!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 8, 2015

God gebood de mensen sluiten de geslachtsdelen (het lichaam).

De rit was nog niet klaar (365)

(Deel 365), Depok, West-Java, Indonnesia, 7 september 2015, 19:19 uur).

God gebood de mensen sluiten de geslachtsdelen (het lichaam).

God in het heilige boek Koran en de Hadith (Soennah / al-wijsheid) besteld bij de mens, zowel mannen als vrouwen naar de genitaliën sluiten begeleide in de Sunnah.
Vooral voor vrouwen in Indonesië, met name in 1970 en de Maleisische moslima 1980'an gezien veel het dragen van de hijab / sluier dibandngkan Indonesische vrouwen.
De vrouwelijke student gerechtigde MARA Maleisië werden verscheept naar de Verenigde Staten bijvoorbeeld, zijn al gebruik van de hijab, terwijl vrouwelijke studenten uit Indonesië in het algemeen, ook al is hij niet de islamitische hoofddoek dragen.
In de jaren 1980 was er een bekeerling uit San Diego, Californië, Verenigde Staten naam Omar Abdul Madjid tijdens zijn bezoek aan Indonesië altijd te stoppen in Kuala Lumpur, Maleisië, zei hij, vroeg me waarom Maleisische vrouw die hij ontmoette in Maleisië velen al het dragen van de hoofddoek , terwijl in Indonesië, veel islamitische vrouwen niet dragen van de hijab.
Echter, als als Omar een bezoek aan Indonesië in 2015, dan zal hij veel moslimvrouwen Indonesië draagt ​​het al, zelfs de vrouw van de vice-president Muhammad Jusuf Kalla was al een lange sluier, ook verschillende ministers, zoals minister Khofifah Indar Parawangsa, voor vrouwen in afgelegen gebieden te zien Indonesië, hoewel ze nog steeds niet begrijpen over het gebed verplichtingen commando, maar ze waren het dragen van de hijab.
Vele beroemde kunstenaars Indonesië is ook het dragen van de hijab, net als Sandra, Artis Indonesië X Factor winnaar Saskia Patin Lubis en vele omroepen, media-verslaggever die een hoofddoek draagt.
Zodat het proces van islamisering (bewustwording van de islamitische wet) in Indonesië tegen aanhangers begon te bloeien.
Nu is de islamitische religieuze lezingen zowel radio en televisie malalui trok veel kijkers.
Ik heb de stad Muara Teweh, Kabubapen North Barito, Centraal Kalimantan is in de traditionele markt vele handelaren, terwijl de verkoop ijverig samen zijn horloge televisie-uitzendingen Rodja (speciale televisie propaganda en recitaties Koran), noch de luisteraars van Radio Rodja werd bereikt hoek van Sumatra naar Borneo, zoals in Berau en andere delen van Indonesië.
Dus de islamitische bevolking van Indonesië, in tegenstelling tot het verleden moslims vanwege de erfelijkheid (ID / identiteitskaart identiteitskaart), beginnen nu om de islam te begrijpen door religieuze lezingen zowel Radio, Televisie wetenschappelijk gesproken door Ustad (geleerden) afgestudeerden S3 (No penghafal Koran / Sunnah) afgestudeerden van de beste universiteiten in Medina, Saoedi-Arabië, om de islam te begrijpen volgens de Koran en Sunnah wetenschappelijk, is niet meer alleen taqlid met hun leraren, zodat vermeden had kunnen worden religieuze praktijken die afwijken van het bevel van Allah en de profeet Mohammed.


NOBLE AFSLUITEN awrah


Islam, een religie die overeenstemming met de aard van de mens verheerlijkt. Fokkerij wordt weerspiegeld in al zijn leringen. Bestellingen sluit de genitaliën, onder een klein voorbeeld, dat Allah de Almachtige beschreven als handelingen van het zelf versieren. Allah de Almachtige zegt:

يا بني آدم خذوا زينتكم عند كل مسجد

O kinderen van Adam, draag je sieraden op elke (enter) de moskee! [al-A'raf / 7: 31]

'Juwelen' in dit vers betekent kleren die betrekking hebben genitaliën, zoals verklaard door Ibn Abbaas anhu, Mujahid rahimahullah en anderen. (Zie Tafseer Tabari (12/391), Tafsir al-Baghawi (3/225), en Tafsir Ibn Kathir (3/405)

Het is een trimmer voor de menselijke kleding. Hij is ook een teken van de voortgang van een beschaving, het hoogtepunt van de roem en het symbool van bescheidenheid. In plaats daarvan 'ontkleed' is een indicatie primitieve cultuur, een teken van vernedering en de aantasting van de menselijke waardigheid zo laag als dieren of zelfs meer hem te beledigen.

Daarom is de duivel altijd verleidelijk man zich uit te kleden, bedekken haar naaktheid, zoals Allah de Almachtige waarschuwde dat mensen laat je niet misleiden door de verleiding van Satan. Mediteren op Zijn woorden:

يا بني آدم لا يفتننكم الشيطان كما أخرج أبويكم من الجنة ينزع عنهما لباسهما ليريهما سوآتهما

O kinderen van Adam! Moet je niet misleiden door de duivel! als hij van je vader moeder uit de hemel heeft uitgegeven, om zowel kleden naar de genitaliën van beide tonen. [al-A'raf / 7: 27]

Echter, de doodsvijand van de menselijke duivel niet stoppen met plagen met alle middelen. Vrouwen, een tussen het aas en val demonen krachtig voor de vernietiging van de morele en menselijke beschaving. Voor- en nadelen van de vrouwen gebruikt om hun slechte doel te bereiken. Profeet 'alayhi wa salaam herinnert ons eraan:

المرأة عورة, فإذا خرجت استشرفها الشيطان

De vrouw is naaktheid, toen hij naar buiten kwam, zal de duivel gaan met haar. [HR. At-Tirmidhi (nr. 1173) en anderen. Geclassificeerd als sahih door Shaykh al-Albani]

Vrouwen, toen uit het huis, dan heeft de aandacht getrokken, maar hun toestand. Dus wat als ze per ongeluk naar buiten komen om de aandacht van het andere geslacht met de geur trekt ook liet hem gekleed genitaliën moesten worden gesloten? De schade zou ernstiger zijn. Het is heel triest als we horen of lezen de massamedia, het nieuws van geweld tegen vrouwen is er altijd en happening.

Daarom moet onmiddellijk berouw tonen aan Allah de Almachtige voor de komst van de dood. Mannen moeten hun ogen te houden! Moet lager zijn blik en niet te kijken naar iets dat niet de moeite waard. Laten we proberen om onze vrouwelijke familieleden te houden door hen te vragen om een ​​jurk te dragen in overeenstemming met de islamitische Shari'a om voor hen eervolle en nobele en vermijd aanranding van de eerbaarheid.

Shaykh al-Albani zei: "Allah swt heeft de wijsheid geboden verlengen sluier uitgelegd in Zijn Woord:

ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

. ... Dat is zodat ze makkelijker te herkennen, zodat ze niet gestoord "[Al-Ahzab / 33: 59]

Namelijk, als een vrouw bedekt door een sluier, zal het bekend worden dat hij bij vrouwen die zich te houden van dingen die verachtelijke en twijfelachtig zijn, erewacht en een goede vrouw was. Als dat zo is hun situatie, de goddelozen zal hen niet lastig vallen met godslastering. "

Met vermijden inmenging, zelfs een gelukkig leven en eer zal intact blijven.

[Overgenomen uit het tijdschrift editie van As-Soennah 09 / Jaar XVII / 1435H / 2014. Gepubliceerd Lajnah Stichting Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment