!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Бежанците наводнени в Европа, което се дължи на конфликта Сирия, Йемен след конфликта.

Пътуването не е завършена (367)

(Част триста шестдесет и седем), Depok, Западна Ява, Indonnesia, 11 сеп 2015, 20:19 ч).

Бежанците наводнени в Европа, което се дължи на конфликта Сирия, Йемен след конфликта.

През последните дни на европейско наводнени бежанските потоци с произход от Сирия конфликт, и в Афганистан, и вече не на потока от бежанци също ще дойде като резултат от конфликта в Ирак и Йемен и страните засегнати от конфликти от други региони.
Още повече, че конфликтът в Сирия може да се влоши с участието на Русия и Иран, за да помогне на Асад режим и опозиционните групи, които подпомагат Съединените щати и техните съюзници.
Продължителният конфликт между Ирак ISIS (Ислямска държава в Ирак, Сирия и Сирия) с правителството на шиитското господство в Ирак, който помогна на Иран и ливанската Хизбула и коалицията от 80 страни, които координират Съединените щати.
Също така ще се засили конфликта в Йемен между шиитските бунтовници хуси срещу йеменското правителство, което помогна на Саудитска Арабия и Арабската коалиция от Съвета за сътрудничество в Персийския залив
Ако конфликтът в региона, за да станете по-силен, да не говорим за конфликта в Северна Африка, по възможност в Либия и опозицията срещу авторитарния военното правителство на Египет, Европа, Австралия и Съединените щати трябва да бъде готов да получите повече потока от бежанци от района на война.

(BBC) - Европейският съюз призова да приеме повече бежанци
Председател на Европейската комисия, Жан Клод Юнкер, заяви, че ЕС е изправена пред сериозни предизвикателства с пристигането на бежанците.
В реч пред членовете на Европейския парламент, в сряда (09.09), Юнкер призова страните-членки да приемат факта, че Европа се възприема като сигурно убежище, както и символ на надеждата за бежанците.
Той предложи допълнителни 160000 лица, търсещи убежище, поставени във всички страни членки на ЕС с обвързващо квотна система.
Предишна изплува предложение поставяне разделение на бежанците да членът, който по-късно бе оспорена редица страни.
Предложение Юнкер е планирано да бъде обсъден от министрите на ЕС в понеделник (14/09).
В отговор на призива на президента на Европейската комисия, германският канцлер, Ангела Меркел, отново подчерта страни-членки на ЕС трябва незабавно да се споразумеят за свързване квота без ограничаване на броя на бежанците трябва да бъдат предприети.
С други думи, Меркел заяви Юнкер предложение е минималната търсенето и ЕС трябва да приеме повече бежанци.
Междувременно премиерът на Чешката република, Бохуслав Соботка, заяви, че ЕС не трябва да се съсредоточи върху нови планове, но изпълнението на споразуменията в миналото за бежанците и търсещите убежище.
В свързано застрояване, австралийското правителство обяви, че ще се настанят още 12,000 бежанци от Сирия и Ирак.
Премиер Тони Абът заяви малцинствените групи са били преследвани, който в момента се търси убежище в Ливан, Йордания и Турция, ще получите приоритет.
Тези бежанци ще се приемат и се заселват в Австралия от края на годината.

Задължителни квоти за броя на имигрантите да бъдат получени от страните членки на ЕС е "първа стъпка" при работа с участници на кризата.
Това стана ясно от германския канцлер Ангела Меркел, на фона на продължаващите приток на мигранти и бежанци, които са достигнали своя връх миналия уикенд.
Меркел заяви, че споделя министър-председателя на Швеция, Стефан Lofven, който бе на посещение в Германия. Двете страни досега са най-сговорчива мигранти и бежанци от Сирия.
Като се обадите на плана на Европейската комисия като "важна първа стъпка", добави той ЕС изисква отворено-затворено система да се разделят тези, които имат право на убежище.
Днес, сряда, 08 септември, Европейската комисия ще изготвят план за работа с имигранти, между другото, на разпределението на квоти на приблизително 120 000 новодошлите страни-членки.
Германия заяви, че може да menampug повече имигранти в бъдеще, но бих искал тежестта се споделя.
Вицеканцлер Зигмар Габриел изрази състояние страната му да се настанят най-малко 500,000 бежанци годишно през следващите години.
Въпросът за квота се очаква да доведе до различия в Европейския съюз.
Унгария, Чехия, Полша, Словакия и Румъния вече изрази резерви, въпреки че Полша по-късно каза, биха могли да се настанят повече, отколкото те трябва да предлагат преди, толкова, колкото 2000 участници,
Докато Испания заяви, че ще получите сумата, определена от Европейската комисия.

