!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 9, 2015

Gud befalte folk lukke kjønnsorganene (kroppen).

Turen var ikke ferdig (365)

(Del 365), Depok, West Java, Indonnesia 7. september, 2015 19:19 pm).

Gud befalte folk lukke kjønnsorganene (kroppen).

Gud i den hellige boken Koranen og Hadith (Sunnah / al-visdom) bestilles hos mennesker, både menn og kvinner til å stenge kjønnsorganene som guidet i Sunnah.
Spesielt for kvinner i Indonesia, spesielt i 1970 og malaysiske muslimske kvinner 1980'an sett mange hijab / slør dibandngkan indonesiske kvinner.
Den kvinnelige studenten Stipendiaten MARA Malaysia ble sendt til USA for eksempel allerede bruker hijab, mens kvinnelig student fra Indonesia generelt, selv om han ikke på seg den muslimske skaut.
I 1980-årene var det en konvertitt fra San Diego, California, United States navn Omar Abdul Madjid under sitt besøk i Indonesia alltid stoppe i Kuala Lumpur, Malaysia, sa han, spurte meg hvorfor malaysisk kvinne han møtte i Malaysia mange allerede iført skaut , mens i Indonesia, mange muslimske kvinner som ikke bruker hijab.
Men hvis hvis Omar annet besøk til Indonesia i 2015, så han vil se mye av muslimske kvinner Indonesia allerede bærer det, selv kona til visepresident Mohammad Jusuf Kalla var allerede en lang slør, også flere ministre som ministeren Khofifah Indar Parawangsa, til kvinner i fjerntliggende områder Indonesia, selv om de fortsatt ikke forstår om bønne forpliktelser kommando, men de hadde på seg hijab.
Mange kjente artister Indonesia har også vært iført hijab, som Sandra, Artis Indonesia X Factor vinneren Saskia Patin Lubis og mange kringkastere, media reporter som bærer hijab.
Slik at prosessen med islamisering (bevissthet om islamsk lov) i Indonesia mot tilhengerne begynte å blomstre.
Nå den islamske religiøse foredrag både radio og fjernsyn malalui tiltrukket seg mange seere.
Jeg har vært i byen Muara Teweh, Kabubapen Nord Barito, Central Kalimantan i de tradisjonelle markeds mange selgere mens selger flittig sammen klokka fjernsynssendinger Rodja (spesielt TV propaganda og resitasjoner Koranen), og heller ikke lytterne av Radio Rodja ble nådd hjørnet av Sumatra til Borneo, som i Berau og andre deler av Indonesia.
Så de islamske folk i Indonesia, i motsetning til de siste muslimer på grunn av arvelighet (ID / identitet identitetskort), begynner nå å forstå islam gjennom religiøse foredrag både i Radio, TV vitenskapelig snakkes av Ustad (lærde) nyutdannede S3 (Nei penghafal Koranen / Sunnah) nyutdannede av de beste universitetene i Medina, Saudi Arabia, for å forstå islam i samsvar Koranen og Sunnah vitenskapelig, er ikke lenger bare taqlid med sine lærere, slik som kunne ha vært unngått religiøs praksis som avviker fra befalt av Allah og profeten Muhammed.


NOBLE å stenge awrah


Islam, en religion som forherliger samsvar med menneskets natur. Avl gjenspeiles i alle hans lære. Bestillinger lukke kjønnsorganer, blant et lite eksempel, at Allah beskrevet som handlinger av selv dekorere. Allah sier:

يا بني آدم خذوا زينتكم عند كل مسجد

O Children of Adam, slitasje smykkene på hver (enter) i moskeen! [al-A'raf / 7: 31]

'Smykker' i dette verset, betyr klær som dekker genitalia, som nevnt av Ibn Abbaas anhu, Mujahid rahimahullah og andre. (Se Tafseer Tabari (12/391), Tafsir al-Baghawi (3/225), og Tafsir Ibn Kathir (3/405)

Det er en trimmer for menneskelig klær. Han er også et tegn på fremdriften av en sivilisasjon, høyden på ære samt symbolet på beskjedenhet. I stedet 'naken' er en indikasjon primitive kultur, et tegn på ydmykelse og forringelse av menneskeverdet så lavt som dyr eller enda mer fornærmende ham.

Derfor er djevelen alltid fristende mann å kle av seg, dekke hennes nakenhet, som Allah advart om at mennesker ikke la deg lure av fristelsen av Satan. Mediterer på hans ord:

يا بني آدم لا يفتننكم الشيطان كما أخرج أبويكم من الجنة ينزع عنهما لباسهما ليريهما سوآتهما

O Children of Adam! Du bør ikke bli bedratt av djevelen! som han har utstedt din fars mor fra himmelen, for å kle av seg både å vise genitalia av begge. [al-A'raf / 7: 27]

Imidlertid vil den dødelige fiende av menneske djevelen ikke stoppe erting av alle midler. Kvinner, en mellom agn og felle demoner potente for å ødelegge den moralske og menneskelige sivilisasjon. Fordeler og ulemper med kvinner brukte for å nå sine dårlige formål. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam minner oss om:

المرأة عورة, فإذا خرجت استشرفها الشيطان

Kvinne er nakenhet, da han kom ut, vil djevelen gå med det. [HR. At-Tirmidhi (nr. 1173) og andre. Klassifisert som Sahih av Shaykh al-Albani]

Kvinner, når ut av huset, så det har tiltrukket seg oppmerksomhet, men deres tilstand. Så hva om de tilfeldigvis kommer ut for å trekke oppmerksomheten til det motsatte kjønn med duft viste også ham kledd genitalia skulle være stengt? Skaden kan være mer alvorlig. Det er veldig trist når vi hører eller leser massemedia, er nyheten om overgrep mot kvinner alltid der og skjer.

Derfor bør umiddelbart omvende til Allah før den kommende of death. Menn bør holde øynene! Skal senke blikket og ikke se på noe som ikke er verdt å se. La oss prøve å holde våre kvinnelige familiemedlemmer ved å be dem om å bære en kjole i samsvar med islamsk sharia orden for dem hederlig og edelt og unngå usømmelig overgrep.

Shaykh al-Albani sa: "Allah Subhanahu wa Ta'ala har forklart visdom befalt forlenge slør i sitt ord:

ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

. ... Det er slik at de er lettere å bli anerkjent, slik at de ikke forstyrret "[Al-Ahzab / 33: 59]

Nemlig om en kvinne dekket av et slør, vil det bli kjent at han var blant kvinnene som holder seg fra ting som er ekle og tvilsomt, æresvakt, og en god kvinne. I så deres situasjon, de ugudelige skal ikke bry dem med banning. "

Med unngå forstyrrelser, selv bli et lykkelig liv og ære vil forbli intakt.

[Kopiert fra bladet utgave av As-Sunnah 09 / År XVII / 1435H / 2014. Publisert Lajnah Foundation istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tlf. 0271-858197 Faks 0271-858196]

No comments:

Post a Comment