!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 9, 2015

Gud befalede folk lukke kønsdelene (kroppen).

Turen var ikke færdig (365)

(Del 365), Depok, West Java, Indonnesia 7. september, 2015 19:19 pm).

Gud befalede folk lukke kønsdelene (kroppen).

Gud i den hellige bog Koranen og Hadith (Sunnah / al-visdom) bestilt hos mennesker, at både mænd og kvinder lukke kønsdelene som styret i Sunnah.
Især for kvinder i Indonesien, især i 1970, og de malaysiske muslimske kvinder 1980'an set mange iført hijab / slør dibandngkan indonesiske kvinder.
Den kvindelige studerende adgangsberettigede MARA Malaysia blev sendt til USA for eksempel, bruger allerede hijab, mens kvindelig studerende fra Indonesien generelt, selvom han ikke bærer det muslimske tørklæde.
I 1980'erne var der en konvertit fra San Diego, Californien, USA navn Omar Abdul Madjid under sit besøg i Indonesien altid stoppe i Kuala Lumpur, Malaysia, sagde han, spurgte mig, hvorfor malaysiske kvinde, han mødte i Malaysia mange allerede iført tørklæde , mens der i Indonesien, mange muslimske kvinder ikke bærer hijab.
Men hvis hvis Omar andet besøg i Indonesien i 2015, så vil han se en masse muslimske kvinder Indonesien allerede bærer det, selv Hustru af næstformanden Muhammad Jusuf Kalla var allerede en lang slør, også flere ministre som minister Khofifah Indar Parawangsa, at kvinder i fjerntliggende områder Indonesien, selv om de stadig ikke forstår om bøn forpligtelser kommando, men de var iført hijab.
Mange berømte kunstnere Indonesien har også været iført hijab, ligesom Sandra, Artis Indonesien X Factor vinderen Saskia Patin Lubis og mange tv-stationer, medier reporter, der bærer tørklæde.
Så processen med islamisering (bevidsthed om islamisk lov) i Indonesien mod tilhængere begyndte at blomstre.
Nu den islamiske religiøse foredrag både radio og tv malalui tiltrak mange seere.
Jeg har været til byen Muara Teweh, Kabubapen North Barito, Central Kalimantan i det traditionelle marked mange handlende samtidig med at sælge flittigt sammen sit ur tv udsendelser Rodja (særlig tv-propaganda og recitationer Koranen), og heller ikke lytterne af Radio Rodja blev nået hjørne af Sumatra til Borneo, ligesom i Berau og andre dele af Indonesien.
Så de islamiske folk i Indonesien, i modsætning til de tidligere muslimer på grund af arvelighed (ID / identitet identitetskort), er nu begyndt at forstå islam gennem religiøse foredrag både i radio, fjernsyn videnskabeligt tales af Ustad (akademikere) kandidater S3 (Nej penghafal Koranen / Sunnah) dimittender fra de bedste universiteter i Medina, Saudi-Arabien, for at forstå islam i overensstemmelse Koranen og Sunnah videnskabeligt, er ikke længere blot taqlid med deres lærere, så der kunne have været undgået religiøse praksis, der afviger fra befalet af Allah og profeten Muhammed.


NOBLE at lukke awrah


Islam, en religion, der forherliger overensstemmelse med menneskets natur. Avl er afspejlet i alle hans lære. Ordrer lukke kønsdelene, blandt et lille eksempel, at Allah den Almægtige beskrevet som handlinger selv dekorere. Allah den Almægtige siger:

يا بني آدم خذوا زينتكم عند كل مسجد

O Children of Adam, bære dine smykker på hver (enter) moskeen! [al-A'raf / 7: 31]

"Smykker" i dette vers, betyder tøj, der dækker kønsorganer, som anført af Ibn Abbaas anhu, Mujahid rahimahullah og andre. (Se Tafseer Tabari (12/391), Tafsir al-Baghawi (3/225), og Tafsir Ibn Kathir (3/405)

Det er en trimmer til human tøj. Han er også et tegn på fremskridt en civilisation, højden af ​​herlighed samt symbolet på beskedenhed. I stedet 'nøgen' er en indikation primitiv kultur, et tegn på ydmygelse og forringelse af den menneskelige værdighed så lav som dyr eller endnu mere fornærme ham.

Derfor er Djævelen altid fristende mand til at klæde, dække hendes nøgenhed, som Allah den Almægtige advarede om, at mennesker ikke lade sig narre af fristelsen til Satan. Meditere på Hans ord:

يا بني آدم لا يفتننكم الشيطان كما أخرج أبويكم من الجنة ينزع عنهما لباسهما ليريهما سوآتهما

O Children of Adam! Du bør ikke blive narret af djævelen! som han har udstedt din fars mor fra himlen, at klæde både at vise genitalier begge. [al-A'raf / 7: 27]

Dog vil dødsfjende af den menneskelige djævelen ikke stoppe drilleri med alle midler. Kvinder, den ene mellem agn og fælde dæmoner potente til at ødelægge den moralske og menneskelige civilisation. Fordele og ulemper ved kvinder, der anvendes til at nå deres dårlige formål. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam minder os:

المرأة عورة, فإذا خرجت استشرفها الشيطان

Kvinden er nøgenhed, da han kom ud, vil djævelen gå med det. [HR. At-Tirmidhi (nr. 1173), og andre. Klassificeret som saheeh af Shaykh al-Albani]

Kvinder, når du er ude af huset, så det har tiltrukket sig opmærksomhed, men deres tilstand. Så hvad nu hvis de ved et uheld komme ud for at henlede det modsatte køn med duften også viste ham klædt kønsorganer skulle være lukket? Skaden ville være mere alvorlige. Det er meget trist, når vi hører eller læser massemedierne, nyheden om misbrug mod kvinder er der altid og sker.

Derfor bør straks angre til Allah den Almægtige, før den kommende dødens. Mænd bør holde deres øjne! Skal sænke blikket og ikke se på noget, der ikke er værd at se. Lad os prøve at holde vores kvindelige familiemedlemmer ved at bede dem om at bære en kjole i overensstemmelse med islamisk sharia for at få dem ærefuld og ædel og undgå uanstændige angreb.

Shaykh al-Albani sagde: "Allah swt har forklaret visdom befalet forlænge slør i hans ord:

ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

. ... Det er så de er lettere at blive anerkendt, så de ikke er forstyrret "[Al-Ahzab / 33: 59]

Nemlig, hvis en kvinde er dækket af et slør, vil det blive kendt, at han var blandt kvinder, der holder sig fra ting, der er modbydelige og tvivlsomt, ære vagt, og en god kvinde. Hvis ja deres situation, vil de ugudelige ikke genere dem med bandeord. "

Med undgå interferens, endda blive et lykkeligt liv og ære vil forblive intakt.

[Kopieret fra magasinet udgave af As-Sunnah 09 / År XVII / 1435H / 2014. Udgivet Lajnah Foundation Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tlf. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment