!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 20, 2015

Undersøg (lære), der er blevet skabt af Gud

Turen var ikke færdig (373)

(Del 373), Depok, West Java, Indonnesia, September 19, 2015, 02:19).

Undersøg (lære), der er blevet skabt af Gud

Den første vers åbenbaret (åbenbaret) Gud gennem Gabriel melaikat er Iqro kommando (Læs) til profeten Muhammed. Det betyder, at selv om profeten Muhammed i en tilstand af analfabetisme stadig Allah beordrede profeten Muhammed til at lære, at huske eller huske viden om Gud i form af Koranen og Sunnah (al-visdom).
Inden indholdet af Al-Quran Allah fortæller manden, at Jorden og hele universet og alle væsener er skabt af Gud selv Gud har bestemt skæbnen for alle skabninger, selv bladene falder fra grenene allerede skrevet af Gud i bogen:

"Lawh Mahfuz".

Profeten sallâ Allâhu alaihi wa sallam sagde: "Allah har sat hele skæbne af alle skabninger fra halvtreds tusind år, før skabte Gud himlen og jorden". (HR. Muslimsk nr. 2653).

"Ingen ulykke vederfares på jorden og (heller) i jer selv, men det er indskrevet i bogen (lawh Mahfuz), før vi bringe det. Sandelig det er nemt for Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).

Gud også oprettet og holde stjernen, og alt hvad der er i dette univers, og lad mennesker undersøger både videnskabeligt og empriris alt, hvad der er blevet skabt af Gud, så folk i stigende grad kender kebenaraan Enhed af Gud, og at mennesket kun blev beordret til at tilbede Allah, ikke til andre end Allah eller forbyde begå shirk (associere partnere med Allah) og forbudte forblev hedensk.

 (BBC) - nye billeder af rumfartøjet New Horizons NASA indfanger lavtliggende tåge klamrer sig til overfladen af Pluto.
Robust bjerglandskab planeten Pluto og de fejende vidder er også synlige fra billederne.
Prof Alan Stern, leder af missionen chefforsker, sagde: "Dette billede virkelig gør du føler du er der, på Pluto, landmåling tilstanden af hans egne."
"Men dette billede er også en ny opdagelse inden for videnskab, afslører i detaljer atmosfæren i Pluto, bjerge, gletsjere og sletter," tilføjede han.
Nye horisonter fået en masse opmærksomhed efter den passerer Pluto den 14. juli, i en afstand af 12500 kilometer.
(NASAImage copyrightNASA)
NASA topografi der spænder mere bredt kendt siden New Horizons
Forskere siger tågen giver yderligere beviser på tilstedeværelsen af vand i Pluto, samt på Jorden, men involverer forskellige typer af is.
NASA rumfartøj begynder dataindsamling for året tidligere på måneden, så forskerne at fortsætte deres topografi Analisia.
En ny synet af halvmåne Pluto blev sendt til Jorden på 13 September.
Dramatisk lys fra solen hjælper fremhæve dværg planet varieret terræn og mere end et dusin lag af dis i atmosfæren.

ARTI lignelser i Koranen


Qur'anul al-Karim som en guide bog indeholder mange nyttige diskussioner, der er nødvendige af mennesker i alle forhold. For eksempel, i undervisningsmetoder og hvordan indlejre en værdi i ens hjerte. Den anvendte metode er en metode, der er enkel og mest indlysende. Blandt hans metode er at gøre lignelserne. Denne metode bruges til at formidle problemerne er meget presserende og afgørende, såsom problemet med monoteisme og tilstanden af dem, der mentauhidkan Almægtige Allah, Shirk problemer og betingelser for polyteister, og en række andre spændende gerninger. Målet er naturligvis at forstå og indpode ædle værdier, abstrakt på en måde, der er beskrevet med noget konkret, så som hvis usynligt for øjet. Derfor er det en nødvendighed for en ansat til at være opmærksom og forsøge at forstå formålet med lignelser, at.

Åbenbaring og VIDENSKAB sammenlignes med regn VAND
Allah den Almægtige har sammenlignede åbenbaring og viden, som Allah den Almægtige sendt ned til sine apostle med regnen, mens hjertet er sammenlignes med jorden og dalen. Indflydelsen af videnskab og åbenbaring i hjertet sammenlignes med effekten af regn på jorden af jorden. Blandt de eksisterende landbrugsarealer, der kan absorbere vand og vokse græs, som hjertet kan forstå åbenbaringen af Allah den Almægtige, og gøre det ske i livet.

Blandt landet var også en grund, der kan holde vand, men planter kan ikke tumbuhdi det. Folk kan udnytte lagrede vand til at opfylde deres behov, såsom at drikke, badning, spise, og så videre. Dette er permisalan for hjerter mennesker, der kunne huske åbenbaring og han også menyampaikanya til en anden, han bare ikke kunne forstå det i dybden. Folk som dette er stadig god, men graden under graders sindede mennesker i den første gruppe.

Så er der også den jord, der ikke kan holde vand og kan ikke vokse græs. Det er en lignelse for hjertet, der ikke kunne drage fordel på alle fra åbenbaring, både inden for videnskab, huske eller praksis.

Side af ligningen mellem leveren og jorden eller over jorden i lignelsen synes så indlysende, så er lighederne mellem regn og åbenbaring. Regn er kilden til menneskets fysiske liv og en kilde til næring, åbenbaring og videnskab som en kilde til åndeligt liv eller det menneskelige hjerte.

PUNKTUM Tauhid sammenlignes med TREE GOOD
Allah den Almægtige sammenligner også udtrykket af enhed med en god træ altid frugtbare hver gang.

ألم تر كيف ضرب الله مثلا كلمة طيبة كشجرة طيبة أصلها ثابت وفرعها في السماء) 24 (تؤتي أكلها كل حين بإذن ربها ويضرب الله الأمثال للناس لعلهم يتذكرون

Kan du ikke se, hvordan Gud har gjort en god sætning lignelse som en godt træ, dens rødder er fast og dets filialer (tårnhøje) ind i himlen, træet giver sin frugt i hver sæson af tilladelse fra deres Herre. Gud lignelser gør det til mennesker, så de altid huske. [Ibrahim / 14: 24-25]

Ligeledes Tawheed træ plantet i ens hjerte. Han vil også fortsætte med at bære frugt eller fordel. Blandt frugterne af Tawheed dvs gode intentioner, ædle moral og gode gerninger. Disse fordele er ikke kun mærkes af dem, der Tauhid, men også opfattes af andre.

Hedningene sidestilles med SPIDER
Allah den Almægtige sammenligner polyteisme og polyteister, der søger tilflugt til andre end Allah den Almægtige som strikning edderkop reden. Fordi spindelvæv er det svageste reden [2], således at hans handlinger gør reder vil kun gøre det svagere.

مثل الذين اتخذوا من دون الله أولياء كمثل العنكبوت اتخذت بيتا وإن أوهن البيوت لبيت العنكبوت لو كانوا يعلمون

Lignelsen om dem, der tager andre end Allah beskyttere er som en edderkop, der gør huset. Og faktisk den svageste hjemmet er edderkoppen hus, hvis de men vidste. [al-Ankabut / 29: 41]

Ligeledes afgudsdyrkerne, der tager andre end Allah den Almægtige beskyttere. Det vil kun svække sig selv, fordi hans hjerte var ved at bryde op et forhold til Allah den Almægtige. Hjerte som dette ville være meget sårbare fra alle sider, kombineret med afhængigheden af den skabning, så han vil være mere skrøbeligt. Han troede skabning kunne gavne og redde ham fra fare, men gjorde det ikke.

Selvfølgelig meget forskellige vilkår med hjertet tilstand muslimer, der kun er afhængige af Allah den Almægtige. Hans hjerte er stærk i henhold til troens kraft, tauhidi og afhængighed af Allah den Almægtige, der arrangeret alt. Ligesindede muslimer, som har begået og over reglerne i hans religion. Ord og gerninger er stadig god, fri for trældom væsener, ikke stole på dem helt.

Dette står i kontrast med afgudsdyrkerne sammenlignes med døve stum igen, som er blot en byrde. Han kan ikke bringe god, selvom betragtning af de forskellige direktiver. Hans hjerte var altid afhængig af vilje skabninger, dermed indirekte blevet gjort til slaver og har ingen frihed. Også diperumpamakan af Allah den Almægtige til de mennesker, der faldt fra en højde og blive ramt af fugle og selanjut revet revet op af formen.

حنفاء لله غير مشركين به ومن يشرك بالله فكأنما خر من السماء فتخطفه الطير أو تهوي به الريح في مكان سحيق

Med oprigtig til Allah, ikke associere noget med Ham. Enhver, der tilskriver noget til Gud, så er det som om at falde fra himlen og ramt af en fugl, eller vinden til fjerne steder. [al-Hajj / 22: 31]

Hvis alt, hvad de mener gud er samlet for at få mest ud af små skabninger, der flyver de vil ikke være i stand til at gøre det. Så hvad nu hvis de alene? I stedet for at skabe fluer, gendanne og genvinde mad taget selv de kan ikke flyve. Er der nogen ulemper værre end dette? Er der uvidenhed er værre end uvidenhed om de hedningene? Denne tilstand forværres af de mange guder de tilbad, der forårsagede dem umuligt vinde fornøjelsen af det hele. Folk som dette er altid forfulgt af sorg og lidelse, der gentagne gange blev ramt.

Havde hedningene indser de fleste af disse onder, ville han forsøge at redde sig selv fra de forskellige onder, at. Han vil også være klar over, at han i løbet af denne tid havde spildt deres sind efter uanset deres religion. Dette er i strid med muslimer, der kun helliger sig til Allah den Almægtige. Deres hjerter er stille og roligt på den sande religion for. De indser også, at frugten vil blive erhvervet meget bedre, at evig lykke i livet er også evig.

Amal en tjener er ligesom GARDEN
I en anden lignelse, Allah den Almægtige sammenligner gerninger såsom have.

ومثل الذين ينفقون أموالهم ابتغاء مرضات الله وتثبيتا من أنفسهم كمثل جنة بربوة أصابها وابل فآتت أكلها ضعفين فإن لم يصبها وابل فطل والله بما تعملون بصير

Og lighed med dem, der bruger deres rigdom søger fornøjelsen af Allah og for fasthed deres sjæle, som en have, der er placeret på et plateau, der vandes af regn, så det bringer sin frugt dobbelt. Hvis kraftig regn ikke er vand det, så let regn (var tilstrækkeligt). Og Allah er Seer af, hvad I gør. [al-Baqarah / 2: 265]

Allah den Almægtige nævner en gerning gjort med oprigtighed, med fradrag af alle, der kan ødelægge en have placeret som det bedste sted, bare vinden og solen, og ikke kort på vandforsyningen. Sådanne arealer, selv om der ikke påvirkes af kraftig regn, for eksempel kun en støvregn så er det nok til at gøre det til en frugtbar vækstmedier. Hvis disse betingelser er opfyldt, så selvfølgelig den resulterende frugt vil være meget tilfredsstillende, bladene er tætte og skyggefulde og kølig luft. Ejeren vil altid høste resultaterne uden at bekymre.

Men hvis de bliver ramt af tørke eller katastrofen ramte og brændt.

أيود أحدكم أن تكون له جنة من نخيل وأعناب تجري من تحتها الأنهار له فيها من كل الثمرات وأصابه الكبر وله ذرية ضعفاء فأصابها إعصار فيه نار فاحترقت كذلك يبين الله لكم الآيات لعلكم تتفكرون

Er der en blandt jer, der gerne vil have en have med datoer og druer, der flød under floder; hun havde i haven alle mulige frugter, så kom den gamle alder af den mand, han var at få børn, der stadig er små. Så vindmølleparken højt indeholder ilden og brændte. Således forklarer Allah Hans vers til dig at du ikke tænker over det. [al-Baqarah / 2: 266]

Så er det en lignelse om mennesker, der gør en praksis og så gjorde han noget, som skader og ødelægger det, han har gjort, som shirk, nifaq eller andre umoralske handlinger, der kunne udslette belønning. Hvordan til at tabe!

Fra denne lignelse, kan vi konkludere, at folk, der har nogen tro på alle lignende mennesker, der ikke har en have på alle.

Side af ligningen mellem velgørenhed og haven er kvaliteten af et område i høj grad påvirket af tilstrækkeligheden af vand, jordens frugtbarhed og venlighed sted. Så også med gerninger. Deeds var stærkt påvirket åbenbaring som ernæringsmæssig lever. Så gerningsmanden også har afsluttet alle kravene efter modtagelsen af velgørenhed, der producerer tilfredsstillende resultater.

Og stadig en masse perumpaman hostet af Allah den Almægtige i Koranen. Forskellige lignelse kan kun forstås af folk, der har forstand. Når disse lignelser anvendes på en diperumpamakan, så alt vil blive vist klar.

(Citeret fra bogen Al-Qawâidul hisan, Sheikh Abdurrahman bin Nasir som-Sa`di, Rule 22)

[Kopieret fra magasinet udgave af As-Sunnah 01 / År XV / 1432H / 2011. Udgivet Lajnah Foundation Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tlf. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment