!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 20, 2015

Examinați (afla) ceea ce a fost creat de Dumnezeu

Plimbare nu a fost finalizat (373)

(Partea 373), Depok, West Java, Indonnesia, 19 septembrie de 2015, 02:19).

Examinați (afla) ceea ce a fost creat de Dumnezeu

Primul verset revelat (dezvăluit) pe Dumnezeu prin Gabriel melaikat este comanda Iqro (Read) la profetul Mahomed. Aceasta înseamnă că, deși Muhammad Profetul într-o stare de analfabetism încă Allah a ordonat Profetul Muhammad a învăța, să memoreze sau să vă amintiți cunoașterea lui Dumnezeu, sub forma de Coranului și Sunnah (al-înțelepciune).
În conținutul Al-Coran Allah spune omul că Pământul și întregul univers și toate ființele sunt create de Dumnezeu, chiar Dumnezeu a determinat destinul tuturor creaturilor, chiar și frunzele cad din ramurile deja scris al lui Dumnezeu în cartea:

"Lawh Mahfuz".

Profetul alaihi wa sallam a spus: "Allah a stabilit toate destinul tuturor creaturilor din cincizeci de mii de ani înaintea lui Dumnezeu a creat cerurile și pământul". (HR. Nr musulman. 2653).

"Nimeni nu calamitate se abate asupra pe pământ și (nici), în voi înșivă, dar este înscris în Cartea (Lawh Mahfuz) înainte de a le aduce. Adevărat este ușor pentru Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).

Dumnezeu, de asemenea, creează și pune steaua, și tot ce este în acest univers, și să oamenii să examineze atât științific și empriris tot ceea ce a fost creat de Dumnezeu, astfel încât oamenii să știe din ce în ce Unicitatea kebenaraan lui Dumnezeu, și că omul a fost comandat doar să se închine lui Allah, nu, altele decât Allah sau de a interzice comite eschiveze (asocierea parteneri cu Dumnezeu) și a interzis rămas păgân.

 (BBC) - poze noi din nava spatiala Noi Orizonturi NASA capteaza joase ceață agățându-se de suprafața lui Pluto.
Peisaj montan accidentat planeta Pluto și câmpiile radicale sunt, de asemenea, vizibile din imaginile.
Prof Alan Stern, șeful de știință șeful misiunii, a declarat, "Această imagine într-adevăr te face sa te simti ca sunt acolo, pe Pluto, topografie starea lui."
"Dar această imagine este, de asemenea, o nouă descoperire în domeniul științei, dezvăluind în detaliu atmosfera lui Pluto, munți, ghețari și câmpii", a adăugat el.
Noi Orizonturi a câștigat o mulțime de atenție după ce trece Pluto pe 14 iulie, la o distanță de 12500 kilometri.
(NASAImage copyrightNASA)
NASA topografie variind mai cunoscut de la noi orizonturi
Oamenii de stiinta spun ceață prezinte alte dovezi de prezența apei în Pluto, precum și pe pământ, dar implică diferite tipuri de gheață.
NASA nave spațiale începe colectarea de date pentru anul la începutul acestei luni, permite oamenilor de stiinta pentru a continua Analisia lor topografie.
O nouă din vedere semiluna Pluto a fost trimis pe Pamant pe septembrie 13
Lumina dramatica de la soare ajută evidenția planeta pitică de teren variat si mai mult de o duzină de straturi de ceață în atmosferă.

ARTI Pildele în Coran


Qur'anul al-Karim ca un ghid conține multe discuții utile, care sunt necesare de către oameni în toate condițiile. De exemplu, în metodele de predare și cum de a încorpora o valoare în inima cuiva. Metoda utilizată este o metodă care este simplu și cel mai evident. Printre metoda lui este de a face pildele. Această metodă este folosită pentru a transmite problemele sunt foarte urgente și important, cum ar fi problema monoteismului și starea celor care mentauhidkan Atotputernicul Allah, se eschiveze problemele și condițiile de politeiști, și o varietate de alte fapte mari. Scopul este, desigur, de a înțelege și inculce valori nobile care abstract într-un mod descris cu ceva concret, astfel încât, dacă invizibile cu ochiul. Prin urmare, aceasta este o necesitate pentru un slujitor să acorde atenție și să încerce să înțeleagă scopul pildelor care.

Revelație și ȘTIINȚA asemănat cu ploi APA
Allah Preainaltul a asemănat revelația și cunoștințele pe care Allah Preainaltul trimis apostolilor Săi cu ploaie, în timp ce inima este asemănat cu pământ și valea. Influența științei și de descoperire, în inima asemănată cu efectul de ploaie asupra solului de pe pământ. Printre terenul arabil existent, care poate absorbi apa si sa creasca iarba, ca inima poate înțelege revelația lui Allah Atotputernicul și face sa se intample in viata.

Printre terenul a fost, de asemenea, un motiv care poate stoca apa, dar plantele nu pot tumbuhdi. Oamenii pot utiliza apa stocată pentru a răspunde nevoilor lor, cum ar fi băut, scăldat, mănâncă, și așa mai departe. Acest lucru este permisalan pentru inimile persoane care ar putea memora revelația și el, de asemenea, menyampaikanya la altcineva, el doar nu a putut înțelege în profunzime. Oamenii de acest gen sunt încă bune, dar gradul în gradul oamenii minte din primul grup.

Apoi, există, de asemenea, țara pe care nu se poate retine apa si nu poate crește iarba. Este o parabolă pentru inima care nu a putut beneficia deloc de revelație, atât în domeniul științei, memorarea sau practica.

Partea a ecuației între ficat și sol sau deasupra pământului, în parabola pare atât de evident, la fel sunt asemănările dintre ploaie și revelație. Ploaie este sursa vieții umane fizice și o sursă de subzistență, revelație și știința ca o sursă a vieții spirituale sau inima omului.

Teză TAUHID asemănat cu pom bun
Allah Preainaltul compara, de asemenea, expresia de unitate cu un pom bun mereu roditor de fiecare dată.

ألم تر كيف ضرب الله مثلا كلمة طيبة كشجرة طيبة أصلها ثابت وفرعها في السماء) 24 (تؤتي أكلها كل حين بإذن ربها ويضرب الله الأمثال للناس لعلهم يتذكرون

Nu vezi cum a făcut Dumnezeu un bun pildă propoziție ca un pom bun, rădăcinile sale sunt ferme și filialele sale (falnic) în cer, copac dă rodul la fiecare sezon de permisiunea Domnului lor. Dumnezeu pilde face ființelor umane, astfel încât acestea aminti mereu. [Ibrahim / 14: 24-25]

De asemenea copac plantat Tawheed în inima cuiva. El va continua, de asemenea, să dea roade sau beneficiu. Printre fructele Tawheed adică bune intenții, moralitate nobil și fapte bune. Aceste beneficii nu sunt resimțite doar de cei care tauhid, dar, de asemenea, percepute de alții.

Păgânii echivalată cu SPIDER
Allah Preainaltul compară politeism și politeiștilor care caută refugiu în alte decât Allah Preainaltul ca de tricotat păianjen cuib. Deoarece pânzele de păianjen sunt cele mai slabe cuib [2], astfel că acțiunile sale fac cuiburi va face doar o mai slab.

مثل الذين اتخذوا من دون الله أولياء كمثل العنكبوت اتخذت بيتا وإن أوهن البيوت لبيت العنكبوت لو كانوا يعلمون

Parabola celor care iau altele decât Allah protectori este ca un păianjen care face casa. Și într-adevăr cel mai slab casa este casa păianjenului în cazul în care, dar știau. [Al-Ankabut / 29: 41]

În mod similar închinătorii la idoli care iau altele decât Allah Atotputernicul protectori. Aceasta s-ar slăbi numai, pentru că inima lui a fost de rupere o relație cu Atotputernicul Dumnezeu. Inima ca acest lucru ar fi foarte vulnerabil din toate părțile, împreună cu dependența de creatura, atunci el va fi mult mai fragilă. El a crezut creatura ar putea beneficia și de a salva-l de pericol, dar nu.

Condiții, evident, foarte diferite, cu conditia inimii musulmanilor care se bazează doar pe Atotputernicul Dumnezeu. Inima lui este puternică în funcție de puterea credinței, tauhidi și dependența de Atotputernicul Dumnezeu care a aranjat totul. Ca-minded musulmani care au comis și de mai sus regulile religiei sale. Cuvintele și faptele rămâne bun, liber de ființe robie nu se bazează pe ele complet.

Acest lucru contrastează cu închinătorii la idoli asemănat cu surdo-mut din nou, care este doar o povară. El nu poate aduce bun, deși având în vedere diversele directive. Inima lui a fost întotdeauna dependentă de voința de creaturi, astfel a fost în mod indirect sclavi și nu au nici o libertate. De asemenea diperumpamakan de Allah Atotputernicul pentru oamenii care au căzut de la o înălțime și a fost lovit de păsări și selanjut rupte rupte afară de forma.

