!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Monday, September 14, 2015

Crize de refugiați și dezastre, consecințele păcatului care?

Plimbare nu a fost finalizat (369)

(Partea 369), Depok, West Java, Indonnesia, 13.09.2015, 09:03).

Crize de refugiați și dezastre, consecințele păcatului care?

Criza umanitară din Siria, Irak și Yemen care a dus la fluxul de refugiați în Europa și în alte țări din Orientul Mijlociu și Australia este indusă țările sete de putere și dominare politică, rezultând în luptă continuă și prelungită.
Uită-te la conflictul din Siria, regimul autoritar Assad și doriți să continuați în putere asistata militar și politic de către Iran, Rusia și Hezbollah luptat libaneze grupurile de opoziție care au susținut SUA și aliații săi, inclusiv o coaliție de state arabe conduse de Arabia Saudită.
Statul Islamic al Irakului, Siriei și Sham (ISIS) a consolidat jihadist 25.000 de tineri din 100 de țări, inclusiv jihadiști din SUA, Australia si Europa pentru a lupta împotriva regimului Assad dată luptat împotriva regimului dominației irakian Shia care a ajutat Iranul și Hezbollah. Nu mai vorbim de coaliția Arabiei Saudite de-a lungul țărilor Consiliului de Cooperare al Golfului Central lupta rebelii șiiți Houthi sunt susținute de Iran.
Suferința și mizeria care a lovit poporul din Yemen, Irak, Siria și.
Este aceasta tot din cauza pedeapsa lui Allah, datorită păcatelor celor care sunt acum practică învățăturile islamice deviante.
După cum se știe Arabia Saudită a acuzat ISIS a fost în afara ideologiei islamice numit Kharijites, Shia, de asemenea, de savanți de Arabia Saudită și Adunării Ulama Indonezia (MUI) ca un cult, deoarece are mengkafirkan însoțitorii Profetului Mohamed.
Clerici Arabia spun că nu au găsit grupuri desprinse de musulmani, în conformitate cu însoțitorii Ahl Sunnah wal Jama'ah excepția printre urmașii lui As-Salaf al-Salih Ahlul Hadith.

Mu'tazilah cum ar putea corespunde însoțitorii marile figuri în timp ce denunța marile figuri ale justiției și a redus prietenul lor și i-au acuzat de erezie, cum ar fi Al-Wasil bin Atho ", care prevede: Dacă Ali, Az-Zubair Tholhah și apoi nu am depune mărturie pedepsit din cauza mărturiei lor. [A se vedea Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

Cele Kharijites au ieșit de religie și menyempal de adunarea musulmanilor deoarece unele puncte de bază ale doctrinei lor este mengkafirkan Ali și fiul său, Ibn Abbas, Uthman, Talha, Aisha și Mu'awiyah și nu se află pe proprietățile însoțitorii persoanelor hartuirea si le mengkafirkan.

Ca Shufiyah, ei subestimează moștenirea Profeților și înjositor transmițătorul cărții și Sunnah și mensifatkan lor ca persoana decedată. Un mare om se spune: Luați-vă cunoștințele, de decedat în timp ce luăm cunoștințele noastre de viață de mare, încât nu este mort (Dumnezeu) direct. Prin urmare, spun ei, cu gura lor de a respinge Sanad hadits-: A mengkhabarkan-mi inima mea de Rabb.

În ceea ce privește șiiți, au crezut că însoțitorii au expirat după moartea profetul "alaihi wa sallam, cu excepția câtorva oameni, a se vedea Al-Kisyiy onă de le- preot povestește istoria cazului Rijalnya carte. 12.13 de la Abu Ja'far, că a declarat: Toate Apostatul după moartea profetul "alaihi wa sallam, cu excepția trei, i-am spus: Cine este a treia persoană? El a răspuns: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary și Salman Al-Farisiy.

Și relatat în p.13 din Abu Ja'far, el a spus: Cele emigranți și Anshor a ieșit (de religie), cu excepția trei. [Vezi lucru Al-Kaafiy de Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini a se vedea, de asemenea, o mare -tokoh lor la momentul de this- denunțat și blestemat Abu Bakr și Omar în cartea cazul său Kasyful Asroor, 131, el a declarat: Cu adevărat syaikhani (Abu Bakr și Omar) ... si de aici ne gasim obligați să prezinte probe dovada de abateri lor sunt ambele foarte clare cu privire la Coranul, pentru a dovedi că cei doi au avut menyelisihinya.

