!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Monday, September 14, 2015

Vluchteling crises en rampen, de gevolgen van de zonde wie?

De rit was nog niet klaar (369)

(Deel 369), Depok, West-Java, Indonnesia, 13 september 2015, 09:03).

Vluchteling crises en rampen, de gevolgen van de zonde wie?

Humanitaire crisis in Syrië, Irak en Jemen, dat leidde tot de stroom van vluchtelingen naar Europa en andere landen in het Midden-Oosten en Australië wordt geïnduceerd landen dorst van macht en politieke dominantie, wat resulteert in voortgezet en langdurige strijd.
Kijk maar naar het conflict in Syrië, autoritaire regime van Assad en willen blijven aan de macht militair en politiek bijgestaan door Iran, Rusland en Hezbollah vochten de Libanese oppositie dat de VS en hun bondgenoten, waaronder een coalitie van Arabische staten onder leiding van Saoedi-Arabië ondersteund.
Islamitische Staat van Irak, Syrië en Sham (ISIS) versterkt jihadistische 25.000 jongeren uit 100 landen, met inbegrip van jihadisten uit de VS, Australië en Europa om te strijden tegen het regime Assad keer gevochten tegen het regime van de Iraakse sjiitische dominantie dat Iran en Hezbollah geholpen. Niet om de coalitie van Saoedi-Arabië langs landen Central Gulf Cooperation Council vechten sjiitische Houthi-rebellen worden gesteund door Iran te noemen.
Lijden en ellende die het volk van Jemen, Irak en Syrië overkwam.
Dit is allemaal te danken aan de straf van Allah als gevolg van de zonden van degenen die nu beoefenen afwijkende islamitische leer.
Zoals bekend is Saoedi-Arabië heeft beschuldigd ISIS is uit de islamitische ideologie genaamd chaaridjieten, Shia ook door geleerden van Saoedi-Arabië en montage Ulama Indonesia (MUI) als een sekte, omdat het mengkafirkan de metgezellen van de profeet Mohammed.
Saoedische geestelijken zeggen dat ze niet de splinter groepen moslims vinden in overeenstemming met de metgezellen van Ahl Soennah wal Jama'ah behalve onder de volgelingen van As-Salaf al-Salih Ahlul Hadieth.

De Moe'tazilah hoe zou overeenkomen met de metgezellen van de grote figuren, terwijl ze aan de kaak stellen van de grote figuren van justitie en verlaagd hun vriend en beschuldigde hen van ketterij, zoals Al-Wasl bin Atho 'waarin staat: Als Ali, Az-Zubair Tholhah en dan heb ik niet getuigen gestraft omwille van hun getuigenis. [zie Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

De chaaridjieten had van religie en menyempal van de congregatie van de moslims komen, omdat een aantal fundamentele punten van hun leer is mengkafirkan Ali en zijn zoon, Ibn Abbas, Uthman, Talha, Ayesha en Mu'awiyah en bevindt zich niet op de eigenschappen van de metgezellen van de mensen intimiderend en mengkafirkan hen.

Zoals Shufiyah, ze onderschatten de erfenis van de Profeten en vernederend de zender van het Boek en de Soennah en hun mensifatkan als de overledene. Een groot man ze zeggen: Je neemt je kennis van overleden terwijl wij onze kennis van het grote leven dat is niet dood (God) direct. Daarom zeg-met hun monden te sanad hadits- verwerpen: Heeft mengkhabarkan me mijn hart van Rabb.

Zoals voor de sjiieten, hebben zij geloofden dat de metgezellen na de dood van de Profeet 'alayhi wa salaam met uitzondering van een paar mensen was verstreken, zie Al-Kisyiy -een van hen- priester vertelt de geschiedenis van het boek Rijalnya geval. 12.13 van Abu Ja'far, dat hij heeft gezegd: Alle afvallige na de dood van de Profeet 'alayhi wa salaam met uitzondering van drie, ik zei: Wie is de derde persoon? Hij antwoordde: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary en Salman Al-Farisiy.

En overgeleverd in p.13 van Abu Ja'far, zei hij: Emigranten en Anshor buiten is gekomen (van religie), behalve voor drie. [Zie Al-Kaafiy werk van Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini zie ook hun grote -tokoh op het moment van deze- opgezegd en vervloekte Abu Bakr en Umar in zijn boek Kasyful Asroor geval, 131, verklaarde hij: Voorwaar syaikhani (Abu Bakr en Umar) ... en vanaf hier we ons gedwongen om bewijsmateriaal bewijs van hun afwijkingen zijn beide zeer duidelijk over de Koran om te bewijzen dat de twee hadden menyelisihinya.

En zei dat wederom het gebied van 137: ... en de Profeet sloot de ogen (d) terwijl beide zijn oren geen opmerkingen over Ibn al-Khattab, die rechtop leugen en kufr afkomstig uit de praktijk, kezindikan en penyelisihan van de verzen in de Koran ' een glorieuze.

Zoals Murji'ah, ze geloven dat het geloof van die hypocrieten die in hetzelfde geloof kenifakan Assabiqunal Awalun (de eerste mensen die tot de islam bekeerd) van de Emigranten en helpers.

Hoe ze allemaal overeen met de vrienden, terwijl ze zijn:

Mengkafirkan uitverkoren volk uit hun midden
Niet accepteren helemaal dat ze worden overgeleverd van de Profeet 'alayhi wa salaam in aqiedah en de sharia.
Volgt de Byzantijnse beschaving en de Griekse filosofie

Concluderend
Deze groepen willen allemaal ons ontkennen de getuigen van het Boek en de Soennah en kaak hen terwijl ze meer waard smaad, en zij zijn de zindiq.

Het is dus duidelijk dat het begrip van al-salaf wordt manhadj Firqatun Najiyah en Ath-Thaifah Al-Mansurah in het concept van begrip, acceptatie en Istidlal (rechterlijke beslissing).

Terwijl degenen die het voorbeeld van de metgezellen te volgen zijn degenen die werken met de overleveringen (Hadith) zijn authentiek en authentiek Dalah sharia wet, met de weg en het begrip vriend, en dit is zijn manier van leven Ahlul Hadieth, niet de loop van de Ahl-ul-bid'ah en hawa. Zo waar en de sterke wat we beschrijven als we uitleggen hun succes in de vorm bemiddelen om de Profeet 'alayhi wa salaam met het succes van de persoon die nam de sunnah' alayhi wa salaam en de Soennah van de vier kaliefen na hem.(VOA) - De landen van Europa, de VS en de rijke landen van de Perzische Golf onder vuur van mensenrechtenorganisaties voor weken niet genoeg doet om de migrant crisis van het Midden-Oosten te helpen.

Oost-Europese landen zijn terughoudend om de status van vluchteling in grote hoeveelheden te geven voor mensen op de vlucht voor vervolging en conflicten, en laat ze in deze landen wonen. Perzische Golfstaten kreeg alleen migranten, maar liet de mogelijkheid open te deporteren op elk moment.

In een interview met VOA, Kenneth Roth, directeur van Human Rights Watch, gevestigd in Amerika, zei dat de nieuwe lidstaten van de Europese Unie heeft aangetoond een historisch fobische houding over de kwestie van de islamitische vluchtelingen uit het door conflicten verscheurde Midden-Oosten.

Roth zei dat de landen van Oost-Europa moeten worden gedeeld - niet alleen voordelen, maar ook verantwoordelijkheden als lid van de Europese Unie - dat een wettelijke verplichting te delen aan mensen die asiel te aanvaarden.

Roth zei dat de huidige vluchteling crisis is geen crisis in termen van het aantal - het aantal vluchtelingen is slechts 1 procent van de bevolking van de EU en de lidstaten kunnen ze gemakkelijk te vangen - maar dit is een politieke crisis veroorzaakt door islamofobie en politieke overwegingen.

Er is geen Syrische vluchtelingen officieel geherhuisvest in de Perzische Golf landen zoals Koeweit, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten, hoewel ambtenaren zeggen dat de Perzische Golf zijn er Syriërs die op een bezoeker visum hebt ingevoerd en kwam niet terug. Mensenrechtenorganisaties zeggen dat de mensen die zijn mogen blijven komen uit een familie van rijke en machtige. Roth opgezegd Saoedi-Arabië en de andere Perzische Golfstaten voor het niet accepteren van vluchtelingen.

(BBC) - Het dodental als gevolg van de ineenstorting van de kraan in de Haram, Mekka, steeg tot 87 personen, zoals uitgedrukt Civil Defence Authority van Saoedi-Arabië.
Eerder gemeld aantal slachtoffers van ongeveer 60 personen.
Het slachtoffer werd gewond bij een ongeval in de heilige stad Mekka, vrijdag 11 september, het bereiken van ten minste 183 mensen.
Mekka was de voorbereiding om zo'n twee miljoen mensen die de pelgrimstocht zal verwelkomen.
Een video gepubliceerd op YouTube-dat niet is vastgesteld keasliannya- toont een kraan die viel en hoorden een hard geluid op de achtergrond met mensen die schreeuwen in paniek.
Onduidelijk blijft de werkelijke oorzaak van het ongeval en een afbeelding van een grote rode kranen leek te vallen.
Terwijl rapporten zei dat de kraan ingestort in de oostzijde van de moskee na de sterke wind en zware regen.
MekahImage copyrightepa
Afbeelding caption
Krane grote rode zichtbaar door het dak van de moskee ingestort.
Arabisch schiereiland buurt vorige week getroffen door een sneeuwstorm.
Een Indonesisch staatsburger die in Djidda, Jannati Jannati was, schrijf een boodschap aan Facebook BBC Indonesië: ". Ik ben in Jeddah BBC Het is van gisteren al zandstorm in Medina ook zware regen vandaag.."
Terwijl andere Facebook-gebruikers, Warda Zulfakar, zei: "Een persoon pelgrims uit Indonesië (Sector 4) overleed. Tim Gezondheid van BPHI Mekka werden evacueren van de slachtoffers." Maar het rapport nog steeds niet kan worden bevestigd voordat het nieuws werd onthuld.
Moskee HaramImage copyrightReuters
Afbeelding caption
De uitbreiding kan geschikt 400.000 m2 tot ongeveer 2,2 miljoen tegelijk.
De bouwwerkzaamheden aan de Grote Moskee in Mekka is al voor een behoorlijk lange tijd en vorig jaar, is het aantal pelgrims verlaagd om veiligheidsredenen door het werk.
Gemeld dat het gebied van de moskee gepland worden uitgebreid om tegemoet 400.000 m2 tot ongeveer 2,2 miljoen tegelijk.
Sommige 350 pelgrims overleden in een stormloop ongeval in 2006.

