!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 16, 2015

Φόβος μόνο ο Θεός.

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (371)

(Μέρος τριακόσιες εβδομήντα μία), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, 16 Σεπτέμβρη 2015, 13:29).

Φόβος μόνο ο Θεός.

Ο Θεός στο Λόγο Του στο Κοράνι και Χαντίθ (Sunnah) λέει ο άνθρωπος ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε της ανθρωπότητας είναι ο Θεός που δημιούργησε τον ουρανό και τη γη και όλα τα πλάσματα.
Ανθρώπινα (οι πιστοί) Αλλάχ προειδοποίησε επίσης ότι ο υπ 'αριθμόν ένα εχθρός του ανθρώπου είναι ο διάβολος (Σατανά) και εκείνοι που αποφεύγουν και οι ειδωλολάτρες.
Αλλά ο άνθρωπος που έκανε αυτό το ειδωλολατρικό πολυθεϊσμό και τον άνθρωπο (μουσουλμάνοι / πίστη) διατάχθηκε να τους πει κατάλληλη καθοδήγηση του Κορανίου και Sunnah, έτσι ώστε να μετανοήσουν, δεν συνεχίσουμε να κάνουμε αποφύγουμε (τη συμμετοχή εταίρων με τον Θεό) και να αφήσει αμέσως δυσπιστία και την πίστη στο Θεό.
Αν είναι άπιστοι και να το κάνουμε παραμελεί το εχθρικό προς τους μουσουλμάνους και να καταδιώκει (καταπολέμηση) Μουσουλμάνοι, φυσικά, οι Μουσουλμάνοι είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους κάνοντας fisabilillah τζιχάντ (αγωνίζονται με τον τρόπο του Αλλάχ), όπως έκανε ο Προφήτης Μωάμεθ Badr και Ούχουντ.
Αν δεν είχαμε αρκετή ισχύ πυρός και σοφιστικέ, φυσικά, πρέπει να προσευχόμαστε στον Θεό για βοήθεια προς τον Θεό, όπως έκανε ο Θεός στη μάχη του Μπαντρ, ο Θεός στέλνει τους αγγέλους για να πολεμήσει τους εχθρούς του προφήτη Μωάμεθ.
Η Ιστορία καταγράφει, όπως είπε ο Αλλάχ στο Κοράνι, οι εχθροί των πιστών πάντα ειδωλολάτρες (οι άνθρωποι αποφεύγουν) και ένα έθνος που πάντα σκοτώσουν και θα σκοτώσουν τους απεσταλμένους του Θεού, ξεκινώντας από την εποχή του Νώε, ο Μωυσής (Φαραώ και το στρατό του), η Εβραίων που ήθελαν να σκοτώσουν Rasul (Προφήτης Ησαΐας), καθώς και άλλες εχθρικές απίστων μουσουλμάνων. Η εχθρότητα ήταν όλα ένα τεστ από τον Αλλάχ, αν συμπεριλάβουμε όσους έχουν ασθενή, ή πραγματικά φοβούνται μόνο του Θεού. Δοκιμαστεί και αν μπορούμε να βοηθήσουμε τους αδελφούς μας που είναι τώρα dizolimi εχθροί του Ισλάμ.
Το όνομα είναι πολύ εξοικειωμένοι Aqsa τζαμί για τους μουσουλμάνους. Τζαμί στην Ιερουσαλήμ είναι η τρίτη ιερότερη τζαμί για τους μουσουλμάνους, μετά το Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα και Τζαμί του Προφήτη στη Μεδίνα.

Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι είχαν επίσης γνωστό πάντα ήταν κάποτε μια Μέκκα τζαμί προσευχές πρώτο. Η νέα θέση αντικαταστάθηκε Κάαμπα στο Μεγάλο Τζαμί στο 17ο μετά τον Προφήτη Μωάμεθ μετανάστευσε από τη Μέκκα στη Μεδίνα.

Η πιο διάσημη ιστορία αυτού του τζαμιού μπορεί να είναι ένα θέμα Isra »και Mi'raj το έτος 620. Η Aqsa Mosque ονομάζεται Isra Προφήτη γίνει το τελικό ταξίδι από την Χαράμ. Από τη θέση αυτή, επίσης, τον Προφήτη Μωάμεθ ξεκινήσει ένα ταξίδι για να Sidrat Αλ Muntaha ή λάπις ουρανό σε επτά.

Μέχρι τη στιγμή που το βράδυ της Isra »και Mi'raj, επίσης, το τζαμί είναι επίσης γνωστό με το όνομα της Baitul Maqdis πιστεύεται ότι είναι ο τόπος από τις προσευχές του Προφήτη Μωάμεθ ως ιμάμης στο εκκλησίασμα μαζί 25 απόστολοι και οι προφήτες πάνω από 160.000.

Aqsa Mosque είναι επίσης διάσημη για στέκεται στον ιερό συγκρότημα τριών θρησκειών, Ισλάμ, Χριστιανισμός και ο Ιουδαϊσμός. Στην ιστορία της, το τζαμί ήταν κάποτε υπό τον έλεγχο των μεγάλων δυνάμεων, από τη ρωμαϊκή, βυζαντινή, μέχρι το Ισλάμ.

Aqsa Mosque είναι πράγματι πολύ στενά με τους Μουσουλμάνους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που δεν είναι ευρέως γνωστά για αυτό το σεβάσμιο τζαμί.
Πολλοί Τζαμιά

Το όνομά Al Aqsa χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να αναφερθεί στην περιοχή που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Παλαιστίνης αυτού. Στην πραγματικότητα, το Τζαμί Ακσα δεν είναι το μόνο τέμενος στην περιοχή. Προς αποφυγή συγχύσεων, το ιστορικό συγκρότημα καλείται από το όνομα του Al Haram Asyarif ψευδώνυμο ένδοξο ιερή γη.

Aqsa τζαμί δεν είναι το μόνο τζαμί σε αυτό το συγκρότημα. Τα τζαμιά, επίσης, στενά συνδεδεμένη με την ιστορία του Ισλάμ. Επιπλέον Aqsa Mosque υπάρχουν Qibla Τζαμί, Masjid Al Sakhra ψευδώνυμο Θόλο του Βράχου, Μπουράκ Τζαμί, Masjid Marwani, και άλλοι.

Το πιο συνηθισμένο λάθος συμβαίνει όταν προβάλλετε μια εικόνα Τζαμί Θόλος του Βράχου. Πολλοί άνθρωποι που θεωρούν αυτό το τζαμί το οποίο είναι το Τζαμί Ακσα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Τζαμί Ακσα και ο Θόλος του Βράχου είναι εντελώς διαφορετική.

Θόλο του Βράχου έχει ένα χρυσό θόλο. Λέγεται ότι αυτό θόλος επικαλύφθηκε με χρυσό. Το τζαμί είναι επίσης ένα από τα εικονίδια της Ιερουσαλήμ. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν αυτό το κτίριο Ακσα Τζαμί. Στην πραγματικότητα, όταν εκτελούν αναζητήσεις μέσω του Google Ακσα Τζαμί, η κυρίαρχη εικόνα που αναδύεται είναι μια εικόνα του Al Sakhra τζαμί με τρούλο λαμπρότητα.

Aqsa Mosque βρίσκεται στο νότιο Masjid Al Sakhra. Το μήκος του κτιρίου περίπου 83 μέτρα. Πλάτος 56 μέτρα. Περίπου 5.000 άνθρωποι ήταν σε θέση να φιλοξενήσει αυτό το τζαμί. Εάν σε συνδυασμό με τη γύρω περιοχή, που καλύπτει περίπου 144.000 τετραγωνικά μέτρα. Τοποθετήστε 400.000 προσκυνητές.

