!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Πρόσφυγες πλημμύρισαν στην Ευρώπη, λόγω της σύγκρουσης στη Συρία, την Υεμένη μετά τη σύγκρουση.

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (367)

(Μέρος τριακόσια εξήντα επτά), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, Σεπτέμβριος 11, 2015, 20:19 μ.μ.).

Πρόσφυγες πλημμύρισαν στην Ευρώπη, λόγω της σύγκρουσης στη Συρία, την Υεμένη μετά τη σύγκρουση.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ευρωπαϊκή πλημμυρίσει προσφυγικών ρευμάτων που προέρχονται από τη Συρία σύγκρουση, και το Αφγανιστάν, και όχι πλέον τη ροή των προσφύγων θα έρθει ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης στο Ιράκ και η Υεμένη και τις χώρες που έχουν πληγεί από τον πόλεμο και από άλλες περιοχές.
Επιπλέον, η σύγκρουση στη Συρία είναι πιθανόν να επιδεινωθεί με τη συμμετοχή της Ρωσίας και του Ιράν για να βοηθήσει τους καθεστώς Άσαντ και των ομάδων της αντιπολίτευσης που βοήθησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους.
Η παρατεταμένη σύγκρουση στο Ιράκ μεταξύ ISIS (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ, τη Συρία, και Συρία) με την κυβέρνηση της σιιτικής κυριαρχίας στο Ιράκ, που βοήθησαν το Ιράν και τη λιβανική Χεζμπολάχ και το συνασπισμό των 80 χώρες που συντόνισε τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Θα είναι επίσης εντείνει τη σύγκρουση στην Υεμένη μεταξύ σιιτών ανταρτών Houthi εναντίον της κυβέρνησης της Υεμένης, που βοήθησε τη Σαουδική Αραβία και τα Αραβικά συνασπισμού του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου
Εάν η σύγκρουση στην περιοχή για να γίνει πιο έντονη, για να μην αναφέρουμε τη σύγκρουση στη Βόρεια Αφρική, ενδεχομένως, στη Λιβύη και την αντιπολίτευση εναντίον του αυταρχικού στρατιωτικής κυβέρνησης της Αιγύπτου, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να είναι έτοιμη να δεχθεί μεγαλύτερη ροή των προσφύγων από την περιοχή του πολέμου.

(BBC) - Η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να δεχθεί περισσότερους πρόσφυγες
Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, δήλωσε ότι η ΕΕ αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις με την άφιξη των προσφύγων.
Σε ομιλία του προς τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Τετάρτη (09/09), ο Γιούνκερ κάλεσε τα κράτη μέλη να αποδεχθούν το γεγονός ότι η Ευρώπη θεωρείται ως ένα ασφαλές καταφύγιο, καθώς και ως σύμβολο της ελπίδας για τους πρόσφυγες.
Πρότεινε ότι επιπλέον 160.000 αιτούντες άσυλο που διατίθενται σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ με ένα δεσμευτικό σύστημα ποσοστώσεων.
Προηγούμενο επιφάνεια πρόταση διαίρεση τοποθέτηση των προσφύγων στο μέλος που αργότερα αμφισβητήθηκε αρκετές χώρες.
Πρόταση Juncker έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί από τους υπουργούς της ΕΕ τη Δευτέρα (14/09).
Απαντώντας στην έκκληση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, επανέλαβε τα κράτη μέλη της ΕΕ θα πρέπει να συμφωνήσουν άμεσα σε μια δεσμευτική ποσόστωση χωρίς περιορισμό στον αριθμό των προσφύγων που πρέπει να ληφθούν.
Με άλλα λόγια, η Μέρκελ δήλωσε ο Γιούνκερ πρόταση είναι η ελάχιστη ζήτηση και η ΕΕ πρέπει να δεχθεί περισσότερους πρόσφυγες.
Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Τσεχικής Δημοκρατίας, Bohuslav Sobotka, δήλωσε ότι η ΕΕ δεν θα πρέπει να επικεντρωθεί σε νέα σχέδια, αλλά η εφαρμογή των συμφωνιών κατά το παρελθόν για τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο.
Σε μια σχετική εξέλιξη, η αυστραλιανή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει ένα επιπλέον 12.000 προσφύγων από τη Συρία και το Ιράκ.
Ο πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ είπε ότι οι μειονοτικές ομάδες διώχθηκαν, η οποία αυτή τη στιγμή αναζητούν καταφύγιο στο Λίβανο, την Ιορδανία και την Τουρκία, θα έχουν προτεραιότητα.
Αυτοί οι πρόσφυγες θα γίνουν δεκτές και εγκαταστάθηκαν στην Αυστραλία από το τέλος του έτους.

