!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Vluchtelingen overstroomd in Europa, als gevolg van het conflict in Syrië, Jemen na het conflict.

De rit was nog niet klaar (367)

(Deel 367), Depok, West-Java, Indonnesia, 11 september 2015, 20:19 uur).

Vluchtelingen overstroomd in Europa, als gevolg van het conflict in Syrië, Jemen na het conflict.

In de afgelopen dagen de Europese overstroomde vluchtelingen die afkomstig zijn uit Syrië conflict, en Afghanistan, en niet langer de stroom van vluchtelingen zal ook komen als gevolg van het conflict in Irak en Jemen en de landen die zijn getroffen door het conflict uit andere regio's.
Bovendien is het conflict in Syrië is waarschijnlijk erger met de betrokkenheid van Rusland en Iran om de Assad-regime en de oppositie groepen die hielp de Verenigde Staten en hun bondgenoten te helpen.
Langdurige Irak conflict tussen ISIS (Islamitische Staat van Irak, Syrië, en Syrië) met de regering van de sjiitische dominantie in Irak dat Iran en de Libanese Hezbollah en de coalitie van 80 landen die de Verenigde Staten gecoördineerd geholpen.
Zal ook het conflict in Jemen tussen Houthi sjiitische rebellen tegen de Jemenitische regering die hielp Saoedi-Arabië en de Arabische coalitie van de Gulf Cooperation Council intensiveren
Als het conflict in de regio om intenser te worden, niet om het conflict in Noord-Afrika, eventueel in Libië en de oppositie tegen het autoritaire militaire regering van Egypte, Europa, Australië en de Verenigde Staten noemen moeten bereid zijn om meer stroom van vluchtelingen uit de oorlog regio te ontvangen.

(BBC) - De Europese Unie op aangedrongen om meer vluchtelingen accepteren
Voorzitter van de Europese Commissie, Jean Claude Juncker, zei dat de EU wordt geconfronteerd met ernstige problemen met de komst van de vluchtelingen.
In een toespraak tot de leden van het Europees Parlement, op woensdag (09/09), Juncker spoorde de lidstaten aan het feit dat Europa wordt gezien als een veilige haven, evenals een symbool van hoop voor de vluchtelingen te accepteren.
Hij stelde dat een extra 160.000 asielzoekers geplaatst in alle EU-lidstaten met een bindend quotasysteem.
Vorige opgedoken voorstel plaatsing divisie van vluchtelingen naar het lid dat later werd uitgedaagd een aantal landen.
Juncker voorstel is gepland door de EU-ministers worden besproken op maandag (14/09).
In antwoord op de oproep van voorzitter van de Europese Commissie, de Duitse bondskanselier, Angela Merkel, herhaalde de lidstaten van de Europese Unie moet onmiddellijk eens worden over een bindende quota, zonder beperking van het aantal vluchtelingen moet worden genomen.
Met andere woorden, Merkel zei Juncker het voorstel is de minimale eis en de EU moet meer vluchtelingen te accepteren.
Inmiddels is de minister-president van de Tsjechische Republiek, Bohuslav Sobotka, zei dat de EU moet niet gericht zijn op nieuwe plannen, maar de uitvoering van de afspraken in het verleden over vluchtelingen en asielzoekers.
In een verwante ontwikkeling, de Australische regering zei dat het zal geschikt voor een extra 12.000 vluchtelingen uit Syrië en Irak.
Premier Tony Abbott zei dat de minderheden werden vervolgd, die momenteel hun toevlucht in Libanon, Jordanië en Turkije, zullen voorrang krijgen.
Deze vluchtelingen worden geaccepteerd en vestigde zich in Australië vanaf het einde van het jaar.

Verplichte quota voor het aantal immigranten door de EU-lidstaten te ontvangen is een 'eerste stap' in de behandeling van de crisis toetreders.
Dit werd onthuld door de Duitse bondskanselier, Angela Merkel, te midden van aanhoudende instroom van migranten en vluchtelingen, die afgelopen weekend piekte.
Merkel zei dat het deelde de minister-president van Zweden, Stefan Löfven, die op bezoek was Duitsland. De twee landen hebben tot nu toe zeer meegaand migranten en vluchtelingen uit Syrië.
Door te bellen op het plan van de Europese Commissie als "een belangrijke eerste stap", voegde hij eraan toe de EU vereist open-close systeem aan degenen die recht hebben op asiel te verdelen.
Vandaag, woensdag 8 september zal de Europese Commissie een plan van de behandeling van migranten, onder meer vast te stellen, de verdeling van de quota tot ongeveer 120.000 nieuwkomers in de lidstaten.
Duitsland zei dat het kon menampug meer immigranten in de toekomst, maar zou graag de last wordt gedeeld.
Vice-kanselier Sigmar Gabriel sprak zijn land in staat om ten minste 500.000 vluchtelingen per jaar in de komende jaren tegemoet.
De kwestie quotum zal naar verwachting leiden tot verschillen in de Europese Unie.
Hongarije, Tsjechië, Polen, Slowakije en Roemenië al geuit, hoewel Polen zei later kon geschikt voor meer dan zij moeten vóór bieden, maar liefst 2000 deelnemers,
Terwijl Spanje zei dat de door de Europese Commissie gestelde bedrag zal ontvangen.

Duitsland bevestigt dat het land in staat is om ten minste 500.000 vluchtelingen per jaar in de komende jaren tegemoet.
De bewering werd gemaakt door vice-kanselier Sigmar Gabriel.
"Ik denk dat we moeten in staat zijn om een ​​half miljoen (vluchtelingen per jaar) de komende jaren tegemoet te komen. Ik heb geen twijfel over. Het is misschien zelfs nog meer," zei hij.
Maar hij benadrukte dat andere landen in Europa de verantwoordelijkheid moet nemen.
Sigmar Gabriel zei dat Duitsland vereisen arbeid als de bevolking daar.
Duitsland vermogen ondersteunen honderdduizenden vluchtelingen zijn nu overstromingen in Europa, met name uit landen als de door oorlog verscheurde Syrië, ook toegesproken door minister van Financiën Wolfgang Schaueble.
Aan de leden van het Duitse parlement, zei dat hij de economie van het land is sterk genoeg.
Een waarnemer zei dat de bereidheid van Duitsland ontvangen de vluchtelingen kon niet worden gescheiden van noodsituaties die zich voordoen in Hongarije en solidariteit in de Duitse samenleving zelf.
Duitsland en Frankrijk willen quota vluchtelingen en asielzoekers in de lidstaten van de Europese Unie te verspreiden, maar velen van hen tegen het voorstel.
Indien het voorstel werd overeengekomen, de landen van de Europese Unie gedreigd boetes als ze vluchtelingen en immigranten die onlangs zijn aangekomen in Italië, Griekenland en Hongarije weigeren.

De leider van de Duitse en Franse leiders van een voorstel voor een nieuw systeem voor de distributie van de vluchtelingen onder de lidstaten van de Europese Unie.
De Franse president Francois Hollande zei dat hij en de Duitse kanselier Angela Merkel hebben overeenstemming bereikt over een mechanisme om de verspreiding van vluchtelingen en migranten zijn nu overspoelen Europa.
Toegevoegd, Frankrijk was bereid om 24.000 personen.
"We zullen die stap te nemen, omdat ik denk dat dit is het principe dat Frankrijk bindt", zei president Hollande, maandag (07/09).
"We zullen het doen, want dit is een plan dat we ingediend zijn eigen, en waarvan wij hopen dat door heel Europa worden genomen," zei hij.
Volgens hem, op basis van het plan van de Europese Commissie, zal maar liefst 120.000 vluchtelingen in de lidstaten worden verplaatst binnen de komende twee jaar.
Ondertussen, de Duitse bondskanselier Angela Merkel drong zijn land zal niet in staat om te gaan met deze crisis alleen, en vragen andere landen om vluchtelingen te sluiten.
Tot nu toe ongeveer 20.000 migranten en vluchtelingen naar schatting zijn aangekomen in Duitsland afgelopen weekend, het merendeel van de landen die zijn getroffen door de oorlog, zoals Syrië en Afghanistan.
Maar het voorstel van Frankrijk en Duitsland tegengewerkt door de Hongaarse premier Viktor Orban dat het quotum bevestigt niet zou worden toegepast op basis van het EU-systeem nu heersende.

Langs de Syrische vluchtelingen crisis proberen de Europese landen in te voeren, rijst de vraag waarom ze niet leiden rijke Golfstaat en hoe dichter de afstand?
In de loop der jaren hebben zij kruisten in Libanon, Jordanië en Turkije, maar bijna niets naar de Golfstaten.
Officieel kan Syrische bewoners een aanvraag voor een toeristenvisum of een werkvergunning aan de Golf toestand te komen, maar de prijs is erg duur. Ook is er een ongeschreven regel dat de Syriërs beperkt om een ​​visum te verkrijgen.
Welvaart en de nabijheid van de Golf staat met Syrië heeft nu verhoogd veel vragen over de vraag of zij een grotere verplichting dan de Europese landen tegen de Syriërs die ontberingen in het langdurige conflict in het land te lijden.
"Waarom ga je niet laat ze in? Basic onbeschofte mensen!?" satirische cartoon Golf deelstaatregeringen.
Twitter-gebruikers foto's geplaatst om de ellende van vluchtelingen Syrië illustreren met foto's van de slachtoffers verdronken, kinderen in door het prikkeldraad of familie die licht slapen gebracht.
Een Facebook-pagina genaamd De Syrische Gemeenschap in Denemarken heeft een video beeltenis van vluchtelingen toegelaten in Oostenrijk via Hongarije, maak een andere gebruiker vraagt: "Hoe doen ze weg te lopen van het grondgebied van onze broeders moslims, die verantwoordelijk zou moeten zijn, in plaats van aan de landen die ze verwijzen als 'vijandelijk gebied'? "
Overheid Golfstaten blijven hun positie te helpen zijn broers waren ellendig te veranderen.
Een andere gebruiker zei: "Ik zweer in de naam van Allah de Almachtige, de Arabieren die de ongelovigen."
Makkah dagelijks gepubliceerd cartoons -disebarkan ook via sociale media liet een man gekleed in traditionele Golfstaten, kijken naar een prikkeldraad omheinde deur en wees naar een andere deur gemarkeerd EU, zeggende:
"Waarom ga je niet laat ze in? Basic onbeleefd mensen!?"
Uiteraard is dit satirische cartoon harde houding van de regeringen van de Golfstaten.
Echter, ondanks vele oproepen in sociale media, de Golfstaten lijken moeilijk om dit te veranderen om Syrische vluchtelingen te helpen te zijn.

Rapporten van Syrië zei de militie groep die zichzelf de Islamitische Staat of ISIS een nieuwe aanval gericht een belangrijke militaire basis in Syrië noordoosten gelanceerd.
Base Deir ez-Zor, die een symbool van de militaire aanwezigheid van de Syrische regering in de provincie Deir ez-Zor werd, gehavend ISIS sinds eind vorig jaar.
"Dit is een van de felste aanvallen ISIS", zei Rami Abdel Rahman van het Syrische mensenrechtenadvocaat controle groep.
Volgens Rahman in dit incident 36 militanten en 18 soldaten werden gedood Syrische regering.
Voorafgaand aan de militaire basis te grijpen, heeft ISIS gecontroleerd bijna de gehele regio Deir ez-Zor, Syrische provincies in deze olierijke.
Als de hoofdstad van de provincie volledig overweldigd ISIS, de stad werd de hoofdstad van de provincie Raqa de tweede na een val in de handen van ISIS.
Op woensdag (09/09), een andere rebellengroep, in de volksmond het Leger van de Conquest, de militaire luchthaven in de provincie Idlib, in het noordwesten van Syrië, dat belegerd is al twee jaar in beslag nemen.
Er waren meldingen van meer dan 50 soldaten werden gedood in een gevecht om deze luchthaven.
Idlib is nu volledig onder de controle van rebellengroepen.

Eén Islam, Moskou - Naast het sturen van humanitaire hulp aan Syrië, Rusland ook bochten sturen van militaire adviseurs naar het land. Dit wordt uitgedrukt door een woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova.

"Onze militaire adviseurs gestuurd naar Syrië, samen met enkele van onze wapens getoond aan de Syrische regering te helpen bij de strijd tegen het terrorisme", zei Zakaharova in een verklaring, zoals geciteerd uit Sindonews.

Reuters gelanceerd op woensdag 9 september, 2015, dit is de eerste keer dat de Russen bevestigd dat zij militaire adviseurs had gestuurd naar Syrië. Voorspelde Rusland zal blijven om hun militaire adviseurs te sturen naar Syrië in de komende weken.

Eerder werd gemeld dat drie Russische militaire vliegtuigen geland in Syrië in de laatste paar uur. Twee gigantische vrachtvliegtuig spruitstuk, namelijk de Antonov-124 en de derde is het type passagiersvliegtuig werd aanvankelijk naar verluidt het uitvoeren van humanitaire hulp aan het land.

De verklaring hun bezorgdheid geuit Zakharova zich als bezielde Verenigde Staten (VS). Oom Sam inderdaad hun bezorgdheid geuit met betrekking tot rapporten die zei dat Rusland had het verstrekken van militaire hulp aan Syrië.

Hulp gericht op de overheid Bashar al-Assar wordt gevreesd kan leiden tot confrontatie met de krachten van de internationale allianties.

Qatar Stuur 1000 Troepen Leger Gevechten in Jemen


QATAR heeft ongeveer 1000 troepen gestuurd naar Jemen gevestigde televisiestation Al Jazeera gemeld op maandag (2015/07/09). En dit rapport is het eerste Qatari betrokkenheid bij aanslagen tegen sjiitische Houthi-groep.

Militaire bronnen zeiden dat Qatari troepen waren op weg naar Jemen en maak je klaar om toe te treden van de coalitietroepen worden geconfronteerd met een sjiitische Houthi in de hoofdstad Sanaa - hoewel ze vertelde Reuters troepen in het Arabische Schiereiland niet het land binnen.

De betrokkenheid van de Qatari grondtroepen komt temidden van een escalatie van het conflict na een raketaanval gedood tientallen soldaten Arabische Golf, geciteerd door Reuters.

Al Jazeera in Qatar rapport zei 1.000 soldaten, gesteund door 200 gepantserde voertuigen en 30 Apache helikopters zijn ingezet naar Jemen.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Qatar zelf geen commentaar geven over het verslag van de

No comments:

Post a Comment