!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 8, 2015

Ινδονησία γίνει και πάλι μέλος του ΟΠΕΚ, τι χρειάζεστε ?.

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (367)

(Μέρος τριακόσια εξήντα επτά), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia 8 Σεπτεμβρίου, 2015, 15:42).

Ινδονησία γίνει και πάλι μέλος του ΟΠΕΚ, τι χρειάζεστε ?.

Όσον αφορά την παραγωγή Ινδονησία είναι ακατάλληλο να γίνει μέλος του ΟΠΕΚ, γιατί η ινδονησιακή παραγωγή πετρελαίου δεν υπερβαίνει τα 800.000 βαρέλια την ημέρα, ενώ η εγχώρια κατανάλωση ανήλθε σε 1,5 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.
Η Ινδονησία είναι μερικές φορές έχει μια περίεργη πολιτική, θα πρέπει πτώση των διεθνών τιμών του πετρελαίου το οποίο μας έχει φτάσει τώρα $ 45 ανά βαρέλι για να είναι ευγνώμονες, επειδή η εγχώρια κατανάλωση είναι πολύ περισσότερα, αλλά το καθένα τιμές της παγκόσμιας πετρελαίου αυξάνονται, η κυβέρνηση να αυξήσει πάντα την τιμή του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (BBM) , αλλά όταν οι τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν να μειώνονται κυβέρνηση απλά κλείστε τα μάτια σας, δεν μειώνουν την τιμή του πετρελαίου στο σταθμό καυσίμων (πρατήρια) στη χώρα, αλλά αν η τιμή των σταθμών φυσικού αερίου κάτω, τα έξοδα μεταφοράς και πηγαίνετε προς τα κάτω και αυτό θα ελαττώσει την τιμή των βασικών αγαθών, όπως το ρύζι και την τιμή άλλο, αυξάνοντας έτσι την αγοραστική δύναμη των πολιτών.
Δεν μπορούν να γίνουν πολλά από την Ινδονησία ως μέλος του ΟΠΕΚ, την Ινδονησία, διότι τα επίπεδα παραγωγής του όχι περισσότερο από 800.000 βαρέλια την ημέρα, ενώ η εγχώρια κατανάλωση διπλασιασμό του αριθμού της συνολικής παραγωγής (περίπου 1,5 εκατομμύρια βαρέλια ανά ημέρα).
Η οποία βρίσκεται σε μειονεκτική θέση από τις χαμηλές παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου είναι 12 παρόντες, εκτός από τη Ρωσία ΟΠΕΚ μέλη, καθώς και οι εταιρείες των ΗΠΑ γίγαντας που την εξερεύνηση και εκμετάλλευση πετρελαίου και φυσικού αερίου με υψηλό κόστος στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες.
Ρωσικές εξαγωγές αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι πολύ μεγάλη μια μεγάλη επιτυχία με την πτώση των τιμών του πετρελαίου, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του κρατικού προϋπολογισμού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό ξένες εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Οι αναλυτές προβλέπουν την πτώση των διεθνών τιμών του πετρελαίου σήμερα, λόγω μηχανικής Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί της στο ΝΑΤΟ (Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νορβηγία), προκειμένου να μειωθούν οι παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν να δίνουν μαθήματα στη Ρωσία μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ουκρανία πήρε πάνω από το οικονομικό εμπάργκο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ.
Επιπλέον, η Ρωσία θεωρείται απείθαρχα (κακό) χώρια μετά την προσάρτηση της Κριμαίας υποστηρίζουν επίσης τόσο πολιτικά όσο και τα όπλα για τα φιλο-ρωσικές κινήσεις αυτονομιστική στην Ανατολική Ουκρανία.
Για αραβικές χώρες μέλη του ΟΠΕΚ είναι ακόμη χαμηλό κόστος παραγωγής μπορεί μόνο ανά US $ 3 ανά βαρέλι, οι τιμές του πετρελαίου είναι φθηνότερο ακόμα υπέρ τους.
Όσον αφορά τη Ρωσία, το κόστος παραγωγής του πετρελαίου dn αερίου τους στη Σιβηρία χιονισμένο υψηλότερο κόστος παραγωγής, η γιγαντιαία επιχείρηση των Ηνωμένων Πολιτειών που λειτουργούν στην ηπειρωτική χώρα Ηνωμένες Πολιτείες, υπεράκτιες και στην Αλάσκα, καθώς το κόστος είναι υψηλό, αλλά λόγω της εγχώριας κατανάλωσης το τεράστιο ΗΠΑ , του προϋπολογισμού και οι ΗΠΑ δεν εξαρτάται από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, αλλά από φόρους και άλλες εξαγωγές αγαθών (των στρατιωτικών προϊόντων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, υπηρεσίες πληροφορικής και άλλων προϊόντων), στη συνέχεια, οι χαμηλές τιμές του πετρελαίου είναι ακόμη πιο προσοδοφόρα ΗΠΑ.


Από το Νοέμβριο του 2015, η Ινδονησία Επίσημη Έναρξη του ΟΠΕΚ Πάλι
KATADATA - Ινδονησία τελικά δεκτές πίσω στη χώρες εξαγωγής πετρελαίου ή του Οργανισμού Πετρελαιοπαραγωγών Κρατών (ΟΠΕΚ). Στην πραγματικότητα, πριν από επτά χρόνια, η Ινδονησία έχει αποκλειστεί από την οργάνωση επειδή έχει γίνει εισαγωγέας πετρελαίου.

Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων (ESDM) Teguh Pamudji αποκάλυψε, ότι έχει λάβει επιστολή κοινοποίησης από το Γενικό Γραμματέα του ΟΠΕΚ την περασμένη εβδομάδα. «Η Ινδονησία είναι αποδεκτή ως μέλος του ΟΠΕΚ, όχι ένας παρατηρητής», είπε Katadata, τη Δευτέρα (7/9). Ωστόσο, η Ινδονησία θα menjaqdi αποτελεσματικά μέλη του ΟΠΕΚ τον Νοέμβριο.

Η Ινδονησία θα γίνει το 13ο μέλος του ΟΠΕΚ και το μόνο μέλος του ΟΠΕΚ από την Ασία, εκτός από τις χώρες της περιοχής της Μέσης Ανατολής. Πριν από επτά χρόνια, η Ινδονησία υπό τον Πρόεδρο Susilo Bambang Yudhoyono αποφάσισε να βγει από τον ΟΠΕΚ την παραγωγή πετρελαίου οφείλεται σε έλλειμμα. Επί του παρόντος, η κατανάλωση πετρελαίου της χώρας είναι περίπου 1,5 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, ενώ παράγει μόνο 800 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα.

Από τα μέσα του τρέχοντος έτους, η κυβέρνηση της Ινδονησίας να διερευνήσει τη δυνατότητα του ΟΠΕΚ επανεισόδου. Στην πραγματικότητα, στην τελευταία 3-6Juni, Υπουργός Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων Sudirman Σαΐντ παρακολούθησαν το συνέδριο του ΟΠΕΚ στη Βιέννη, Αυστρία. Σύμφωνα με Sudirman, εάν η Ινδονησία βρίσκεται στην κοινότητα του ΟΠΕΚ, η Ινδονησία έχει πρόσβαση σε πληροφορίες πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε τακτική βάση.

Επιπλέον, η Ινδονησία, επίσης, μπορεί να δημιουργήσει φιλικές σχέσεις με τους παραγωγούς πετρελαίου. Αυτό είναι σίγουρα μια στρατηγική της κυβέρνησης για να καταστεί ευκολότερη για να πάρει προμήθειες πετρελαίου από τις χώρες μέλη του ΟΠΕΚ.

Ωστόσο, Pri Agung Rakhmanto, η ενέργεια του παρατηρητή από το Πανεπιστήμιο Trisakti, είπε ότι η είσοδος της Ινδονησίας στην ΟΠΕΚ δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα είναι ευκολότερο να πάρει το πετρέλαιο. Όλα εξαρτώνται από τη διπλωματία σε κάθε χώρα. "Μόνο ένα σχετικά πιο ανοιχτή πρόσβαση», είπε.

Επιπλέον, η κυβέρνηση θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να προσκαλέσει ορισμένους μέλη του ΟΠΕΚ να επενδύσουν στην Ινδονησία. Με αυτόν τον τρόπο, η συμμετοχή στην ΟΠΕΚ πραγματικά επωφελής για την Ινδονησία.

Από την άλλη πλευρά, το ενδιαφέρον των χωρών του ΟΠΕΚ και της Ινδονησίας είναι πλέον διαφορετική. Χώρες του ΟΠΕΚ ανάμεσα στα φρένα επί της παραγωγής που προκάλεσε παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν σε περίπου US $ 40 ανά βαρέλι. Ενώ η Ινδονησία πρέπει ακόμη να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου, διότι μέχρι τώρα το πετρέλαιο στις χώρες εισαγωγής.

Πρόεδρος Jokowi Υποστηρίζει Ινδονησία Συνδεθείτε ΟΠΕΚ
"Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω, θα πρέπει να κρεμάσει έξω, πρέπει να αλληλεπιδράσουν με την αγορά (οι παραγωγοί και εξαγωγείς πετρελαίου)
KATADATA - Ο υπουργός Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων (ESDM) Sudirman Σαΐντ υποστήριξε ότι έχει λάβει στήριξη από τον Πρόεδρο Joko Widodo (Jokowi) σχετικά με το σχέδιο της Ινδονησίας ενεργή και πάλι στον Οργανισμό Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών ή του Οργανισμού Πετρελαιοπαραγωγών Κρατών (ΟΠΕΚ).

Σύμφωνα με τον ίδιο η πρόθεσή του ήταν δύο φορές υπέβαλε στον Πρόεδρο Joko Widodo. Την πρώτη φορά εξέφρασε την πρόθεση, όταν εργάζονται επίσκεψη στην Παπούα Νέα Γουινέα, μαζί με τον Πρόεδρο. Υπάρχουν Jokowi Πρόεδρος δήλωσε ότι υποστηρίζει σθεναρά την Ινδονησία να εισέλθει εκ νέου στο πλαίσιο του ΟΠΕΚ.

Sudirman εξέφρασε επίσης την πρόθεσή του να ζητήσει άδεια για να παραστεί σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε ΟΠΕΚ στις 3-4 Ιουνίου 2015. Εκείνη την εποχή, ο Πρόεδρος επανέλαβε την υποστήριξή του Jokowi.

"Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω, θα πρέπει να κρεμάσει έξω, πρέπει να αλληλεπιδράσουν με την αγορά. Επιπλέον, είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές, έτσι είναι φυσικό, αν έχουμε δημιουργήσει μια σχέση με τους παραγωγούς, εξαγωγείς," είπε στο Υπουργείο Ενέργειας, Τζακάρτα, την Παρασκευή (15/5).

Η επιθυμία της κυβέρνησης να εισέλθει εκ νέου σε αυτό μέλη του ΟΠΕΚ είχαν λάβει κριτική από ορισμένους κύκλους. Πρώην μέλος της ομάδας τη μεταρρύθμιση της διακυβέρνησης Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Ινδονησία Fahmi Radi θεωρεί ακατάλληλο να γίνει μέλος του ΟΠΕΚ. Στην πραγματικότητα, αυτή ανησυχεί την Ινδονησία θα ήταν για γέλια, αν αναγκαστούν να γίνουν μέλη του ΟΠΕΚ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από το 2005 η Ινδονησία έχει θεωρηθεί ως ένα καθαρό εισαγωγέα (καθαρό εισαγωγέα) του πετρελαίου. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να εξάγεται, αλλά οι μεγαλύτερες εισαγωγές πετρελαίου. Ότι οι προϋποθέσεις για να γίνει μέλος του ΟΠΕΚ είναι η χώρα καθαρός εξαγωγέας (καθαρός εξαγωγέας).

Επικεφαλής του Προγράμματος και έλεγχος του προϋπολογισμού Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας Ελέγχου SKK Migas ο οποίος είναι και ο ΟΠΕΚ Benny Δημοσιονομική Πολιτική Ανάλυση Lubiantara, δήλωσε η Ινδονησία είναι πολύ δύσκολο να ενταχθούν ΟΠΕΚ. Για να γίνει μια χώρα παρατηρητής ήταν υπό την προϋπόθεση ότι ο καθαρός εξαγωγέας.

Λόγοι για να πάρει πιο εύκολο το πετρέλαιο δεν ήταν σωστό. Σύμφωνα με τον ίδιο για να πάρει το πετρέλαιο δεν πρέπει να είναι ΟΠΕΚ. Σύμφωνα με τον ίδιο θα μπορούσε να επιτευχθεί με τη βελτίωση των διμερών σχέσεων με τις χώρες παραγωγής πετρελαίου.

"Μαλαισία δεν έχει γίνει μέλος του ΟΠΕΚ, αλλά μπορεί να πάρει εύκολα λόγω της αλληλεπίδρασης του ελαίου με τα πετρελαιοπαραγωγούς χώρες πάνε καλά», είπε.

Ινδονησία ήταν κάποτε μέλος του ΟΠΕΚ από το 1961, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να βγει από την ιδιότητα του μέλους της το 2008. Η εν λόγω απόφαση, διότι η Ινδονησία έχει μετατραπεί σε καθαρό εισαγωγέα. Εξερεύνηση και τον όγκο παραγωγής μειώνεται, έτσι ώστε τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου μειώνονται. Ενώ η ανάγκη για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στη χώρα συνεχίζουν να αυξάνονται.

Με βάση τα δεδομένα από τον Εκτελεστικό Οργανισμό για την ανάντη πετρελαίου και φυσικού αερίου (BP Migas), παραγωγή αργού πετρελαίου της Ινδονησίας 1996 - 2006 συνέχισε να μειώνεται κατά μέσο όρο κατά 10-12 τοις εκατό. Αυτή η μείωση της παραγωγής επιβραδύνθηκε στο 2-3 τοις εκατό κατά την περίοδο 2006 - 2011.

Το πρόβλημα είναι η μείωση της παραγωγής είναι αντιστρόφως ανάλογη με το ποσοστό της κατανάλωσης πετρελαίου στη χώρα αυξήθηκε κατά μέσο όρο 5,8 τοις εκατό. Το γεγονός αυτό καθιστά την Ινδονησία πρέπει να εισάγει πετρέλαιο για την κάλυψη των εθνικών αναγκών.

Κουβέιτ υπουργός Πετρελαίου Αλι αλ-Omair την Τρίτη είπε ότι ήταν «πολύ σίγουροι» ότι τα μέλη του ΟΠΕΚ του καρτέλ του Κόλπου υποστηρίζει τη διατήρηση ανώτατο όριο παραγωγής του αμετάβλητα στο σημαντικές συναντήσεις αυτή την εβδομάδα. Σε δήλωσή του στην επίσημη KUNA πρακτορείο ειδήσεων κατά την άφιξή του στη Βιέννη, Omair είπε ότι η επιλογή του ΟΠΕΚ είναι να "διατηρήσει ή να αυξήσει το ανώτατο όριο παραγωγής," pemotongan.Organisasi παρακάμψετε τις χώρες εξαγωγής Πετρελαίου (OPEC), η οποία αποτελείται από 12 χώρες θα συνεδριάσει την Παρασκευή για να αποφασίσει το επίπεδο της παραγωγής για το δεύτερο εξάμηνο του 2015, εν μέσω προσδοκιών ότι τα επίπεδα παραγωγής θα αναφέρουν dipertahankan.Omair υπουργούς από τα μέλη του Κόλπου του ΟΠΕΚ, εκτός από το Κουβέιτ συμπεριλαμβανομένων των βαρέων βαρών παραγωγός Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ θα έχει συνομιλίες συντονισμού ενόψει pertemuan.Bersama μαζί, τις τέσσερις χώρες Κόλπο παράγει περίπου 17 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (BPD), ή 55 τοις εκατό της παραγωγής του ΟΠΕΚ είναι σήμερα 31 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα. Σαουδική Αραβία μόνη της παράγει 10,3 εκατ βαρέλια την ημέρα. "Η παγκόσμια σκηνή απαιτεί από εμάς να μην λαμβάνουν αποφάσεις οι οποίες μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην αγορά, καθώς και τις επιλογές που είναι διαθέσιμες για τον ΟΠΕΚ είναι να διατηρήσει ή να αυξήσει το ανώτατο όριο παραγωγής", δήλωσε ο Πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας dia.Menteri Αλί αλ -Naimi δήλωσε την Τρίτη ότι ο ΟΠΕΚ δεν κόβει τη στρατηγική της παραγωγής της για να εξασφαλίσει μερίδιο αγοράς ήταν bekerja.Ketika ρώτησε εάν αυτή η στρατηγική ήταν επιτυχής, Naimi δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Η απάντηση είναι ναι ... Η ζήτηση είναι σε άνοδο. Προμήθεια επιβραδύνεται. Αυτό είναι ένα γεγονός. Η αγορά σταθεροποιείται. "Πολλά άλλα μέλη, ιδίως η Βενεζουέλα και το Ιράν, ζήτησε την περικοπή της παραγωγής για να υποστηρίξει το πετρέλαιο harga.Harga έχουν χάσει σχεδόν το ήμισυ της αξίας τους από τον Ιούνιο του 2014, όταν ο Brent διαπραγματεύεται περίπου 115 δολάρια ανά βαρέλι και το αργό πετρέλαιο στη Νέα Υόρκη περίπου 108 δολάρια ανά barel.Omair συνδέσει μια σχετική αύξηση της τιμής του πετρελαίου στον ΟΠΕΚ έχει αναγκάσει κάποια υψηλού κόστους παραγωγής σε αδιέξοδο, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, καθώς και στην αύξηση της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης.
Παγκόσμια τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν να μειώνονται. Σε αυτήν την ημέρα, η τιμή του πετρελαίου κόσμος εξακολουθεί να είναι στο σπίτι τους στην περιοχή των $ 50 ανά βαρέλι.

ΗΠΑ Energy Information Administration κυκλοφόρησε τη δέκατη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής πετρελαίου στον κόσμο, το 2014. Οι χώρες αυτές κατάφεραν να παράγουν εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου την ημέρα. Αναφορά από το CNN Money, την Τετάρτη (2/4/2015) Η παρακάτω λίστα.

Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ)

Υπερδύναμη κατέλαβε την πρώτη θέση ως η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής πετρελαίου στον κόσμο, 12,4 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα. Η παραγωγή πετρελαίου των ΗΠΑ έχει πάντα αυξηθεί σημαντικά κάθε χρόνο.

Σαουδική Αραβία

Οι χώρες που έγιναν κατοικία βασιλιάς του πετρελαίου καταλαμβάνει τη δεύτερη στον κατάλογο του μεγαλύτερου χώρα παραγωγής πετρελαίου στον κόσμο. Σαουδική Αραβία κατάφερε να καταγράψει η παραγωγή πετρελαίου από 11,6 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

Ρωσία

Η χώρα κατάφερε να παράγει όσο 10,6 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου την ημέρα. Όχι μόνο ως παραγωγός πετρελαίου, η χώρα είναι επίσης γνωστό ότι το κράτος ήταν παλαιότερα γνωστή ως ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός φυσικού αερίου στον κόσμο.

Κίνα

Η Κίνα είναι στην τέταρτη θέση ως η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής πετρελαίου στον κόσμο. Μπαμπού Παραπέτασμα χώρα είναι σε θέση να παράγει 4,4 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου την ημέρα.

Καναδάς

Στην πρώτη πεντάδα είναι καναδική. Η βιομηχανία πετρελαίου είναι ο στυλοβάτης του πρωτογενούς τομέα του Καναδά. Η χώρα παράγει 4,3 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου την ημέρα.

Ιράν

Οι χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως το Ιράν είναι μια χώρα που βρίσκεται συχνά σε σύγκρουση με άλλες χώρες, λόγω του πετρελαϊκού πλούτου της. Ήταν στην έκτη θέση, η παραγωγή πετρελαίου του Ιράν κατά 3,4 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

Ιράκ

Το ίδιο πράγμα με το Ιράν, χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως το Ιράν, επίσης γνωστός ως ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο. Ήταν έβδομος, ιρακινή παραγωγή πετρελαίου ανήλθαν στα 3,3 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

UEAberibukota στο Άμπου Ντάμπι είναι η μεγαλύτερη πόλη του Ντουμπάι. ΗΑΕ είναι ένα από τα μεγαλύτερα χώρα παραγωγής πετρελαίου στον κόσμο, με παραγωγή 3,2 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα. ΗΑΕ είναι στην όγδοη θέση σε αυτή τη λίστα.

Μεξικό

Το Μεξικό είναι μια χώρα που βρίσκεται στην Βόρεια Αμερική. Παρά το γεγονός ότι περιλαμβάνεται ως ένα από τα μεγαλύτερα χώρα παραγωγής πετρελαίου στον κόσμο, το Μεξικό παραγωγή πετρελαίου συνέχισε να μειώνεται τα τελευταία χρόνια. 2014 σημείωσε η παραγωγή πετρελαίου του Μεξικού μειώθηκε σε 2,8 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

Κουβέιτ

Στην τελευταία θέση βρίσκεται το Κουβέιτ. Η παραγωγή πετρελαίου της χώρας αναμένεται να φτάσει τα 2,8 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

No comments:

Post a Comment