Aqsa Mosque πιο σκούρο θόλο, διότι είναι κατασκευασμένο από κασσίτερο. Το Τζαμί κτίστηκε σύμφωνα με την παράδοση ο προφήτης 40 χρόνια μετά την Κάαμπα.
Τάφος των Προφητών

Δεν υπήρχε κανένα αρχείο για το πώς ακριβώς είναι θαμμένοι οι προφήτες σε αυτόν τον τόπο. Αλλά είναι σαφές ότι, πολλοί προφήτες και τους συντρόφους του προφήτη Μωάμεθ, όπως Salman Φαρσί, ο οποίος είναι θαμμένος εδώ.

Προφήτης Σολομών έγινε ένας πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους γύρω από το Τζαμί Ακσα. Ο τάφος του είναι έντονα υπόνοιες ότι είναι εδώ έτσι κι αλλιώς.
(BBC) - Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και Παλαιστινιακής ισραηλινή αστυνομία στο τζαμί ένωση του Al-Aqsa της Ιερουσαλήμ τέθηκε η τρίτη μέρα, Τρίτη 15, τον Σεπτέμβριο.
Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες, πυροτεχνήματα, κομμάτια μπετόν και βόμβες μολότοφ σε ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας, αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσε ότι το Ισραήλ.
Είπε ότι δύο Παλαιστίνιοι συνελήφθησαν και πέντε αστυνομικοί υπέστησαν μικροτραυματισμούς.
Η κατάσταση μπορεί να ξεπεραστεί λίγο αργότερα και το συγκρότημα του Al-Aqsa άνοιξε εκ νέου για τους επισκέπτες.
Al-Aqsa Mosque -που καθαρίζεται είτε από Μουσουλμάνους ή Εβραίους, συχνά την ιστοσελίδα της έντασης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.
Ισραήλ να επιτρέψει Εβραίους να επισκέπτονται το συγκρότημα τζαμί, το οποίο οι Παλαιστίνιοι θεωρηθεί ως πρόκληση.
Αντίδραση Ιορδανία
Τα Ηνωμένα Έθνη και η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει καλέσει τις δύο πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.
Χώρες που γειτονεύουν με Ισραήλ και την Παλαιστίνη, την Ιορδανία, προειδοποίησε ότι το Ισραήλ πρέπει να αποκαταστήσει την τάξη στο Τζαμί Al-Aqsa και τα περίχωρά της.
Αν όχι, τότε η κατάσταση αυτή θα μπορούσε να απειλήσει τη σχέση μεταξύ του Ισραήλ και της κυβέρνησης στο Αμμάν.
«Η πρόκληση οποιουδήποτε είδους στην Ιερουσαλήμ θα επηρεάσει τα Ισραήλ-Ιορδανίας σχέσεις. Ιορδανία δεν είχε άλλη επιλογή, αλλά να αναλάβει αποφασιστική δράση", δήλωσε ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας.
Ιορδανία υπέγραψαν συνθήκη ειρήνης με το Ισραήλ είναι υπεύθυνο για όλες τις πτυχές του εξισλαμισμού στην ένωση Al-Aqsa.

Συγκρούσεις ξέσπασαν στο τζαμί του Αλ Ακσα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, την Ισραηλινή αστυνομία εισήλθε στην ένωση μετά τζαμί.
Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν, Ynet News, δεκάδες αστυνομικών δυνάμεων εισήλθαν στην περιοχή, χαιρέτισε τους Παλαιστινίους με πέτρες και κροτίδες.
Ανάλογες συγκρούσεις σημειώθηκαν στα τέλη Ιουλίου.
Περιοχή ιερό για τρεις θρησκείες είναι μια πηγή των πολιτικών και θρησκευτικών εντάσεων μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών, και συχνά οδήγησαν σε βίαιες συγκρούσεις.
Οι εντάσεις προέκυψαν και πάλι πριν από δύο εβδομάδες, μετά από μια πράξη Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Μοσέ Yaalon είχαν απαγορευτεί δύο ισλαμικές ομάδες που μπλοκάρουν την είσοδο των Εβραίων επισκέπτες του συγκροτήματος Χαράμ αλ-Σαρίφ, που ισχυρίστηκε επίσης οι Εβραίοι.
Οι τελευταίες συγκρούσεις ξέσπασαν λίγες ώρες πριν από την τελετή Εβραϊκή Πρωτοχρονιά, Ρος Χασανά, η οποία ξεκινά από τη στιγμή ηλιοβασίλεμα Κυριακή (13/9) μέχρι την Τρίτη το βράδυ.

ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΘΕΟΣ SWT ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ενός μουσουλμάνου

Με την
Ο Δρ Σέιχ Αλί αλ-Hudzaifi Hafizhahullah


Η πρακτική της καρδιάς, ένα θέμα μεγάλης και ένδοξης. Merit και η αμαρτία είναι μεγαλύτερη από ό, τι τα έργα των άκρων, επειδή η κίνηση των άκρων απλώς ακολουθήστε την καρδιά σας. Ως εκ τούτου, είπε, «Η καρδιά είναι ο άρχοντας των άκρων και των άλλων μελών του σώματος είναι άνδρες."

Μεταξύ των πρακτικών της καρδιάς που ενθαρρύνουν κάνει καλές πράξεις και ότι μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση της αγάπης προς το τέλος, το οποίο μπορεί να αποστασιοποιηθεί από κακές πράξεις και μπορεί να οδηγήσει στην στάση του ασκητισμού προς τον κόσμο και μπορεί να αναχαιτίσει τη σφοδρή επιθυμία είναι Khauf (φόβος) και ο βασιλιάς »(ελπίδα) στον Αλλάχ Παντοδύναμος.

Khauf (φόβος) στον Αλλάχ Παντοδύναμος θα καθοδηγήσει την καρδιά σε όλα τα αγαθά και τον εμποδίζουν από κάθε κακό, ενώ ο βασιλιάς »οδήγησε να κερδίσει την ευχαρίστηση και την ανταμοιβή του Αλλάχ Παντοδύναμος, αναπνέουν πάθος για να κάνουμε μεγάλες πράξεις.

Ο φόβος του Αλλάχ Παντοδύναμος είναι το ένα σκέλος του μονοθεϊσμού πρέπει να αφιερωθεί μόνο στον Αλλάχ Παντοδύναμος. Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala διέταξε ο άνθρωπος για να τον φοβούνται και απαγορεύουν, εκτός από τον φόβο. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

إنما ذلكم الشيطان يخوف أولياءه فلا تخافوهم وخافون إن كنتم مؤمنين

Πράγματι, δεν ήταν τίποτα, αλλά η φοβία διάβολο (σας) με τους φίλους του (οι ειδωλολάτρες της Quraysh), ως εκ τούτου, δεν τους φοβούνται, αλλά φοβάσαι, αν είστε πραγματικά πιστοί [Αλή Imran / 3: 175]

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει επίσης:

فلا تخشوا الناس واخشون ولا تشتروا بآياتي ثمنا قليلا

Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να φοβόμαστε για τον άνθρωπο, (αλλά) Με φοβάστε. Και δεν ανταλλάσσουν στίχους μου με μια μικρή τιμή. [al-Maidah / 5: 44]

Τι εννοούμε με τον φόβο είναι: άγχος, κατάθλιψη, και ανησυχούν εκτίθενται μαρτύριο του Αλλάχ Παντοδύναμος, ως αποτέλεσμα των παράνομων πράξεων ή να εγκαταλείψει τις υποχρεώσεις, επίσης, ανησυχούν ότι Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala δεν έχει λάβει πρακτική shalihnya. Με αυτόν τον φόβο, η ψυχή θα διαλυθεί από τα πράγματα που απαγορεύεται και έσπευσαν να κάνουν το καλό.

Το πρόσωπο που έχει το φόβο, όπως προαναφέρθηκε, είχε υποσχεθεί από τον Αλλάχ Παντοδύναμος ανταμοιβές είναι μεγάλες σε πολλούς στίχους. Ανάμεσά τους ο λόγος του Αλλάχ Παντοδύναμος:

ولمن خاف مقام ربه جنتان) 46 (فبأي آلاء ربكما تكذبان) 47 (ذواتا أفنان

Οι άνθρωποι που φοβούνται Αλλάχ θα πάρει δύο παράδεισο. Rabb ευνοεί τότε ποια θα αρνηθεί; Τόσο ουρανό που έχει δέντρα και τα φρούτα [ar-Rahman / 55: 46-48]

Αλλάχ Παντοδύναμος να κηρύξουν ότι αυτοί που τον φοβούνται, θα σωθεί από τα πράγματα που δεν του αρέσει, δεδομένης της επάρκειας και της δόθηκε ένα ωραίο τέλος.
Αν μελετήσουμε τις ζωές τους μελετητές του Salaf, βρίσκουμε το φόβο του Αλλάχ Παντοδύναμος έχουν κυριαρχήσει στις καρδιές τους. Αυτό τους ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την πρακτική και αναμένουμε τη χάρη του Αλλάχ Παντοδύναμος. Ως εκ τούτου, οι συνθήκες της ζωής τους ήταν πάντα καλή, είναι επίσης καλό τέλος της ζωής, καθώς και την πλήρη πρακτική ευλογία τους.

Αξιέπαινος ο φόβος είναι ο φόβος που οδηγεί τις καλές πράξεις, το κλείδωμα των παράνομων πράξεων. Αν ο φόβος που έχει υπερβεί το όριο αυτό, θα προκαλέσει την απελπισία φύση του έλεος του Αλλάχ Παντοδύναμος.

Ιμπν αλ-Rajab Hanbali rahimahullah είπε, "Επίπεδα του φόβου που πρέπει να έχει ένας υπάλληλος είναι το μέγεθος του φόβου που μπορεί να πιεστεί για να κάνουν πράγματα που fardhu και μακριά από τον απαγορευμένο. Εάν περισσότερα από τα επίπεδα παραπάνω, έτσι ώστε να μπορεί να ξυπνήσει παθιασμένη ψυχή να κάνει nafilah (πρακτική περιτομή) και την υπακοή, την αποφυγή της makruh, και όχι υπερβολικά σε πράγματα επιτρεπτή, τότε όλα είναι μια αξιέπαινη αρετή. Αλλά αν ο φόβος είναι περισσότερο από οτιδήποτε πάνω από αυτό μπορεί να προκαλέσει ασθένεια, θάνατο ή μόνιμη αγωνία που κόβονται όλα τα είδη των επιχειρήσεων, τότε αυτός ο φόβος δεν είναι αξιέπαινη. "

Αυτός ο φόβος πρέπει να ανήκει σε έναν μουσουλμάνο, ενώ ζει τη ζωή της σε αυτόν τον κόσμο. Και τι γίνεται με το βασιλιά »;

Ο βασιλιάς είναι η φιλοδοξία να επιτευχθεί η ανταμοιβή του Αλλάχ σε αντάλλαγμα για καλές πράξεις που έκανε. Έτσι, η απαίτηση βασιλιάς »κάνει καλές πράξεις, να αφήσουμε το θέμα που απαγορεύεται ή να μετανοήσει του. Όσο για την έξοδο από την υποχρέωση, να υπακούουν στις επιθυμίες και ελπίδες στον Αλλάχ Παντοδύναμος, τότε δεν είναι ο βασιλιάς », αλλά μόνο αισθάνθηκε ασφαλής από την προδοσία του Αλλάχ Παντοδύναμος, ενώ ο Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

أفأمنوا مكر الله فلا يأمن مكر الله إلا القوم الخاسرون

Να αισθάνονται ασφαλείς από το βασανιστήριο του Αλλάχ (η απρόσμενη); Δεν είναι ασφαλές από τον Αλλάχ, εκτός από προδοσία oranag οι χαμένοι [al-A'raf / 7: 99]

Αλλάχ Παντοδύναμος εξηγεί ότι ο βασιλιάς ήταν εκεί μετά την εκτέλεση καλές πράξεις, χωρίς τα έργα, ο βασιλιάς »δεν υπάρχει. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

إن الذين يتلون كتاب الله وأقاموا الصلاة وأنفقوا مما رزقناهم سرا وعلانية يرجون تجارة لن تبور

Πράγματι, εκείνοι που διαβάζουν το βιβλίο του Αλλάχ, καθιερώνει τακτική προσευχή, και να περάσετε σε αυτό που τους είχε δώσει κρυφά ή φανερά, είναι αυτοί που περιμένουν εμπορίου που δεν βγαίνει ποτέ. [Fatir / 35: 29]

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει επίσης:

إن الذين آمنوا والذين هاجروا وجاهدوا في سبيل الله أولئك يرجون رحمت الله والله غفور رحيم

Σίγουρα εκείνοι που πιστεύουν, που μεταναστεύουν και να προσπαθούν με τον τρόπο του Αλλάχ, είναι αυτοί που περιμένουν τη χάρη του Αλλάχ, και ο Αλλάχ είναι επιεικής, φιλεύσπλαχνος. [Al-Baqarah / 2: 218]

Raja », καθώς και αλ-Khauf είναι η καρδιά της λατρείας που δεν πρέπει να μετατραπεί μακριά σε άλλους εκτός από τον Αλλάχ Παντοδύναμος. αν υπάρχουν memalingkannya σε άλλους εκτός από τον Αλλάχ Παντοδύναμος, τότε έχει πέσει σε μια λακκούβα αποφύγουμε.

Και ο βασιλιάς »είναι το πλησιέστερο δυνατότητα να πλησιάσουν προς τον Αλλάχ Παντοδύναμος. Σε ένα χαντίθ Qudsi εξήγησε ότι ο Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

أنا عند ظن عبدي بي وأنا معه إذا ذكرني

Είμαι σαν τον υπηρέτη Μου φέρεται μένα. Και ήμουν μαζί του όταν θυμάται μου

Η οποία πρέπει να γίνει από έναν μουσουλμάνο είναι να συνδυάσει μεταξύ Khauf και το βασιλιά ». Και τα δύο θα πρέπει να είναι ισορροπημένη. Αυτή είναι η κατάσταση του προφήτη και Messenger και τους μουσουλμάνους. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

تتجافى جنوبهم عن المضاجع يدعون ربهم خوفا وطمعا ومما رزقناهم ينفقون

Hull είναι μακριά από το κρεβάτι και πάντα προσευχήθηκε στον Κύριο του με το φόβο και την ελπίδα, και ξοδεύουν διάταξη που παρέχουμε. [όπως-Sajadah / 32: 16]

Όταν ένας μουσουλμάνος ξέρει κάλυψη χάρη του Αλλάχ Παντοδύναμος, τον γενναιοδωρία, να τον διευκολύνει να δώσουν άφεση των αμαρτιών είναι μεγάλη, το εύρος του ουρανού του και το ποσό της αμοιβής της φιλανθρωπίας shalihnya, η ψυχή του θα ανακουφιστούν, ηρεμία, και θα συνεχίσει να συνεχώς στις αισιόδοξες και φιλόδοξες να επιτευχθεί αυτό που υπάρχει δίπλα από τον Αλλάχ Παντοδύναμος. Αντ 'αυτού, όταν ανακάλυψε πόσο βαριά είναι η τιμωρία του Αλλάχ, τον βασανίσει πολύ σκληρά, οι υπολογισμοί του ήταν τόσο προσεκτικός, η Ημέρα της Κρίσης και της Κόλασης είναι τόσο φρικτό, καθώς και διάφορα βασανιστήριο στο εξής, τότε η ψυχή του θα εμπόδιζε, αδέσμευτη, πάντα σε εγρήγορση και φοβισμένοι για παραβίαση.

Με διότι, στο hadeeth του Αμπού Hurayrah Radi anhu, του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam είπε:

لو يعلم المؤمن ما عند الله من العقوبة, ما طمع بجنته أحد, ولو يعلم الكافر ما عند الله من الرحمة, ما قنط من جنته أحد

Ας υποθέσουμε ότι ένας πιστός να γνωρίζει το βασανιστήριο από την πλευρά του Αλλάχ, σίγουρα κανείς ποιος θα είναι πάρα πολύ φιλόδοξοι ώστε να επιτευχθεί ο παράδεισός του. Και αν οι άπιστοι γνωρίζουν τη συμπόνια του Αλλάχ, σίγουρα δεν θα το ένα απελπισία φθάσουν στον ουρανό του
[ΥΕ. Μουσουλμανική]

Στο βιβλίο Madârijus Salikin, Ιμάμ Ιμπν αλ-Qayyim rahimahullah είπε, "Η καρδιά (του ανθρώπου) καθ 'οδόν προς τον Αλλάχ Παντοδύναμος είναι σαν ένα πουλί, το οποίο είναι όπου η αγάπη του Αλλάχ, όπως το κεφάλι, ενώ η αλ-Khauf (φόβος) και ο βασιλιάς» είναι δύο φτερά. Αν το κεφάλι και δύο υγιή τα φτερά, θα πετάξει καλό. Ωστόσο, εάν η κεφαλή έχει χαθεί στη συνέχεια ότι θα πεθάνει, αν και έχασε και τις δύο πτέρυγες, τότε θα πέσει θύμα στον κυνηγό ή γεράκι. "

Μάιος Αλλάχ Παντοδύναμος μας χαρίσει και όλοι οι μουσουλμάνοι η αίσθηση του τι χρειαζόμαστε στην πραγματική ζωή ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από πονηριά.

al-Khauf, δηλαδή ο φόβος της οργής και τιμωρίας του Αλλάχ Παντοδύναμος. Σκεφτείτε ότι πρέπει να ενισχυθεί μέσα μας, όταν είμαστε σε υγιή κατάσταση. Ειδικά σε αυτή την εποχή, κατά την οποία ο κόσμος έχει εξαπατήσει τους περισσότερους ανθρώπους με ένα ψεύτικο ομορφιά, προκαλώντας τους να παραμέληση των dhikrullah που τελικά οδήγησε στις καρδιές τους γίνονται σκληρά, πιο δύσκολο από πέτρα του βουνού όμως. Na'udzubillah.

Αλλά ο βασιλιάς », δηλαδή την ελπίδα ή την φιλοδοξία να επιτύχουν την ανταμοιβή του Αλλάχ Παντοδύναμος, επίσης, υποσχέθηκε να μην εξαφανιστεί από την καρδιά μας, ότι εμείς δεν κάνουμε απόγνωση του έλεος του Αλλάχ Παντοδύναμος.

al-Khauf απαιτεί ένα μουσουλμάνο να βιαστούμε τίποτα εφαρμόσουν τα δικαιώματα του Αλλάχ Παντοδύναμος και να τον κρατήσει μακριά από αμέλεια. Η γεύση θα πρέπει επίσης να εμποδίζεται να κάνει τους άλλους menzhalimi και κίνητρα για να είναι αξιόπιστος, τίμιος, δίκαιος και δεν πρέπει να χάσουμε τα δικαιώματα των άλλων.

Ο φόβος ενσωματωμένα σε αυτή την καρδιά και θα τον σώσει από την εξαπάτηση του κόσμου, οπότε δεν παρασύρθηκε λαγνεία που απαγορεύεται, επειδή είναι πάντα σε επιφυλακή για τον κόσμο.

Ya Αλλάχ! Anugerahkanlah μας φόβος που θα μπορούσε να μας εμποδίσει από ανήθικες πράξεις? Anugerahkanlah με την υπακοή μας, που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στον ουρανό σου? Και anugerahkanlah για την εμπιστοσύνη με την οποία αισθανόμαστε τις συμφορές ο κόσμος μπορεί να είναι το φως.

(Προσαρμογή από το κήρυγμα της Παρασκευής στο Masjidin Nabawi παραδοθεί από τον Δρ Sheikh Ali al-Hudzaifi Hafizhahullah στις 8 Shafar 1434 με τον τίτλο του αλ-Khaufu minallah wa fi Hayâtil Atsaruhu μουσουλμανική)

[Αντιγραφή από την έκδοση του περιοδικού Όπως-Sunnah 11 / Έτος XVII / 1435H / 2014M. Εκδότες Ίδρυμα μόνιμης επιτροπής istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Τηλ. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment