!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Flyktingar översvämmade i Europa, på grund av konflikten Syrien, Jemen efter konflikten.

Resan var inte klar (367)

(Del 367), Depok, West Java, Indonnesia, September 11, 2015, 20:19 pm).

Flyktingar översvämmade i Europa, på grund av konflikten Syrien, Jemen efter konflikten.

Under de senaste dagarna Europeiska svämmade flyktingströmmar som kommer från syria konflikten och Afghanistan, och inte längre flödet av flyktingar kommer också som en följd av konflikten i Irak och Jemen och de länder som drabbats av konflikter från andra regioner.
Dessutom är det sannolikt att bli värre med deltagande av Ryssland och Iran för att hjälpa Assad regimen och oppositionsgrupper som hjälpte USA och dess allierade i konflikten i Syrien.
Långvarig Irak konflikten mellan ISIS (Islamiska staten Irak, Syrien, och Syrien) med regeringen i shiitiska dominans i Irak som hjälpte Iran och libanesiska Hizbollah och koalition av 80 länder som koordinerade USA.
Kommer också att intensifiera konflikten i Jemen mellan Houthi shiitiska rebeller mot den jemenitiska regeringen som hjälpte Saudiarabien och arab koalition av Gulfstaternas samarbetsråd
Om konflikten i regionen att bli mer intensiv, för att inte tala om konflikten i Nordafrika, eventuellt i Libyen och opposition mot den auktoritära militärregeringen i Egypten, Europa, Australien och USA måste vara redo att ta emot större flöde av flyktingar från kriget regionen.

(BBC) - Europeiska unionen uppmanas att acceptera fler flyktingar
Europeiska kommissionens ordförande, Jean Claude Juncker, sade att EU står inför svåra utmaningar med ankomsten av flyktingarna.
I ett tal till ledamöterna i Europaparlamentet, på onsdag (09/09), Juncker uppmanade medlemsstaterna att acceptera det faktum att Europa ses som en fristad liksom en symbol för hopp för flyktingar.
Han föreslog att ytterligare 160.000 asylsökande placeras i alla EU-länder med en bindande kvotsystem.
Föregående dykt förslag placering uppdelning av flyktingar till den ledamot som senare utmanade ett antal länder.
Juncker förslag är planerad att diskuteras av EU: s ministrar på måndag (14/09).
Som svar på överklagandet av Europeiska kommissionens ordförande, den tyska förbundskanslern Angela Merkel upprepade medlemsstaterna EU bör omedelbart enas om en bindande kvot utan att begränsa antalet flyktingar som skall vidtas.
Med andra ord, Merkel sade Juncker förslag är minimikravet och EU bör ta emot fler flyktingar.
Samtidigt premiärminister Tjeckien, Bohuslav Sobotka, sade EU bör inte fokusera på nya planer, men genomförandet av avtalen i det förflutna om flyktingar och asylsökande.
I en släkt utveckling, sade den australiska regeringen kommer det att rymma ytterligare 12.000 flyktingar från Syrien och Irak.
Premiärminister Tony Abbott sade minoritetsgrupperna förföljdes, som för närvarande söker sin tillflykt till Libanon, Jordanien och Turkiet, kommer att få prioritet.
Dessa flyktingar kommer att accepteras och bosatte sig i Australien från slutet av året.

Obligatoriska kvoter för antalet invandrare som skall tas emot av EU: s medlemsstater är en "första steg" vid hantering av kris aktörer.
Detta avslöjades av den tyska förbundskanslern Angela Merkel, mitt fortsatta inflöden av invandrare och flyktingar, som nådde sin kulmen förra helgen.
Merkel sade att det delade Sveriges statsminister, Stefan Löfven, som besökte Tyskland. De två länderna har hittills mest tillmötesgående invandrare och flyktingar från Syrien.
Genom att uppmana Europeiska kommissionens plan som "ett viktigt första steg", tillade han EU kräver öppen nära system för att dela dem som har rätt till asyl.
I dag, onsdag, den 8 september kommer Europeiska kommissionen upprätta en plan för hantering av invandrare, bland annat fördelningen av kvoter till cirka 120.000 nykomlingar till medlemsländerna.
Germany sa att det kunde menampug fler invandrare i framtiden, men vill att bördan delas.
Rektor Sigmar Gabriel uttryckte sitt land kunna rymma minst 500.000 flyktingar per år under de kommande åren.
Frågan kvoten förväntas leda till skillnader i Europeiska unionen.
Ungern, Tjeckien, Polen, Slovakien och Rumänien redan uttryckt reservationer, även om Polen sade senare kunde rymma mer än vad de har att erbjuda innan, så många som 2.000 deltagare,
Medan Spanien sa att det kommer att få det belopp som fastställts av Europeiska kommissionen.

Tyskland bekräftar att landet är i stånd att ta emot minst 500.000 flyktingar per år under de kommande åren.
Påståendet gjordes av rektor Sigmar Gabriel.
"Jag tror att vi måste kunna ta emot en halv miljon (flyktingar per år) under de kommande åren. Jag har ingen tvekan om det. Det kan även vara mer", sade han.
Men han betonade att andra länder i Europa måste ta sitt ansvar.
Sigmar Gabriel sade Tyskland kräver arbetskraft när befolkningen där nere.
Tyskland förmåga upprätthålla hundratusentals flyktingar nu översvämmar Europa, särskilt från länder som det krigshärjade Syrien, också upp av finansminister Wolfgang Schaueble.
Till medlemmarna i det tyska parlamentet, sade han att landets ekonomi är stark nog.
En observatör sade att vilja Tyskland fick flyktingarna kunde inte skiljas från akuta situationer som uppstår i Ungern och solidaritet i det tyska samhället självt.
Tyskland och Frankrike vill sprida kvotflyktingar och asylsökande i medlemsländerna i Europeiska unionen, men många av dem mot förslaget.
Om förslaget kom överens om, länderna i Europeiska unionen hotas böter om de vägrar flyktingar och invandrare som nyligen anlänt till Italien, Grekland och Ungern.

Ledaren för de tyska och franska ledarna lagt fram ett förslag till ett nytt system för att fördela flyktingarna mellan medlemsländerna i Europeiska unionen.
Frankrikes president Francois Hollande sade att han och Tysklands förbundskansler Angela Merkel har kommit överens om en mekanism för att sprida flyktingar och invandrare nu översvämmar Europa.
Sattes, Frankrike var villig att rymma 24.000 personer.
"Vi kommer att ta det steget eftersom jag tror att detta är den princip som binder Frankrike", sade president Hollande, måndag (07/09).
"Vi kommer att göra det eftersom det är en plan som vi lade fram sitt eget, och som vi hoppas kommer att antas av hela Europa", sade han.
Enligt honom, bygger på Europeiska kommissionens plan, kommer så många som 120.000 flyktingar flyttas i medlemsländerna inom de närmaste två åren.
Samtidigt insisterade Tysklands förbundskansler Angela Merkel hans land kommer inte att kunna hantera denna kris ensam, och be andra länder att ansluta sig till flyktingar.
Hittills ca 20.000 migranter och flyktingar beräknas ha anlänt till Tyskland förra helgen, de flesta av de länder som drabbats av krig, såsom Syrien och Afghanistan.
Men förslaget från Frankrike och Tyskland motsatte sig Ungerns premiärminister Viktor Orban som bekräftar kvoten inte skulle tillämpas på grundval av EU: s system som nu råder.

Längs den syriska flyktingkrisen försöker komma in europeiska länder, uppstår frågan varför de inte leder rika Gulf staten och den närmare avståndet?
Under årens lopp har de passerade in i Libanon, Jordanien och Turkiet, men nästan ingenting till Gulfstaterna.
Officiellt kan syriska invånare ansöka om ett turistvisum eller ett arbetstillstånd för att komma in i staten viken men kostnaden är mycket dyr. Det finns också en oskriven regel som begränsar syrierna att få visum.
Välstånd och närhet till Mexikanska staten med Syrien nu har väckt många frågor om huruvida de har en större skyldighet än europeiska länder mot syrierna som lider svårigheter i den långvariga konflikten i landet.
"Varför inte släppa in dem? Grundläggande oförskämd människor?" satiriska tecknade Gulf delstatsregeringar.
Twitter-användare postat bilder för att illustrera elände flyktingar Syrien, med bilder av offren drunknade, barn förs in genom taggtrådsstängsel eller familj som sover lätt.
En Facebook-sida som heter Den syriska gemenskapen Danmark shared video som visar flyktingar tillåts i Österrike genom Ungern, skapa en annan användare frågar, "Hur de kör ifrån territorium våra bröder muslimer, som ska vara ansvarig, snarare än till de länder som de kallar "fiendeland"? "
Regeringen gulfstaterna fortfarande ändra sin position för att hjälpa sina bröder var eländigt.
En annan användare sade: "Jag svär vid Allahs namn den mäktiga araberna att de otrogna."
Mecka dagligen publicerat karikatyrerna -disebarkan också genom sociala medier visade en man klädd i traditionella Gulfstaterna, titta in i en taggtråd inhägnad dörren och pekade på en annan dörr flaggade EU, sade:
"Varför inte släppa in dem? Grundläggande oartigt människor?"
Uppenbarligen är detta satiriska tecknade hårda attityd regeringarna i Gulfstaterna.
Men trots många samtal i sociala medier, Gulfstaterna verkar vara svårt att ändra detta för att hjälpa syriska flyktingar.

Rapporter från Syrien sade milisgrupp som kallar sig Islamiska staten eller ISIS lanserat en ny attack inriktning en viktig militärbas i Syrien nordost.
Base Dayr az-Zawr, som blev en symbol för den syriska regeringens militära närvaro i provinsen Deir ez-Zor, misshandlade ISIS sedan slutet av förra året.
"Detta är en av de hårdaste attackerna ISIS", säger Rami Abdel Rahman den syriska människorättsövervakningsgruppen.
Enligt Rahman i denna incident 36 militanta och 18 soldater dödades syriska regeringen.
Före gripa militärbas har ISIS styrts nästan hela regionen Dayr az-Zawr, syriska provinser i detta oljerika.
Om huvudstad i provinsen helt övermannade ISIS, blev staden huvudstad i provinsen Raqa den andra efter att ha fallit i händerna på ISIS.
På onsdag (09/09), en annan rebellgrupp, brukar kallas Army of Conquest, beslagta militära flygplatsen i Idlib provinsen i nordvästra Syrien, som har varit under belägring i två år.
Det fanns rapporter om mer än 50 soldater dödades i en strid för denna flygplats.
Idlib är nu helt under kontroll av rebellgrupper.

En Islam, Moskva - Förutom att skicka humanitärt bistånd till Syrien, Ryssland också vänder skicka militära rådgivare till landet. Detta uttrycks av en talesman för det ryska utrikesministeriets, Maria Zakharova.

"Våra militära rådgivare skickas till Syrien, tillsammans med några av våra vapen visat sig hjälpa den syriska regeringen i kampen mot terrorism", sade Zakaharova i ett uttalande, som citeras från Sindonews.

Reuters lanseras på onsdag 9 september, 2015, är detta första gången ryssarna bekräftade att de hade skickat militära rådgivare till Syrien. Förutspådde Ryssland kommer att fortsätta att skicka sina militära rådgivare till Syrien under de närmaste veckorna.

Tidigare rapporterades det att tre ryska militära flygplan har landat i Syrien under de senaste timmarna. Två gigantiska fraktflygplan grenrör, nämligen Antonov-124 och den tredje är den typ av passagerarplanet ursprungligen uppgift transporterar humanitärt bistånd till landet.

Uttalandet uttryckte oro Zakharova sig som levande USA (US). Uncle Sam hade verkligen uttryckte oro i samband med rapporter som sa Ryssland hade gett militärt bistånd till Syrien.

Stöd som inriktats på regerings Bashar al-Assar befaras leda till konfrontation med krafter internationella allianser.

Qatar Skicka 1.000 soldater armén slåss i Jemen


QATAR har sänt omkring 1.000 soldater till Jemen-baserade Al Jazeera TV rapporterade på måndagen (2015/07/09). Och denna rapport är den första Qatar inblandning i attacker mot shiitiska Houthi grupp.

Militära källor sade att Qatar soldater var på väg till Jemen och gör dig redo att ansluta sig till koalitionsstyrkorna inför en Shia Houthi i huvudstaden Sanaa - även om de berättade Reuters soldater hade inte kommit in i landet på den arabiska halvön.

Medverkan av de qatariska marktrupper kommer mitt i en upptrappning av konflikten efter en missil strejk dödat dussintals soldater Persiska viken, citerad av Reuters.

Al Jazeera i Qatar Rapporten sade 1.000 soldater, backas upp av 200 pansarfordon och 30 Apache-helikoptrar har använts till Jemen.

Den utrikesministeriet i Qatar har själv inte kommentera om rapporten från

No comments:

Post a Comment