Υποχρεωτικές ποσοστώσεις για τον αριθμό των μεταναστών που πρέπει να λαμβάνονται από τα κράτη μέλη της ΕΕ είναι ένα «πρώτο βήμα» στην αντιμετώπιση των συμμετεχόντων κρίση.
Αυτό αποκαλύφθηκε από την Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, εν μέσω συνεχιζόμενη εισροή των μεταναστών και των προσφύγων, η οποία κορυφώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Η Μέρκελ είπε ότι από κοινού ο Πρωθυπουργός της Σουηδίας, Στέφαν Λεβέν, ο οποίος επισκέπτεται τη Γερμανία. Οι δύο χώρες έχουν μέχρι στιγμής πιο ελαστικοί μετανάστες και πρόσφυγες από τη Συρία.
Με ένα τηλεφώνημα στο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως «ένα σημαντικό πρώτο βήμα», πρόσθεσε η ΕΕ απαιτεί ανοίγματος-κλεισίματος του συστήματος για να διαιρέσει όσους το δικαιούνται ασύλου.
Σήμερα, Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα καταρτίσει ένα σχέδιο χειρισμού των μεταναστών, μεταξύ άλλων, η κατανομή των ποσοστώσεων σε περίπου 120.000 νέους με τις χώρες μέλη.
Η Γερμανία δήλωσε ότι θα μπορούσε menampug περισσότερους μετανάστες στο μέλλον, αλλά θα ήθελα το βάρος μοιράζεται.
Αντιπρόεδρος καγκελάριος Sigmar Gabriel εκφράζονται σε θέση να φιλοξενήσει τουλάχιστον 500.000 πρόσφυγες ετησίως για τα επόμενα χρόνια η χώρα του.
Το ζήτημα της ποσόστωσης αναμένεται να οδηγήσει σε διαφορές στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Την Ουγγαρία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Πολωνία, τη Σλοβακία και τη Ρουμανία ήδη εκφράσει τις επιφυλάξεις, μολονότι η Πολωνία δήλωσε αργότερα θα μπορούσε να φιλοξενήσει περισσότερα από ό, τι έχουν να προσφέρουν πριν, όσο 2.000 συμμετέχοντες,
Ενώ η Ισπανία ανακοίνωσε ότι θα λάβει το ποσό που ορίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Γερμανία επιβεβαιώνει ότι η χώρα είναι σε θέση να φιλοξενήσει τουλάχιστον 500.000 πρόσφυγες ετησίως για τα επόμενα χρόνια.
Ο ισχυρισμός έγινε από τον Αντιπρόεδρο Καγκελάριος Sigmar Gabriel.
"Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε σε θέση να φιλοξενήσει μισό εκατομμύριο (πρόσφυγες ετησίως) για τα επόμενα χρόνια. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Θα μπορούσε ακόμη και να είναι περισσότερο", είπε.
Ωστόσο, τόνισε ότι και άλλες χώρες στην Ευρώπη πρέπει να αναλάβει την ευθύνη.
Sigmar Gabriel δήλωσε ότι η Γερμανία απαιτεί κόπο, όταν ο πληθυσμός εκεί κάτω.
Γερμανία δυνατότητα να διατηρήσουν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες είναι τώρα πλημμυρίζουν την Ευρώπη, ειδικά από χώρες όπως η κατεστραμμένη από τον πόλεμο στη Συρία, απηύθυνε, επίσης, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Schaueble.
Προς τα μέλη του γερμανικού κοινοβουλίου, είπε η οικονομία της χώρας είναι αρκετά ισχυρή.
Ένας παρατηρητής ανέφερε ότι η προθυμία της Γερμανίας έλαβε οι πρόσφυγες δεν θα μπορούσαν να διαχωριστούν από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που συμβαίνουν στην Ουγγαρία και την αλληλεγγύη στην ίδια γερμανική κοινωνία.
Γερμανία και η Γαλλία θέλουν να διαδώσουν τους πρόσφυγες των ποσοστώσεων και των αιτούντων άσυλο στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά πολλοί από αυτούς κατά της πρότασης.
Εάν η πρόταση είχε συμφωνηθεί, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης απειλούνται πρόστιμα σε περίπτωση που αρνηθούν προσφύγων και των μεταναστών που έφθασαν πρόσφατα στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Ουγγαρία.

Ο ηγέτης της γερμανικής και της γαλλικής ηγέτες υποβάλει πρόταση για ένα νέο σύστημα κατανομής των προσφύγων μεταξύ των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, δήλωσε ο ίδιος και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συμφώνησαν σε ένα μηχανισμό για τη διάδοση των προσφύγων και των μεταναστών είναι τώρα πλημμυρίζουν την Ευρώπη.
Προστέθηκε, η Γαλλία ήταν πρόθυμοι να φιλοξενήσουν 24.000 ανθρώπους.
"Εμείς θα κάνουμε αυτό το βήμα, διότι πιστεύω ότι αυτή είναι η αρχή που συνδέει τη Γαλλία", δήλωσε ο πρόεδρος Hollande, τη Δευτέρα (07/09).
«Εμείς θα το κάνουμε, διότι αυτό είναι ένα σχέδιο που υπέβαλε δική του, και η οποία ελπίζουμε ότι θα εγκριθεί από το σύνολο της Ευρώπης», είπε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, με βάση το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όσο 120.000 πρόσφυγες θα μεταφερθεί στα κράτη μέλη εντός των επόμενων δύο ετών.
Εν τω μεταξύ, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επέμεινε ότι η χώρα του δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αυτή την κρίση και μόνο, και να ζητήσει από άλλες χώρες να ενταχθούν πρόσφυγες.
Μέχρι στιγμής, περίπου 20.000 μετανάστες και πρόσφυγες εκτιμάται ότι έφθασαν στη Γερμανία το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι περισσότερες από τις χώρες που έχουν πληγεί από τον πόλεμο, όπως η Συρία και το Αφγανιστάν.
Όμως, η πρόταση της Γαλλίας και της Γερμανίας σε αντίθεση με Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, που επιβεβαιώνει την ποσόστωση δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται με βάση το σύστημα της ΕΕ που επικρατεί τώρα.

Μαζί με την κρίση των προσφύγων της Συρίας προσπαθούν να εισέλθουν στις ευρωπαϊκές χώρες, τίθεται το ερώτημα γιατί δεν οδηγούν πλούσιο κράτος του Περσικού Κόλπου και τη στενότερη η απόσταση;
Κατά τη διάρκεια των ετών που πέρασαν στο Λίβανο, την Ιορδανία και την Τουρκία, αλλά σχεδόν τίποτα για τις χώρες του Κόλπου.
Επισήμως, οι κάτοικοι της Συρίας μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τουριστική βίζα ή άδεια εργασίας για να εισέλθουν στο κράτος του Περσικού Κόλπου, αλλά το κόστος είναι πολύ ακριβά. Επίσης υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που περιορίζει τους Σύρους να αποκτήσουν θεώρηση.
Ευημερία και την εγγύτητα προς το κράτος του Περσικού Κόλπου με τη Συρία σήμερα έχει εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με το αν έχουν μεγαλύτερη υποχρέωση από τις ευρωπαϊκές χώρες εναντίον των Συρίων που υποφέρουν δυσκολίες στην παρατεταμένη σύγκρουση στη χώρα.
«Γιατί δεν τους αφήνετε μέσα; Βασικά οι άνθρωποι αγενής!;" Οι κυβερνήσεις των κρατών σατιρική γελοιογραφία του Κόλπου.
Χρήστες του Twitter δημοσίευσε φωτογραφίες για να τονίσει τη δυστυχία των προσφύγων στη Συρία, με εικόνες από τα θύματα πνίγηκαν, τα παιδιά που λαμβάνουν μέσω του αγκαθωτό σύρμα ή την οικογένεια που κοιμούνται ελαφρά.
Μια σελίδα στο Facebook που ονομάζεται Η Κοινότητα της Συρίας στη Δανία μοιράστηκε ένα βίντεο που απεικονίζει πρόσφυγες επιτρέπεται στην Αυστρία μέσω της Ουγγαρίας, τη δημιουργία ενός άλλου χρήστη ρωτά, "Πώς να τρέξει μακριά από το έδαφος των αδελφών μας μουσουλμάνων, οι οποίοι θα πρέπει να είναι υπεύθυνος, και όχι προς τις χώρες που έχουν αναφέρονται ως «εχθρικό έδαφος»; "
Κυβέρνηση κράτη του Κόλπου να παραμείνουν αλλάξουν τη θέση τους για να βοηθήσουν τους αδελφούς του ήταν άθλια.
Ένας άλλος χρήστης είπε, «Ορκίζομαι στο όνομα του Αλλάχ ο δυνατός, οι Άραβες που τους άπιστους».
Μέκκα δημοσιεύονται καθημερινά γελοιογραφίες -disebarkan επίσης μέσω των social media έδειξε έναν άνθρωπο ντυμένο με παραδοσιακές χώρες του Κόλπου, κοιτάξτε σε ένα αγκαθωτό σύρμα περιφραγμένο πόρτα και τόνισε την άλλη πόρτα σημαία της ΕΕ, λέγοντας:
«Γιατί δεν τους αφήνετε μέσα; Βασικές αγενείς ανθρώπους!;"
Προφανώς αυτή η σατιρική γελοιογραφία σκληρή στάση των κυβερνήσεων των χωρών του Κόλπου.
Ωστόσο, παρά τις πολλές κλήσεις στα social media, οι χώρες του Κόλπου φαίνεται να είναι δύσκολο να αλλάξει αυτό για να βοηθήσει τους πρόσφυγες της Συρίας.

Αναφορές από τη Συρία είπε ότι η ομάδα πολιτοφυλακής η οποία αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος ή ISIS ξεκίνησε μια νέα επίθεση με στόχο μια σημαντική στρατιωτική βάση στη Συρία βορειοανατολικά.
Βάση Ντέιρ αλ-Ζορ, η οποία έγινε σύμβολο της στρατιωτικής παρουσίας της Συρίας κυβέρνησης στην επαρχία του Ντέιρ αλ-Ζορ, κακοποιημένες ISIS από τα τέλη του περασμένου έτους.
"Αυτή είναι μία από τις πιο σκληρές επιθέσεις ISIS", δήλωσε ο Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν της ομάδας της Συρίας παρακολούθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με Ραχμάν σε αυτό το περιστατικό 36 μαχητές και 18 στρατιώτες σκοτώθηκαν συριακή κυβέρνηση.
Πριν να αδράξουν στρατιωτική βάση, το ISIS έχει ελεγχθεί σχεδόν ολόκληρη την περιοχή του Ντέιρ αλ-Ζορ, Συρίας επαρχίες σε αυτήν την πλούσια σε πετρέλαιο.
Αν η πρωτεύουσα της επαρχίας εξουδετέρωσαν πλήρως ISIS, η πόλη έγινε η πρωτεύουσα της επαρχίας της Raqa η δεύτερη μετά την πτώση στα χέρια του ISIS.
Την Τετάρτη (09/09), μια άλλη ομάδα ανταρτών, που κοινώς αποκαλείται Στρατός του Conquest, κατάσχουν στρατιωτικό αεροδρόμιο στην επαρχία Idlib, στη βορειοδυτική Συρία, η οποία βρίσκεται υπό πολιορκία για δύο χρόνια.
Υπήρξαν αναφορές για περισσότερα από 50 στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μια μάχη για αυτό το αεροδρόμιο.
Idlib είναι τώρα πλήρως υπό τον έλεγχο των αντάρτικων ομάδων.

Ένα Ισλάμ, Μόσχα - Εκτός από την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία, η Ρωσία και τελικά την αποστολή στρατιωτικών συμβούλων στη χώρα. Αυτό εκφράζεται με μια εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

"Στρατιωτική μας συμβούλους που αποστέλλονται στη Συρία, μαζί με μερικά από τα όπλα μας φαίνεται να βοηθήσει τη συριακή κυβέρνηση στη μάχη κατά της τρομοκρατίας", δήλωσε ο Zakaharova σε μια δήλωση, όπως αναφέρεται από Sindonews.

Reuters ξεκίνησε την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2015, είναι η πρώτη φορά που οι Ρώσοι επιβεβαίωσαν ότι είχε στείλει στρατιωτικούς συμβούλους στη Συρία. Προβλεπόμενη η Ρωσία θα συνεχίσει να στέλνει τους στρατιωτικούς συμβούλους στη Συρία στις επόμενες εβδομάδες.

Προηγουμένως αναφέρθηκε ότι τρεις ρωσικές στρατιωτικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Συρία τις τελευταίες ώρες. Δύο γιγαντιαίο φορτηγό αεροπλάνο πολλαπλή, δηλαδή ο Αντόνοφ-124 και ο τρίτος είναι ο τύπος του επιβατικό αεροπλάνο είχε αρχικά φέρεται να μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια προς τη χώρα.

Η δήλωση εξέφρασε την ανησυχία ίδια Zakharova ως έμψυχα Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ). Θείος Σαμ είχε πράγματι εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Ρωσία είχε την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στη Συρία.

Βοήθεια στόχο της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ-Assar υπάρχει ο φόβος θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγκρουση με τις δυνάμεις των διεθνών συμμαχιών.

Αποστολή Κατάρ 1.000 στρατεύματα στην Υεμένη Καταπολέμηση


ΚΑΤΑΡ έχει στείλει περίπου 1.000 στρατιώτες στην Υεμένη με βάση το Al Jazeera τηλεόραση ανέφερε τη Δευτέρα (07.09.2015). Και αυτή η έκθεση είναι η πρώτη Κατάρ συμμετοχή σε επιθέσεις εναντίον σιιτών ομάδα Houthi.

Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι το Κατάρ στρατεύματα ήταν καθ 'οδόν προς την Υεμένη και ετοιμαστείτε να ενώσουν τις συμμαχικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν μια σιιτική Houthi στην πρωτεύουσα Σαναά - παρόλο που δήλωσε στο Reuters στρατεύματα δεν είχαν εισέλθει στη χώρα της Αραβικής Χερσονήσου.

Η συμμετοχή των χερσαίων δυνάμεων του Κατάρ έρχεται εν μέσω της κλιμάκωσης της σύγκρουσης μετά από μια απεργία πυραύλων σκότωσε δεκάδες στρατιώτες Περσικό Κόλπο, που επικαλέστηκε το Reuters.

Al Jazeera στην έκθεσή του Κατάρ είπε ότι 1.000 στρατιώτες, που υποστηρίζεται από 200 τεθωρακισμένα οχήματα και ελικόπτερα Apache 30 έχουν αναπτυχθεί στην Υεμένη.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της ίδιας Κατάρ δεν έχει σχολιάσει σχετικά με την έκθεση της

No comments:

Post a Comment