حنفاء لله غير مشركين به ومن يشرك بالله فكأنما خر من السماء فتخطفه الطير أو تهوي به الريح في مكان سحيق

Cu sinceră față de Allah, nu asocierea nimic cu El. Oricine atribuie nimic lui Dumnezeu, atunci este ca și cum se încadrează din cer și lovit de o pasare, sau vântul în locuri îndepărtate. [Al-Hajj / 22: 31]

Dacă toate acestea consideră Dumnezeu este adunat pentru a profita din plin de creaturi mici care zboară nu vor fi în măsură să o facă. Deci, ceea ce în cazul în care în pace? În loc de a crea muste, restaurare și revendica alimente luate chiar ele nu pot zbura. Există dezavantaje mai rău decât asta? Există ignoranța este mai rău decât ignorarea păgânilor? Această condiție este exacerbată de numeroasele zei au închinat care le cauzate nu câștiga, eventual, placerea de toate. Oamenii de acest gen sunt întotdeauna marcată de tristețe și suferință, care a fost lovit in mod repetat.

Dacă păgânii realiza cele mai multe dintre aceste rele, el va încerca să se salveze de la diverse relele care. El va fi, de asemenea, conștienți de faptul că în această perioadă el a pierdut mințile după indiferent de religia lor. Acest lucru este contrar musulmanii care se consacră doar la Allah Preainaltul. Inimile lor sunt în liniște pe religia adevărului. De asemenea, își dau seama că fructele vor fi achiziționate mult mai bine ca fericirea veșnică în viața veșnică este, de asemenea.

AMAL Un SERVITOR sunt ca GARDEN
Într-un alt pildă, Atotputernicul Dumnezeu compară fapte, cum ar fi grădină.

ومثل الذين ينفقون أموالهم ابتغاء مرضات الله وتثبيتا من أنفسهم كمثل جنة بربوة أصابها وابل فآتت أكلها ضعفين فإن لم يصبها وابل فطل والله بما تعملون بصير

Și asemănarea celor care petrec averile caută plăcerea lui Allah și pentru fermitatea sufletelor lor, ca o grădină care este situat pe un platou care este udata de ploaie, apoi de două ori aduce sale de fructe. Dacă ploaie nu-i așa de apă, apoi ploaie ușoară (era suficientă). Dumnezeu este Văzător a ceea ce faceți. [Al-Baqara / 2: 265]

Allah Preainaltul mentioneaza o fapta face cu sinceritate, net de toate, care poate ruina o grădină situată la fel ca cel mai bun loc, doar vântul și soarele, și nu pe scurt aprovizionarea cu apă. Aceste terenuri deși nu sunt afectate de ploi abundente, de exemplu, doar o burniță, atunci este de ajuns pentru a face o mass-media în creștere fertil face. În cazul în care aceste elemente sunt îndeplinite, atunci, desigur, fructele care rezultă va fi foarte satisfăcătoare, frunzele sunt dotate cu aer dens și umbrite și răcoroase. Proprietarul va culege întotdeauna rezultatele, fără griji.

Dar în cazul în care sunt afectate de secetă sau în caz de dezastru a lovit și a ars.

أيود أحدكم أن تكون له جنة من نخيل وأعناب تجري من تحتها الأنهار له فيها من كل الثمرات وأصابه الكبر وله ذرية ضعفاء فأصابها إعصار فيه نار فاحترقت كذلك يبين الله لكم الآيات لعلكم تتفكرون

Există unul dintre voi care ar dori să aibă o grădină de date și struguri care curgea pe sub râuri; ea a avut în grădină tot felul de fructe, apoi a venit la vârsta veche a omului a fost de a avea copii care sunt încă mici. Apoi parcul eolian conține tare focul și a ars. Astfel, Dumnezeu explică versetele Lui pentru tine ca nu cumva te gândești la asta. [Al-Baqara / 2: 266]

Atunci este o parabolă de oameni care fac o practică și apoi a făcut ceva ce daune și distruge ceea ce a făcut, cum ar fi eschiva, nifaq sau alte acte imorale, care ar putea distruge recompensa. Cum să-și piardă!

Din această parabolă, putem trage concluzia că oamenii care nu au credință, la toate oameni ca care nu au o grădină, la toate.

Partea a ecuației între caritate și grădina este calitatea unei zone foarte afectate de gradul de adecvare a apei, a solului și locul fertilității bunătate. Deci, de asemenea, cu fapte. Deeds a fost influențată puternic revelația ca ficatul nutrițional. Apoi, autorul, de asemenea, a finalizat toate cerințele de la primirea caritate care produc rezultate satisfăcătoare.

Și încă o mulțime de perumpaman găzduită de Allah Preainaltul in Coran. Diverse parabolă poate fi înțeleasă numai de persoanele care au sens. Atunci când aceste pilde sunt aplicate la un diperumpamakan, atunci totul va apărea clar.

(Citat din cartea lui Al-Qawâidul hisan, Sheikh Abdurrahman bin Nasir ca-Sa`di, 22 Regulamentul de procedură)

[Copiat din revista editia de As-Sunnah 01 / An XV / 1432H / 2011. Publicat Fundația Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment