!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 20, 2015

Εξετάστε (μάθετε) ό, τι έχει δημιουργηθεί από τον Θεό

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (373)

(Μέρος τριακόσιες εβδομήντα τρεις), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, 19, Σεπτεμβρίου, 2015, 14:19).

Εξετάστε (μάθετε) ό, τι έχει δημιουργηθεί από τον Θεό

Ο πρώτος στίχος αποκαλύφθηκε (αποκαλύπτεται) ο Θεός μέσω του Gabriel melaikat είναι εντολή Iqro (Ανάγνωση) στον προφήτη Μωάμεθ. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Προφήτης Μωάμεθ σε μια κατάσταση του αναλφαβητισμού ακόμα Αλλάχ διέταξε Προφήτη Μωάμεθ για να μάθουν, να απομνημονεύσετε ή να θυμηθούν τη γνώση του Θεού, με τη μορφή του Κορανίου και Sunnah (al-σοφία).
Εντός των περιεχομένων του Al-Κοράνι ο Αλλάχ λέει ο άνθρωπος ότι η γη και όλο το σύμπαν και όλα τα όντα δημιουργήθηκαν από το Θεό, ακόμη και ο Θεός έχει καθορίσει τη μοίρα όλων των πλασμάτων, ακόμη και τα φύλλα που πέφτουν από τα κλαδιά που έχουν ήδη γραφτεί του Θεού στο βιβλίο:

"Lawh Mahfuz".

Προφήτη sallallaahu wa Sallam είπε: «ΑΛΛΑΧ έχει θέσει όλη τη μοίρα όλων των πλασμάτων από πενήντα χιλιάδες χρόνια πριν ο Θεός δημιούργησε τους ουρανούς και τη γη». (ΥΕ. Μουσουλμανικό αρ. 2653).

"Κανείς δεν επέρχεται καταστροφή στη γη και (ούτε) στον εαυτό σας, αλλά αυτό είναι εγγεγραμμένο στο Βιβλίο (lawh Mahfuz) πριν το φέρει. Αληθώς είναι εύκολο για τον Αλλάχ ». (. QS Al-Hadid: 22).

Ο Θεός επίσης δημιουργήσει και να κρατήσει το αστέρι, και όλα αυτά είναι σε αυτό το σύμπαν, και αφήστε τους ανθρώπους να εξετάσει τόσο σε επιστημονικό όσο και empriris όλα όσα έχει δημιουργηθεί από τον Θεό, ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν όλο και kebenaraan Ενότητα του Θεού, και ότι ο άνθρωπος είχε καταδικαστεί μόνο για να προσκυνήσουν τον Αλλάχ, όχι σε άλλους εκτός από τον Αλλάχ ή να απαγορεύουν τη διάπραξη αποφύγουμε (με τη συμμετοχή εταίρων του Αλλάχ) και απαγορευμένων παρέμειναν παγανιστικές.

 (BBC) - νέες εικόνες του διαστημικού σκάφους New Horizons της NASA καταγράφει χαμηλό υψόμετρο ομίχλη προσκόλληση στην επιφάνεια του Πλούτωνα.
Άγριο ορεινό τοπίο του πλανήτη Πλούτωνα και οι σαρωτικές πεδιάδες είναι ορατό και από τις φωτογραφίες.
Ο καθηγητής Alan Stern, επικεφαλής επιστήμονας επικεφαλής της αποστολής, δήλωσε, «Αυτή η εικόνα πραγματικά σε κάνει να νιώθετε σαν να είστε εκεί, για τον Πλούτωνα, αγναντεύοντας την κατάσταση της δικής του."
"Αλλά αυτή η εικόνα είναι επίσης μια νέα ανακάλυψη στην επιστήμη, αποκαλύπτοντας λεπτομερώς την ατμόσφαιρα του Πλούτωνα, βουνά, παγετώνες και τις πεδιάδες», πρόσθεσε.
Νέοι Ορίζοντες κερδίσει πολλή προσοχή αφού περάσει τον Πλούτωνα στις 14 Ιουλίου, σε απόσταση 12.500 χιλιόμετρα.
(NASAImage copyrightNASA)
NASA τοπογραφία κυμαίνονται ευρύτερα γνωστή από τις Νέοι Ορίζοντες
Οι επιστήμονες λένε ότι η ομίχλη παρέχουν περαιτέρω ενδείξεις της παρουσίας νερού στην Πλούτωνα, καθώς και στη Γη, αλλά εμπλέκουν διαφορετικούς τύπους πάγου.
Διαστημικό σκάφος της NASA να ξεκινήσει η συλλογή δεδομένων για το έτος νωρίτερα αυτό το μήνα, επιτρέποντας στους επιστήμονες να συνεχίσουν την τοπογραφία Analisia τους.
Ένα νέο αξιοθέατο της ημισελήνου Πλούτωνα στάλθηκε στη Γη στις 13 Σεπτεμβρίου
Δραματική φως από τον ήλιο σας βοηθά να τονίσετε το νάνο πλανήτη ποικίλο ανάγλυφο και πάνω από μια ντουζίνα επίπεδα ομίχλη στην ατμόσφαιρα.

ARTI παραβολές στο Κοράνι


Qur'anul αλ-Καρίμ ως ένα βιβλίο οδηγός περιέχει πολλές χρήσιμες συζητήσεις που απαιτούνται από τους ανθρώπους σε όλες τις συνθήκες. Για παράδειγμα, στις μεθόδους διδασκαλίας και πώς να ενσωματώσετε μια τιμή στην καρδιά του. Η χρησιμοποιούμενη μέθοδος είναι μια μέθοδος που είναι απλή και πιο προφανής. Μεταξύ μέθοδος του είναι να κάνει τις παραβολές. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται για να μεταφέρει τα προβλήματα είναι πολύ επείγον και κρίσιμο, όπως το πρόβλημα του μονοθεϊσμού και την κατάσταση εκείνων που mentauhidkan Παντοδύναμος Αλλάχ, Αποφύγουμε προβλήματα και τις προϋποθέσεις των πολυθεϊστές, και μια ποικιλία από άλλα μεγάλα έργα. Ο στόχος είναι φυσικά να κατανοήσουν και να ενσταλάξει ευγενείς αξίες που αφηρημένα με τρόπο που περιγράφεται με κάτι συγκεκριμένο, ούτως ώστε, εάν αόρατα με γυμνό μάτι. Ως εκ τούτου, είναι μια αναγκαιότητα για τον υπάλληλο να δώσουν προσοχή και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το σκοπό από τις παραβολές που.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ παρομοιαστεί με τη βροχή
Αλλάχ Παντοδύναμος έχει παρομοιάσει την αποκάλυψη και τη γνώση ότι ο Αλλάχ Παντοδύναμος έστειλε κάτω στους αποστόλους Του με τη βροχή, ενώ η καρδιά είναι παρομοιαστεί με τη γη και την κοιλάδα. Η επίδραση της επιστήμης και της αποκάλυψης στην καρδιά παρομοιάζεται με την επίδραση της βροχής στο έδαφος της γης. Μεταξύ των υφιστάμενων καλλιεργήσιμη γη που μπορεί να απορροφήσει το νερό και μεγαλώνουν το χορτάρι, όπως η καρδιά μπορεί να κατανοήσει την αποκάλυψη του Αλλάχ Παντοδύναμος και το κάνει να συμβεί στη ζωή.

Μεταξύ των εκτάσεων ήταν επίσης ένας λόγος που μπορεί να κρατήσει το νερό, αλλά τα φυτά δεν μπορούν να tumbuhdi. Οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αποθηκευμένο νερό για να καλύψουν τις ανάγκες τους, όπως η κατανάλωση, η κολύμβηση, το φαγητό, και ούτω καθεξής. Αυτό είναι permisalan για τις καρδιές των ανθρώπων που θα μπορούσαν να απομνημονεύσει την αποκάλυψη και ο ίδιος menyampaikanya επίσης σε κάποιον άλλο, απλά δεν μπορούσε να το καταλάβει σε βάθος. Άνθρωποι σαν αυτό εξακολουθούν να είναι καλές, αλλά ο βαθμός κάτω από το βαθμό σκεπτόμενοι άνθρωποι στην πρώτη ομάδα.

Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης η γη που δεν μπορεί να κρατήσει το νερό και δεν μπορεί να αναπτυχθεί χόρτο. Είναι μια παραβολή για την καρδιά που δεν μπόρεσε να επωφεληθεί καθόλου από την αποκάλυψη, τόσο στην επιστήμη, την απομνημόνευση και την πρακτική.

Πλευρά της εξίσωσης μεταξύ του ήπατος και του εδάφους ή πάνω από τη γη στην παραβολή φαίνεται τόσο προφανής, ώστε να είναι οι ομοιότητες μεταξύ της βροχής και της αποκάλυψης. Η βροχή είναι η πηγή της ανθρώπινης ζωής και της σωματικής πηγή τροφή, την αποκάλυψη και την επιστήμη ως πηγή της πνευματικής ζωής ή της ανθρώπινης καρδιάς.

ΠΡΟΤΑΣΗ Tauhid παρομοιαστεί με ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΛΗ
Αλλάχ Παντοδύναμος παρομοιάζει επίσης τη φράση της ενότητας με ένα καλό δέντρο πάντα γόνιμη κάθε φορά.

ألم تر كيف ضرب الله مثلا كلمة طيبة كشجرة طيبة أصلها ثابت وفرعها في السماء) 24 (تؤتي أكلها كل حين بإذن ربها ويضرب الله الأمثال للناس لعلهم يتذكرون

Δεν βλέπετε πώς ο Θεός έκανε μια καλή πρόταση παραβολή σαν ένα καλό δέντρο, οι ρίζες της είναι σταθερή και τα υποκαταστήματά του (πανύψηλα) στον ουρανό, το δέντρο δίνει τους καρπούς του σε κάθε εποχή με την άδεια του Κυρίου τους. Ο Θεός παραβολές το κάνει για τον άνθρωπο, ώστε να θυμάστε πάντα. [Ιμπραήμ / 14: 24-25]

Ομοίως Tawheed δέντρο που φυτεύτηκαν στην καρδιά του. Θα συνεχίσει επίσης να αποφέρουν καρπούς ή όφελος. Μεταξύ των καρπών της Tawheed δηλαδή καλές προθέσεις, ευγενή ηθική και τις καλές πράξεις. Τα οφέλη αυτά δεν είναι μόνο αισθητές από όσους Tauhid, αλλά και αντιληπτή από τους άλλους.

Οι ειδωλολάτρες εξισώνεται με SPIDER
Αλλάχ Παντοδύναμος παρομοιάζει τον πολυθεϊσμό και τους πολυθεϊστές, που αναζητούν καταφύγιο σε άλλους εκτός από τον Αλλάχ Παντοδύναμος όπως το πλέξιμο της αράχνης φωλιά. Επειδή αράχνες είναι ο πιο αδύναμος φωλιά [2], έτσι ώστε οι ενέργειες του κάνουν τις φωλιές θα το κάνει μόνο πιο αδύναμο.

مثل الذين اتخذوا من دون الله أولياء كمثل العنكبوت اتخذت بيتا وإن أوهن البيوت لبيت العنكبوت لو كانوا يعلمون

Η παραβολή του εκείνους που λαμβάνουν προστατευτικά εκτός από τον Αλλάχ είναι σαν μια αράχνη που κάνει το σπίτι. Και πράγματι ο πιο αδύναμος σπίτι είναι το σπίτι της αράχνης, εφόσον όμως ήξερε. [al-Ankabut / 29: 41]

Ομοίως, οι ειδωλολάτρες οι οποίοι λαμβάνουν προστατευτικά εκτός από τον Αλλάχ Παντοδύναμος. Θα αποδυναμώσει μόνο τον εαυτό τους, επειδή η καρδιά του ήταν διάλυση μιας σχέσης με τον Αλλάχ Παντοδύναμος. Καρδιά σαν αυτό θα ήταν πολύ ευάλωτος από όλες τις πλευρές, σε συνδυασμό με την εξάρτηση από το πλάσμα, τότε θα είναι πιο εύθραυστη. Σκέφτηκε το πλάσμα θα μπορούσαν να επωφεληθούν και να τον σώσει από τον κίνδυνο, αλλά δεν το έκανε.

Προφανώς πολύ διαφορετικές συνθήκες με την κατάσταση της καρδιάς των Μουσουλμάνων, που στηρίζονται μόνο στη Αλλάχ Παντοδύναμος. Η καρδιά του είναι ισχυρή, σύμφωνα με τη δύναμη της πίστης, tauhidi και την εξάρτηση από τον Αλλάχ Παντοδύναμος ο οποίος κανόνισε τα πάντα. Ομοϊδεάτες μουσουλμάνους που διαπράχθηκαν και πάνω από τους κανόνες της θρησκείας του. Οι λέξεις και οι πράξεις παραμένει καλή, ελεύθερη από τα δεσμά όντα, δεν στηρίζονται σε εντελώς.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους ειδωλολάτρες παρομοιαστεί με την κωφάλαλος και πάλι, η οποία είναι απλά ένα βάρος. Δεν μπορεί να φέρει καλή, αν και λόγω των διαφόρων οδηγιών. Η καρδιά του ήταν πάντα εξαρτάται από τη βούληση των πλασμάτων, έτσι έμμεσα υποδουλώθηκαν και δεν έχουν καμία ελευθερία. Επίσης diperumpamakan από τον Αλλάχ Παντοδύναμος για τους ανθρώπους που έπεσε από ύψος και να χτυπηθεί από τα πουλιά και selanjut σκισμένα σκισμένο έξω από το σχήμα.

حنفاء لله غير مشركين به ومن يشرك بالله فكأنما خر من السماء فتخطفه الطير أو تهوي به الريح في مكان سحيق

Με ειλικρινή στον Αλλάχ, δεν συνδέει τίποτα με Αυτόν. Όποιος αποδίδουν τίποτα στο Θεό, τότε είναι σαν να πέφτουν από τον ουρανό και χτύπησε με ένα πουλί ή τον άνεμο σε μακρινές περιοχές. [Αλ-Χατζ / 22: 31]

Αν όλα θεωρούν θεός συγκεντρώθηκαν για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα μικρά πλάσματα που πετούν δεν θα είναι σε θέση να το κάνουμε. Τι κι αν είναι οι μόνοι; Αντί της δημιουργίας μύγες, την αποκατάσταση και την ανάκτηση των τροφίμων που λαμβάνονται ακόμη και αυτοί που δεν μπορούν να πετάξουν. Υπάρχουν μειονεκτήματα χειρότερο από αυτό; Υπάρχει άγνοια είναι χειρότερη από την άγνοια των ειδωλολάτρες; Η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται από τις πολλές θεούς λάτρευαν που τους προκάλεσε δεν είναι δυνατόν να κερδίσει την ευχαρίστηση του όλα. Άνθρωποι σαν αυτό είναι πάντα μαστίζεται από τη θλίψη και τη δυστυχία που χτυπήθηκε επανειλημμένα.

Αν οι ειδωλολάτρες συνειδητοποιούν οι περισσότεροι από αυτούς κακά, θα προσπαθούσε να σώσει τον εαυτό του από τα διάφορα κακά που. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είχε χάσει τα μυαλά τους μετά δεν έχει σημασία η θρησκεία τους. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους μουσουλμάνους που αφοσιώνονται μόνο στον Αλλάχ Παντοδύναμος. Οι καρδιές τους είναι ήσυχα στο θρησκεία της αλήθειας. Μπορούν επίσης να συνειδητοποιήσουμε ότι ο καρπός θα πρέπει να αποκτήσει πολύ καλύτερα ότι η αιώνια ευτυχία στη ζωή είναι επίσης αιώνια.

Amal ένας υπηρέτης είναι σαν ΚΗΠΟΣ
Σε μια άλλη παραβολή, ο Αλλάχ Παντοδύναμος παρομοιάζει πράξεις, όπως κήπος.

ومثل الذين ينفقون أموالهم ابتغاء مرضات الله وتثبيتا من أنفسهم كمثل جنة بربوة أصابها وابل فآتت أكلها ضعفين فإن لم يصبها وابل فطل والله بما تعملون بصير

Και η ομοιότητα των όσων ξοδεύουν τον πλούτο τους αναζητούν την ευχαρίστηση του Αλλάχ και για τη σταθερότητα των ψυχών τους, σαν ένας κήπος που βρίσκεται σε ένα οροπέδιο που ποτίζεται από τη βροχή, τότε φέρνει διττό τους καρπούς της. Εάν δυνατή βροχή δεν είναι το νερό, στη συνέχεια βροχή (ήταν επαρκής). Και ο Αλλάχ είναι Seer τι ποιειτε. [Al-Baqarah / 2: 265]

Αλλάχ Παντοδύναμος αναφέρει μια πράξη γίνεται με ειλικρίνεια, καθαρό από όλα αυτά που μπορεί να καταστρέψει έναν κήπο που βρίσκεται σαν το καλύτερο μέρος, μόνο τον άνεμο και τον ήλιο, και δεν υστερεί σε αποθέματα νερού. Οι εκτάσεις αυτές αν και δεν επηρεάζεται από τη δυνατή βροχή, για παράδειγμα, μόνο ένα ψιλόβροχο, τότε είναι αρκετό για να γίνει μια γόνιμη καλλιεργητικά μέσα κάνουν. Εάν τα στοιχεία αυτά πληρούνται, τότε φυσικά η προκύπτουσα φρούτα θα είναι πολύ ικανοποιητική, τα φύλλα είναι πυκνό και σκιερό και δροσερό αέρα. Ο ιδιοκτήτης θα καρπωθούν πάντα τα αποτελέσματα χωρίς να ανησυχείτε.

Αλλά αν πλήττονται από την ξηρασία ή η καταστροφή χτύπησε και έκαψε.

أيود أحدكم أن تكون له جنة من نخيل وأعناب تجري من تحتها الأنهار له فيها من كل الثمرات وأصابه الكبر وله ذرية ضعفاء فأصابها إعصار فيه نار فاحترقت كذلك يبين الله لكم الآيات لعلكم تتفكرون

Υπάρχει ανάμεσά σας που θα ήθελαν να έχουν ένα κήπο των ημερομηνιών και των σταφυλιών που κυλούσε κάτω από τα ποτάμια υπάρχει ένα? είχε στον κήπο όλα τα είδη των φρούτων, στη συνέχεια ήρθε η μεγάλη ηλικία του άνδρα ήταν να έχουν τα παιδιά που είναι ακόμη μικρή. Στη συνέχεια, το αιολικό πάρκο που περιέχει δυνατά τη φωτιά και κάηκαν. Έτσι εξηγεί ο Αλλάχ τους στίχους του για να σας μήπως το σκεφτείς. [Al-Baqarah / 2: 266]

Στη συνέχεια, είναι μια παραβολή των ανθρώπων που κάνουν μια πρακτική και στη συνέχεια έκανε κάτι που ζημιών και καταστρέφει ό, τι έχει κάνει, όπως αποφύγουμε, nifaq ή άλλες ανήθικες πράξεις που θα μπορούσαν να εξαφανίσουν την ανταμοιβή. Πώς να χάσετε!

Από αυτή την παραβολή, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν καμία πίστη σε όλα όπως και οι άνθρωποι που δεν έχουν κήπο καθόλου.

Πλευρά της εξίσωσης μεταξύ της φιλανθρωπίας και τον κήπο είναι η ποιότητα μιας περιοχής επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την επάρκεια του νερού, τη γονιμότητα του εδάφους και την ευγένεια θέση. Έτσι, επίσης, με πράξεις. Πράξεις επηρεάζεται έντονα αποκάλυψη ως θρεπτική του ήπατος. Στη συνέχεια, ο δράστης έχει επίσης ολοκληρώσει όλες τις απαιτήσεις από την παραλαβή της φιλανθρωπίας που παράγουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Και ακόμα πολλή perumpaman φιλοξενείται από τον Αλλάχ Παντοδύναμος στο Κοράνι. Διάφορα παραβολή μπορεί να γίνει κατανοητή μόνο από ανθρώπους που έχουν νόημα. Όταν αυτές οι παραβολές εφαρμόζεται σε ένα diperumpamakan, τότε τα πάντα θα είναι διαυγές.

(Απόσπασμα από το βιβλίο του Αλ-Qawâidul hisan, σεΐχης Αμπντουραχμάν Μπιν Nasir ως-Sa`di, άρθρο 22)

[Αντιγραφή από την έκδοση του περιοδικού Όπως-Sunnah 01 / Έτος XV / 1432H / 2011. Δημοσιεύθηκε Lajnah Ίδρυμα istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Τηλ. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment