!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 4, 2015

ASEAN Gazdasági Közösség, függetlenül attól, hogy készen áll a versenyre Kínával és Indiával?

ASEAN Gazdasági Közösség, függetlenül attól, hogy készen áll a versenyre Kínával és Indiával?

Munkások Indonézia felvegye a versenyt a többi munkavállaló Délkelet-Ázsiában.
Verseny a munkaerőpiacon növeli végrehajtása felé az ASEAN szabad piac által 2015 végéig.
Ez hatással lesz sok ember, különösen a munkavállalóknak az ágazat különleges szakértelmet.
Íme öt dolog, amit tudnod kell, és várakozással szemben a szabad piac Délkelet-Ázsiában ismert az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC).
Mi az ASEAN Gazdasági Közösség?
Több mint egy évtizeddel ezelőtt, az ASEAN vezetői megállapodtak egy egységes piac Délkelet-Ázsiában végén 2015.
Ezt annak érdekében, hogy növelje versenyképességét ASEAN, valamint Kína és India tud versenyezni a külföldi befektetések. A külföldi befektetések a régióban szükséges, hogy a foglalkoztatás javítása és jólétének előmozdítása.
A létesítmény egy egységes piac amelynek elnevezése az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC) Ez lehetővé teszi, hogy az ország eladni áruk és szolgáltatások könnyen más országban szerte Délkelet-Ázsiában így a verseny intenzív lesz.
Hogyan érinti Önt?
Különböző szakmák, mint például az orvosi személyzet töltheti be külföldi munkavállalók 2015-ben.
ASEAN Gazdasági Közösséget nem csak megnyitni az áruforgalom és szolgáltatások, hanem a munkaerő-piaci szakemberek, például orvosok, ügyvédek, könyvelők, és mások.
Különleges bot miniszter Manpower és lélekvándorlás, Dita Indah Sari, azt mondta a BBC kifejtve, hogy a MEA megköveteli a megszüntetése szabályok amelyek sújtja a felvétel a külföldi munkaerő.
"Korlátozások, különösen a munkaerő-szektor szakemberek, arra ösztönzik, hogy meg kell szüntetni," mondta.
"Tehát lényegében, MEA több lehetőség lesz a külföldi munkavállalók, hogy töltse a különböző álláspontok és szakmák Indonéziában zártak be, vagy minimális idegen hatalom."
Az indonéz dolgozók a versenyt a többi délkelet-ázsiai országok?
Számos vezetőinek szakmai szervezetek elismerte, meglehetősen optimista, hogy a képzett munkaerő Indonéziában elég versenyképes.
Elnöke az indonéz támogatja Egyesület, Otto Hasibuan, például azt mondja, hogy a trend a használata a külföldi ügyvédek Indonézia valóban csökkent.
Oké pozíciókat nyitni, az ágazat bővült, de a követelmények szigorodtak. Tehát a nyílt forrás nem nyitott, szabad megszakítva eredetű.
Dita Indah Sari
"Az ügyvédek a számunkra, főleg fiatalok, egészen kiváló. Ez idő alatt mi csak a nyelvi korlátok. De most sok tagunk, akik külföldön tanulni," mondta.
A számviteli szektor elnöke, az indonéz Intézet Certified Public Accountants, Tarko Sunaryo, elismeri, aggodalomra ad okot, mert sok fiatal munkavállalók, akik nem voltak tisztában az egyre inkább kiélezett verseny.
"Amellett, hogy a hiányzó angol nyelvtudás, készen ők is nagyon függ a mentális. Sokan nincsenek készen, amikor a versenyt a külföldi könyvelők."
Hogyan Indonézia előre a beáramló külföldi munkaerő?
Különleges bot miniszter Manpower és lélekvándorlás, Dita Indah Sari, az államok nem akarnak "csalt", és azt állította, hogy már készített egy stratégiát az arcát a szabad piac munkaerő.
"Oké pozíciókat nyitni, az ágazat bővült, de a követelmények szigorodtak. Tehát a nyílt forrás nem nyitott, független eredet nem szabad," mondta.
"Nem akarjuk, hogy a helyi munkaerő valóban képzett és alkalmas, hanem azért, mert vannak olyan külföldi munkavállalók elmozdítását.
Számos meghatározott kifejezések, mint például a fizetési indonéz nyelv és minősítések kapcsolódó szakmai intézmények az országban.
Munkaerő-kereslet, megelőzve a MEA magasabb lesz, az ILO mondta.
Milyen előnyei vannak a MEA a délkelet-ázsiai országokkal?
A legújabb kutatások a World Munkaügyi Szervezet, az ILO és megemlíti a megnyitotta munkaerőpiacát, hogy nagy hasznot.
Amellett, hogy képes létrehozni több millió új munkahely, ezek a rendszerek is jólétének javítására 600 millió ember él Délkelet-Ázsiában.
2015-ben, az ILO meghatározza, hogy a kereslet a szakképzett munkaerő fog növekedni 41% vagy körülbelül 14 millió.
Míg a munkaerő iránti kereslet középosztály lesz akár 22% vagy 38 millió, míg a munkaerő 24% -kal nőtt az alacsony szintű, vagy 12 millió.
De a jelentés azt jósolja, hogy sok vállalat fogja találni a kevésbé képzett munkavállalók vagy hamis munkaközvetítő hiánya miatt a képzés és a szakmai képzés.

Lehetőségek, kihívások és kockázati BÁRMILYEN GAZDASÁGI KÖZÖSSÉG Indonézia az ASEAN

Írta: Arya Baskoro (tudományos munkatárs)


Készen állsz, hogy felvehesse a versenyt 2015-ben? Fel kell készülnünk, hogy szembenézzen erős verseny 2015-ben. Indonéziában és más országokban a délkelet-ázsiai térség képezi majd egy integrált régió, az úgynevezett ASEAN Gazdasági Közösség (AEC). MEA egyfajta megvalósítása a végső cél a gazdasági integráció Délkelet-Ázsiában.

Négy dolog, hogy lesz a hangsúly az AEC 2015-ben, hogy lehet használni, mint egy jó lendületet Indonéziában. Először is, délkelet-ázsiai országokba fogják használni, mint a régió egységes piac és termelési bázis. Létrehozásával az egység a piac és termelési bázis teszi az áruk áramlását, szolgáltatások, beruházások, nagy mennyiségű tőkét, és a szakképzett munkaerő válik nincs akadálya az egyik országból a másik ország Délkelet-Ázsiában.

Másodszor, a MEA jön létre, a gazdasági térségben magas szintű verseny, amely megköveteli a politika, amely magában foglalja a versenypolitika, a fogyasztóvédelem, a szellemi tulajdonjogok (IPR), az adózás, és az E-Commerce. Így lehet létrehozni egy tisztességes verseny légkörét; van védelem formájában egy hálózati rendszer fogyasztóvédelmi hivatalok; megakadályozzák a szerzői jog megsértése; ami egy közlekedési hálózat, amely hatékony, biztonságos, és integrált; kiküszöbölve a kettős adóztatás elkerüléséről rendszert, és; a kereskedelmi forgalom növelése az online-alapú elektronikus média.

Harmadszor, a MEA szolgál majd a régió igazságos gazdasági fejlődés, prioritást a kis- és középvállalkozások (kkv-k). Versenyképesség és a dinamizmus a kkv-k meg fogja erősíteni azokhoz való hozzáférés megkönnyítése a legfrissebb információkat, a piaci feltételek, az emberi erőforrások fejlesztése szempontjából kapacitásbővítés, a pénzügy és a technológia.

Negyedszer, a MEA teljes mértékben integrált a globális gazdaság. Az épület egy rendszert, hogy javítsa a koordinációt a tagállamok között. Emellett növelni kell részvételével ország Délkelet-Ázsiában a globális ellátási lánc révén pengembangkan csomagot nyújtott technikai segítség országok kevésbé fejlett ASEAN tagja. Ez úgy történik, hogy javítsa a képességét az ipar és a termelékenység, így nem csak növelik részvételüket regionális szinten, hanem vezetett a kezdeményezést, hogy globálisan integrált.

Ennek alapján az ASEAN Gazdasági Blueprint, MEA lesz nagyon szükség, hogy minimálisra csökkentsék a szakadékot az ASEAN-országok a gazdasági növekedés egyre inkább támaszkodnak a tagok ott. MEA is kialakítsuk az meta-nemzeti élelmiszer-ellátási lánc, és összeállítottak egy egységes kereskedelmi blokk, amely képes kezelni és tárgyalni az exportőrök és importőrök a nem-ASEAN.

Indonézia egyedül, MEA lesz egy jó lehetőség, mert a kereskedelmi akadályok is inkább csökkenni még nem létezőnek. Ez azt eredményezi, hogy a megnövekedett export, ami viszont növeli Indonézia GDP. Másrészt, úgy tűnik, egy új kihívás Indonézia formájában árucikkek forgalmazott homogenitás problémák, például a mezőgazdasági nyersanyagok, gumi, fa termékek, textil, és az elektronika (Santoso 2008). Ebben az esetben a kockázatot a verseny merülnek fel száma importált áruk áramlását nagy mennyiségben Indonéziában, amely veszélyezteti a helyi ipar versenyezni a külföldi termékeket egy sokkal jobb minőségű. Ez viszont növeli a külkereskedelmi hiány az állami Indonézia egyedül.

A befektetési oldalon, ez a feltétel is olyan légkört teremtsen, amely támogatja a belépési közvetlen külföldi befektetések (FDI), amelyek serkentik a gazdasági növekedést a technológiai fejlődés, a munkahelyteremtés, a humánerőforrás-fejlesztés (humán tőke), és könnyebb hozzáférést biztosít a világpiacon. Mindazonáltal ezek a feltételek hozhat kockázati kiaknázása. Indonéziában még mindig szintű szabályozás, amely kevésbé kötelező okozhat nagyszabású jogszabály a kizsákmányolás, a rendelkezésre álló természeti erőforrások külföldi vállalatok Indonézia, mivel az ország a bőséges természeti erőforrások, mint a többi országban. Fennáll annak a lehetősége is, a kizsákmányolás a külföldi vállalatok károsíthatja az ökoszisztéma Indonéziában, miközben a szabályozás a befektetési Indonéziában nem volt elég erős ahhoz, hogy a természetes körülmények között, beleértve a rendelkezésre álló természeti erőforrások tartalmazott.

A foglalkoztatás szempontjából, van egy óriási lehetőség az álláskeresők, mert lehet sok a rendelkezésre álló munkahelyek a különböző igényeinek a sokszínű tagság. Emellett, hogy külföldre menjen annak érdekében, hogy megtalálják a dolgát, még lehet anélkül, hogy különösebb akadályt. MEA is egy jó lehetőség a vállalkozók számára, hogy megtalálják a legjobb dolgozók szerint a kívánt kritériumokat. Ebben az esetben hozhat a kockázata ketenagakarejaan Indonézia. Ami az oktatás és a termelékenység Indonéziában még mindig nem tud versenyezni a munkavállalók Malajzia, Szingapúr és Thaiföld, valamint az ipari alapot Indonézia egyedül teszi Indonézia negyedik helyet ASEAN (Republika Online, 2013).

A jelenlét ezen MEA esemény, Indonézia lehetősége van arra, hogy kihasználják a méretgazdaságosság az országban, mint a bázis nyereség. Azonban Indonéziában még sok kihívások és kockázatok, amelyek felmerülhetnek, ha a MEA hajtották végre. Ezért a szakmai felelősségbiztosítás várhatóan sokkal érzékenyebben reagálnak az ingadozások, amely akkor történik, hogy felmérhesse a felmerülő kockázatok megfelelő. Ezen kívül egy sima együttműködést az állami hatóságok és a vállalkozások van szükség, mind a fizikai infrastruktúra és a szociális (törvények és politikák) kell kezelni, valamint hogy szükség van a nagyobb kapacitás és a munkaerő versenyképességének és cégek Indonéziában. Ne hagyja, hogy Indonéziában csak nézőként saját hazájában 2015-ben.

Meghatározása és jellemzői az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC)
Hősnő Rahayu 7 hozzászólás ASEAN, Szervezetek
Meghatározása és jellemzői az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC). MEA egyfajta gazdasági integrációja ASEAN szempontjából a rendszer perdagaangan között szabadon országok ASEAN. Indonéziában és kilenc másik ASEAN tagországok megállapodtak megállapodás ASEAN Gazdasági Közösség (AEC), vagy az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC).

Meghatározása és jellemzői az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC)
Meghatározása és jellemzői az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC)

A csúcstalálkozón Kuala Lumpur 1997 decemberében az ASEAN vezetői úgy döntöttek, hogy átalakítsa az ASEAN egy régióban, amely stabil, virágzó és igen versenyképes igazságos gazdasági fejlődés, valamint a szegénység csökkentése és a társadalmi-gazdasági egyenlőtlenségek (ASEAN Vision 2020).

A Bali csúcstalálkozó 2003 októberében, az ASEAN vezetői kijelentették, hogy az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC) lesz a cél a regionális gazdasági integráció 2020-ban, az ASEAN Biztonsági Közösség és az ASEAN társadalmi-kulturális közösség egymástól elválaszthatatlan pillére az ASEAN Közösség. Minden fél várhatóan dolgozni erősek az épület az ASEAN Közösség 2020-ig.


Továbbá, az ASEAN gazdasági miniszterek találkozója tartott 2006 augusztusában Kuala Lumpur, Malajzia, megállapodtak abban, hogy előre az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC) világos célkitűzéseket és menetrendet végrehajtását.

Abban az ASEAN csúcstalálkozón 12 2007 januárjában, a vezetői ismételten erős elkötelezettségét, hogy gyorsítsa fel a létesítmény az ASEAN Közösség 2015 javasolta az ASEAN Vision 2020 és az ASEAN Concord II, és aláírta a Cebu Nyilatkozat a gyorsulás a létesítmény egy ASEAN Közösség 2015- Pontosabban, a vezetők megállapodtak abban, hogy gyorsítsa fel a létesítmény az ASEAN Gazdasági Közösség 2015-ben, és átalakítani az ASEAN egy régió szabadkereskedelmi az áruk, szolgáltatások, beruházások, a szakképzett munkaerő, és szabadabb áramlását fővárosban.

És a jellegzetes eleme az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC)
ASEAN Gazdasági Közösség (AEC) egy megvalósítása a végső cél a gazdasági integráció elfogadott Vision 2020, amely alapján a konvergencia érdekeit az ASEAN tagországai kiszélesítése és elmélyítése a gazdasági integráció a meglévő és az új kezdeményezések egyértelmű határidőt. létrehozásában az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC), az ASEAN kell eljárnia elveivel összhangban a nyílt, kifelé tekintő, befogadó és piacorientált gazdaság összhangban a többoldalú szabályok és megfelel a rendszer betartását és hatékony végrehajtását, a Bizottság a szabályokon alapuló gazdaság.

ASEAN Gazdasági Közösség (AEC) hoz létre az ASEAN mint az egységes piac és termelési bázis, hogy az ASEAN egy dinamikusabb és versenyképesebb a mechanizmusok és intézkedések végrehajtásának megerősítésére a meglévő és új gazdasági kezdeményezések; felgyorsítja a regionális integráció, a kiemelt ágazatokban; mozgásának megkönnyítése üzlet, képzett munkaerő és tehetségüket; és növelik az intézményi mechanizmusai ASEAN. Ennek első lépéseként megvalósítani az ASEAN Gazdasági Közösség,

Ugyanakkor, az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC) foglalkozik a fejlődési lemaradás és felgyorsítja az országok integrációs Kambodzsa, Laosz, Mianmar és Vietnam a kezdeményezés az ASEAN-integráció és egyéb regionális kezdeményezések.
Az együttműködés formái:
Humánerőforrás-fejlesztés és kapacitásbővítés;
A szakmai képesítések elismerése;
Szorosabb konzultáció a makrogazdasági és pénzügyi politikák;
A kereskedelem finanszírozási intézkedések;
Az infrastruktúra fejlesztésére
A fejlesztés az elektronikus tranzakciók e-ASEAN;
Integrálása az ipar az egész régióban a regionális források;
Részvételének növelése a magánszektor létrehozni az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC).
Jelentőséget ASEAN külkereskedelmi valamint a szükséges ASEAN Közösség egészére tartani várom,
A főbb jellemzői az ASEAN Gazdasági Közösség (AEC):
Egységes piac és termelési bázis,
Versenyképes gazdasági térség,
Régió méltányos gazdasági fejlődés
Régió teljesen integrálódott a világgazdaságba.
Ezek a jellemzők kapcsolódnak egymáshoz erősen. Beépítésével szükséges elemet minden jellegzetes és biztosítania kell a következetességet és a koherenciát az elemek, valamint a végrehajtására vonatkozó megfelelő és kölcsönösen koordináló érdekelt felek között.

Ami az egységes piac definíciója alapján Termelés


Ami az egységes piac definíciója alapján Production. Az egységes piac és a termelés alapja az ASEAN öt fő elemei, amelyek befolyásolják terhadao ASEAN Gazdasági Közösség (AEC):
Ami az egységes piac definíciója alapján Termelés

1. Forgalmi áruk áramlását
Áruforgalom. Az áruk szabad áramlása az egyik elsődleges eszköze melynek célja az egységes piac és a termelés alapja lehet elérni. Keresztül az ASEAN szabadkereskedelmi övezet (AFTA), az ASEAN jelentős előrehaladást ért el a tarfiaeltörlés. Azonban áruforgalom igényel nem csak nulla tarifák, de a megszüntetése nem vámjellegű akadályok is. Ezen kívül a legfontosabb része a többiek, amelyek megkönnyítik az áruk áramlását függetlenül könnyítő intézkedések más szakmák, mint például integráló vámeljárások, alkot egy csomópont ASEAN egyablakos, folyamatosan javítják az árakat Közös Hatásos Kedvezményes (CEPT) származási szabályokat Tata Működési Engedély módon, és a szabványok harmonizációját és megfelelőségi eljárások.

2. Szabadság aktuális szolgáltató
A szabad áramlását a szolgáltatások kereskedelmének egyik fontos eleme megvalósításának Gazdaság ASEAN Közösség, ahol nincsenek korlátozások a szolgáltató a szolgáltatás nyújtásának és a cégalapítás nemzeti határokon átnyúló az ASEAN-országok, néhány szolgáltatás például a pénzügyi szolgáltatások és a légi szállítás történik Az ügynökségek által a Miniszteri ill.

3. Flow-mentes befektetési
A befektetési rezsim ingyenes és nyílt kulcsa fokozza az ASEAN versenyképesség vonzza a külföldi közvetlen befektetéseket és az ASEAN-országok közötti. Folyamatos beáramlás és az új beruházások elősegítsék és biztosítsák a dinamikus fejlődés az ASEAN gazdaságok.

4. Flow szabadabb fővárosban
Meg kell erősíteni tőkepiac fejlesztése ASEA. Elérve a nagyobb harmonizáció szabványok tőkepiaci ASEAN területeken, melyek az adósság szabályokat, közzétételi követelmények és feltételek, valamint az elosztó enyhítése szabályok állnak egymással.

5. Szabadság flow képzett munkaerőre / Szakképzett
A szabad áramlását képzett munkaerőre / Szakképzett. Lehetővé teszi, hogy megkönnyítsék a bejáratnál, hogy a természetes személyek mozgását a szakmai szereplők az áruk, szolgáltatások és beruházások, összhangban a vonatkozó rendelkezései a célországban, ASEAN dolgozni megfelelően saját képességeit.

No comments:

Post a Comment