!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Monday, September 14, 2015

Menekültügyi válságokra és katasztrófákra, a bűn következményeit kinek?

Az út nem volt kész (369)

(Part 369), Depok, Nyugat-Jáva, Indonnesia szeptember 13., 2015, 09:03).

Menekültügyi válságokra és katasztrófákra, a bűn következményeit kinek?

Humanitárius válság Szíriában, Irakban és Jemenben vezetett az áramlás a menekültek Európában és más országokban a Közel-Keleten és Ausztráliában kiváltott országok szomjaznak a hatalom és a politikai dominancia, ami a folyamatos és hosszantartó csatát.
Csak nézd meg a konfliktus Szíriában, Assad önkényuralmat, és folytatni szeretné a rásegítésű katonailag és politikailag Irán, Oroszország és a Hezbollah harcolt a libanoni ellenzéki csoportok, amelyek támogatták az Egyesült Államok és szövetségesei, köztük a koalíció arab államok által vezetett Szaúd-Arábia.
Iraki Iszlám Állam, Szíria és Sham (ISIS) megerősítette dzsihádista 25,000 ifjúsági 100 ország, köztük dzsihádisták az Egyesült Államok, Ausztrália és Európa elleni küzdelem a Assad rendszer egyszerre harcoltak a rendszer ellen az iraki síita uralom, amely segített Irán és a Hezbollah. Nem is beszélve a koalíció Szaúd-Arábia mellett Közép-Öböl Együttműködési Tanács országai küzd síita lázadók Houthi mögött Irán.
A szenvedés és a nyomorúság, hogy történt a jemeni lakosság, Irak és Szíria.
Ez minden miatt a büntetés Allah miatt a bűneit, akik most gyakorló deviáns iszlám tanításait.
Mint ismert Szaúd-Arábia azzal vádolta ISIS került ki az iszlám ideológia nevű Kharijites, Shia is a tudósok Szaúd-Arábia és Közgyűlés Ulama Indonézia (MUI) kultikus, mert mengkafirkan társait a Mohamed prófétát.
Szaúd papok azt mondják, hogy nem találja a szálkát csoportokat a muszlimok szerint a társa ahl Sunnah Wal Jama'ah kivéve között követői As-Salaf al-Salih Ahlul Hadeeth.

A Mu'tazilah hogyan felel meg a társait a nagy számok, miközben felmondja a nagy alakjai igazságosság és leeresztették a barátja, és azzal vádolták őket eretnekséggel mint például az Al-Wasil bin Atho ", amely kimondja: Ha Ali, AZ-Zubair Tholhah és aztán nem tanúskodni megbüntették, mert a vallomását. [Lásd az Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

A Kharijites kijött a vallás és menyempal a gyülekezet a muszlimok, mert néhány alapvető pontjait a doktrína mengkafirkan Ali és fia, Ibn Abbász, Oszmán, Talha, Ayesha és Mu'awiyah, és nem található az ingatlan, a társak emberek zaklattak és mengkafirkan őket.

Ahogy Shufiyah, hogy alábecsülik az öröksége a prófétákat és megalázó az adó a könyvet, és Sunnah és mensifatkan az elhunyt. Egy nagyszerű ember, azt mondják: Veszel tudását, az elhunyt míg vesszük tudásunkat a nagy élet, hogy nem halt meg (Isten) közvetlenül. Ezért mondják-a szájukkal, hogy elutasítja sanad hadits-: Van mengkhabarkan nekem a szívem a Rabb.

Ami a síiták, elhitték, hogy a társa már lejárt halála után a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam kivéve néhány embert, lásd Al-Kisyiy -on a pap által ô meséli történetét a könyv Rijalnya esetében. 12.13 Abu Ja'far, hogy ő kijelentette: Minden a hitehagyott halála után a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, kivéve három, azt mondta: Ki az a harmadik személy? Azt válaszolta: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary és Salman Al-Farisiy.

És elmondott 13.o. Abu Ja'far, azt mondta: az emigránsok és Anshor jött ki (a vallás), kivéve a három. [Lásd az Al-Kaafiy munkáját Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini is látjuk, hogy nagy -tokoh idején this- elítélte és megátkozta Abu Bakr és Omar könyvében Kasyful Asroor esetben 131, kijelentette: Bizony syaikhani (Abu Bakr és Omar) ... és innen találjuk magunkat kénytelenek bizonyítékot, igazolni tudják eltérések egyaránt nagyon világos a Korán annak bizonyítására, hogy a két volt menyelisihinya.

És ismét monda szempontjából 137: ... és a próféta lezárta a szemét (d), miközben mind a két füle sem megjegyzéseket Ibn al-Khattab, aki egyenesen hazugság és kufr származik gyakorlatban kezindikan és penyelisihan a verseket a Qur " Egy dicsőséges.

Ahogy Murji'ah, úgy vélik, hogy azok hitét, képmutatók, akik ugyanazt a hitet kenifakan Assabiqunal Awalun (az első ember, aki áttért az iszlám) az Emigránsok és segítők.

Hogyan mindannyian megfelelt a barátokkal, s ezek a következők:

Mengkafirkan választott nép közülük
Ne fogadjon el egyáltalán, hogy azok narrátora a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam aqeedah shariah törvény.
Követi a bizánci civilizáció és a görög filozófia

Összefoglalva
Ezek a csoportok mind szeretnénk megtagadják tőlünk a tanúk a könyvet, és Sunnah és elítéli őket, amíg méltóbb szemrehányás, és ők a zindiq.

Egyértelmű tehát, hogy a megértés az al-salaf van manhaj Firqatun Najiyah és Ath-Thaifah Al-Mansurah a koncepció megértése, elfogadása és Istidlal (jogi határozat).

Míg azok, akik követik példáját a társak, akik munkaügyi az elbeszélések (Hadísz) valódiak és hitelesek dalah Shari'a törvény, a közúti és megértés barátom, és ez az ő életmódját Ahlul Hadeeth, nem folyamán ahl-ul-bid'ah hawa. Így igaz, és az erős, amit leírni, ha leírjuk a siker formájában döntsön a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam a siker a személy, aki vette a sunnah sallallaahu" alaihi wa sallam és a Sunnah a négy kalifa utána.(VOA) - az európai országok, az Egyesült Államok és a gazdag országok a Perzsa-öböl tűz alá a szervezetek emberi jogok nem tesz eleget hétig, hogy segítse a migráns válság a Közel-Keleten.

Kelet-európai országok nem szívesen adnak menekültstátuszt nagy mennyiségben az emberek elől menekülő üldöztetés és a konfliktusok, és lehetővé teszik számukra, hogy ezekben az országokban él. Perzsa-öböl országok kapott csak a migráns munkavállalók, de nyitva hagyta a lehetőséget kitoloncolni őket bármikor.

Egy interjúban VOA, Kenneth Roth, ügyvezető igazgatója a Human Rights Watch alapú Amerikában, azt mondta, az új tagországok az Európai Unió megmutatta, egy történelmi fóbiás hozzáállás kérdésében a muszlim menekültek a konfliktus sújtotta Közel-Keleten.

Roth azt mondta, hogy a kelet-európai országok meg kell osztani - nem csak előnyökkel, hanem felelősséggel tagja az Európai Uniónak -, hogy megosszák jogi kötelezettség, hogy elfogadja az emberek, akik menedékjogot kérni.

Roth szerint a jelenlegi menekültügyi válság nem válság számát tekintve - a menekültek száma mindössze 1 százalékát a lakosság az EU és a tagállamok könnyen elnyelik őket - de ez egy politikai válság okozta iszlamofóbia és politikai megfontolások.

Nincs szíriai menekültek már hivatalosan telepítettek a Perzsa-öbölben országokban, mint Kuvait, Bahrein és az Egyesült Arab Emírségek, bár a tisztviselők azt mondják, a Perzsa-öböl vannak szíriaiak, akik beléptek a látogató vízum és nem tért vissza. Emberi jogi szervezetek azt mondják az emberek, akik maradhatott családból származom a gazdag és hatalmas. Roth elítélte Szaúd-Arábia és a többi Perzsa-öböl államok miatt nem fogadta el a menekülteket.

(BBC) - A halálos áldozatok száma miatt összeomlott a daru a Haram, Mekka, emelkedett 87 ember, ahogy azt Polgári Védelmi Hatóság Szaúd-Arábia.
Korábban jelentett áldozatainak száma 60 fő.
Az áldozat megsérült egy balesetben a szent város, Mekka, péntek, szeptember 11-én elérte a legalább 183 fő.
Mekka arra készül, hogy üdvözöljük mintegy kétmillió ember, aki teszi a zarándoklatot.
A videó megjelent a YouTube-on-, amelyet nem állapítható keasliannya- mutatja egy daru, hogy elesett, és hallott egy hangos zaj a háttérben az emberek sikoltozva pánik.
Egyelőre tisztázatlan, a tényleges oka a baleset, és egy képet mutat egy nagy piros daruk tűnt, hogy esik.
Míg jelentések azt mondta, hogy a daru összeomlott a keleti oldalon a mecset után erős szél és a heves esőzés.
MekahImage copyrightepa
Kép felirat
Krane nagy piros láthatóvá a tetőn keresztül a mecset összeomlott.
Arab-félsziget környékén a múlt héten elütötte egy hóvihar.
Egy indonéz állampolgár volt Jidda, Jannati Jannati, írjon egy üzenetet a Facebookon BBC Indonézia: "Én vagyok Jeddah BBC. Ez a tegnapi már homokvihar. A Medina is nagy mennyiségű eső ma."
Míg más Facebook felhasználók, Warda Zulfakar, azt mondta: "Egy ember zarándokok Indonézia (Sector 4) halt meg. Tim Egészségügyi BPHI Mekka kiürítették az áldozatok." De a jelentés még nem lehet megerősíteni, amíg a hír derült ki.
Mecset HaramImage copyrightReuters
Kép felirat
A tágulási tudott befogadni 400,000 m2 és körülbelül 2,2 millió egyidejűleg.
Az építési munkálatok a Grand Mecset Mekkában óta folyik elég hosszú idő és a múlt évben, a zarándokok száma csökken biztonsági okokból, mert a munka.
Jelentette, hogy a területet a mecset a tervek szerint kibővíthető 400.000 m2 és mintegy 2,2 millió egyidejűleg.
Mintegy 350 zarándok meghalt egy eszeveszett baleset 2006-ban.

A halálos áldozatok száma Indonéziában zuhanása miatt az incidens csiga a Haram, Mekka, nőtt hat.
Bizonyosság javasolt végrehajtó információk funkció társadalmi-kulturális főkonzulátus Jeddah, Sharif Shahab.
"Indonéz állampolgárok, akik következtében meghalt a baleset daru elérte hat. Amikor az összesített sérülések, az összes áldozat elérte a 37 ember, "mondta Sharif mondta a BBC-Indonézia, Jerome Wirawan.
Korábban a két áldozat halt meg Indonéziában ismert beszállási Medan (MES 09) és beszállás Jakarta-Bekasi (JKS 03).
A további négy halálos áldozattal állt két ember a beszállási Medan, egyik beszállási Padang, más a beszállási Jakarta-Bekasi.
Kép copyrightAFP
Kép felirat
Kormányzója Mekka régió, Prince Khalid al-Faisal, elrendelte összehívását a vizsgálatot.
Okok
Hogy vizsgálja felül a skála a kár és a biztonsági szint körül Haram, a kormányzó a mekkai régió, Prince Khalid al-Faisal, elrendelte összehívását a vizsgálatot.
Ugyanakkor a főigazgató a Polgári Védelmi Hatóság Szaúd-Arábia, Abdullah bin Szulejmán al-Amr, azt állítva, hogy egy erős szél okozta a bukását a csiga, hogy ütött az nagymecset Mekkában, megölve legalább 107 ember, pénteken (09/11).
Elmondása szerint a jelenlegi szélsebesség 83 km / h, majd heves esőzések, hogy leütött fák, útjelző táblák.
Amikor interjút Al-Arabiya televízió, Al-Amr is cáfolta, hogy a villám csapott a csigát, amíg összeomlott készüléket.
Kép copyrightReuters
Kép felirat
Kabah régió körül egy csiga kedvéért építése.
Szélvihar
Ennek alapján a tanúk vallomása, a szél fúj a térségben a Haram előtt összeomló csiga valóban nagyon erős.
Dave Ariant Yusuf, tanácsadóként Hajj egy utazási iroda Indonéziából, figyelte, hogyan szél hatására a műanyag, karton, és a különböző szemetet csapkodott, amíg eléri a magassága hat emeletes hotel szobába, ahol éppen tartózkodik. A szálloda mintegy 50 méterre a Haram oldalon.
"Az ég sötét lett. A szél nagyon erős és hirtelen rezgő szállodai szoba ablakán. Eső jött le nagyon nehéz és tart akár 30 perc alatt. Aztán hirtelen ott volt hangos bumm. Később tudtam, hogy ez volt a hang, amikor a daru esett, "mondta Dave.
Kép copyrightReuters
Kép felirat
Szaúd-értelmiségi bírálta a kormányt, hogy kell figyelni, hogy a biztonsági lakosok és zarándokok.
Biztonsági
Függetlenül attól, hogy az időjárás tényező, Irfan Al-Alawi az iszlám örökség Research Foundation alapú Mekkában, mondta a szaúdi kormány kell gondolni a biztonsági lakosok és zarándokok emlékezni van egy nagy tárcsa 15 körül Haram.
"Az egész régió (mecsetek), mint az építőipar területén. Szaúd-Arábia át kell gondolni az egészségügyi és biztonsági stratégiát, mert vannak olyan 800.000 ember a mecsetben, amikor az incidens történt, "mondta Al-Alawi.
Al-Alawi az egyik tudós, aki hangosan kritizálta az építési terület körül a Haram. Elmondása szerint az építőiparban a valós elpusztítani nyomait Mohamed próféta élete során.
Építőipari bővül körül Haram terület 400.000 négyzetméter, amelyek befogadóképessége 2,2 millió ember egyszerre.

Egy amerikai tisztviselő azt mondta a BBC-nek, növelik a bizalmat a kormánynak, hogy fegyveresek amerikai, akik magukat iszlám országokban, vagy az ISIS és annak használatára vegyi fegyverek Irakban és Szíriában.
Az amerikai azonosított legalább négy olyan esemény történhet a két fél a konfliktus Irakban és Szíria közötti határ menti régióban, ahol ISIS segítségével mustár vegyi fegyverek, a szállított a hivatalos.
A hivatalos is említette a vegyi fegyverek használatát olyan por formájában.
BBC csapat a török-szíriai határ látott bizonyíték támasztja alá az állítást.
Az Egyesült Államok úgy véli, hogy van egy sejtcsoport fordítják, hogy ezeket a fegyvereket.
"Ők használják a mustárt," valaki azt mondta, mintegy ISIS. "Tudjuk, hogy használja azt."
A vegyi fegyver mustár por formában használjuk, és csomagolni a hagyományos robbanóanyagok, mint habarcs, mint ahogyan azt az amerikai tisztviselők.
"Láttuk, hogy használni legalább négy különböző események mind Irak és Szíria határán helyeken.
Ha ez a fegyver felrobban, aki ki volt téve a vegyi fegyver mustár hamu lesz hólyagot.
Tisztviselők szerint a hírszerző közösség úgy véli, három lehetséges magyarázatokat ISIS megszerezni halálos vegyi fegyvereket.
Kép copyrightGetty
Annak megfigyelése a hírszerző közösség, a közvetített amerikai tisztviselők, hogy azok.
"Mi értékelje azokat megvizsgálták a sejtek felelős aktív kémiai fegyvereket csinálnak, és megpróbál és kap jobb a döntéshozatalban," a hivatalos mondta.
Egy másik alternatív elmélet, hogy fegyveresek ISIS találni vegyi fegyvereket búvóhelyeket Irakban vagy Szíria.
Úgy látszik fegyveresek találni vegyi fegyverek Irakban, tisztviselők mondta, azért, mert az amerikai hadsereg valószínűleg találják során hadjáratot folytatott az országban egy évtizede.
Tisztviselők szerint a fegyveresek jelentek meg, hogy már lefoglaltuk a rezsim vegyi fegyverek Szíriában a rendszerváltás előtt volt kénytelen, hogy a kínálat a fenyegetés egy amerikai légi csapás 2013-ban.


TOP ELÉ ISTEN SWT

Által
Ustadz Isma'il Abu muzulmán al-AtsariAllah wa Ta'ala mondja:

من اهتدى فإنما يهتدي لنفسه ومن ضل فإنما يضل عليها ولا تزر وازرة وزر أخرى وما كنا معذبين حتى نبعث رسولا

Aki követi a iránymutatást (Allah), akkor biztosan ő csinálta (a jó) saját; és aki tévútra akkor biztosan ő elvesztette a (veszteség) magát. És egy bűnös nem tudja elviselni a mások bűneiért, és nem fogjuk mengadzab előtt küldtünk Messenger. [Al-Isrâ` / 17: 15].

HELYZET vers
Bizonyára ez a vers leírja az igazságszolgáltatás a Mindenható Allah és az Ő tökéletes bölcsesség. Imam Ibn al-Qayyim Rahimahullah magyarázza ezt a következő szavakkal:

Allah a Legszentebb rendelni négy törvény az ellenség az ő, ami a betetőzése az igazság és a bölcsesség, (azaz): (1) az útmutatást kapott szolgája a hit és a jó cselekedetek, (kedvesség) az övé, nem mások, (2), hogy a hitehagyás, ennek hiányában útmutatást, (a veszteség) felett van maga, sem mások felett, (3), hogy a személy nem lesz megkínozták a mások bűneiért, (4), hogy Allah nem lesz kínzást, de létrehozása után a bizonyítási személy (z) az apostolok.

Akkor fontolja meg a tartalmat négy az e törvény képező, a bölcsesség Allah, Ő az igazságosság és erényeit, és cáfolata azoknak, akik becsapták, és hamis várakozásokat; is cáfolata azok a hülye, hogy Allah, az Ő nevét és attribútumait Ő. [1]

Értelmezés CIKK
Ez a vers négy nagy mondat:

Mindenható Allah szava:

من اهتدى فإنما يهتدي لنفسه

[Akik követik az iránymutatás (Allah), akkor biztosan ő csinálta (a jó) saját].

Imam Ibn Kathir rahimahullah mondta, '' Allah azt hirdetik, hogy bárki is összhangban járt el az iránymutatás (Allah), miután az al-Haq, és folytassa a prófétai nyomvonal, akkor valóban ő lesz az eredmény, hogy dicséretes magának ''.

Mindenható Allah szava:

ومن ضل فإنما يضل عليها

[És aki tévútra akkor biztosan ő elvesztette a (veszteség) önmagában].

Imam Ibn Kathir rahimahullah mondta, '' Aki tévútra, hogy eltévelyedtek al-Haq, és eltérni az egyenes út, akkor biztosan ő gonosz magának, és a gonosz vissza neki. ''

Mindenható Allah szava:

ولا تزر وازرة وزر أخرى

[És egy bűnös nem tudja elviselni a mások bűneiért]

Imam Ibn Kathir rahimahullah mondta: "És a bűnös nem tudja elviselni a mások bűneiért, és azok, akik bűncselekményeket követnek el ne tedd a bűnözés, kivéve magát, mint az Allah szót:

وإن تدع مثقلة إلى حملها لا يحمل منه شيء

És ha valaki hívja a súlya (mások), hogy vigye tiadalah bűn legyen vele egyáltalán. [Fatir / 35: 18].

És ez nem mond ellent az Allah szót:

وليحملن أثقالهم وأثقالا مع أثقالهم

És bizony ők fogják viselni a terheket (bűn) őket, és a terhek (a bűneit mások) mellett saját terheket. [al-'Ankabut / 29: 13].

És az ő szava:

ومن أوزار الذين يضلونهم بغير علم

és ők viselik a bűneit az emberek, hogy elhitessék, aki nem tud semmit. [An-Nahl / 16: 25].


Mert az emberek, akik vette, hogy a hitehagyás viselné a bűneit a hiba, hogy saját maguk és mások a bűn, mert keltik, anélkül, hogy csökkentené a bűneiket egyáltalán, és anélkül, hogy a legcsekélyebb viselik a bűn. Ezek közé tartozik a igazságosság és irgalom Mindenható Allah Jallaepada ő szolgái. ''

Mindenható Allah szava:

وما كنا معذبين حتى نبعث رسولا

[És nem fogjuk mengadzab előtt küldtünk Messenger].

Imam Ibn Kathir rahimahullah mondta:
Ezt a felhívást az igazságosság a Mindenható Allah, és Ő nem fog mengadzab egy, hanem megalakulása után a bizonyíték az ember eljön az apostol vele. Mivel az Allah szó:

كلما ألقي فيها فوج سألهم خزنتها ألم يأتكم نذير) 8 (قالوا بلى قد جاءنا نذير فكذبنا وقلنا ما نزل الله من شيء إن أنتم إلا في ضلال كبير

Minden alkalommal, amikor egy sor (a hitetlenek) gyehennára, őrök (pokol) arra kérte őket: "Soha ne hozzád (a világon) a Warner?" Azt felelte: "Igen, van olyan. Most pedig jöjjön el hozzánk Warner, de mi elutasítjuk (it) és azt mondtuk:" Allah nem bomlik le semmit,; Nem vagy más, nagy hiba. "[Al-Mulk / 67: 8-9].

Mindenható Allah azt is mondja:

وهم يصطرخون فيها ربنا أخرجنا نعمل صالحا غير الذي كنا نعمل أولم نعمركم ما يتذكر فيه من تذكر وجاءكم النذير فذوقوا فما للظالمين من نصير

És ők (a hitetlenek) sikoltozik a pokol: "Urunk, távolítsa el nekünk, biztosan fogunk csinálni igaz tetteket, szemben azzal, amit tettünk". És ha mi (Allah) nem hosszabbította meg napig elegendő ideig ahhoz, hogy úgy gondolja, az emberek, akik akarnak gondolkodni, és (nem) hozzád egy Warner? Szóval ízlés (adzab Us) és nem volt segítője számára, akik törvénysértők. [Fatir / 35: 37].

És más versek, amelyek azt mutatják, hogy a Mindenható Allah nem fogja fel senkit a pokolba, kivéve eljövetele után az apostol vele. [2]

Ezért az utolsó napon van néhány ember, aki panaszt tett Allah, hogy nem jogosultak arra, hogy megkínozták, mert a bizonyítás nem felel meg nekik, és Allah fogadja a okait. Ez szerepel a hadíszt az alábbiak szerint:

عن الأسود بن سريع أن نبي الله صلى الله عليه وسلم قال أربعة يوم القيامة رجل أصم لا يسمع شيئا ورجل أحمق ورجل هرم ورجل مات في فترة فأما الأصم فيقول رب لقد جاء الإسلام وما أسمع شيئا وأما الأحمق فيقول رب لقد جاء الإسلام والصبيان يحذفوني بالبعر وأما الهرم فيقول ربي لقد جاء الإسلام وما أعقل شيئا وأما الذي مات في الفترة فيقول رب ما أتاني لك رسول فيأخذ مواثيقهم ليطيعنه فيرسل إليهم أن ادخلوا النار قال فوالذي نفس محمد بيده لو دخلوها لكانت عليهم بردا وسلاما قال حدثنا علي حدثنا معاذ بن هشام قال حدثني أبي عن الحسن عن أبي رافع عن أبي هريرة مثل هذا غير أنه قال في آخره فمن دخلها كانت عليه بردا وسلاما ومن لم يدخلها يسحب إليها

A Aswad bin Sari ", hogy a Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam mondta: A Feltámadás Napján, négy emberek, akik panaszkodnak, hogy Allah: hogy egy süket, nem hallottam semmit; egy értéktelen; szenilis; és egy férfi, aki éves korában meghalt fatroh; (1) A siket személy azt mondaná: "Ó, Rabb, az iszlám jött, de én nem hallottam semmit". "(2) Az emberek, akik Moron fogja mondani:" Ó, Rabb, az iszlám jött, míg a kisgyermekes melempariku állati hulladék ''. (3) Az emberek, akik a demencia azt fogja mondani: "Ó, Rabb, az iszlám eljött, és én nem értik egyáltalán ''. (4) És az emberek, akik éves korában meghalt fatrah azt fogja mondani:" Ó, Rabb, nem jön a Rasulpun " akkor Allah vette a szövetséget, hogy valóban engedelmeskednek neki. Akkor Allah követeket küldött, akik elrendelte: "Menjetek a pokolba!" A Próféta n azt mondta: "A (Allah) A lélek Mohamed az ő kezében, ha belépett, az igazi pokol lett hűvös és gratulálunk nekik ''. (Egy másik elbeszélés Abu Hurairah mondja: "Aki belépett, akkor válik igazi pokol hűvös és gratulálok neki. És aki nem adja meg, akkor lehet húzni, hogy ''). [3]

FAWÂ-ID VERSEKBE
Ez a nemes vers tartalmaz sok fawâ-id (tantárgyak) nemes, többek között:
1. Hidayah kapott egy szolga, sem formájában a hit és a jó cselekedetek, akkor a kedvesség az övé, nem másoknak.

2. A jóság egy rabszolga a túlvilágon függ hit és a szeretet shalihnya az idő alatt a világ. Tehát, hogy nem lehet támaszkodni angyalok, próféták, szentek, sejk, Murshid (tutor), pap, amir, tanárok és mások.

3. téveszme szolga hiányában útmutatást, a veszteség magára, másoknak pedig nem.

4. Egy személy nem lesz megkínozták a mások bűneiért.

5. Mindenható Allah nem fog kínozni, de létrehozása után a bizonyítási valaki küldött apostolait.

6. Igazságügyi Allah tökéletes.

7. Az a személy, aki meghívja tévútra viselik saját bűneit, és a mások bűneiért tévútra, mert ő volt az oka, hogy a hiba.

Tehát kevés információ erről a nemes vers, hasznos lehet. Ámen.

[Másolt a magazin kiadása As-Sunnah 08 / Év XVII / 1435H / 2014M. Kiadók Alapítvány Állandó Bizottság Istiqomah Surakartában, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment