!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 8, 2015

Indonesia jälleen tullut OPEC: in jäsen, mitä se tarvitsee ?.

Ratsastaa ei päättynyt (367)

(Osa kolmesataakuusikymmentäseitsemän), Depok, Länsi-Jaavalla, Indonnesia, 08 syyskuu 2015, 15:42).

Indonesia jälleen tullut OPEC: in jäsen, mitä se tarvitsee ?.

Tuotannon kannalta Indonesia on sopimatonta olla OPEC: in jäsen, koska Indonesian öljyntuotannon enintään 800000 tynnyriä päivässä, kun taas kotimainen kulutus oli 1,5 miljoonaa tynnyriä päivässä.
Indonesia on joskus on outo politiikkaa, pitäisi laskevan öljyn maailmanmarkkinahintoja joka on nyt saavuttanut US $ 45 prosentin barrelilta olla kiitollisia, koska kotimainen kulutus on paljon, mutta jokaisen maailman öljyn hinta nousee, hallitus aina nostaa hintaa polttoöljy (BBM) , mutta kun öljyn hinta jatkaa laskuaan valtion sulje silmäsi, älä laske öljyn hinnan Station Polttoaine (huoltoasemat) maassa, mutta jos hinta huoltoasemat alas, kuljetuskustannukset myös mennä alas ja tämä alentaa hintaa perushyödykkeiden, kuten riisi ja hinta toinen, mikä lisää ihmisten ostovoimaa.
Ei paljon voidaan tehdä Indonesian OPEC: in jäsen, Indonesiassa, koska tuotannon taso on enintään 800000 tynnyriä päivässä, kun taas kotimainen kulutus kaksinkertaistaa määrän kokonaistuotannosta (noin 1,5 miljoonaa tynnyriä päivässä).
Joka on epäedulliseen asemaan alhainen öljyn maailmanmarkkinahintoja ovat 12 Opec läsnä lisäksi Venäjälle, ja Yhdysvaltain jättiläinen yritysten tutkia ja hyödyntää öljyn ja kaasun korkeat kustannukset Manner Yhdysvallat.
Venäjän vienti raakaöljyn ja maakaasun on melko iso iso hitti öljyn hinnan lasku, koska suurin osa valtion budjetista riippuu pitkälti ulkomaisten viennin öljyn ja maakaasun.
Analyytikot ennustavat lasku öljyn maailmanmarkkinahintoja tänään johtuu tekniikan Yhdysvallat ja sen liittolaiset Natossa (Yhdistynyt kuningaskunta ja Norja) jotta alentaa öljyn maailmanmarkkinahintoja edelleen antaa oppitunteja Venäjälle liittämisen jälkeen Krimin Ukrainasta sai yli kauppasaarto Yhdysvalloista ja Nato.
Lisäksi Venäjä katsotaan vastahakoisen (tuhma) erilleen jälkeen liittämättä Krimin myös tukea sekä poliittisesti että aseita pro-venäläinen separatistiliikkeitä Itä Ukrainassa.
Arabien maat OPEC: in jäsen ovat edelleen alhaiset tuotantokustannukset voivat vain kohden US $ 3 prosenttia tynnyriltä, ​​öljyn hinnat ovat halvempia vielä niiden hyväksi.
Kuten Venäjän, tuotantokustannukset öljyn DN kaasun Siperiassa luminen kustannuksia korkeammat tuotantokustannukset, jättiläinen yhtiö Yhdysvalloissa toimiville Manner Yhdysvalloissa, offshore- ja Alaskassa sekä kustannukset ovat korkeat, mutta koska kotimaisen kulutuksen valtava Yhdysvaltain , budjetti ja USA ei ole riippuvainen öljystä ja kaasusta, mutta veroista ja muiden raaka-aineiden vienti (sotilaallisten tuotteiden, tietokoneet, IT-palvelut ja muut tuotteet), sitten alhainen öljyn hinnat ovat edelleen enemmän tuottoisa USA.


Kuten marraskuun 2015 Indonesia Viralliset Entry OPEC Again
KATADATA - Indonesia lopulta hyväksytty takaisin maiden vientiä öljyä tai järjestön öljynviejämaiden (OPEC). Itse asiassa, seitsemän vuotta sitten, Indonesia on suljettu pois organisaation koska se on tullut öljyn tuoja.

Pääsihteeri energiaministeriön ja Mineral Resources (ESDM) Teguh Pamudji paljasti, se on saanut ilmoituksen kirjeen pääsihteeri OPECin viime viikolla. "Indonesia hyväksytään OPEC: in jäsen, ei tarkkailija", hän kertoi Katadata, maanantai (7/9). Kuitenkin Indonesia tehokkaasti menjaqdi Opec marraskuussa.

Indonesia tulee 13. OPEC: in jäsen ja ainoa OPEC jäsen Aasiasta lisäksi maassa Lähi-idän alueella. Seitsemän vuotta sitten, Indonesian presidentti Susilo Bambang Yudhoyono päättänyt päästä pois OPEC öljyntuotannon vuoksi alijäämä. Tällä hetkellä maan öljyn kulutus on noin 1,5 miljoonaa tynnyriä päivässä, kun taas tuottaa vain 800000 tynnyriä päivässä.

Puolivälistä alkaen tämän vuoden, Indonesian hallitusta tutkimaan mahdollisuutta OPEC maahanpaluukiellon. Itse asiassa viime 3-6Juni, ministeri energia- ja mineraalivarojen Sudirman Said osallistui OPEC Wienissä, Itävallassa. Mukaan Sudirman, jos Indonesia sijaitsee yhteisössä OPEC, Indonesiassa on pääsy öljyn ja kaasun tietoja säännöllisesti.

Lisäksi Indonesia voi myös luoda ystävälliset suhteet öljyntuottajien. Tämä on varmasti hallituksen strategia on helpompi saada öljytoimitukset OPEC maista.

Kuitenkin Pri Agung Rakhmanto, energia tarkkailijaa Trisakti yliopistosta, sanoi, että Indonesian tuloa OPEC ei takaa on helpompi saada öljyä. Se kaikki riippuu diplomatian kuhunkin maahan. "Vain suhteellisesti avoin", hän sanoi.

Lisäksi hallitus on myös voitava kutsua joitakin Opec investoimaan Indonesiassa. Näin jäsenyys OPEC todella hyötyä Indonesialle.

Toisaalta, etu OPEC-maihin ja Indonesiassa on nyt erilainen. OPEC-maat keskellä jarrut tuotantoon, joka aiheutti maailman öljyn hinta laski noin US $ 40 tynnyriltä. Vaikka Indonesia vielä öljyntuotannon lisäämiseksi, koska tähän asti öljy tuojamaiden.

Presidentti Jokowi Tukee Indonesia Kirjaudu OPEC
"Hän ei voinut suostua, meidän pitäisi hengailla, on vuorovaikutuksessa markkinoiden (tuottajia ja viejiä öljy)
KATADATA - ministeri energia- ja mineraalivarojen (ESDM) Sudirman Said väitti saaneensa tukea presidentti Joko Widodo (Jokowi) Indonesia suunnitelma aktiivinen jälleen järjestön öljynviejämaiden tai järjestön öljynviejämaiden (OPEC).

Hänen mukaansa tarkoituksena oli kahdesti jättää puhemiehelle Joko Widodo. Ensimmäistä kertaa hän ilmaisi aikomuksensa kun työvierailun Papua Uuteen Guineaan yhdessä presidentin kanssa. On Jokowi presidentti sanoi hän tukee voimakkaasti Indonesian palata OPEC.

Sudirman myös ilmoittanut aikovansa pyytää lupaa osallistua OPEC konferenssi järjestetään 03-04 kesäkuu 2015. Tuolloin presidentti toisti tukea Jokowi.

"Hän ei voinut suostua, meidän pitäisi hengailla, on vuorovaikutuksessa markkinoilla. Lisäksi olemme yksi suurimmista ostajien, joten on luonnollista, jos perustamme suhteet tuottajat, viejät", hän sanoi energiaministeriön, Jakarta, perjantaina (15/5).

Hallituksen halu palata tähän Opec oli saanut kritiikkiä joiltakin tahoilta. Entinen jäsen hallinnon uudistamiseksi Team Öljy ja kaasu Indonesia Fahmi Radi katsoo sopimaton olla OPEC: in jäsen. Itse asiassa hän huolestuttaa Indonesia olisi naurettavaa, jos pakko jäseniksi OPEC.

Hänen mukaansa vuodesta 2005 Indonesiassa on pidetty nettotuoja (nettotuoja) öljyä. Vaikka vielä viety, mutta suurempia öljyn tuonnista. Kun taas vaatimukset jäseneksi OPEC on maa nettoviejä (nettoviejä).

Ohjelman johtaja ja budjetin seurantaa Division of Control suunnittelu SKK Migas joka on myös OPEC Benny finanssipolitiikkalain Analyysi Lubiantara, sanoi Indonesia on hyvin vaikea liittyä OPEC. Voit tulla tarkkailija maa oli sillä edellytyksellä, että nettoviejä.

Syyt helpottuu öljyn ollut väärin. Hänen mukaansa saada öljy ei tarvitse olla OPEC. Hänen mukaansa se voisi saada parantamalla kahdenväliset suhteet öljyntuottajamaiden.

"Malesia ei ole koskaan jäseneksi OPEC, mutta voi saada helposti vuorovaikutuksen vuoksi öljyn kanssa öljyntuottajamaiden ovat menossa hyvin", hän sanoi.

Indonesia oli kerran OPEC: in jäsen vuodesta 1961, mutta sitten päättänyt saada pois sen jäsenyyden vuonna 2008. Tämä päätös, koska Indonesiassa on tullut nettotuoja. Etsintä ja tuotannon määrä vähenee, niin että öljy- ja kaasuvarat ovat vähenemässä. Vaikka tarve öljyn ja kaasun maassa jatkaa nousuaan.

Tietojen perusteella toimeenpanovirasto Upstream Oil and Gas (BP Migas), Indonesian raakaöljyn tuotanto 1996-2006 jatkoi laskuaan keskimäärin 10-12 prosenttia. Tämä tuotannon lasku hidastui 2-3 prosenttiin vuosina 2006-2011.

Ongelmana on tuotannon supistuminen on kääntäen verrannollinen öljyn kulutus maassa kasvoi keskimäärin 5,8 prosenttia. Tämä tekee Indonesiassa on tuoda öljyä maan tarpeisiin.

Kuwait öljyministeri Ali al-Omair tiistaina sanoi olevansa "hyvin luottavainen", että Opec Persianlahden kartellin tukee säilyttämään tuotannon yläraja ennallaan tärkeitä kokouksia tällä viikolla. Antamassaan lausunnossa virallisen uutistoimiston KUNA hänen saavuttuaan Wienissä, Omair sanoi, että OPEC vaihtoehto on "säilyttää tai lisätä tuotannon yläraja," pemotongan.Organisasi ohittaa öljynviejämaiden (OPEC), joka koostuu 12 maassa järjestää kokouksen perjantaina päättämään tuotannon taso jälkipuoliskolla 2015, keskellä odotuksia että tuotanto tasot dipertahankan.Omair sanoi ministerit Persianlahden Opec lisäksi Kuwait myös paksuja tuottaja Saudi-Arabiassa, Arabiemiraateissa ja Qatarissa järjestää koordinointi keskusteluja eteenpäin pertemuan.Bersama yhdessä, neljä maata Gulf tuottaa noin 17 miljoonaa barrelia päivässä (BPD), tai 55 prosenttia OPEC tuotanto on tällä hetkellä 31 miljoonaa barrelia päivässä. Saudi-Arabia yksinään aiheuttaa 10300000 barrelia päivässä. "Global kohtaus vaatii meitä olemaan tekemättä päätöksiä, joilla voi olla kielteinen vaikutus markkinoihin, ja vaihtoehtoja OPEC on säilyttää tai lisätä tuotannon yläraja", sanoi Saudi Oil dia.Menteri Ali al -Naimi sanoi tiistaina, että OPEC ei leikata tuotantoaan strategia turvata markkinaosuus oli bekerja.Ketika kysyi, onko tämä strategia on ollut onnistunut, Naimi kertoi: "Vastaus on kyllä ​​... Kysyntä on nousussa. Tarjonta on hidastumassa. Tämä on tosiasia. Ovat vakiintumassa. "Useat muut jäsenet, etenkin Venezuela ja Iran, on vaatinut tuotannon vähentämistä tukea öljyn harga.Harga ovat menettäneet lähes puolet niiden arvo kesäkuun jälkeen 2014, jolloin Brent vaihdettiin noin 115 dollaria tynnyriltä ja raakaöljyn New Yorkissa lähes 108 dollaria per barel.Omair liittää suhteellinen hinnannousu öljyn OPEC on pakottanut joihinkin kalliita tuotanto pysähtyi, erityisesti Yhdysvalloissa ja Kanadassa, ja kasvu maailmantalouden kasvun.
Maailman öljyn hinnat jatkavat laskuaan. Tähän päivään, maailma öljyn hinta on vielä kotona välillä $ 50 dollaria barrelilta.

Yhdysvaltain Energy Information Administration julkaisi kymmenen suurimman öljyntuottaja maa maailmassa vuonna 2014. Nämä maat onnistunut tuottamaan miljoonia barrelia öljyä päivässä. Raportointi CNN Money, keskiviikkona (2.04.2015) Seuraavassa luettelossa.

Yhdysvallat (US)

Suurvalta ensimmäistä sijaa suurimpana öljyntuottaja maa maailmassa 12,4 miljoonaa barrelia päivässä. Yhdysvaltain öljyntuotanto on aina kasvanut merkittävästi vuosittain.

Saudi-Arabia

Maat, jotka tuli öljy kuninkaan asuinpaikka sijaitsee toisessa luettelossa suurin öljy tuottava maa maailmassa. Saudi-Arabia onnistui tallentaa öljyntuotanto 11,6 miljoonaa barrelia päivässä.

Venäjä

Maa onnistui tuottaa peräti 10,6 miljoonaa tynnyriä öljyä päivässä. Ei vain öljyntuottaja, maa tunnetaan myös valtion aiemmin tunnettiin nimellä toiseksi suurin maakaasun tuottaja maailmassa.

Kiina

Kiina on neljänneksi suurimpana öljyn tuottava maa maailmassa. Verho maa pystyy tuottamaan 4,4 miljoonaa tynnyriä öljyä päivässä.

Kanada

Viiden parhaan ovat Kanadan. Öljyteollisuus on tärkeä alkutuotannon Kanadan. Maa tuottaa 4.300.000 barrelia öljyä päivässä.

Iran

Maat Lähi-idässä, kuten Iran on maa, joka on usein ristiriidassa muiden maiden, koska sen öljyvarat. Oli kuudennella sijalla, Iranin öljyntuotanto 3,4 miljoonaa barrelia päivässä.

Irak

Sama juttu Iranin kanssa, maassa Lähi-idässä, kuten Iran, joka tunnetaan myös suurin öljyntuottaja maailmassa. Oli seitsemäs, Irakin öljyntuotanto saavutti 3.300.000 barrelia päivässä.

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

UEAberibukota Abu Dhabissa on suurin Dubaihin. UAE on yksi suurimmista öljyn tuottava maa maailmassa tuotanto 3,2 miljoonaa tynnyriä päivässä. UAE on kahdeksanneksi tässä luettelossa.

Meksiko

Meksiko on maa, joka sijaitsee Pohjois-Amerikassa. Vaikka sisällytetty yhdeksi suurimmista öljyntuottaja maa maailmassa, Meksiko öljyn tuotanto jatkoi laskuaan viime vuosina. 2014 totesi Meksikon öljyntuotanto laski 2,8 miljoonaan barreliin päivässä.

Kuwait

Viimeisessä asennossa on Kuwait. Maan öljyntuotanto odotetaan nousevan 2,8 miljoonaan barreliin päivässä.

No comments:

Post a Comment