!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Monday, September 14, 2015

Κρίσεις και καταστροφές για τους Πρόσφυγες, οι συνέπειες της αμαρτίας ποιον;

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (369)

(Μέρος τριακόσια εξήντα εννέα), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, 13, Σεπτεμβρίου, 2015, 21:03).

Κρίσεις και καταστροφές για τους Πρόσφυγες, οι συνέπειες της αμαρτίας ποιον;

Ανθρωπιστική κρίση στη Συρία, το Ιράκ και η Υεμένη, που οδήγησε στη ροή των προσφύγων προς την Ευρώπη και άλλες χώρες στη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία προκαλείται χώρες δίψα της εξουσίας και πολιτικής κυριαρχίας, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται και παρατεταμένη μάχη.
Αρκεί να δει κανείς τη σύγκρουση στη Συρία, αυταρχικό καθεστώς του Assad και θέλουν να παραμείνουν στην εξουσία βοήθησε στρατιωτικά και πολιτικά από το Ιράν, τη Ρωσία και τη Χεζμπολάχ πολέμησαν τις λιβανικές ομάδες της αντιπολίτευσης που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της, συμπεριλαμβανομένου ενός συνασπισμού των αραβικών κρατών με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία.
Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ, τη Συρία και Sham (ISIS) ενισχύθηκε τζιχάντ 25.000 νέους από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και τζιχαντιστές από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Ευρώπη για την καταπολέμηση της καθεστώς του Άσαντ κάποτε πολέμησε ενάντια στο καθεστώς των ιρακινών Σιιτών κυριαρχίας που βοήθησαν το Ιράν και τη Χεζμπολάχ. Για να μην αναφέρουμε το συνασπισμό της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου Κεντρικό μάχονται οι σιίτες αντάρτες Houthi που υποστηρίζεται από το Ιράν.
Υποφέρουν και τη δυστυχία που έπληξε το λαό της Υεμένης, το Ιράκ και τη Συρία.
Αυτό είναι όλα λόγω της τιμωρίας του Αλλάχ, λόγω των αμαρτιών αυτών που τώρα ασκούν αποκλίνουσα ισλαμική διδασκαλία.
Όπως είναι γνωστό η Σαουδική Αραβία έχει κατηγορήσει ISIS είχε τεθεί από την ισλαμική ιδεολογία που ονομάζεται Kharijites, Σιίτες και από τους μελετητές της Σαουδικής Αραβίας και της Συνέλευσης Ulama Ινδονησία (MUI) ως αίρεση, διότι έχει mengkafirkan τους συντρόφους του προφήτη Μωάμεθ.
Σαουδική κληρικοί λένε ότι δεν κατάφερε να βρει τις ομάδες που έχουν αποσχιστεί από τους μουσουλμάνους, σύμφωνα με τους συντρόφους του Ahl Sunnah Wal Jama'ah εκτός από τους οπαδούς του As-Salaf αλ-Σαλίχ Ahlul Hadeeth.

Η Mu'tazilah πώς θα μπορούσε να αντιστοιχεί στις συντρόφους των μεγάλων φιγούρων ενώ καταγγέλλουν τις μεγάλες μορφές της δικαιοσύνης και μείωσε το φίλο τους και τους κατηγόρησε για αίρεση, όπως η Αλ-Wasil Μπιν Άθω », το οποίο αναφέρει: Αν Αλί, Az-Zubair Tholhah και τότε δεν είχα καταθέσει τιμωρείται λόγω της μαρτυρίας τους. [Βλέπε Αλ-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

Οι Kharijites είχε βγει από τη θρησκεία και menyempal της σύναξης των μουσουλμάνων επειδή μερικά βασικά σημεία της θεωρίας τους είναι mengkafirkan Αλί και ο γιος του, Ιμπν Αμπάς, Uthman, Talha, Ayesha και Mu'awiyah και δεν βρίσκεται στις ιδιότητες των συντρόφων του λαού παρενοχλώντας και mengkafirkan τους.

Όπως Shufiyah, υποτιμούν την κληρονομιά των Προφητών και μειωτικό τον πομπό του βιβλίου και Sunnah και mensifatkan τους ως τον θανόντα. Ένας σπουδαίος άνθρωπος λένε: Παίρνετε τις γνώσεις σας, του θανόντος, ενώ παίρνουμε τις γνώσεις μας για τη μεγάλη ζωή που δεν είναι νεκρός (ο Θεός) άμεσα. Ως εκ τούτου, λένε, με τα στόματά τους να απορρίψουν Sanad hadits-: Έχει mengkhabarkan μου καρδιά μου Rabb.

Όσο για τους σιίτες, που πίστευαν ότι οι σύντροφοι είχαν λήξει μετά το θάνατο του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam εκτός από μερικούς ανθρώπους, βλέπε Αλ-Kisyiy -ένα από αυτά- ιερέας αφηγείται την ιστορία του βιβλίου περίπτωση Rijalnya. 12.13 από το Αμπού Ja'far, ότι ο ίδιος έχει δηλώσει: Όλο το αποστάτης μετά το θάνατο του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam εκτός από τρεις, είπα: Ποιος είναι το τρίτο πρόσωπο; Εκείνος απάντησε: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Αμπού Dhar Αλ-Ghifary και Salman Al-Farisiy.

Και διηγήθηκε στη σ.13 του Αμπού Ja'far, είπε: Οι Αποδήμων και Anshor έχει βγει (της θρησκείας), εκτός από τρεις. [Βλέπε Αλ-Kaafiy έργο της Αλ-Kulaniy, hal.115]

Χομεϊνί βλέπε επίσης μεγάλη -tokoh τους κατά το χρόνο της αυτό-κατήγγειλε και καταράστηκε Αμπού Μπακρ και Ομάρ στο βιβλίο περίπτωσή του Kasyful Asroor, 131, δήλωσε: Αληθώς syaikhani (Αμπού Μπακρ και Ομάρ) ... και από εδώ βρισκόμαστε αναγκασμένοι να υποβάλουν αποδεικτικά στοιχεία απόδειξη αποκλίσεις τους είναι τόσο πολύ σαφής σχετικά με το Κοράνι, προκειμένου να αποδείξει ότι οι δύο είχαν menyelisihinya.

Και είπε πάλι την άποψη του 137: ... και ο Προφήτης έκλεισε τα μάτια (δ), ενώ και τα δύο αυτιά του δεν παρατηρήσεις σχετικά με Ιμπν αλ-Khattab που όρθια ψεύδος και kufr προέρχονται από την πρακτική, kezindikan και penyelisihan των στίχους του Qur » μια λαμπρή.

Όπως Murji'ah, πιστεύουν ότι η πίστη αυτών των υποκριτών που βρίσκονται στην ίδια πίστη kenifakan Assabiqunal Awalun (τους πρώτους ανθρώπους που προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ) των Αποδήμων και Βοήθειες.

Πώς όλοι αντιστοιχούσαν με τους φίλους, ενώ είναι:

Mengkafirkan εκλεκτός λαός από ανάμεσά τους
Μην αποδέχεστε καθόλου ότι διηγήθηκε από τον Προφήτη sallallaahu «wa Sallam σε aqeedah και μοιράζομαι δίκαιο.
Ακολουθεί το βυζαντινό πολιτισμό και την ελληνική φιλοσοφία

Εν κατακλείδι
Αυτές οι ομάδες όλοι θέλουν να μας στερήσουν οι μάρτυρες για το βιβλίο και Sunnah και καταγγέλλοντας τους, ενώ είναι πιο άξια όνειδος, και είναι η zindiq.

Έτσι, είναι σαφές ότι η κατανόηση της αλ-salaf είναι manhaj Firqatun Najiyah και Αθ-Thaifah Al-Mansurah με την έννοια της κατανόησης, αποδοχής και Istidlal (δικαστική απόφαση).

Ενώ εκείνοι που ακολουθούν το παράδειγμα των συντρόφων είναι εκείνοι που δουλεύουν με τις αφηγήσεις (Χαντίθ) είναι γνήσια και αυθεντικά δικαίου Dalah Σαρία, με το δρόμο και την κατανόηση φίλος, και αυτός είναι ο τρόπος ζωής του Ahlul Hadeeth, δεν την πορεία της Ahl-ul-bid'ah και Hawa. Έτσι αλήθεια και το ισχυρό αυτό που περιγράφει πότε θα εξηγήσουμε την επιτυχία τους με τη μορφή διαιτησία στον Προφήτη sallallaahu «wa Sallam με την επιτυχία του προσώπου που πραγματοποίησε τη Σούννα sallallaahu« wa Sallam και την Sunnah των τεσσάρων χαλίφηδες μετά από αυτόν.(VOA) - Οι χώρες της Ευρώπης, των ΗΠΑ και οι πλούσιες χώρες του Περσικού Κόλπου κάτω από την πυρκαγιά από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να μην κάνει αρκετά εβδομάδες για να βοηθήσει τον διακινούμενο κρίση της Μέσης Ανατολής.

