!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Monday, September 14, 2015

Flyktning kriser og katastrofer, konsekvensene av synd hvem?

Turen var ikke ferdig (369)

(Del 369), Depok, West Java, Indonnesia 13. september 2015 09:03).

Flyktning kriser og katastrofer, konsekvensene av synd hvem?

Humanitære krisen i Syria, Irak og Jemen som førte til strømmen av flyktninger til Europa og andre land i Midt-Østen og Australia er indusert land tørster av makt og politisk dominans, noe som resulterer i fortsatt og langvarig kamp.
Bare se på konflikten i Syria, Assad autoritære regime, og ønsker å fortsette i servo militært og politisk av Iran, Russland og Hizbollah kjempet de libanesiske opposisjonsgrupper som støttet USA og dets allierte, inkludert en koalisjon av arabiske stater ledet av Saudi Arabia.
Islamic State of Iraq, Syria og Sham (ISIS) styrket jihadist 25.000 ungdommer fra 100 land, inkludert jihadister fra USA, Australia og Europa for å kjempe mot Assad-regimet en gang kjempet mot regimet av irakiske sjia dominans som hjalp Iran og Hizbollah. For ikke å nevne den koalisjonen av Saudi Arabia langs Central Gulf Cooperation Council land kjemper Shia Houthi opprørere er støttet av Iran.
Lidelse og elendighet som rammet folket i Jemen, Irak og Syria.
Er dette alt på grunn av Guds straffedom, på grunn av syndene til dem som nå praktiserer avvikende islamsk lære.
Som kjent Saudi Arabia har anklaget ISIS har vært ute av den islamske ideologien kalt Kharijites, Shia også av forskere fra Saudi Arabia og Assembly Ulama Indonesia (MUI) som en kult, fordi det har mengkafirkan følgesvennene til profeten Muhammed.
Saudi geistlige sier de ikke fant de utbrytergrupper av muslimer i samsvar med følges Ahl Sunnah wal Jama'ah unntatt blant tilhengerne av As-Salaf al-Salih Ahlul hadith.

Den Mu'tazilah hvordan kunne tilsvare følgesvennene til de store tallene mens de fordømme de store figurer av rettferdighet og senket sin venn og anklaget dem for kjetteri som Al-Wasil bin Atho 'som sier: Hvis Ali, Az-Zubair Tholhah og da jeg ikke vitne straffet fordi de vitnet. [Se Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

Kharijites hadde kommet ut av religion og menyempal av menigheten av muslimene fordi noen grunnleggende punkter av deres lære er mengkafirkan Ali og hans sønn, Ibn Abbas, Uthman, Talha, Ayesha og Mu'awiyah og ligger ikke på egenskapene til de følgesvenner av mennesker trakasserende og mengkafirkan dem.

Som Shufiyah, undervurderer de arven profetene og nedverdigende senderen av boken og Sunnah og deres mensifatkan som den avdøde. En stor mann sier de: Du tar din kunnskap, av avdøde mens vi tar vår kunnskap om godt liv som ikke er død (Gud) direkte. Derfor sier-med de munnen for å avvise Sanad hadits-: Har mengkhabarkan meg mitt hjerte av Rabb.

Som for sjiaene, har de trodd at ledsagere hadde bortfalt etter dødsfallet av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam unntatt noen få mennesker, se Al-Kisyiy -en av dem-prest forteller historien om boken Rijalnya saken. 12.13 fra Abu Jaffar, at han har uttalt: All den frafalne etter dødsfallet av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam unntatt tre, sa jeg: Hvem er den tredje person? Han svarte: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary og Salman Al-Farisiy.

Og fortalt i s.13 av Abu Jaffar, sa han: De Utvandrere og Anshor har kommet ut (av religion) med unntak av tre. [Se Al-Kaafiy arbeidet med Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini se også deres store -tokoh på tidspunktet for dette- fordømte og forbannet Abu Bakr og Umar i sin bok Kasyful Asroor tilfelle, 131, uttalte han: Sannelig syaikhani (Abu Bakr og Umar) ... og herfra finner vi oss tvunget til å fremlegge bevis bevis på deres avvik er begge veldig klare på Koranen for å bevise at de to hadde menyelisihinya.

Og sa igjen når det gjelder 137: ... og profeten lukket øynene (d) mens både ørene ingen merknader til Ibn al-Khattab som oppreist løgn og kufr hentet fra praksis, kezindikan og penyelisihan av versene i Koranen ' en strålende.

Som Murji'ah, tror de at troen til de hyklere som er i den samme tro kenifakan Assabiqunal Awalun (de første menneskene som konverterte til islam) av utvandrerne og hjelperne.

Hvordan de alle samsvarer med venner mens de er:

Mengkafirkan utvalgte folk fra blant dem
Ikke godta det hele tatt at de er fortalt fra profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i aqeedah og sharia lov.
Følger den bysantinske sivilisasjon og gresk filosofi

I konklusjonen
Disse gruppene alle ønsker å nekte oss vitnene til boken og Sunnah og fordømte dem mens de er mer verdig bebreidelse, og de er den zindiq.

Dermed er det klart at forståelsen av al-Salaf er manhaj Firqatun Najiyah og Ath-Thaifah Al-Mansurah i begrepet forståelse, aksept og Istidlal (rettslig avgjørelse).

Mens de som følger eksempelet til de følgesvenner er de som arbeider med beretninger (Hadith) er ekte og autentisk Dalah sharia loven, med veien og forståelse venn, og dette er hans livsførsel Ahlul hadith, ikke i løpet av Ahl-ul-bid'ah og Hawa. Så sant og sterk hva vi beskriver når vi forklarer sin suksess i form mekle til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam med suksessen til den personen som tok Sunnah sallallaahu' alaihi wa sallam og Sunnah av de fire kalifene etter ham.(VOA) - Landene i Europa, USA og de rike landene i Den persiske gulf under ild fra organisasjoner menneskerettigheter for ikke å gjøre nok uker for å hjelpe migrant krisen i Midtøsten.

Østeuropeiske land er motvillige til å gi flyktningstatus i store mengder for mennesker på flukt fra forfølgelse og konflikter, og tillate dem å leve i disse landene. Persiske Gulf-landene fikk bare arbeidsinnvandrere, men forlot åpne alternativet deportere dem til enhver tid.

I et intervju med VOA, Kenneth Roth, direktør for Human Rights Watch basert i Amerika, sa de nye medlemslandene i EU har vist en historisk fobisk holdning i spørsmålet om muslimske flyktninger fra konfliktherjede Midtøsten.

Roth sa at landene i Øst-Europa bør deles - ikke bare fordeler, men også ansvar som medlem av Den europeiske union er - som deler en rettslig plikt til å ta imot folk som søker asyl.

Roth sa den nåværende flyktningkrisen er ikke en krise i form av antall - antall flyktninger er bare en prosent av befolkningen i EU og medlemslandene kan lett absorbere dem - men dette er en politisk krise forårsaket av islamofobi og politiske hensyn.

Det er ingen syriske flyktninger har blitt offisielt resettled i Persiabukta land som Kuwait, Bahrain og De forente arabiske emirater, men tjenestemenn sier den Persiske Gulf er det syrerne som har inngått på et besøksvisum og kom ikke tilbake. Menneskerettighetsorganisasjoner sier at folk som har fått lov til å bo kommer fra en familie av rike og mektige. Roth fordømte Saudi Arabia og de andre persiske Gulf-statene for ikke å akseptere flyktninger.

(BBC) - Dødstallene skyldes sammenbruddet av kranen i Haram, Mekka, steg til 87 mennesker, som uttrykt Civil Defence Authority of Saudi Arabia.
Tidligere rapportert antall ofre for ca 60 personer.
Offeret ble skadet i en ulykke i den hellige byen Mekka, fredag 11. september nådde minst 183 mennesker.
Mekka var klar til å velkommen rundt to millioner mennesker som vil gjøre pilegrims.
En video publisert på YouTube-som ikke har blitt konstatert keasliannya- viser en kran som falt og hørte en høy lyd i bakgrunnen med folk skrek i panikk.
Det er fortsatt uklart selve årsaken til ulykken, og et bilde som viser en stor rød kraner syntes å falle.
Mens rapportene sa at kran kollapset i østsiden av moskeen etter sterk vind og mye regn.
MekahImage copyrightepa
Bilde bildetekst
Krane store røde synlig gjennom taket av moskeen kollapset.
Arabian nabolag halvøya forrige uke rammet av en snøstorm.
En indonesisk statsborger som var i Jidda, Jannati Jannati, skrive en melding til Facebook BBC Indonesia: ". Jeg er i Jeddah BBC Det er fra i går allerede sandstorm i Medina også mye regn i dag.."
Mens andre Facebook-brukere, Warda Zulfakar, sa: "En person pilegrimer fra Indonesia (Sector 4) døde. Tim Helsen BPHI Mekka ble evakuere ofrene." Men rapporten fortsatt ikke kan bekreftes før nyheten ble avslørt.
Mosque HaramImage copyrightReuters
Bilde bildetekst
Utvidelsen kunne romme 400 000 m2 til 2,2 millioner kroner på samme tid.
Byggearbeidene på Grand Mosque i Mekka har pågått i ganske lang tid, og i fjor, er antallet pilegrimer redusert av sikkerhetsmessige grunner på grunn av arbeidet.
Rapportert at arealet av moskeen er planlagt å bli utvidet til å romme 400 000 m2 til 2,2 millioner kroner på samme tid.
Noen 350 pilegrimer døde i en panikk ulykke i 2006.

Dødstallene fra Indonesia på grunn av fall av hendelsen trinse i Haram, Mekka, økte til seks.
Sikkerhet foreslås Implementing Informasjon Funksjon sosiokulturelle generalkonsulatet i Jeddah, Sharif Shahab.
"Indonesiske borgere som døde som en følge av hendelsen kranen har nådd seks. Når akkumulert med skader, alle ofre utgjorde 37 mennesker, "sa Sharif til BBC Indonesia, Jerome Wirawan.
Tidligere har de to ofrene døde fra Indonesia kjent fra ombordstigning Medan (MES 09) og ombordstigning Jakarta-Bekasi (JKS 03).
Ytterligere fire omkomne besto av to personer fra ombordstigning Medan, en av ombordstigning Padang, og en annen av ombordstigning Jakarta-Bekasi.
Bilde copyrightAFP
Bilde bildetekst
Guvernør i Mekka-regionen, Prince Khalid al-Faisal, bestilte innkalling til undersøkelse.
Årsaker
For å se omfanget av skaden og sikkerhetsnivået rundt Haram, guvernøren i Mekka-regionen, Prince Khalid al-Faisal, bestilte innkalling til undersøkelse.
Men direktør i Sivilforsvaret Authority of Saudi Arabia, Abdullah bin Suleiman al-Amr, hevder at en sterk vind er årsaken til fallet av skivene som rammet store moskeen i Mekka, drepte minst 107 mennesker, på fredag (11/09).
Ifølge ham, gjeldende vindhastighet 83 km / t etterfulgt av kraftig regn som slo ned trær og veiskilt.
Når intervjuet av Al-Arabiya TV-stasjon, Al-Amr også benektet rapporter om at lynet hadde slått skivene før den kollapset apparatet.
Bilde copyrightReuters
Bilde bildetekst
Kabaen region omgitt av en trinse på grunn av konstruksjonen.
Gale
Basert på vitneprov, vindene blåser i området Haram før kollapset trinse er faktisk veldig sterk.
Dave Ariant Yusuf, en rådgiver Hajj et reisebyrå fra Indonesia, ser på hvordan vinden fører til at plast, papp og diverse søppel flagrende til den når en høyde på seks gulvet hotellrommet hvor han bodde. Hotellet ligger ca 50 meter fra Haram siden.
"Himmelen ble mørk. Vinden er veldig sterk og plutselig vibrere hotel room window. Regnet kom ned veldig tung og vare i opptil 30 minutter. Så plutselig var det et høyt boom. Senere visste jeg at det var lyden når kranen falt, "sa Dave.
Bilde copyrightReuters
Bilde bildetekst
Saudi intellektuelle kritisert regjeringen som bør ta hensyn til sikkerheten til beboere og pilegrimer.
Sikkerhet
Uavhengig av vær faktor, Irfan Al-Alawi av den islamske Heritage Research Foundation basert i Mekka, sa den saudiarabiske regjeringen bør tenke på sikkerheten til beboere og pilegrimer å huske det er en stor trinse 15 rundt Haram.
"Hele regionen (moskeer) som byggeområdet. Saudi-Arabia må revurdere helse og sikkerhet strategi fordi det er 800.000 mennesker i moskeen da hendelsen fant sted, "sa Al-Alawi.
Al-Alawi er en av de lærde som høylytt kritisert byggingen rundt området i Haram. Ifølge ham, byggingen av den virkelige ødelegge spor av profeten Muhammed i løpet av livet.
Bygg utvider rundt Haram området til 400.000 kvadratmeter som rommer 2,2 millioner mennesker på en gang.

En amerikansk tjenestemann sier til BBC, en økning i tillit blant amerikanske regjeringen at militante som kaller seg islamske land, eller ISIS lage og bruke kjemiske våpen i Irak og Syria.
USA har identifisert minst fire hendelser som involverer de to sidene av konflikten i Irak-Syria grenseregionen hvor ISIS bruker sennep kjemiske våpen, som leveres av den offisielle.
Den offisielle også nevnes bruk av kjemiske våpen er en pulverform.
BBC lagene i tyrkisk-syriske grensen har sett bevis for å støtte kravet.
USA mener det har en cellegruppe som er viet til å gjøre disse våpnene.
"De brukte sennep," noen sa om ISIS. "Vi vet at de bruker det."
Den kjemiske våpen sennep kan anvendes i pulverform og er pakket i de tradisjonelle sprengstoffer som for eksempel mørtel, som innsendt av amerikanske myndigheter.
"Vi har sett det brukt på minst fire forskjellige hendelser i både Irak og Syria grense steder.
Når dette våpenet eksploderer, som ble utsatt for den kjemiske våpen sennep aske det vil blemme.
Tjenestemenn sa etterretningstjenesten mener det er tre mulige forklaringer på hvordan ISIS skaffe dødelige kjemiske våpen.
Bilde copyrightGetty
I observasjon av etterretningstjenesten, som formidles av amerikanske tjenestemenn, som de gjør.
"Vi vurderer dem har undersøkt cellene som har ansvaret for aktive kjemiske våpen de gjør og prøve og bli bedre i å gjøre," den offisielle sa.
Et annet alternativ teori om at militante ISIS finne kjemiske våpen i skjulesteder i Irak eller Syria.
Angivelig militante finne kjemiske våpen i Irak, sa tjenestemenn, fordi det amerikanske militæret er sannsynlig å finne den under en militær kampanje gjennomført i landet for et tiår.
Tjenestemenn sa de militante syntes å ha blitt beslaglagt fra regimet av kjemiske våpen i Syria før regimet ble tvunget til å gi tilførsel av trusselen om et amerikansk luftangrep i 2013.


TOP OF JUSTICE GUD SWT

Av
Ustadz Ismail Abu Muslim al-AtsariAllah Subhanahu wa Ta'ala sier:

من اهتدى فإنما يهتدي لنفسه ومن ضل فإنما يضل عليها ولا تزر وازرة وزر أخرى وما كنا معذبين حتى نبعث رسولا

Alle som følger veiledning (av Allah), og sikkert han gjorde det for (det gode for) sin egen; og den som vill så sikkert mistet han til (tap) selv. Og en synder kan ikke bære andres synder, og vi vil ikke mengadzab før Vi har sendt et sendebud. [Al-Isrâ` / 17: 15].

STILLING VERSE
Sikkert dette verset beskriver rettferdighet av Allah og hans fullkomne visdom. Imam Ibn al-Qayyim rahimahullah forklare dette med ordene:

Allah den aller helligste tildele fire lover for fiender av Hans, som er kulminasjonen av rettferdighet og visdom, (ie): (1) at veiledningen fått en tjener for tro og gode gjerninger, (godhet) er for seg selv, ikke for andre, (2) at frafall, i fravær av veiledning, er (tap) ovenfor seg selv, ikke over andre, (3) at personen ikke vil bli torturert av andres synder, (4) at Allah vil ikke være tortur, men etter etableringen av bevis en person med (sendes) apostlene.

Deretter vurdere innholdet i fire av denne loven, som danner visdom Allah, Hans rettferdighet og hans dyder, og tilbakevisning av dem som forførte og ha falske forventninger; også en tilbakevisning av de dumme til Allah, Hans navn og attributter av Hans. [1]

Tolkning ARTIKKEL
Dette verset inneholder fire store setninger:

Ord av Allah:

من اهتدى فإنما يهتدي لنفسه

[De som følger veiledning (av Allah), og sikkert han gjorde det for (det gode for) sin egen].

Imam Ibn Kathir rahimahullah sa: '' Allah proklamere at de som handlet i tråd med veiledning (av Allah), etter al-Haq og forfølge en profetisk sti, så ja han vil få et resultat som er prisverdig for seg selv ''.

Ord av Allah:

ومن ضل فإنما يضل عليها

[Og den som vill og sikkert han tapte mot (tap) i seg selv].

Imam Ibn Kathir rahimahullah sa: '' Den som vill, som gikk bort fra al-Haq og avviker fra den rette vei, og sikkert han er ondt for seg selv, og den onde tilbake til ham. ''

Ord av Allah:

ولا تزر وازرة وزر أخرى

[Og en synder kan ikke bære andres synder]

Imam Ibn Kathir rahimahullah sa: "Og en synder kan ikke bære andres synder, og de som begår forbrytelser ikke gjør kriminalitet unntak for seg selv, som Allahs ord:

وإن تدع مثقلة إلى حملها لا يحمل منه شيء

Og hvis noen skulle ringe sin vekt (andre) å bære den tiadalah synd på ham i det hele tatt. [Fatir / 35: 18].

Og dette ikke motsi Allahs ord:

وليحملن أثقالهم وأثقالا مع أثقالهم

Og sannelig de vil bære byrden (synder) dem, og byrder (andres synder) i tillegg til sine egne byrder. [al-'Ankabut / 29: 13].

Og hans ord:

ومن أوزار الذين يضلونهم بغير علم

og de bære syndene for de menneskene de fører vill som ikke vet noe. [an-Nahl / 16: 25].


Fordi folk som tok til frafall ville bære syndene for sine feil til seg selv og andre med synd fordi de villede andre, uten å redusere sine synder i det hele tatt, og uten den minste bære sin synd. Disse inkluderer rettferdighet og barmhjertighet av Allah Jallaepada sine tjenere. ''

Ord av Allah:

وما كنا معذبين حتى نبعث رسولا

[Og vi vil ikke mengadzab før Vi har sendt et sendebud].

Imam Ibn Kathir rahimahullah sa:
Denne erklæringen om rettferdighet av Allah, og han var ikke til å mengadzab en, men etter etableringen av bevis til mannen med de kommende av apostelen til ham. Som Allahs ord:

كلما ألقي فيها فوج سألهم خزنتها ألم يأتكم نذير) 8 (قالوا بلى قد جاءنا نذير فكذبنا وقلنا ما نزل الله من شيء إن أنتم إلا في ضلال كبير

Hver gang et sett (de vantro) kastet i helvete, vakter (helvete) spurte dem: "Ikke noen gang kommer til deg (i verden) advarer?" De svarte: "Ja det er nu har kommet til oss en advarer, men vi avviser (det) og vi sa:". Allah brytes ikke noe,; Du er ingenting, men i stor feil "[al-Mulk / 67: 8-9]..

Allah sier også:

وهم يصطرخون فيها ربنا أخرجنا نعمل صالحا غير الذي كنا نعمل أولم نعمركم ما يتذكر فيه من تذكر وجاءكم النذير فذوقوا فما للظالمين من نصير

Og de (de vantro) skrikende i helvete: «Vår Herre, ta oss, sikkert vi vil gjøre rettferdige gjerninger, i motsetning til hva vi har gjort". Og hvis vi (Allah) ikke leve lenge i en periode som er tilstrekkelig til å tenke for folk som ønsker å tenke, og (ikke) kommer til deg en warner? Så smak (adzab oss), og det var ingen hjelper for folk som er urettferdige. [Fatir / 35: 37].

Og andre vers som viser at Allah ikke vil sette noen til helvete unntatt etter det kommer av apostelen til ham. [2]

Derfor, på den siste dagen det er noen mennesker som klaget til Allah om at de ikke har rett til å bli torturert fordi beviset er ikke opp til dem, og Allah akseptere sine grunner for det. Det er nevnt i hadith som følger:

عن الأسود بن سريع أن نبي الله صلى الله عليه وسلم قال أربعة يوم القيامة رجل أصم لا يسمع شيئا ورجل أحمق ورجل هرم ورجل مات في فترة فأما الأصم فيقول رب لقد جاء الإسلام وما أسمع شيئا وأما الأحمق فيقول رب لقد جاء الإسلام والصبيان يحذفوني بالبعر وأما الهرم فيقول ربي لقد جاء الإسلام وما أعقل شيئا وأما الذي مات في الفترة فيقول رب ما أتاني لك رسول فيأخذ مواثيقهم ليطيعنه فيرسل إليهم أن ادخلوا النار قال فوالذي نفس محمد بيده لو دخلوها لكانت عليهم بردا وسلاما قال حدثنا علي حدثنا معاذ بن هشام قال حدثني أبي عن الحسن عن أبي رافع عن أبي هريرة مثل هذا غير أنه قال في آخره فمن دخلها كانت عليه بردا وسلاما ومن لم يدخلها يسحب إليها

Av Aswad bin Sari ', at profeten sallallaahu' alaihi wa sallam sa: På oppstandelsens dag, er det fire personer som vil klage til Allah: at en døv, ikke hørte ingenting; en verdiløs; en senil; og en mann som døde i en alder fatroh; (1) Som en døv person ville si: ". O Rabb har islam kommer, men jeg hørte ikke noe '' (2) Folk som Moron vil si:" O Rabb har islam kommer, mens små barn melempariku med animalsk avfall ''. (3) Personer som demens vil si: "O Rabb, Islam har kommet, og jeg har ingen forståelse i det hele tatt '' (4) Og de menneskene som døde i en alder fatrah vil si:." O Rabb, ikke kommer til en Rasulpun " . deretter Allah tok en pakt om at de faktisk vil adlyde ham Så Allah sendte bud til de som har bestilt: «Gå ut i helvete" Profeten n sa: "Ved (Allah) Sjelen til Muhammed er i hånden, hvis de inngikk den, den virkelige helvete det ble kjølig og gratulasjoner til dem ''. (I en annen fortelling fra Abu Hurairah sier: "Den som skrev det, det blir en reell helvete kul og gratulasjoner til ham og han som ikke går i det, vil han bli dratt inn i det ''.) [3].

FAWÂ-ID VERS
Dette edle vers inneholder mange fawâ-id (fag) edel, blant annet:
1. Hidayah fått en tjener, enten i form av tro og gode gjerninger, så godhet er for seg selv, ikke for andre.

2. Godhet av en slave i etterlivet avhenger av tro og kjærlighet shalihnya tiden i verden. Slik at man ikke kan stole på engler, profeter, helgener, sheikh, Murshid (veileder), prest, amir, lærere og andre.

3. Feilslutning en tjener i fravær av veiledning, tapet på seg selv og ikke for andre.

4. En person vil ikke bli torturert av andres synder.

5. Allah vil ikke tortur, men etter etableringen av bevis noen sendte sine apostler.

6. Justice Allah er perfekt.

7. Den som inviterer vill bære sine egne synder og andres synder vill, fordi han var årsaken til deres feil.

Så lite informasjon om denne edle verset, kan være nyttig. Amen.

[Kopiert fra bladet utgave av As-Sunnah 08 / År XVII / 1435H / 2014M. Utgivere Foundation Standing Committee istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tlf. 0271-858197 Faks 0271-858196]

No comments:

Post a Comment