!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 8, 2015

Индонезия отново да стане член на ОПЕК, какво се нуждаят ?.

Пътуването не е завършена (367)

(Част триста шестдесет и седем), Depok, Западна Ява, Indonnesia, 08 септември 2015, 15:42).

Индонезия отново да стане член на ОПЕК, какво се нуждаят ?.

По отношение на производството Индонезия е неуместно да бъде член на ОПЕК, защото индонезийския производството масло от не повече от 800 000 барела на ден, докато вътрешното потребление достигна 1.5 милиона барела на ден.
Индонезия е понякога има странно политика, трябва да откаже на световните цени на петрола, която сега САЩ са достигнали $ 45 за барел, за да бъдем благодарни, защото вътрешното потребление е много повече, но всеки световните цени на петрола се покачват, правителството винаги се повиши цената на мазут (BBM) , но когато цените на петрола продължават да спадат правителството просто затворете очи, не по-ниски от цената на петрола на гара гориво (бензиностанции) в страната, но ако цената на бензиностанции надолу, транспортните разходи също слизат и това ще натисне цената на основни стоки, като например ориз и цена друго, което води до повишаване на покупателната способност на хората.
Не е много може да се направи от Индонезия, като член на ОПЕК, Индонезия, тъй като производствените нива на не повече от 800 000 барела на ден, докато вътрешното потребление удвояване на броя на общото производство (около 1,5 милиона барела на ден).
Коя е неблагоприятно от ниски цени на петрола на световния са налични в допълнение към Русия 12 ОПЕК членове, както и гигантските американски компании, които изследват и експлоатират нефт и газ с високи разходи в континенталната част на САЩ.
Руски износ на суров нефт и природен газ е доста голям голям хит със спада на цените на петрола, тъй като повечето от държавния бюджет зависи до голяма степен чужди износа на петрол и природен газ.
Анализатори прогнозират спад в световните цени на петрола днес се дължи на инженеринг САЩ и нейните съюзници в НАТО (UK и Норвегия), за да се намали свят цените на петрола продължат да дават уроци на Русия след анексията на Крим от Украйна получи над икономическото ембарго от страна на САЩ и НАТО.
Освен това, Русия се счита непокорните (палав) освен след анексиране Крим също подкрепи както политически, така и оръжия, за да проруските сепаратистки движения в Източна Украйна.
За арабските страни членки на ОПЕК са все още ниски производствени разходи може само за US $ 3 за барел, цените на петрола са по-евтини все още е в тяхна полза.
Що се отнася до Русия, производствените разходи за петрол DN тяхната газ в Сибир снежните разходи висока производствена, гигантската компания United States, работеща в континенталната част на САЩ, разположени в морето и в Аляска, както и разходи са високи, а заради вътрешното потребление огромния САЩ , Бюджет и САЩ не зависи от нефт и газ, но от данъци и други износа на суровини (на военни продукти, компютри, ИТ услуги и други продукти), а след това най-ниските цени на петрола са все още по-доходни USA.


Към ноември 2015 г., Индонезия Официален Влизане ОПЕК Again
KATADATA - Индонезия в крайна сметка прие обратно в страните членки износителки на нефт или на Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК). Всъщност, преди седем години, Индонезия е бил отхвърлен на организацията, защото той е станал вносител на петрол.

Главен секретар на Министерството на енергетиката и минералните ресурси (ESDM) Teguh Pamudji разкри, че е получил уведомление писмо от генералния секретар на ОПЕК през миналата седмица. "Индонезия е приета за член на ОПЕК, а не наблюдател," каза той за Katadata, понеделник (7/9). Въпреки това, Индонезия ефективно ще menjaqdi членки на ОПЕК през ноември.

Индонезия ще стане 13-ата член на ОПЕК и единственият член на ОПЕК от Азия, в допълнение към страните в региона на Близкия изток. Преди седем години, Индонезия Сусило Бамбанг при президента Юдхойоно реши да излезе от производството на ОПЕК петрол поради дефицит. В момента потреблението на петрол в страната е около 1,5 милиона барела на ден, докато се произвеждат само 800 000 барела на ден.

От средата на тази година, индонезийското правителство да проучи възможността за ОПЕК повторно влизане. В действителност, в последния 3-6Juni, министър на енергетиката и минералните ресурси Sudirman Said присъства на конференцията на ОПЕК във Виена, Австрия. Според Sudirman, ако Индонезия се намира в общността на ОПЕК, Индонезия има достъп до информация за нефт и газ редовно.

В допълнение, Индонезия също може да установи приятелски отношения с производителите на петрол. Това със сигурност е една правителствена стратегия за по-лесно да се получи доставките на петрол от страните-членки на ОПЕК.

Въпреки това, Pri Агунг Rakhmanto, енергетиката наблюдател от Trisakti университет, каза, че влизането на Индонезия в ОПЕК не е гаранция, че ще бъде по-лесно да се получи масло. Всичко зависи от дипломацията на всяка страна. "Само една сравнително по-свободен достъп", каза той.

В допълнение, правителството също трябва да бъде в състояние да покани някои от членовете на ОПЕК да инвестират в Индонезия. По този начин, членство в ОПЕК наистина от полза за Индонезия.

От друга страна, интересът на страните от ОПЕК и Индонезия вече е различно. Страните от ОПЕК на фона на спирачките на производство, които са причинили световните цени на петрола падна до около US $ 40 за барел. Докато Индонезия все още трябва да се увеличи производството на петрол, защото до сега, внасящи петрол страни.

Президентът Jokowi Поддържа Индонезия Вход ОПЕК
"Той не може да се съгласи, че трябва да излизаш, трябва да си взаимодействат с пазара (производители и износители на петрол)
KATADATA - министър на енергетиката и минералните ресурси (ESDM) Sudirman Саид твърди, че е получила подкрепа от президента Joko Widodo (Jokowi) по плана на активното Индонезия отново в Организацията на страните износителки на петрол или на Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК).

Според него намерението на два пъти, представен на президента Joko Widodo. Първият път той изрази намерението когато работно посещение в Папуа-Нова Гвинея, заедно с президента. Има Jokowi президент каза той категорично подкрепя Индонезия да се включат отново в ОПЕК.

Sudirman също изрази намерение да иска разрешение да присъства на конференция на ОПЕК проведе на 3-4 юни 2015 г. По това време, президентът отново подчерта подкрепата си Jokowi.

"Той не може да се съгласи, че трябва да излизаш, трябва да си взаимодействат с пазара. Освен това, ние сме една от най-големите купувачи, така че е естествено, ако се установи връзка с производители, износители," каза той в Министерството на енергетиката, Джакарта, петък (15/5).

Желанието на правителството да се включат отново в този членки на ОПЕК е получила критики от някои среди. Бивш член на реформата в управлението на отбора на нефт и газ Индонезия Фахми Ради счита негодна да бъде член на ОПЕК. В действителност, тя се притеснява Индонезия би било смешно, ако принудени да станат членове на ОПЕК.

Според него, от 2005 г. насам Индонезия е била разглеждана като нетен вносител (нетен вносител) на масло. Въпреки че все още се изнасят, но по-големи вноса на петрол. Като има предвид изискванията, за да стане член на ОПЕК е страната нетен износител (нетен износител).

Ръководител на програма и бюджет Control Division на Control планиране SKK Migas който е и ОПЕК Benny Фискална политика Анализ Lubiantara, каза Индонезия е много трудно да се присъедини към ОПЕК. За да се превърне в държава наблюдател е при условие, че нетният износител.

Причини за все по-лесно масло не е бил прав. Според него, за да получите на маслото не трябва да бъде на ОПЕК. Според него това може да се получи чрез подобряване на двустранните отношения със страните производителки на петрол.

"Малайзия никога не е да стане член на ОПЕК, но може да получи лесно се дължи на взаимодействието на масло с страните производителки на петрол вървят добре", каза той.

Индонезия, след като е бил член на ОПЕК от 1961 г., но след това реши да се измъкнем от членството си през 2008 г. Това решение, защото Индонезия се превърна в нетен вносител. Проучване и обема на производството се намалява, така че нефт и природен газ намаляват. Докато необходимостта от нефт и природен газ в страната продължи да се покачва.

Въз основа на данни от Изпълнителната агенция за Upstream на нефт и газ (BP Migas), суров производството на петрол на Индонезия 1996-2006 продължава да намалява средно с 10-12 процента. Този спад на производството се забави до 2.3 на сто през периода от 2006 до 2011 година.

Проблемът е спадът в производството е обратно пропорционална на скоростта на потреблението на петрол в страната е нараснал средно с 5.8%. Това прави Индонезия трябва да внася петрол да отговорят на националните нужди.

Кувейт Министърът на петрола Али ал-Omair във вторник заяви, че е "много уверени", че членовете на ОПЕК на картела Персийския залив в подкрепа на запазването на производството си таван, без промяна на важни срещи тази седмица. В изявление на официалния информационна агенция КУНА при пристигането си във Виена, Omair каза, че вариант на ОПЕК е да "поддържане или увеличаване на тавана на производството," pemotongan.Organisasi замени страните износителки на петрол (ОПЕК), която се състои от 12 страни ще проведат среща в петък, за да вземе решение на равнището на производство за втората половина на 2015 г., на фона на очакванията, че нивата на производство ще заявиха dipertahankan.Omair министри от членовете на Gulf ОПЕК освен Кувейт включително тежка категория производител Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства и Катар ще проведат разговори за координация напред pertemuan.Bersama заедно, четирите страни Gulf произвежда около 17 милиона барела на ден (BPD), или 55 процента от продукцията на ОПЕК в момента е 31 милиона барела на ден. Само Саудитска Арабия произвежда 10,3 милиона барела на ден. "Global сцена изисква от нас да не се вземат решения, които могат да имат отрицателно въздействие върху пазара, както и наличните възможности за ОПЕК е за поддържане или увеличаване на тавана на производството", каза Саудитска Oil dia.Menteri Али ал -Naimi заяви във вторник, че ОПЕК не намали производството си стратегия за осигуряване на пазарния дял е бил попита bekerja.Ketika дали тази стратегия е била успешна, Наими заяви пред репортери: "Отговорът е да ... Търсенето е във възход. Предлагането се забавя. Това е факт. Пазарът се стабилизира. "Няколко други членове, особено Венецуела и Иран, призова за производството нарязани в подкрепа масло harga.Harga са загубили почти половината от стойността си от юни 2014 г., когато Брент се търгуваше около 115 долара за барел и суров петрол в Ню Йорк близо 108 долара за barel.Omair асоциират с относителното повишаване на цената на петрола на ОПЕК да принуди някои производството високи разходи в застой, особено в Съединените щати и Канада, както и до увеличаване на глобалния икономически растеж.
Световните цени на петрола продължават да спадат. В този ден, цената на петрол в световен мащаб все още е у дома в диапазона от $ 50 за барел.

Информация за САЩ администрация Energy освободен десетте най-големи производителки на петрол страна в света през 2014 г. Тези страни са успели в производството на милиони барела петрол на ден. Докладване от CNN Money, сряда (02.04.2015) Следният списък.

Съединени американски щати (САЩ)

Суперсила първата класирана като най-голямата петролна страната производител в света с 12,4 милиона барела на ден. Производство на САЩ масло винаги се е увеличил значително всяка година.

Саудитска Арабия

Държави, които са станали царска резиденция масло се нарежда на второ място в списъка на най-големите производителки на петрол страна в света. Саудитска Арабия успя да запише производството на петрол от 11.6 милиона барела на ден.

Русия

Страната успява да произведе толкова, колкото 10600000 барела петрол на ден. Не само като производител на петрол, страната е известна също в полза на държавата, известна преди като вторият по големина производител на природен газ в света.

Китай

Китай е на четвърто място като най-голямата производителки на петрол страна в света. Bamboo Curtain страна е в състояние да произвежда 4.4 милиона барела петрол на ден.

Канада

В топ пет са Canadian. Нефтена индустрия е в основата на първичния сектор на Канада. Страната произвежда 4.3 милиона барела петрол на ден.

Иран

Държави в Близкия Изток като Иран е страна, която често е в конфликт с други страни, тъй като на петролната си богатство. Беше в шеста позиция, Иран производството на петрол с 3.4 милиона барела на ден.

Ирак

Същото е и с Иран, страни от Близкия Изток като Иран, известни още като най-големият производител на петрол в света. Седми, производство иракския петрол достигна 3.3 милиона барела на ден.

Обединени Арабски Емирства

UEAberibukota в Абу Даби е най-големият град на Дубай. ОАЕ е един от най-големите производителки на петрол страна в света с производство от 3,2 милиона барела на ден. ОАЕ е на осмо място в този списък.

Мексико

Мексико е държава, разположена в Северна Америка. Въпреки че са включени като един от най-големите производителки на петрол страна в света, производство Мексико масло продължава да намалява през последните години. 2,014 отбеляза производството на петрол Мексико падна до 2,8 милиона барела на ден.

Кувейт

В последната позиция е Кувейт. Производството на петрол в страната се очаква да достигне 2,8 милиона барела на ден.

No comments:

Post a Comment