!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, July 5, 2014

Nederland naar de halve finale na een penalty shootout nederlaag Costa Rica 4-3

Nederland won de finale plek in de halve finales. Resultaten werden verkregen Nederland dankzij de overwinning op Costa Rica met 4-3 op sancties na een 0-0 gelijkspel door de extra tijd.

het spel

Sinds het begin van de wedstrijd, Nederland en Costa Rica en verkopen van wederzijdse aanvallen. Echter, tot 20 minuten te vroeg in het spel, niet een poging beide teams zijn in staat om het testen van elke tegenstander doelman.

Nederland bijna opende de score met zijn eerste kans in de 22e minuut. Robin van Persie die al in een vrije positie in het vak niet in geslaagd om haar werk te voltooien na de kick doelman Keylor Navas te leiden.

De bal rebounds ook niet om Wesley Sneijder te gebruiken als zijn schot werd gevangen Navas.

Navas terug naar Costa Rica te redden. In de 29e minuut, Navas dwarsbomen de inspanningen van Memphis Depay linkervleugel tegenaanval die leidde naar Costa Rica, maar liep aan de grond als gevolg van de hand bal spelers.

Gevaarlijke dreiging van Costa Rica in de 34e minuut. Een crisis voor doel bijna creëerde een doelpunt voor de Zuid-Amerikaanse vertegenwoordiger, maar de bal met succes beveiligd Martins Indi.

Overtreding van Arjen Robben genereren een vrije trap voor de Nederlanders in de 39e minuut. Sneijder harde trap die leidde naar de rechter bovenhoek van het doel naar Costa Rica kunnen dan worden geduwd door Navas.

Navas guard weer frustreren inspanningen Nederland. In de 42ste minuut, Van Persie kreeg steekpass in de doos, maar voordat hij kon schieten de bal onderschepte Navas.

Na de herstart, Nederland en Costa Rica nog steeds om elkaar aan te vallen. Wanneer het afgesproken uur wedstrijd, Costa Rica een gevaarlijke tegenaanval gemaakt na neersteken Diaz strafschopgebied. Echter, voordat de bal kan worden gevlogen eerste geblokkeerd.

Gouden kans voor Costa Rica in de 65e minuut. Lange afstand vrije trap, de bal onder leiding van Giancarlo Gonzalez bij de eerste paal maar de rebound.

Nederland bijna opende de score in de 82e minuut. Overtreding van Robben genereren een vrije trap buiten de doos. Sneijder off harde schoppen maar slaagde er niet om een ​​doel te maken als de bal raakte de paal. De stand bleef 0-0.

Een minuut voorsprong op de normale tijd om is, Van Persie verspild kansen om een ​​doelpunt te scoren. Feed volwassen Sneijder komen op de rechterkant van het strafschopgebied, maar de voeten van Van Persie niet bereikt de bal.

Costa Rica keeper nog overleefd! In blessuretijd, een crisis voor doel eindigde met Van Persie trap maar de bal raakte de lat.

In de eerste extra ronde, de Nederland direct bedreigd in de eerste minuten. Maar Ron Vlaar kopbal richting de tweede paal was nog rauw in handen Navas.

Eens te meer onder de druk van Nederland, Costa Rica sloeg terug in de 117e minuut. Bijna creëerde een doelschop als het centrum niet opgeslagen Urena van doelman Jasper Cillessen.

Slechts twee minuten later, de Nederlandse tegenaanval terug 'trillen' tegen Costa Rica. Sneijder harde trap raakte de lat. Tenure 0-0 en gevorderd tot sancties.

lineup
NEDERLAND: Cillessen (Krul 120 '), Vlaar, De Vrij, Martins Indi (Huntelaar 106'), Blind, Van Persie (c), Sneijder, Robben, Kuyt, Wijnaldum, Depay (Lens 76 ')

COSTA RICA: Navas, Acosta, Gonzalez, Umana, Borges, Bolanos, Campbell (Urena 66 '), Ruiz (c), Diaz, Gamboa (Myrie 79'), Tejeda (Cubero 97 ') Seconden  Detik

Laten we thuiskomst Lebaran Buy On Line loterij tickets naar Singapore, Bali, Bandung

Kaartverkoop scala aan entertainment, vliegtuig-, spoorweg, Hotel kamers over de hele wereld, ook in de stad Medina en Mekka voor de Hadj / Umrah in Saoedi-Arabië
Noodzaak Tickets verschillende Entertainmnet zoals Universal Studios Singapore, Waterbom Jakarta, Kidzania, solodebuut Bastian Staal, Trans Studio Bandung, Independence Party in 2014, Jungleland, Piraves de eerste, We the Festival in 2014, Star Trek het beurscomplex, en ook moet een ticket Aircraft, trein (in Java, Indonesië), en hotelkamers over de hele wereld, evenals andere concerten in diverse entertainment / amusement plaatsen in Indonesië) kopers vliegtarieven bevestiging kan worden verstuurd via e-mail of een korte massage / sms op de mobiele telefoon (mobiele telefoon) blijkt genoeg deze bevestiging van de mobiele telefoon die u op de luchthaven. Voor het boeken van hotelkamers over de hele wereld, waaronder hotelkamers in Medina en de heilige stad Mekka, Saoedi-Arabië voor moslims die willen gaan lucht-Umrah of Haj, waaronder hotels in Bali, New York, Parijs, Londen, Moskou, Jeruzalem, Beijing, Shanghai, Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Tokio, en duizenden andere hotels over de hele wereld, ook in de olie-stad Balikpapan, Oost-Kalimantan (kopen op lijn in advertenties op blogs: http://newsandfeaturesonindonesia.blogspot.com /