Het dodental van Indonesië als gevolg van de val van het incident katrol in de Haram, Mekka, verhoogd tot zes.
Zekerheid wordt voorgesteld Uitvoeringsbesluit Informatie Functie Socio-Cultural consulaat-generaal in Jeddah, Sharif Shahab.
"Indonesische burgers die als gevolg van het incident kraan stierf heeft bereikt zes. Wanneer de som met blessures, alle slachtoffers bedroeg 37 mensen ", zei Sharif zei tegen de BBC Indonesië, Jerome Wirawan.
Eerder, de twee slachtoffers overleden aan Indonesië bekend van inscheping Medan (MES 09) en inscheping Jakarta-Bekasi (JKS 03).
De extra vier dodelijke slachtoffers bestond uit twee mensen van de inscheping Medan, een van inscheping Padang, en een andere van inscheping Jakarta-Bekasi.
Afbeelding copyrightAFP
Afbeelding caption
Gouverneur van Mekka regio, Prins Khalid al-Faisal, beval de bijeenroeping van het onderzoek.
Oorzaken
Om de omvang van de schade en het niveau van de veiligheid rond de Haram herzien, de gouverneur van Mekka regio, Prins Khalid al-Faisal, beval de bijeenroeping van het onderzoek.
Echter, de directeur-generaal van de Civil Defense Autoriteit van Saoedi-Arabië, Abdullah bin Suleiman al-Amr, beweren dat een sterke wind is de oorzaak van de val van de poelie die de Grote Moskee in Mekka geslagen, waarbij ten minste 107 mensen, op vrijdag (11/09).
Volgens hem is de huidige windsnelheid 83 km / h, gevolgd door zware regen die neergehaald bomen en verkeersborden.
Toen geïnterviewd door Al-Arabiya televisiestation Al-Amr ontkende ook berichten dat de bliksem de poelie had geslagen tot hij instortte apparaat.
Afbeelding copyrightReuters
Afbeelding caption
Kabah gebied omringd door een katrol omwille van de bouw.
Gagel
Op basis van de verklaringen van getuigen, de winden waaien op het gebied van de Haram voordat instortende katrol is inderdaad zeer sterk.
Dave Ariant Yusuf, een adviseur Hajj een reisbureau uit Indonesië, kijken hoe de wind zorgt ervoor dat de plastic, karton, en diverse vuilnis fladderende totdat het een hoogte van zes verdiepingen tellende hotel kamer waar hij verblijft werd bereikt. Het hotel ligt op ongeveer 50 meter van de Haram pagina.
"De lucht werd donker. De wind is zeer sterk en plotseling trillen hotelkamer raam. Regen naar beneden kwam erg zwaar en duurt maximaal 30 minuten. Plotseling was er een luide boom. Later wist ik dat het was het geluid wanneer de kraan viel, "zegt Dave.
Afbeelding copyrightReuters
Afbeelding caption
Saudi intellectuelen kritiek op de overheid die moeten aandacht besteden aan de veiligheid van de bewoners en pelgrims.
Veiligheid
Ongeacht het weer factor, Irfan Al-Alawi van de Islamitische Heritage Research Foundation, gevestigd in Mekka, zei de Saoedische overheid moet nadenken over de veiligheid van de bewoners en pelgrims om te onthouden is er een grote katrol 15 rond de Haram.
"De hele regio (moskeeën), zoals de bouw gebied. Saudi-Arabië moet de veiligheid en gezondheid strategie heroverwegen, want er zijn 800.000 mensen in de moskee toen het incident plaatsvond, "zei Al-Alawi.
Al-Alawi is een van de wetenschappers die luid kritiek op de bouw rond het gebied van de Haram. Volgens hem is de bouw van de echte vernietigen sporen van de profeet Mohammed tijdens het leven.
Constructie breidt rond de Haram gebied tot 400.000 vierkante meter die plaats bieden aan 2,2 miljoen mensen tegelijk.

Een Amerikaanse functionaris zei tegen de BBC, een toename van het vertrouwen onder de Amerikaanse regering dat militanten die zichzelf islamitische landen noemen, of ISIS en gebruik van chemische wapens in Irak en Syrië.
De VS heeft tenminste vier incidenten waarbij de twee kanten van het conflict in Irak en Syrië grensgebied, waar ISIS met mosterd chemische wapens geïdentificeerd, zoals die door de ambtenaar.
De officiële noemde ook het gebruik van chemische wapens poedervorm.
BBC teams in het Turks-Syrische grens heeft bewijs om de claim te ondersteunen gezien.
De VS gelooft dat een cel groep die is gewijd aan het maken van deze wapens.
"Ze gebruikten de mosterd," zei iemand over ISIS. "We weten dat ze het gebruiken."
De chemische wapen mosterd mogen worden gebruikt in poedervorm en verpakt in de traditionele springstoffen zoals mortel, als aangegeven door Amerikaanse functionarissen.
"We hebben gezien het gebruikt op ten minste vier verschillende evenementen in zowel Irak en Syrië de grens locaties.
Wanneer dit wapen explodeert, die werd blootgesteld aan de chemische wapens mosterd as zal verschroeien.
Functionarissen zeiden dat de inlichtingendiensten van mening dat er drie mogelijke verklaringen hoe ISIS verwerven dodelijke chemische wapens.
Afbeelding copyrightGetty
Bij observatie van de inlichtingendiensten, zoals overgebracht door Amerikaanse functionarissen, die zij maken.
"We zijn het beoordelen van hen hebben de cellen die verantwoordelijk is voor actieve chemische wapens ze doen onderzocht en proberen en krijgen beter in de maak," zei de ambtenaar.
Een ander alternatief theorie dat militanten ISIS vinden chemische wapens in schuilplaatsen in Irak of Syrië.
Blijkbaar militanten vinden chemische wapens in Irak, de ambtenaren gezegd, omdat het Amerikaanse leger is waarschijnlijk te vinden tijdens een militaire campagne gevoerd in het land voor een decennium.
Functionarissen zeiden dat de militanten leek te zijn in beslag genomen van het regime van chemische wapens in Syrië voordat het regime werd gedwongen om het aanbod te bieden door de dreiging van een Amerikaanse luchtaanval in 2013.


TOP VAN JUSTITIE GOD SWT

Door
Ustadz Ismail Abu Muslim al-AtsariAllah swt zegt:

من اهتدى فإنما يهتدي لنفسه ومن ضل فإنما يضل عليها ولا تزر وازرة وزر أخرى وما كنا معذبين حتى نبعث رسولا

Iedereen die de leiding (van Allah) volgt, dan is het zeker deed hij het voor de (goede van) zijn eigen; en wie een dwaalspoor dan zeker verloor hij (verlies) zichzelf. En een zondaar kan niet de zonden van anderen te dragen, en we zullen niet mengadzab voordat we stuurde een boodschapper. [Al-Isrâ` / 17: 15].

POSITIE VAN VERS
Zeker dit vers beschrijft de rechtvaardigheid van Allah de Almachtige en Zijn volmaakte wijsheid. Imam Ibn al-Qayyim rahimahullah dit te verklaren met de woorden:

Allah, de Allerheiligste toewijzen vier wetten voor de vijanden van zijn, dat is het hoogtepunt van rechtvaardigheid en wijsheid, (ie): (1) dat de begeleiding verkregen een dienaar van het geloof en goede daden, (vriendelijkheid) is voor zichzelf, niet voor anderen, (2), die afvalligheid, bij het ontbreken van begeleiding, (verlies) is boven zichzelf, niet over anderen, (3) dat de persoon niet zal worden gefolterd door de zonden van anderen, (4), dat Allah de Almachtige zal niet martelingen maar na de oprichting van het bewijs van een persoon met een (verzonden) de apostelen.

Overweeg dan de inhoud van vier van deze wet, die de wijsheid van Allah de Almachtige, Zijn rechtvaardigheid en Zijn deugden, en de weerlegging van degenen die bedrogen en heeft valse verwachtingen te vormen; ook een weerlegging van die domme aan Allah, Zijn namen en attributen van zijn. [1]

Interpretatie ARTIKEL
Dit vers bevat vier grote zinnen:

Het woord van Allah de Almachtige:

من اهتدى فإنما يهتدي لنفسه

[Degenen die de leiding (van Allah) te volgen, dan is het zeker deed hij het voor de (goede van) zijn eigen].

Imam Ibn Kathir rahimahullah zei: '' Allah te verkondigen dat wie gehandeld in lijn met de leiding (van Allah), na Al-Haq en de uitoefening van een profetisch spoor, dan zal hij inderdaad een resultaat dat is lovenswaardig voor zichzelf te krijgen. ''

Het woord van Allah de Almachtige:

ومن ضل فإنما يضل عليها

[En wie een dwaalspoor dan zeker verloor hij (verlies) zelf].