Și a zis din nou punctul de vedere al 137: ... și Profetul a închis ochii (d) în timp ce atât urechi nu remarci pe Ibn al-Khattab care erect minciună și kufr provenind din practica, kezindikan și penyelisihan a versete din Coranul " un glorios.

Ca Murji'ah, ei cred că credința celor ipocriți care se află în aceeași credință kenifakan Assabiqunal Awalun (primii oameni care sa convertit la islam) din emigranți și ajutoare.

Modul în care acestea toate corespondat cu prietenii în timp ce acestea sunt:

Oameni Mengkafirkan aleși dintre ele
Nu accepta deloc că acestea sunt relatat de la profetul "alaihi wa sallam în drept Aqeedah și Shariah.
Urmează civilizația bizantină și filozofia greacă

În concluzie
Aceste grupuri toți vrem să ne negăm martorilor la cartea și Sunnah și denunță ele în timp ce acestea sunt mai demn de ocară, și ei sunt zindiq.

Astfel, este clar că înțelegerea Al-Salaf este manhaj Firqatun Najiyah și Ath-Thaifah Al-Mansurah în conceptul de înțelegere, acceptare și Istidlal (decizie juridică).

În timp ce cei care urmează exemplul companioni sunt cei care lucrează cu relatarile (Hadith) sunt de drept autentic și autentic Dalah Shari'a, cu drum și prietenul înțelegere, iar acest lucru este modul lui de viață Ahlul Hadith, nu cursul de Ahl-ul-bid'ah și Hawa. Atât de adevărat și puternic ce vom descrie când vom explica succesul lor în forma arbitra la profetul "alaihi wa sallam cu succes a persoanei care a luat Sunnah" alaihi wa sallam și Sunnah a celor patru califi după el.(VOA) - Țările din Europa, SUA și țările bogate din Golful Persic sub tirul organizațiilor pentru drepturile omului pentru a nu face suficient de săptămâni pentru a ajuta la criza migrant a Orientului Mijlociu.

Țările est-europene sunt reticente în a oferi statutul de refugiat în cantități mari pentru oameni fug din calea persecuțiilor și conflictelor, precum și să le permită să trăiască în aceste țări. Țările din Golful Persic a primit doar lucrătorilor migranți, dar a lăsat deschisă posibilitatea de a le deporteze în orice moment.

Într-un interviu cu VOA, Kenneth Roth, director executiv al Human Rights Watch cu sediul în America, a declarat ca noile țări membre ale Uniunii Europene a arătat o atitudine fobice istoric cu privire la problema refugiaților musulmani din conflict rupt Orientul Mijlociu.

Roth a spus că țările din Europa de Est ar trebui să fie împărtășite - nu numai beneficii, ci și responsabilitățile în calitate de membru al Uniunii Europene este - că împărtășesc o obligație legală de a accepta oameni care cauta azil.

Roth a declarat criza refugiaților actuală nu este o criză în ceea ce privește numărul - numărul de refugiați este la doar 1 la sută din populația UE și statele membre le pot absorbi cu usurinta - dar aceasta este o criză politică provocată de islamofobie și considerente politice.

Nu este nici o refugiaților sirieni au fost reinstalați în mod oficial în țările din Golful Persic, cum ar fi Kuweit, Bahrain și Emiratele Arabe Unite, deși oficialii spun Golful Persic sunt Sirienii care au intrat pe o viză de vizitator și nu se întorc. Organizatiile pentru drepturile omului spun oamenii care au fost permis să rămână provin dintr-o familie de bogat și puternic. Roth a denunțat Arabia Saudită și alte state din Golful Persic pentru a nu accepta refugiați.

(BBC) - Bilanțul victimelor ca urmare a prăbușirii macaralei în Haram, Mecca, a crescut la 87 de persoane, astfel cum este exprimat Autoritate Apărare Civilă din Arabia Saudită.
Raportate anterior numărul de victime ale aproximativ 60 de persoane.
Victima a fost rănit într-un accident în orașul sfânt Mecca, Vineri, 11 septembrie ajungând cel puțin 183 de persoane.
Mecca se pregătea să urez bun venit aproximativ două milioane de oameni care vor face pelerinajul.
Un video publicat pe YouTube, care nu a fost stabilit keasliannya- arată o macara care a căzut și a auzit un zgomot puternic în fundal cu oameni țipând în panică.
Rămâne neclar cauza reală a accidentului și o imagine care arată o mare macara roșu părea să scadă.
În timp ce rapoartele spus că macaraua sa prăbușit în partea de est a moschee după vânturi puternice și ploi torențiale.
MekahImage copyrightepa
Image legendă
Krane mare și roșu, vizibil prin acoperișul moscheii sa prăbușit.
Arabian Peninsula cartier săptămâna trecută lovit de o furtună de zăpadă.
Un cetățean indonezian care a fost în Jidda, Jannati Jannati, scrie un mesaj pe Facebook BBC Indonezia: ". Sunt în Jeddah BBC E de ieri deja furtună de nisip în Medina, de asemenea, ploaie azi.".
În timp ce alți utilizatori de Facebook, Warda Zulfakar, a declarat, "o persoană pelerini din Indonezia (Sector 4) a murit. Tim Sănătății din BPHI Mecca au fost evacuarea victimelor." Dar raportul încă nu poate fi confirmată până vestea a fost dezvăluit.
Mosque HaramImage copyrightReuters
Image legendă
Expansiunea poate acomoda 400000 m2 până la circa 2,2 milioane, în același timp.
Lucrările de construcție la Marea Moschee din Mecca a fost întâmplă pentru un timp destul de lung, iar anul trecut, numărul de pelerini este redus din motive de siguranță, din cauza lucrării.
A raportat că zona de moschee este planificată să fie extins pentru a se potrivi 400.000 m2 la aproximativ 2,2 milioane, în același timp.
Aproximativ 350 de pelerini au murit într-un accident busculada in 2006.

Numărul morților din Indonezia din cauza căderii rola incidente în Haram, Mecca, a crescut la șase.
Certitudinea se propune Informații de punere în aplicare Funcția socio-culturală Consulatul General în Jeddah, Sharif Shahab.
"Cetățenii din Indonezia care au murit ca urmare a macaralei incident a ajuns la șase. Când acumulate cu leziuni, toate victimele au ridicat la 37 de persoane ", a declarat Sharif a declarat pentru BBC Indonezia, Jerome Wirawan.
Anterior, cele două victime au murit din Indonezia cunoscut din îmbarcare Medan (MES 09) și îmbarcare Jakarta-Bekasi (JKS 03).
Încă patru decese a constat din două persoane de la îmbarcare Medan, cel de îmbarcare Padang, și un alt de îmbarcare Jakarta-Bekasi.
Imagine copyrightAFP
Image legendă
Guvernator al regiunii Mecca, Prince Khalid al-Faisal, a ordonat convocarea anchetei.
Cauze
Pentru a examina amploarea prejudiciului și nivelul de siguranță în jurul Haram, guvernatorul regiunii Mecca, Prince Khalid al-Faisal, a ordonat convocarea anchetei.
Cu toate acestea, directorul general al Autorității Apărării Civile din Arabia Saudită, Abdullah bin Suleiman al-AMR, susținând că un vânt puternic este cauza căderea rola care a lovit Marea Moschee din Mecca, omorând cel puțin 107 de persoane, vineri (11/09).
Potrivit lui, viteza vântului curent 83 km / h, urmat de ploi abundente care doborât copaci și semnele de circulație.
Când intervievat de postul de televiziune Al Arabiya-, Al-Amr a negat, de asemenea, rapoarte care fulger a lovit rola până când sa prăbușit aparat.
CopyrightReuters fotografie
Image legendă
Regiunea Kabah înconjurat de un scripete de dragul de construcție.
Furtună
Bazat pe mărturia martorilor, vânturile lovitură în zona Haram înainte colaps scripete este într-adevăr foarte puternic.
Dave Ariant Yusuf, un consilier Hajj o agenție de turism din Indonezia, ma uit la cum vânt provoacă plastic, carton, și diverse gunoi fâlfâind până când se ajunge la o înălțime de șase etaj camera de hotel unde locuia. Hotelul este situat la aproximativ 50 de metri de pe pagina Haram.
"Cerul a devenit întunecat. Vântul este foarte puternic și brusc fereastră cameră de hotel vibreze. Ploaia a venit foarte greu și dura până la 30 de minute. Apoi, brusc, a fost un boom puternic. Mai târziu am știut că era sunetul atunci când macaraua a căzut ", a spus Dave.
CopyrightReuters fotografie
Image legendă
Intelectuali Arabia criticat guvernul că ar trebui să acorde o atenție la siguranța rezidenților și pelerini.
Siguranță
Indiferent de factorul meteorologic, Irfan Al-Alawi a Patrimoniului Fundației islamice Cercetare cu sediul in Mecca, a declarat că guvernul saudit trebuie să se gândească cu privire la siguranța de rezidenți și pelerini să-și amintească există o rolă mare de 15 în jurul Haram.
"Întreaga regiune (moschei) ca zona de constructii. Arabia Saudită trebuie să regândească strategia de sănătate și siguranță pentru că există 800.000 de oameni în moschee, atunci când a avut loc incidentul ", a declarat Al-Alawi.
Al-Alawi este unul dintre savanți care au criticat cu voce tare de construcție în jurul zonei de Haram. Potrivit lui, construcția realului distruge urmele Profetului Muhammad în timpul vieții.
Construcție se extinde în jurul zonei Haram a 400.000 de metri patrati, care poate găzdui 2,2 milioane de persoane simultan.

Un oficial american a declarat pentru BBC, o creștere a încrederii între guvern al SUA, militanți care se numesc țările islamice, sau ISIS face și de a folosi arme chimice în Irak și Siria.
SUA a identificat cel puțin patru incidente care implică cele două părți ale conflictului din regiunea de frontieră Irak-Siria, unde ISIS folosirea armelor chimice muștar, așa cum este livrat de către funcționarul.
Oficialul a menționat, de asemenea, utilizarea de arme chimice este o formă de pulbere.
Echipe BBC în granița turco-siriană a vazut dovezi care să susțină afirmația.
SUA consideră că are un grup de celule care este dedicat pentru a face aceste arme.
"Ei au folosit muștar," cineva a spus despre ISIS. "Știm că-l folosească."
Arme chimice mustar poate fi folosit sub formă de pulbere și ambalate în explozivii tradiționale, cum ar fi mortar, astfel cum susține oficialii americani.
"Am văzut-o folosit pe cel puțin patru evenimente diferite, atât în Irak și locațiile de frontieră Siria.
Când această armă explodează, care a fost expus la arma chimică muștar cenușă va blister.
Oficialii au declarat comunității de informații consideră că există trei explicații posibile privind modul ISIS achiziționeze arme chimice letale.
Imagine copyrightGetty
În observarea comunității de informații, așa cum transmise de oficialii americani, pe care le fac.
"Suntem de evaluare le-am examinat celulele responsabile de arme chimice active, ce fac și să încercați și să obțină o mai bună în devenire,", a spus oficialul.
O altă teorie alternativă care militanții ISIS găsi arme chimice în ascunzătorile din Irak sau Siria.
Se pare că militanții găsi arme chimice în Irak, au declarat oficialii, deoarece armata americană este de natură să-l găsiți în timpul unei campanii militare efectuate în țară timp de un deceniu.
Oficialii au declarat militanții pare să fi fost confiscate de regimul armelor chimice din Siria înainte de regimul a fost obligat să ofere aprovizionare de amenințarea unui atac aerian american în 2013.


TOP dreptății lui Dumnezeu SWT

De
Ustadz Ismail Abu Muslim al-AtsariAllah Subhanahu wa Ta'ala spune:

من اهتدى فإنما يهتدي لنفسه ومن ضل فإنما يضل عليها ولا تزر وازرة وزر أخرى وما كنا معذبين حتى نبعث رسولا

Oricine urmează îndrumarea (lui Allah), atunci cu siguranta el a făcut-o pentru (binele) propriile sale; și oricine rătăcit atunci cu siguranta a pierdut la (pierdere) însuși. Și un păcătos nu poate suporta păcatele altora, și nu vom mengadzab înainte Am trimis o Messenger. [Al-Isrâ` / 17: 15].

POZIȚIA versetului
Cu siguranță acest verset descrie dreptatea lui Allah Atotputernicul și înțelepciunea Lui perfectă. Imam Ibn al-Qayyim rahimahullah explica acest lucru cu cuvintele:

Allah Sfânta Sfintelor atribui patru legi pentru dușmanii lui, care este punctul culminant al justiției și de înțelepciune, (IE): (1) că îndrumarea a obținut un slujitor de credință și de fapte bune, (bunătate) este pentru el, nu pentru alții, (2), care apostazie, în absența unor orientări, (pierderea) este mai presus de el însuși, nu pe alții, (3), că persoana nu va fi torturat de păcatele altora, (4), care Allah Atotputernicul nu va fi tortura dar după stabilirea probei unei persoane cu (trimis) apostolii.

Apoi ia în considerare conținutul de patru din prezenta lege, care constituie înțelepciunea lui Allah cel Atotputernic, dreptatea lui și virtuțile Sale, și respingere a celor care înșelați și au așteptări false; de asemenea, o respingere a celor prost la Allah, numele Lui și atributele Sale. [1]

Interpretare ARTICOLUL
Acest verset conține patru fraze mari:

Cuvântul de Allah Preainaltul:

من اهتدى فإنما يهتدي لنفسه

[Cei care urmează îndrumarea (lui Allah), atunci cu siguranta el a făcut-o pentru (binele) propria sa].

Imam Ibn Kathir rahimahullah spus, '' Allah proclama că oricine a acționat în conformitate cu orientările (de Allah), ca urmare al-HAQ și să urmărească un traseu profetic, atunci într-adevăr, el va obține un rezultat care este lăudabil pentru el ''.

Cuvântul de Allah Preainaltul:

ومن ضل فإنما يضل عليها

[Și oricine rătăcit atunci cu siguranta a pierdut la (pierderi) se].

Imam Ibn Kathir rahimahullah spus, '' Oricine rătăcire, care rătăceau de la Al-HAQ și se abată de la calea cea dreaptă, atunci cu siguranta el este rău pentru el însuși, și răul înapoi la el. ''

Cuvântul de Allah Preainaltul:

ولا تزر وازرة وزر أخرى

[Și un păcătos nu poate suporta păcatele altora]

Imam Ibn Kathir rahimahullah spus: "Și un păcătos nu poate suporta păcatele altora, iar cei care comit crime nu fac crima, cu excepția pentru el, ca cuvântul lui Allah:

وإن تدع مثقلة إلى حملها لا يحمل منه شيء

Și dacă cineva ar apela greutatea (altele) pentru a transporta tiadalah păcat fie asupra lui, la toate. [Fatir / 35: 18].

Și acest lucru nu contrazice cuvântul lui Allah:

وليحملن أثقالهم وأثقالا مع أثقالهم

Și într-adevăr se vor purta povara păcatelor () ei, și sarcinile (păcatele altora) în plus față de propriile lor poveri. [Al-'Ankabut / 29: 13].

Și Cuvântul Său:

ومن أوزار الذين يضلونهم بغير علم

și poartă păcatele oamenilor care le înșele care nu știu nimic. [o-Nahl / 16: 25].


Pentru că oamenii care au luat la apostazia va purta păcatele greșeala de a se, iar altele cu păcatul pentru că induce în eroare alte persoane, fără a reduce păcatele lor, la toate, și fără cea mai mică pedeapsa păcatului lor. Acestea includ dreptatea și mila lui Allah Atotputernicul Jallaepada servitorii săi. ''

Cuvântul de Allah Preainaltul:

وما كنا معذبين حتى نبعث رسولا

[Și nu vom mengadzab înainte Am trimis o Messenger].

Imam Ibn Kathir rahimahullah a spus:
Această proclamație de Justiție a lui Allah Cel Atotputernic, și El nu a fost de gând să mengadzab una, dar după stabilirea probei omul cu venirea apostolului pentru el. Ca fiind cuvântul lui Allah:

كلما ألقي فيها فوج سألهم خزنتها ألم يأتكم نذير) 8 (قالوا بلى قد جاءنا نذير فكذبنا وقلنا ما نزل الله من شيء إن أنتم إلا في ضلال كبير

De fiecare dată când un set (necredincioșii) aruncat în iad, polițiștii (iadul) le-a cerut: "Nu veni niciodată la tine (in lume) un predicator?" Ei au răspuns: "Da, există acum vin -a la noi un predicator, dar respingem (l) și am spus:." Allah nu se degradeaza nimic,; Sunteți nimic, dar în mare eroare "[Al-Mulk / 67: 8-9]..

Allah Preainaltul mai spune:

وهم يصطرخون فيها ربنا أخرجنا نعمل صالحا غير الذي كنا نعمل أولم نعمركم ما يتذكر فيه من تذكر وجاءكم النذير فذوقوا فما للظالمين من نصير

Și ei (necredincioșii) tipand in iad: "Domnul nostru, scoate-ne, cu siguranță vom face fapte bune, spre deosebire de ceea ce am făcut". Și dacă am (Allah) nu avea zile multe într-o perioadă suficientă de a gândi pentru persoanele care doresc să se gândească, și (nu) vin la voi un predicator? Deci gust (adzab noi) și nu a existat nici ajutor pentru oamenii care sunt răufăcători. [Fatir / 35: 37].

Și alte versete care arată că Allah Preainaltul nu va pune nimeni în iad decât după venirea apostolului pentru el. [2]

Prin urmare, în ultima zi, există unele persoane care au depus plângeri la Allah că nu au dreptul de a fi torturat, deoarece dovada nu este de până la ei, și Dumnezeu să accepte motivele pentru aceasta. Acesta este menționat în hadith, după cum urmează:

عن الأسود بن سريع أن نبي الله صلى الله عليه وسلم قال أربعة يوم القيامة رجل أصم لا يسمع شيئا ورجل أحمق ورجل هرم ورجل مات في فترة فأما الأصم فيقول رب لقد جاء الإسلام وما أسمع شيئا وأما الأحمق فيقول رب لقد جاء الإسلام والصبيان يحذفوني بالبعر وأما الهرم فيقول ربي لقد جاء الإسلام وما أعقل شيئا وأما الذي مات في الفترة فيقول رب ما أتاني لك رسول فيأخذ مواثيقهم ليطيعنه فيرسل إليهم أن ادخلوا النار قال فوالذي نفس محمد بيده لو دخلوها لكانت عليهم بردا وسلاما قال حدثنا علي حدثنا معاذ بن هشام قال حدثني أبي عن الحسن عن أبي رافع عن أبي هريرة مثل هذا غير أنه قال في آخره فمن دخلها كانت عليه بردا وسلاما ومن لم يدخلها يسحب إليها

De Aswad bin Sari ", că profetul" alaihi wa sallam a spus: Pe Ziua Învierii, sunt patru persoane care se vor plânge la Allah: că un surd, nu am auzit nimic; o valoare; un senil; și un om care a murit la vârsta de fatroh; (1) Ca o persoană surdă ar spune: ". O Rabb, Islamul a venit, dar nu am auzit nimic '' (2) Persoanele care Moron vor spune:" O, Rabb, Islamul a venit, în timp ce copiii mici melempariku cu deșeuri animale ''. (3) Persoanele care dementa vor spune: "O, Rabb, Islamul a venit, și nu am nici o înțelegere, la toate" "(4) și cei care au murit la fatrah vârstă va spune:." O Rabb, nu vin la un Rasulpun " . Apoi Allah a luat un legământ pe care ei Îl vor asculta de fapt Atunci Allah a trimis soli la cei care au comandat: "! Duceți-vă în iad" Profetul n spus: "Prin (Allah) Sufletul Muhammad este în mâna lui, în cazul în care a intrat, dracu reală a devenit rece și felicitări pentru a le ''. (Într-o altă relatare a lui Abu Hurairah spune: "Oricine a intrat, ea devine un iad adevărat se răcească și felicitări la el și cine nu-l introduceți, el va fi târât în ea ''.) [3].

FAWÂ ID Versete
Acest verset nobil conține multe fawâ ID (subiecți) nobil, printre altele:
1. Hidayah obținut un servitor, fie sub forma de credință și fapte bune, atunci bunătatea este pentru sine, nu pentru alții.

2. Bunătatea unui sclav în viața de apoi depinde de credință și caritate shalihnya timpul din lume. Astfel încât nu se poate baza pe îngeri, profeți, sfinți, Sheikh, Murshid (tutore), preot, Amir, profesori, și altele.

3. eroare un slujitor în absența unor orientări, pierderea pe sine și nu pentru alții.

4. O persoană nu va fi torturat de păcatele altora.

5. Allah Atotputernicul nu va tortura, dar după stabilirea cineva dovadă a trimis apostolii Săi.

6. Justiție Allah este perfect.

7. Persoana care invită suportă rătăcit propriile păcate și păcatele altora în rătăcire, pentru că el a fost cauza de eroare lor.

Deci, putine informatii despre acest verset nobil, pot fi utile. Amin.

[Copiat din revista editia de As-Sunnah 08 / An XVII / 1435H / 2014M. Editorii Fundația Comitetului permanent Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment