!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Monday, June 30, 2014

Frankrijk met succes gevorderd tot de kwartfinales van het WK 2014, na het verslaan van Nigeria met 2-0 door de incisie Paul Pogba en Joseph Yobo eigen doel.

Deel aan het Estadio Nacional, maandag (30/06/2014) 's nachts, beide teams speelden krap voor het grootste deel van het spel. Nieuwe doelen werd opgericht aan het einde van het spel.

Paul Pogba brengen Les Bleus vooruit in de 79e minuut. Na het openen van de score, Frankrijk handhaaft de intensiteit en de druk naar Nigeria kapitein dwingen Joseph Yobo maakte een fout en scoorde een eigen doelpunt in blessuretijd.

Dankzij deze overwinning, Frankrijk stapte in de kwartfinales. Kant Didier Deschamps wordt nu geconfronteerd met de winnaar van de Duitse contra-Algerije wedstrijd.

het spel

Frans krijgt een kans in de 5e minuut. Mathieu Valbuena maag feedback halsoverkop Olivier Giroud, maar nog steeds afgeweken naar links.

De volgende kans kwam 10 minuten later. Het krijgen van een pass van Karim Benzema, die aan de linkerkant liep, Giroud ontslagen niet ver van het gezicht van de zestienmeter. Niet voldoen aan de doelstelling.

Nigeria krijgt een goede kans van een dode bal in de 16e minuut, nadat Peter Odemwingie geschonden, niet ver van de zestienmeter. Maar Emmanuel Emenike schot stuiterde weg.

Nigeria wist Franse doelman drie minuten later, maar de scheidsrechter afgekeurd. Emenike eerste buitenspel bij het ontvangen van feedback Ahmed Musa.

Vervolgens Nigeria zelfs bijna toegegeven. Door middel van een tegenaanval in de 22e minuut door de bal naar Valbuena Pogba over de rechterflank niet wordt bewaakt. Valbuena keert dan weer naar Pogba die liep de bal in de zestienmeter. Achternaam dan geen zware volley kick op doel dat briljant ontkend door Vincent Enyeama.

Nog een kans door Frankrijk te komen in de 33e minuut. Kruis Patrice Evra ontving Mathieu Debuchy aan de rechterzijde in de zestienmeter. Heeft niet met succes werd de doelstelling als zijn schot stuiterde.

Een aanval geeft een andere mogelijkheid voor Debuchy te scoren, juist in de 40e minuut. Pogba wordt doorboord in het midden van het geven van de bal naar Valbuena aan de rechterkant.

Zonder stil te blijven, Valbuena gaf de bal naar Debuchy die in het strafschopgebied liep. Maar de kans weer gestrand, Debuchy aftrap van het merk. De eerste ronde was voorbij.

Gedurende de 15 minuten van de tweede helft, elk team elkaar aanvallen. Maar niemand had een schone kans scoorde.

Nigeria boekte een succesvolle eerste kans in de tweede helft. In de 60e minuut, Emenike ingespannen op afstand. Stijgt nog steeds.

Vier minuten later, zet Odemwingie bedreigd. Van de rechterkant, sneed hij naar het midden van de beweging en lanceerde een linksbenige schot genivelleerd hard. Lloris snel ontslagen.

Frankrijk kwam dicht bij het ​​krijgen van de leiding in de 70e minuut. Na het succesvol stelen van de bal in de finale derde, Benzema voorbij een speler en doe een een-twee met Antoine Griezmann.

Ontsnapt uit de verdediger, is Benzema nu geconfronteerd met de doelman. Zijn schot werd gelezen door Enyeama, maar de bal nog rolde in het doel. Op het laatste moment, Victor Mozes kwam en veegde de bal.

Nog een kans bijna een vruchtbare doelpunt voor Frankrijk in de 77e minuut. Een zwaai van de bal na een hoekschop viel voor de voeten van Yohan Cabaye buiten de zestienmeter. Paris Saint-Germain middenvelder was toen harde trap en de keeper niet kan worden bereikt, maar dit keer door de ruwe doelpalen.

Twee minuten later, wenden tot Benzema die een kans krijgen. Kruis halsoverkop succes Valbuena, maar ontkend door Enyeama.

Discount Tickets voor Waterbom Jakarta, trans studio bandung, Universal Studios Singapore, vliegtuig, trein, hotel

Bersilaturakhim met onze ouders en broers en zussen kunnen het leven en levensonderhoud te verlengen
De hemel is onder de hiel van je moeder (uw ouders) lucht onmiddellijk Eid-bericht om hen onmiddellijk Ticket on line
De tweede zegen zegeningen die God afhankelijk mensen die we TUS, snel terug naar huis onmiddellijk te kopen vliegticket Eid al-Fitr op de lijn
Bersilaturahim (Eid) met de Vader en Moeder in het dorp om een vliegticket online kopen
Kaartverkoop scala aan entertainment, vliegtuig-, spoorweg, Hotel kamers over de hele wereld, ook in de stad Medina en Mekka voor de Hadj / Umrah in Saoedi-Arabië
Noodzaak Tickets verschillende Entertainmnet zoals Universal Studios Singapore, Waterbom Jakarta, Kidzania, solodebuut Bastian Staal, Trans Studio Bandung, Independence Party in 2014, Jungleland, Piraves de eerste, We the Festival in 2014, Star Trek het beurscomplex, en ook moet een ticket Aircraft, trein (in Java, Indonesië), en hotelkamers over de hele wereld, evenals andere concerten in diverse entertainment / amusement plaatsen in Indonesië) kopers vliegtarieven bevestiging kan worden verstuurd via e-mail of een korte massage / sms op de mobiele telefoon (mobiele telefoon) blijkt genoeg deze bevestiging van de mobiele telefoon die u op de luchthaven. Voor het boeken van hotelkamers over de hele wereld, waaronder hotelkamers in Medina en de heilige stad Mekka, Saoedi-Arabië voor moslims die willen gaan lucht-Umrah of Haj, waaronder hotels in Bali, New York, Parijs, Londen, Moskou, Jeruzalem, Beijing, Shanghai, Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Tokio, en duizenden andere hotels over de hele wereld, ook in de olie-stad Balikpapan, Oost-Kalimantan (kopen op lijn in advertenties op blogs: http://newsandfeaturesonindonesia.blogspot.com /