!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 2, 2015

Οικονομικής Κοινότητας της ASEAN, αν είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί με την Κίνα και την Ινδία;

Οικονομικής Κοινότητας της ASEAN, αν είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί με την Κίνα και την Ινδία;

Οι εργαζόμενοι στην Ινδονησία θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από άλλους εργαζομένους στη Νοτιοανατολική Ασία.
Ο ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας θα αυξηθεί για την εφαρμογή της Asean ελεύθερη αγορά μέχρι το τέλος του 2015.
Αυτό θα επηρεάσει πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα τους εργαζομένους που απασχολούνται στον τομέα της ειδικής τεχνογνωσίας.
Εδώ είναι πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε και προσμονή στο πρόσωπο της ελεύθερης αγοράς στη Νοτιοανατολική Ασία είναι γνωστή ως η Asean Οικονομική Κοινότητα (AEC).
Τι Οικονομικής Κοινότητας της ASEAN;
Πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, οι ηγέτες της ASEAN συμφώνησαν για τη δημιουργία μιας ενιαίας αγοράς στη Νοτιοανατολική Ασία στα τέλη του 2015.
Αυτό γίνεται προκειμένου να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της ASEAN, καθώς και Κίνα και η Ινδία θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Οι ξένες επενδύσεις στην περιοχή είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της απασχόλησης και τη βελτίωση της ευημερίας.
Η δημιουργία μιας ενιαίας αγοράς που ονομάζεται Οικονομικής Κοινότητας της ASEAN (AEC) Αυτό θα επιτρέψει στη χώρα να πωλούν αγαθά και υπηρεσίες εύκολα σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, έτσι ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος.
Πώς θα επηρεάσει;
Διαφόρων επαγγελμάτων, όπως το ιατρικό προσωπικό μπορεί να καλυφθεί από τους αλλοδαπούς εργαζόμενους το 2015.
ASEAN Οικονομική Κοινότητα, δεν είναι μόνο να ανοίξει τη ροή των αγαθών ή των υπηρεσιών, αλλά και οι επαγγελματίες της αγοράς εργασίας, όπως γιατροί, δικηγόροι, λογιστές, και άλλοι.
Υπουργός ειδικό προσωπικό της Manpower και μετεμψύχωσης, Dita Indah Sari, δήλωσε στο BBC εξηγώντας ότι η ΜΕΑ επιβάλλει την κατάργηση των κανόνων που μαστίζουν την πρόσληψη ξένου εργατικού δυναμικού.
"Οι περιορισμοί, ιδίως σε επαγγελματίες του χώρου εργασίας, ενθαρρύνονται να εξαλειφθεί", είπε.
"Έτσι, στην ουσία, ΜΕΑ θα είναι περισσότερες ευκαιρίες για τους ξένους εργαζόμενους και να καλύψουν διάφορες θέσεις και επαγγέλματα στην Ινδονησία έκλεισαν ή ελάχιστη ξένη δύναμη."
Είναι Ινδονησίας οι εργαζόμενοι μπορούν να ανταγωνιστούν με άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας;
Ένας αριθμός των ηγετών των επαγγελματικών ενώσεων παραδέχθηκε αρκετά αισιόδοξος ότι το ειδικευμένο εργατικό δυναμικό στην Ινδονησία είναι αρκετά ανταγωνιστική.
Πρόεδρος της Ινδονησίας εισαγγελέων Συλλόγου, Otto Hasibuan, για παράδειγμα, λέει ότι η τάση είναι η χρήση των ξένων δικηγόρων στην Ινδονησία πραγματικότητα μειώθηκε.
Εντάξει ανοικτές θέσεις, ο τομέας αναπτύχθηκε, αλλά οι απαιτήσεις έγιναν αυστηρότεροι. Έτσι ανοιχτού κώδικα δεν είναι ανοιχτή, δωρεάν δεν είναι δωρεάν προέλευσης.
Dita Indah Sari
"Οι δικηγόροι μας, κυρίως νέους, είναι αρκετά ανώτερη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είμαστε μόνο τα γλωσσικά εμπόδια. Τώρα, όμως, πολλά από τα μέλη μας που σπουδάζουν στο εξωτερικό», είπε.
Στον τομέα της λογιστικής, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ινδονησίας Ορκωτών Λογιστών, Tarko Sunaryo, παραδέχεται ότι υπάρχει μια ανησυχία, επειδή πολλοί νέοι εργαζόμενοι οι οποίοι δεν έχουν επίγνωση του αυξανόμενου ανταγωνισμού.
"Εκτός από την έλλειψη γνώσης της αγγλικής, η ετοιμότητα είναι επίσης πολύ εξαρτάται από την ψυχική. Πολλοί δεν είναι έτοιμοι όταν ανταγωνίζονται με τους ξένους λογιστές."
Πώς η Ινδονησία να προβλέψει τη ροή του ξένου εργατικού δυναμικού;
Υπουργός ειδικό προσωπικό της Manpower και μετεμψύχωσης, Dita Indah Sari, τα κράτη δεν θέλουν να «εξαπατήσει» και ισχυρίστηκε ότι είχε ετοιμάσει μια στρατηγική για την αντιμετώπιση της εργασίας στην ελεύθερη αγορά.
"Εντάξει ανοικτές θέσεις, ο τομέας αναπτύχθηκε, αλλά οι απαιτήσεις έγιναν αυστηρότεροι. Έτσι ανοιχτού κώδικα δεν είναι ανοιχτή, ανεξάρτητη προέλευσης δεν είναι δωρεάν», είπε.
"Δεν θέλουμε το τοπικό εργατικό δυναμικό είναι πραγματικά εξειδικευμένο και ικανό, αλλά επειδή υπάρχουν να εκτοπιστεί ξένων εργατών.
Ένας αριθμός καθορισμένων όρων, όπως η καταβολή της Ινδονησίας γλώσσα και τις πιστοποιήσεις που συνδέονται επαγγελματικά ιδρύματα της χώρας.
Ζήτησης εργασίας, εν όψει της ΜΕΑ θα είναι υψηλότερη, η ΔΟΕ είπε.
Ποια είναι η ΜΕΑ πλεονεκτήματα για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας;
Πρόσφατη έρευνα από την Παγκόσμια Οργάνωση Εργασίας, ή ΔΟΕ αναφέρει το άνοιγμα των αγορών εργασίας για να φέρει μεγάλα οφέλη.
Πέραν του ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας, τα συστήματα αυτά μπορούν επίσης να βελτιώσουν την ευημερία των 600 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν στη Νοτιοανατολική Ασία.
Το 2015, η ΔΟΕ προβλέπει ότι η ζήτηση για επαγγελματικό εργατικό δυναμικό θα αυξηθούν κατά 41% ή περίπου 14 εκατομμύρια.
Ενώ η ζήτηση για εργατικό δυναμικό μεσαία τάξη θα είναι μέχρι 22% ή 38 εκατομμύρια, ενώ το εργατικό δυναμικό αυξήθηκε κατά 24% χαμηλό επίπεδο, δηλαδή 12 εκατ.
Όμως, η έκθεση προβλέπει ότι πολλές εταιρείες θα βρουν λιγότερο ειδικευμένους εργαζόμενους ή ακόμη και ψευδείς τοποθέτησης σε θέση εργασίας, λόγω της έλλειψης κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ κινδύνου για τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ινδονησία ASEAN

Γράφει ο: Αρια Baskoro (Ερευνητής)


Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό το 2015; Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τον έντονο ανταγωνισμό το 2015. Ινδονησία και άλλες χώρες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας θα αποτελέσει μια ολοκληρωμένη περιοχή, γνωστή ως ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC). ΜΕΑ είναι μια μορφή πραγματοποίησης της Απώτερος στόχος της οικονομικής ολοκλήρωσης στη Νοτιοανατολική Ασία.

Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που θα είναι το επίκεντρο της ΕΕΑ για το 2015 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια καλή ώθηση για την Ινδονησία. Πρώτον, οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως περιοχή ενιαία αγορά και της παραγωγικής βάσης. Με τη δημιουργία της ενότητας της βάσης της αγοράς και της παραγωγής θα καταστήσει τη ροή των αγαθών, των υπηρεσιών, των επενδύσεων, μεγάλες ποσότητες κεφαλαίου και ειδικευμένου εργατικού δυναμικού γίνεται κανένα εμπόδιο από τη μία χώρα προς άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Δεύτερον, η ΜΕΑ θα διαμορφωθεί ως μια οικονομική περιοχή με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, η οποία απαιτεί μια πολιτική που να περιλαμβάνει την πολιτική ανταγωνισμού, την προστασία των καταναλωτών, τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (ΔΔΙ), τη φορολογία, και E-Commerce. Έτσι, μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα θεμιτού ανταγωνισμού? υπάρχει προστασία με τη μορφή ενός συστήματος δικτύου των οργανισμών προστασίας των καταναλωτών? αποτρέψει παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων? τη δημιουργία ενός δικτύου μεταφορών που να είναι αποτελεσματική, ασφαλή και ολοκληρωμένη? την κατάργηση του συστήματος διπλής φορολογίας, και? αύξηση των συναλλαγών με απευθείας σύνδεση με βάση τα ηλεκτρονικά μέσα.

Τρίτον, η ΜΕΑ θα χρησιμεύσει ως η περιοχή έχει δίκαιη οικονομική ανάπτυξη, με προτεραιότητα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ). Ανταγωνιστικότητας και του δυναμισμού των ΜΜΕ θα πρέπει να ενισχυθεί με τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους στις πιο πρόσφατες πληροφορίες, τις συνθήκες της αγοράς, την ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων όσον αφορά την ανάπτυξη ικανοτήτων, τη χρηματοδότηση, και την τεχνολογία.

Τέταρτον, η ΜΕΑ θα πρέπει να ενσωματωθεί πλήρως στην παγκόσμια οικονομία. Με τη δημιουργία ενός συστήματος για τη βελτίωση του συντονισμού των κρατών μελών. Επιπλέον, θα υπάρξει αυξημένη συμμετοχή των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού μέσω pengembangkan πακέτο τεχνικής υποστήριξης σε χώρες λιγότερο ανεπτυγμένες ASEAN κράτος. Αυτό γίνεται για να βελτιώσει την ικανότητα της βιομηχανίας και της παραγωγικότητας, έτσι ώστε όχι μόνο να αυξήσουν τη συμμετοχή τους σε μια περιφερειακή κλίμακα, αλλά οδήγησε επίσης την πρωτοβουλία να ενσωματωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με βάση την ASEAN Οικονομική Blueprint, ΜΕΑ γίνεται πολύ απαραίτητο να ελαχιστοποιηθεί το χάσμα μεταξύ των χωρών της ASEAN από την άποψη της οικονομικής ανάπτυξης από την αυξανόμενη εξάρτησή από τα μέλη σε αυτό. ΜΕΑ μπορεί να αναπτύξει την έννοια της μετα-εθνικής στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, και να παράγουν ένα ενιαίο μπλοκ εμπορικών συναλλαγών που μπορεί να χειριστεί και να διαπραγματευτούν με τους εξαγωγείς και εισαγωγείς των μη-ASEAN.

Για την Ινδονησία και μόνο, ΜΕΑ θα είναι μια καλή ευκαιρία, επειδή εμπορικών φραγμών θα τείνει να μειωθεί ακόμη και να είναι ανύπαρκτη. Αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση των εξαγωγών, η οποία με τη σειρά της θα αυξήσει το ΑΕΠ της Ινδονησίας. Από την άλλη πλευρά, εμφανίζεται μια νέα πρόκληση για την Ινδονησία, με τη μορφή των εμπορευμάτων που διαπραγματεύονται τα προβλήματα ομοιογένειας, για παράδειγμα, για τα βασικά γεωργικά προϊόντα, καουτσούκ, προϊόντα από ξύλο, υφάσματα, και τα ηλεκτρονικά (Σαντόζο 2008). Σε αυτή την περίπτωση, ο κίνδυνος του ανταγωνισμού θα προκύψουν με τον αριθμό των εισαγόμενων προϊόντων θα ρέει σε μεγάλες ποσότητες στην Ινδονησία η οποία θα απειλήσει την τοπική βιομηχανία να ανταγωνιστεί με τους ξένους τα προϊόντα της σε πολύ υψηλότερη ποιότητα. Αυτό με τη σειρά του θα αυξήσει το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου για το κράτος την Ινδονησία και μόνο.

Από την πλευρά της επένδυσης, αυτή η κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα που υποστηρίζει την είσοδο των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων (ΑΞΕ), η οποία μπορεί να τονώσει την οικονομική ανάπτυξη μέσω της ανάπτυξης της τεχνολογίας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων (ανθρώπινο κεφάλαιο) και την ευκολότερη πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά. Παρ 'όλα αυτά, αυτές οι συνθήκες μπορεί να φέρει την εκμετάλλευση των κινδύνων. Ινδονησία εξακολουθεί να έχει ένα επίπεδο ρύθμισης που είναι λιγότερο δεσμευτικό που μπορεί να προκαλέσει μεγάλης κλίμακας πράξη της εκμετάλλευσης στη διαθεσιμότητα των φυσικών πόρων από ξένες εταιρείες στην Ινδονησία ως η χώρα με τους άφθονους φυσικούς πόρους σε σύγκριση με άλλες χώρες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εκμετάλλευσης από ξένες εταιρείες θα μπορούσαν να βλάψουν το οικοσύστημα στην Ινδονησία, ενώ η ρύθμιση των επενδύσεων στην Ινδονησία δεν ήταν αρκετά ισχυρή για να κρατήσει τις φυσικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας των φυσικών πόρων που περιέχονται.

