!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 6, 2015

Islamul prospere și de a crea un om liniștit.

Plimbare nu a fost finalizat (363)

(Partea 363), Depok, West Java, Indonnesia, 9.05.2015, 2:45).


Islamul prospere și de a crea un om liniștit.

Religia islamică revelat de Dumnezeu prin îngerul Gabriel a Profetului Mohamed cuprinse în cartea Sfânt (/ hadith al-învățat) Coran si Sunnah este destinat, astfel încât oamenii să poată trăi în condiții de siguranță, fericit și prosper, atât pentru a trăi în această lume și în Viața de Apoi (paradis ).
Islamul învață că ființele umane nu ar trebui să-l omoare o altă ființă umană, chiar dacă oamenii nu ar fi îmbrățișat Islamul (necredincioși), chiar Profetul Muhammad a spus o persoană nu va merge la cer, dacă a ucis o altă persoană, chiar dacă el necredincioși.
Islamul învață, de asemenea, viața simplă, nu risipitor, chiar din cauza simplității învățăturile Islamului este aceasta yamh face sute de muncitori din China la Islam, așa cum el a urmarit funeraliile regelui saudit făcut pur și simplu, fără sunetul exploziei și a fost îngropat prea simplu doar îngropat fără mormânt artificial bogat.
Învățăturile islamice sunt simple și absurde dacă vom explica științific și empiric a fi ascultători usor de digerat. Aceasta este ceea ce face o Ustad canadian Prin predica sa, mai mult de 3.000 de soldați americani bersyahadat (intre Islam), în mijlocul războiului din Golf. Acum, oamenii de știință (Ustad) care sa născut cu numele de Dennis Bradley Philips întreaga lume, inclusiv Indonezia pentru a predica.


 REPUBLIKA.CO.ID, Jakarta - prin predicarea, mai mult de 3.000 de soldați americani bersyahadat în mijlocul războiului din Golf. Acum, oamenii de știință se nasc cu numele Dennis Bradley avut ocazia de a prezenta acest Philips umple arhipelagul propagandă spațiu.
Activități de prozelitism cetățean jamaican-nascut canadian este suficientă pentru a fura atenția lumii. Dr. Abu Ameenah Bilal Philips este în măsură să ofere o explicație științifică, autentic și rațional pentru comunitatea internațională, care este critică, dar plină de idei preconcepute împotriva Islamului.

În furnizarea mesajul său, Dr. Bilal Philips au o capacitate științifică de înaltă calificare. El a completat un program de licență în domeniul de studii islamice la Universitatea Islamică din Medina, program de Master în teologie islamică la King Saud University Riyadh, și a câștigat în cele din urmă titlul de doctor în teologie islamică de la Universitatea din Wales.

Dr. Bilal Philips contribuie, de asemenea, în literatura de specialitate îmbogățirea islamică, cu mai mult de 50 de cărți pe care le-a scris, traduce și comenta. De asemenea, a editat și a publicat o serie de 56 de cărți pentru copii credința în școlile International islamice.
Călătoria vieții și spiritului mesajului său încurajarea Dr. Bilal Philips pentru a stabili un centru de studii islamice în diferite țări, inclusiv Departamentul de studii islamice la Universitatea Preston în Emiratele Arabe Unite, la Academia de Studii islamice din Qatar, Departamentul de Studii islamice în limba engleză la Universitatea Internațională de cunoștințe în Arabia Saudită, Colegiul de Da'wah și Cultură Islamică din Sudan, precum și de stabilire a Preston International College în India.

Convergența tehnologiei în epoca digitală de astăzi, el, de asemenea, utilizat ca un mijloc de propagandă pentru a ajunge la oameni la nivel global. În 2007, Dr. Bilal Philips a fondat Universitatea Online Islamic (IOU) ca prima instituție care organizează activități educative Islam strat-1 on-line. Pentru această zi, IOU are mai mult de 150.000 de studenți din 219 de țări, ceea ce face ca IOU numărul unu universitate din lume într-o diversitate de elevi.
În mijlocul operei sale în activitățile academice și de propagandă, dr Bilal Philips a avut timp pentru a completa o evaluare generală în Indonezia. IOU a numit IslamDiaries ca unul taklim în Indonezia să efectueze un studiu privind "De ce Islamul?" Va avea loc pe 7 septembrie 2015 în Masjid Al Bina, Jalan Pintu Satu Bung Karno, Senayan, Jakarta.

TAUHID, drumul drept și prosperitate

De
Al-Ustadz Yazid bin Abdul Qadir Jawas


TAUHID POZIȚIA în Islam
Tawhid este rădăcina de recunoștință pentru un musulman. [1]

الحمد لله وحده, والصلاة والسلام على نبينا محمد وعلى آله وصحبه ومن تبعهم بإحسان إلى يوم القيامة, وبعد:

Alhamdulillaah, oferim mereu recunoștința noastră fără sfârșit a lui Allah Atotputernicul -Rabb mila Milostiv. El are două favoarea incomparabil, care favorizează favoruri Islam și Sunnah. Cu atât o favoare, omul va găsi fericirea și să fie salvat de pedeapsa, atât în această lume și în Viața de Apoi.

Prin urmare, pentru slujitorii lui Dumnezeu care au primit astfel de favoruri, ar trebui să se lega cu recunoștință, și de a pune mereu pe Dumnezeu, pentru a deveni un slujitor întotdeauna fi recunoscător. Un musulman și o dovadă de recunoștință pentru această binecuvântare, și anume să fie plăcere musulmană care Dumnezeu ca Domnul său, Islamul ca religie și profetul "alaihi wa sallam ca Profetul.

Rugăciuni și salutări poate întotdeauna tercurahkan pentru acoperirea Profetul Muhammad profeților, nici profet sesudahnya- care a fost comunicarea mesajului, să îndeplinească mandatul, recomanda ummah, iar ummah a duce în direcția luminii și drept, care au avut mai devreme în eroare vădită.

Obligațiile un adevărat musulman este un adept al profetului Muhammad "alaihi wa sallam credincioși, în urma instrucțiunile, imita exemplul lui, să efectueze Sunnah și Sunnah-Sunnah apăra, și ține departe de eschiveze și erezie. Profetul "alaihi wa sallam trimis de Dumnezeu, de a convinge omenirea că mentauhidkan Dumnezeu și să păstreze tot felul de eschiveze.

Fraza de unitate pentru musulmani, în special Ahlus Sunnah wal Jama'ah este teza că nu este străin, pentru că monoteismul pentru ei, ca o modalitate de cult care trebuie să fie puse în aplicare în viața de zi cu zi și care a predicat înainte de altă parte.

Allah Preainaltul spune:

فاعبد الله مخلصا له الدين ألا لله الدين الخالص

... Deci, Închinați Allah prin purificarea ascultare de El. Amintiți-vă, numai religia lui Allah apartine net (de la Shirk) ... [AZ-Zumar / 39: 2, 3]

Allah Preainaltul mai spune:

وما أمروا إلا ليعبدوا الله مخلصين له الدين

Deși acestea nu sunt ordonate, cu excepția, în scopul de a se închina lui Dumnezeu numai prin purificarea ascultare de El ... [al Bayyinah / 98: 5].

Întreaga profeților și apostolilor عليهم الصلاة والسلام au predicat monoteismul poporului Său în fiecare perioadă (generație) se. Ca Allah spune:

ولقد بعثنا في كل أمة رسولا أن اعبدوا الله واجتنبوا الطاغوت

Și într-adevăr, Noi am trimis la fiecare popor un mesager, (pentru apeluri), în scopul de a se închina numai la Allah (adică mentauhidkanNya) și departe de răul ... [un-Nahl / 16: 36].

Și Cuvântul Său:

وما أرسلنا من قبلك من رسول إلا نوحي إليه أنه لا إله إلا أنا فاعبدون

Nu am nici un apostol trimite înaintea ta (Muhammad), dar am descoperit-l: "Iată, nu există nici o Dumnezeu (dreptul de a diibadahi corect), altele decât I, atunci voi închina mie". [Al-Anbiya '/ 21: 25].

Cuvintele lui și:

فأرسلنا فيهم رسولا منهم أن اعبدوا الله ما لكم من إله غيره أفلا تتقون

Apoi am trimis să-i o Messenger dintre ei (spunând): "Închinarea voi lui Dumnezeu, din când în când nu există nici un Dumnezeu al adevărului pentru a vă în altele Deci, de ce nu se tem de El (să-L).?" [Al Mukminun / 23: 32].

Toți apostolii încep misiunea lor de a poporului său la monoteism Uluhiyyah, astfel încât să poată închina Dumnezeului adevărat numai singur.

Toți apostolii a spus poporului său, în scopul de a se închina lui Dumnezeu numai singur. [2]

Gloria gloria științei depinde de ceea ce este studiat. Și știința monoteismul este la fel de știință nobil-nobil. Stiinta care mai mare și nobil este știința monoteism și Ushuluddin. Pentru că, pe monoteism că Dumnezeu a creat djinni și omenirii, scăderea cărțile, a trimis pe apostoli, și de a crea raiul și iadul. Oricine studiază știința și practica, atunci omul a neprihănit fericit. În schimb, oricine ignora și nu doresc să învețe, atunci el este nefericit și nenorociți.

Dumnezeu ia spus slujitorii Lui pentru a studia syar'i, primul care urmează să fie studiat este știința Tawhid, Dumnezeu știe, să examineze modul în care Dumnezeu mentauhidkan, se închină Lui în mod corespunzător. Allah Preainaltul spune:

فاعلم أنه لا إله إلا الله واستغفر لذنبك وللمؤمنين والمؤمنات والله يعلم متقلبكم ومثواكم

Deci, știu că nu este Dumnezeu (care are dreptul diibadahi dreapta), dar Dumnezeu, și să ceară iertare pentru păcatele tale și peste (păcatului) credincioșilor, bărbați și femei. Și Allah știe locul de afaceri și de ședere-mu. [Muhammad / 47: 19].

Oamenii care mor în stare de Tawheed la Dumnezeu, atunci el va merge la cer. Profetul "alaihi wa sallam a spus:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Oricine a murit și el știe că nu există nici o Dumnezeu are dreptul de diibadahi corect, altele decât Allah, apoi se duce la cer. [3]

Astfel, poziția monoteismul este ca o fundație pentru construirea unui caritate musulman. Atenția unui curs înțelept axat mereu pe îmbunătățirea fundație. În timp ce nebunul, el va continua să ridice clădirea, fără cimentare fundația, așa clădire robohlah.

Sinceritate și monoteismul, de asemenea, asemănat cu un copac care crește în ficat, faptele sunt ramuri, pacea este rodul care se resimte în viața acestei lumi, și plăcerea eternă în Viața de Apoi. Ca fructe de paradis, nu va fi întreruptă și ilicite. În mod similar, "fructe" sinceritatea și monoteismul în lume, nu va fi întreruptă și ilicite. Kesyirikan, se află și Riya "ca un copac care creste in inima omului, lumea lui este frica, griji, confuzie și îngustimii, care este simțit în piept, și întunericul care a lovit ficatul. În timp ce în Viața de Apoi va suporta Zaqqum [4] și chin veșnic. [5]

TAUHID Definitii si TIPURI chestii [6]
Tawhid -in limba arabă este mashdar de وحد, يوحد, توحيدا, aceasta înseamnă a face ceva care o.

Tawhid -in știință syar'i (terminologie) - este Unicitatea lui Dumnezeu împotriva a ceva special pentru el, atât în Uluhiyyah, Rububiyyah și Asma 'și atributele Sale. Tawheed înseamnă închinare doar de Allah.

Tawhid este format din trei tipuri: Rububiyyah Tawheed, Tawheed Uluhiyyah și Tawheed al Asma 'de spălare-Shifat.

Tawhid Rububiyyah, și anume mentauhidkan tot ceea ce se face Allah Ta'ala, fie crearea, oferind noroc, activa și dezactiva. Dumnezeu este rege, conducător și Rabb care a aranjat totul. Allah Preainaltul spune:

ألا له الخلق والأمر تبارك الله رب العالمين

... Amintiți-vă, crearea și comanda doar Dumnezeu chiar. Slavă lui Allah, Domnul lumilor. [colab A'raf / 7: 54]

Tawhid Uluhiyyah, și anume Unicitatea lui Allah Ta'ala prin toate lucrările de funcționari, care într-un fel pe care le pot apropia de Dumnezeu atunci când disyari'atkan de el, cum ar fi rugăciune, Khauf (frica), regele "(speranță), mahabbah ( dragoste), dzabh (sacrificarea), bernadzar, isti'aanah (pentru ajutor), istighatha (pentru ajutor în vremuri grele), isti'adzah (pentru protecție) și tot ceea ce Dumnezeu a poruncit disyari'atkan și fără menyekutukanNya cu un ceea ce prea. Toate acestea și alte cult trebuie să se facă numai în numai Allah si sincer despre asta.

Allah Preainaltul spune:

وإلهكم إله واحد لا إله إلا هو الرحمن الرحيم

Și Domnul tău este Dumnezeu Atotputernic, nici un Dumnezeu, care are dreptul în mod corespunzător, dar diibadahi El. Cele mai Milostiv, Milostiv. [Al-Baqara / 2: 163].

Tawheed Asma 'de spălare-Shifat Dumnezeu, este de a stabili ceva care Allah și Trimisul Său au înființat Sine, fie numele sau atributele lui Dumnezeu, precum și mensucikanNya tuturor rușine și deficiențe, așa cum a fost curățat de Dumnezeu și trimisul Său. Și vom stabili natura lui Dumnezeu, atât conținute în Coran și în al Sunnah, și nu ar trebui să fie ditakwil.

Cuvântul lui Allah Ta'ala:

ليس كمثله شيء وهو السميع البصير

Nu este nimic ca El. El este All-Seer audiere Men. [Ash Shura / 42: 11].

Islamul este o religie TAUHID
Definiție islamic este:

الإستسلام لله بالتوحيد والإنقياد له بالطاعة والبراءة من الشرك وأهله.

(supunerea față de Dumnezeu prin mentauhidkanNya, supus Lui să pună în aplicare respectarea (peste toate comenzile și interdicții) și fără-te de eschiveze, iar cei care fac eschiveze). [7]

Dacă ne întoarcem la al Coran, Allah ne-a informat că "întreaga apostolul aqidah este monoteism, iar misiunea lor începe cu tauhidullah, iar monoteismul este cel mai mare și cel mai important chestiune pe care le transporta.

Astfel, relația "Aqeedah monoteismului împotriva întregii profeții Shari'ah (inclusiv Profetul Muhammad) عليهم الصلاة والسلام este ca fundația unei clădiri (și la fel ca spiritul a corpului). Deoarece organismele nu vor sta în picioare și de a trăi, cu excepția, în prezența spiritelor.

Profetul "alaihi wa sallam a începe să predice la monoteism, precum și de-a lungul apostolul. Printre exemplele este, profetul "alaihi wa sallam a Mu'adh bin Jabal Radi anhu atunci când sunt trimise la Yemen. [8]

El "alaihi wa sallam a spus:

إنك ستأتي قوما أهل كتاب, فإذا جئتهم فادعهم إلى أن يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله (وفي طريق: فليكن أول ما تدعوهم إليه عبادة الله), (وفي أخرى: أن يوحدوا الله) فإن هم أطاعوا لك بذلك (وفي رواية: فإذا عرفوا الله), فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم خمس صلوات في كل يوم وليلة, فإن هم أطاعوا لك بذلك فأخبرهم أن الله قد فرض عليهم صدقة تؤخذ من أغنيائهم فترد على فقرائهم, فإن هم أطاعوا لك بذلك فإياك وكرائم أموالهم واتق دعوة المظلوم فإنه ليس بينه وبين الله حجاب.

Cu siguranță veți veni la un popor de carte, apoi să le invite să depună mărturie că nu este alt dumnezeu care are dreptul diibadahi corect afară de Allah și că Mohamed este mesagerul lui Allah. (Într-un alt formularea: Deci, prima dată când predica ei este să se închine lui Allah singur) (precum și alte formulare: Deci ei fac pe Dumnezeu ca singura diibadahi eligibile). Dacă ei asculta de el (într-o istorie: atunci când au mentauhidkan Allah), apoi spuneți-le că Dumnezeu le-a obligat să se roage de cinci ori pe zi. În cazul în care se supun, deoarece astfel încât, atunci spuneți-le că Dumnezeu a făcut obligatorie asupra lor de caritate, care este luat de la cei bogați dintre ei și apoi distribuite săracilor printre ei. Dacă ei asculta de el, apoi voi feri bogăția lor este bună și te temi împotriva celor care dizhalimi rugăciune, pentru că nu există nici o perdea între rugăciunile de oameni care dizhalimi cu Dumnezeu. [9]

TAUHID ȘI JUSTIȚIE
În primul rând. Dumnezeu ne spune că scopul creației și comanda, acea creatură să cunoască numele și atributele Sale, că ei se închină numai lui Allah, nu a fost unit cu creaturile sale, și că dreptatea Man. Justiția este baza stabilirea cerurile și pământul, așa cum spune Allah:

لقد أرسلنا رسلنا بالبينات وأنزلنا معهم الكتاب والميزان ليقوم الناس بالقسط

Într-adevăr, am trimis pe trimișii Noștri cu aducerea dovezi tangibile și am pogorât împreună cu ei al Cartea și balanța (de justiție), pentru a permite oamenilor să realizeze dreptatea ... [al Hadid / 57: 25].

În acest verset Allah ne spune că scopul venirii Apostolilor și a redus scripturile sale este că a justiției umane. Cea mai mare Justiției este Tawhid (mentauhidkan Allah), și unitatea subiectului, originea, și o piatră de hotar pentru justiție. În timp ce Shirk este kezhaliman. Allah spune:

إن الشرك لظلم عظيم

Într-adevăr, eschiva este cea mai mare kezhaliman. [Luqman / 31: 13].

Prin urmare, se eschiveze (asocierea parteneri cu Dumnezeu) este cea mai răufăcători kezhaliman, iar monoteismul este dreptatea mai echitabil. [10]

În al doilea rând. "Aqeedah monoteismului eliberează inima și sufletul de servitute de creaturi cu închinarea doar la Allah Preainaltul singur, și nu urmează însă numai în profetul" alaihi wa sallam.
"Aqeedah de monoteism, necesită un musulman să renunțe toate formele de servitute la altele decât Allah, pentru că totul altul decât Dumnezeu este o creatură, care nu are nici cea mai mică puterea de a crea, acordarea și diverse alte proprietăți Ilahiyyah.

În schimb, cei care fac politeism, ceea ce înseamnă că a făcut nedreptate -lawan de adil- nou disident. Cum ar putea el să se închine, ceva care nu are nici kekuasaan- când Dumnezeu la creat, și a mulțumit ceva este, că este numai Dumnezeu, care ia dat noroc. Allah spune:

وما خلقت الجن والإنس إلا ليعبدون ما أريد منهم من رزق وما أريد أن يطعمون إن الله هو الرزاق ذو القوة المتين

Și nu am creat djinni și omenirii cu excepția faptului că ar trebui să mă închine. Nu vreau nici una dintre ele noroc un pic și nu faceți clic testamente, astfel că mă hrănesc. Adevărat Allah, El este Dătătorul Rizki Yang a puterii din nou foarte puternic. [ADH Dzariyat / 51: 56-58]

În al treilea rând. Comanda de a face dreptate.

اعدلوا هو أقرب للتقوى

... Aplică este nedrept, deoarece (târg) este mai aproape de evlavie .... [al Maa-IDSA / 5: 8].

Islamul, ca o religie de monoteism, ordonat să moralei nobile, punct de vedere moral bune și rele interzic. Islamul a ordonat, de asemenea, toate faptele bune și corecte și să interzică faptele rele. Allah Preainaltul spune:

إن الله يأمر بالعدل والإحسان وإيتاء ذي القربى وينهى عن الفحشاء والمنكر والبغي يعظكم لعلكم تذكرون

Într-adevăr, Allah spune (vă) să fie corect și face bine, dând rudele, și Doamne ferește de indecență, Munkar și ostilitate. El te învață, ca să ia aminte. [o-Nahl / 16: 90].

Chiar Dumnezeu cheamă Cartea Lui (al-Qur'an) ca o sentință justă. Allah Preainaltul spune:

وتمت كلمت ربك صدقا وعدلا

Și are o sentință ta perfecta Lord (al-Qur'an), (o propoziție) este corect și echitabil ... AI An'am / 6, alineatele 115- punct, chiar în știri, și corect în guvernare și a interzis. [11 ]

În al patrulea rând. Tawhid și fi corect să colegi musulmani și necredincioși.

TAUHID împărți persoanele între musulmani CU păgân
Profetul "alaihi wa sallam a spus, că oamenii spun și cred că fraza de unitate (لا إله إلا الله), atunci el este un musulman care are dreptul la protecția conducătorul musulmanilor și a obține o promisiune din cer. Un musulman are dreptul la dreptul de Wala "(loialitate) din alte musulmani din cauza monoteismului și supunere față de Allah și Trimisul Său" alaihi wa sallam.

În schimb, cei care neagă fraza de unitate în a face eschiveze -cu kesyirikan care l-au ținut afară din islamică atunci persoana trebuie să fie luptat și intitulat Bara "(ura) a tuturor musulmanilor. Allah Preainaltul spune:

قاتلوا الذين لا يؤمنون بالله ولا باليوم الآخر ولا يحرمون ما حرم الله ورسوله ولا يدينون دين الحق من الذين أوتوا الكتاب حتى يعطوا الجزية عن يد وهم صاغرون

Lupta cei care nu cred în Dumnezeu și în Ziua apoi și nu interzic ceea ce a fost interzis de către Dumnezeu și trimisul Său și cei care nu recunosc religia care este adevărat (Islam), (de exemplu, oameni) care au dat al Cartea până plăti numit Jizya (fiscale), cu prezentarea dispus acestea sunt într-o stare de supunere. [la Tawbah / 9: 29].

Cuvânt El "alaihi wa sallam:

أمرت أن أقاتل الناس حتى يشهدوا أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, ويقيموا الصلاة, ويؤتوا الزكاة, فإذا فعلوا ذلك, عصموا مني دماءهم وأموالهم إلا بحق الإسلام, وحسابهم على الله تعالى.

Sunt poruncit să lupte împotriva poporului, până când mărturisesc că nu este alt dumnezeu (zeitate) care diibadahi corect, dar Allah și că Muhammad este Trimisul lui Allah, susținerea rugăciunea, și să plătească zakat. Dacă ar fi făcut asta, atunci sânge și comoara lor dacă nu a proteja drepturile Islamului, și luarea în considerare a acestora este în Allah Ta'ala. [12]

Comanda pentru a lupta necredincioșilor și politeiștilor se datorează infidelității și politeismul acestora împotriva lui Allah Cel care le-a creat, precum și "aqidah cei care se abat de la" Aqeedah monoteismului; nu din cauza unei răzbunare personală, lupta de stat sau teritoriu. Aceasta este porunca lui Dumnezeu de a trimisului Său, de asemenea, această națiune pentru a lupta împotriva necredincioșilor, astfel încât oamenii s-au înghesuit să se convertească la Dumnezeu și mentauhidkanNya.

Comenzi lupta, lupta și-l omoare pe necredincioși, care este Harbi păgâne (care luptă musulmanii). În ceea ce necredincioșilor care nu lupta musulmanii, atunci ni se poruncește să facem dreptate pentru ei și nu ar trebui să fie descărcarea zhaliminya. În cazul în care Kafir dhimmi (protejat de regulă islamice), sau mu'ahad (încheiat un acord cu guvernul islamic), sau musta'man (protecția de securitate a guvernului islamic), atunci acestea ar trebui să nu fie ucis. Allah Preainaltul spune:

لا ينهاكم الله عن الذين لم يقاتلوكم في الدين ولم يخرجوكم من دياركم أن تبروهم وتقسطوا إليهم إن الله يحب المقسطين

Allah nu interzice să faci bine și să fie corect pentru cei care te lupți din cauza religiei și nu (și) ai expulza din casele voastre. Într-adevăr, Allah îi iubește pe cei care acționează drept. [colab Mumtahanah / 60: 8].

Profetul "alaihi wa sallam amenință oameni care ucid necredincioși mu'ahad sau dhimmi cu pedepse aspre. El "alaihi wa sallam a spus:

من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Cine ucide un mu'ahad necredincios, atunci el nu va mirosi cer. Când de fapt se poate mirosi parfumul din cer de la (la distanță) se deplasează patruzeci de ani. [13]

De asemenea, cuvântul a "alaihi wa sallam:

من قتل قتيلا من أهل الذمة لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها ليوجد من مسيرة أربعين عاما.

Cine ucide un dhimma expert, atunci el nu va mirosi cer. Când de fapt se poate mirosi parfumul din cer de la (la distanță) se deplasează patruzeci de ani. [14]

Acest lucru arată că, necredincioși singur nu ar trebui să verse sânge, să nu mai vorbim de un musulman. [15]

TAUHID TEMEIUL musulmane PERSONAL [1]
În primul rând. Dumnezeu va șterge păcatele tauhid.
Dovezile, și anume cuvintele profetul "alaihi wa sallam intr-un hadith Qudsi, de la Anas ibn Malik Radi anhu, a spus el: Am auzit pe Trimisul" alaihi wa sallam a spus, Allah, Glorificat și a înălțat, a declarat:

... يا ابن آدم إنك لو أتيتني بقراب الأرض خطايا ثم لقيتني لا تشرك بي شيئا لأتيتك بقرابها مغفرة.

"... O, fii ai lui Adam, dacă vii la mine cu toate păcatele tale pământului, în timp ce tu atunci când voi muri, nu asocia mai mică, cu siguranță vă voi da iertarea completă a pământului, oricum". [2]

În al doilea rând. Allah Ta'ala va elimina dificultăți și tristețe în lume și de Apoi pentru cei care tauhid.

Allah Preainaltul spune:

ومن يتق الله يجعل له مخرجا ويرزقه من حيث لا يحتسب

... Cei care se tem de Dumnezeu, El va organiza pentru el o cale de ieșire. Și-i dea noroc din direcția care nu este neașteptată ... "[ATH-Thalaq / 65: 2.3].

Cineva nu a spus frica de Dumnezeu, dacă nu tauhid. Oamenii care tauhid și precaut, el va fi dat o cale de ieșire din problemele vieții. [3]

În al treilea rând. Dumnezeu va face și decora în inima tauhid cu dragoste pentru credință, precum și a face în ură inima lui la neîncredere, răutatea și nelegiuirea.
Allah Preainaltul spune:

ولكن الله حبب إليكم الإيمان وزينه في قلوبكم وكره إليكم الكفر والفسوق والعصيان أولئك هم الراشدون

... Dar Dumnezeu a făcut te iubesc credință și de a face (credință) este frumos în inima ta, și te fac să urăsc să neîncredere, răutatea și nelegiuirea. Ei sunt cei care urmează calea cea dreaptă. [colab Hujurat / 49: 7].

În al patrulea rând. Tawhid este singurul motiv pentru a obține plăcerea lui Allah. Și poporul fericite cu mijlocirea profetului Muhammad "alaihi wa sallam este persoana care pronunță لا إله إلا الله cu sinceritate deplină a inimii lui.
Profetul "alaihi wa sallam a spus:

أسعد الناس بشفاعتي يوم القيامة من قال: لا إله إلا الله خالصا من قلبه أو نفسه.

Oamenii care sunt cel mai fericit cu syafa'atku mandapat în Ziua Judecății, care este, cei care spun "La ilaha illallaah" sincer din inima lui sau sufletul. [4]

În al cincilea rând. Allah Ta'ala va include o garanție că tauhid la cer.

Profetul "alaihi wa sallam a spus:

من مات وهو يعلم أنه لا إله إلا الله دخل الجنة.

Oricine a murit și el știe că nu există nici un Dumnezeu, nu are în mod corect diibadahi dreapta, dar Allah, apoi se duce la cer. [5]

A șasea. Allah Ta'ala va da victorie, relieful, triumful și gloria celor care tauhid.

Allah Preainaltul spune:

يا أيها الذين آمنوا إن تنصروا الله ينصركم ويثبت أقدامكم

O, voi cei care credeți! Dacă te ajute (religie a) lui Allah, El vă va ajuta și consolida poziția. [Muhammad / 47: 7].

A șaptea. Allah Ta'ala va oferi o viață bună în această lume și de Apoi pentru tauhid om.

Allah Preainaltul spune:

من عمل صالحا من ذكر أو أنثى وهو مؤمن فلنحيينه حياة طيبة ولنجزينهم أجرهم بأحسن ما كانوا يعملون

Cine este de a face fapte bune, atât bărbații, cât și femeile într-o stare de credință, atunci acesta va cu siguranță ia dat o viață bună și vom da un răspuns la ei cu o recompensă mai bună decât ceea ce au făcut. [o-Nahl / 16: 97].

A opta. Tauhid va preveni un musulman veșnic în iad.
Profetul "alaihi wa sallam a spus:

يدخل أهل الجنة الجنة, وأهل النار النار, ثم يقول الله تعالى: أخرجوا من كان في قلبه مثقال حبة من خردل من إيمان, فيخرجون منها قد اسودوا فيلقون في نهر الحياء -أو الحياة, شك مالك- فينبتون كما تنبت الحبة في جانب السيل, ألم تر أنها تخرج صفراء ملتوية?

"După locuitorii cerului merge la cer, și oamenii din Iad intra iad, apoi, după Dumnezeu, de asemenea, a spus:" Scoateți (din iad) cei a căror inimă este o greutate de un grăunte de muștar a credinței ", apoi acestea sunt eliminate din iad, doar numai ei au avut corp negru jet (cum ar fi cărbune). Apoi au fost puse în râul vieții, atunci corpurile lor sunt în creștere (neschimbat), ca de creștere a semințelor care sunt pe malurile râului. Nu observați că sămânța crește galben și falduri? " [7]

Al IX-lea. Tawhid este decisivă pentru acceptarea sau respingerea de caritate umane.
Perfect sau nu o persoană depinde de caritate tauhidi. Oamenii care fac bine, dar nu tauhidi perfect, de exemplu Riya, nu sincer, nu eschiva, caritate va avea efecte inverse, fără îndoială, pentru el, care nu aduce fericirea. Prin urmare, toate organizațiile de caritate trebuie să fie făcut cu sinceritate pentru Allah, fie sub forma de rugăciune, milostenie, de caritate, post, pelerinaj și altele.

Allah Preainaltul spune:

الذي خلق الموت والحياة ليبلوكم أيكم أحسن عملا وهو العزيز الغفور

Cine a creat moartea și viața pe care El să vă testați, care dintre voi o organizație de caritate mai bine. El este Puternicul, Iertătorul. [Al-Mulk / 67: 2].

În versetul nobil, Allah menționează "faptele bune", nu "caritate atât de mult". Caritate, numit bun sau drept, în cazul în care îndeplinește două condiții, și anume sinceră și ittiba "la Profetul Muhammad n. După cum sa menționat în hadith, că sentința لا إله إلا الله, în ziua Judecății, scalele sunt mai grei decât cerul și pământul pentru a provoca sincer.

A zecea. Oameni Tauhid care vor primi un sentiment de securitate și de orientare.
Oamenii care nu mentauhidkan Dumnezeu perfect, așa că el a fost întotdeauna precaut, el este mereu într-o stare de frică și incomod. Ele se tem de o zi proasta, sau frica de a avea mai mult de doi copii, frica de viitor, teama de proprietatea sa a dispărut și așa mai departe.

الذين آمنوا ولم يلبسوا إيمانهم بظلم أولئك لهم الأمن وهم مهتدون

Oamenii care cred și nu să se amestece credința lor cu brutalitate (shirk), ei sunt cei care s-au securitate, și ei sunt cei care primesc de orientare. [colab An'am / 6: 82].

TAUHID TEMEIUL pentru musulmani [8]
Islamul ca religie de monoteism, este potrivit și adecvat în orice timp, loc, și condiție a ummah. Asta este, se agață de Islam, nu va elimina beneficiul Ummah. Chiar și cu religii monoteiste, ummah va fi un bun, prosper, sigur și securizat. Dacă omenirea vrea mântuirea lumii și în Viața de Apoi, atunci acestea ar trebui să se convertească la Islam și este supusă de a implementa Shariah islamice. Dar trebuie amintit, compatibilitatea și incompatibilitatea Islamului, nu înseamnă că Islamul a fost supus pentru a ține pasul de timp, locul și circumstanțele om ca dorite de unii oameni.

Islamul este religia adevărată, Allah Ta'ala promite victoria celor care se agață de religia este bine, dar cu condiția că trebuie să mentauhidkan Dumnezeu, am scăpat de toate (forma) se eschiveze, syar'i studiind și practicând fapte drepte. Allah a promis, va face hotărâri lor pe pământ, confirmând credința lor, și de a face viața lor în această lume în condiții de siguranță Sentausa. Allah Preainaltul spune:

وعد الله الذين آمنوا منكم وعملوا الصالحات ليستخلفنهم في الأرض كما استخلف الذين من قبلهم وليمكنن لهم دينهم الذي ارتضى لهم وليبدلنهم من بعد خوفهم أمنا يعبدونني لا يشركون بي شيئا ومن كفر بعد ذلك فأولئك هم الفاسقون

Și Allah a făgăduit celor care cred dintre voi si fapte-fapte, că El va face într-adevăr hotărâri lor pe pământ, așa cum a făcut celor dinaintea lor la putere, și va stabili cu fermitate pentru ei religia lor pe care El a ales pentru ei, și el într-adevăr se va schimba (starea) au, dupa ce acestea sunt în teama de a fi în siguranță Sentausa. Ei încă mă închina cu mine nu asocia cu nimic. Dar oricine este (încă) crezut după (promisiunea), care, atunci ei sunt cei care rebele. (un Nur / 24: 55). Vezi, de asemenea, scrisoarea Al-A'raf vers 96.

TASHFIYAH și MT, RETURN CHEIE slavei ISLAMICE [9]
Calea sale fosta glorie, prosperitate, și bunăstarea comunității este de a efectua tashfiyah (purificarea) de ceva necunoscut și sa infiltrat în Shari'a islamice, cum ar fi eschiva, negarea atributelor lui Allah Ta'ala sau penakwilannya, respingerea hadith -hadits autentic cu privire la "aqidah și altele. De asemenea tashfiyah (purificarea) de cult din diferite tipuri de erezie, care a murdare puritatea și perfecțiunea Islamului. Și, de asemenea tashfiyah în domeniul interpretării, jurisprudenței, și diverse kemungkaran care poluează sfințenia Islamului.

Apoi face tarbiyah (antrenament) generarea de musulmani peste musulmani care au fost eliminate de kemungkaran. De exemplu, cu un coaching-ul religia islamicǎ corect, la o vârstă fragedă, și fără a fi influențat de educația occidentală care nu cred, apoi le aduce împreună în unitate "Aqeedah de monoteism, adică" Aqeedah de Ahlus Sunnah.

"Aqeedah Ahlus Sunnah este cel mai bun mod de a uni puterea musulmanilor și unitatea rândurile lor, să se stabilească tot ce este rupt de religie și afaceri internaționale. Acest lucru se datorează faptului că "Aqeedah de Ahlus Sunnah este capabil de a restabili musulmanii la al-Qur'an și Sunnah a profetul" alaihi wa sallam, și returnează calea credincioșilor, modul în care prietenii Radhyallahu anhum. Această caracteristică nu poate fi realizată într-o orice grup, sau orice agenții de prozelitism, sau orice organizație care nu îmbrățișează "Aqeedah de Ahlus Sunnah wal Jama'ah. Istoria a fost un martor al acestui fapt. Numai țările care se agață de "Aqeedah de Ahlus Sunnah singur poate uni puterea musulmanilor împrăștiate. Numai "aqidah Salaf singur, apoi jihad precum comanda binele și răul interzicerea l în poziție verticală, și a fost atins gloria Islamului. [10]

Cu "aqidah Salaf, musulmani și predicatorii-da'inya va uni, astfel încât să se atingă gloria și să devină cel mai bun al ummah. Acest lucru, pentru că "Aqeedah Salaf se bazează al Coran și Sunnah în funcție de înțelegerea companioni. În ceea ce privește "aqidah decât" aqidah Salaf, el nu va livra realizarea unității, chiar că se va întâmpla este dezintegrarea și distrugerea. Deci, fără îndoială, drumul spre victorie și glorie a musulmanilor, este de a reveni la "aqidah și manhaj adevărului, și anume" Aqeedah de Ahlus Sunnah wal Jama'ah; "Aqidah și manhaj Salaf.

Imamul Malik rahimahullah a spus:

لن يصلح آخر هذه الأمة إلا ما أصلح أولها.

Nu va putea pentru a rezolva această națiune, dar cu ceea ce face o prima generație bună a acestei ummah (de exemplu, prieteni). [11]

Khatimah: Noi pledăm Istiqamah ÎN islamice și prin înțelegerea AS Sunnah Salafush Radi anhum-Salih
Îi cerem lui Dumnezeu Atotputernic, care ne-au dovedit a calea Islamului și Sunnah să urmeze manhaj Salafush-Salih și istiqamah într-o stare mentauhidkan Allah, punerea în aplicare a Sunnah Profetului, și a îndepărtat toate formele de eschiveze și erezie. Să sperăm că, Allah Preainaltul pentru a ne face inclusiv un grup de supravietuitori pe urmele de anhum Companionii Radi. Și, sperăm, Allah Atotputernicul să ne adune în cer cu profetul "alaihi wa sallam și a lui anhum tovarăși Radi.

Rugăciuni și salutări poate întotdeauna Dumnezeu revărsat asupra Profetului Muhammad "alaihi wa sallam, familia sa, sa anhum companionii Radi, și cele care urmează a" alaihi wa sallam în favoarea sa, până la sfârșitul timpului. Și la sfârșitul acestui propagandă este tot lauda lui Allah, Domnul tuturor lumilor.

Încheiem cu un ansamblu de kaffaratul rugăciune:

سبحانك اللهم وبحمدك أشهد أن لا إله إلا أنت, أستغفرك وأتوب إليك.

Slavă Ție, Dumnezeule, Te laud. Depun mărturie că nu Dumnezeu are dreptul diibadahi corect decât dacă am cere iertare și să se pocăiască la Tine.

Lăudați aalamiin Rabbil ".

[Copiat din revista editia de As-Sunnah 11 / An X / 1427 / 2006M. Editorii Fundația Comitetului permanent Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]No comments:

Post a Comment