!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 8, 2015

Indonezia devenit din nou un membru al OPEC, ceea ce nu-l nevoie ?.

Plimbare nu a fost finalizat (367)

(Partea 367), Depok, West Java, Indonnesia, 8 septembrie de 2015, 03:42).

Indonezia devenit din nou un membru al OPEC, ceea ce nu-l nevoie ?.

În ceea ce privește producția Indonezia este nepotrivit pentru a fi un membru al OPEC, deoarece producția de petrol indoneziană de nu mai mult de 800.000 de barili pe zi, în timp ce consumul intern a ajuns la 1,5 milioane de barili pe zi.
Indonezia este, uneori, are o politică ciudat, ar trebui să scadă în prețurilor mondiale la petrol, care a ajuns acum la US $ 45 pe baril pentru a fi recunoscător, pentru că consumul intern este mult mai mult, dar fiecare prețul petrolului lume crește, guvernul ridica întotdeauna prețul de păcură (BBM) , dar atunci când prețurile petrolului continua să scadă guvern doar închide ochii, nu scădea prețul petrolului la Station de combustibil (benzinării) în țară, dar în cazul în care prețul de benzinării în jos, costurile de transport, de asemenea, merge în jos și acest lucru va deprima prețul de produse de bază, cum ar fi orez și preț altul, crescând astfel puterea de cumpărare a populației.
Nu de mult se poate face prin Indonezia în calitate de membru al OPEC, Indonezia din cauza nivelurilor de producție a nu mai mult de 800.000 de barili pe zi, în timp ce consumul intern dublare a numărului de producția totală (aproximativ 1,5 milioane de barili pe zi).
Care este dezavantajat de prețurile mondiale la petrol scăzute sunt 12 membri OPEC prezente în plus față de Rusia, iar companiile gigant din SUA care explorează și exploatare de petrol și gaze, cu costuri ridicate din Statele Unite continentale.
Exporturile rusești de petrol brut și a gazelor naturale este destul de mare un mare succes cu scăderea prețului petrolului, deoarece majoritatea din bugetul de stat depinde în mare măsură exporturile străine de petrol și gaze naturale.
Analiștii prevăd scăderea prețurilor mondiale la petrol astăzi din cauza inginerie Statele Unite și aliații săi din cadrul NATO (Marea Britanie și Norvegia), în scopul de a reduce lumea prețurilor petrolului continuă să dea lecții în Rusia după anexarea din Crimeea din Ucraina a primit peste embargoul economic din Statele Unite și NATO.
Recalcitrant în plus, Rusia este considerată (obraznic) în afară, după anexarea din Crimeea, de asemenea, sprijin atât arme politic și la mișcările separatiste pro-ruse în East Ucraina.
Pentru țările arabe membre ale OPEC sunt încă reduse costurile de producție poate doar pe US $ 3 pe baril, prețul petrolului sunt mai ieftine încă în favoarea lor.
În ceea ce privește Rusia, costul de producție de petrol dn gaze în Siberia a costurilor de producție mai mari de zăpadă, compania gigant Statele Unite ale Americii care operează în continent Statele Unite, offshore și în Alaska, precum și costurile sunt mari, dar din cauza consumului intern imens SUA , buget și SUA nu este dependentă de petrol și gaze, dar din taxe și alte exporturilor de materii prime (de produse militare, calculatoare, servicii IT și alte produse), apoi prețurile scăzute la petrol sunt în continuare mai profitabile Statele Unite ale Americii.


Începând din noiembrie 2015, Indonezia Oficial intrare din nou OPEC
KATADATA - Indonezia în cele din urmă a acceptat înapoi în țările exportatoare de petrol sau membre Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC). De fapt, în urmă cu șapte ani, Indonezia a fost exclus din organizația, deoarece a devenit importator de petrol.

Secretarul general al Ministerului Energiei și Resurselor Minerale (ESDM) Teguh Pamudji dezvăluit, a primit o scrisoare de notificare din partea Secretarului General al OPEC săptămâna trecută. "Indonezia este acceptat ca membru al OPEC, nu un observator", a declarat el Katadata, luni (7/9). Cu toate acestea, Indonezia va menjaqdi efectiv membrilor OPEC în noiembrie.

Indonezia va deveni al 13-lea membru al OPEC și singurul membru OPEC din Asia, în plus față de țările din regiune Orientul Mijlociu. Acum șapte ani, Indonezia sub președintele Susilo Bambang Yudhoyono a decis să iasă din producția de petrol OPEC din cauza unui deficit. În prezent, consumul de petrol al țării este de aproximativ 1,5 milioane de barili pe zi în timp ce producătoare de numai 800 de mii de barili pe zi.

De la mijlocul acestui an, guvernul indonezian a explora posibilitatea de a OPEC re-intrare. De fapt, în ultima 3-6Juni, ministrul Energiei și Resurselor Minerale Sudirman Said a participat la conferința de OPEC de la Viena, Austria. Potrivit Sudirman, dacă Indonezia este situat în comunitatea OPEC, Indonezia are acces la informațiile de petrol și gaze în mod regulat.

În plus, Indonezia, de asemenea, poate stabili relații de prietenie cu producătorii de petrol. Aceasta este cu siguranță o strategie guvernamentală pentru a face mai ușor pentru a obține aprovizionarea cu petrol din țările membre OPEC.

Cu toate acestea, Pri Agung Rakhmanto, observator de energie de la Universitatea Trisakti, a declarat că intrarea lui în OPEC Indonezia există nici o garanție că va fi mai ușor pentru a obține ulei. Totul depinde de diplomației fiecărei țări. "Numai un acces relativ mai deschis", a spus el.

În plus, guvernul trebuie să fie, de asemenea posibilitatea de a invita unii membri OPEC de a investi în Indonezia. Procedând astfel, calitatea de membru în OPEC cu adevărat benefică pentru Indonezia.

Pe de altă parte, interesul țărilor OPEC și Indonezia este acum diferit. Țările OPEC Pe fondul frânele producție care a cauzat prețurilor mondiale la petrol au scăzut la aproximativ US $ 40 pe baril. În timp ce Indonezia încă trebuie să crească producția de petrol, deoarece până în prezent țările importatoare de petrol.

Președintele Jokowi Suporta Indonezia Sign OPEC
"El nu a putut fi de acord, ar trebui să stea, trebuie să interacționeze cu piața (producători și exportatori de petrol)
KATADATA - ministru al Energiei și Resurselor Minerale (ESDM) Sudirman Said a susținut că a primit sprijin din partea președintelui Joko Widodo (Jokowi) pe planul Indonezia activ din nou în Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol sau Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol (OPEC).

Potrivit lui intenția a prezentat de două ori pentru a Președintelui Joko Widodo. Prima dată a exprimat intenția de atunci când se lucrează vizită la Papua Noua Guinee, împreună cu președintele. Nu Jokowi Președintele a declarat că susține cu fermitate Indonezia pentru a re-intra în OPEC.

Sudirman exprimat, de asemenea intenția de a solicita permisiunea de a participa la o conferință a avut loc în perioada 3-4 OPEC iunie 2015. La acea vreme, președintele a reiterat sprijinul său Jokowi.

"El nu a putut fi de acord, ar trebui să stea, trebuie să interacționeze cu piața. Mai mult decât atât, suntem unul dintre cele mai mari cumparatori, așa că este firesc dacă vom stabili o relație cu producătorii, exportatorii,", a declarat el la Ministerul Energiei, Jakarta, vineri (15/5).

Dorința guvernului de a re-intra în acest membrii OPEC au primit critici din partea unor cercuri. Fost membru al reforma guvernanței echipei Petrol și Gaze Indonezia Fahmi Radi consideră nepotrivit pentru a fi un membru al OPEC. De fapt, ea se teme Indonezia ar fi ridicol, dacă forțat să devină membri ai OPEC.

Potrivit lui, începând cu anul 2005 Indonezia a fost privită ca un importator net (importator net) de ulei. Deși încă exportate, dar importurile de petrol mai mari. Întrucât cerințele pentru a deveni un membru al OPEC este țara un exportator net (exportator net).

Șeful Programului și de control bugetar Divizia de Planificare control SKK Migas, care este, de asemenea OPEC Benny politica bugetară Analiza Lubiantara, a declarat Indonezia este foarte dificil să se alăture OPEC. Pentru a deveni o țară observator a fost cu condiția ca exportator net.

Motive pentru a obține ulei ușor nu a fost corect. Potrivit lui pentru a obține uleiul nu trebuie să fie OPEC. Potrivit lui ar putea fi obținut prin îmbunătățirea relațiilor bilaterale cu țările producătoare de petrol.

"Malaezia nu a devenit un membru al OPEC, dar poate ajunge cu ușurință datorită interacțiunii de ulei cu țările producătoare de petrol merg bine", a spus el.

Indonezia a fost o dată un membru al OPEC din 1961, dar apoi a decis să iasă din calitatea sa de membru în 2008. Această decizie deoarece Indonezia a devenit un importator net. Explorare și volumul producției este redus, astfel încât rezervele de petrol și gaze sunt în scădere. În timp ce nevoia de petrol și gaze în țară continuă să crească.

Pe baza datelor de la Agenția Executivă pentru Upstream Petrol și Gaze (BP Migas), producția de țiței Indonezia 1996-2006 a continuat să scadă în medie cu 10-12 la sută. Acest declin de producție a incetinit la 2-3 la sută în perioada 2006-2011.

Problema este scăderea producției este invers proporțională cu rata de consumul de petrol în țară a crescut cu o medie de 5,8 la sută. Acest lucru face Indonezia trebuie să importe ulei pentru a satisface nevoile naționale.

Ministrul petrolului kuwait Ali Al-Omair marți spus el a fost "foarte încrezător" că membrii OPEC înțelegerii Golfului susține menținerea plafonului de producție neschimbată la întâlniri importante în această săptămână. Într-o declarație a lui oficial al Kuna agenția de știri la sosirea sa la Viena, Omair a declarat că opțiunea OPEC este de a "menține sau crește plafonul de producție," pemotongan.Organisasi suprascrie Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC), care constă din 12 de țări vor organiza o reuniune de vineri pentru a decide nivelul de producție pentru a doua jumătate a anului 2015, pe fondul așteptărilor că nivelurile de producție va spus dipertahankan.Omair miniștri din membrii OPEC Gulf afară Kuweit inclusiv producator grea Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și Qatar va purta discuții de coordonare înainte pertemuan.Bersama împreună, cele patru țări Gulf produce aproximativ 17 milioane de barili pe zi (BPD), sau 55 la sută din producția OPEC este în prezent de 31 milioane de barili pe zi. Arabia Saudită singur produce 10,3 milioane de barili pe zi. "Scena globală ne cere să nu ia decizii care pot avea un impact negativ asupra pieței, precum și opțiunile disponibile pentru OPEC este de a menține sau crește plafonul de producție", a declarat Arabia ulei dia.Menteri Ali al -Naimi a declarat marți că OPEC nu se taie strategia de producție pentru a asigura cota de piață a fost bekerja.Ketika întrebat dacă această strategie a avut succes, Naimi a spus reporterilor: "Raspunsul este da ... Cererea este în creștere. Aprovizionare este încetinirea. Aceasta este un fapt. Piața se stabilizează. "Mai mulți alți membri, în special Venezuela și Iran, a solicitat pentru producerea reușește să sprijine ulei harga.Harga au pierdut aproape jumătate din valoarea lor din iunie 2014, atunci când Brent tranzacționat în jurul valorii de 115 de dolari pe baril și țiței în New York aproape 108 de dolari pe barel.Omair asocia o creștere relativă a prețului petrolului la OPEC a fortat o parte din producție cu costuri ridicate stagnat, în special în Statele Unite și Canada, precum și la o creștere a creșterii economice globale.
Prețurilor mondiale la petrol continuă să scadă. Pentru această zi, prețul petrolului mondial este încă la domiciliu, în intervalul de 50 $ pe baril.

US Energy Information Administration a lansat cea mai mare țară producătoare de zece petrol din lume în 2014. Aceste țări au reușit în producerea de milioane de barili de petrol pe zi. Raportarea la CNN Money, miercuri (02/04/2015) Lista de mai jos.

Statele Unite ale Americii (SUA)

Superputere clasat pe primul loc ca cea mai mare țară producătoare de petrol din lume, cu 12,4 milioane de barili pe zi. Producția de petrol din SUA a crescut în mod semnificativ în fiecare an mereu.

Arabia Saudită

Țările care au devenit reședință de petrol rege ocupă al doilea în lista de cea mai mare țară producătoare de petrol din lume. Arabia Saudită a reușit să înregistreze producția de petrol de 11,6 milioane de barili pe zi.

Rusia

Țara a reușit să producă cât mai mult de 10,6 milioane de barili de petrol pe zi. Nu numai ca un producător de petrol, țara este, de asemenea, cunoscut statului cunoscut anterior ca al doilea mare producător de gaze naturale din lume.

China

China este pe pozitia a patra ca cea mai mare țară producătoare de petrol din lume. Țară bambus Cortina este capabil să producă 4,4 milioane de barili de petrol pe zi.

Canada

În primele cinci sunt canadian. Industria petroliera este de temelie a sectorului primar din Canada. Țara produce 4,3 milioane de barili de petrol pe zi.

Iran

Țări din Orientul Mijlociu, cum ar fi Iranul este o țară care este de multe ori în conflict cu alte țări, din cauza averii sale ulei. A fost în poziția a șasea, producția de petrol a Iranului de 3,4 milioane de barili pe zi.

Irak

Același lucru cu Iranul, țările din Orientul Mijlociu, cum ar fi Iran, de asemenea, cunoscut ca cel mai mare producator de petrol din lume. A fost al șaptelea, producția de petrol irakian a ajuns la 3,3 milioane de barili pe zi.

Emiratele Arabe Unite

UEAberibukota în Abu Dhabi este cel mai mare oras de Dubai. EAU este unul dintre cele mai mari producătoare de petrol țării în lume, cu o producție de 3,2 milioane de barili pe zi. Emiratele Arabe Unite este pe locul opt în această listă.

Mexic

Mexicul este o țară situată în America de Nord. Deși inclusă ca unul din cea mai mare țară producătoare de petrol din lume, producția de petrol Mexic continuat să scadă în ultimii ani. 2,014 remarcat producția de petrol Mexic a scăzut la 2,8 milioane de barili pe zi.

Kuweit

În ultima poziție este Kuweit. Producția de petrol a țării este de așteptat să ajungă la 2,8 milioane de barili pe zi.

No comments:

Post a Comment