Χώρες της Ανατολικής Ευρώπης είναι απρόθυμοι να δώσουν το καθεστώς του πρόσφυγα σε μεγάλες ποσότητες για τους ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν από διώξεις και τις συγκρούσεις, και τους επιτρέπουν να ζουν σε αυτές τις χώρες. Χώρες του Περσικού Κόλπου έλαβαν μόνο οι διακινούμενοι εργαζόμενοι, αλλά άφησε ανοικτό η επιλογή απέλασή τους ανά πάσα στιγμή.

Σε μια συνέντευξη με VOA, Κένεθ Ροθ, εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης Human Rights Watch που βασίζονται στην Αμερική, είπε ότι οι νέες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει δείξει μια ιστορική στάση φοβική σχετικά με το ζήτημα των μουσουλμάνων προσφύγων από τη σύγκρουση-σχισμένο στη Μέση Ανατολή.

Roth, δήλωσε ότι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης θα πρέπει να μοιράζονται - και όχι μόνο οφέλη αλλά και υποχρεώσεις ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι - που μοιράζονται την νομική υποχρέωση να δεχθεί τα άτομα που ζητούν άσυλο.

Roth είπε ότι η τρέχουσα κρίση των προσφύγων δεν είναι μια κρίση από την άποψη του αριθμού - ο αριθμός των προσφύγων είναι μόλις 1 τοις εκατό του πληθυσμού της ΕΕ και των κρατών μελών μπορεί να απορροφήσει εύκολα - αλλά αυτό είναι μια πολιτική κρίση που προκλήθηκε από την ισλαμοφοβία και πολιτικές σκοπιμότητες.

Δεν υπάρχουν πρόσφυγες από τη Συρία έχουν επανεγκαταστάθηκαν επίσημα στις χώρες του Περσικού Κόλπου όπως το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αν και αξιωματούχοι λένε ότι η Περσικό Κόλπο υπάρχουν Σύριοι οι οποίοι έχουν εισέλθει σε μια θεώρηση επισκέπτη και δεν επέστρεψε. Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε οι άνθρωποι που έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν προέρχομαι από μια οικογένεια πλούσιων και ισχυρών. Roth κατήγγειλε τη Σαουδική Αραβία και τα άλλα κράτη του Περσικού Κόλπου για τη μη αποδοχή των προσφύγων.

(BBC) - Ο αριθμός των νεκρών εξαιτίας της κατάρρευσης του γερανού στο Χαράμ, Μέκκα, αυξήθηκε σε 87 ανθρώπους, όπως αυτή εκφράζεται Υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας.
Έχουν αναφερθεί στο παρελθόν αριθμός των θυμάτων των περίπου 60 άτομα.
Το θύμα τραυματίστηκε σε ατύχημα στην ιερή πόλη της Μέκκας, Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, φθάνοντας τουλάχιστον 183 άτομα.
Μέκκα ετοιμαζόταν να υποδεχθεί περίπου δύο εκατομμύρια ανθρώπους που θα κάνουν το προσκύνημα.
Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, το οποίο δεν έχει εξακριβωθεί keasliannya- δείχνει ένα γερανό που έπεσε και άκουσα ένα δυνατό θόρυβο στο παρασκήνιο με τους ανθρώπους να ουρλιάζουν.
Παραμένει ασαφές η πραγματική αιτία του ατυχήματος και μια εικόνα που δείχνει ένα μεγάλο κόκκινο γερανούς φάνηκε να πέσει.
Ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο γερανός κατέρρευσε στην ανατολική πλευρά του τεμένους μετά από ισχυρούς ανέμους και δυνατή βροχή.
MekahImage copyrightepa
Λεζάντα της εικόνας
Krane μεγάλο κόκκινο ορατό μέσα από την οροφή του τεμένους κατέρρευσε.
Αραβική Χερσόνησο γειτονιά περασμένη εβδομάδα χτυπήθηκε από μια χιονοθύελλα.
Ένας Ινδονήσιος πολίτης ο οποίος ήταν σε Jidda, Jannati Jannati, γράψτε ένα μήνυμα στο Facebook BBC Ινδονησία: «. Είμαι Στην Τζέντα BBC Είναι από χθες ήδη αμμοθύελλα στη Μεδίνα επίσης δυνατή βροχή σήμερα.».
Ενώ άλλοι χρήστες του Facebook, Warda Zulfakar, είπε, "A προσκυνητές πρόσωπο από την Ινδονησία (Τομέας 4) έχασαν τη ζωή τους. Tim Υγείας BPHI Μέκκα είχαν την εκκένωση των θυμάτων». Όμως, η έκθεση εξακολουθεί να μην μπορεί να επιβεβαιωθεί μέχρι να αποκαλυφθεί η είδηση.
Τζαμί HaramImage copyrightReuters
Λεζάντα της εικόνας
Η επέκταση θα μπορούσε να φιλοξενήσει 400.000 m2 έως περίπου 2,2 εκατομμύριο ταυτόχρονα.
Οι κατασκευαστικές εργασίες στο Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό και το περασμένο έτος, ο αριθμός των προσκυνητών μειώνεται για λόγους ασφαλείας λόγω της εργασίας.
Ανέφερε ότι η περιοχή του τεμένους έχει προγραμματιστεί να επεκταθεί για να φιλοξενήσει 400.000 m2 έως περίπου 2,2 εκατομμύρια την ίδια στιγμή.
Περίπου 350 προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους σε ένα ατύχημα το 2006 άτακτη φυγή.

Ο αριθμός των νεκρών από την Ινδονησία λόγω της πτώσης της τροχαλίας περιστατικό στο Χαράμ, Μέκκα, αυξήθηκε σε έξι.
Βεβαιότητα προτείνεται εκτελεστικού Πληροφορίες Λειτουργία Κοινωνικοπολιτιστικής Γενικό Προξενείο στη Τζέντα, Σαρίφ Shahab.
"Ινδονησίας πολίτες που έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του γερανού περιστατικό έχει φτάσει σε έξι. Όταν τα σωρευτικά με τραυματισμούς, όλα τα θύματα ανέρχονται σε 37 ανθρώπους ", δήλωσε ο Σαρίφ δήλωσε στο BBC η Ινδονησία, Jerome Wirawan.
Προηγουμένως, οι δύο θύματα έχασαν τη ζωή τους από την Ινδονησία είναι γνωστό από την επιβίβαση Μεντάν (MES 09) και επιβίβασης σε Τζακάρτα-Bekasi (JKS 03).
Οι τέσσερις επιπλέον θάνατοι αποτελούνταν από δύο άτομα από την επιβίβαση Medan, ενός επιβίβασης Παντάνγκ, και ένα άλλο επιβίβασης Τζακάρτα Bekasi.
CopyrightAFP εικόνα
Λεζάντα της εικόνας
Κυβερνήτης της περιοχής Μέκκα, πρίγκιπας Khalid al-Faisal, διέταξε τη σύγκληση της έρευνας.
Αιτίες
Για να δείτε το μέγεθος της ζημιάς και το επίπεδο της ασφάλειας γύρω από την Χαράμ, ο κυβερνήτης της περιοχής Μέκκα, πρίγκιπας Khalid al-Faisal, διέταξε τη σύγκληση της έρευνας.
Ωστόσο, ο Γενικός Διευθυντής της άμυνας Υπηρεσίας Πολιτικής της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλάχ μπιν Σουλεϊμάν Αλ-Amr, υποστηρίζοντας ότι ένας δυνατός άνεμος είναι η αιτία της πτώσης της τροχαλίας που έπληξε το Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 107 ανθρώπους, την Παρασκευή (11/09).
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τρέχουσα ταχύτητα ανέμου 83 χλμ/ώρα ακολουθείται από δυνατή βροχή που γκρέμισε τα δέντρα και πινακίδες.
Όταν ερωτήθηκαν από το Al Arabiya-τηλεοπτικό σταθμό Αλ-Amr αρνήθηκε επίσης αναφορές ότι η αστραπή έπληξε την τροχαλία έως ότου κατέρρευσε συσκευή.
CopyrightReuters εικόνα
Λεζάντα της εικόνας
Kabah περιοχή που περιβάλλεται από μια τροχαλία για χάρη της κατασκευής.
Gale
Με βάση τις καταθέσεις των μαρτύρων, οι άνεμοι πνέουν στην περιοχή του Χαράμ πριν καταρρεύσει τροχαλία είναι πράγματι πολύ ισχυρό.
Ο Dave Ariant Yusuf, ένας σύμβουλος Χατζ ένα ταξιδιωτικό γραφείο από την Ινδονησία, βλέποντας πώς άνεμος προκαλεί τα διάφορα σκουπίδια φτερούγισμα πλαστικό, χαρτόνι, και μέχρι να φτάσει σε ύψος τα έξι όροφο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Το ξενοδοχείο βρίσκεται περίπου 50 μέτρα από τη σελίδα Χαράμ.
"Ο ουρανός σκοτείνιασε. Ο άνεμος είναι πολύ ισχυρή δόνηση και ξαφνικά το παράθυρο του δωματίου του ξενοδοχείου. Βροχή κατέβηκε πολύ βαριά και να διαρκέσει έως και 30 λεπτά. Στη συνέχεια, ξαφνικά υπήρξε μια δυνατή έκρηξη. Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν ο ήχος, όταν ο γερανός έπεσε », δήλωσε ο Dave.
CopyrightReuters εικόνα
Λεζάντα της εικόνας
Σαουδική διανοούμενοι επέκρινε την κυβέρνηση ότι θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην ασφάλεια των κατοίκων και των προσκυνητών.
Ασφάλεια
Ανεξάρτητα από τον παράγοντα του καιρού, Irfan Al-Αλάουι της Ισλαμικής Κληρονομιάς Ίδρυμα Ερευνών βασίζεται στη Μέκκα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας πρέπει να σκεφτείτε για την ασφάλεια των κατοίκων και των προσκυνητών να θυμόμαστε ότι υπάρχει μια μεγάλη τροχαλία 15 γύρω από την Χαράμ.
«Ολόκληρη η περιοχή (τζαμιά) ως χώρο των κατασκευών. Σαουδική Αραβία πρέπει να επανεξετάσουμε τη στρατηγική υγείας και της ασφάλειας, διότι υπάρχουν 800.000 άνθρωποι στο τζαμί, όταν συνέβη το περιστατικό », δήλωσε ο Αλ-Αλάουι.
Al-Αλάουι είναι ένας από τους μελετητές που επικρίνει σθεναρά την κατασκευή γύρω από την περιοχή του Χαράμ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατασκευή του πραγματικού καταστρέφουν τα ίχνη του προφήτη Μωάμεθ κατά τη διάρκεια της ζωής.
Κατασκευή επεκτείνεται γύρω από την περιοχή Χαράμ 400.000 τετραγωνικών μέτρων, που μπορεί να φιλοξενήσει 2,2 εκατομμύρια άτομα ταυτόχρονα.

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στο BBC, την αύξηση της εμπιστοσύνης μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ ότι μαχητές που αυτοαποκαλούνται ισλαμικές χώρες, ή ISIS κάνουν και χρήση χημικών όπλων στο Ιράκ και τη Συρία.
Οι ΗΠΑ έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά στα οποία εμπλέκονται οι δύο πλευρές της σύγκρουσης στο Ιράκ-Συρίας, περιοχή όπου ISIS χρησιμοποιώντας μουστάρδα χημικά όπλα, όπως παραδίδεται από τον υπάλληλο.
Η επίσημη ανέφερε επίσης η χρήση των χημικών όπλων είναι μια μορφή σκόνης.
Ομάδες του BBC στην τουρκο-συριακά σύνορα έχει δει στοιχεία που να στηρίζουν τον ισχυρισμό.
Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι έχει μια ομάδα κυττάρων που είναι αφιερωμένο στην κατασκευή αυτών των όπλων.
"Χρησιμοποίησαν τη μουστάρδα," είπε κάποιος για ISIS. "Ξέρουμε ότι το χρησιμοποιούν."
Η μουστάρδα χημικά όπλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μορφή σκόνης και συσκευάζεται στην παραδοσιακή εκρηκτικά, όπως κονίαμα, όπως υποβλήθηκε από τους Αμερικανούς αξιωματούχους.
«Έχουμε δει να χρησιμοποιηθεί σε τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές εκδηλώσεις τόσο στο Ιράκ και τη Συρία συνοριακά σημεία.
Όταν το όπλο αυτό εκρήγνυται, ο οποίος εκτέθηκε στο χημικό όπλο μουστάρδα τέφρας που θα κυψέλη.
Αξιωματούχοι είπαν ότι η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών πιστεύει ότι υπάρχουν τρεις πιθανές εξηγήσεις για το πώς ISIS αποκτήσουν θανατηφόρα χημικά όπλα.
CopyrightGetty εικόνα
Στην παρατήρηση της κοινότητας των μυστικών, όπως μεταφέρεται από αξιωματούχους των ΗΠΑ, που κάνουν.
"Είμαστε αξιολόγηση αυτών έχουν εξετάσει τα κύτταρα που είναι επιφορτισμένες με ενεργό χημικών όπλων που κάνουν και να προσπαθήσουμε και να πάρετε καλύτερα στα σκαριά», είπε ο αξιωματούχος.
Μια άλλη εναλλακτική θεωρία ότι μαχητές ISIS βρείτε χημικών όπλων στο Ιράκ κρησφύγετα ή σε Συρία.
Προφανώς μαχητές βρίσκουν χημικά όπλα στο Ιράκ, σύμφωνα με αξιωματούχους, γιατί ο στρατός των ΗΠΑ είναι πιθανό να το βρείτε κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής εκστρατείας που διεξήχθη στη χώρα για μια δεκαετία.
Αξιωματούχοι είπαν ότι οι μαχητές φαίνεται να έχουν κατασχεθεί από το καθεστώς των χημικών όπλων στη Συρία πριν από το καθεστώς αναγκάστηκε να παράσχουν, την απειλή της απεργίας αέρα των ΗΠΑ το 2013.


ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΕΟΥ SWT

Με την
Ustadz Isma'il Αμπού αλ-μουσουλμανική AtsariΑλλάχ Subhanahu wa Ta'ala λέει:

من اهتدى فإنما يهتدي لنفسه ومن ضل فإنما يضل عليها ولا تزر وازرة وزر أخرى وما كنا معذبين حتى نبعث رسولا

Όποιος ακολουθεί τις οδηγίες (του Αλλάχ), τότε σίγουρα το έκανε για (το καλό) το δικό του? και όποιος παραπλανάται τότε σίγουρα έχασε στη (ζημιά) τον εαυτό του. Και ένας αμαρτωλός δεν μπορεί να αντέξει τις αμαρτίες των άλλων, και εμείς δεν θα mengadzab πριν Στείλαμε μια Messenger. [Al-Isrâ` / 17: 15].

ΘΕΣΗ ΤΟΥ Στίχος
Σίγουρα αυτός ο στίχος περιγράφει τη δικαιοσύνη του Αλλάχ Παντοδύναμος και τέλεια σοφία Του. Ιμάμ Ιμπν αλ-Qayyim rahimahullah εξηγήσει αυτό με τις λέξεις:

Αλλάχ το Πανάγιο εκχωρήσει τέσσερις νόμοι για τους εχθρούς Του, που είναι το αποτέλεσμα της δικαιοσύνης και της σοφίας, (δηλαδή): (1) ότι η καθοδήγηση που λαμβάνεται ένα υπηρέτης της πίστης και καλές πράξεις, (καλοσύνη) είναι για τον εαυτό του, όχι για άλλοι, (2) ότι η αποστασία, ελλείψει καθοδήγησης, (η απώλεια) είναι πάνω από τον εαυτό του, όχι σε σχέση με άλλους, (3) ότι το πρόσωπο δεν θα βασανιστεί από τις αμαρτίες των άλλων, (4) ότι ο Αλλάχ Παντοδύναμος δεν θα βασανιστήρια, αλλά μετά την ίδρυση της απόδειξης ένα πρόσωπο με (σταλεί) των αποστόλων.

Τότε θα εξετάσουμε το περιεχόμενο των τεσσάρων του παρόντος νόμου, οι οποίες αποτελούν τη σοφία του Αλλάχ Παντοδύναμος, τη δικαιοσύνη Του και τις αρετές του, και διάψευση όσων εξαπατηθεί και έχουν ψεύτικες προσδοκίες? Επίσης, μια διάψευση όσων ηλίθιο στον Αλλάχ, τα ονόματα και τις ιδιότητες του Του. [1]

Ερμηνεία ΑΡΘΡΟ
Αυτός ο στίχος περιέχει τέσσερις μεγάλες φράσεις:

Λόγο του Αλλάχ Παντοδύναμος:

من اهتدى فإنما يهتدي لنفسه

[Όσοι ακολουθούν τις οδηγίες (του Αλλάχ), τότε σίγουρα το έκανε για (το καλό) το δικό του].

Ιμάμ Ιμπν Kathir rahimahullah είπε, '' ο Αλλάχ διακηρύσσουν ότι όποιος ενήργησε σύμφωνα με την καθοδήγηση (του Αλλάχ), μετά από Al-Haq και να ακολουθήσει μια προφητική μονοπάτι, τότε πράγματι θα πάρει ένα αποτέλεσμα που είναι αξιέπαινη για τον εαυτό του ''.

Λόγο του Αλλάχ Παντοδύναμος:

ومن ضل فإنما يضل عليها

[Και όποιος παραπλανάται τότε σίγουρα έχασε στη (ζημιά) η ίδια].

Ιμάμ Ιμπν Kathir rahimahullah είπε, '' Όποιος παραπλανάται, που παρεξέκλινε από τον Al-Haq και αποκλίνει από την ευθεία πορεία, τότε σίγουρα είναι κακό για τον εαυτό του, και το κακό πίσω σε αυτόν. ''

Λόγο του Αλλάχ Παντοδύναμος:

ولا تزر وازرة وزر أخرى

[Και ένας αμαρτωλός δεν μπορεί να αντέξει τις αμαρτίες των άλλων]

Ιμάμ Ιμπν Kathir rahimahullah είπε, "Και ο αμαρτωλός δεν μπορεί να αντέξει τις αμαρτίες των άλλων, και όσοι διαπράττουν εγκλήματα δεν κάνει το έγκλημα, εκτός από τον εαυτό του, ως το λόγο του Αλλάχ:

وإن تدع مثقلة إلى حملها لا يحمل منه شيء

Και αν κάποιος ήταν να καλέσει το βάρος του (τους άλλους) για να το μεταφέρουν tiadalah αμαρτία σ 'αυτόν καθόλου. [Fatir / 35: 18].

Και αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με το λόγο του Αλλάχ:

وليحملن أثقالهم وأثقالا مع أثقالهم

Και αληθώς θα φέρουν το βάρος (αμαρτίες) και, επιπλέον επιβαρύνσεις (οι αμαρτίες των άλλων) εκτός από τη δική τους επιβάρυνση. [al-'Ankabut / 29: 13].

Και ο λόγος Του:

ومن أوزار الذين يضلونهم بغير علم

και φέρουν τις αμαρτίες των ανθρώπων που παρασύρουν που δεν ξέρουν τίποτα. [An-Nahl / 16: 25].


Επειδή οι άνθρωποι που πήραν την αποστασία επωμίζεται τις αμαρτίες των σφαλμάτων τους για τον εαυτό τους και τους άλλους με την αμαρτία, επειδή παραπλανήσει τους άλλους, χωρίς να μειώνει τις αμαρτίες τους σε όλα, και χωρίς την παραμικρή φέρουν την αμαρτία τους. Αυτές περιλαμβάνουν τη δικαιοσύνη και το έλεος του Αλλάχ Παντοδύναμος Jallaepada υπηρέτες του. ''

Λόγο του Αλλάχ Παντοδύναμος:

وما كنا معذبين حتى نبعث رسولا

[Και δεν θα mengadzab πριν Στείλαμε μια Messenger].

Ιμάμ Ιμπν Kathir rahimahullah είπε:
Αυτή η διακήρυξη της δικαιοσύνης του Αλλάχ Παντοδύναμος, και Αυτός δεν επρόκειτο να mengadzab ένα, αλλά μετά την εγκαθίδρυση της απόδειξης για τον άνθρωπο με την έλευση του Αποστόλου γι 'αυτόν. Δεδομένου ότι η λέξη Αλλάχ:

كلما ألقي فيها فوج سألهم خزنتها ألم يأتكم نذير) 8 (قالوا بلى قد جاءنا نذير فكذبنا وقلنا ما نزل الله من شيء إن أنتم إلا في ضلال كبير

Κάθε φορά που ένα σύνολο (οι άπιστοι) ρίχνει στην κόλαση, φύλακες (κόλαση) τους ρώτησε: «Να μην έρθει ποτέ σε εσάς (στον κόσμο) σε Warner;" Οι απάντησε: «Ναι, υπάρχει τώρα έχων έρχονται σε μας μια Warner, αλλά απορρίπτουμε (IT) και είπαμε:.« Ο Αλλάχ δεν υποβαθμίζει τίποτα,? Είστε τίποτα, αλλά σε μεγάλο λάθος "[al-Mulk / 67: 8-9]..

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει επίσης:

وهم يصطرخون فيها ربنا أخرجنا نعمل صالحا غير الذي كنا نعمل أولم نعمركم ما يتذكر فيه من تذكر وجاءكم النذير فذوقوا فما للظالمين من نصير

Και αυτοί (οι άπιστοι) ουρλιάζοντας στην κόλαση: «Ο Κύριός μας, μας απομακρύνει, σίγουρα θα κάνουμε δίκαια έργα, σε αντίθεση με ό, τι έχουμε κάνει". Και αν (ο Αλλάχ) δεν παρέτεινε τις μέρες σας σε ένα χρονικό διάστημα επαρκές για να σκεφτεί για τους ανθρώπους που θέλουν να σκέφτονται και (δεν) έρχονται σε σας μια Warner; Έτσι γεύση (adzab μαζί μας) και δεν υπήρχε βοηθός για τους ανθρώπους που είναι παραβάτες. [Fatir / 35: 37].

Και άλλα εδάφια που δείχνουν ότι ο Αλλάχ Παντοδύναμος δεν θα βάλει κανείς στην κόλαση παρά μόνο ύστερα από την έλευση του Αποστόλου του. [2]

Ως εκ τούτου, κατά την τελευταία ημέρα υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι παραπονέθηκαν στον Αλλάχ ότι δεν έχουν το δικαίωμα να βασανίζονται επειδή η απόδειξη δεν είναι στο χέρι τους, και ο Αλλάχ να δεχθεί τους λόγους για αυτό. Αναφέρεται στο χαντίθ ως εξής:

عن الأسود بن سريع أن نبي الله صلى الله عليه وسلم قال أربعة يوم القيامة رجل أصم لا يسمع شيئا ورجل أحمق ورجل هرم ورجل مات في فترة فأما الأصم فيقول رب لقد جاء الإسلام وما أسمع شيئا وأما الأحمق فيقول رب لقد جاء الإسلام والصبيان يحذفوني بالبعر وأما الهرم فيقول ربي لقد جاء الإسلام وما أعقل شيئا وأما الذي مات في الفترة فيقول رب ما أتاني لك رسول فيأخذ مواثيقهم ليطيعنه فيرسل إليهم أن ادخلوا النار قال فوالذي نفس محمد بيده لو دخلوها لكانت عليهم بردا وسلاما قال حدثنا علي حدثنا معاذ بن هشام قال حدثني أبي عن الحسن عن أبي رافع عن أبي هريرة مثل هذا غير أنه قال في آخره فمن دخلها كانت عليه بردا وسلاما ومن لم يدخلها يسحب إليها

Από Aswad Μπιν Sari », ότι ο προφήτης sallallaahu« wa Sallam είπε: Την Ημέρα της Ανάστασης, υπάρχουν τέσσερα άτομα που θα παραπονεθεί στον Αλλάχ: ότι ένας κουφός, δεν ακούω τίποτα? ένα άχρηστο? η γεροντική? και ένας άνθρωπος ο οποίος πέθανε σε ηλικία fatroh? (1) Ως ένα κωφό άτομο θα πει: ". Ο Rabb, το Ισλάμ έχει έρθει, αλλά δεν άκουσα τίποτα '' (2) Οι άνθρωποι που Moron θα πουν:" Ο Rabb, το Ισλάμ έχει έρθει, ενώ μικρά παιδιά melempariku με τα ζωικά απόβλητα ''. (3) Οι άνθρωποι που άνοια θα πουν: "Ο Rabb, το Ισλάμ έχει έρθει, και δεν έχω καμία κατανόηση σε όλα '' (4) Και οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους σε ηλικία fatrah θα πει:." Ο Rabb, δεν έρχονται σε Rasulpun " . τότε ο Αλλάχ πήρε μια διαθήκη που θα υπακούσουν πραγματικά σ 'Αυτόν συνέχεια, ο Αλλάχ έστειλε αγγελιοφόρους σε εκείνους που διέταξε: "! Πηγαίνετε εσείς στην κόλαση" Ο Προφήτης ν είπε: "Με (Αλλάχ) Η ψυχή του Μωάμεθ είναι στο χέρι του, αν τέθηκε, η πραγματική κόλαση έγινε δροσερό και συγχαρητήρια σε αυτούς ''. (Σε μια άλλη αφήγηση του Αμπού Hurairah λέει: «Όποιος εισήλθε, γίνεται μια πραγματική κόλαση δροσερό και συγχαρητήρια σε αυτόν και αυτός που δεν τον εισάγετε, θα συρθεί σε αυτό ''.) [3].

FAWÂ-ID Στίχοι
Αυτή η ευγενής στίχος περιέχει πολλές fawâ-id (θέματα) ευγενής, μεταξύ άλλων:
1. Hidayah έλαβε υπάλληλος, είτε με τη μορφή της πίστης και καλές πράξεις, τότε η καλοσύνη είναι για τον εαυτό του, όχι για τους άλλους.

2. Η καλοσύνη ενός σκλάβου στη μετά θάνατον ζωή εξαρτάται από την πίστη και φιλανθρωπία shalihnya τη στιγμή στον κόσμο. Έτσι ώστε κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί τους αγγέλους, προφήτες, άγιοι, σεΐχη, murshid (δάσκαλος), ιερέας, ο Αμίρ, καθηγητές, και άλλοι.

3. Πλάνη ένας υπηρέτης απουσία καθοδήγησης, η απώλεια για τον εαυτό της και όχι σε άλλους.

4. Το πρόσωπο δεν θα βασανιστεί από τις αμαρτίες των άλλων.

5. Αλλάχ Παντοδύναμος δεν θα βασανίζει, αλλά μετά την ίδρυση της απόδειξης κάποιος έστειλε τους αποστόλους Του.

6. Δικαιοσύνη Αλλάχ είναι τέλεια.

7. Το πρόσωπο που καλεί παραπλανάται φέρουν τις δικές τους αμαρτίες και τις αμαρτίες των άλλων λάθος δρόμο, γιατί ήταν η αιτία του λάθους τους.

Έτσι, λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την ευγενή στίχο, μπορεί να είναι χρήσιμη. Αμήν.

[Αντιγραφή από την έκδοση του περιοδικού Όπως-Sunnah 08 / Έτος XVII / 1435H / 2014M. Εκδότες Ίδρυμα μόνιμης επιτροπής istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Τηλ. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment