!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 8, 2015

Indonesien igen blive medlem af OPEC, hvad behøver det ?.

Turen var ikke færdig (367)

(Del 367), Depok, West Java, Indonnesia, 8 september 2015, 03:42).

Indonesien igen blive medlem af OPEC, hvad behøver det ?.

Med hensyn til produktionen Indonesien er uhensigtsmæssigt at være medlem af OPEC, fordi det indonesiske olieproduktion på højst 800.000 tønder om dagen, mens det indenlandske forbrug nåede 1,5 millioner tønder om dagen.
Indonesien er nogle gange har en underlig politik, bør falde i verdens oliepriser som nu nået US $ 45 per tønde til at være taknemmelig, fordi det indenlandske forbrug er meget mere, men hver verden oliepriserne stiger, regeringen hæve altid prisen på fyringsolie (BBM) , men da oliepriserne fortsætter med at falde regeringen bare lukke øjnene, må du ikke sænke prisen på olie på Station Brændstof (tankstationer) i landet, men hvis prisen på tankstationer ned, transportomkostninger også gå ned, og det vil presse prisen på basale råvarer, såsom ris og pris en anden, og derved øge folks købekraft.
Ikke meget kan ske ved Indonesien som medlem af OPEC, Indonesien, fordi produktionen af ​​ikke mere end 800.000 tønder om dagen, mens det indenlandske forbrug fordobling i antallet af den samlede produktion (ca. 1,5 millioner tønder om dagen).
Hvilket er dårligt stillet ved oliepriserne lave verden er 12 OPEC-medlemmer til stede ud over Rusland, og de amerikanske gigantiske selskaber, udforske og udnytte olie og gas med høje omkostninger i det kontinentale USA.
Russiske eksport af råolie og naturgas er ganske stor et stort hit med faldet i oliepriserne, da de fleste af statens budget afhænger i høj grad udenlandske eksport af olie og naturgas.
Analytikere forudser faldet i oliepriserne på verdensmarkedet i dag på grund af teknik USA og dets allierede i NATO (UK og Norge) for at sænke verdens oliepriser fortsætte med at give lektioner til Rusland efter annektering af Krim fra Ukraine fik over den økonomiske embargo fra USA og NATO.
Desuden er Rusland betragtes genstridige (fræk) fra hinanden efter at annektere Krim også støtte både politisk og våben til de pro-russiske separatistiske bevægelser i East Ukraine.
For de arabiske lande er medlemmer af OPEC er stadig lave produktionsomkostninger kan kun pr US $ 3 pr tønde, oliepriserne er billigere stadig i deres favør.
Som for Rusland, at produktionsomkostningerne for olie dn deres gas i Sibirien sneklædte omkostninger højere produktion, den gigantiske firma USA opererer i fastlandet USA, offshore og i Alaska, samt omkostninger er høje, men på grund af det indenlandske forbrug den enorme amerikanske , Budget og USA er ikke afhængig af olie og gas, men fra skatter og andre råvarepriser eksport (af militære produkter, computere, it-tjenester og andre produkter), så de lave oliepriser er stadig mere lukrative USA.


I november 2015 Indonesia Officiel indtastning OPEC Again
KATADATA - Indonesien sidst accepteret tilbage i medlemslandene eksporterer olie eller Organisationen af ​​Olieeksporterende Lande (OPEC). Faktisk syv år siden, Indonesien er blevet udelukket af organisationen, fordi det er blevet olie importør.

Generalsekretær for Ministeriet for Energi og mineralressourcer (ESDM) Teguh Pamudji afslørede, den har modtaget en meddelelse brev fra generalsekretæren for OPEC sidste uge. "Indonesien er accepteret som medlem af OPEC, ikke en observatør," sagde han Katadata, mandag (7/9). Dog vil Indonesien effektivt menjaqdi OPEC medlemmer i november.

Indonesien bliver det 13. medlem af OPEC og det eneste OPEC medlem fra Asien foruden lande i Mellemøsten. For syv år siden, Indonesien under præsident Susilo Bambang Yudhoyono besluttede at komme ud af OPEC olieproduktion på grund af et underskud. I øjeblikket er landets olieforbrug er omkring 1,5 millioner tønder om dagen, mens der producerer kun 800 tusind tønder om dagen.

Siden midten af ​​dette år, at den indonesiske regering undersøge muligheden for OPEC genindrejse. I virkeligheden, i den sidste 3-6Juni, minister for energi og mineralressourcer Sudirman Said deltog i OPEC-konferencen i Wien, Østrig. Ifølge Sudirman, hvis Indonesien ligger i samfundet af OPEC, Indonesien har adgang til information olie og gas regelmæssigt.

Hertil kommer, Indonesien også kan etablere venskabelige forbindelser med olieproducenter. Dette er helt sikkert en regering strategi for at gøre det nemmere at få olieforsyninger fra OPEC-landene.

Men Pri Agung Rakhmanto, energi observatør fra Trisakti University, sagde, at Indonesiens indtræden i OPEC er ingen garanti, vil det være lettere at få olie. Det hele afhænger af diplomati til hvert land. "Kun en relativt mere åben adgang," sagde han.

Desuden skal regeringen også kunne invitere nogle OPEC medlemmer til at investere i Indonesien. Ved at gøre dette, medlemskab i OPEC virkelig gavnligt for Indonesien.

På den anden side, af hensyn til OPEC-landene og Indonesien er nu anderledes. OPEC-landene midt bremserne på produktionen, der forårsagede oliepriserne på verdensmarkedet faldt til omkring US $ 40 per tønde. Mens Indonesien stadig behov for at øge olieproduktionen fordi indtil nu olie importerende lande.

Præsident Jokowi Understøtter Indonesien Sign OPEC
"Han kunne ikke blive enige, skal vi hænge ud, er nødt til at interagere med markedet (producenter og eksportører af olie)
KATADATA - minister for energi og mineralressourcer (ESDM) Sudirman Said hævdede at have modtaget støtte fra præsident Joko Widodo (Jokowi) om Indonesiens plan aktiv igen i Organisationen af ​​Olieeksporterende Lande eller Organisationen af ​​Olieeksporterende Lande (OPEC).

Ifølge ham hensigten havde to gange forelagt formanden Joko Widodo. Første gang han udtrykt hensigt, når de arbejder besøg i Papua Ny Guinea sammen med formanden. Der Jokowi Formanden sagde, at han støtter Indonesien til at genindtræde i OPEC.

Sudirman også udtrykt hensigt om at anmode om tilladelse til at deltage i en OPEC konference afholdt den 3-04 juni 2015. På det tidspunkt, formanden gentog sin støtte Jokowi.

"Han kunne ikke blive enige, skal vi hænge ud, er nødt til at interagere med markedet. Desuden er vi en af ​​de største købere, så det er naturligt, hvis vi etablere et forhold til de producenter, eksportører," sagde han i Ministeriet for Energi, Jakarta, fredag ​​(15/5).

Regeringens ønske om at genindtræde i denne OPEC medlemmer havde modtaget kritik fra visse sider. Tidligere medlem af Governance Reform Team Olie og Gas Indonesien Fahmi Radi anser uegnet til at være medlem af OPEC. Faktisk hun bekymrer Indonesien ville være latterligt, hvis tvunget til at blive medlemmer af OPEC.

Ifølge ham, siden 2005 Indonesien er blevet betragtet som nettoimportør (nettoimportør) olie. Selv om der stadig eksporteres, men import større olie. Hvorimod kravene til at blive medlem af OPEC er det land nettoeksportør (nettoeksportør).

Leder af og budgettet Kontrol Division of Control Planlægning SKK Migas som også OPEC Benny Fiscal Policy Analysis Lubiantara, sagde Indonesien er meget vanskeligt at slutte OPEC. For at blive en observatør landet var på betingelse af, at den nettoeksportør.

Grunde til at få lettere olie ikke var rigtigt. Ifølge ham at få olien behøver ikke at være OPEC. Ifølge ham er det kunne opnås ved at forbedre de bilaterale forbindelser med olieproducerende lande.

"Malaysia har aldrig blevet medlem af OPEC, men kan få let på grund af interaktionen af ​​olie med olieproducerende lande går godt," sagde han.

Indonesien var engang medlem af OPEC siden 1961, men besluttede derefter at komme ud af sit medlemskab i 2008. Denne beslutning, fordi Indonesien er blevet nettoimportør. Efterforskning og produktion volumen er reduceret, således at olie- og gasreserver er faldende. Selv om behovet for olie og gas i landet fortsætte med at stige.

Baseret på data fra Forvaltningsorganet for Upstream Olie og Gas (BP Migas), Indonesiens produktion af råolie 1996-2006 fortsatte med at falde med gennemsnitligt 10-12 procent. Denne produktion nedgang faldt til 2-3 procent i perioden 2006 til 2011.

Problemet er faldet i produktionen er omvendt proportional med hastigheden af ​​olieforbruget i landet voksede med gennemsnitligt 5,8 procent. Dette gør Indonesien har at importere olie til at opfylde nationale behov.

Kuwait olieminister Ali al-Omair tirsdag sagde, at han var "meget overbevist om" at OPEC medlemmer af Golf-kartellet understøtter bevare sin loft produktion uændret på vigtige møder i denne uge. I en erklæring til den officielle nyhedsbureau KUNA ved sin ankomst i Wien, Omair sagde, at OPEC mulighed er at "fastholde eller øge loftet for produktion," pemotongan.Organisasi tilsidesætte Olieeksporterende Lande (OPEC), som består af 12 lande vil holde et møde på fredag ​​til at afgøre niveauet af produktionen for andet halvår af 2015 midt forventninger om, at produktionen vil dipertahankan.Omair sagde ministre fra Golfen OPEC medlemmer foruden Kuwait, herunder sværvægter producent Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater og Qatar vil holde koordinering samtaler forude pertemuan.Bersama sammen, de fire lande Golfen producerer omkring 17 millioner tønder om dagen (BPD), eller 55 procent af OPEC produktionen er i øjeblikket 31 millioner tønder om dagen. Saudi-Arabien alene producerer 10,3 millioner tønder om dagen. "Globale scene kræver, at vi ikke at træffe beslutninger, som kan have en negativ indvirkning på markedet, og de forskellige muligheder for OPEC er at fastholde eller øge loftet produktionen," sagde Saudi Oil dia.Menteri Ali al -Naimi sagde tirsdag, at OPEC ikke skære sin produktion strategi for at sikre markedsandele var bekerja.Ketika spurgt, om denne strategi har været en succes, Naimi fortalte reportere: "Svaret er ja ... Efterspørgslen er stigende. Supply er aftagende. Det er en kendsgerning. Markedet er ved at stabilisere. "Flere andre medlemmer, især Venezuela og Iran, har opfordret til cut at støtte olie harga.Harga har mistet næsten halvdelen af ​​deres værdi siden juni 2014, hvor Brent handles omkring 115 dollar per tønde og råolie i New York produktion næsten 108 dollars per barel.Omair knytte en relativ stigning i prisen på olie til OPEC har tvunget nogle høje omkostninger produktion gået i stå, især i USA og Canada, samt til en stigning i den globale økonomiske vækst.
Verdens oliepriser fortsætter med at falde. Til denne dag, verdens oliepris er stadig hjemme i størrelsesordenen $ 50 per tønde.

US Energy Information Administration frigivet de ti største olieproducerende land i verden i 2014. Disse lande lykkedes at fremstille millioner af tønder olie om dagen. Rapportering fra CNN Money, onsdag (2015/02/04) Følgende liste.

USA (US)

Supermagt rangeret første som den største olieproducerende land i verden med 12,4 millioner tønder om dagen. Produktion amerikanske olie er altid steget markant hvert år.

Saudi-Arabien

Lande, der blev olie kongens residens indtager anden på listen over de største olieproducerende land i verden. Lykkedes Saudi-Arabien for at optage produktionen af ​​11,6 millioner tønder om dagen olie.

Rusland

Landet formåede at producere så meget som 10,6 mio tønder olie om dagen. Ikke kun som en olieproducent, er landet også kendt for at staten tidligere kendt som den næststørste naturgas producent i verden.

Porcelæn

Kina er i fjerde position som den største olieproducerende land i verden. Bambus Curtain land er i stand til at producere 4,4 millioner tønder olie om dagen.

Canada

I top fem er canadiske. Olieindustrien er grundpillen i den primære sektor i Canada. Landet producerer 4,3 millioner tønder olie om dagen.

Iran

Lande i Mellemøsten som Iran er et land, der ofte er i konflikt med andre lande på grund af sin olie rigdom. Var i sjette position, Irans olieproduktion med 3,4 millioner tønder om dagen.

Irak

Samme ting med Iran, lande i Mellemøsten som Iran, også kendt som den største olieproducent i verden. Var syvende, irakiske olieproduktion nåede 3,3 millioner tønder om dagen.

De Forenede Arabiske Emirater

UEAberibukota i Abu Dhabi er den største by i Dubai. UAE er et af de største olieproducerende land i verden med en produktion på 3,2 millioner tønder om dagen. UAE er på ottendepladsen på denne liste.

Mexico

Mexico er et land beliggende i Nordamerika. Selvom inkluderet som en af ​​de største olieproducerende land i verden, Mexico olieproduktion fortsatte med at falde i de seneste år. 2014 bemærkede Mexicos olieproduktion faldt til 2,8 millioner tønder om dagen.

Kuwait

I den sidste position er Kuwait. Forventes landets olieproduktion til at nå 2,8 millioner tønder om dagen.

No comments:

Post a Comment