!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, October 3, 2015

Večina priljubljenih turističnih krajev v Indoneziji.

Vožnja ni bil končan (377)

(Del 377), Depok, Zahodna Java, Indonezija, 27. september 2015, 01:32).

Večina priljubljenih turističnih krajev v Indoneziji.

Poleg otoka Bali, Indonezija zdi, da ima čar najlepših turističnih krajev in še veliko lepša in zelo vredno obiskati in ne bo nikoli pozabljeno za turiste, ki še nikoli niso obiskali, med drugim:
Marine Park Raja Ampat, Papua Za potapljače in ljubitelje podvodnega sveta parku, je potapljaški raj, ki predstavlja bogastvo morskega življenja, je neverjetno. Eden izmed najbolj znanih znamenitosti Raja Ampat Marine Park. To območje se imenuje Coral Reef raju ali raj koralnih grebenov, ki ga potapljačev na svetu. Lokacija Znamenitosti Raja Ampat morski park se nahaja v Zahodni Papui.

Raja Ampat je novo okrožje širok tobogan delitev Wilaya daljinsko z 4,6 milijona hektarjev. Približno 85% celotne površine oceanov, preostanek pa je skupina otokov in koralnih atolov nekaj 610 otokov. Na stotine otokov trsta so le 35 otoki, ki jih naseljujejo avtohtoni prebivalci.

Raja Ampat otoki se ne štejejo samo kot objekt Nature Indonezije v obliki največjega morskega parka v Indoneziji, ampak tudi verjel, da imajo veliko morskega življenja na svetu. Odkriti panoramski Znamenitosti Raja Ampat morski park je začel, ko je nizozemski državljan mojster potapljač imenom Maxx Ammer obiskal regijo v letu 1990.

Znamenitosti Raja Ampat morski park je območje koralnih grebenov z bogastvom morskega življenja na svetu, ima najmanj 1300 vrst rib, 600 vrst koral in 700 vrst klapavic, da ne omenjam različnih vrst želv, alg in meduz. Največje bogastvo v celotnem trikotniku območju svet koral, in sicer na Filipinih, v Indoneziji in na Papui Novi Gvineji.

Glede na obseg vodne atrakcije Papua Raja Ampat morskega parka in bogato raznolikost morskega življenja, potem lahko izberete točko, da začnete potop. Okoli otoka Kri, lahko vidite lepoto koralnih grebenov in številnih vrst rib, ki je neverjetno, vključno z vrstami Queensland kirnja, pegasta, hlastač, kirnja, reef morskih psov, tuna, napoeleon ustnicami, Barracuda, in velikan trevelly.

Drugi dive vložki v Marine Park zanimivosti Raja Ampat Papui je Sardine Reef z globine približno 10 metrov. Ta prostor služi različne ribe, vključno papagajevke ki imajo briljantne barve. Če želite poskusiti občutek, da so v predoru rocka, lahko potopite okoli otokov Kaboei Bay Rock. Obstaja zaliv pod tunel rocka. Kaboei Bay Rock najdemo tudi koralne jame naseljene netopirje Ole, in v nekaterih krajih najdemo ostanke človeških kosti.

Obstaja veliko drugih potapljaških lise v Marine Park zanimivosti Raja Ampat v Papui, ki jih lahko razišče, kot so The Passage, Fam otok in otok Misool. Poleg uživanja bogastvo morskega življenja, lahko uživate tudi v zgodovinskih mestih pod morjem, vključno z vojnimi ladjami in bojnih letal, ki je potonila v vodah atrakcije Papua Raja Ampat morskega parka. Ne samo to, tudi vi lahko uživali v lepoti otoki Region Znamenitosti Papua Raja Ampat morskega parka v stanju nedotaknjene, lagune, in zaliv je še vedno zaščiten, ima odsek omamljanje plaž in kristalno čistim morjem vodo.

Ste zainteresirani za obisk znamenitosti Papua Raja Ampat morski park lahko odstopila od Džakarte ali drugih velikih mestih na Domine Eduard Osok, Sorong, Zahodni Papui. Leti iz Džakarte do Sorong običajno tranzita v Makassar ali Manado. Od Domine Eduard Osok, lahko takoj nadaljuje znamenitosti Raja Ampat morskem parku s kupom hitrih čolnih berkafasitas 10 ljudi, po ceni približno 3,2 milijona USD v vsako smer za 4 ure.

Nobena posebna vstopnica za vstop v območje vodnih atrakcij Raja Ampat Marine Park. Vendar pa so stroški za najem motornih čolnov, oprema potapljačev in inštruktorjev, od več sto tisoč na milijone Rupija v enem potopu. Potapljanje proces se običajno izvede tolikokrat, da uživajo v potapljaških lise so različni. Zato je priporočljivo, potapljači zgrinjati zatreti znesek odhodkov, ki je razmeroma drago.

Regionalne znamenitosti Papua Raja Ampat morski park, lahko dobite obstajajo zadostne zmogljivosti v nekaterih krajih, kot so na otoku Kri, Waigeo, Mansuar in Misool. Nekatera naselja nastavljena cena je relativno drago, saj predstavlja celoten objekt. Če prideš z nižjim proračunom, bi lahko območje v državni lasti bo možnost.

Druga možnost, da uživajo znamenitosti Papua Raja Ampat morski park je z izbiro, da ostanejo na ladji z najeto ladjo Pinisi, ki je bila spremenjena za potapljaške aktivnosti nekaj dni. Ladja ima kafasitas največ 14 ljudi, ki je stala okoli 90.000.000-110.000.000 za križarjenja za teden dni.

Podvodni rajKot eden izmed prvi morski park na svetu, so lepota podvodnega sveta Bunaken, Manado North Sulawesi znana v mednarodni skupnosti, predvsem za potapljače. V resnici, v letu 2005, Bunaken je postalo mesto svetovne dediščine po indonezijsko vlado, da se registrirajo Bunaken Unescu. S površino približno 75 625 hektarjev, so potapljanje navdušence razvadil mnogih potop mestu. Bunaken Marine Park ima 20 točk dive spot, od katerih jih je 12, ki se na otoku Bunaken. Število potapljaških lise bi morda povečalo skupaj s številom potapljačev raziskuje podvodni lepoto Bunaken.
20 točke potop mestu, je najbolj priljubljen med drugim v domači vasi, Lekuan, Fukui Point, Mandolina ponit in Vzhodne Bunaken je. Potapljači, ki pogosto obiskujejo Bunaken potopa mesto ima drugačno favorita. Na primer, je potapljač, ki ima rad, da se potopite naključnih morskih psov imajo različen priljubljena pri potapljače, ki radi iščejo Manta žarke. Podvodni fotografi srečni iščejo konjičke, razposajeni sipe in druge makro fotografija predmeti, ki obstajajo pod morjem.


Stopnja vidljivosti v vodi doseže 20 metrov, je včasih, ko sem bila dobra raven prepoznavnosti lahko doseže 35 metrov. Lahko vidite lepoto koralnih grebenov Bunaken Marine Park, ki je eden izmed najboljših na svetu. Obstaja približno 390 vrst pisane koralni greben je neverjetno. Berlekak-dent edinstvena oblika z razpokami do majhne jame ali predor pod morjem, ki jih ni mogoče najti v drugih krajih.

Derawan otok v arhipelagu Derawan, Derawan okrožja, okraji Berauu, North Borneo, enota Derawan otok morfologija bertopografi ravna obalno navaden. Pesek odbojka ima naklon približno 7 ° - 11 °, s širino 13,5 do 20 metrov.

V okoliških vodah so morski park in slovi kot turistično potapljanje (potapljanje), z globino približno pet metrov. Na voljo je širok izbor morskega življenja tukaj, kot so lignji (sip), jastoge, ribe cevi (ghostpipe rib), hobotnice (bluering hobotnice), nudibranchs, morski konji (morski konjički), jegulje trak (ribbon jegulje) in ribjega Skorpion (bodike ).

Na skali, na globini desetih metrov, je greben znana kot "modre stene povod", ker je greben z dolžino 18 metrov je veliko sprožilnega rib (rdeče-zobato sprožitvene rib).

Derawan je otok z morske barve, odtenki modre in zelene mnenj, belim peskom mehko, vrstic palme na obali, z majhno gozdu sredi otoka, ki je habitat različnih vrst rastlin in živali in naravne lepote dnu dih ocean. Ne bodite presenečeni, če bi ta otok vrh uvršča tretji kot potapljaški okolici svetovnega razreda in da je ta otok sanjsko otok za potapljače.

Okoli otoka Derawan, je bilo več kot 28 točka dive identificirati. Da razišče vse to točko, vsaj to traja približno 10 dni z enim potopom na vsaki točki. , Da se premaknete iz ene točke v drugo, lahko obiskovalci uporabljajo ladje. Medtem pa si obiskovalci lahko tudi raziskati otok peš.

Dr. Carden Wallace tropskih muzeju Queensland, je Avstralija preučila morskega bogastva otoka Derawan in našel več kot 50 vrst arcropora (morske živali) v koralni greben. Nihče ne zdi, če je Derawan otok slovi kot tretja največja na svetu, kot mednarodni potapljaške destinacije.

Koralni grebeni v arhipelagu Derawan razširjena na celotnem otoku in zoglenelih v Derawan arhipelaga. Hirst nogi na teh otokih vključujejo Long Island zoglenelih, požgane masimbung, zoglenelih buliulin, pinaka zoglenelih, požgane in ožgane tababinga muaras.

Tip Reef v Derawan arhipelag sestavljen iz obrob, pregrade grebenov in atolov. Ta atol, ki je bila oblikovana v otoka in je bila oblikovana v slano jezero. "Manta predivo raziskava 2003" prikazuje povprečno pokrov koralnih grebenov na dolgi otoka je 24,25% do 34.88 za trde korale in greben življenja. Koralni grebeni na otoku Derawan ima povprečno pokrov koralni trdih koral 17,41% in 27,78% žive korale pokrivajo. Z višine od 460 do 470 vrst, kažejo, da je bilo to bogastvo sekundo biotske raznovrstnosti po Raja Ampat arhipelaga.

Coral Reef glavna področja:

Dolžina zahodnem delu otoka (dovodni in kanal)
muaras z visoko raznolikostjo koral, koral zdravo in estetske vrednosti
malalungun koral, visoka raznolikost z zapleteno strukturo z različnimi habitatov
veliki koralni bogati habitati
Raziskava koralne ribe v letu 2003 je pokazala, da je ta otok proizvaja 832 vrst. Poleg tega se ocenjuje, da so vsaj 1.051 vrst v vodah Berauu z gobes dominantna vrsta (Gobiidae), wrasses (Labridae), in damselfishes (Pamacentridea).

Včasih ko sedi na koncu lesenega mostu, ki vodi do morja, lahko vidimo zelene želve in tja na površini čisto vodo. Pri potapljanju smo spremlja tudi želve, ki plavati okoli nas. Občasno tudi želve, ki se zdi, da pohajkovanje okrog koči se nahaja na obali otoka. V mraku, nekateri želve splezal na kopno in nesejo jajca tam.

Obiskovalci se lahko pregleda tudi druge otoke okoli Derawan. Na primer: Dobrodelni Island, Maratua in kakaban otoku, ki ima svojo edinstvenost. Blue stingray (Manta žarke), ki je dosegla 3,5 metra širok prebivalstva na otoku Dobrodelna. V bistvu, lahko najdete, če tudi dovolj srečni, črna stingray s širokimi "razponom kril" 6 metrov. Medtem ko je Otok edinstven kakaban obliko prazgodovinsko jezero sredi morja, edini v Aziji.

Tipične in zavarovanih vrst, ki jih lahko najdemo med kokosovih rakovice (Birgus latro), kitov, delfinov (Delphinus), zelena želva (Chelonia mydas), hawksbill (erethmochelys fimbriata), in Dugong (Dugong dugon). Kokosovo rakovice lahko najdete na otoku kakaban in Maratua. Papež je mogoče najti okoli otoka Maratua v določeni sezoni, medtem ko delfini okoli otoka Semama, dobrodelne, kakaban, Maratua in zoglenelih muaras.

Želve je mogoče najti okoli Long Islandu, Derawan, Semama, dobrodelnih in Maratua in dugongov na Long Island in Semama. Drug edinstven vrste Manta žarke (manta birostris), ki se nahajajo na otoku Dobrodelni in pigmy Konjic na otoku Semama in Derawan.

Objekti in prostori za nastanitev
Derawan zagotavljajo objekte, kot so počitniške hiše, potapljaško opremo, gliserji in restavracij. Derawan otok tudi nastanitev, ki ni preveč drago, ki se upravljajo domačini.

Te hiše so preproste štrli skoraj 100 metrov v morje, da bi se prebivalci lahko svobodno vidim različne pisane ribe in želve prosto prehajajo brez da bi kogarkoli motili. Meni hrane je zelo enostavna s prevladujočim glavnem meniju morske ribe in konzervirane hrane zagotovo ne odvrača od uživanja atmosferi dan in noč na tem otoku.

Dostop
Da bi prišli do otoka Derawan, lahko turisti letenje za približno 3 ure do Balikpapan, East Kalimantan, z letalom iz Džakarti, Surabaya, Yogyakarta ali Denpasar.

Aberdeen, še vedno letijo v Cape Redeb potop eni uri z letalom, KAL Star, Deraya ali DAS. Poleg tega se lahko Cape Redeb mogoče doseči tudi z morjem, pri vkrcanju iz Samarinda, kapital Vzhodni Kalimantan Tarakan, glavnem mestu North Borneo do Cape Redeb sledi najem motorni čoln.

Potovanje na otok Lombok.
Lombok, West Nusa Tenggara (prebivalstva v letu 2001: 2,722,123 prebivalcev) je otok v Lesser Sunda otokov ali Nusa Tenggara so ločeni z Lombok ožine Baliju Sebelat Alas ožini na zahodu in vzhodu Sumbawa. Otok je približno sferične z neke vrste "rep" na jugozahodni strani dolžine je približno 70 km. Ta otok območje dosegla 5.435 km², dajanje se uvršča 108 iz seznama otoki temelji na obsegu svetu. Glavno mesto na otoku je Mataram.

Lombok Otok slovi po svoji naravni lepoti eksotično in fascinantno. Otok Lombok, ne samo še tri Gili otokov. Poleg Gili Trawangan, Gili Air in Gili Meno. Lombok otok ima še vedno nekaj nasip enako lepo. Eno samo nahaja Gili Kondo vzhodno od otoka Lombok.

Lombok Otok je postal ena od ikon indonezijskega turizma, lepota otoka je, da nič drugega v Indoneziji, gostoljubnost Sasak ljudje, lepota plaž, ki so zelo bela, koralnih grebenov in biološkega bogastva izredni, sijaj Mount Rinjani in kulturne edinstvenosti Sasak veliko vabi občudovanje domači in tuji turisti.

Lepota otoka Lombok in eksotismenya vas in vašega partnerja bo povabil na medene tedne tukaj. Prav tako z Exotisme Gilis otoka vas bo tudi vabimo, da uživajo v lepotah otoka.

Ta otok je eden od dveh največjih otokov v lasti province West Nuša Tenggara. Lepota pokrajine, zaradi česar je otok Lombok, da je eden medeni destinacija, ki je prav tako zaželeno. Ko boste morali vedeti, kje naj bi se stopala pospešiti, lahko lepota Lombok treba raziskati na tem potovanju.

S plažami lepo čarobno, veličastna Mt Rinjani in spektakularni morskega življenja, da odkrijete, otok Lombok v Zahodni Nuša Tenggara ima veliko turističnih destinacij na kopnem in na morju. Nič čudnega torej, da je najbolj priljubljena destinacija v Zahodni Nusa Tenggara.

Samo obisk tukaj, da se počutijo surf velike valove na južni obali. Izzovite svoje poguma, da vzpon na vrh ognjenika. Najeti kolo in motorno kolo, da bi dobili okrog na ulicah ob riževih poljih. Kjerkoli želite meghabiskan časa, vam ne bo razočaran s spektakularne naravne lepote tukaj.

Ostali obiskovalci Lombok odločite, da preživite svoj čas na otoku Gili-Gili, osamljen tropski otok s plaže so čudovite in razkošne okolico.

Prvotni prebivalci Lombok so Sasak, Lombok, je tudi dom za ljudi, hindujski Bali in tudi število Kitajcev, javanščina, Bugis in Arabci.

Nekateri ljudje Sasak sprejeli islamsko vero Wektu telu didefinisikann kot "Islam trikrat", ki se nanašajo na njihove molitve trikrat dnevno in različne z muslimani, ki molijo 5-krat na dan. Wektu telu je edinstvena religija, ki združuje starodavne tradicije in islamske prepričanja, so ta prepričanja najdemo le v Severni Lombok. Tisti, ki opravijo to prepričanje so muslimani, vendar hkrati opravi tradicionalne rituale. Primeri, kot so Nyiu slovesnosti je potekala po sto dni nekdo umre. Družine umrlih darila, kot so obleke, zobne ščetke in hrano, tako da bo mrtva oseba miren v nebesih.

Druge verske festivale praznovali na začetku deževne sezone (od oktobra do decembra), ali sezono žetve (april-maj) s proslave v vaseh po vsem otoku.

Sasak kultura je zelo pomembno za moč in fizičnih sposobnosti in veliko lokalnih običajev mereflesika te kulture. Peresehan je lokalna tradicija, ki združuje boj med dvema moškima, ki se uporabljajo dolgo palico in majhno-ščit v obliki kletke bujung s kravjo kožo.

Glasba in ples sta zelo pomembna v Sasak kulture. Plesala tradicionalni ples med pomembne slovesnosti. Ta ples izvira iz vojnega plesa, kot Beleq boben (velik boben), dokler Cupak Gerantang priljubljena, da pripoveduje zgodbo o ljubezni in romantike.
Obiščite edinstveni Pura Lingsar, kombinacijo Balinese hindujskih templjev in prepričanj Wektu telu v enem kompleksu.
Okoli in nakupovali v mestnem obzorju tržnega Surandi. Obstaja nekaj lepe piknik vložki, da se sprostite in počitek.

Preizkusite svojo srečo z obiskom na dirkališču v Salakalas terenu. Dirka je potekala vsako nedeljo. Pazi mlade jahače v tesen konkurence do ciljne črte, kjer bo zmagovalec memberika nasmeh zmagovalca. Ta dirka je zelo pomembno, tako da je večer pred dirko, bodo vaščani masirajte svoje konje, in občasno igra gamelan glasbo umiriti konje.

Izzovite svoje drobovje preplezati višine Mount Rinjani. Na nadmorski višini več kot 3700 metrov nadmorske višine, bo to veličastno vulkanski planinarjenje traja vsaj tri dni in ni priporočljiva za ljudi z motnjami srca. Ko vrhovi utrujenost vas bo z naravno krajino Indoneziji izjemno izplača.

Občutite peska na podplatih noge in kopanje v peneče obalne vode v Južni Kuta Lombok. Bel pesek in spektakularne poglede ocean tukaj, da to mesto kot turistične destinacije običajnega ukrivljena. Obiščite Nyale Ribolov Kuta med letnim festivalom, ki je običajno potekala v februarju ali marcu in uživajte v praznovanje in procesijo v barvi.

Sončenje in deskanje na čudovitih plažah Batu Bolong. Ta plaža je dobila ime po velikih kamnov z luknjami v sredini. Poskrbite, da se počutite nenavadno lep sončni zahod ko sonce začela potapljati v Mount Agung Bali z neverjetno gorečih barv.

Preberite več o lokalni zgodovini in obiščite Meruya Water Palace v Mataram, glavno mesto Lombok. Ta kraj je bil zgrajen leta 1744 in prej je bila krvava vojna med Nizozemsko in prebivalce na Baliju v poznem 19. stoletju.

Doživite mir največjega templja Lombok, Pura Meru, ki se nahaja v ozadju vodnem parku. Tempelj, ki je bila več stoletij posvečen hindujski Trimurti Brahme, Vhisnu in Shive.
Lokacija za potovanje z letalom se lahko odvzame iz Džakarti, Surabaya, Denpasar, Bali, v mestu Mataram.
Bukit Tinggi
A. Pregled

Mesto Bukittinggi, West Sumatra je zgodovinsko mesto, mesto, rojstni kraj treh velikih junakov Indoneziji, pa tudi mesto z očarljivo turistično eksotiko. Bukittingggi imajo vsa merila, da postane turistična cilje za obiskovalce. V mestu, ki je vložila 17. december kot obletnico tega obstaja Clock Tower, ki je mejnik v mestu, relikt kolonialne zgodovine in muzejev Minangkabau kulture in Bung Hatta Palace.

Upravno Bukittinggi že začela oblikovati v nizozemski kolonialne dobe. Nizozemski je Bukittinggi kot Gemeentelijk Resort ali nekaterih občinah temelji list leta 1828 skupaj z 32 drugimi Gemeentelijk Resort v Indoneziji. To stanje naredi Bukittinggi, ko je že Gemeenteroad ali avtonomna vlada večine treba nadzorovati z Nizozemci. V Singapurju ustanovila tudi trdnjava z imenom "Fort De Kock". Utrdba je še vedno nedotaknjen in služi kot eno izmed zanimivosti zgodovine. Mesto, ki so jih nizozemski policisti, ki so v vzhodnih kolonijah za ostalo pa se uporablja tudi.

Med japonsko okupacijo, Bukittinggi preimenovala iz Fort de Kock Taddsgemente biti Bukittinggi Si Yaku Str z dodatkom, kaj je zdaj Agam District. Japonska ustanovljen tudi radijski oddajnik največji otok Sumatra zavoljo propagande. Tudi v skladu z lokalno samoupravo, Japonci prav tako Singapur kot 25. vojaškega poveljstva za nadzor vojaških sil na Sumatri, Singapur Tajske.

Po osamosvojitvi Indonezije, Bukittinggi nikoli služil kot osrednji branilec boj za neodvisnost. Tudi decembra 1948 do junija 1949, je bil London uporabljena kot kapital sili vlado Republike Indonezije (PDRI), ki ga je vodil Mr. Sjafroedin Prawiranegara. Odločba je bila izdana predsednik po Yogyakarta padel v rokah Nizozemske kot posledica vojaške agresije II. Po tem Bukittingti označi kot kapital Sumatre, in leta 1959 je kapital centralne Sumatra. Po razvoju Zahodne Sumatre, Bukittinggi služijo kot kapital Zahodne Sumatre v letu 1978, preden se je preselil v mesto Padang.

Bukittinggi obsežna doseg okoli 250,239 km2, sestavljena iz hribih in dolinah. Hribi se nahaja v New Yorku, je serija gorsko verigo pasu. Na strani hriba, je mesto obdano tudi tida gore je Merapi, Mount Singgalang in Mount Sago. Obstoj treh gorah je razlog, zakaj je New York City je znana tudi kot mestna Tri Arga. Konfiguracija geografska lega Bukittinggi hribovit in je nad 900 m nadmorske višine (nadmorske višine), zaradi česar je zrak v New Yorku in ohladimo.

B. Značilnosti
Turizem potencial Bukittinggi, West Sumatra pri izračunu lokalne samouprave, predstavljali skoraj 30% vseh prihodkov (Regional Original Prihodki). To vsekakor ni presenetljivo, saj je potencial za turizem v mestu je relativno popolna. Narava turizem Bukittinggi objekt s prisotnostjo hribov, ki obdaja mesto podpira. Tipična atmosfera gore z hladen zrak naredi Bukittinggi bi lahko sproščanje stresa za turiste. Zelena prostranstvo pokrajine hriba je zelo primerna tudi za ljubitelje fotografije ciljev. Lepota oko lahko jedel, ko so bili turisti v mestu dolini.

Kot eden izmed centrov Minangkabau kulture, Bukittinggi sedanjih prototipov Minangkabau kulture. Hiše po meri, lahko pakaiaan, jezik, tipične jedi je mogoče najti v Bukittinggi. V skoraj vsakem vogalu, Bukittinggi prisotni gadang hiše tipično Minangkabau kultura. Hiše so lepo obloženi z oblikovanimi strehami bivolov rog. V teh hišah, lahko turisti uživajo tudi rezbarije potiskane Minangkabau navedene v stenah hiše. Domačini še vedno uporabljajo tradicionalne Minangkabau vsakdanja oblačila.

Vzdušje zjutraj v mestu Bukittinggi tudi počuti posebnega. Sunrice kulise z modrim nebom še vedno sramežljiv kombinaciji z obrisom hribih so zelo primerne za uporabo kot zaslon. Takšne znamenitosti je mogoče usmeriti iz vseh smeri kompasa. Ponoči, še posebej, ko gre za praznovanje, barva utripanja luči in ognjemet prevladuje v mestu Bukittinggi.
Druga značilnost, ki jih lahko najdemo turiste v Bukittinggi se nahaja v bližini naravne znamenitosti Sianok kanjona. Oddaljenost Bukittinggi z Sianok kanjon se lahko pripeljete po kopnem, za približno tri ure. Na poti se obiskovalci lahko tudi ustavite, da uživajo znamenitosti Clock Tower, branik Ford de Kock, kot tudi jame japonski kolonialno dediščino. Ne smemo pozabiti, še ena značilnost Bukittinggi so pot do objektov, ki navijanje. V Bukittinggi znane ali Curved kotu 44 ampek dvajset ampek priti do jezera Maninjau. Potovanje za vogalom bo drug občutek, še posebej za turiste, ki radi vozijo.

C. Kraj
Mesto Bukittinggi je ena občina, ki se nahaja v provinci Zahodna Sumatra. Geografsko se nahaja na 100,210 do 100,250 stopinj vzhodne dolžine in med 00 760 - 00,190 LS. Če pull West Sumatra kapital Padang, je Bukittinggi nahaja približno 90 km proti severovzhodu.

D. Dostop
Dostop do Londona se lahko pripeljete iz različnih mestih v West Sumatra. Pri uporabi daljnovod, turisti lahko uporabite navzkrižno Sumatra ceste, ki se razteza od pokrajine Lampung za NAD. Medium, za turiste, ki uporabljajo zračni poti, turisti lahko uporabite točko razrešitve v Padang za nadaljnjo seeked vojske. Kot je za obisk razlicne lepote Bukittinggi turisti lahko uporabljajo različne oblike javnega prevoza so na voljo enotno v Bukittinggi

E. nastanitev in druge storitve
Podpirati turistični sektor je trenutno v Londonu je 43 kosov tako zvezdicami in proračunske hotelu plus 11 mes / guest house / vikend. Obstoj takšne namestitve je tudi za podporo vlogo Singapurju kot domačo bazo za turizem v provinci Zahodna Sumatra.

Kot je za restavracijo in restavracijo, v Londonu so na voljo restavracije in restavracije, zlasti v regiji Los Lambuang. Na tem področju, bodo obiskovalci lahko razvajajo svoje brbončice s tipično Minangkabau hrane. Nedaleč od območja Los Lambuang, in v bližini zanimivosti, več potovalne agencije so tudi pripravljeni služiti turistov potovanje. Srednje zadeve in nakupovanje spominkov, na območju Los Lambuang ponuja tudi različne spominke in spominki iz Bukittinggi.


Ste vedeli, da lahko v Bandung tako veliko zanimivosti, ki jih je obiskal, in zelo privlačna. Torej, naslednjič, ko, če gremo v Bandung poskušali ustaviti z obstoječimi turističnih znamenitosti v nadaljevanju:

Turistične znamenitosti v Bandung Mesto:

Gedung SATE Bandung in Gasibu
Borijo spomenik - Jl. Dipatiukur
Bandung Zoo - Jl. Castle
Bandung Institute of Technology - Jl. Ganesha
Taman Ganesha - Jl. Ganesha
Park Traffic - Jl. Sumatra
Starejši park - Jl. Cisangkuy
Služba Vlade RS park Bandung
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Braga
Nakupovalni center Jl. Cihampelas
Muzej Pos Indonezija - Jl. Cisanggarung.
Mandala Muzej Wangsit Siliwangi
Muzej azijsko-afriške konference
Square in Grand Mosque - Jl. Azija Afrika
Muzej Sri Baguda - Jl. South Rim
Turistične točke v Severni Bandung:

Čurug Dago - Terminal Dago
Forest Park Dago Pakar jama in Nizozemska / Japonska
Čurug Omas - Vrt Maribaya
Arena Ribolov Bonita - Lembang
Daljnogled Boscha Star - Lembang
Tradicionalni trg - Lembang
Giri Jaya Forest Park - Lembang
Kampi Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
Upas - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Tea Plantation Subang - West Java
Ciater Hot Springs
Flower Garden Cihideung - Jl. Narednik Bajuri
Spirit Camp; Sahabat Alam - Jl. Narednik Bajuri
Čurug Cimahi - Cisarua
Turistične točke v Južni Bandung:

Kawah Bela - Ciwidey
Kampi Rancaupas - Ciwidey
Thermal Baths Ciwalini - Ciwidey
Tea Plantation Rancabali - Ciwidey
Tea Plantation Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
Tam Cipanunjang - PANGALENGAN
Cileunca - PANGALENGAN
Site Gunungpadang - West Java
Krater Kamojang - Paseh West Java
Turistične znamenitosti v Bandung West:

Čevlji in torbice Cibaduyut center
Apnenec griči - Padalarang
Reservoir Ciburuy - Padalarang
Saguling - West Java
Kopeli Cipanas - West Java
Pawon jama - West Java
Sang Hyang Tikoro - West Java
Turistične znamenitosti v Vzhodni Bandung:

Narava Mountains Manglayang
Čurug Cinulang - Cicalengka
Krater Kamojang
Cangkuang Temple in Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Posebna Regija Yogyakarta je glavna turistična destinacija v Java, Indonezija, z veliko šarma, ki ni bila razkrita.


Pred tisoč leti je bila Yogyakarta središče antičnega Mataram kraljestva uspešno in ima visoko civilizacijo. To kraljestvo, ki je ustanovil tempelj Borobudur je največji budistični tempelj na svetu, 300 let pred Angkor Wat v Kambodži. Drug relikvija tempelj Prambanan tempelj, Istana Ratu Boko Palace, in desetine drugih templjev so bili obnovljeni ali so še vedno pokopani pod zemljo (glej Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment