!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 15, 2015

Plante trær kan bli belønnet, felling av trær kan synde.

Turen var ikke ferdig (370)

(Del 370), Depok, West Java, Indonnesia 14. september 2015 16:03 pm).

Plante trær kan bli belønnet, felling av trær kan synde.

Gud i sitt ord i Koranen advarer folk ikke alltid gjør ondt i jorden for eksempel kutte ned trær på vilje, mennesker dreper hverandre og begår shirk (assosiere partnere med Gud).
Fordi menneskelig grådighet vilkårlig kutte ned trær, og lat til å plante trær i deres miljø, felling av trær resulterte i avskoging, skog omgjort til ufruktbar ørken, forårsaker global klimaendring.
I Indonesia, bedrifter og enkeltpersoner i det åpne åkerland av brennende skoger, resultatet er nå Sumatra, Borneo, Malaysia og Singapore også påvirket av luftforurensning i form av røyk.
Så nå vi står overfor ekstremvær, sandstormer, tørke, flom og andre naturkatastrofer.
I 1969, på kysten av Kampung Baru Central, byen Balikpapan, East Kalimantan, hver morgen eller kveld med enkelt utstyr kan jeg fortsatt provosere ulike typer fisk og blekksprut, og krabbe krabbe på stranden, slik at min mor nesten ikke trenger å kjøpe fisk og krabbe krabbe i markedet, men når jeg kommer tilbake igjen på samme sted i 1990, ikke en fisk og krabbe krabber jeg får, fordi kysten har blitt forurenset med forskjellige urenheter skitne alt fra råolje til plast skrap. Jeg tror det samme skjebne opplevde også på kysten i de andre øyene i Indonesia og selv i verden.
Hver trunk (renter) som vi plantet for å gi en velsignelse for levende organismer, fra oksygen, frukt slik som et stoppested fugler og andre dyr, slik at Gud lover stor belønning for de som vokser eller opprettholde, i motsetning til gjerningsmannen av skader i jord, grådig kutte ned skog vil motta straffen i verden (orkaner, tørke, røyk), samt straffen / straff i det hinsidige (helvete).

(BBC) - global Pemanasa? Klimaendringer? Hvis du leser aviser, høre på radio, se på TV og surfe på internett, må ha både allerede kjent i tankene.

Klimaet har endret seg og jordens temperatur å stige, som sa miljøvernminister Rachmat Witoelar.

"Change er ikke klart sesong. Regntiden er tørre, tørre sesongen regner. Det er en av klimaendringer. Det er på grunn av klimaendringer."

"For fiskere, er det også havstrømmer som endres, endres også sjøvannstemperaturen med endringen betyr at fisken endret," lagt Rachmat.

"Det er også korallrev skadet ved oppvarming sjøvann og marine biota så mikroplankton brutt. Så det har skjedd merkelige ting", sa ministeren.


Jo mer varme
Men hva med i hverdagen? Jeg har besøkt noen av stedene med spørsmålet om hva som har endret karakter i forhold til situasjonen 10 eller 20 år siden?

Det første målet Malinau District, East Kalimantan, kalt Conservation District. Av det totale arealet på 4,2 millioner hektar, et område på 3,9 millioner, eller ca 90%, er et skogsområde, inkludert KMNP og vernet skog. 4 timers tur med båt fra Tarakan.

Uman, 37 år gammel, har vært å lage en levende fra motorbåter siden 1990, og han sier at ingenting har endret seg fra Sesayap River som går for et dusin år.

"Hvis det første sjelden Gusung, i midten av elva dukket opp en ny øy av sand blandet jord. Kanskje skyldes påvirkning av flom, hvis den første av 1990-tallet var det sjelden flommer, men etter 1995 ved oppstart berunculan Gusung," Uman sa.

Ved sjeldnere flommer, men nå er sannsynligvis fordi mye av tømmeret som hogges, ofte flom. Hvis regnet absolutt flom
Uman
Sapi Island, ca en times kjøring fra distriktet hovedstaden Malinau, føles fortsatt grønne.

Noen steder synlige merker felt ble tømt for innbyggere Lundayah bruker roterende dyrking system.

Elders Lundayeh, New Belapang, forteller.

I det siste, sa Belapang Dermed, hvis innbyggerne i jordbruk, frukt-fruktbar ris, andre vekster er også bra. "Som en frukt, som i hovedsak er vi plante frøene av søt og søt sikkert," sa han.

"Men nå den andre, hvis essensen av søt og sur ferdige plante frø. Trær som rambutan og durian fruktsyre hvis det første tykk, nå tynt," sa han.

Belapang sa at han ikke vet hva som forårsaket endringen.

"Nå mer og tørker raskt," Før 1950 la tørre 3 måneder, er vannet ikke så fort og nedturer, men nå tørr en måned bare vann er tørket opp, "sa han.

"Nå gresset ved kanten av elva når tørken visnet, men hadde ikke engang tre måneder tørt gress på elvebredden som ikke vil," sa Belapang.

Andre bønder, Martin Ukung, føler været i landsbyen, Pulau Sapi, jo mer varme.

"Det er min erfaring er et resultat av varm frukt blomstring så visnet av varme og ikke så fruktbart. Det er min erfaring over de siste 10 årene. Blomstrende, men ikke slik at frukten."

"Solen er for varmt nå, men vet ikke hva årsaken er. Men vi føler virkelig begynner å bli varmt."


Eksplosiv
Fra Borneo, byttet jeg til Sulawesi. Bajoe tribal barnet et bad i sin front yard. Ca 15 minutter av Bone, Sør-Sulawesi.

Barn Bajoe
Bajoe fleste fiskere bruke eksplosiver for å fange fisk

Ikke langt fra fergeleiet Bone-Kolaka, ca 400 husstander bodde i landsbyen stamme Bajoe Kolaka, Kampung Bajoe.

Selv om tradisjonen med livet på sjøen har lenge vært forlatt, små dammer av brakkvann fortsatt i husar scenen.

Bajoe fleste fiskere bruke eksplosiver for å fange fisk, deretter Oksygen kompressorer for dykking og motorbåt til sjøs. Fiskestenger, skjerm og elastisitet av naturlig pust har lenge blitt forlatt.

Hvordan fange fisk i endring som vanskeligere å få fisk, sier en fisker Bajoe som har vært fisker i 30 år.

"Jo mer vanskelig å få fisk. Hvis den første var fem kilometer alene kan fiske, nå har titalls kilometer."

Hva som forårsaker det? "Kanskje fordi jo mer du fange fisk, med store skip," la han til.


Svært avhengig
Lompo Barrang Island, ca 2 timers kjøring motorbåt fra Makassar, Sør-Sulawesi, er i stor grad befolket levebrød fiske.

Med den teknologien av motorbåter og fiskegarn, de var praktisk talt fortsatt svært avhengig av naturen. Men naturen rundt Barrang Lompo har begynt å forandre seg, sier Mr. Hasbi én person landsbyens eldste.

"Nå som regntiden syntes å komme stadig sent. Vi og også andre borgere, begynte å bli varmt," sa Hasbi.

I mellomtiden Sahbudin, en fisker, fortsatt ikke gå til sjøen i midten av oktober, men som regel allerede begynt å falle fiske.

"Som det er vanligvis rolig, men nå-nå er dette nå East vinden fortsatt blåser, så vi trenger ikke gå ned til sjøen," sa han.

"Ja, kan East vind også gå til sjøs, men det er så hardt så hardt," sa Sahbudin.

Nå vind raskere sammenlignet med tidligere år
Sahbudin
Makassar i Sør-Sulawesi, vi Yogyakarta og fremdeles bærer det samme spørsmålet. I midten av oktober, er regnet fortsatt godt ned Suparno sa.

"Vanligvis finnes allerede, men det finnes ikke. Det burde vært noe regn en gang eller to ganger i måneden, men det har det ikke. Og nå broiling, broiling bare når det normalt ville regner."

Selv om regnet ikke har gått ned, Suparno heldig å fortsatt være i stand til å nyte vannet av elven Kulon Progo, men for regnavhengige bønder, forsinkelser eller mangel på regn skiftende beskjæring mønstre. Widyatmoko er bønder i Ketingan, Yogyakarta.

"Sammenlignet med tidligere år, merkbart tørrere. Vanligvis har vi vært i stand til å plante ris, og nå er det ikke. Og det kan sees sukkerrør opplever også tørke," sa Widyatmoko.


Ikke lett
Og hva som forårsaker det? Dolvina Ukung Damus, Chief Wildlife Fund WWF politikk i Malinau mener er fortsatt vanskelig å forklare for bøndene Dayak Lundayeh om årsakene til naturlig endring.

"Det er ikke lett å forklare global oppvarming og klimaendringer for publikum," sa han.

"Og også det er ennå ikke bestemt om flom og tørke som følge av det," la han til.

"Vi er her for å gjøre beregninger av nedbør i 10 år, men likevel ikke sikkert at årsaken til klimaendringer, spesielt i Kalimantan er relativt fortsatt mye skog," sier Dolvina.

Men Dr. Rizaldi Boer, leder for Iklimatologi av Bogor Agricultural University, bekrefter at klimaendringene allerede er i direkte følt av mennesker.

"Jeg er ikke enig konseptuelt, men er allerede skjer," sier Dr. Rizaldi Boer.

Uavhengig av årsak, klimaendringer eller global oppvarming, tilsynelatende bønder og fiskere som er avhengige av naturen, begynte å føle at verden har endret seg. (BBC / Liston Siregar)

INDONESIA AS Ranking første TAP AV FOREST
Det er uheldig når en logging moratorium gjort, men likevel avskogingen fortsetter også økt. Dette er data som skog tap i Indonesia har økt kraftig i løpet av de siste 12 årene, melder en ny studie publisert i tidsskriftet Science.

Studien, ledet av Matt Hansen ved University of Maryland, fant at Indonesia tapt 15,8 millioner hektar mellom 2000 og 2012, ranking femte bak Russland, Brasil, USA og Canada i form av skog tap. Som for om lag 7 millioner hektar plantet i perioden.

Men av de fem landene i skogen ovenfor, basert på en prosentandel, så Indonesia er i første rekke av frekvensen av skogen tap på 8,4 prosent. Til sammenligning, Brasil tapte bare halvparten av disse proporsjoner.

98 prosent av skogen tap i Indonesia, oppstår avskoging i høy tetthet skogområder i Sumatra og Kalimantan, stedet der konvertering resultat av industrielle tømmerplantasjer og oljepalmeplantasjer utvikle svært utbredt i løpet av de siste 20 årene. Riau-provinsen er den høyeste, som utgitt av forskerne i animasjonen som følger:Avskoging økte også i Indonesia. I året 2011/2012 skogen tapsraten nådde sitt høyeste nivå siden slutten av 1990-tallet, selv om regjeringen har utstedt et forbud moratorium (moratorium) for de 65 millioner hektar av primære skog, myrer og skog. Dataene viste en skogbruk moratorium, som ble gjennomført som en del av Indonesia engasjement for å redusere utslipp fra avskoging og skogforringelse, kan mislykkes som opprinnelig forventet destinasjon.
En studie utgitt i denne svært strid tall utgitt tidligere i år av departementet for skog i Indonesia, som hevdet at den årlige avskogingen har betydelig redusert siden 2005/2006. Tallene kan oppstå på grunn av metodiske forskjeller i beregningen.
Ministry of Forestry forsømmelse estimater av avskoging på land utenfor skogsområde og inkluderer ikke konvertering av naturskog til industri treplantasjer, som fortsatt vurderes av departementet for skogbruk i klassifiseringen av "skogen".
De nye data, basert på resultatene av rende 650.000 bilder NASA Landsat symbolikk av Google Earth Engine, gjennom en cloud computing modell, publisert en omfattende database av global skog Kartet er interaktivt. Denne informasjonen er tilgjengelig som gratis innhold i http://earthenginepartners.appspot.com/science-2013-global-forest


Hansen, som har publisert en rekke artikler om avskoging, sa han håper kartet kan hjelpe land til å utvikle bedre politikk for å redusere skogtapet.

"Dette er det første forsøket på å gi en konsistent over skog endring både globalt og på lokalt nivå," Hansen sa i en uttalelse. "Brasil bruker Landsat data for å dokumentere avskogingsraten, bruker også denne informasjonen i politikkutforming og gjennomføring. De deler også denne data, slik som å aktivere andre parter til å vurdere og bekrefte deres suksess. "

"Forrige data er ennå ikke tilgjengelig for publikum for andre deler av verden. Nå med denne globale kartleggingen kan vi gi informasjon om endringer i skogen der alle land kan få tilgang til denne informasjonen, både for sitt eget land og for hele verden. "

MILJØSKADE grunn av fattigdom
Google et ledende selskap innen informasjonsteknologi skaper et globalt kart endringer i skogområdet som har en høy oppløsning og fordeler ved hjelp av Google Earth. Med en data endring i skogsområde kan overvåkes skogen ødeleggelse som oppstår i alle land.

Den elektroniske interaktive verktøyet kan nås av publikum og kan se plasseringen i detalj med et høyt nivå av oppløsning på 30m.

Kartet inneholder en graf av skogen reiser verden 2000-2012, basert på 650.000 av Landsat 7 satellittbilder.

I løpet av den tiden, mister Earth en "jungel" med et areal lik Mongolia, trærne er beskrevet kan dekke seks ganger arealet av Storbritannia.

Utvikling av tiltak for å redusere avskoging kombinert med ødeleggelse av skog i Indonesia, Malaysia, Paraguay og Angola, ifølge en studie skrevet i tidsskriftet Science.

"Dette er det første kartet endringer i skog globalt konsekvent og har relevans lokalt", sier professor Matthew Hansen ved University of Maryland, lederen av teamet som skapte kartet.

"Hva kan gjøres med en datamaskin i 15 år kan være ferdig i løpet av få dager ved hjelp av Google Earth Engine."
Forskningen viser viktige figurer i skogen endringer fra 2000-2012 - basert på satellittbilder.

Verden mistet 2,3 millioner kvadratkilometer skog i perioden, på grunn av hogst, brann, sykdom eller ulykke.

Men planeten får også ekstra nytt skogareal som dekker et område på 800.000 kvadratkilometer, med en total skade på 1,5 kvadratkilometer.

Sammenlignet med andre land, de brasilianske skogtilstand viste bedring, med lavere nivåer av skog tap mellom 2003-04 og 2010-2011.

I mellomtiden, ødeleggelse av skog i Indonesia økt mer enn doblet sammenlignet med mengden av avskogingen per år for å nå 20.000 kilometer i 2011-12.

Paraguay, Malaysia og Kambodsja har den høyeste frekvensen av ødeleggelse av skog.
Overall, tropiske skoger økte til 2.100 kvadratkilometer per år, ifølge studien.

Kartet vil bli jevnlig oppdatert og kan brukes vurdere effektiviteten av skogforvaltning program.

Det kan også bidra til miljøorganisasjoner mot konsekvensene av avskoging - inkludert trusler mot biologisk mangfold, karbonlagring og klimaendringer.
HUNDRE
Sir David King, en britisk utenriksspesialutsending for klimaendringer sa at Indonesia spiller en viktig rolle i å møte klimaendringene fordi den har ganske mye av skogen.

"Indonesia er den mest progressive blant utviklingslandene i å møte klimaendringene," sa David King i Jakarta, fredag (21/2).

David sa Indonesia og Storbritannia har et problem når det gjelder klimaendringer er de samme, nemlig flom. Både i Indonesia og England, flom som følge av klimaendringene en stor innvirkning på økonomien.

Derfor er spørsmålet om klimaendringer er en av de største utfordringene for hele verdenssamfunnet.
"Vi er alle ansvarlige for å bekjempe klimaendringene. Noen ting som kan gjøres er å redusere, gjenbruke og resirkulere avfall," sa han.

David sa takle klimaendringene må gjøres umiddelbart fordi den forventede effekten vil bli enda større i fremtiden.

Ifølge ham, er flommen en svært reell trussel mot klimaendringer. Derfor har klimaendringer forårsaket av isen i Polhavet smeltet til å heve havnivået. "Hver øy i verden har den samme trusselen, nemlig stigende havnivå, slik at vannet vil gå i innlandet og forårsake flom. London, for eksempel, i tillegg til trusselen fra sjøen er det også en trussel om elver," sa han.

Å takle klimaendringene, oppfordrer han land som har skog for å hindre avskoging eller avskoging. "Forest ødeleggelse vil akselerere klimaendringer," sa han.
Tilstanden av skogene i Indonesia er for tiden i en tilstand av krise. Mange planter og dyr som lever i dem er truet av utryddelse. I tillegg er det mange mennesker og kulturer som er avhengige av skogen er også truet. Men ikke alt er dårlige nyheter.En hard virkelighet, kan vi se fra staten våre tropiske skoger: ulovlig hogst (ulovlig hogst) og skogbranner enten tilsiktet eller ikke. Ulovlig hogst fortsetter i skogen rundt Riau, Sumatra. Spørsmålet som umiddelbart kommer til er, hvordan skjebnen til dyr endemiske Sumatra tigrene er nå stadig knappere? Hva vil bli utryddet følge skjebnen til Java og Bali tigre nå lever historien? Ikke bare i Java, Sumatra og Borneo i de tropiske skogene i Papua annet vi har startet mange som forvandlet til en strekning av palmeoljeplantasjer.

Hvem vet hvor ting som dette fortsetter, og ødeleggende for skogens økosystem og truer eksistensen av biologisk mangfold som finnes. Ikke bare innbyggerne i skogen, sosio-kulturelle stoffet av urfolk rundt ville bli hjulpet forstyrret. Med tapet av skog betyr også tap av en kilde til liv for de fleste av det indonesiske folk, fordi skogen er et sted å finne mat, medisin og ble grunnlaget for livet for de fleste mennesker, spesielt de som bor i nærheten av skogen.

Menneskelig miljøødeleggelser fortsatt streife. Det er tid for alle rekkene av Miljøverndepartementet, rangers og deres rolle i lokalsamfunnene rundt i skogene optimalisert for at disse hendelsene fortsette å bli gjentatt og gjentatt igjen.

La oss se på og lære mange innfødte stammer spredt over Indonesia, de vanligvis måtte handle svært vennlig miljø gjennom virksomheten til dagliglivet, og vi er hans folk i byen, faktisk virker det mye mindre opptatt av miljø.
Så veldig mye lokale visdom fra ulike stammer som er spredt over hele Indonesia at vi alle bør følge.

Viktigheten av Forest City for naturen og miljøet rundt

Skoger forsvinne i moderne tid i det siste. Gamle skoger til et middel for mennesker å finne mat. Men nå snudd, skog selv anses som en barriere for byen å bygge et krisesenter eller høye bygninger.

I byene i Indonesia sjelden vi finner den urbane skogen. Byutvikling har hatt en tendens til å foretrekke den fysiske utviklingen, og er ikke ledsaget av grønne land rundt det. Den ledige land rundt bygningen kun benyttes til parkering uten grønne trær. Så i stedet for den urbane skogen vi finner, men en konkret jungelen.

Denne scenen ser ut fra bertebarannya skyskraper bygninger. Gjennom våre øyne ser bare høye bygninger og grønt åpent område som skal være 30% av byen som om neglisjert unna med i stedet for utvikling.

Som et resultat, hvert år de store byene i Indonesia opplevd ulike problemer når regntiden kommer. Starter fra flom overalt, blir miljø og luftkvalitet dårlig på grunn av forurensning som produseres av biler er ikke i stand til å bli innkvartert og filtrert av de eksisterende trærne. Eksistensen av grønne åpne plasser nyttige å ha som vi ikke kan ignorere og spille en rolle i å overvinne alt.
Så, vent ikke mer. Eksistensen av urbane skogen er behovet for oss alle. La oss starte fra oss selv og oppfordrer myndighetene til å skape mer skog i byen hvor vi bor.

Gjerrighet brutalitet og utslette HUMAN

Av
Al-Ustadz Yazids bin Abdul Qadir Jawas حفظه الله


عن جابر بن عبد الله قال: قال رسول الله - صلى الله عليه وسلم: اتقوا الظلم; فإن الظلم ظلمات يوم القيامة. واتقوا الشح; فإن الشح أهلك من كان قبلكم. حملهم على أن سفكوا دماءهم, واستحلوا محارمهم

Jabir bin 'Abdillah Radi anhu sa han, «Profeten sallallaahu' alaihi wa sallam sa:" Vær forsiktig du mot kezhaliman fordi kezhaliman er mørke-mørke på Dommedag. Og vær forsiktig du mot naturen gjerrighet gjerrig fordi det er det som har ødelagt folk før deg. Gjerrighet som oppmuntrer dem til å utgyte blod og rettferdiggjøre sin ære. "[1]

Takhrij Hadith:
Denne hadith saheeh. Fortalt av Imam Muslim (ingen 2 578.), Ahmad (III / 323), al-Bukhari i al-Adabul simplex (nr. 483), Abd bin Humaid (nr. 1 141), al-Bayhaqi (VI / 93 og X / 134) og i boken Syu'abul Iimaan (nr. 10 338), og al-Baghawi i Syarhus Sunnah (nr. 4161)

ORDLISTE Hadith:
• اتقوا: Frykt. Nemlig være forsiktig og unngå.
• الظلم: الجور ومجاوزة الحد,
brutaliteten, uregelmessigheter og grenser. Den grunnleggende betydningen av de urettferdige er ikke å sette noe på sin plass. [2]
• الشح: gjerrighet veldig, mer vanskelig å trekke ut skatten av grabben. Andre sier naturen grabben / gjerrige / gjerrig med overdreven grådighet. gnier eller hunks, kunne verdsette og kan også fungere ma'ruf griping med (god). [3]
• حملهم: Oppmuntre dem eller årsaken til sine handlinger.
• سفكوا دماءهم: Søler deres blod. Nemlig, de fleste av dem drepe hverandre delvis.
• استحلوا: rettferdiggjøre. Det er, rettferdiggjør kvinner er forbudt av Allah for dem, så de er grusomme til kvinnene.


Sharh Hadith:
I denne hadith er det en advarsel om å gjøre urett og forslag til å gjøre rettferdighet. Islamsk sharia helt rettferdig, beordret til å gjøre rett og utestengt fra å gjøre urett. Allah sier:

قل أمر ربي بالقسط

Si: «Rabbku fortalte meg å gjøre rettferdighet ..." [al-A'raf / 7: 29]

إن الله يأمر بالعدل

Sannelig Allah forteller (deg) for å være rettferdig ... "[An-Nahl / 16: 90]

الذين آمنوا ولم يلبسوا إيمانهم بظلم أولئك لهم الأمن وهم مهتدون

Folk som tror og ikke blande opp sin tro med brutalitet (shirk), de er de som får en følelse av trygghet og de guidet. "[Al-An'am / 6: 82]

Faktisk tro på alt rektor og grener, den Zahir og sinnet, alt er rettferdig, i motsetning til urettferdighet.

Justice fagreste og rektor er å gjenkjenne og mengikhlaskan monoteisme kun til Allah alene, trofast til navn og attributter hans gode, og mengikhlaskan religion og tilbedelse bare til Allah.

Den mest urettferdige kezhaliman gjør skulke, assosiere partnere med Allah, som hans ord:

وإذ قال لقمان لابنه وهو يعظه يا بني لا تشرك بالله إن الشرك لظلم عظيم

Og (husk) når Luqman sa til sin sønn, da han ga en leksjon til ham: «Min sønn! Du skal ikke tilskrive Allah, faktisk førsteamanuensis (Allah) er virkelig en stor urettferdighet "[Luqman / 31: 13].

Siden fair betyr å sette noe på plass og utøve de rettigheter som er påkrevd. De urettferdige ikke sette noe på plass.

Rettighetene til de største og mest obligatorisk nemlig retten til Allah over sine tjenere. En tjener må vite Allah og tilber bare Ham, ikke assosiere ham med noe. Deretter arbeide på hovedpunktene i tro, Shari'ah-islamsk sharia som etablere bønn og betaler zakat, faste Ramadan, pilegrimsreise til Huset, jihad i Allahs vei med ord og gjerninger, oppbygge hverandre i rettferdighet og tålmodighet. Ikke gjør noe av det disyari'atkan er en form for brutalitet.

Inkludert gjerninger rettferdige som oppfyller rettighetene til profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam slik tro og kjærlighet, mer kjærlighet han sallallaahu' alaihi wa sallam enn alle skapninger, adlyde, ære, ære, og prioritere rekkefølgen og hans ord på toppen av ordren og andres ord ,

I stedet er det en stor brutalitet, om en slave ikke oppfyller noen av de rettigheter av profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam.

Inkludert rettferdighet å forherlige og elsker Allahs følges Radi anhum. Allah og Hans sendebud sallallaahu 'alaihi wa sallam har sagt mange dyder og ros for ledsagere g sammenlignet med andre community-ummah. The Companions Radi anhum er den beste av mennesker etter profetene og sendebudene. Følges er de velsignet av Allah og er garantert å tjene himmelen. Ankomsten av islam til oss er en av fruktene av kampen, jihad og offer følges Radi anhum.

Dermed hvor mye brutalitet av folk kritiserer, fornærmelse, skjelle den følges Radi anhum. Spotter følgesvennene var i hovedsak blasfemisk av Allah, Hans sendebud sallallaahu 'alaihi wa sallam og islam. På grunn av at de priste Allah og Hans sendebud sallallaahu 'alaihi wa sallam. Selv profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam forbyr spotter følgesvennene. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

لا تسبوا أصحابي, فوالذي نفسي بيده لو أن أحدكم أنفق مثل أحد ذهبا ما بلغ مد أحدهم ولا نصيفه.

Har du skjelle mine venner !! Demi Rabb Yang meg i hendene, i tilfelle en av dere gi infaq gull på Mount Uhud, det har ikke nådd en verdi infaq dem selv (de infaq kun) en mudd (dvs. hel-to palmer) og ikke også halvparten. [ 4]

من سب أصحابي, فعليه لعنة الله, والملائكة, والناس أجمعين.

De som skjelle mine venner, da hennes forbannelse Allah, englene, og hele menneskeheten! [5]

Blant annet urettferdig handling er viet til begge foreldrene, koble slektskap, oppfylle rettighetene til slektninger, venner og folk som handler hos oss. Og brutalitet som ikke oppfyller alle disse tingene.

Oppfylle rettighetene til mann og kone er en form for rettferdighet annet. Den som ikke er oppfylt, da han urett.

Menneskelig menzhalimi mange typer, alle av dem samlet i ordene av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i Farewell Hajj':

إن دماءكم, وأموالكم, وأعراضكم, حرام عليكم كحرمة يومكم هذا, في شهركم هذا, في بلدكم هذا

Virkelig blodet ditt, din eiendom, din ære, alt er forbudt på dere som illegitim i dag, denne måneden, og landet. [6]

Så, all den brutalitet det er mørke på Dommedag. Gjerningsmennene blir straffet i henhold til kezhalimannya nivåer. Folk som dizhalimi svar fra godhet av folk som gjør slik urettferdighet. Hvis de ikke har lov lenger, så diambillah onder slike dizhalimi folk og siktet til de som gjør urett.

Allah forbyr kezhaliman på seg, og Allah gjør det også ulovlig blant hans tjenere. Allah Den Aller Bare i ord, gjerning og hans svar.

Allah sier i hadith Qudsi:

يا عبادي! إني حرمت الظلم على نفسي, وجعلته بينكم محرما; فلاتظالموا ...

O mine tjenere! Sannelig jeg forbyr brutalitet på meg, og jeg gjør det ulovlig blant dere, gjør du ikke hver menzhalimi! [7]

Det vil si at Allah Subhanahu wa Ta'ala forby urettferdighet virker på sine tjenere og forbyr deres felles menzhalimi, fordi brutalitet selv er absolutt forbudt. Allah sier:

وما أنا بظلام للعبيد

... Og jeg vet ikke menzhalimi mine tjenere. [Qaf / 50: 29]

Allah sier også:

وما الله يريد ظلما للعباد

... Og Allah vil ikke brutalitet mot sine tjenere. [al-Mu'min / 40: 31]

Brutality har tre typer:
1. brutalitet ble ikke tilgitt av Allah, er shirk, assosiere partnere med Allah. Allah sier:

إن الله لا يغفر أن يشرك به ويغفر ما دون ذلك لمن يشاء ومن يشرك بالله فقد افترى إثما عظيما

Sannelig Allah vil ikke tilgi (synder) som forbinder ham (shirk) og Han tilgir det (synd) enn (skulke) er for alle som han vil. Den som assosiere Allah, så ja, han har begått en stor synd. [An-Nisa '/ 4: 48]

Allah sier også:

وإذ قال لقمان لابنه وهو يعظه يا بني لا تشرك بالله إن الشرك لظلم عظيم

Og (husk) når Luqman sa til sin sønn, da han ga en leksjon til ham: «Min sønn! Du skal ikke tilskrive Allah, faktisk førsteamanuensis (Allah) er virkelig en stor urettferdighet "[Luqman / 31: 13].

2. brutalitet som ikke er tillatt i det hele tatt av Allah, nemlig brutalitet dels tjener til andre. Blant annet fra fullkommen rettferdighet som Gud hevne brutalitet blant hans tjenere i henhold til deres kezhaliman nivåer.

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

إن الظلم ظلمات يوم القيامة

Faktisk kezhaliman er mørke på Dommedag [8]

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa også:

إن الله ليملي للظالم حتى إذا أخذه لم يفلته, ثم قرأ: وكذلك أخذ ربك إذا أخذ القرى وهي ظالمة إن أخذه أليم شديد

Sannelig Allah sikkert forsinke (straffer) for de urettferdige, men hvis han hadde torturert ham, gjorde han ikke snakke ham "Da profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam lese vers (som betyr):". Og så straffen for deres Herre da han ble torturert (befolkning) land som begår urett. Faktisk, i straff er alvorlig, meget alvorlig "[Hud / 11: 102]. [9].

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa også:

من كانت له مظلمة لأخيه من عرضه أو شيء فليتحلله منه اليوم قبل أن لايكون دينار ولادرهم إن كان له عمل صالح أخذ منه بقدر مظلمته وإن لم يكن له حسنات أخذ من سيئات صاحبه فحمل عليه

Den som på ham der mazhlamah (kezhaliman) til sin bror om han noen gang skade æren eller noe (eiendom tatt av zhalim) tilhørte hans bror, da må han be ham om å menghalalkannya nå, fordi det (dommedag) no dinarer og dirham. Hvis han har gode gjerninger, vil det bli tatt til (betalende) medlemmer dizhalimi samsvar med kezhalimannya. Og hvis han har ingen gode gjerninger, da feilene til broren ble tatt da belastet ham [10].

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

واتق دعوة المظلوم, فإنه ليس بينها وبين الله حجاب

... Og vær forsiktig med bønnene til folk som dizhalimi, fordi det er ingen barriere mellom bønner til Allah [11].

3. brutalitet som er i viljen til den allmektige Allah, om Han vil han skal straffe ham. Og hvis han vil han vil tilgi ham. Nemlig synder begått en tjener til sin Herre, i tillegg til å skulke. [12]

Allah gir en rett bane for sine tjenere som ønsker å vende tilbake til rettferdighet. Den som avviker fra ham, så han vil gå tilbake til den brutalitet som er dratt til helvete.

Prophet:

واتقوا الشح; فإن الشح أهلك من كان قبلكم

Og vær forsiktig du mot gjerrig natur / hunks, fordi gjerrighet / gjerrighet det er det som har ødelagt folk før du

På grunn av grådighet for rikdom gjøre folk samle skatter for all del og fra hvilken som helst kilde, uavhengig av lovlige og ulovlige -na'udzu billah-. Selv profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

حملهم على أن سفكوا دماءهم, واستحلوا محارمهم
(Gjerrighet det) for å oppmuntre dem (folk før oss) for å utgyte blod og rettferdiggjøre sin ære.

Gnier / Grabber utgyte blod da han så på ikke kunne oppnå sine mål, med mindre blodsutgytelse.

I ovennevnte hadith, profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam advarte sitt folk i de to tilfellene som brutalitet og gjerrighet / gjerrighet. Zhalim misbruker andre, og det er grådig gnier på hva andre mennesker har. Begge er handlinger som er forbudt. Allah Subhanahu wa Ta'ala sier:

ومن يوق شح نفسه فأولئك هم المفلحون

... Og som voktet ham av gjerrighet, da de er de heldige. [al-Hashr / 59: 9]

Verset tyder på at folk som ikke holder seg ut av gjerrighet, hadde han uten hell. Fordi de heldige er bevoktet av Allah av parsimoni. Vi ber Allah om å beskytte oss mot brutaliteten og holde oss fra gjerrighet og smålighet-stygghet. [13]

Allah og Hans sendebud sallallaahu 'alaihi wa sallam også fordømte og fordømte natur hunks, gjerrige og gjerrig. Curmudgeonly, gjerrige og gjerrig er forkastelig natur, tabi'at ydmyk og dårlig temperament samt blant annet en av de sykdommer blant muslimer. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam alltid søke tilflukt hos Allah fra disse egenskapene. Hvordan kunne jeg ikke?! Fordi sykdommen har drept mange samfunn, men det førte også til naturen av gjerningsmennene dratt inn i helvete, wal'iyâdzu Billah.

Blant personene det er gjerrig utstedelse zakat som Allah har pålagt det, når veldedighet kommer til å rydde opp i sin eiendom og rense seg selv. Blant mennesker er det også en gnien og gjerrig mot seg selv, hans kone og hans barn, for gjerrig mot en nær slektning, hans beste venner, hans gjest, de fattige, og mye mer.

Det er derfor han var der en trussel som vanskelig i al-Koranen og autentisk Sunnah for den personen som har sykdommen og arten av hunks, gjerrige og gjerrig dette.

Allah sier:

ولا يحسبن الذين يبخلون بما آتاهم الله من فضله هو خيرا لهم بل هو شر لهم سيطوقون ما بخلوا به يوم القيامة ولله ميراث السماوات والأرض والله بما تعملون خبير

Og ikke alltid folk som er gjerrige med det Gud gitt til dem av Hans nåde, mener at (gjerrig) det er bra for dem, men (gjerrig) er dårlig for dem. Hva (skatt) som de kikirkan det vil bli slitt (i nakken) på dommedag. Allah tilhører den ene arv (hva er) i himmel og på jord. Allah Mahateliti av hva dere gjør. [Ali Imran / 3: 180]

Allah sier også:

وأما من بخل واستغنى) 8 (وكذب بالحسنى) 9 (فسنيسره للعسرى) 10 (وما يغني عنه ماله إذا تردى

Og som for folk som er gjerrig og hans følelse selvforsynt (ikke behov for hjelp Allah), og nektet (belønning av) den beste, så ville vi lett til høyre for ham veien til nød (elendighet). Og hans rikdom er ikke gunstig for ham hvis han hadde omkommet. [al-Lail / 92: 8-11]

Abu Hurayrah Radi anhu, sa han, "The Messenger sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

لا يجتمع الإيمان والشح في قلب عبد أبدا

Vil aldri møtes mellom keimanandan kekikirandi en tjeners hjerte for alltid [14].

Fra Abu Hurayrah Radi anhu at han hørte Allahs sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

مثل البخيل والمنفق كمثل رجلين عليهما جنتان من حديد من ثديهما إلى تراقيهما, فأما المنفق فلا ينفق إلا سبغت, أو وفرت على جلده حتى تخفي بنانه, وتعفو أثره, وأما البخيل فلا يريد أن ينفق شيئا إلا لزقت كل حلقة مكانها, فهو يوسعها فلا تتسع

Lignelsen gnier og den som berinfak er som to menn som bærer rustning (skjold) som dekker både melken opp til kragebeinet. Som for de som berinfak berinfak men det er ikke han vil utvikle rustn han hadde på seg den til å dekke opp den tidligere trinn. Mens grabben at han ikke kommer til å tilbringe i noe det vil bli sterkere rustning sirkel som festes til noe sted henne, prøvde hun å slappe av det, men rustning var ikke villig til å utvikle seg [15].

Curmudgeonly, gjerrige og gjerrig inkludert tilfeller ødelegge, som profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

ثلاث مهلكات: شح مطاع, وهوى متبع, وإعجاب المرء بنفسه

Tre tilfeller ødelegge (ie) niggardly (gjerrig) overholdes, begjær fulgt, og undringen over seg selv [16]

Rasûlullâhn søker tilflukt hos Allah fra kezhaliman,

اللهم إني أعوذ بك أن أضل أو أضل, أو أزل أو أزل, أو أظلم أو أظلم, أو أجهل أو يجهل علي

Ya Allah, sannelig jeg søker tilflukt hos deg, så jeg ikke skal komme på avveie eller villedet (av djevelen eller karakter av Satan), gjør en feil eller forurettet, sklir eller avsporet person, menzhalimi (forfølger) eller dizhalimi (forfulgt), og gjøre narr eller bli lurt . [17]

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam også søke tilflukt i Allah fra naturen av hunks, gjerrig og gnien. Blant bønnen at han leste var:

اللهم إني أعوذ بك من الجبن, وأعوذ بك من البخل, وأعوذ بك من أن أرد إلى أرذل العمر, وأعوذ بك من فتنة الدنيا وعذاب القبر

Ya Allah, sannelig Jeg søker tilflukt hos Deg fra feighet, jeg søker tilflukt hos Deg fra naturen av hunks / gnier, jeg søker tilflukt i Mudari tilbake til livet av minst (senil), og jeg søker tilflukt hos Deg fra fitnah (fristelse) verden og graven pine. [18]

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam også mye av si en bønn under:

اللهم إني أعوذ بك من الهم, والحزن, والعجز, والكسل, والبخل, والجبن, وضلع الدين, وغلبة الرجال

Ya Allah, sannelig Jeg søker tilflukt hos Deg fra nød, tristhet, svakhet, latskap, curmudgeonly natur (gjerrig), feige, gjeldsslaveri, og kontrollert av andre. [19]

FAWA'ID:
1. Allah det mest rettferdige og aldri gjør urett mot Sine tjenere.
2. Allah forbyr kezhaliman på seg
3. Allah forbyr kezhaliman på hans tjenere.
4. Må være rettferdig i alle henseender og ikke bør gjøre urett / forfølgelse til noen.
5. kezhaliman er mørke på Dommedag.
6. mest urettferdige kezhaliman gjør skulke eller assosiere partnere med Allah med noe.
7. brutalitet tjener til andre, eller en linjal til sine undersåtter, eller en arbeidsgiver til sine ansatte, og andre vil bli tiltalt / belønnet av Allah inntil dommedag.
8. brutalitet menyebabkandatangnya vrede og straff av Allah.
9. Vi skal være forsiktig med å do'anya folk dizhalimi eller forfulgt for sin bønn er gitt av Allah.
10. Forbud hardt og advarsel mot griskhet og gjerrighet.
11. gjerrighet og brutalitet, herunder årsaken til spredning av kriminalitet, ødeleggelse, fiendtlighet, og andre dårlige ting.
12. brutalitet og grådighet i den store synden som forårsaket ødeleggelsen av verden og ydmykelse for gjerningsmennene på dagen av dommen.
13. Grådighet vil dra verdenssamfunnet mot lastene og stuper dem til blodsutgytelse og uanstendighet.
14. De som tror har naturen Karim (sjenerøs) og mye av veldedighet, mens hyklerne har karakter av en gnier, hunks, og gjerrig.
15. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam forbød gjøre zhalim og gjerrig, og han tilflukt i Allah av brutalitet og gjerrige naturen.[Kopiert fra bladet utgave av As-Sunnah 10 / År XVII / 1435H / 2014M. Utgivere Foundation Standing Committee istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tlf. 0271-858197 Faks 0271-858196]

No comments:

Post a Comment