!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 23, 2015

Ми уникаємо у тому числі тих, хто програв.

Поїздка не була закінчена (375)

(Частина триста сімдесят п'ять), Депок, Західна Ява, Indonnesia 21 вересня 2015, 21:50 вечора).

Ми уникаємо у тому числі тих, хто програв.

Коли кінець світу приходить, то слово Боже в його слова в Корані, що вони жити в світі, зокрема завжди роблять зло на землі, жадібний в отриманні коштів для існування завжди горять ліси недбало, викликаючи руйнування лісів, дощ диму шкідливих організмів життя, підриву безпеки сусідів, побалувати себе терористом або диму (тютюну), у той час як фетви були випущені вчених (алімів і Мухаммадія Індонезія Саудівська Аравія) вирішує куріння харам.
Також самогубство у вигляді вертикальних препаратів (препарати / героїну тощо), погрожували Бог покаятися, якщо не відразу кинули в пекло.
Ми також повинні забезпечити наші сусіди відчувають себе в безпеці і можуть жити пліч-о-пліч з нами, навіть якщо вони різних релігій, раси, кольору шкіри, і іншою мовою і нації. Державний.

ISTIQOMAH

За
Ustadz Ustadz Ісмаїл Абу Муслім аль-Atsari



Насправді милостей Всевишнього Аллаха до Своїх рабів не обмежується. Серед найвидатніших користь смачно і ісламська віра. Точно так само сприяє istiqomah вище віри. Це зазначено в хадисі нижче:

عن سفيان بن عبد الله الثقفي قال قلت يا رسول الله قل لي في الإسلام قولا لا أسأل عنه أحدا بعدك قال قل آمنت بالله فاستقم

З Суфйан бін Абдулла ATS-Tsaqafi, він сказав: Я сказав: «О Посланник Аллаха, розкажи мені в ісламі одне слово, яке я б не став просити нікого за тобою!" Він відповів: "Скажи:" Я віруюча ", а потім istiqomahlah". [Муслім, немає. 38; Ахмад 3/413; Тірмізі, немає. 2410; Ібн Маджа, немає. 3972].

ЗНАЧЕННЯ ISTIQOMAH
Імам Ібн Раджаб аль-Ханбалі рахімахуллах (помер 795 H) сказав, пояснюючи значення сталості і положення цього хадиса, сказавши: "Istiqomah проводить пряму лінію, тобто права віра, не повертаючи вправо або вліво. І istiqomah включає робить все слухняності народжується і внутрішнє і залишити все те, що заборонено. Це буде включати в себе всі релігії ". [1]

З вищевикладеного, відомо, що розмір istiqomah це права віра. Послух це робити, як повелів без проходження межі, що не слідуючи бажанням-бажання, хоча люди думають про нього, як перебільшень або зменшити. Всевишній Аллах говорить:

فاستقم كما أمرت ومن تاب معك ولا تطغوا إنه بما تعملون بصير

Тоді istiqomahlah (тримати вас на правильному шляху), як звелів, і (також) ті, хто був з вами покаятися і не виходять межі. Справді, він творить побачити все, що ви робите. [Худ / 11: 112].

Всевишній Аллах також говорить:

فلذلك فادع واستقم كما أمرت ولا تتبع أهواءهم وقل آمنت بما أنزل الله من كتاب وأمرت لأعدل بينكم الله ربنا وربكم لنا أعمالنا ولكم أعمالكم لا حجة بيننا وبينكم الله يجمع بيننا وإليه المصير

І тому викликати (їх віросповідання), і istiqomahlah (ще в релігії проповідують вперед і), як звелів, і не слідуйте своїм бажанням. І кажуть: .. "Я вважаю, у всіх книгах показав Аллаха, і я наказав, щоб віддати серед вас Аллах Господь наш і Бог вас за нас наші вчинки і вам ваші справи, немає ніякої сварки між нами і ви, Аллах збере нас, і до Нього місце назад (нам) ". [Шура / 42: 15].

ISTIQOMAH СЕРЦЕ І ЧЛЕНИ РАДИ
Імам Ібн Раджаб аль-Ханбалі сказав головний istiqomah є istiqomah серце на вершині монотеїзму, як описано Абу Бакра та інших проти слова Аллаха:

إن الذين قالوا ربنا الله ثم استقاموا

Дійсно, ті, хто кажуть: "Господь наш є Аллах", і потім вони istiqomah (підтверджуючи їх створення "[Аль-Ahqaf / 46: 13] ..

(Ie), що вони не звертаються до крім Нього.

Коли печінка має istiqomah вище маріфат (знання) проти Аллаха, khasyah (страх) до Аллаха, Аллах Exalt, почитати Його, любити Його, хочу, щоб він, довіра до Нього, моліться Йому, довіряти kepada- Він, і відвернутися від Нього, крім; то всі кінцівки також istiqomah вище слухняності Йому. Оскільки печінка merupaka царя всіх кінцівок, і всі члени тіла армія печінки. Так що, якщо король istiqomah, армія і народ також istiqomah.

Точно так само, слово Аллаха:

فأقم وجهك للدين حنيفا

Hadapkanlah то з кам'яним обличчям до релігії Аллаха -Rûm / 30 пункту 30 повинні бути інтерпретовані очищення намір і волю до Аллаха, немає партнера до Нього.

Після серце, то найбільший випадок, також зберігається isitqomahnya йдеться, бо це серце і перекладач інформаторів (зміст) печінки. Отже, після того, як Пророк, нехай благословить його Аллах і вітає наказав istiqomah, він заповідати для підтримки порожнини рота.

У Муснад імама Ахмада бін Анас від Маліка, Пророк, нехай благословить його Аллах і вітає, сказав:

لا يستقيم إيمان عبد حتى يستقيم قلبه ولا يستقيم قلبه حتى يستقيم لسانه ولا يدخل رجل الجنة لا يأمن جاره بوائقه

Віра раба не буде istiqomah, так що його серце istiqomah. І серце раба не буде istiqomah, так його словесної istiqomah. І обличчя, сусід не застрахований від його злочинів, не потраплять на небеса. [Передано Ахмадом, немає. 12636, dihasankan по шейха Саліма аль-Хілалі в Bahjatun-Nazhirin, 3/13].

Згадується в Тірмізі (2407 немає.) З Абу-Саїда аль-Худрі в marfuu »і mauquf:

إذا أصبح ابن آدم فإن الأعضاء كلها تكفر اللسان فتقول اتق الله فينا فإنما نحن بك فإن استقمت استقمنا وإن اعوججت اعوججنا

Якщо син Адама увійшов зранку практично всі його кінцівки сказав скромно усній: "Takwalah Аллаху у збереженні наших прав, дійсно, ми залежимо вам Якщо ви istiqomah, то ми також istiqomah, якщо ви відхилитися (від користувача). Ми також розходяться [Тірмізі, немає 2407; .. dihasankan по шейха Саліма аль-Хілалі в Bahjatun-Nazhirin 3/17, немає 1521]. [2].

Доброчесність ISTIQOMAH
Istiqomah не легко. Тим не менш, можна було б отримати в дух istiqomah знаючи першість. Всевишній Аллах говорить проголосити примат з яких будуть досягнуті людьми, які istiqomah:

إن الذين قالوا ربنا الله ثم استقاموا تتنزل عليهم الملائكة ألا تخافوا ولا تحزنوا وأبشروا بالجنة التي كنتم توعدون

Дійсно, ті, хто кажуть: "Господь наш є Аллах", і потім вони istiqomah (підтверджуючи свою позицію), то ангели будуть спускатися на них, кажучи: "Не бійтеся і не сумно, а радіти Джанна пообіцяв Аллаху вам" , [Fush-Shilat / 41: 30].

В іншому аяті Всевишній Аллах говорить:

إن الذين قالوا ربنا الله ثم استقاموا فلا خوف عليهم ولا هم يحزنون) 13 (أولئك أصحاب الجنة خالدين فيها جزاء بما كانوا يعملون

Дійсно, ті, хто кажуть: "Господь наш є Аллах", то вони залишаються istiqomah (фірма фіксованою установа в монотеїзму та праведні справи), тобто це не стосується їх, і вони (також) не ображайте. Вони є жителі Рая, вони зостануться; в якості нагороди за те, що вони зробили. [аль-Ahqaf / 46: 13-14].

ПОВНА istighfar ISTIQOMAH
Люди, безумовно, має свої недоліки. Люди не зможуть реалізувати цю релігію в цілому відмінно. Отже Всевишній Аллах повелів istighfar після замовлення istiqomah. Аллах субханаху ва та'аля каже:

قل إنما أنا بشر مثلكم يوحى إلي أنما إلهكم إله واحد فاستقيموا إليه واستغفروه وويل للمشركين

Скажи: "Ось, я всього лише людина, як і ви, показав мені, що твій Господь Бог Всемогутній, то istiqomahlah (тримати на прямий шлях) до Нього і просити Його про прощення, і горе тим, хто Його соратник [Fush-Shilat / 41: 6] ..

Іман Ібн Раджаб сказав: "У слові Аллаха", то залишитися на прямий шлях, що веде до Нього і просити у Нього прощення », знак того, що неминуче недолік в управлінні () istiqomah наказав, то ремонт з istighfar, який вимагає покаяння і Ruju "до сталості" [3].

ПРИЧИНИ ISTIQOMAH
Дійсно викликає istiqomah дуже багато. Серед найбільш важливих причин того, що хтось сталість роблять на шляху Всевишнього Аллаха полягає в наступному:
1. Споглядаючи Коран.
2. практиці релігію Аллаха.
3. Молитва.
4. Зікр.
5. Розвиток віри.
6. Наслідувати Salafush-Саліх і вчені istiqomah.
7. Любити Аллаха і Його Посланника більше, ніж інші.
8. Любов і ненависть, бо щось Аллаха.
9. Взаємна заповіту Аль-Хак, терпіння і співчуття.
10. будучи переконана, майбутнє ісламу.

Ось невелике пояснення про istiqomah, може бути корисним.

Аллах знає краще.

[Скопійовано з редакції журналу з-сунна Як 06 / рік XVII / 1435H / 2014M. Видавці Фонд Постійний комітет Istiqomah Суракарта, Jl. Соло-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Соло 57183 Тел. 0271-858197 Факс 0271-858196]

ВТРАТИ істотні

За
Шейх Абдул Барі АСТ-Tsubaiti



Кожен захоче, щоб завжди бути щасливим і ніколи не хотів страждання навіть на мить. Кожен хоче, щоб завжди бути щасливим і максимум зусиль, щоб уникнути втрати, але те, що збирався сказати, факти говорять зворотне. Не всі люди в світі, хто хоче матеріалізувати, іноді те, що саме, щоб не стати той факт, що повинні бути прийняті, навіть гірка. Втрати раніше страждають. Це гірка реальність звернувся з різним ставленням, починаючи від крайнього ставлення до посереднім. Іноді саме ставлення страждає шкоди, новий або, наприклад, самогубство - na'ûdzu billâh-, пошкодження майна, поранивши себе або поранити іншу людину. Але є також рішення з розслабленим, спокійним і терпіння. Він розуміє, що збитки, понесені в цьому світі не є кінцевою втрата, а не втрати, які принесе вічну страждання; Він не є недоліком згадується Всевишнім Аллахом в Його Слові:

قل إن الخاسرين الذين خسروا أنفسهم وأهليهم يوم القيامة ألا ذلك هو الخسران المبين

Скажи: «Воістину, ті, хто втрачає ті, хто шкодить себе і свої сім'ї в День воскресіння". пам'ятайте, що, так це реальна втрата. [Аз-Zumar / 39: 15]

Втрати, зазначені в пункті вище, що втрата першої необхідності, що призведе до вічного жаль. Втрати на Судний День; втрата людського добра і зло, коли зважити на терезах прекраснейшая, що не містить обман взагалі. Може Аллах Всевишній врятувати всіх нас від таких втрат.

Втрати в День Судний є результатом наших дій під час життя на Землі. Якщо шансів на виживання, можуть бути використані як в якості підприємця, а максимальна капітал, використовуючи дуже обмежене спробу прибуток якомога більше, то воля Аллаха, ми будемо врятовані від таких втрат.

Найгірші втрати, що відбуваються людини є втрата, що засмучує свою релігію, так як ці втрати приведуть на вічні страждання у загробному житті. Втрата впливу релігію є найгіршим лихом для когось. Таким чином, між молитвою пророка, нехай благословить його Аллах і вітає, є:

... ولا تجعل مصيبتنا في ديننا

Є Ти зробив лихо на нашій релігії

Крім того, якщо катастрофа на цій релігії, щоб перетягнути його в долину відступництва - na'ûdzu Billah.

Серед характеристик людей, які зазнали збитків з кінцевою втрати благочестивий вчинок вона сумує шанс у житті. Він упустити можливість прослизнути повз, так що, коли смерть, нарешті, прибув, благодійність kabaikan він зробив, було небагато, в той час як потворність монтажу. Якщо це так, то було б перемогти потворність ваги доброту. Люди, як це, в тому числі тих, хто програв, як слова Всевишнього Аллаха:

والوزن يومئذ الحق فمن ثقلت موازينه فأولئك هم المفلحون) 8 (ومن خفت موازينه فأولئك الذين خسروا أنفسهم بما كانوا بآياتنا يظلمون

Ваги в день це правда (справедливість), то той, хто ваги доброту, вони щасливчики. І той, хто ваги доброта світло, так, що люди, які шкодять самі. [Аль-А'рааф / 7: 8-9]

Ознаки цих інших невдах часто відмовився від обіцянки, що робить зло на землі, поширюючи сумнівно і пробудити пристрасть. Всевишній Аллах говорить:

الذين ينقضون عهد الله من بعد ميثاقه ويقطعون ما أمر الله به أن يوصل ويفسدون في الأرض أولئك هم الخاسرون

(А саме) ті, хто порушить завіт Аллаха після угоди був непохитний, і вирішити, що повелів Аллаг (їх) повинні бути з'єднані, і нечестя на землі. Вони є ті, які втрачають. [Аль-Бакара / 2: 27]

Люди покірні і слухняні Невіруючі і дати лояльність до них також в числі характеристик переможених. Коран сильно застеріг від дій, які призвели до цієї бідної результат. Через помилкові, він намагатиметься зробити нас схожими на них. Всевишній Аллах говорить:

يا أيها الذين آمنوا إن تطيعوا الذين كفروا يردوكم على أعقابكم فتنقلبوا خاسرين

О ви, які увірували, якщо ви будете слухати голосу Невіруючі, вони приносять вам спина до спини (до невіри), і будьте люди, які втрачають. [Алі Імран / 3: 149]

У тому числі тих невдах у день суду ті, хто поклоняється тільки Аллаха Всемогутнього, коли він отримав благодать добра, коли її життя комфортним, зручною і процвітаючою або її поклоніння Аллаху Всемогутньому, коли те, що робиться це може бути вигідно чи мирської благості. Всевишній Аллах говорить,

ومن الناس من يعبد الله على حرف فإن أصابه خير اطمأن به وإن أصابته فتنة انقلب على وجهه خسر الدنيا والآخرة ذلك هو الخسران المبين

"І людство є ті, хто поклоняється Аллаху, будучи на краю (чи не з переконанням); Так що, якщо він придбав чесноти, він залишається в цьому стані, і якщо він вражений катастрофи, перетворити його у зворотному напрямку. Вона буде шкода, у світі і в майбутньому житті. Такий це реальна втрата. [Аль-Хадж / 22: 11]

У тому числі втрати також ті, хто нехтують сім'ї багатства, і тому не може поклонятися Всевишньому Аллаху. Всевишній Аллах говорить:

يا أيها الذين آمنوا لا تلهكم أموالكم ولا أولادكم عن ذكر الله ومن يفعل ذلك فأولئك هم الخاسرون

О ви, які увірували! Нехай не своє багатство і ваші діти не відволікають вас від поминання Аллаха. Так, хто це зробив, щоб вони, що люди є невдахами. [Аль-Munafiqun / 63: 9]

І ще багато віршів у Корані, які згадують переможених слово і речі, які викликають втрати. Це все для того, щоб нагадати людям не вдарити збитків, що виникають невимовне страждають від наслідків в майбутньому житті.

Нарешті, ми молимося Аллаха Всемогутнього, щоб захистити і врятувати нас від таких втрат.

Як ми можемо уникнути таких втрат? Якщо бізнес, який може бути вигідно?

Відповідь був описаний в Корані з чітким поясненням Корану, сура аль-'Ashr.

В іншому аяті описується ЗНАКИ прибутковий бізнес і гарантовано не чіпатимуть втрати. Всевишній Аллах говорить:

يا أيها الذين آمنوا هل أدلكم على تجارة تنجيكم من عذاب أليم) 10 (تؤمنون بالله ورسوله وتجاهدون في سبيل الله بأموالكم وأنفسكم ذلكم خير لكم إن كنتم تعلمون

О ви, які увірували, ви sukakah я покажу вам, що торгівлю може врятувати вас від болісних муках? (Ie), віруйте в Аллаха і Його Посланника і прагнуть на шляху Аллаха своїм майном і душі. Це краще для вас, якщо ви тільки знали. [Аш-Shaff / 61: 10-11]

Всевишній Аллах також говорить:

إن الذين يتلون كتاب الله وأقاموا الصلاة وأنفقوا مما رزقناهم سرا وعلانية يرجون تجارة لن تبور

Істинно тих, хто завжди читав книгу Аллаха і встановити молитву і витрачають з партії хліба насущного, який ми дарували їм таємно і відкрито, вони очікували комерції, які не мають нічого, щоб програти. [Фатіру / 35: 29]

Це відповідь. Це шлях, і кроки, які можуть бути прийняті, щоб уникнути втрат і отримати прибуток. Той, хто нехтують і ігнорують шлях дану Аллахом Всемогутнім, втрати будуть, звичайно, не є неминучим, і він буде почувати докори сумління незрівнянну. Він пошкодуєте свою поведінку, що було даремно шанс благодійність, що ніколи не буде повертатися знову. Він пошкодуєте його, як Всевишній Аллах говорить про них:

حتى إذا جاءتهم الساعة بغتة قالوا يا حسرتنا على ما فرطنا فيها وهم يحملون أوزارهم على ظهورهم ألا ساء ما يزرون

Так що, коли суд приходить до них несподівано, вони сказали, "що ми шкодуємо величину, проти нашої недбалості про кінець цього!", У той час вони несуть гріхи на спині. Пам'ятайте, зло було те, що вони терпіти це. [Аль-An'am / 6: 31]

Може, ми все як і раніше в керівництві Аллаха Всемогутнього і завжди отримаєте Тофік Аллаха Всемогутнього, щоб робити добро відповідно до правил Аллаха Всемогутнього.

(Взято з проповіді шейха Абдул Барі АСТ-Tsubaiti в Масджид ан-Набаві, 30 джумада End тисячі чотиреста тридцять чотири Н з назвою Аль-Khasâtul Haqîqiyatu)

[Скопійовано з редакції журналу з-сунна Як 06 / рік XVII / 1435H / 2014M. Видавці Фонд Постійний комітет Istiqomah Суракарта, Jl. Соло-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Соло 57183 Тел. 0271-858197 Факс 0271-858196]

No comments:

Post a Comment