Германия потвърди, че страната е в състояние да побере най-малко 500,000 бежанци годишно през следващите години.
Твърдението беше направено от заместник канцлер Зигмар Габриел.
"Вярвам, че ние трябва да сме в състояние да побере половин милион бежанци (годишно) през следващите години. Нямам никакво съмнение в това. Тя може дори да бъде повече", каза той.
Но той подчерта, че други страни в Европа трябва да поемат отговорност.
Зигмар Габриел каза Германия изисква труд, когато населението там.
Германия поддържа способността на стотици хиляди бежанци вече са заливат Европа, особено от страни като разкъсваната от война Сирия, също е засегнат от министър на финансите Волфганг Schaueble.
До членовете на германския парламент, той каза, икономиката на страната е достатъчно силна.
Наблюдател каза, че желанието на Германия получи бежанците не може да бъде отделена от аварийни ситуации, които се случват в Унгария и солидарност в самото германско общество.
Германия и Франция искат да се разпространява бежанци квоти и търсещите убежище в страните членки на Европейския съюз, но много от тях против предложението.
Ако предложението бе договорено, страните от Европейския съюз, застрашени глоби, ако откажат бежанци и имигранти, които наскоро са пристигнали в Италия, Гърция и Унгария.

Лидерът на германските и френските лидери внесе предложение за нова система за разпределяне на бежанците сред страните-членки на Европейския съюз.
Френският президент Франсоа Оланд каза той и германският канцлер Ангела Меркел са се споразумели за механизъм за разпространение на бежанците и мигрантите в момента заливат Европа.
Добавен, Франция е готова да побере 24,000 души.
"Ние ще предприемем тази стъпка, защото смятам, че това е принципът, който свързва Франция", заяви президентът Оланд, в понеделник (07.09).
"Ние ще го направя, защото това е план, който ние внесохме своя собствена, и която се надяваме да бъде приет от цяла Европа", каза той.
Според него, на базата на плана на Европейската комисия, най-много 120 000 бежанци, ще бъдат преместени в държавите-членки в рамките на следващите две години.
Междувременно германският канцлер Ангела Меркел настоя, че страната му няма да бъде в състояние да се справи с тази криза сама, и да поиска други страни да се присъединят към бежанците.
Досега около 20 000 мигранти и бежанци се очаква да пристигне в Германия миналия уикенд, повечето от страните, засегнати от войната, като Сирия и Афганистан.
Но предложението на Франция и Германия за разлика от унгарския премиер Виктор Орбан, който потвърждава квотата няма да се прилага въз основа на системата на ЕС преобладаващите сега.

Заедно сирийския бежанец криза се опитват да влязат европейски страни, възниква въпросът защо те не са водещи богата държавна Gulf и по-близо от разстоянието?
През годините те навлезли в Ливан, Йордания и Турция, но почти нищо за страните от Персийския залив.
Официално сирийски граждани могат да кандидатстват за туристическа виза или разрешително за работа, за да влязат в държавата, в Персийския залив, но цената е много скъпо. Също така има неписано правило, което ограничава сирийците да получат виза.
Благоденствие и близостта до държавата Gulf със Сирия вече има повдигнати много въпроси за това дали те имат по-голямо задължение от европейските страни срещу сирийците, които страдат трудности в продължителен конфликт в страната.
"Защо не ги пускайте? Основни грубо хора!?" сатирични щатските правителства карикатура залив.
Twitter потребители публикувани снимки за илюстрация на мизерията на бежанци Сирия, със снимки на жертвите са се удавили, децата са заведени в през бодлива тел ограда или семейството, които спят с лека ръка.
A Facebook страница, наречена The Syrian общност в Дания сподели видеоклип изобразяваща бежанци право в Австрия през Унгария, създайте нов потребителски пита: "Как те бягат от територията на нашите братя мюсюлмани, които следва да отговаря, а не към страните, че те вижте по-долу "вражеска територия"? "
Правителство държави от Персийския залив остават променя позицията си да помогне на братята му бяха нещастни.
Друг потребител каза: "Заклевам се в името на Аллах Всемогъщия, арабите, че неверниците."
Мека ежедневно публикува карикатури -disebarkan и чрез социалните медии показаха мъж, облечен в традиционните страни от Персийския залив, гледам в една бодлива тел ограда врата и посочи една врата флаг на ЕС, като каза:
"Защо не ги пускайте? Основни нелюбезни хора!?"
Очевидно тази сатирична карикатура грубо отношението на правителствата на страните от Персийския залив.
Все пак, въпреки много обаждания в социалните медии, държавите от Персийския залив изглежда да е трудно да се промени това, за да помогне на сирийските бежанци.

Доклади от Сирия заявиха, че милицията група, наричаща себе си Ислямска държава или ISIS стартира нова атака насочване важна военна база в Сирия североизток.
Base Дейр ез-Зор, която се превърна в символ на военното присъствие на сирийското правителство в провинция Дейр ез-Зор, очукан ISIS тъй като в края на миналата година.
"Това е един от най-яростните атаки ISIS", заяви Рами Абдел Рахман от Сирийската мониторинг на човешките права групата.
Според Rahman в този инцидент, 36 бунтовници и 18 войници бяха убити сирийското правителство.
Преди да се възползват от военна база, ISIS е бил проверяван почти целия регион на Дейр ез-Зор, сирийски провинции в тази богата на петрол.
Ако столица на провинция напълно победени ISIS, градът става столица на провинция Raqa вторият след падане в ръцете на ISIS.
В сряда (09.09), друга бунтовническа групировка, който често се нарича армия на Conquest, конфискува военно летище в провинция Идлиб, в северозападната част на Сирия, която е под обсада в продължение на две години.
Има сведения за повече от 50 войници бяха убити в битка за това летище.
Идлиб вече е напълно под контрола на бунтовническите групи.

Един исляма, Москва - В допълнение към изпращане на хуманитарна помощ за Сирия, Русия също се превръща изпращане на военни съветници в страната. Това се изразява чрез говорител на руското министерство на външните работи, Мария Захарова на.

"Нашите военни съветници, изпратени в Сирия, заедно с някои от нашите оръжия дадени за улеснение на сирийското правителство в борбата срещу тероризма", заяви Zakaharova в изявление, цитирано от Sindonews.

Reuters стартира на сряда, 09 септември 2015, това е първият път, руснаците потвърдиха, че са изпратени военни съветници в Сирия. Прогнозна Русия ще продължи да изпратят своите военни съветници в Сирия в следващите няколко седмици.

По-рано беше съобщено, че трима руски военен самолет се приземи в Сирия през последните няколко часа. Две гигантски товарен самолет колектор, а именно Антонов-124, а третият е типът на пътнически самолет е бил първоначално Съобщава осъществяване на хуманитарна помощ за страната.

Изявлението изрази загриженост самата Zakharova като одушевен САЩ (US). Чичо Сам наистина е изразил опасения, свързани с докладите, които заявиха, Русия е била предоставяне на военна помощ за Сирия.

Съдействие насочени към правителството на Башар ал-Асар е заплаха може да доведе до конфронтация със силите на международни съюзи.

Qatar Изпратете 1000 Войски Army Борбата в Йемен


КАТАР изпрати около 1000 войници в Йемен, базирани Ал Джазира телевизия съобщи в понеделник (07.09.2015). И този доклад е първият Катарски участие в нападения срещу шиитски Хути група.

Военни източници заявиха, че катарски войници бяха на път към Йемен и да бъдат готови да се присъединят към коалиционните сили са изправени пред Shia Хути в столицата Сана - въпреки че те пред Ройтерс войски не са влезли в страната на Арабския полуостров.

Участието на катарски наземните сили идва на фона на ескалация на конфликта, след като ракета стачка убити десетки войници Arabian Gulf, цитиран от Ройтерс.

Ал Джазира в доклада Qatar каза 1000 войници, подкрепени от 200 бронирани машини и 30 Apache хеликоптери са били разгърнати в Йемен.

Министерството на външните работи на самия Катар не е коментар по отношение на доклада на

No comments:

Post a Comment