!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Flyktninger oversvømmet inn i Europa, på grunn av konflikten Syria, Jemen etter konflikten.

Turen var ikke ferdig (367)

(Del 367), Depok, West Java, Indonnesia 11. september 2015 20:19 pm).

Flyktninger oversvømmet inn i Europa, på grunn av konflikten Syria, Jemen etter konflikten.

I de siste dagene Europa oversvømmet flyktningstrømmer som stammer fra Syria konflikten, og Afghanistan, og ikke lenger strømmen av flyktninger vil også komme som et resultat av konflikten i Irak og Yemen og landene rammet av konflikten fra andre regioner.
Dessuten er konflikten i Syria vil trolig bli verre med involvering av Russland og Iran for å hjelpe Assad-regimet og opposisjonsgrupper som hjalp USA og dets allierte.
Langvarig Irak-konflikten mellom ISIS (Islamic State of Iraq, Syria og Syria) med regjeringen i sjia dominans i Irak som hjalp Iran og den libanesiske Hizbollah og koalisjonen av 80 land som koordineres USA.
Vil også intensivere konflikten i Jemen mellom Houthi sjiamuslimske opprørere mot den jemenittiske regjeringen som hjalp Saudi Arabia og arabisk koalisjon av Gulf Cooperation Council
Dersom konflikten i regionen til å bli mer intens, for ikke å nevne konflikten i Nord-Afrika, muligens i Libya og motstand mot den autoritære militær regjeringen i Egypt, Europa, Australia og USA må være klar til å motta mer strøm av flyktninger fra krigen regionen.

(BBC) - Den europeiske union oppfordret til å ta imot flere flyktninger
President i EU-kommisjonen, Jean Claude Juncker, sa EU står overfor alvorlige utfordringer med ankomsten av flyktningene.
I en tale til medlemmer av Europaparlamentet, på onsdag (09/09), Juncker oppfordret medlemslandene til å akseptere det faktum at Europa er sett på som en trygg havn, samt et symbol på håp for flyktninger.
Han foreslo at ytterligere 160.000 asylsøkere plasseres i alle EU-landene med en bindende kvotesystem.
Forrige dukket forslaget plassering delingen av flyktninger til medlem som senere ble utfordret en rekke land.
Juncker Forslaget er planlagt å bli diskutert av EUs ministre på mandag (14/09).
Svare på anken av president i EU-kommisjonen, den tyske kansleren, Angela Merkel, gjentok medlemslandene i EU bør umiddelbart enige om en forpliktende kvote uten å begrense antall flyktninger som skal tas.
Med andre ord, Merkel sa Juncker forslaget er minimum etterspørsel og EU bør akseptere flere flyktninger.
I mellomtiden statsminister i Tsjekkia, Bohuslav Sobotka, sa EU bør ikke fokusere på nye planer, men å implementere avtalene i det siste om flyktninger og asylsøkere.
I en relatert utvikling, sa den australske regjeringen vil det romme ytterligere 12.000 flyktninger fra Syria og Irak.
Statsminister Tony Abbott sa minoritetsgruppene ble forfulgt, som nå søker tilflukt i Libanon, Jordan og Tyrkia, vil få prioritet.
Disse flyktningene vil bli akseptert og bosatte seg i Australia fra slutten av året.

Obligatoriske kvoter for antall innvandrere til å bli mottatt av EUs medlemsland er en "første skritt" i håndtering av krise deltakere.
Dette ble avslørt av den tyske kansleren, Angela Merkel, midt fortsatt tilsig av innvandrere og flyktninger, som toppet seg sist helg.
Merkel sa det delte Sveriges statsminister, Stefan Löfven, som var på besøk Tyskland. De to landene har så langt mest imøtekommende innvandrere og flyktninger fra Syria.
Ved å kalle på EU-kommisjonens plan som «et viktig første skritt", la han til EU krever open-close system for å dele de som har rett til asyl.
I dag, onsdag, 8. september vil EU-kommisjonen etablere en plan for håndtering av innvandrere, blant annet fordeling av kvoter til ca 120 000 nykommere til medlemslandene.
Tyskland sa det kunne menampug flere innvandrere i fremtiden, men vil gjerne byrden deles.
Vice Chancellor Sigmar Gabriel uttrykte sitt land i stand til å romme minst 500.000 flyktninger per år i løpet av de kommende årene.
Kvoten problemet forventes å føre til forskjeller i EU.
Ungarn, Tsjekkia, Polen, Slovakia og Romania allerede uttrykt reservasjoner, selv om Polen senere sa kunne romme mer enn de har å tilby før, så mange som 2.000 deltakere,
Mens Spania sa at det vil motta beløpet fastsatt av EU-kommisjonen.

Tyskland bekrefter at landet er i stand til å romme minst 500.000 flyktninger per år i løpet av de kommende årene.
Påstanden ble gjort av visekansler Sigmar Gabriel.
"Jeg tror vi må være i stand til å imøtekomme en halv million (flyktninger per år) i løpet av de kommende årene. Jeg har ingen tvil om det. Det kan også være mer," sa han.
Men han understreker at andre land i Europa må ta ansvar.
Sigmar Gabriel sa Tyskland krever arbeidskraft når befolkningen der nede.
Tyskland evne opprettholde hundretusener av flyktninger er nå flommer Europa, spesielt fra land som krigsherjede Syria, også adressert av finansminister Wolfgang Schaueble.
Til medlemmene av det tyske parlamentet, sa han landets økonomi er sterk nok.
En observatør sier at viljen til Tyskland fikk flyktningene kunne ikke skilles fra krisesituasjoner som oppstår i Ungarn og solidaritet i det tyske samfunnet selv.
Tyskland og Frankrike ønsker å spre kvoteflyktninger og asylsøkere i medlemslandene i EU, men mange av dem mot forslaget.
Dersom forslaget ble avtalt, landene i EU truet bøter hvis de nekter flyktninger og innvandrere som nylig har kommet til Italia, Hellas og Ungarn.

Lederen for de tyske og franske ledere lagt frem et forslag til et nytt system for å fordele flyktningene blant medlemslandene i EU.
Frankrikes president Francois Hollande sa han og Tysklands forbundskansler Angela Merkel er blitt enige om en mekanisme for å spre flyktninger og innvandrere er nå flommer Europa.
Lagt, Frankrike var villig til å imøtekomme 24.000 mennesker.
"Vi vil ta det skrittet fordi jeg tror dette er prinsippet som binder Frankrike,» sa president Hollande, mandag (07/09).
"Vi vil gjøre det fordi dette er en plan som vi la fram sin egen, og som vi håper vil bli vedtatt av hele Europa," sa han.
Ifølge ham, basert på EU-kommisjonens plan, vil så mange som 120 000 flyktninger bli flyttet i medlemslandene i løpet av de neste to årene.
I mellomtiden, Tysklands forbundskansler Angela Merkel insistert sitt land vil ikke være i stand til å takle denne krisen alene, og ber andre land til å bli med flyktninger.
Så langt rundt 20.000 innvandrere og flyktninger er anslått å ha kommet i Tyskland sist helg, de fleste av landene rammet av krig som Syria og Afghanistan.
Men forslaget fra Frankrike og Tyskland motarbeidet av ungarske statsminister Viktor Orban som bekrefter kvoten ikke ville bli brukt basert på EU-systemet rådende nå.

Langs den syriske flyktningkrisen er i ferd med å gå inn europeiske land, oppstår spørsmålet hvorfor de ikke er ledende rike Gulf staten og den nærmere avstanden?
I løpet av de årene de krysset inn Libanon, Jordan og Tyrkia, men nesten ingenting til Gulf-landene.
Offisielt kan syriske innbyggere søke om turistvisum eller arbeidstillatelse for å gå inn i Gulf staten, men kostnadene er svært kostbart. Også det er en uskreven regel som begrenser syrerne å få visum.
Velstand og nærhet til Gulf stat med Syria nå har reist mange spørsmål om hvorvidt de har en større forpliktelse enn europeiske land mot syrerne som lider slit i den langvarige konflikten i landet.
"Hvorfor ikke la dem i? Grunn uhøflige mennesker!?" satiriske tegnefilm Gulf statlige myndigheter.
Twitter-brukere postet bilder for å illustrere elendighet av flyktninger Syria, med bilder av ofrene druknet, barn er brakt inn gjennom piggtrådgjerde eller familie som sover lett.
En Facebook-side kalt Den syriske samfunnet i Danmark delte en video som viser flyktninger tillatt i Østerrike gjennom Ungarn, skape en annen bruker spør: "Hvordan de løpe bort fra territoriet til våre brødre muslimer, som skal ha ansvaret, heller enn til de landene som de refererer til som «fiendtlig territorium '?"
Regjeringen Gulf-statene fortsatt endre sin posisjon til å hjelpe sine brødre var elendig.
En annen bruker sa: "Jeg sverger i Allahs navn Mighty araberne at de vantro."
Makkah publisert daglig tegneserier -disebarkan også gjennom sosiale medier viste en mann kledd i tradisjonelle Gulf-landene, se inn i en piggtråd inngjerdet døren og pekte på en annen dør flagget EU, og sa:
"Hvorfor ikke la dem i? Grunn uhøflig folk!?"
Selvfølgelig er dette satirisk tegneserie tøffe holdningen til regjeringene i Gulf-statene.
Men til tross for mange samtaler i sosiale medier, Golfstatene synes å være vanskelig å endre dette for å hjelpe syriske flyktninger.

Rapporter fra Syria sa militsen gruppe som kaller seg Den islamske stat eller ISIS lansert en frisk angrep rettet mot en viktig militærbase i Syria nordøst.
Base Deir ez-Zor, som ble et symbol på den syriske regjeringens militære tilstedeværelse i provinsen Deir ez-Zor, battered ISIS siden sent i fjor.
"Dette er en av de sterkeste angrepene ISIS," sa Rami Abdel Rahman fra det syriske menneskerettighetsovervåkingsgruppe.
Ifølge Rahman i denne hendelsen 36 militante og 18 soldater ble drept syriske regjeringen.
Før gripe militærbase, har ISIS blitt kontrollert nesten hele regionen i Deir ez-Zor, syriske provinser i dette oljerike.
Dersom hovedstaden i provinsen fullstendig overmannet ISIS, ble byen hovedstad i provinsen Raqa den andre etter å ha falt i hendene på ISIS.
På onsdag (09/09), en annen opprørsgruppe, ofte kalt Army of Conquest, gripe militær flyplass i Idlib-provinsen, nordvest i Syria, som har vært under beleiring i to år.
Det ble meldt om mer enn 50 soldater ble drept i et slag for denne flyplassen.
Idlib er nå fullt under kontroll av opprørsgrupper.

En Islam, Moskva - I tillegg til å sende humanitær hjelp til Syria, Russland også svinger sende militære rådgivere til landet. Dette kommer til uttrykk ved en talsmann for det russiske utenriksdepartementet, Maria Zakharova.

"Våre militære rådgivere sendt til Syria, sammen med noen av våre våpen vist seg å hjelpe den syriske regjeringen i kampen mot terrorisme," sa Zakaharova i en uttalelse, som sitert fra Sindonews.

Reuters lansert onsdag 9. september 2015 er dette første gang russerne bekreftet at de hadde sendt militære rådgivere til Syria. Spådd Russland vil fortsette å sende sine militære rådgivere til Syria i de neste ukene.

Tidligere ble det rapportert at tre russiske militære fly har landet i Syria i de siste timene. To gigantisk lastefly manifold, nemlig Antonov-124 og den tredje er den type passasjerfly ble opprinnelig velig frakte humanitær bistand til landet.

Uttalelsen uttrykte bekymring Zakharova seg som animere USA (US). Uncle Sam hadde faktisk uttrykt bekymringer knyttet til rapporter som sa Russland hadde vært å gi militær støtte til Syria.

Bistand rettet mot regjeringen Bashar al-Assar fryktes kan føre til konfrontasjon med styrker i internasjonale allianser.

Qatar Send 1.000 soldater Army Fighting i Jemen


QATAR har sendt ca 1000 soldater til Jemen-baserte Al Jazeera TV rapportert på mandag (07/09/2015). Og denne rapporten er den første qatarske engasjement i angrep mot sjiamuslimske Houthi gruppe.

Militære kilder sier at qatarske soldater var på vei til Jemen og gjør deg klar til å bli med koalisjonsstyrkene står overfor en Shia Houthi i hovedstaden Sanaa - selv om de fortalte Reuters tropper hadde ikke kommet inn i landet på den arabiske halvøya.

Involvering av de qatarske bakkestyrker kommer midt en eskalering av konflikten etter et rakettangrep drepte dusinvis av soldater Persiabukta, sitert av Reuters.

Al Jazeera i Qatar rapporten sa 1.000 soldater, støttet av 200 pansrede kjøretøyer og 30 Apache helikoptre har vært deployert til Jemen.

Utenriksdepartementet i Qatar i seg selv har ikke kommentere om rapporten fra

No comments:

Post a Comment