin evakuointi sivustoja vastasyntyneille enintään kuusi kuukautta vanha.
Sali on nyt käytössä neljä lasta, raskaana oleva nainen, ja kolme vanhempi saattajia.
Keskiviikkona (30/09), indikaattori epäpuhtauden Pekanbaru, Riau, mukaan laskettaessa meteorologian, klimatologian ja geofysiikan saavuttaa 450 tai 100 korkeampi kuin vaaran.
"Kansalaisina käynti terveyskeskuksessa on riittävän korkea liittyy ylähengitysteiden infektio ja ikä suuri riski ovat imeväisille, otimme kaupungin hallitus hall evakuoida", sanoi Helda kertoi Pekanbaru, Sari Indriati.
Evakuointi savusumu alueilla pidetään tärkeänä tekijänä Azisman Saad, keuhko asiantuntijoita Pekanbaru. Kuitenkin, hänen mukaansa, kun evakuointi tapahtuu samalla alueella, se ei ole tehokas.
"Jos evakuointi Pekanbaru myös, mielestäni vähemmän tehokas. Koska Pekanbaru on verhottu savusumun ", sanoi Azisman.

Kuka näyttelijä "takana polttaminen metsien ja maa?
Jokainen ryhmä suorittaa raivaustöissä toimet saavat prosenttiosuuden omia tulojaan.
On noin 20 toimijoiden alalla ja saada taloudellista hyötyä metsä- ja maastopaloja. Useimmat kudoksen edun ja hyödyn talouden toimijoista on vaikeaa lainvalvontatoimen.
Hallituksen toimia vangita tai syytteeseen yksityishenkilöitä ja yrityksiä epäillään polttaminen maa ei riittäisi estämään toistuvia savusumu.
Faktat ja päätelmät ilmaistu tutkimuksen "Political Economy of Land ja metsäpalojen" tutkijan Center for International Forestry Research (CIFOR) Herry Purnomo.
Monimutkaisuus alalla, mukaan Herrera tapahtua koska syylliset metsä polttimet, sekä yhteisön ja keskiluokka ja yhtiö on jatkuvasti yhteydessä voimakkaita ihmisiä, sekä piirin, kansallisten ja jopa tasolle ASEAN.
Herry Purnomo tutkimuksessa todettiin, että maan hinta on poistunut polttamalla se nousee valmiina istutettaviksi öljyn palmu.
"Se ei ole helppoa hallintoneuvoston jäsenet, jotka vaativat (polttamalla puuta), voi olla, että on (puutarha) öljypalmu, metsäpalot, jotka liittyvät tiettyyn puolue, joka on vahva alue, joten valtionhoitaja tai kuvernööri ei ole helppoa liian (vt), täytyy nähdä poliittisesta tilasta "Herry BBC Indonesia, keskiviikkona (23/9).
Nämä toimijat, perustuu hänen tutkimus, toimi muotona "järjestäytyneen rikollisuuden".
On ryhmiä, jotka suorittavat erilaisia ​​tehtäviä, kuten maa väittää, järjestää viljelijöille, jotka eivät leikkaamalla tai leikkaus tai polttamalla, kunnes markkinointi joukkue ja mukana kylän virkamiehiä.
Mutta ei vain keskustasolla, vuokranantaja voi olla sukulaisia ​​kyläläiset, yhtiön henkilöstö, työntekijät alueella, liikemies, tai keskisuurten sijoittajat Jakarta, Bogor tai Surabaya.
Järjestäytynyt
Jokainen ryhmä suorittaa raivaustöissä toimintaa saada prosenttiosuus tuloista yksin, mutta keskimäärin, hallituksen viljelijäryhmiä sai suurimman osan tuloista, välillä 51% -57%, kun taas ryhmät viljelijöiden leikkaamalla, leikkaus, ja polttaminen saa osan tulojen välillä 2 % -14%.
Tutkimuksessaan Herry totesi, että maan hinta on poistunut selvitys kenttien tarjotaan hintaan Rp 8.600.000 hehtaarilta.
Kuitenkin maa "valmis istutus" tai poltettu sijaan kasvattaa hintaa, eli Rp11.2 miljoonaa hehtaaria kohden.
Sitten kolme vuotta myöhemmin, kun maa on istutettu valmis sato, viljelijät ovat jo niin se voidaan myydä hintaan Rp40 miljoonaa hehtaaria kohden.
Kuva copyrightGETTY KUVAT
Kuvan kuvateksti
Maanomistajat polttaminen voisi olla suurten kaupunkien tai sukulaisia ​​kyläläiset, piirin työntekijät, tutkijoille.
Nousu taloudellinen arvo maa tekee toimijoita, jotka pyrkivät hyötymään maa- ja metsäpalot jatkuvasti.
Lisäksi kuviot ostaa ja myydä maata, maa valmistelu kuuluu ostajalle, jos se pitää polttaa tai puhdistaa mekaanisesti. Halvempia siivoukseen, onnekas ostajia on vielä suurempi.
Vertailun mukaan Herrera hehtaarilta palanut kustannukset $ 10-20, kun maa puhdistetaan mekaanisesti vaatii $ 200 per hehtaari.
Herry tutkimuksessa 11 sivustoja neljässä piirit Riau, nimittäin Rokan Hulu, Rokan Hilir, Dumai ja Bengkalis käyttäen kartoitus, maanmittaus, ja lähestymistapoja.
Riau, on 60 öljypalmuviljelmiään ja teollisuuden puuviljelmiä 26.
Poliittinen suojelijoita
Yrityksille tai yksityishenkilöille alueella että tuli omistaja öljypalmuviljelmiään alueella voi löytää poliittinen suojelijoita paikallistasolla.
Herrera huomautti, "Oletetaan on pienyrityksiä, joilla on erittäin vahva suojelija poliittisten puolueiden alueella, jotka vaikuttavat prosessit päätöksenteon ja täytäntöönpanon alalla. Voi olla, että he ovat vahvoja kannattajia vakiintuneiden."

Pelaajat keskitason tai "Barons", Herrera löydetty, voi olla kuka tahansa.
"Yksilön virkamiehet, poliisi, sotilaat, tutkijat, voisi olla mukana, voi olla jopa satoja hehtaaria palmu ja kämmen parhaillaan kehitys voi (tehdä) polttaminen tervetulleeksi ensi sadekausi", hän sanoi.
Näyttelijät tämä on luettavissa tai kiinni rakenteessa lainvalvontaviranomaisten tapahtuu nyt käsitellä savusumu.
Löytää se, on tärkeää seurata, jos tuotteiden palmuöljyä plantaaseilla kanavoituu.
Polttoaine maa
Vastaan ​​nämä havainnot, tiedottaja ry Indonesian Palm Oil Association (GAPKI), Tofan Mahdi, sanoi että on 2500 palmuöljyn yritykset pieni ja keskiluokka, ja yhteensä on vain 635 yritystä, jotka ovat jäseniä GAPKI.
Haze Riau on jatkunut viimeiset 18 vuotta.
"Että niin jäsenillemme olen varma mitään (palava maa), koska me hallitsemme ylös ja alas. Ulkopuolisia jäseniä GAPKI, meillä ei ole välineitä tai etuihin, mutta suosittelemme, tukea mitä esittämä kuvernööri Etelä Kalimantanin esimerkiksi siten, että he (öljy-yhtiöt Pienet ja keskisuuret öljy) olla jäsen GAPKI valvomiseksi helpommin ", hän sanoi.
Kuitenkin Tofan myönnettävä, että niillä ei ole ollut tiukkaa menetelmä seurannassa alas. "Mutta GAPKI ovat standardeja, on vaatimuksia, noudatettava sääntöjä asetusten mukaisesti keskushallinnon, paikallis- ja aluetason", hän sanoi.
Lisäksi, Riau Poliisi on perustanut PT Inti Langgam Hybridit myös jäsen GAPKI epäiltyinä metsäpaloja.
Lainvalvontaviranomaisten pyrkimyksiä, jotka ovat tähän mennessä ei ole koskettanut poliittinen suojelijoita, jotka suojaavat yrityksen tai omistajan maa paloi.
Edi Saputra viljelijät Ogan Ogan Ilir, Etelä-Sumatran sanoi, että käytäntö polttava maa on jo käynnissä yhteisö satoja vuosia.
Mutta käytäntö ei toteuteta vuosittain, yleensä vain 5-10 vuotta samaan aikaan istutuskauden.
"Meillä on satoja vuosia polttaa, mutta miksi me meteli nyt noin savua, se tarkoittaa, miksi se näyttää ampua voimakas? Koska kaikki myönnytykset se myönnetty yhtiö, joten maa on niin syttyvää. Land yritykset, jotka on kuivattu, ei voida istutettu riisi . Nyt kuin ennen, paljon todella, jos naarmuuntunut, on paikkoja tulen, suora polttaminen maa ", hän sanoi.

Seuraamukset metsäpalot: Miksi suuryritykset "eivät koske?
23 syyskuu 2015
Useimmat yritykset sytyttävät metsä oli haastaa, mutta prosessi on ilkeä
Ympäristöaktivistit Riau arvostavat seuraamuksia yrityksille, jotka liittyvät maa- ja metsäpalot Sumatralla, mutta he kysymys miksi useita korkean profiilin yritykset "eivät koske".
Kokoomuksen seuraa metsäkato Riau sanoi, hallitus voi myös tarjota kiinteämpi seuraamuksista tuoda asian oikeuteen ja vaatia yrityksiä maksamaan korvauksia kärsivien Haze.
"Antaa pakotteet olivat askel nopeammin, melko lupaava. Mutta näemme onko vastaavia toimia toteutetaan suuryrityksiin, jotka havaitaan ja kirjataan tulipalot ja kokenut syttyy joka vuosi sen toimilupa-alueella", sanoi aktivisti koalitio valvoo tuhoaminen Forest (Eyes on metsää) maakunnassa Riau, Afdhal Mahyuddin, kertoi BBC Indonesia, Heyder Affan keskiviikkona (09/23) aamulla.
Aiemmin neljä yritystä Sumatran seuraamuksia ympäristöministeriön ja Metsät (KLHK) liittyvät maa-ja metsäpalot.
Yritykset, joiden lisenssit keskeytetään PT LIH (Riau), PT TPR (Etelä-Sumatra) ja PT WAJ (Etelä-Sumatra), kun taas PT HSL (Riau) lupa on peruutettu.

Yritysten on annettava Palontorjuntalaitteet
Yritysten on lopetettava kaikki toimintansa alalla ja täyttää velvoitteensa, kuten Palontorjuntalaitteet täydentää.
Tämä seuraamus perustui uutiset tapahtuma erityinen työryhmä (Satgasus) ympäristöministeriö ja metsätalousministeriö. Ne tällä hetkellä ovat vierailleet 286 paikkakunnalla poltetaan Sumatralla ja Kalimantanin.
Maksamaan korvausta
Edelleen Afdhal Mahyuddin sanoi hän ei ollut liian yllättynyt kuullessani, että hallitus oli jäätynyt luvan PT LIH.
"Koska, vuonna 2013 ja sen jälkeen, he ovat epäillyn ja tähän asti koettelemattomiin", sanoi Afdal.
Samoin Afdal ollut liian yllättynyt, kun hallitus peruutti toimiluvan PT HSL Riau. "Luonnollisesti, kuten on jo pitkään ollut aktiivinen", hän lisäsi.
Hän kuitenkin lisäsi, hallituksen pitäisi pystyä tarjoamaan muita seuraamuksia tai kiinteämmät, vastaan ​​muut suuret yritykset, jotka vuosia tekemässä vastaavia rikkomuksia.
"Toteamme, on olemassa useita yrityksiä myönnytyksiä ilmoittanut rikkomuksia. Yllättäen, niitä ei kumota tai rangaista", sanoi Afdal.
Aktivistit osin monet suuret yritykset, jotka kulkevat sytyttävät metsä
"Minusta se on kanteen suurten yritysten tai korkean profiilin", hän lisäsi.
Hän ehdotti myös, rangaistuksen pitäisi olla enemmän kuin vain keskeyttämisestä tai peruuttamisesta sen toimiluvan, kuten asian saattamiseen rikos- tai siviilituomioistuin.
"He myös maksamaan loukatulle hyvitystä yhteisöä laajalti takia savusumun", hän sanoi edelleen.
Tällä hetkellä joukkue vieraili 286 paikkakunnalla KLHK poltetaan Sumatralla ja Kalimantanin.
Lisäksi hän sanoi, KLHK sanoi yhtiön keskeytetty lisenssin on täytettävä infrastruktuuri on vielä täytyttävä vähentää mahdollisuuksia tulipaloja.
Jäädyttäminen vaikuttaa peruuttaminen luvan, jos yritys on tuomittu oikeudessa, virkamiesten sanoi KLHK.
Jaa tämä uutinen Tietoja b

"Mikä on hallituksen odottaa lastemme kuolee tupakoida?"
Huoneessa on varustettu ilmansäädin kolmannessa kerroksessa kaupungintalo Pekanbaru, Apriyani tarkastellaan neljän kuukauden ikäinen vauva, nukkui sikeästi.
35-vuotias nainen on yksi neljästä äidit olivat paenneet hätätilanteessa lapsen hoidosta Pekanbaru kaupungin hallitus. Tämä on pyrkimys suojella vauvaa myrkyllistä savua seurauksena maa- ja metsäpaloista on jatkunut jo kuukausia.
"Täällä minun vauva ilman savua. Toisin kuin kotona", sanoi Apriyani.
"Kun me jäädä kotiin, minun vauva on yskää jatkuvasti. Jos täällä, toimisto on kiinni, ja on ilman puhdistuslaitteita.
Ilmansaasteet Pekanbaru tallennettu 1000 luvut epäpuhtauksien Standard Index (PSI). Vaikka 100 PSI yksin luokitellaan epäterveellistä, ja jos yli 300 pidetään vaarallinen.
"Pikkulapset kärsivät eniten. Tämä sama vauva oli jatkuvasti yskä"
Ei ole vauvan sänkyä vuokrataan, ja happi sylinterit, mutta Afriyani mengaakan hän ei halua jäädä sinne pitkäksi.
"Haluan hallitus työskenneltävä kovemmin poistaa savua, niin että lapsemme eivät hengitysvaikeuksia joka kerta. Koska se on huono heidän terveydelleen, eikö?
Dr. Helda Suryani johtaja terveyden osasto Pekanbaru sanoi turvakoti oli varattu erityisesti köyhille perheille, jotka ovat haavoittuvia.
"Rikas on oma ilmastointi, ja voi löytää itsensä turvallisempi paikka. Vaikka tämä paikka niille, joiden talot näemme joka päivä täynnä haitallisia kaasuja.
Kun kysyttiin, miksi niin kauan kun uusi hallitus antaa suojaa, hän nauroi wryly.
"Miksi niin kauan? Olemme rukoillut sadetta, ja kun armeija tuli auttamaan, puhtaampi ilma kaksi päivää. Mutta nyt täällä taas. Siksi olisi näin ikuisesti."
Mitä Desi, turvakoti on liian myöhäistä. Tämä nuori äiti istuu hänen vuoden vanha sairaalassa Santa Maria. Hän oli diagnosoitu keuhko infektio.
"Pidän lapsi sisällä koko ajan. Emme ole menossa minnekään, koska tämä savua, mutta poikani edelleen yhteydessä keuhkokuume."
"Miksi hallitus ei tee mitään?" hän kysyi
"Onko hallitus odottaa lastemme kuolee tupakoida?" (BBC)

No comments:

Post a Comment