!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, June 29, 2014

Het dilemma van de islamitische Ramadan spelers als Karim Benzema in de World CupKarim Benzema, een van een aantal islamitische spelers in de World Cup 2014. 

Het dilemma van de islamitische Ramadan spelers als Karim Benzema in de World Cup


Implementatie van het WK 2014 in Brazilië viel samen met de maand Ramadan.
Het is voor het eerst in 28 jaar afgelopen najaar groots voetbaltoernooi in de maand Ramadan.

Een aantal islamitische spelers springen op het WK, waarvan sommige van de spelers in de nationale ploeg Frankrijk, Nederland, België en Duitsland.

Uit Afrika, het nationale team van Algerije en Nigeria, die elk een moslimbevolking aandeel van 99% en 50%, ging ook naar de laatste 16.

Spelers Europese moslims, zoals Mesut Özil (Duitsland), Karim Benzema (Frankrijk), en Marouane Fellaini (België) geconfronteerd met de keuze om te blijven of te vervangen snel op een andere dag, na het WK afgewerkt.

Tijdens de Olympische Spelen 2012 Londen voetbalteam Verenigde Arabische Emiraten kregen dispensatie voor het niet vasten toen ze naar beneden om te concurreren.

Brazilië is op het zuidelijk halfrond, waardoor vasten ditmaal niet alle landen op het noordelijk halfrond, zoals het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

In Rio de Janeiro, bijvoorbeeld wanneer de dageraad is 5,14, terwijl de zonsondergang om 17:18.
In Londen, als een vergelijking, Fajr om 2:50 en zonsondergang om 21:24. BBC

Vakantie Waterbom Jakarta, trans studio bandung, Universal Studios Singapore


Bersilaturakhim met onze ouders en broers en zussen kunnen het leven en levensonderhoud te verlengen
De hemel is onder de hiel van je moeder (uw ouders) lucht onmiddellijk Eid-bericht om hen onmiddellijk Ticket on line
De tweede zegen zegeningen die God afhankelijk mensen die we TUS, snel terug naar huis onmiddellijk te kopen vliegticket Eid al-Fitr op de lijn
Bersilaturahim (Eid) met de Vader en Moeder in het dorp om een vliegticket online kopen
Kaartverkoop scala aan entertainment, vliegtuig-, spoorweg, Hotel kamers over de hele wereld, ook in de stad Medina en Mekka voor de Hadj / Umrah in Saoedi-Arabië
Noodzaak Tickets verschillende Entertainmnet zoals Universal Studios Singapore, Waterbom Jakarta, Kidzania, solodebuut Bastian Staal, Trans Studio Bandung, Independence Party in 2014, Jungleland, Piraves de eerste, We the Festival in 2014, Star Trek het beurscomplex, en ook moet een ticket Aircraft, trein (in Java, Indonesië), en hotelkamers over de hele wereld, evenals andere concerten in diverse entertainment / amusement plaatsen in Indonesië) kopers vliegtarieven bevestiging kan worden verstuurd via e-mail of een korte massage / sms op de mobiele telefoon (mobiele telefoon) blijkt genoeg deze bevestiging van de mobiele telefoon die u op de luchthaven. Voor het boeken van hotelkamers over de hele wereld, waaronder hotelkamers in Medina en de heilige stad Mekka, Saoedi-Arabië voor moslims die willen gaan lucht-Umrah of Haj, waaronder hotels in Bali, New York, Parijs, Londen, Moskou, Jeruzalem, Beijing, Shanghai, Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Tokio, en duizenden andere hotels over de hele wereld, ook in de olie-stad Balikpapan, Oost-Kalimantan (kopen op lijn in advertenties op blogs: http://newsandfeaturesonindonesia.blogspot.com /

No comments:

Post a Comment