Imam Ibn Kathir rahimahullah zei: '' Wie op een dwaalspoor, die afgedwaald zijn geweest van Al-Haq en afwijken van het rechte pad, dan is het zeker dat hij kwaad is voor zichzelf, en het kwaad naar hem terug. ''

Het woord van Allah de Almachtige:

ولا تزر وازرة وزر أخرى

[En een zondaar kan niet de zonden van anderen te dragen]

Imam Ibn Kathir rahimahullah zei: "En een zondaar kan niet de zonden van anderen te dragen, en degenen die misdaden hebben de misdaad niet doen, behalve voor zichzelf, als het woord van Allah:

وإن تدع مثقلة إلى حملها لا يحمل منه شيء

En als iemand zijn gewicht (anderen) te bellen om het te dragen tiadalah zonde op hem. [Fatir / 35: 18].

En dit is niet in tegenspraak met het woord van Allah:

وليحملن أثقالهم وأثقالا مع أثقالهم

En voorwaar, zullen zij de last (zonden) hen, en lasten (de zonden van anderen) in aanvulling op hun eigen lasten te dragen. [al-'Ankabut / 29: 13].

En Zijn Woord:

ومن أوزار الذين يضلونهم بغير علم

en ze de zonden van de mensen die ze verleiden die niet weten niets dragen. [an-Nahl / 16: 25].


Omdat de mensen die aan het afval nam de zonden van hun dwaling zou dragen om zichzelf en anderen met de zonde, omdat ze misleiden anderen, zonder dat hun zonden verminderen helemaal niet, en zonder de minste dragen hun zonde. Deze omvatten de rechtvaardigheid en genade van Allah de Almachtige Jallaepada zijn knechten. ''

Het woord van Allah de Almachtige:

وما كنا معذبين حتى نبعث رسولا

[En we zullen niet mengadzab voordat we stuurde een boodschapper].

Imam Ibn Kathir rahimahullah zei:
Deze proclamatie van justitie van Allah de Almachtige, en hij was niet van plan om één mengadzab maar na de oprichting van het bewijs aan de man met de komst van de apostel aan hem. Als het woord van Allah:

كلما ألقي فيها فوج سألهم خزنتها ألم يأتكم نذير) 8 (قالوا بلى قد جاءنا نذير فكذبنا وقلنا ما نزل الله من شيء إن أنتم إلا في ضلال كبير

Elke keer een set (de ongelovigen) in de hel geworpen, bewakers (de hel) vroeg hen: "Niet ooit tot u komen (in de wereld) een waarschuwer?" Ze antwoordde: "Ja, er is nu gekomen om ons een waarschuwer, maar we verwerpen (it) en we zeiden:." Allah heeft niets afgebroken,; Je bent niets, maar in grote fout "[al-Mulk / 67: 8-9]..

Allah de Almachtige zegt ook:

وهم يصطرخون فيها ربنا أخرجنا نعمل صالحا غير الذي كنا نعمل أولم نعمركم ما يتذكر فيه من تذكر وجاءكم النذير فذوقوا فما للظالمين من نصير

En zij (de ongelovigen) schreeuwen in de hel: "Onze Heer, haal ons, zeker zullen we goede daden doen, in tegenstelling tot wat we hebben gedaan." En als Wij (Allah) dagen niet heeft verlengd in een periode die voldoende is om na te denken voor mensen die willen denken, en (niet) komen om u een waarschuwer? Dus proeven (adzab Us) en er was geen helper voor mensen die boosdoeners. [Fatir / 35: 37].

En andere verzen die aantonen dat Allah de Almachtige niet iedereen zal maken aan de hel, behalve na de komst van de apostel hem. [2]

Daarom is op de laatste dag zijn er een aantal mensen die naar Allah klaagden dat ze geen recht hebben om te worden gemarteld, omdat het bewijs is niet aan hen, en Allah aanvaarden hun redenen voor. Het wordt als volgt vermeld in de hadith:

عن الأسود بن سريع أن نبي الله صلى الله عليه وسلم قال أربعة يوم القيامة رجل أصم لا يسمع شيئا ورجل أحمق ورجل هرم ورجل مات في فترة فأما الأصم فيقول رب لقد جاء الإسلام وما أسمع شيئا وأما الأحمق فيقول رب لقد جاء الإسلام والصبيان يحذفوني بالبعر وأما الهرم فيقول ربي لقد جاء الإسلام وما أعقل شيئا وأما الذي مات في الفترة فيقول رب ما أتاني لك رسول فيأخذ مواثيقهم ليطيعنه فيرسل إليهم أن ادخلوا النار قال فوالذي نفس محمد بيده لو دخلوها لكانت عليهم بردا وسلاما قال حدثنا علي حدثنا معاذ بن هشام قال حدثني أبي عن الحسن عن أبي رافع عن أبي هريرة مثل هذا غير أنه قال في آخره فمن دخلها كانت عليه بردا وسلاما ومن لم يدخلها يسحب إليها

Van Aswad bin Sari ', dat de Profeet' alayhi wa salaam heeft gezegd: Op de Dag der Opstanding, zijn er vier mensen die zal klagen bij Allah dat een dove, niet niets horen; een waardeloze; een seniele; en een man die op de leeftijd fatroh stierf; (1) Als een dove persoon zou zeggen: ". O Heer, de Islam is gekomen, maar ik wist niet niets '' horen (2) Mensen die Moron zullen zeggen:" O Heer, heeft de islam gekomen, terwijl kleine kinderen melempariku met dierlijk afval ''. (3) Mensen die dementie zullen zeggen: "O Heer, de Islam is gekomen, en ik heb geen verstand helemaal '' (4) En de mensen die op de leeftijd fatrah stierf zal zeggen:." O Rabb, komen niet naar een Rasulpun " . Vervolgens nam Allah een verbond, dat zij Hem daadwerkelijk gehoorzamen Toen zond Allah boodschappers aan degenen die besteld: "Gaat heen in de hel" De Profeet n zei: "Door (Allah) De ziel van Mohammed in Zijn hand is, als ze binnenkwamen, de echte hel werd het koel en felicitaties aan hen. '' (In een andere overlevering van Abu Hurairah zegt: "Wie binnenkwam, wordt het een echte hel koel en felicitaties aan hem En wie niet in te voeren, zal hij worden meegesleurd in deze ''.) [3].

FAWÂ-ID VERZEN
Deze nobele vers bevat veel fawâ-id (onderwerpen) nobel, onder andere:
1. Hidayah verkregen een dienstknecht, hetzij in de vorm van geloof en goede daden, dan vriendelijkheid is voor zichzelf, niet voor anderen.

2. goedheid van een slaaf in het hiernamaals is afhankelijk van geloof en naastenliefde shalihnya de tijd van de wereld. Zodat men niet kan beroepen op engelen, profeten, heiligen, sjeik, murshid (docent), priester, Amir, leraren en anderen.

3. Fallacy een dienaar in de afwezigheid van begeleiding, het verlies aan zichzelf en niet aan anderen.

4. Een persoon niet zal worden gefolterd door de zonden van anderen.

5. Allah de Almachtige zal niet martelen, maar na de oprichting van het bewijs iemand zond Zijn apostelen.

6. Justitie Allah is perfect.

7. De persoon die op een dwaalspoor zijn eigen zonden en de zonden van anderen nodigt dragen dwalen, omdat hij de oorzaak van hun fout was.

Zo weinig informatie over deze edele vers, nuttig zijn. Amen.

[Overgenomen uit het tijdschrift editie van As-Soennah 08 / Jaar XVII / 1435H / 2014M. Uitgevers Stichting Permanent Comité Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Alleen 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment