!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 16, 2015

Frygt kun Gud.

Turen var ikke færdig (371)

(Del 371), Depok, West Java, Indonnesia, September 16, 2015, 01:29).

Frygt kun Gud.

Gud i hans ord i Koranen og Hadith (Sunnah) fortæller manden, at den eneste ting at være bange for menneskeheden er Gud, som skabte himlene og jorden og alle skabninger.
Humane (troende) Allah også advaret om, at antallet en fjende af mennesket er Djævelen (Satan), og dem, der shirk og hedningerne.
Men den mand, der gjorde dette hedenske polyteisme og mennesker (muslimer / tro) blev beordret til at fortælle dem passende vejledning af Koranen og Sunnah, så de omvender sig, skal du ikke fortsætte med at gøre shirk (associere partnere med Gud), og forlade det samme vantro og tro på Gud.
Hvis de er vantro, og gør fralægge sig det fjendtlige over for muslimer og forfølge (kamp) muslimer, selvfølgelig, er muslimer forpligtet til at forsvare sig ved at gøre Fisabilillah jihad (kæmpe i vejen for Allah) som gjorde profeten Muhammed Badr og Uhud.
Hvis vi ikke har nok ildkraft og sofistikeret, vi naturligvis nødt til at bede til Gud om hjælp til Gud, som Gud gjorde i slaget ved Badr, Gud sender engle til at bekæmpe fjender af profeten Muhammed.
Historie optegnelser, som fortalt Allah i Koranen, fjender af de troende altid hedninge (mennesker fralægge sig) og en nation, der altid dræbe og vil dræbe Guds Sendebud, startende fra det tidspunkt, Noa, Moses (farao og hans hær), den jøder, der ønskede at dræbe Rasul (Profeten Isa), samt andre fjendtlige vantro muslimer. Fjendtlighed var alle en test fra Allah, hvis vi inkluderer dem, der er tålmodig, eller virkelig kun bange for Gud. Og testet, om vi hjælper vore brødre, som nu dizolimi fjender af islam.
Navnet er meget fortrolig Aqsa moskeen for muslimer. Moske i Jerusalem er den tredje helligste moske for muslimerne, efter at Den Store Moske i Mekka og Profetens moske i Medina.

De fleste muslimer havde også altid kendt var engang et mekka moske bønner først. Den nye position blev udskiftet Kaaba på Grand Mosque i det 17., efter at profeten Muhammed udvandrede fra Mekka til Medina.

Den mest berømte historie om denne moske kan være et spørgsmål om Isra 'og Mi'raj i år 620. Den Aqsa-moskeen hedder Isra Profeten endelig rejse fra Haram. Fra dette sted også Profeten Muhammed indledt en rejse til Sidrat Al Muntaha eller lapis himlen til syv.

Ved den tid, natten til Isra 'og Mi'raj også er moskeen også kendt under navnet Baitul Maqdis menes at være det sted, profeten Muhammed bønner som imam i menigheden sammen 25 apostle og profeter mere end 160.000.

Aqsa-moskeen er også berømt for at stå på hellige kompleks af tre religioner, islam, kristendom og jødedom. I sin historie, moskeen var engang under kontrol af stormagternes, fra den romerske, byzantinske, indtil islam.

Aqsa-moskeen er faktisk meget tæt sammen med muslimer. Der er dog en række forhold er ikke almindeligt kendt om denne ærværdige moské.
Mange Moskeer

Al Aqsa navn blev oprindeligt brugt til at henvise til stedet ligger i den østlige del af Palæstina dette. Faktisk Aqsa moskeen er ikke den eneste moské på webstedet. For at forhindre forvirring, er den historiske kompleks kaldet ved navn Al Haram Asyarif alias herlige hellige land.

Aqsa Moskeen er ikke den eneste moské i dette kompleks. Moskeerne blev også tæt knyttet til islams historie. Derudover Aqsa-moskeen er der Qibla Moske, Masjid Al Sakhra alias Klippemoskeen, Buraq Moske, Masjid Marwani, og andre.

Den mest almindelige fejl opstår, når du ser et billede moske Klippemoskeen. Mange mennesker, der betragter denne moské, som er den Aqsa moskeen. Hvorimod Aqsa moskeen og Klippemoskeen er anderledes helt.

Klippemoskeen har en gylden kuppel. Det siges, at denne kuppel blev belagt med guld. Moskeen er også et af ikonerne i Jerusalem. Mange mennesker anser denne bygning Aqsa-moskeen. I virkeligheden, når du udfører søgninger via Google Aqsa-moskeen, den dominerende billede, der tegner et billede af Al Sakhra moske med kuppel glans.

Aqsa-moskeen ligger i den sydlige Masjid Al Sakhra. Længden af bygningen omkring 83 meter. Bredde på 56 meter. Omkring 5.000 mennesker var i stand til at blive indkvarteret denne moské. Hvis kombineret med det omkringliggende område, der dækker cirka 144.000 kvadratmeter. Load til 400.000 tilbedere.

Aqsa-moskeen kuppel mørkere, fordi det er lavet af tin. Denne moské blev bygget ifølge traditionen profeten 40 år efter Kabaen.
Profeternes grav

Der var ingen post af præcis, hvordan profeterne er begravet på dette sted. Men det er klart, mange Profeter og ledsagere af profeten Muhammed, som Salman Farsi, der ligger begravet her.

Profeten Salomon blev en menes at være døde omkring Aqsa moskeen. Hans grav er stærkt mistænkt for at være her alligevel.
(BBC) - sammenstød mellem palæstinensiske demonstranter og israelske politi på Al-Aqsa moskeen forbindelsen i Jerusalem indledte tredje dag, 15. Tirsdag September.
Demonstranter kastede sten, fyrværkeri, stykker af beton og molotovcocktails mod israelske sikkerhedsstyrker, politifolk embedsmænd sagde Israel.
Han sagde to palæstinensere blev anholdt og fem politifolk har lidt mindre skader.
Situationen kan overvindes kort efter og Al-Aqsa-komplekset blev genåbnet for besøgende.
Al-Aqsa-moskeen-som renset enten muslimer eller jøder-ofte stedet for spændinger mellem Israel og Palæstina.
Israel til at tillade jøderne at besøge moskeen kompleks, som palæstinenserne betragtes som en provokation.
Reaktion Jordan
FN og den amerikanske regering har opfordret begge parter til at udvise tilbageholdenhed.
Nabolande Israel og Palæstina, Jordan, advarede om, at Israel skal genoprette orden i Al-Aqsa-moskeen og dens omgivelser.
Hvis ikke så er denne situation ville true forholdet mellem Israel og regeringen i Amman.
"The provokation af nogen art i Jerusalem vil påvirke de israelsk-jordanske relationer. Jordan havde noget andet valg, men at gribe hårdt ind," sagde kong Abdullah af Jordan.
Jordan underskrev en fredsaftale med Israel er ansvarlig for alle aspekter af islamisering i Al-Aqsa forbindelsen.

Sammenstød brød ud i al-Aqsa moskeen forbindelsen i Østjerusalem, israelske politi indtastet forbindelsen efter moskeen.
Israelske medier rapporteret, Ynet News, snesevis af politi ind i regionen, hilste palæstinenserne med sten og fyrværkeri.
Lignende sammenstød fandt sted i slutningen af juli.
Region helligt for tre religioner er det en kilde til politiske og religiøse spændinger mellem palæstinensere og israelere, og ofte ført til voldelige konflikter.
Spændingerne opstod igen for to uger siden, efter en handling af den israelske forsvarsminister Moshe Yaalon blev forbudt to islamiske grupper, der blokerer adgangen for jødiske besøgende på Haram al-Sharif kompleks, der også hævdede jøderne.
De seneste sammenstød brød ud få timer før ceremonien jødiske nytår, Rosh Hashanah, som begynder på det tidspunkt, solnedgang søndag (13/9), indtil tirsdag aften.

FEAR TIL GUD SWT og virkning i livet for en MUSLIM

Ved
Shaykh Dr. Ali al-Hudzaifi Hafizhahullah


Praksis med hjerte, et spørgsmål af stor og herlig. Merit og synd er større end gerninger lemmer, fordi bevægelsen af lemmerne bare følge dit hjerte. Derfor siges det, "Hjertet er hersker af lemmerne og andre af kroppens medlemmer er mænd."

Blandt den praksis hjerte, der fremmer at gøre gode gerninger, og som kan skabe en følelse af kærlighed til enden, som kan distanceret fra dårlige gerninger og kan føre til holdningen hos askese mod verden og kan bremse begær er khauf (frygt) og kongen "(håb) til Allah Almægtige.

Khauf (frygt) til Allah den Almægtige vil guide hjertet til alt det gode og forhindre ham fra alt ondt, mens kongens kørte ham vinde den glæde og belønning af Allah den Almægtige, åndede passion for at gøre store gerninger.

Frygt for Allah den Almægtige er en gren af monoteisme skal afsættes kun Allah den Almægtige. Allah swt beordrede manden til at frygte ham og forbyde frygt foruden Ham. Allah den Almægtige siger:

إنما ذلكم الشيطان يخوف أولياءه فلا تخافوهم وخافون إن كنتم مؤمنين

Faktisk var de intet, men djævelen skræmme (dig) med sine venner (afgudsdyrkerne i Quraysh), derfor ikke frygte dem, men frygt Mig, hvis du er virkelig troende [Ali Imran / 3: 175]

Allah den Almægtige siger også:

فلا تخشوا الناس واخشون ولا تشتروا بآياتي ثمنا قليلا

Derfor skal du ikke være bange for mennesker, (men) frygt Mig. Og ikke bytte mine vers med lidt pris. [al-Maidah / 5: 44]

Hvad menes der med frygt er: angst, deprimeret, og bekymrede udsat pine af Allah den Almægtige som følge af ulovlige handlinger eller opgive de forpligtelser, også bekymret for, at Allah swt ikke modtog shalihnya praksis. Med denne frygt, vil sjælen blive fjernet fra de ting forbudte og skyndte sig at gøre godt.

Den person, der har frygt som nævnt ovenfor, blev lovet af Allah den Almægtige belønningen er stor i mange vers. Blandt dem ord Allah den Almægtige:

ولمن خاف مقام ربه جنتان) 46 (فبأي آلاء ربكما تكذبان) 47 (ذواتا أفنان

Mennesker, der er bange for Allah vil få to paradis. Rabb favoriserer så du hvilken en du benægte? Både himlen, der har træer og frugter [ar-Rahman / 55: 46-48]

Allah den Almægtige at prædike, at dem, der frygter ham, vil blive frelst fra de ting, han ikke kan lide, i betragtning tilstrækkeligheden og givet en dejlig slutning.
Hvis vi studerer livet for de lærde i Salaf, finder vi frygten for Allah den Almægtige har domineret deres hjerter. Dette tilskynder dem til at fortsætte med at forbedre praksis og forventer nåde Allah den Almægtige. Derfor har omstændighederne i deres liv altid været god, de er også gode ende af livet samt praktisere deres fulde velsignelse.

Prisværdige frygt er frygten, der driver de gode gerninger, blokering af ulovlige handlinger. Hvis frygten for, at har overskredet denne grænse, vil det medføre natur fortvivlelse af nåde Allah den Almægtige.

Ibn Rajab al-Hanbali rahimahullah sagde, "Niveauer af frygt for, at skal have en tjener er på størrelse med en frygt, der kan blive skubbet til at gøre ting, som fardhu og væk fra det forbudte. Hvis mere end niveauer, så ovenfor, at det kan vække passioneret sjæl at gøre nafilah (praksis omskæring) og lydighed, undgå makruh, og ikke omfatte mere end ting tilladte, så er det hele en prisværdig dyd. Men hvis frygten det mere end noget over, som kan forårsage sygdom, død eller permanent angst, der skar alle typer af virksomheder, så sådan frygt er ikke prisværdigt. "

Denne frygt skal være ejet af en muslim, mens de bor sit liv i denne verden. Og hvad med kongens?

Kongen "er ambitionen om at opnå belønning af Allah til gengæld for gode gerninger, han havde gjort. Så kongen krav «gør gode gerninger, lad sager, der er forbudt eller angre det. Som for at forlade pligt, til at adlyde de ønsker og håb til Allah den Almægtige, så er det ikke kongens men kun følte sikker fra forræderi af Allah den Almægtige, mens Allah den Almægtige siger:

أفأمنوا مكر الله فلا يأمن مكر الله إلا القوم الخاسرون

Har de føle sig trygge fra pine af Allah (det uventede)? Det er ikke sikkert fra Allah undtagen forræderi oranag taberne [al-A'raf / 7: 99]

Allah den Almægtige forklarer, at kongens var der efter udførelse gode gerninger, uden gerninger, kongen 'findes ikke. Allah den Almægtige siger:

إن الذين يتلون كتاب الله وأقاموا الصلاة وأنفقوا مما رزقناهم سرا وعلانية يرجون تجارة لن تبور

Faktisk dem, der læser Allahs Bog, etablere regelmæssige bøn og tilbringe i det, vi har givet dem hemmeligt eller åbenlyst, de er dem, der forventer handel, der aldrig går ud. [Fatir / 35: 29]

Allah den Almægtige siger også:

إن الذين آمنوا والذين هاجروا وجاهدوا في سبيل الله أولئك يرجون رحمت الله والله غفور رحيم

Sikkert dem, der tror, der udvandrer og stræber i vejen for Allah, det er dem, der forventer Allahs nåde, og Allah er Tilgivende, Barmhjertig. [al-Baqarah / 2: 218]

Raja 'samt al-khauf er hjertet af tilbedelse, som ikke bør vendes væk til andre end Allah den Almægtige. hvis der er memalingkannya til andre end Allah den Almægtige, så han er faldet i en pøl af shirk.

Og Kongen "er den nærmeste mulighed for at nærme sig Allah den Almægtige. I en hadith forklarede Qudsi at Allah den Almægtige siger:

أنا عند ظن عبدي بي وأنا معه إذا ذكرني

Jeg er som min Tjener angiveligt Mig. Og jeg var med ham, når han husker min

Som skal udføres af en muslim er at kombinere inter khauf og kongen «. Begge skal være afbalanceret. Det er betingelsen for profeten og Messenger og muslimerne. Allah den Almægtige siger:

تتجافى جنوبهم عن المضاجع يدعون ربهم خوفا وطمعا ومما رزقناهم ينفقون

Hull de er langt fra sengen og de altid bad til sin Herre med frygt og håb, og de bruger bestemmelse, som vi leverer. [as-Sajadah / 32: 16]

Når en muslim kender dækning nåde Allah den Almægtige, generøsitet ham, lette ham til at give tilgivelse for de synder er store, bredden af sin himmel og størrelsen af den belønning af velgørenhed shalihnya, hans sjæl vil blive lettet, rolig, og han vil fortsætte med at konstant optimistisk og ambitiøs til at opnå hvad er der ved siden af Allah den Almægtige. I stedet da han fandt ud af, hvor tung straf af Allah, pine ham meget hårdt, hans beregninger var så opmærksomme, Dommedag og Helvede er så forfærdeligt, samt diverse pine i det hinsides, så hans sjæl vil blive forhindret, uhindret, altid på vagt og bange for overtrædelse.

Ved fordi det, i Hadith af Abu Hurayrah radi anhu, profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

لو يعلم المؤمن ما عند الله من العقوبة, ما طمع بجنته أحد, ولو يعلم الكافر ما عند الله من الرحمة, ما قنط من جنته أحد

Antag en troende kender pine på siden af Allah, helt sikkert ingen, der ville være for ambitiøst at nå sit paradis. Og hvis de vantro kender medfølelse Allahs, helt sikkert ingen ville fortvivle af hans rækkevidde himlen
[HR. Muslim]

I bogen Madârijus Salikin, Imam Ibn al-Qayyim rahimahullah sagde: "Hjertet (menneskets) på vej til Allah den Almægtige er som en fugl, som er, hvor kærligheden til Allah som hovedet, mens al-khauf (frygt) og kongen 'er to vinger. Hvis hovedet og to raske vinger, vil han flyve godt. Men hvis hovedet er tabt så ville han dø, og hvis han mistede begge fløje så vil han falde bytte for jægeren eller falk ".

Må Allah den Almægtige skænke os og alle muslimer følelsen af, hvad vi har brug for i det virkelige liv, at verden er fuld af fup.

al-khauf, nemlig frygten for vrede og straf af Allah den Almægtige. Mener, det bør styrkes i os, når vi er i en sund tilstand. Især i denne tid, hvor verden har bedrage de fleste mennesker med en falsk skønhed, får dem til forsømmelse af dhikrullah der i sidste ende førte til deres hjerter bliver hårdt, hårdere end sten bjerg selv. Na'udzubillah.

Men kongens dvs. håb eller ambition om at opnå belønning af Allah den Almægtige også lovet ikke at forsvinde fra vores hjerter, at vi ikke fortvivle af nåde Allah den Almægtige.

al-khauf kræver en muslim at haste noget gennemføre rettigheder Allah den Almægtige og holde ham væk fra omsorgssvigt. Smagen vil også blive forhindret i at gøre menzhalimi andre og motiveret til at være troværdig, ærlig, retfærdig og ikke spilder andres rettigheder.

Frygt indlejret i dette hjerte også vil redde ham fra bedrag i verden, så han ikke blev vasket væk begær, der er forbudt, fordi han altid er opmærksom på verden.

Ya Allah! Anugerahkanlah os frygt for, at kunne hindre os fra umoralske handlinger; Anugerahkanlah til vores lydighed, som kunne føre os til himlen, din; Og anugerahkanlah til den tillid, som vi føler de ulykker verden de bliver lette.

(Tilpasset fra fredag prædiken i Masjidin Nabawi leveret af Sheikh Dr. Ali al-Hudzaifi Hafizhahullah den 8. Shafar 1434 med titel af al-Khaufu minallah wa fi Hayâtil Atsaruhu Muslim)

[Kopieret fra magasinet udgave af As-Sunnah 11 / År XVII / 1435H / 2014M. Udgivere Foundation Stående Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tlf. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment