!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, October 14, 2015

Priljubljeno turistično mesto na svetu.

Priljubljeno turistično mesto na svetu.

Vožnja ni bil končan (379)
 (Del 379), Depok, Zahodna Java, Indonezija, 6. september 2015, 01:40).

V začetku leta 1982, ko sem nehal kot javni uslužbenec v Generalnem direktoratu za visoko šolstvo, Ministrstvo za šolstvo in kulturo, moj prvič na obisku, ali potujejo v tujino, ker želijo v šolo na California State University, Fresno, Kalifornija.

 V spremstvu očeta in mater in devet bratov in sester I skozi Halim Perdana Kusuma International Airport, ko je Indonezija nima letališče Soekarno-Hatta. Ko sem se vkrcal na letalo za Japan Airlines (JAL) Jumbo 747, velikega letala dvoetažno, postanek na poti na letališče Changi, Singapur in letališče Narita, Tokio, preden nadaljujete proti San Francisco Tokyo letom. Iz San Francisca sem vkrcal na letalo za mesto Fresno Air Kaliforniji. Na letališču Fresno, sem pobral svoje posvojiteljev Bob štor in njegova žena (Dee), ker živim v tej družini za nekaj mesecev, preden sem se preselil v stanovanje je v bližini Masjid Fresno, ki se nahaja le 50 metrov stran od kampusa California State University, Fresno.

 Razumljivo Indonezija (Jakarta), če to ni moderno, kot je zdaj, ni veliko centri (super trg), ni cestnina, tako da, ko sem se ustavil v tranzitu na letališču Changi letal spremembe JAL drugih, čeprav samo treh urah, ga uporabljam okoli letališča Changi , Ko se je že, da je sodobna Changi letališče pot za sprehod, stopnice prtljažnik letala in živahno nakupovalni kompleks napolnjena z različnimi izdelki, ki niso v lasti Halim Perdana Kusuma.

 Sem občudoval kecanggigan in zgodnje moderne do letališča Changi, Všeč mi je, ki prihajajo iz velikega vasi (Jakarta), proti stanju mesta, kot so Singapur. Odpravila sem se v Tokio iz Singapurja, naključje informacij sem dobil na letalu, vsakega tujca, ki je v tranzitu v Tokiu, so bili dani brezplačno vizo za obisk na Japonskem, za tri dni. Vsak peumpang JAL do tujih držav in tranzit v Tokiu, ki ga JAL objektov podeli brezplačno bivanje za tri dni v hotelu Nikko Narita.

 Sem izkoristil to priložnost, da obiščete različne turistične objekte v mestu Tokiu. Ko je prvič pristalo na letališču Narita je začela pomlad, ki je pravkar prekinitvami zima, tu se počutim občutek cool (hladno), je bila prvič v zasneženem državi, kot na Japonskem. Od letališča Narita smo se vkrcali na avtobusni založbe mesta Tokio (dawn mesto), dokler se ob zori jedru mesta Tokio, smo registracijo v potovalni agenciji lokalni kdo odpeljal nam pogled na raznih turističnih znamenitosti v Tokiu, ki segajo od naraščajočih NHK stolpa, vožnja z ladjico reka, ki deli mesto Tokiu, kjer je plovilo za izdelavo umetnih biserov, japonska cesarska palača, kjer Warung čaj in druge turistične lokacije. Občudujem iz Tokia (zdaj ima prebivalcev 40 milijonov, potem ko je njen čisti, kot tudi drugih mestih sem jih kdaj obiskal, kot so Osaka. Od Osaki Tokio nas hitro vožnjo z vlakom. Tokiu, čeprav gosto poseljena, sem redko naleteli na zastoje na cesti (prometna Jam) , verjetno zato, ker Tokio že ima prefinjen sistem javnega prevoza, ki segajo od Subway (sub smer), Monorail vlaki in druge javne prometne infrastrukture so dobri in dobro organiziran promet.

Drugo ogled izlet sem bil na robu poletja, ponavadi kampusov v mesecu juniju (poletje) študenti lahko off, in za študente, ki želijo nadaljevati akademija (kratkoročno) je tudi dovoljeno. Unversitas običajno študij v ZDA, obstajajo štiri semestre, zimski semester, pomlad, poletje in jesen polovica sezone. V poletnem semestru leta 1983, sem manfatkan hoditi po Ameriki. Zgodaj poleti sem hitchhiked zasebnih študente študentov iz Malezije (Hishamuddin), je študiral na Fresno lastne stroške namesto MARA štipendije. Od Fresno San Francisco, da bi tri ure, eden od edinstvenosti tega mesta je arhitektura hišnih prebivalcev, so tam pod vplivom arhitekturne kulture v Nemčiji, Franciji, na Nizozemskem, Irskem in v kulturi evropskega porekla drugega, vedoč, mesto je naseljen z ljudmi, ki prihajajo iz različnih kultur v Evropi , tudi Kitajske (Kitajska Town), na Filipinih in v številnih drugih državah.

 Iz San Francisca smo raziskati California obalo, v mesto Los Angeles, približno pet ur, v tem mestu moramo Disney Land in mnogih drugih turističnih krajev. Nikoli nisem peljal v mestu San Diego, tukaj smo lahko videli Sea World in drugih morskih turizma. Mesecev do dveh in tretje poletje Poskušal sem potoval z uporabo avtobusa (Grey Hound), s abonentov veljavno vozovnico dva meseca, kar pomeni, da so sezonske vozovnice je to lahko spremenimo, sprememba avtobus na avtobusni terminal brez nakupa nove vozovnice. Itinerariji smo Fresno v Los Angeles, iz Los Angelesa smo se odpravili v Tucson in mesta Phoenix v Arizoni, nato pa v Dallas in Houston, Texas, v Teksasu smo se odpravili v mesto El Paso, El Paso smo prešli na mestu Trijiudad Juarez (Mehika). Iz Teksasa smo se odpravili Albuqaque, Alabama pred naslovom Missouri, in odšel na Virginia, mestu Philadelphia, pred mestu New York. Vsako mesto in turističnih znamenitosti v državi, smo si vzeli čas, da ga vidite, včasih zato, ker ni javnega prevoza bomo ustavili osebni kemdaraan do turističnih območij (ugrabitve).

 V tistem času so tuji turisti še vedno dovoljeno, da plezati Kip svobode gor na glavo kipa (zdaj prepovedani). Ko je bil še vedno tam WTC twin stavbe, ki je v zgornjem nadstropju predvideno za turiste. Pred Philadelphia, smo bili sposobni za obisk Washington DC. Med dolgim potovanjem, da sem spal na avtobusni Arau avtobusne postaje, pusti svoje stvari v omarici tam, in sanitarije za kopanje na tej postaji. Jaz prenočili (bivanje v hotelu), je bilo, ko je prišel v New York, ki bivajo v Dijaškem domu eno-ten, potnih listov in dragocenosti deponirane pred uradom. Razumljivo sobe turisti mladenič zasedeni iz Francije, Nemčije, Mehike in drugih držav, (v času stane 3 $ na noč bivanja Zelo poceni, še posebej, ko je bil tečaj $ 1:. Rp 500, -

Ko smo se v mestu Memphis videla hišo, ki je vložil Elvis Presley muzej. V Grey Hound Bus Tour pustimo sled v južnih državah v New Yorku, doma brskanje severnih držav, pred vrnitvijo v Fresno. Za razliko od Združenih držav Amerike, ki je zelo široka (50 navaja), medtem ko so evropske države so relativno majhna država, kot je država ki sem jih kdaj obiskal, kot na Nizozemskem, v Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem in v Španiji. V tej državi smo obiskali tempay veliko zanimivosti, kot so Berlin, Humburg, Amsterdamu, Haagu, Budimpešti, na Dunaju, v Madridu, Sevilla, in drugih turističnih krajih, kot so območja, kjer je islam nekoč vladal kraljestvi v Španiji in drugih turističnih krajih.

 Potoval v ZDA je drugačen, če smo uporabili avtobus, da smo v Evropi uporabite več vlakov. Če se med nami, če želimo, da bi jedli košer hrano gremo v trgovino (mini market), ki pripada lokalnemu muslimana ali muslimana iz Pakistana, Indije in na Bližnjem vzhodu in v Severni Afriki, nato pa v Evropi za muslimanske turiste običajno obiščejo retaurant (restavracija), ki lokalnih muslimanom ali muslimani turškega rodu je uspelo so razširjena v Evropi, zlasti Nemčija in Francija.

 Priljubljena turistična točka v Duna

Počitniški je zagotovo zelo prijetna stvar, še posebej, če načrtujete, da preživite svoje počitnice v tujini. No, tukaj bom razpravljal turističnih znamenitosti po vsem svetu.

 JAPONSKA

veliko češnja držav predmetov Izleti na Japonsko, mora biti zabavno. Obstaja toliko krajev na Japonskem so bila zanimiva in vredna ogleda. Če nameravate priti, je precej veliko vodniške storitve, ki vas bo vodil, da uživajo v lepotah Japonskem. 1.Ueno Park z znanimi japonskimi češnjevi cvetovi so zelo lepe. Če želite uživati v lepoti te rože, pridejo na Ueno Park v pomladi, ki je nastal okoli marca do maja. Ueno Park je najbolj znan kraj in je bilo mesto na Japonskem najbolj zaželenih turističnih storiti Hanami, in sicer piknik, medtem ko uživate razcvetu češnje cvetovi.

 2. Fuji-Q Highland Turizem Japonska je to ena oblika zabaviščnih parkov, ki služijo najbolj vznemirljive vožnje, od katerih ena je rollercoaster, da je zelo visoka, dolgi poti. Ueno Park je najbolj znan kraj in je bilo mesto na Japonskem najbolj zaželenih turističnih storiti Hanami, in sicer piknik, medtem ko uživate razcvetu češnje cvetovi.

 3. Disney Resort, Tokio zabaviščni park zgrajen v mestu Tokio, Veliko voženj, ki jih lahko uživate tukaj, da verjetno niso dosti drugačni od tistih v Dufan Ancol, Džakarta, Indonezija Zabaviščni čigar ime se ne morejo ločiti od pemaianan Air, Flying, Coster, lahko le lokacija, ki je bolj privlačna na Japonskem. Ampak gledano iz imena "Disney" se zdi bolj popolna.

 NIZOZEMSKA

 Nizozemska ni znana samo vetrnica samo. Nizozemska je ena izmed priljubljenih turističnih znamenitosti na svetu. Tukaj lahko občutite vedrino naravnem okolju v nebeških prostorih. Ljudje tam so zelo prijazni. Z lahkoto lahko izkoristijo počitnice v najem objektov. Izbira, kot so najem počitniških domovih, ki vam pomaga zmanjšati stroške vašega bivanja. 1. Volendam Eden od znanih turistična atrakcija na Nizozemskem je Valendam. Kje bomo lahko fotografirate s kostumografijo "Londo" ala starih šolskih ribičev. Da, preteklost Volendam je ribiška vasica, ampak je postala ena izmed zanimivosti za tuje turiste, ki obiskujejo Nizozemsko. Volendam se nahaja v Ijsserlmeer mejijo na vode v Severnem morju. Če Amsterdam Schipol International Airport je približno 30 km in od mesta Amsterdaam sam je približno 20 km. Prvotno Volendam je na območju pristanišča edamec, mesta za proizvodnjo sira na Nizozemskem. Ko Edam zgraditi svojo lastno pristanišče, Volendam nato odcepila in oblikuje v ribiško vasico Volendam. Vzdušje in hiše v Volendam je bila lepa, čista in dobro vzdrževana. Čeprav majhni hiši in skupaj, je treba zelo vidne lastniki hiše imajo skrb za hišo in lingkungannnya dobro. Prej 2. Keukenhof, Lisse Ena od turističnih znamenitosti na Nizozemskem, ki so prav tako vredno obiskati, je Keukenhof, znamenitosti, kot so botaničnem vrtu ali cvetličnem vrtu. Nizozemski znamenitosti ta nahaja v mestu Lisse, Keukenhof se nahaja na jugu Nizozemske, in sicer v mestu Lisse, približno 30 minut vožnje z avtobusom iz Amsterdama. Park s površino približno 80 hektarjev, je to tudi največji cvetlični vrt v Evropi, zato je poimenovan vrtu Evrope. Ni presenetljivo, da je Keukenhof postal eden izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Nizozemskem. Na podlagi informacij, ki sem ga dobil, vsako pomlad več kot sedem milijonov cvetovi so redili, da bi pritegnili obiskovalce. Opozoriti je treba, da se ne samo tulipani lahko užival, temveč tudi različne vrste cvetja, kot so hijacinte, narcise, celo orhideje. Več kot 800.000 obiskovalcev iz doma in v tujini prišli do tega parka vsako leto. Za ljubitelje cvetja in ljubitelje fotografije, "obvezno" zakon obiščite Keukenhof. In poskrbite, da boste prinesli kamero za zajemanje lepoto tega cvetličnem vrtu. 3. Canal Cruise, Amsterdam je najbolj obiskana destinacija v Evropi, z milijoni obiskovalcev, ki prihajajo vsako leto raziskovanje čudovitega mesta. To je zelo dobro načrtovano mesto, v 17. stoletju je mesto gospodarsko središče sveta in danes je stranka kapitala Evrope. To ni zelo veliko mesto vse mestne glavne znamenitosti so zlahka dostopni peš. To mesto je odlična mešanica zgodovine in moderne arhitekture. Mesto je ponosna na svoje okolje, strpni in liberalni. Statistično gledano sem nimajo natančnih podatkov, vendar v številu koles, kanalov, mostov, gledališča, trgov itd Najboljši čas za obisk Amsterdam Najboljši čas za obisk Amsterdam, je julij in avgust, zaradi klime, to mesto presegel večjih mestih Evrope v mesecih so najboljši. Čeprav nikoli ni ekstremna, Amsterdam je raj za obiskovalce skozi vse leto. Tudi obisk Amsterdam v offseason je, da ima svoje prednosti, kot boste našli ogromne popuste na vse letalske prevoznike, hotelov in restavracij. V Amsterdamu boste našli številne festivale in prireditve še naprej poteka skozi vse leto. V Amsterdamu na Nizozemskem, je turnejo ob vodnem kanalu, ki je zelo impresivno za turiste. Tour vabi turisti odkrili vzdušje mesta Amsterdam vzdolž obrežja. Ime turneje, ki ni čudno, da je to Amsterdam Canal Cruise.

 FRANCOSKA

 Vrni se na temo potovanja, tokrat ti bom povedal nekaj zanimivosti, ki jih je treba obiskane, če ste v francoske države. Naslednja mesta so potrebna v prihodnjih turnejo, ko obiščete v francoski državi 1. Eifflov stolp, Pariz Seveda, najbolj turistično mesto prvič ujela pozornost mnogih ljudi in obveznega vredno vašega obiska je Eifflov stolp. Ker tega kraja dober mnoge milijone parov želite predlagati, izražanje ljubezni, medenih tednih, itd Eifflov stolp sama je bila zgrajena v letih med 1887 sampat 1889 za praznovanje stoletja francoske revolucije z višino 275 metrov. Kakorkoli že, ne nyesel deh prišel sem še posebej ob tem, ko vaš partner 2. Louvre, je Paris Louvre postal najbolj znan vseh galerijah na, in je dom umetnosti in zgodovine, kot si lahko rokoval s francoske štruce na. Leonardo da Vinci Mona Lisa (La Giaconda) grin nasmeh skrivnosten, vendar boste našli več kot 35.000 drugih kosov tukaj, od starin do sodobne umetnosti. Bonus nasvet: dodajanje sodobno piramidni Louvre, privlačnosti francoskega časti s starega Egipta (in se uporablja kot lokacijo Da Vincijeve šifre). 3. palača Versailles, Versailles Moving iz Pariza in v notranjosti najdemo Palace of Versailles, dom kraljev in kraljic Francije do La Guillotine sprejme svoje glave. Palace ostaja in to je čudovit način, da preživijo dan s Hall of Mirrors, čudovite vrtove in fontane in obdan z mesta, ki ima nekaj najboljših restavracij na območju (vključno Pariza). 4. francoščina Riviera, Cannes in Monako francoščina Riviera je priljubljena plaža destinacija za glitterati, z nekaterimi izmed najbolj eksotičnih plaž na svetu, ki ga podpirajo nekateri izmed najbolj luksuznih hotelih, jedilnico priložnosti in nakupovanje motečih mogoče najti kjerkoli na planetu. Vreme je toplo pozimi in vroče poleti, vendar ne zamudite filmski festival in zvezd filmskega sveta v Cannesu, če ste sploh mogoče.

 SLOVENSKO

 Angleščina je znan samo za nogomet, ne samo. Ampak, seveda, veliko trgovin zgodovino in zanimive kraje na obisk. Če imate možnost, da pridejo v Veliko Britanijo, lahko nekaj zanimivih krajev in dejavnosti, ki jih je obiskal. 1. Tower of London Tower of London, ki se nahaja v središču Londona je relikt zgodovine in je služil za kraljevo družino, za več sto let. Poleg tega stolpa služil tudi kot zapora, orožarno in celo živalskem vrtu. Ta stolp je tudi dom za kraljevsko krono, ki jih lahko vidite. Stolp je odprt od torka do sobote s pričetkom ob 10.00 do 18.00 po lokalnem času. Z pristojbino vhodu 17 evrov (okoli Rp..230 tisoč evrov), ki jih lahko obiščete enega od krajev, ki jih obiskujejo številni turisti tega. 2. Tower Bridge, London struktura in najbolj impresivna mesta v prestolnici, je Tower Bridge v Londonu stal na Temzi leta 1894 in je ena izmed najbolj prepoznavnih znamenitosti na svetu. Tukaj si lahko ogledate mehanizme in informacijske table razloži o tehnologiji, ki se uporablja v preteklih letih, da Tower Bridge potezo. Lahko obiščete ta kraj vsak dan s pričetkom ob 10.00 do 18.30 s plačilom 7 evrov (približno Rp.95 tisoč evrov). 3. Big Ben stolp Big Ben je že zdavnaj postal ikona mesta London. Velik stolp z uro ki se nahaja na severnem koncu palača Westminster v Londonu To je tretji najvišji stolp ura na svetu. Če ste v Londonu, ne smete zamuditi priložnost, da gledajo na uro se je začela tiktaka 31. maja 1859 na to. V večerni pogled na 96,3 metrov visok stolp bo lepše, ker okrašena zlato rumene luči Palace of Westminster. Big Ben je bila nekoč največja štiristranski stolp z uro na svetu, nato pa premagala Allen-Bradley Clock Tower v Milwaukeeju, Wisconsin, ZDA.

 ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI

United Arab Emirates ima dve ikonične mestnih državic, in sicer Abu Dhabi in Dubaj. Turistične prednosti lasti Dubaju, saj Dubai oprla na trgovino s storitvami in naložbe za gospodarsko rast. To je v nasprotju z Abu Dhabiju, ki se opira na trgovanje z nafto. Torej, tukaj sem sestavila seznam nekaj najboljših turističnih znamenitosti v

 Dubaj.

1. Burj Al Arab Burj Al Arab je luksuzen hotel se nahaja v Dubaju, Združeni arabski emirati. Burj Al Arab stavba, ki ga je zasnoval Tom Wright, doseže višino 321 metrov, 66 nadstropij in je najvišja zgradba se v celoti uporablja kot hotel. Stavba stoji na umetnem otoku, ki se nahaja 280 m od obale v Perzijskem zalivu. Burj Al Arab je v lasti Jumeirah. V hotelu se pogosto omenja kot zvezda 7. Prav tako se šteje za pretiravanje s tistimi na področju turizma. To se kaže tudi kot način za "mreže" druge hotele, ki se imenujejo njegov zvezdicami 6. 2. Jumeirah Beach Jumeirah Beach je najbolj znana plaža v Dubaju. Ta plaža se razteza do 7 km, razdeljena na sedem plaž in plažo vsak dolge razteza milj. 2 Plaža zlit v vsaki Jumeirah Park in Wild Wadi. 3. Burj Khalifa Burj Khalifa je zgled najvišje in najbolj osupljivo arhitekturo. Stolpi, 153 nadstropij visoko dotik nebo v mestu Dubaj. Stavba vključuje dele hotel, pisarniški prostor, Residential Apartma z vsemi luksuzne objektov. 4. Palm Jumeirah Palm Jumeirah ima vse, kar potrebujete, da uživajo neverjetno počitnice. Vključno z imeni svetovno znanega hotela, turistični kraji so neverjetne, luksuzni modni in nakupovalna središča. Ali si želite, da se sprostite in se potopite v počitnicah polni rekreacijo in zabavo, to je resnično navdihujoč kraj za obisk. Streets Café Sendviči v Armeniji Armenija je država, ki ni daleč od evropskih držav in tako s Turčijo. Čeprav država je precej edinstven, saj je kot prvi krščanski državi na svetu, vendar pa meni, da je država ni videl hrane v Armeniji ni veliko drugačen od večine na splošno od evropskih držav. Kruh in juha jed ali Testenine vedno zlahka dostopna. Ljudje tukaj prav tako všeč, da jedo sadje
2.
3. Armenija / Republika Armenija
4.
5. je gorata država v regiji južnega Kavkaza v Evraziji. Nahaja se v severnem delu zahodne Azije, meji s Turčijo, na zahodu Gruzije na severu. Armenija je enotna, multi-party, demokratična Burma:. Od 9. stoletja do 13. stoletja je bilo to mesto prestolnica Kraljevine Pagan, prvi kraljestvo, ki združuje regije, ki bodo Myanmar Modern. V stoletju, obstaja več kot 10.000 templji in pagodas Yangon znan tudi kot Rangun, je nekdanji kapitala Burmi (Mjanmaru) in glavno mesto Yangon regiji. Yangon je največje mesto v državi, kjer živi več kot pet milijonov, in je trgovski center Agan Mesto Ime Bagan (prej imenovana Pagan) je starodavno mesto (staro mesto), ki se nahaja v regiji Mandalay v Burmi / Mjanmaru. Od 9. stoletja do 13. stoletja je bilo to mesto prestolnica Kraljevine Pagan,
6.
7. Maynmar
8.
9. je država, katere prebivalstvo je večina budistična religija, ampak v mestu Yangon vidimo relikvije katoliške cerkve je imel zelo staro. Marijina katedrala je stara katoliška cerkev se nahaja v Hotel razdelilec sobno vesoljski kapsuli, kar pomeni le obliž samo primerni le za se spanja rebaan mogoče najti v več državah, kot so Japonska, Singapur in Malezijo. V hotelu kapsula želite najti nočno življenje
10.
11. Hong Kong?
12.
13. veliko krajev! res veliko! Zdaj bi rad, da bi našli kraj, odloči kakšno vrsto zabave? če želite, da bi našli zabavo, kot je noč na trgu s široko paleto Lahko vidimo skozi video spodaj (poleg fotografij, kot so opisani v prejšnjem članku), to mesto je v Nelson Street, ko izstop iz postaje MTR ne bo navodila za izhod Prevoz na Macau iz Hongkonga, je vedno tam vsak dan in je vedno tam vsako uro, tako da vam ni treba skrbeti, pojdite naravnost do pulta, kupite vstopnico, počakajte na uro odhoda, nato pa odšel v Macau. Zagotovo ste želeli vedeti, kako priti do Macau iz Hongkonga, prva nota je zelo enostavno. Prevoz Macau iz Hongkonga, je vedno tam vsak dan in je vedno tam vsak Macao Macao ali Macau je že mesto, polno zabave, ki se nahaja na mejnem provinci Guangdong na severu in s pogledom na Južno kitajsko morje. Mesto ni več skrivnost, da legalizirajo svet stavi Places najlepših na svetu Kraji Most Beautiful v svetovno znani - svet, so zelo široka res ne predstavljate, koliko turističnih znamenitosti, ki jih lahko obiskali v kateri koli državi na svetu, in morda, če želite obiskati eno po eno zagotovo traja zelo dolgo časa, in celo takrat, če lahko. Ko govorimo o turističnih krajev na svetu, gotovo je zelo raznolika in ima tudi lepoto, ki je raznolika, vendar obstajajo nekateri, ki mislijo, da obstaja nekaj lokacij, ki imajo izjemne lepote in slaven v svetu, ampak nazaj na turistična atrakcija, čeprav Lepota je zelo zanimivo, vendar nima veliko več obiskovalcev pomeni manj znanih v očeh je svet, kajne?, in če ima veliko obiskovalcev iz celega svet lahko prepričani, da so spletne strani res zelo znan. No, tukaj je nekaj najlepšega informacij turistična točka ga ima vsaka država po sepengatuhan sem bil že znane turistične točke na svetu.
14.
15. 1. Indonezija Kuta Beach Bali
16.
17. Kuta Beach Bali se nahaja na jugu Denpasar, Bali je kapital Republike Indonezije ponuja izjemno lepoto obale in je znan v očeh sveta.
18.
19. Komodo Island
20.
21. Tako imenovani Komodo Island je otok najdemo številne redke živali so zaščiteni s strani države Republike Indonezije. Na Komodo otoku, ki se nahaja v Nusa Tenggara otokov ravno na vzhodu otoka Sumbawa poleg uživanja v naravnih lepotah otoka lahko uživajo tudi naravno kuliso divjih živali, ki so le redko najdemo, da je zmajev. Mount Bromo omamljanje lepota gore, ki je v lasti Mount Bromo je dejansko pritegnili domače in tuje turiste.
22.
23. Mount Bromo
24.
25. lahko srečate v Probolinggo, Vzhodna Java, Indonezija. 2. Japonskem Mount Fujiyama Mount Fuji, ki se nahaja na meji Shizouka in Yamanashi prefekturi je zanimiva tudi za obisk turistov. Gore, ki imajo značilnosti, na koncu s plastjo ledu, ki je najlepše turistične točke na svetu znani. Najlepših krajev v svetovno znani
26.
27. Ueno Park
28.
29. enkrat lep vrt napolnjena s cvetjem, značilne za Japonsko je svež vzdušje v turist in vsekakor zelo impresivno. Ueno Park je ogromen vrt, ki se nahaja v Tokiu na Japonskem in je eden od najbolj znanih turističnih točk na svetu.
30.
31. 3. Ameriški Niagarski slapovi
32.
33. Slap ima zelo veliko omamljanje lepoto za obiskovalce. Slap, ki se nahaja na mednarodni meji med ZDA in Kanado, je znano turistično mesto v svetu in številne obiskovalce, ki si želijo videti lepoto slapa je zelo izjemen. Grand Canyon Grand Canyon je velik kanjon ob reki Colorado ustvarili. Ta turistična točka je zelo znano turistično mesto in pogosto obiskalo obiskovalcev iz različnih negar, saj je po njegovem mnenju neverjetno naravno lepoto, ne bo zadovoljen, če obiščete te znamenitosti le enkrat. Antelope Canyon najlepši turistični kraj v naslednjem Ameriki je Antelope Canyon, to kanjon je turistično mesto, je tudi zelo znan v očeh sveta, pri čemer so lepota sten sveti kot sončni žarki, da prostor v notranjosti postane zelo lep in šarmanten. Antelope Canyon se nahaja v stran, Coconino Država, Arizona, Združene države Amerike.
34. 4. Anglija
35. Lake District Turistične znamenitosti v Veliki Britaniji, to je gora, ki ima veliko jezero, mnogi turisti, ki pridejo v turističnih znamenitosti, kot so Lake District v Veliki Britaniji. Cambridge čudovito vzdušje v Cambridge Britaniji s pogledom na reko in starih stavb, ki se še vedno dobro vzdrževana.
36.
37. 5. Tajska Koh Chang
38.
39. Če za Tajsko obstaja veliko kraji, ki ponujajo izjemne naravne lepote in priznani v svetu eno od Koh Chang. Yag morski park je bila zelo gneča na tem Thailad obiskovalcev z vsega sveta, zaradi lepote kraja, je tiho in mirno, da bi se turisti počutijo doma v turističnem kraju. Koh Samui Koh Samui je turistično mesto, ki še posebej v poletnem času prav gotovo veliko turistov, ki obiščejo mesto privabila tudi številne tuje turiste. Mong Kok je najpopolnejši nakupovanje in trdna
40.
41. Hong Kong,
42.
43. Začetek nakupovalni center, prodajalna do stanovanjske površine, na obisku Mongkok

No comments:

Post a Comment