Από την άποψη της απασχόλησης, υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία για άτομα που αναζητούν εργασία όσο μπορεί να είναι πολλή των διαθέσιμων θέσεων εργασίας με τις διάφορες ανάγκες των διαφορετικών μελών της. Επιπλέον, η πρόσβαση να πάει στο εξωτερικό για να βρει τη δουλειά ευκολότερη ακόμη και θα μπορούσε να είναι χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια. ΜΕΑ επίσης να είναι μια καλή ευκαιρία για τους επιχειρηματίες για να βρείτε τις καλύτερες των εργαζομένων, σύμφωνα με τα επιθυμητά κριτήρια. Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να φέρει τον κίνδυνο της ketenagakarejaan για την Ινδονησία. Όσον αφορά την εκπαίδευση και την παραγωγικότητα Ινδονησία εξακολουθεί να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με τους εργαζόμενους από τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη και καθώς και τη βιομηχανική βάση για την Ινδονησία και μόνο καθιστά Ινδονησία κατέχει την τέταρτη θέση στον ASEAN (Republika on-line, 2013).

Με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή ΜΕΑ, η Ινδονησία έχει την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις οικονομίες κλίμακας στην χώρα ως κέρδος βάσης. Ωστόσο, η Ινδονησία έχει ακόμα πολλές προκλήσεις και τους κινδύνους που θα προέκυπταν αν η ΜΕΑ έχει τεθεί σε εφαρμογή. Ως εκ τούτου, η επαγγελματική κινδύνου αναμένεται να είναι πιο ευαίσθητοι στις διακυμάνσεις που θα προκύψουν για την έγκαιρη πρόβλεψη των κινδύνων. Επιπλέον, μια κηλίδα συνεργασία μεταξύ των κρατικών αρχών και των επιχειρήσεων είναι απαραίτητη, τόσο σωματική όσο και τις κοινωνικές υποδομές (νομοθεσία και πολιτική) πρέπει να αντιμετωπιστεί, καθώς και την ανάγκη για αυξημένη χωρητικότητα και η ανταγωνιστικότητα του εργατικού δυναμικού και των επιχειρήσεων στην Ινδονησία. Μην αφήνετε την Ινδονησία είναι μόνο ένας θεατής στη χώρα του το 2015.

Ορισμός και χαρακτηριστικά της ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC)
Ηρωίδα Rahayu 7 σχόλια του ASEAN, Οργανισμοί
Ορισμός και χαρακτηριστικά της ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC). ΜΕΑ είναι μια μορφή οικονομικής ολοκλήρωσης της ASEAN όσον αφορά το σύστημα perdagaangan ελεύθερα μεταξύ των χωρών της ASEAN. Την Ινδονησία και άλλες εννέα χώρες μέλη του ASEAN έχουν συμφωνήσει συμφωνία ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC) ή την ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC).

Ορισμός και χαρακτηριστικά της ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC)
Ορισμός και χαρακτηριστικά της ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC)

Στη σύνοδο κορυφής στην Κουάλα Λουμπούρ τον Δεκέμβριο του 1997 οι ηγέτες της ASEAN αποφάσισαν να μετατρέψουν ASEAN σε μια περιοχή που είναι σταθερή, ευημερούσα και άκρως ανταγωνιστική με δίκαιη οικονομική ανάπτυξη και τη μείωση της φτώχειας και την κοινωνικο-οικονομικών ανισοτήτων (ASEAN Vision 2020).

Στη Σύνοδο Κορυφής του Μπαλί τον Οκτώβριο του 2003, οι ηγέτες της ASEAN δήλωσε ότι η ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC) θα είναι ο στόχος της περιφερειακής οικονομικής ολοκλήρωσης το 2020, η Κοινότητα Ασφαλείας ASEAN και ASEAN Κοινωνικοπολιτιστικής Κοινότητας δύο αδιαχώριστες πυλώνες της Κοινότητας ASEAN. Όλα τα κόμματα αναμένεται να είναι ισχυρά στην οικοδόμηση της Κοινότητας ASEAN έως το 2020.


Επιπλέον, σύνοδο του ASEAN Υπουργούς Οικονομικών »που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2006 στην Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία, συμφώνησε να προχωρήσει η ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC), με σαφείς στόχους και χρονοδιαγράμματα για την εφαρμογή τους.

Κατά την ASEAN Σύνοδο Κορυφής 12 τον Ιανουάριο του 2007, οι ηγέτες επανέλαβαν την ισχυρή δέσμευσή τους να επιταχύνουν τη δημιουργία της Κοινότητας ASEAN το 2015 προτείνεται στην ASEAN Όραμα 2020 και του ASEAN Concord II, και υπέγραψε τη Διακήρυξη Cebu για την επιτάχυνση της δημιουργίας μιας Κοινότητας ASEAN έως το 2015. Σε Συγκεκριμένα, οι ηγέτες συμφώνησαν να επιταχύνουν τη δημιουργία της ASEAN Οικονομική Κοινότητα το 2015 και να μετατρέψει ASEAN σε μια περιοχή με το ελεύθερο εμπόριο των αγαθών, των υπηρεσιών, των επενδύσεων, ειδικευμένου εργατικού δυναμικού, και πιο ελεύθερη ροή κεφαλαίων.

Και το χαρακτηριστικό στοιχείο της ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC)
ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC) είναι μια υλοποίηση του απώτερου στόχου της οικονομικής ολοκλήρωσης που εγκρίθηκε το Vision 2020, η οποία βασίζεται στη σύγκλιση των συμφερόντων των χωρών μελών της ASEAN για την εμβάθυνση και διεύρυνση της οικονομικής ολοκλήρωσης μέσω των υφιστάμενων και νέων πρωτοβουλιών με σαφή προθεσμία. στην ίδρυση της ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC), ASEAN πρέπει να ενεργούν σύμφωνα με τις αρχές μιας ανοικτής, εξωστρεφή, χωρίς αποκλεισμούς και προσανατολισμένη στην αγορά οικονομία σύμφωνα με τους πολυμερείς κανόνες και τη συμμόρφωση με το σύστημα για την τήρηση και την αποτελεσματική εφαρμογή της δέσμευσης για μια οικονομία που βασίζεται σε κανόνες.

ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC) θα δημιουργήσει ASEAN ως βάση της ενιαίας αγοράς και παραγωγής για την κατασκευή του ASEAN μια πιο δυναμική και ανταγωνιστική με τους μηχανισμούς και μέτρα για την ενίσχυση της εφαρμογής των υφιστάμενων και νέων οικονομικών πρωτοβουλιών? επιταχύνουν την περιφερειακή ολοκλήρωση στους τομείς προτεραιότητας? τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των επιχειρήσεων, ειδικευμένου εργατικού δυναμικού και τα ταλέντα? και την ενίσχυση των θεσμικών μηχανισμών της ASEAN. Ως πρώτο βήμα για την υλοποίηση του ASEAN Οικονομικής Κοινότητας,

Την ίδια στιγμή, η ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC), θα αντιμετωπίσει το αναπτυξιακό χάσμα και να επιταχυνθεί η ενσωμάτωση των χωρών της Καμπότζης, του Λάος, τη Μιανμάρ και το Βιετνάμ μέσω της Πρωτοβουλίας για την ολοκλήρωση ASEAN και άλλων περιφερειακών πρωτοβουλιών.
Οι μορφές συνεργασίας είναι:
Η ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων και την ανάπτυξη ικανοτήτων?
Αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων?
Η στενότερη διαβούλευση σχετικά με τις μακροοικονομικές και δημοσιονομικές πολιτικές?
Τα μέτρα εμπορικής χρηματοδότησης?
Βελτίωση των υποδομών
Η ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω e-ASEAN?
Ενσωμάτωση της βιομηχανίας σε όλη την περιοχή για την προώθηση της περιφερειακής πηγές?
Αύξηση της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα για τη δημιουργία της ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC).
Σημασία του εξωτερικού εμπορίου της ASEAN και την ανάγκη για την ASEAN Κοινότητα στο σύνολό της να συνεχίσουν να ψάχνουν προς τα εμπρός,
Τα κύρια χαρακτηριστικά της ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC):
Ενιαία αγορά και την παραγωγική βάση,
Ανταγωνιστική οικονομική περιοχή,
Περιφέρεια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη
Περιοχή ενσωματωθεί πλήρως στην παγκόσμια οικονομία.
Τα χαρακτηριστικά αυτά σχετίζονται μεταξύ τους σθεναρά. Με την ενσωμάτωση στοιχείων που απαιτούνται για κάθε χαρακτηριστικό και πρέπει να εξασφαλιστεί η συνοχή και η συνεκτικότητα των στοιχείων, καθώς και την εφαρμογή κατάλληλων και αμοιβαίως το συντονισμό μεταξύ των σχετικών φορέων.

Όσον αφορά την Ενιαία Αγορά Ορισμός βάση Παραγωγής


Όσον αφορά την Ενιαία Αγορά Ορισμός με βάση την παραγωγή. Μια ενιαία αγορά και την παραγωγική βάση της ASEAN αποτελείται από πέντε βασικά στοιχεία που επηρεάζουν terhadao ASEAN Οικονομική Κοινότητα (AEC):
Όσον αφορά την Ενιαία Αγορά Ορισμός βάση Παραγωγής

1. ροή της κυκλοφορίας των εμπορευμάτων
Κυκλοφορίας εμπορευμάτων. Ελεύθερη κυκλοφορία των εμπορευμάτων αποτελεί ένα από τα κύρια μέσα των οποίων το αντικείμενο μιας ενιαίας αγοράς και την παραγωγική βάση που πρέπει να επιτευχθούν. Μέσα στον τομέα του εμπορίου ASEAN Δωρεάν (AFTA), ASEAN έχει επιτύχει σημαντική πρόοδο στην εξάλειψη των δασμών. Ωστόσο, η κυκλοφορία εμπορευμάτων θα απαιτήσει όχι μόνο μηδενικούς δασμούς, αλλά στην εξάλειψη των μη δασμολογικών φραγμών, καθώς και. Επιπλέον, το κύριο μέρος των άλλων που θα διευκολύνουν τη ροή των εμπορευμάτων είναι ανεξάρτητα μέτρα διευκόλυνσης άλλα επαγγέλματα, όπως η ενσωμάτωση των τελωνειακών διαδικασιών, αποτελεί μια διασταύρωση ASEAN ενιαίας θυρίδας, να βελτιώνουν συνεχώς τις τιμές κοινών και αποτελεσματικών Προνομιακή (CEPT) οι κανόνες καταγωγής, όπως Tata Έγκριση Επιχειρησιακού τρόπο, καθώς και την εναρμόνιση των προτύπων και των διαδικασιών συμμόρφωσης.

2. Η ελευθερία της τρέχουσας υπηρεσίας
Η ελεύθερη ροή του εμπορίου στον τομέα των υπηρεσιών είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την υλοποίηση Οικονομία ASEAN Κοινότητας, όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί στον προμηθευτή υπηρεσιών για την παροχή υπηρεσιών και την ίδρυση επιχειρήσεων πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα των χωρών του ASEAN, ορισμένοι τομείς υπηρεσιών όπως οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και τις αεροπορικές μεταφορές γίνεται από τους οργανισμούς των Υπουργών αντίστοιχα.

3. ροής χωρίς επενδύσεις
Ένα επενδυτικό καθεστώς που είναι δωρεάν και ανοιχτό είναι το κλειδί για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ASEAN στην προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων και των επενδύσεων μεταξύ των χωρών της ASEAN. Η συνεχής εισροή νέων επενδύσεων και θα προωθήσει και να διασφαλίσει τη δυναμική ανάπτυξη των οικονομιών του ASEAN.

4. Ροή πιο ελεύθερη κεφαλαίου
Την ενίσχυση της κεφαλαιακής Ανάπτυξη της αγοράς ASEA. Φτάνοντας για μεγαλύτερη εναρμόνιση των προτύπων της αγοράς κεφαλαίων στην ASEAN σε τομείς που προσφέρουν κανόνες του χρέους, με τις απαιτήσεις δημοσιότητας και τις προϋποθέσεις, καθώς και τη διανομή Ελάφρυνση των κανόνων είναι αλληλένδετα.

5. ροή Ελευθερία εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού / Ειδικευμένοι
Η ελεύθερη ροή εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού / Ειδικευμένοι. Επιτρέποντας να διευκολύνει την είσοδο στην κυκλοφορία των φυσικών προσώπων που εμπλέκονται στο εμπόριο αγαθών, υπηρεσιών και επενδύσεων, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της χώρας προορισμού, ASEAN να εργαστείτε σύμφωνα με τις αντίστοιχες ικανότητές τους.

No comments:

Post a Comment