!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, September 15, 2015

Plantning af træer kan blive belønnet, fælde træer kan synde.

Turen var ikke færdig (370)

(Del 370), Depok, West Java, Indonnesia, September 14, 2015, 16:03 pm).

Plantning af træer kan blive belønnet, fælde træer kan synde.

Gud i hans ord i Koranen advarer folk ikke altid gøre ondt i jorden, såsom fælde træer efter behag, dræbe mennesker hinanden og begå shirk (associere partnere med Gud).
Fordi menneskets grådighed vilkårligt fælde træer, og doven til at plante træer i deres miljø, fældning af træer resulterede i skovrydning, skov forvandlet til gold ørken, der forårsager globale klimaændringer.
I Indonesien, virksomheder og enkeltpersoner i det åbne landbrugsjord ved brændende skove, resultatet er nu Sumatra, Borneo, Malaysia og Singapore selv påvirket af luftforureningen i form af røg.
Så nu står vi over for ekstreme vejrforhold, sandstorme, tørke, oversvømmelser og andre naturkatastrofer.
I 1969, på kysten af Kampung Baru Central, byen Balikpapan, East Kalimantan, hver morgen eller aften med enkelt udstyr Jeg kan stadig provokere forskellige slags fisk og blæksprutter, og krabber krabber på stranden, så min mor stort set ikke behøver at købe fisk og krabber krabber på markedet, men når jeg kommer tilbage igen på samme sted i 1990, ikke en fisk og krabbe krabber jeg får, fordi kysten er blevet forurenet med forskellige urenheder beskidte lige fra råolie til plastaffald. Jeg tror, den samme skæbne også oplevet på kysten i de øvrige øer i Indonesien, og selv i verden.
Hver kuffert (renter), som vi plantede for at give en velsignelse for levende organismer, der spænder fra ilt, frugter, så som en mellemlanding fugle og andre dyr, så Gud lover stor belønning for dem, der vokser eller vedligeholde, i modsætning til gerningsmanden til skader i jord, grådigt skære ned skove ville modtage straffen i verden (orkaner, tørke, røg), samt straffen / revselse i det hinsidige (helvede).

(BBC) - globalt Pemanasa? Klimaændringer? Hvis du læser aviserne, høre radio, se tv og surfe på internettet, skal have både allerede kender i tankerne.

Klimaet har ændret sig, og jordens temperatur til at stige, som sagt miljøminister Rachmat Witoelar.

"Forandring er ikke klart sæson. Regntiden er tørre, tørre sæson regnskyl. Det er en af de klimaændringer. Det er på grund af klimaændringer."

"For fiskerne, er der også havstrømme, der ændrer, havvand temperaturen også ændringer med ændringen betyder, at fisken ændret sig," tilføjede Rachmat.

"Der er også koralrev beskadiget af opvarmning havvand og marine biota så mikroplankton brudt. Så det er sket mærkelige ting," sagde ministeren.


Jo mere varme
Men hvad med i hverdagen? Jeg besøgte nogle af de steder med spørgsmålet om, hvad der er ændret i naturen i forhold til den situation, 10 eller 20 år siden?

Det første mål Malinau District, East Kalimantan, kaldet Conservation District. Af det samlede areal på 4,2 millioner hektar, et areal på 3,9 mio, eller ca. 90%, er et skovområde, herunder KMNP og beskyttede skove. 4 timer tur med båd fra Tarakan.

Uman, 37 år, har været at gøre en levende fra motorbåde siden 1990, og han siger, intet har ændret sig fra Sesayap floden, der passerer for en halv snes år.

"Hvis den første sjældne Gusung, i midten af floden dukkede en ny ø af sand blandet jord. Måske på grund af påvirkning af oversvømmelser, hvis den første af 1990'erne var det sjældent oversvømmelser, men efter 1995 ved start berunculan Gusung," Uman sagde.

Hvis de bruges sjældent oversvømmelser, men nu er sandsynligvis, fordi en masse af træ fældet, ofte oversvømmelser. Hvis regnen sikkert oversvømme
Uman
Sapi Island, omkring en times kørsel fra distriktet hovedstad Malinau, stadig føler det grønne.

Nogle steder synlige mærker felter blev ryddet for beboere Lundayah hjælp roterende dyrkning system.

Elders Lundayeh, New Belapang, fortæller.

I fortiden, sagde Belapang Så hvis borgerne i landbrug, frugtbar-frugtbare ris, andre afgrøder er også gode. "Som en frugt, der hovedsagelig er vi plantning af frø af sød og sød for sikker," sagde han.

"Men nu er den anden, hvis essensen af søde og sure færdige plantning frø. Træer, der Rambutan og durian frugtsyre, hvis den første tykke, nu tynd," sagde han.

Belapang sagde, at han ikke vidste, hvad der forårsagede ændringen.

"Nu mere og tørrer hurtigt," Før 1950'erne lad tørre 3 måneder, vandet er ikke så hurtigt og nedture, men nu tør en måned kun vand tørres op, "sagde han.

"Nu græsset ved kanten af floden, når tørken visne, men havde ikke engang tre måneder tørt græs på flodbredden, der ikke visne," sagde Belapang.

Andre landmænd, Martin Ukung, føler vejret i landsbyen, Pulau Sapi, jo mere varme.

"Det er min erfaring er resultatet af varm frugt blomstring så visne af varme og ikke så frugtbart. Det er min erfaring gennem de sidste 10 år. Blomstring, men ikke så frugten."

"Solen er for varmt nu, men ved ikke, hvad årsagen er. Men vi føler virkelig bliver varmt."


Eksplosiv
Fra Borneo, jeg skiftede til Sulawesi. Bajoe tribal barn et bad i hendes forhave. Omkring 15 minutter af Bone, South Sulawesi.

Børn Bajoe
Bajoe fleste fiskere bruger sprængstoffer til at fange fisk

Ikke langt fra færgehavnen Bone-Kolaka, levede ca. 400 husstande i landsbyen stammen Bajoe Kolaka, Kampung Bajoe.

Selvom traditionen til søs længe har været opgivet, små puljer af brakvand forbliver under hus scene.

Bajoe fleste fiskere bruger sprængstoffer til at fange fisk, så Oxygen kompressorer til dykning og motorbåd mens på havet. Fiskestænger, skærm og modstandskraft af naturlige vejrtrækning har længe været opgivet.

Hvordan til at fange fisk, ændrer sig som mere vanskeligt at få fisken, sagde en fisker Bajoe der har været fisker i 30 år.

"Jo mere vanskeligt at få fisk. Hvis det første var fem kilometer alene kan fiske, nu har snesevis af kilometer."

Hvad er årsagen til det? "Måske fordi jo mere du fange fisk med store skibe," tilføjede han.


Stærkt afhængige
Lompo Barrang Island, ca 2 timers kørsel motorbåd fra Makassar, South Sulawesi, stort set befolkede levebrød er fiskeri.

Med den teknologi af motorbåde og fiskenet, de var stort set stadig meget afhængige af naturen. Men naturen omkring Barrang Lompo er begyndt at ændre sig, siger Mr. Hasbi, én person landsbyens ældste.

"Nu da regntiden syntes at være kommer i stigende sent. Vi og også andre borgere, var ved at blive varmt," sagde Hasbi.

Imens Sahbudin, en fisker, stadig ikke gå til søs i midten af oktober, men som regel allerede begyndt at falde fiskeri.

"Som det er normalt stille, men nu-nu er det nu East vind stadig blæser, så vi ikke går ned til havet," sagde han.

"Ja, kan East Winds også gå til havet, men det er så hårdt så hårdt," sagde Sahbudin.

Nu vind hurtigere i forhold til tidligere år
Sahbudin
Af Makassar i South Sulawesi, vi Yogyakarta og stadig bærer det samme spørgsmål. I midten af oktober, regn er stadig godt ned Suparno sagde.

"Normalt findes allerede, men det findes ikke. Det burde have været ingen regn en gang eller to gange om måneden, men det har det ikke. Og nu broiling kun bagende når det normalt ville regner."

Selvom regnen ikke er gået ned, til Suparno heldig stadig kunne nyde vandet af floden Kulon Progo, men for regn-afhængige landmænd, forsinkelser eller manglende regn ændre dyrkningsmønstrene. Widyatmoko er landmænd i Ketingan, Yogyakarta.

"I forhold til tidligere år, mærkbart tørrere. Normalt vi har været i stand til at plante ris, og nu er det ikke. Og det kunne ses sukkerrør oplever også tørke," sagde Widyatmoko.


Ikke let
Og hvad der forårsager det? Dolvina Ukung Damus, Chief Wildlife Fund WWF politik Malinau mener er stadig vanskeligt at forklare landmændene Dayak Lundayeh om årsagerne til naturlige forandringer.

"Det er ikke let at forklare den globale opvarmning og klimaændringer for offentligheden," sagde han.

"Og det er ikke også endnu sikkert, om de oversvømmelser og tørke forårsaget af det," tilføjede han.

"Vi er her gør beregningerne af nedbør i 10 år, men endnu ikke sikker på, at årsagen til klimaforandringerne, særligt i Kalimantan er relativt stadig en masse skove," siger Dolvina.

Men Dr. Rizaldi Boer, leder af Iklimatologi af Bogor Landbohøjskole, bekræfter, at klimaforandringerne allerede mærkes direkte af mennesker.

"Jeg er ikke enig begrebsmæssigt, men sker allerede," siger Dr. Rizaldi Boer.

Uanset årsagen, klimaændringer eller den globale opvarmning, tilsyneladende de landmænd og fiskere, der er afhængige af naturen, begyndte at føle, at verden har ændret sig. (BBC / Liston Siregar)

INDONESIEN AS rangerende først TAB AF SKOV
Det er uheldigt, når en logning moratorium gjort, men ikke desto mindre skovrydning fortsætter endda steget. Det er de data, skov tab i Indonesien er steget kraftigt i løbet af de sidste 12 år, rapporterer en ny undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Science.

Undersøgelsen, ledet af Matt Hansen fra University of Maryland, fandt, at Indonesien tabt 15,8 millioner hektar mellem 2000 og 2012, ranking femte bag Rusland, Brasilien, USA og Canada i form af tab skov. Som for de cirka 7 millioner hektar plantet i perioden.

Men af de fem lande i ovennævnte skove, baseret på en procentsats, så Indonesien er i første rang af hastigheden af skov tab på 8,4 procent. Til sammenligning kun Brasilien mistet halvdelen af disse andele.

98 procent af skov tab i Indonesien, opstår skovrydning i høj tæthed skovområder i Sumatra og Kalimantan, det sted, hvor konverteringen resultat af industrielle tømmer plantager og oliepalmeplantager udvikler meget udbredt i løbet af de sidste 20 år. Riau-provinsen er den højeste, som udgivet af forskerne i animationen som følger:Skovrydning steg også i Indonesien. I året 2011/2012 tab skov nåede sit højeste niveau siden slutningen af 1990'erne, selv om regeringen har udstedt et forbud moratorium (moratorium) for de 65 millioner hektar af primære skove, tørvemoser og skove. Data viste en skovbrug moratorium, der blev gennemført som led i Indonesiens forpligtelse til at nedbringe emissionerne fra skovrydning og skovødelæggelse, kan mislykkes som oprindeligt forventet destination.
En undersøgelse udgivet i denne meget modstrid tal offentliggjort tidligere i år af Ministeriet for Skovbrug i Indonesien, som hævdede, at den årlige afskovning betydeligt er faldet siden 2005/2006. Tallene kan forekomme på grund af metodemæssige forskelle i beregningen.
Ministeriet for Skovbrug forsømmer estimater af skovrydning på land uden for skovarealet og omfatter ikke konvertering af naturlige skove til industrielle plantager, som stadig anses af Ministeriet for Skovbrug i klassifikationen af "skov".
De nye data, der er baseret på resultaterne af rendering 650.000 billeder NASA Landsat billedsprog af Google Earth Engine, gennem en cloud computing-model, offentliggjorde en omfattende database med global skov kortet er interaktivt. Disse data er tilgængelig som gratis indhold i http://earthenginepartners.appspot.com/science-2013-global-forest


Hansen, der har udgivet en række papirer om skovrydning, sagde han håber kortet kan hjælpe lande med at udvikle bedre politikker for at reducere tab skov.

"Dette er det første forsøg på at give en konsistent ændring map skov både globalt og på lokalt niveau," Hansen sagde i en erklæring. "Brasilien ved hjælp af Landsat data til at dokumentere graden af skovrydning, anvender også disse oplysninger i politikformulering og implementering. De deler også disse data, således at andre parter at vurdere og bekræfte deres succes. "

"Forrige data endnu ikke er tilgængelig for offentligheden for andre dele af verden. Nu med denne globale kortlægning vi kan give oplysninger om ændringer i skov, hvor alle lande kan få adgang til disse oplysninger, både for deres eget land og for hele verden. "

MILJØSKADER grund af fattigdom
Google en førende virksomhed inden for informationsteknologi skaber en global kort ændringer i skov område, der har en høj opløsning og fordele ved hjælp af Google Earth. Med en data ændring i skovarealet kan overvåges ødelæggelse skov, der forekommer i alle lande.

Den online interaktivt værktøj kan tilgås af offentligheden og kan se placeringen i detaljer med en høj grad af opløsning på 30m.

Kortet indeholder en graf af skoven rejser verden 2000-2012, baseret på 650.000 af Landsat 7 satellitbilleder.

I løbet af denne tid, Jorden taber en "jungle" med et areal svarende til Mongoliet, træerne beskrevne kan dække seks gange arealet af Storbritannien.

Udviklingen af bestræbelserne på at reducere skovrydning kombineret med ødelæggelsen af skove i Indonesien, Malaysia, Paraguay og Angola, ifølge en undersøgelse skrevet i tidsskriftet Science.

"Dette er det første kort ændringer i skov globalt konsekvent og har relevans lokalt," siger professor Matthew Hansen fra University of Maryland, lederen af det hold, der skabte kortet.

"Hvad kan der gøres af en computer i 15 år kan være afsluttet i et par dage ved hjælp af Google Earth Engine."
Forskningen viser vigtige tal i de ændringer, skov fra 2000-2012 - baseret på satellitbilleder.

Verden mistede 2,3 millioner kvadratkilometer skov i perioden, på grund af skovhugst, brande, sygdom eller ulykke.

Men planeten får også ekstra nyt skovområde, der dækker et areal på 800.000 kvadratkilometer, med en samlet skade på 1,5 kvadratkilometer.

Sammenlignet med andre lande, de brasilianske betingelser skov viste forbedring, med lavere tab skov mellem 2003-04 og 2010-2011.

I mellemtiden, ødelæggelsen af skove i Indonesien steg mere end fordoblet i forhold til mængden af skovrydning om året for at nå 20.000 kilometer i 2011-12.

Paraguay, Malaysia og Cambodja har den højeste sats for ødelæggelse skov.
Samlet set tropiske skove steg til 2.100 kvadratkilometer om året, ifølge undersøgelsen.

Kortet vil løbende blive opdateret og kan anvendes vurdere effektiviteten af skovdriften program.

Det kan også hjælpe miljøgrupper mod konsekvenserne af skovrydning - herunder trusler mod den biologiske mangfoldighed, kulstoflagring og klimaændringer.
HUNDRED
Sir David King, en britisk udenrigsminister særlige udsending om klimaændringer sagde, at Indonesien spiller en vigtig rolle i håndteringen af klimaændringerne, fordi det har en hel del skov.

"Indonesien er den mest progressive blandt udviklingslandene i håndteringen af klimaændringer," sagde David King i Jakarta, fredag (21/2).

Sagde David Indonesien og Storbritannien har et problem med hensyn til klimaændringer er det samme, nemlig oversvømmelser. Både i Indonesien og England, oversvømmelser som følge af klimaændringer stor indflydelse på økonomien.

Derfor er spørgsmålet om klimaændringer er en af de største udfordringer for hele verdenssamfundet.
"Vi er alle ansvarlige for bekæmpelse af klimaændringer. Nogle ting, der kan gøres, er at reducere, genbruge og genanvende affald," sagde han.

Sagde David håndtering af klimaændringer skal ske straks, fordi den forventede effekt vil være endnu større i fremtiden.

Ifølge ham, syndfloden er en meget reel trussel mod klimaforandringerne. Derfor har klimaforandringer forårsaget isen i Polarhavet smeltede at hæve havets overflade. "Hver ø i verden har den samme trussel, nemlig stigende havniveau, så vandet vil gå inde i landet og forårsage oversvømmelser. London, ud over truslen fra havet er der også en trussel om floder for eksempel," sagde han.

For at tackle klimaforandringerne, tilskynder han lande, der har skove for at forebygge skovrydning eller skovrydning. "Ødelæggelse Skov vil accelerere klimaforandringer," sagde han.
Betingelsen for skovene i Indonesien er i øjeblikket i en tilstand af krise. Mange planter og dyr, der lever i dem er truet af udryddelse. Derudover er der mange mennesker og kulturer, der er afhængige af skoven er også truet. Men ikke alt er dårlige nyheder.En barsk virkelighed, kan vi se fra staten af vores tropiske skove: ulovlig skovhugst (ulovlig skovhugst) og skovbrande, om forsætlig eller ej. Ulovlig skovhugst fortsætter i skovene omkring Riau, Sumatra. Det spørgsmål, der umiddelbart kommer til, er, hvordan skæbnen for dyr endemiske Sumatra tigre er nu mere knappe? Hvad vil uddø efter skæbne Java og Bali tigre nu lever historien? Ikke kun i Java, Sumatra og Borneo i de tropiske skove i Papua andet, vi har startet mange, der skiftede til en strækning af palmeolieplantager.

Hvem ved, hvordan ting som dette fortsætter, og ødelæggende for skovøkosystemet og true eksistensen af biodiversitet indeholdt. Ikke kun beboerne i skoven, sociokulturelle struktur i oprindelige folk omkring ville blive hjulpet afbrudt. Med tabet af skovene betyder også tab af en kilde til liv for de fleste af det indonesiske folk, fordi skoven er et sted at finde mad, medicin og blev grundlaget for livet for de fleste mennesker, især dem der bor i nærheden af skoven.

Menneskelig miljøødelæggelse stadig strejfe. Det er tid for alle rækker Miljøministeriet, rangers og deres rolle i de samfund omkring skovene optimeret lest disse begivenheder fortsat gentages og gentages igen.

Lad os se på og lære mange indfødte stammer spredt ud over hele Indonesien, de havde generelt til at handle meget venligt miljø gennem aktiviteterne i det daglige liv, og vi er hans folk i byen, faktisk det virker meget mindre bekymrede for miljøet.
Så meget lokale visdom fra forskellige indfødte stammer, der er spredt i hele Indonesien, som vi alle bør følge.

Betydningen af Forest City for natur og miljøet omkring

Skovene forsvinder i moderne tid sidst. Gamle skove i et middel for mennesker at finde mad. Men nu vendt, skov selv betragtes som en barriere for byen til at bygge et krisecenter eller høje bygninger.

I byerne i Indonesien sjældent finder vi den urbane skov. Byudvikling har haft en tendens til at foretrække den fysiske udvikling og ikke er ledsaget af grønne arealer omkring det. Den ledige arealer omkring bygningen kun anvendes til parkering uden grønne træer. Så i stedet for den urbane skov, vi finde, men en konkret jungle.

Denne scene ser ud fra bertebarannya skyskraber bygninger. Gennem vore øjne ser bare høje bygninger og grønt åbent område, der bør være 30% af byen, som hvis forsømt bort med i stedet for udvikling.

Som et resultat, hvert år de store byer i Indonesien oplevet forskellige problemer, når regntiden kommer. Startende fra oversvømmelser overalt, bliver miljøet og luftkvaliteten dårlig på grund af forurening produceret biler er ikke i stand til at blive indkvarteret og filtreret af de eksisterende træer. Eksistensen af grønne friarealer nyttigt at have, at vi ikke kan ignorere, og spille en rolle i at overvinde det hele.
Så vent ikke mere. Eksistensen af den urbane skov er behovet for os alle. Lad os starte fra os selv og tilskynde myndighederne til at skabe mere skov i den by, hvor vi bor.

Nærighed brutalitet og ødelægge HUMAN

Ved
Al-Ustadz Yazid Abdul Qadir Jawaer حفظه الله


عن جابر بن عبد الله قال: قال رسول الله - صلى الله عليه وسلم: اتقوا الظلم; فإن الظلم ظلمات يوم القيامة. واتقوا الشح; فإن الشح أهلك من كان قبلكم. حملهم على أن سفكوا دماءهم, واستحلوا محارمهم

Jabir bin 'Abdillah radi anhu, sagde han, "Profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde:" Pas på dig mod kezhaliman fordi kezhaliman er mørke-mørke på Dommedag. Og vær forsigtig dig mod naturen nærighed nærig, fordi det er det, der er ødelagt mennesker før dig. Nærighed, der tilskynder dem til at udgyde blod og begrunde deres ære. "[1]

TAKHRIJ Hadith:
Denne Hadith saheeh. Berettet af Imam Muslim (ingen 2578.), Ahmad (III / 323), al-Bukhari i al-Adabul simplex (nr. 483), 'Abd bin Humaid (nr. 1141), al-Bayhaqi (VI / 93 og X / 134), og i bogen Syu'abul Iimaan (nr. 10 338), og al-Baghawi i Syarhus Sunnah (nr. 4161)

ORDFORRÅD Hadith:
• اتقوا: Frygt. Nemlig, være forsigtige og undgå.
• الظلم: الجور ومجاوزة الحد,
brutaliteten, uregelmæssigheder og grænser. Den grundlæggende betydning af lovovertrædere ikke sætte noget i stedet. [2]
• الشح: nærighed meget, sværere at trække skat af den grabber. Andre siger naturen grabber / nærige / nærig med overdreven grådighed. gnier eller hunks, kunne værdsætte og kunne også fungere ma'ruf griping med (god). [3]
• حملهم: Motivér dem eller årsagen til deres handlinger.
• سفكوا دماءهم: Spill deres blod. Nemlig, de fleste af dem dræbe hinanden delvist.
• استحلوا: retfærdiggøre. Det vil sige, begrunder kvinder er forbudt af Allah den Almægtige for dem, så de er grusomt at kvinderne.


Sharh Hadith:
I denne hadith er der en advarsel om at gøre uretfærdighed og forslag til at gøre retfærdighed. Islamisk sharia helt fair, beordret til at gøre retfærdigt, og forbud mod at gøre uretfærdighed. Allah den Almægtige siger:

قل أمر ربي بالقسط

Sig, "Rabbku fortalte mig at gøre retfærdighed ..." [al-A'raf / 7: 29]

إن الله يأمر بالعدل

Sandelig Allah fortæller (dig) at være retfærdig ... "[An-Nahl / 16: 90]

الذين آمنوا ولم يلبسوا إيمانهم بظلم أولئك لهم الأمن وهم مهتدون

Mennesker, der tror, og ikke blander deres tro med brutalitet (shirk), det er dem, der får en følelse af sikkerhed, og de automatiseret. "[Al-An'am / 6: 82]

Faktisk tro på alle primære og grene, den Zahir og sindet, alt er fair, i modsætning til uretfærdighed.

Retfærdighed fagreste og de vigtigste er at anerkende og mengikhlaskan monoteisme kun Allah alene, trofast til navnene og attributter hans gode, og mengikhlaskan religion og tilbedelse kun Allah den Almægtige.

Den mest lovovertrædere kezhaliman gør shirk, associere partnere med Allah, som hans ord:

وإذ قال لقمان لابنه وهو يعظه يا بني لا تشرك بالله إن الشرك لظلم عظيم

Og (husk), når Luqman sagde til sin søn, da han gav en lektion til ham: "O, min søn! Du skal ikke tilskrive Allah, Faktisk associeret (Allah) er virkelig en stor uretfærdighed "[Luqman / 31: 13].

Fordi retfærdig betyder at sætte noget på plads, og udøve de rettigheder, der er nødvendige. Synderne er ikke sætte noget på plads.

Rettigheder største og mest obligatorisk nemlig retten Allahs løbet hans tjenere. En tjener skal vide Allah den Almægtige og tilbede kun Ham, der ikke forbinder ham med noget. Derefter arbejde på de vigtigste punkter i troen, Shari'ah-islamiske shariah som etablere bøn og betale zakat, faste Ramadanen, pilgrimsrejse til House, jihad på Allahs vej med ord og gerninger, opbygge hinanden i retfærdighed og tålmodighed. Gør ikke noget af det disyari'atkan er en form for brutalitet.

Herunder gerninger retfærdige, der opfylder rettigheder profeten Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sådan tro og kærlighed, mere kærlighed, han sallâ Allâhu' alaihi wa sallam end alle skabninger, adlyde, ære, forherlige, og prioritere rækkefølgen og hans ord i toppen af ordren og andres ord ,

I stedet er det en stor brutalitet, hvis en slave ikke opfylder nogen af de rettigheder af profeten Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

Herunder fairness at forherlige og elsker Allahs ledsagere radi anhum. Allah den Almægtige og Hans Sendebud sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam har sagt mange dyder og ros for de kammerater g sammenlignet med andre EF-ummah. Den ledsagere radi anhum er den bedste af mennesker efter profeterne og Budbringere. Ledsagerne er dem velsignet af Allah og er garanteret at tjene Himlen. Ankomsten af Islam for os er en af frugterne af kamp, jihad og offer ledsagere radi anhum.

Således hvor meget brutalitet folk kritisere, fornærmelse, berate den ledsagere radi anhum. Håner ledsagerne væsentlige var blasfemisk Allah den Almægtige, Hans Sendebud sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og islam. På grund af, at de roser Allah den Almægtige og Hans Sendebud sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Selv profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam forbyder håner ledsagere. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

لا تسبوا أصحابي, فوالذي نفسي بيده لو أن أحدكم أنفق مثل أحد ذهبا ما بلغ مد أحدهم ولا نصيفه.

Har du kritisere mine venner !! Demi Rabb Yang mig selv i hans hænder, hvis en af jer giver infaq guld på Mount Uhud, har det ikke nået en værdi infaq dem selv (de infaq kun) én mudd (dvs. hel-to palmer) og ikke også halve. [ 4]

من سب أصحابي, فعليه لعنة الله, والملائكة, والناس أجمعين.

De, der kritisere mine venner, så er hendes forbandelse Allah, englene, og hele menneskeheden! [5]

Blandt andet uretfærdig handling er afsat til begge forældre, tilslut slægtskab opfylder de rettigheder familie, venner og folk, der beskæftiger sig med os. Og brutalitet, der ikke opfylder alle disse ting.

Opfyld rettigheder mand og kone er en form for anden retfærdighed. Den, der ikke er opfyldt, så lovovertrædere han.

Menneskelig Menzhalimi mange slags, dem alle samlet i ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i Farewell Hajj':

إن دماءكم, وأموالكم, وأعراضكم, حرام عليكم كحرمة يومكم هذا, في شهركم هذا, في بلدكم هذا

Sandelig dit blod, din ejendom, din ære, er alt forbudt på dig som illegitim i dag, i denne måned, og landet. [6]

Så alt brutalitet er det mørke på Dommens Dag. Gerningsmændene straffes i overensstemmelse med kezhalimannya niveauer. Folk, der dizhalimi svar fra godhed af mennesker, der gør sådan uretfærdighed. Hvis de har nogen godhed længere, så diambillah onder sådanne dizhalimi mennesker og sigtet til dem, der gør uretfærdighed.

Allah den Almægtige forbyder kezhaliman på sig selv, og Allah den Almægtige gør det også ulovligt blandt Hans tjenere. Allah den mest Bare i ord, gerning og hans svar.

Allah den Almægtige siger i hadith Qudsi:

يا عبادي! إني حرمت الظلم على نفسي, وجعلته بينكم محرما; فلاتظالموا ...

O mine tjenere! Sandelig jeg forbyder brutalitet på mig, og jeg gør det ulovligt blandt jer, ikke dig hver menzhalimi! [7]

Det vil sige, at Allah swt forbyde uretfærdighed virker på sine tjenere og forbyde deres indbyrdes menzhalimi, fordi brutalitet i sig selv er absolut forbudt. Allah den Almægtige siger:

وما أنا بظلام للعبيد

... Og jeg tror ikke menzhalimi mine tjenere. [Qaf / 50: 29]

Allah den Almægtige siger også:

وما الله يريد ظلما للعباد

... Og Allah ønsker ikke brutalitet mod sine tjenere. [al-Mu'min / 40: 31]

Brutalitet Har tre slags:
1. brutalitet var ikke tilgivet af Allah, er shirk, associere partnere med Allah. Allah den Almægtige siger:

إن الله لا يغفر أن يشرك به ويغفر ما دون ذلك لمن يشاء ومن يشرك بالله فقد افترى إثما عظيما

Sandelig Allah vil ikke tilgive (synder) som associeret Ham (shirk), og han tilgiver, hvad (synd) end (shirk) er for alle Han vil. Den, associere Allah, så ja, har han begået en stor synd. [An-Nisa '/ 4: 48]

Allah den Almægtige siger også:

وإذ قال لقمان لابنه وهو يعظه يا بني لا تشرك بالله إن الشرك لظلم عظيم

Og (husk), når Luqman sagde til sin søn, da han gav en lektion til ham: "O, min søn! Du skal ikke tilskrive Allah, Faktisk associeret (Allah) er virkelig en stor uretfærdighed "[Luqman / 31: 13].

2. brutalitet, som ikke er tilladt på alle ved Allah den Almægtige, nemlig brutalitet dels tjener til andre. Herunder fra perfekt retfærdighed som Allah hævne brutalitet blandt sine tjenere efter deres kezhaliman niveauer.

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

إن الظلم ظلمات يوم القيامة

Faktisk kezhaliman er mørke på Dommens Dag [8]

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde også:

إن الله ليملي للظالم حتى إذا أخذه لم يفلته, ثم قرأ: وكذلك أخذ ربك إذا أخذ القرى وهي ظالمة إن أخذه أليم شديد

Sandelig Allah sikkert forsinke (sanktioner) for lovovertrædere, men hvis han havde tortureret ham, havde han ikke tale ham "Så Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam læse vers (hvilket betyder):". Og så straffen for din Herre, da han blev tortureret (population) lande der begår uretfærdighed. Ja, i straf er alvorlig, meget alvorlig "[Hud / 11: 102]. [9].

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde også:

من كانت له مظلمة لأخيه من عرضه أو شيء فليتحلله منه اليوم قبل أن لايكون دينار ولادرهم إن كان له عمل صالح أخذ منه بقدر مظلمته وإن لم يكن له حسنات أخذ من سيئات صاحبه فحمل عليه

Den, på ham der mazhlamah (kezhaliman) til sin bror, hvis han nogensinde beskadige ære eller noget (ejendom taget af zhalim) tilhørte hans bror, lad ham bede ham menghalalkannya nu, fordi der (Dommedag) ikke dinar og dirham. Hvis han har gode gerninger, vil det blive taget til (betalende) medlemmer dizhalimi overensstemmelse med kezhalimannya. Og hvis han ikke har nogen gode gerninger, så fejltagelser hans bror blev taget derefter opkrævet til ham [10].

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

واتق دعوة المظلوم, فإنه ليس بينها وبين الله حجاب

... Og vær forsigtig med bønner af mennesker, der dizhalimi, fordi der ikke er nogen barriere mellem bønner til Allah [11].

3. brutalitet, der er i vilje Almægtige Allah, hvis han vil han vil straffe ham. Og hvis han vil han vil tilgive ham. Nemlig synder begået en tjener til sin Herre, ud over at fralægge sig. [12]

Allah den Almægtige giver en lige vej til hans tjenere, der ønsker at vende tilbage til domstolene. Den, der afviger fra ham, så vil han gå tilbage til den brutalitet, der er trukket til Helvede.

Profet:

واتقوا الشح; فإن الشح أهلك من كان قبلكم

Og vær forsigtig dig mod nærig natur / hunks, fordi nærighed / nærighed det er det, der er ødelagt de mennesker, før du

På grund af grådighed efter rigdom gør folk indsamle skatte med alle midler, og fra enhver kilde, uanset af lovlige og ulovlige -na'udzu billah-. Selv profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

حملهم على أن سفكوا دماءهم, واستحلوا محارمهم
(Nærighed den) for at tilskynde dem (folket før os) til at udgyde blod og begrunde deres ære.

Miser / Grabber udgyde blod, da han kiggede på ikke kunne nå sine mål, medmindre blodsudgydelserne.

I ovenstående hadith, profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam advarede sit folk i de to sager, brutalitet og griskhed / nærighed. Zhalim misbruger andre, og det er grådige gnier på, hvad andre mennesker har. Begge er handlinger, der er forbudt. Allah swt siger:

ومن يوق شح نفسه فأولئك هم المفلحون

... Og hvem bevogtede ham griskhed, så de er de heldige. [al-Hashr / 59: 9]

Verset tyder på, at mennesker, der ikke holder sig ude af nærighed, han havde ingen held. Fordi de heldige er bevogtet af Allah den Almægtige for sparsommelighed. Vi beder Allah om at beskytte os mod den brutalitet og holde os fra nærighed og smålighed-grimhed. [13]

Allah den Almægtige og Hans Sendebud sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam også fordømt og fordømte karakteren af hunks, nærige og nærige. Curmudgeonly, nærige og nærig er forkastelig natur, tabi'at ydmyg og dårlig temperament samt herunder en af de sygdomme blandt muslimer. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam altid søge tilflugt hos Allah fra disse egenskaber. Hvordan kunne jeg ikke?! Fordi sygdommen har dræbt mange samfund, men det førte også til karakteren af gerningsmændene trukket ind helvede, wal'iyâdzu Billah.

Blandt de mennesker, der er nærig udstedende zakat, som Allah den Almægtige har pålagt på det, når velgørenhed kommer til at rydde op i hans ejendom og rense sig selv. Blandt mennesker er der også en nærige og nærig over for ham selv, hans kone og hans børn, for nærig mod en nær slægtning, hans bedste venner, hans gæst, de fattige, og meget mere.

Det er derfor, han var der en trussel, der hårdt i al-Qur'an og den autentiske Sunnah for den person, der har sygdommen og karakteren af hunks, nærige og nærige dette.

Allah den Almægtige siger:

ولا يحسبن الذين يبخلون بما آتاهم الله من فضله هو خيرا لهم بل هو شر لهم سيطوقون ما بخلوا به يوم القيامة ولله ميراث السماوات والأرض والله بما تعملون خبير

Og ikke nogensinde folk, der er nærige med hvad Allah givet til dem af Hans nåde, mener, at (gnier) det er godt for dem, men (gnier) er dårligt for dem. Hvad (skat), som de kikirkan den vil blive slidt (i nakken) på Dommedagen. Allah hører den ene arv (hvad der er) i himlen og på jorden. Allah Mahateliti af, hvad I gør. [Ali 'Imran / 3: 180]

Allah den Almægtige siger også:

وأما من بخل واستغنى) 8 (وكذب بالحسنى) 9 (فسنيسره للعسرى) 10 (وما يغني عنه ماله إذا تردى

Og som for folk, der er nærig, og hans følelse selvforsynende (ikke behov for hjælp Allah), og nægtet (belønningen for) det bedste, så ville vi let til højre for ham vejen til nød (elendighed). Og hans rigdom er ikke gavnligt for ham, hvis han var omkommet. [al-Lail / 92: 8-11]

Abu Hurayrah radi anhu, sagde han, "The Messenger sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

لا يجتمع الإيمان والشح في قلب عبد أبدا

Vil aldrig konvergere mellem keimanandan kekikirandi en tjeners hjerte for evigt [14].

Fra Abu Hurayrah radi anhu, at han hørte Messenger sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

مثل البخيل والمنفق كمثل رجلين عليهما جنتان من حديد من ثديهما إلى تراقيهما, فأما المنفق فلا ينفق إلا سبغت, أو وفرت على جلده حتى تخفي بنانه, وتعفو أثره, وأما البخيل فلا يريد أن ينفق شيئا إلا لزقت كل حلقة مكانها, فهو يوسعها فلا تتسع

Lignelsen gnier og den, der berinfak er ligesom to mænd, der bærer rustning (skjolde), der dækker både mælken op til kravebenet. Som for dem, der berinfak berinfak men det er ikke, vil han udvikle rustning han bar den til at dække op den tidligere trin. Mens grabber, at han ikke kommer til at tilbringe i noget, vil det blive stærkere panser cirkel, der lægger til ethvert sted hende, prøvede hun at slappe af det, men rustningen ikke var villig til at udvikle sig [15].

Curmudgeonly, nærige og nærige herunder tilfælde ødelægge, da profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde,

ثلاث مهلكات: شح مطاع, وهوى متبع, وإعجاب المرء بنفسه

Tre tilfælde ødelægger (dvs.) karrig (nærig) adlydes, begær fulgte, og forbløffelse i sig selv [16]

Rasûlullâhn søge tilflugt hos Allah fra kezhaliman,

اللهم إني أعوذ بك أن أضل أو أضل, أو أزل أو أزل, أو أظلم أو أظلم, أو أجهل أو يجهل علي

Ya Allah, sandelig jeg søger tilflugt i Dig, at jeg ikke går på afveje eller vildledt (af Djævelen eller karakter af Satans), laver en fejl eller forurettet, glider eller afsporet person menzhalimi (forfølge) eller dizhalimi (forfulgt), og gøre nar eller narre [17].

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam også søge tilflugt hos Allah den Almægtige fra karakteren af hunks, nærige og nærige. Blandt bøn, som han læste, var:

اللهم إني أعوذ بك من الجبن, وأعوذ بك من البخل, وأعوذ بك من أن أرد إلى أرذل العمر, وأعوذ بك من فتنة الدنيا وعذاب القبر

Ya Allah, sandelig jeg søger tilflugt på Du fra fejhed, jeg søger tilflugt i dig fra karakteren af den hunks / gnier, jeg søger tilflugt i Mudari vendte tilbage til livet i den mindste (senil), og jeg søger tilflugt i dig fra fitnah (fristelse) verden og graven pine. [18]

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam også en masse at sige en bøn nedenfor:

اللهم إني أعوذ بك من الهم, والحزن, والعجز, والكسل, والبخل, والجبن, وضلع الدين, وغلبة الرجال

Ya Allah, sandelig jeg søger tilflugt på Du fra nød, sorg, svaghed, dovenskab, curmudgeonly karakter (nærig), feje, gældsslaveri, og kontrolleret af andre. [19]

FAWA'ID:
1. Allah den mest bare og aldrig gøre uretfærdighed til sine tjenere.
2. Allah den Almægtige forbyder kezhaliman på sig
3. Allah den Almægtige forbyder kezhaliman på hans tjenere.
4. Skal være fair i alle henseender og ikke bør gøre uretfærdighed / forfølgelse til nogen.
5. kezhaliman er mørke på Dommens Dag.
6. Den mest lovovertrædere kezhaliman gør shirk eller associere partnere med Allah med noget.
7. brutalitet tjener til andre, eller en lineal til sine undersåtter, eller en arbejdsgiver til sine ansatte, og andre vil blive retsforfulgt / belønnet af Allah, indtil Dommedag.
8. brutalitet menyebabkandatangnya vrede og straf af Allah.
9. Vi skal være omhyggelig med at do'anya folk dizhalimi eller forfulgt på grund af deres bøn er givet af Allah den Almægtige.
10. Forbud hårdt og advarsel mod griskhed og nærighed.
11. griskhed og brutalitet, herunder årsagen til udbredelsen af kriminalitet, ødelæggelse, fjendtlighed og andre dårlige ting.
12. brutalitet og griskhed i den store synd, der forårsagede ødelæggelse af verden og ydmygelse for gerningsmændene på dagen Dommens.
13. Grådighed vil trække verdenssamfundet mod Laster og kaster dem til blodsudgydelser og uanstændighed.
14. De, der tror har naturen Karim (generøse) og en masse velgørenhed, mens hyklerne har karakter af en gnier, hunks, og nærig.
15. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam forbød gøre zhalim og nærig, og han tilflugt til Allah den Almægtige for brutalitet og nærige natur.[Kopieret fra magasinet udgave af As-Sunnah 10 / År XVII / 1435H / 2014M. Udgivere Foundation Stående Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tlf. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment