!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 8, 2015

Indonézia után ismét tagja az OPEC, mit kell ?.

Az út nem volt kész (367)

(Part 367), Depok, Nyugat-Jáva, Indonnesia, szeptember 8, 2015, 03:42).

Indonézia után ismét tagja az OPEC, mit kell ?.

A termelés Indonézia helytelen, hogy tagja az OPEC, mert az indonéz olajtermelés nem több, mint 800.000 hordó naponta, míg a belföldi fogyasztás elérte a 1,5 millió hordó naponta.
Indonézia néha van egy furcsa politikai, vissza kell utasítani a kőolaj világpiaci ára, amely mára elérte a US $ 45 és hordónként, hogy hálás, mert a hazai fogyasztás sokkal több, de minden kőolaj világpiaci árának emelkedése, a kormány mindig emeli az árat a fűtőolaj (BBM) , de amikor az olaj ára tovább csökken a kormányzat csak csukd be a szemed, ne engedje az olaj ára a Station Fuel (benzinkutak) az országban, de ha a gáz ára állomások le, a szállítási költségek is megy le, és ez lefelé nyomja az árat az alapvető árucikkek, mint például a rizs és ár Egy másik, ezzel növelve az emberek vásárlóereje.
Nem sokat lehet tenni Indonézia tagjaként OPEC, Indonézia, mert a termelés szintje nem több, mint 800.000 hordó naponta, míg a belföldi fogyasztás megkettőződött az évben a teljes termelés (mintegy 1,5 millió hordó naponta).
Amely hátrányos helyzetbe alacsony világpiaci olajárak 12 OPEC tagjai mellett jelen lévő orosz és az amerikai óriás cégek felkutatására és kiaknázására olaj és a gáz a magas költségek a kontinentális Egyesült Államokban.
Orosz export kőolaj és a földgáz elég nagy nagy siker az olajárak csökkenése, mivel a legtöbb állami költségvetés nagymértékben a külföldi kivitel az olaj és a földgáz.
Az elemzők azt jósolják, a csökkenés a világpiaci olajárak ma miatt a mérnöki Egyesült Államok és szövetségesei a NATO-ban (Egyesült Királyság és Norvégia) annak érdekében, hogy alacsonyabb világpiaci olajárak továbbra is órákat adnak, hogy Oroszország után az annexió a Krím-félszigeten Ukrajna túljutott a gazdasági embargó az Egyesült Államok és a NATO.
Sőt, Oroszország tartják ellenszegülő (rossz) eltekintve után csatolva a Krím-félszigeten is támogatja mind politikai, mind fegyvereket az oroszbarát szeparatista mozgalmak Kelet-Ukrajnában.
Az arab országok tagjai az OPEC továbbra is alacsony termelési költségek csak egy US $ 3 hordónkénti olajárak olcsóbbak is a javukra.
Ami Oroszországot, a termelési költségek az olaj DN a gáz Szibériában havas költségek magasabb termelési, az óriás cég Egyesült Államokban működő kontinens Egyesült Államok, offshore és Alaszkában, valamint a költségek magasak, hanem azért, mert a hazai fogyasztás a hatalmas amerikai , költségvetés és az Egyesült Államok nem függ az olaj és a gáz, hanem az adók és egyéb nyersanyagok exportja (a katonai termékek, számítógépek, informatikai szolgáltatások és egyéb termékek), akkor az alacsony olajárak továbbra is jövedelmező USA-ban.


Mivel a november 2015 Indonézia hivatalos nevezési OPEC ismét
KATADATA - Indonézia végül elfogadta vissza tagországok exportáló olaj vagy a szervezet a Kőolaj-exportáló Országok (OPEC). Tény, hogy hét évvel ezelőtt, Indonéziában nem zárja ki a szervezetet, mert ez lett az olaj importőre.

Főtitkára az Energiaügyi Minisztérium és ásványi erőforrások (ESDM) Teguh Pamudji kiderült, hogy megkapta az értesítést levélben a főtitkár az OPEC a múlt héten. "Indonézia elfogadott tagjaként OPEC, nem megfigyelőként," mondta Katadata, hétfő (7/9). Azonban Indonézia hatékonyan menjaqdi OPEC tagjai novemberben.

Indonézia lesz a 13. tagja az OPEC és az egyetlen OPEC tag Ázsiából mellett ország a Közel-Keleten. Hét évvel ezelőtt, Indonézia alatt Susilo Bambang Yudhoyono elnök úgy döntött, hogy szálljon ki az OPEC olajtermelés miatt a hiány. Jelenleg az ország olaj fogyasztás mintegy 1,5 millió hordó naponta, miközben csak 800 ezer hordó naponta.

Mivel a közép idén, az indonéz kormányt, hogy vizsgálja meg annak lehetőségét, hogy az OPEC ismételt belépési. Tény, hogy az elmúlt 3-6Juni, energiaügyi miniszter és ásványi erőforrások Sudirman Said részt vett a konferencián OPEC Bécsben, Ausztriában. Szerint Sudirman, ha Indonéziában található a közösség az OPEC, Indonézia hozzáfér olaj- és gázipari információk rendszeresen.

Ezen kívül, Indonéziában is létre baráti kapcsolatokat olajtermelő. Ez minden bizonnyal egy kormányzati stratégia, hogy ez könnyebb eljutni olajkészletek az OPEC tagországok.

Azonban Pri Agung Rakhmanto, energia megfigyelője Trisakti Egyetem, azt mondta, hogy Indonézia lépését OPEC nincs garancia könnyebb lesz, hogy az olaj. Minden attól függ, a diplomácia minden országban. "Csak egy viszonylag nyílt hozzáférésű," mondta.

Ezen kívül a kormány is meg kell tudni, hogy meghív néhány OPEC tagjai befektetni Indonézia. Ezzel tagság OPEC nagyon hasznos Indonéziában.

Másrészt, a kamat az OPEC országok és Indonéziában most más. OPEC-országok közepette a fékek termelés, ami miatt a világpiaci olajárak csökkentek mintegy 40 US $ hordónként. Míg Indonéziában még mindig szüksége van az olajkitermelés fokozása érdekében, mert eddig az olaj importáló országok.

Elnök Jokowi támogatja Indonézia Bejelentkezés OPEC
"Ő nem tudott megegyezni, mi kell lógni, van, hogy befolyásolja a piac (termelők és exportőrök olaj)
KATADATA - Energiaügyi miniszter és ásványi erőforrások (ESDM) Sudirman Said azt állította, hogy támogatásban részesültek elnök Joko Widodo (Jokowi) Indonézia terve ismét aktív a szervezet a Kőolaj-exportáló Országok, vagy a szervezet a Kőolaj-exportáló Országok (OPEC).

Elmondása szerint a szándék már kétszer benyújtani az elnök Joko Widodo. Az első alkalommal, amikor kifejezte szándékát, ha dolgozik látogatása Pápua Új-Guinea elnökével együtt. Van Jokowi elnök azt mondta, határozottan támogatja Indonézia, hogy újra be OPEC.

Sudirman is kifejezte azon szándékát, engedélyt kér, hogy részt vegyen egy OPEC konferencia június 3-4-én 2015. Abban az időben, az elnök megismételte, hogy támogatja Jokowi.

"Ő nem tudott megegyezni, mi kell lógni, van, hogy befolyásolja a piac. Sőt, mi vagyunk az egyik legnagyobb vásárlók, így természetes, ha mi egy olyan kapcsolat a termelők, az exportőrök," mondta az Energiaügyi Minisztérium, Jakarta, péntek (15/5).

A kormány azon szándékát, hogy újra be ebbe az OPEC tagjai kaptak kritikát bizonyos körökben. Korábbi kormányzás reformja Csapat Olaj- és Gázipari Indonézia Fahmi Radi tartja alkalmatlan, hogy tagja az OPEC. Tény, hogy aggódik amiatt, Indonézia lenne nevetséges, ha kénytelen tagjaivá válnak az OPEC.

Elmondása szerint 2005 óta Indonézia már tekinteni, mint nettó importőr (nettó importőr) olaj. Bár még mindig exportált, de nagyobb olaj import. Mivel a követelményeknek, hogy tagja az OPEC az ország nettó exportőr (nettó exportőr).

Vezetője a program és költségvetés-ellenőrzési osztály ellenőrzés tervezése SKK Migas aki szintén OPEC Benny Fiscal Policy Analysis Lubiantara, mondta Indonéziában nagyon nehéz csatlakozni OPEC. Ahhoz, hogy egy megfigyelő ország azzal a feltétellel, hogy a nettó exportőr.

Okai egyre könnyebb olaj nem volt helyes. Elmondása szerint, hogy az olaj nem kell OPEC. Elmondása szerint ez lehetne elérni a kétoldalú kapcsolatok javításához az olajtermelő országok.

"Malajziában nem vált tagja az OPEC, de könnyen eléri közötti kölcsönhatás miatt az olaj az olajtermelő országok jól mennek," mondta.

Indonézia egykor tagja az OPEC 1961 óta, de aztán úgy döntött, hogy ki a tagságát a 2008. Ez a döntés miatt Indonéziában vált nettó importőr. Kutatás-termelés volumene csökken, így az olaj és a gáz tartalékok csökkennek. Míg a szükséges olaj és gáz az országban továbbra is emelkedik.

Adatai alapján a Végrehajtó Ügynökség Upstream Olaj- és Gázipari (BP Migas), Indonézia kőolajtermelés 1996-2006 tovább csökkent, átlagosan 10-12 százalékkal. Ez a termelés csökkenése lassult 2-3 százalék közötti időszakban 2006-2011.

A probléma az, hogy a termelés csökkenése fordítottan arányos az olaj fogyasztás az országban nőtt átlagosan 5,8 százalék volt. Ez teszi Indonézia importálni olajat kell felelnie a nemzeti igényeket.

Kuvait Olaj miniszter Ali al-Omair kedden azt mondta, hogy "nagyon bízik", hogy az OPEC tagjai az Öböl-kartell támogatja fenntartja a termelési határérték változatlanul fontos találkozók ezen a héten. A nyilatkozatot a hivatalos hírügynökség KUNA az ő érkezése Bécsben, Omair azt mondta, hogy az OPEC lehetőség az, hogy "fenntartja vagy növeli a termelési határértéket," pemotongan.Organisasi felülírja a Kőolaj-exportáló Országok (OPEC), amely 12 országban tart ülést pénteken dönt a termelés szintje a második felében a 2015-várakozások közepette, hogy a termelés szintje lesz dipertahankan.Omair szerint a miniszterek az Öböl OPEC tagjai mellett Kuvait köztük nehézsúlyú termelő Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek és Katar tart egyeztetések előtt pertemuan.Bersama össze, a négy ország Gulf termel mintegy 17 millió hordó naponta (BPD), illetve 55 százaléka OPEC termelés jelenleg 31 millió hordó naponta. Szaúd-Arábia egyedül termel 10,3 millió hordó naponta. "A globális színtéren megköveteli tőlünk, ne hozzon olyan döntéseket, amelyek negatív hatással a piacra, és a rendelkezésre álló lehetőségek OPEC fenntartására vagy növelni a termelést mennyezet," mondta szaúdi olaj dia.Menteri Ali al -Naimi mondta kedden, hogy az OPEC nem csökkentette a termelési stratégia, hogy biztosítsa a piaci részesedés bekerja.Ketika kérdezte, hogy ez a stratégia sikeres volt, Naimi azt mondta újságíróknak: "A válasz igen ... A kereslet egyre nő. Ellátási lassul. Ez tény. A piac stabilizálása. "Számos más tagjai, különösen Venezuela és Irán felszólította a termelés csökkentésére, hogy támogassa az olaj harga.Harga elvesztette közel fele értékük, mivel 2014. június amikor Brent forgalmazott mintegy 115 dollárt hordónként, és a kőolaj New Yorkban közel 108 dollárt barel.Omair társítani viszonylagos növekedése az olaj ára az OPEC kényszerítette néhány magas költségű termelés leállt, különösen az Egyesült Államokban és Kanadában, valamint a megnövekedett globális gazdasági növekedés.
Kőolaj világpiaci ára tovább csökken. A mai napig a világ kőolaj ára még mindig otthon a tartományban 50 $ hordónként.

US Energy Information Administration kiadta a tíz legnagyobb olajtermelő ország a világon, 2014-ben ezek az országok sikerült előállítania millió hordó olaj naponta. Jelentkezem CNN Money, szerda (2015/02/04) Az alábbi listából.

Egyesült Államok (USA)

Szuperhatalom első helyen, mint a legnagyobb olajtermelő ország a világon 12,4 millió hordó naponta. Amerikai olajtermelés mindig jelentősen nőtt évente.

Szaúd-Arábia

Országok vált olaj király tartózkodási helyet foglal el a második a listán a legnagyobb olajtermelő ország a világon. Szaúd-Arábia sikerült rögzíteni olajtermelés 11,6 millió hordó naponta.

Oroszország

Az ország sikerült előállítani, mint 10,6 millió hordó olaj naponta. Nem csak olajtermelővé, az ország is ismert, hogy az állam korábbi nevén a második legnagyobb földgáztermelő a világon.

Kína

Kína a negyedik helyre, mint a legnagyobb olajtermelő ország a világon. Bambusz függöny ország képes előállítani 4.400.000 hordó olaj naponta.

Kanada

Az első öt kanadai. Az olajipar a támasza a primer szektor Kanada. Az ország gyárt 4,3 millió hordó olaj naponta.

Irán

Ország a Közel-Keleten, mint Irán olyan ország, amely gyakran ellentétes más országokban, mert az olaj vagyon. Volt a hatodik pozícióban, Irán olajtermelés 3,4 millió hordó naponta.

Irak

Ugyanez a helyzet Iránban, ország a Közel-Keleten, mint Irán, más néven a legnagyobb olaj-gyártó a világon. Volt a hetedik, az iraki olajtermelés elérte a 3,3 millió hordó naponta.

Egyesült Arab Emírségek

UEAberibukota Abu Dhabi a legnagyobb város a Dubai. Egyesült Arab Emírségek egyik legnagyobb olajtermelő ország a világon, amelyek termelése 3,2 millió hordó naponta. UAE a nyolcadik helyen a listán.

Mexikó

Mexikó egy olyan ország található Észak-Amerikában. Bár szerepel, mint az egyik legnagyobb olajtermelő ország a világon, Mexikó olajtermelés tovább csökkent az elmúlt években. 2014 megjegyezte, mexikói olajtermelés csökkent 2,8 millió hordó naponta.

Kuvait

Az utolsó pozícióban van Kuvaitban. Az ország olajtermelése várhatóan eléri a 2,8 millió hordó naponta.

No comments:

Post a Comment