!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, September 12, 2015

Roata de transmisie (macara) care se încadrează în Mecca, omorând cel puțin 107 de pelerini, șase persoane din Indonezia.

Plimbare nu a fost finalizat (368)

(Partea 368), Depok, West Java, Indonnesia, 12 sep 2015, 21:50 pm).

Roata de transmisie (macara) care se încadrează în Mecca, omorând cel puțin 107 de pelerini, șase persoane din Indonezia.

Dezastre Roata de transmisie, cum ar fi care se încadrează în Mecca, care a ucis cel puțin 107 de pelerini, dintre care șase persoane din Indonezia este destinul lui Dumnezeu este scris în cartea:.
"Lawh Mahfuz".

Profetul alaihi wa sallam a spus: "Allah a stabilit toate destinul tuturor creaturilor din cincizeci de mii de ani înaintea lui Dumnezeu a creat cerurile și pământul". (HR. Nr musulman. 2653).

"Nimeni nu calamitate se abate asupra pe pământ și (nici), în voi înșivă, dar este înscris în Cartea (Lawh Mahfuz) înainte de a le aduce. Adevărat este ușor pentru Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).
Chiar și frunzele cad din ramurile au fost stabilite la 50.000 de ani înaintea lui Dumnezeu a creat cerurile și pământul și întregul univers.
Calamitate care a dus la decese și leziuni apar în plus, a fost numit în funcția de forma unui test, avertisment sau Doom.
Totul este pentru oameni buni la toate supraviețuitorii din Viața de Apoi, în cazul în care acest lucru este pedeapsa, dar pedeapsa a lui Dumnezeu accelerat în lume, Dumnezeu dorește slujitorii lui nu trebuie să fie în pedeapsa în Viața de Apoi (nemuritor), dar destul de doom în lume (scurt și lumina) ca un păcat . Astfel, cei care au fost uciși atunci când Hajj în categoria martiriului, (într-o stare de păcatele iertate întregi de Dumnezeu), astfel că cerul așteaptă victimele au murit. Inshallah.
Ca un avertisment, pentru că oamenii sunt deja împotmolit în eschiveze (asocierea parteneri cu Dumnezeu), și ființe umane de ucidere reciproc (fac zholim), inclusiv războiul din Est Ucraina, Siria, Irak, Afganistan, Africa de Nord, Yemen și lăcomia umană peste bogăție și putere.

(BBC) - Bilanțul victimelor din Indonezia din cauza căderii rola incidente în Haram, Mecca, a crescut la șase.
Certitudinea se propune Informații de punere în aplicare Funcția socio-culturală Consulatul General în Jeddah, Sharif Shahab.
"Cetățenii din Indonezia care au murit ca urmare a macaralei incident a ajuns la șase. Când acumulate cu leziuni, toate victimele au ridicat la 37 de persoane ", a declarat Sharif a declarat pentru BBC Indonezia, Jerome Wirawan.
Anterior, cele două victime au murit din Indonezia cunoscut din îmbarcare Medan (MES 09) și îmbarcare Jakarta-Bekasi (JKS 03).
Încă patru decese a constat din două persoane de la îmbarcare Medan, cel de îmbarcare Padang, și un alt de îmbarcare Jakarta-Bekasi.
Cauze
Pentru a examina amploarea prejudiciului și nivelul de siguranță în jurul Haram, guvernatorul regiunii Mecca, Prince Khalid al-Faisal, a ordonat convocarea anchetei.
Cu toate acestea, directorul general al Autorității Apărării Civile din Arabia Saudită, Abdullah bin Suleiman al-AMR, susținând că un vânt puternic este cauza căderea rola care a lovit Marea Moschee din Mecca, omorând cel puțin 107 de persoane, vineri (11/09).
Potrivit lui, viteza vântului curent 83 km / h, urmat de ploi abundente care doborât copaci și semnele de circulație.
Când intervievat de postul de televiziune Al Arabiya-, Al-Amr a negat, de asemenea, rapoarte care fulger a lovit rola până când sa prăbușit aparat.
Furtună
Bazat pe mărturia martorilor, vânturile lovitură în zona Haram înainte colaps scripete este într-adevăr foarte puternic.
Dave Ariant Yusuf, un consilier Hajj o agenție de turism din Indonezia, ma uit la cum vânt provoacă plastic, carton, și diverse gunoi fâlfâind până când se ajunge la o înălțime de șase etaj camera de hotel unde locuia. Hotelul este situat la aproximativ 50 de metri de pe pagina Haram.
"Cerul a devenit întunecat. Vântul este foarte puternic și brusc fereastră cameră de hotel vibreze. Ploaia a venit foarte greu și dura până la 30 de minute. Apoi, brusc, a fost un boom puternic. Mai târziu am știut că era sunetul atunci când macaraua a căzut ", a spus Dave.
Intelectuali Arabia criticat guvernul că ar trebui să acorde o atenție la siguranța rezidenților și pelerini.
Siguranță
Indiferent de factorul meteorologic, Irfan Al-Alawi a Patrimoniului Fundației islamice Cercetare cu sediul in Mecca, a declarat că guvernul saudit trebuie să se gândească cu privire la siguranța de rezidenți și pelerini să-și amintească există o rolă mare de 15 în jurul Haram.
"Întreaga regiune (moschei) ca zona de constructii. Arabia Saudită trebuie să regândească strategia de sănătate și siguranță pentru că există 800.000 de oameni în moschee, atunci când a avut loc incidentul ", a declarat Al-Alawi.
Al-Alawi este unul dintre savanți care au criticat cu voce tare de construcție în jurul zonei de Haram. Potrivit lui, construcția realului distruge urmele Profetului Muhammad în timpul vieții.
Construcție se extinde în jurul zonei Haram a 400.000 de metri patrati, care poate găzdui 2,2 milioane de persoane simultan.

Guvernul saudit a început să se rostogolească o anchetă în cazuri de colaps acoperiș de un scripete la Marea Moschee din Mecca City, care a ucis cel puțin 107 de persoane, inclusiv doi cetățeni indonezieni.
Ancheta a fost realizată în urma ordinele guvernator al regiunii Mecca, Prince Khalid al-Faisal, la scurt timp după un scripete roșu prăbușit și a lovit Haram, vineri (11/09).
Anterior, directorul general al Autorității Apărării Civile din Arabia Saudită, locotenent Sulayman Bin-Abdullah al-Amr, a declarat că viteza vântului 83 kmh si Heavy Rain puternică este cauza incidentului.
Factori legați de siguranță de construcție în jurul valorii de lumina reflectoarelor. Haram
Indiferent de factorul meteorologic, Irfan Al-Alawi a Patrimoniului Fundației islamice Cercetare cu sediul in Mecca, a declarat că guvernul saudit trebuie să se gândească cu privire la siguranța de rezidenți și pelerini să-și amintească există o rolă mare de 15 în jurul Haram.
"Întreaga regiune (moschei) ca zona de constructii. Arabia Saudită trebuie să regândească strategia de sănătate și siguranță pentru că există 800.000 de oameni în moschee, atunci când a avut loc incidentul ", a declarat Al-Alawi.
Al-Alawi este unul dintre savanți care au criticat cu voce tare de construcție în jurul zonei de Haram. Potrivit lui, construcția realului distruge urmele Profetului Muhammad în timpul vieții.
Construcție se extinde în jurul zonei Haram a 400.000 de metri patrati, care poate găzdui 2,2 milioane de persoane simultan.
Numărul de leziuni din Indonezia a ajuns la 31 de persoane.
Beneficiu
Între timp, numărul de victime au murit din rola incidentul se încadrează în Haram a ajuns la 107 de persoane și rănind alte 230.
Cifrele includ decese de la Indonezia șase dintre ei, numit Masnauli Hasibuan de îmbarcare Medan (MES 09) și Siti Rasti Darmini de îmbarcare Jakarta-Bekasi (JKS 03).
Numărul de cetățeni care sunt victime includ 31 de persoane rănite. Ei au fost tratați în diferite locuri, inclusiv în un spital Nur, Spitalul Jahir, și Regele Abdullah Spitalul.
Din informațiile de la Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Cultelor, Consulatul general al echipei Indonezia și echipa încă în căutarea pentru Haji analizeze posibilitatea de a altor cetățeni care sunt victime ale pelerini indoneziene sunt oferite cele mai mari închinători.
Ministrul Cultelor Lukman Hakim Saifuddin a promis că guvernul va oferi despăgubiri pentru morți și răniți.
"Desigur, guvernul va oferi despăgubiri pentru decese și vătămări au fost suferit handicap fizic ca dispoziții de asigurare care există în fiecare dintre pelerini noastre", a spus el.
Geneza prăbușirea scripete în Haram, Mecca, Arabia Saudită, vineri (11/09), a lăsat cel puțin 107 de oameni au murit. Incidentul, care a avut loc înainte de procesiunea pelerinaj este unul din terfatal în ultimii 28 de ani.
Aici sunt nouă a incidentelor mai fatale legate de punerea în aplicare a unei serii de Hajj în Arabia Saudită
2015: Cel puțin 107 persoane au murit și sute au fost rănite când un acoperiș scripete sa prăbușit, astfel încât întâmpla Haram.
2006: Mai mult de 360 de pelerini au murit din mase călcate în picioare care au fost supusi lapidare a ritualului diavolul în Mina, o vale în deșert care se află la cinci kilometri de orașul Mecca. În sezonul de pelerinaj, care, o clădire de opt nivel care servește ca loc unde să stea lângă Marea Moschee prăbușit și stânga cel puțin 73 de oameni au murit.
2004: Mass înghesuiți în Mina a dus la sute de oameni au fost călcate în picioare. Ca urmare, 244 de persoane au murit și sute de răniți în ultima zi a punerii în aplicare pelerinajului.
2001: Cel puțin 35 de pelerini au murit de o busculadă masă în Mina în ultima zi a pelerinajului.
Nu mai puțin de două milioane de oameni urmeze Hajj în Arabia Saudită, în acest an.
1998: Aproximativ 180 de pelerini s-au călcat în picioare panică în masă după mai multe dintre ele au căzut de la pasaj în timpul ritualului de implementare jumrah în Mina.
1997: Cel puțin 340 de pelerini au murit din cauza incendiilor din cort localitatea în Mina. Mai mult de 1.500 de persoane au fost rănite.
1994: Aproximativ 270 de pelerini au murit din cauza maselor Stampede în timpul ritualului de implementare jumrah în Mina.
1990: Incidentul cel mai fatal a avut loc atunci când masele înghesuiți în tunelul care duce la Mecca. Un total de 1.426 de oameni au murit.
1987: Ciocnirile dintre pelerini iranieni și forțele din Arabia Saudită a provocat 402 de persoane au murit. Notă guvernul saudit a declarat că victimele constat din 275 de oameni de origine iraniană, 85 cetățeni saudiți și funcționari, și altele 42 sunt pelerini de diferite naționalități. Ceilalți mai mult de 600 suferit leziuni.

TEMEIUL Hajj și Umra


De
Sheikh Abdul Azhim bin Abdullah al-Khalafi


Abu Hurayrah Radi anhu, că profetul "alaihi wa sallam a spus:

العمرة إلى العمرة كفارة لما بينهما, والحج المبرور ليس له جزاء إلا الجنة.

"Umrah pentru Umrah este un păcat între ei, și Hajj Mabrur nici o răsplată pentru el în plus față de cer." [1]

"Anhu, care profetul" Ibn Mas'ud Radi alaihi wa sallam a spus:

تابعوا بين الحج والعمرة فإنهما ينفيان الفقر والذنوب, كما ينفي الكير خبث الحديد والذهب والفضة, وليس للحجة المبرورة ثواب إلا الجنة.

"Iringilah între Hajj și Umra atât pentru păcat nega și a sărăciei, precum și suflantă foc îndepărtează impuritățile (rugina) de fier, aur și argint, și nu există nici o răsplată pentru Hajj Mabrur dar Paradise". [2]

De la Abu Hurayrah, a spus el, "am auzit profetul" alaihi wa sallam a spus:

من حج لله عزوجل فلم يرفث ولم يفسق رجع كيوم ولدته أمه.

"Cine nu Hajj sincer pentru Allah Atotputernicul fără crudă și kefasiqan, apoi sa întors fără de păcat, ca atunci când el a fost născut de mama lui." "[3]

Anhuma Ibn 'Umar Radi ", profetul" alaihi wa sallam, a spus:

الغازي في سبيل الله والحاج والمعتمر, وفد الله, دعاهم فأجابوه. وسألوه فأعطاهم.

"Oamenii care se lupta pe calea lui Allah și oamenii care merg pentru Hajj si Umrah, este delegatul lui Dumnezeu. (atunci când) Dumnezeu le-a numit, îndeplinesc chemarea. Și (când) L-au întrebat, Dumnezeu grant (le solicita). "[4]

De-a lungul Hajj Umrah este Angajamente Realizarea dată în viață, pentru fiecare musulman, Baligh, inteligent, libertate și Capabil

Cuvântul lui Allah Ta'ala:

إن أول بيت وضع للناس للذي ببكة مباركا وهدى للعالمين فيه آيات بينات مقام إبراهيم ومن دخله كان آمنا ولله على الناس حج البيت من استطاع إليه سبيلا ومن كفر فإن الله غني عن العالمين

"Într-adevăr, casa a fost construita prima pentru (locul de închinare) este omul care a fost în Bakkah Baitullah (Mecca) binecuvântată și o orientare pentru toată omenirea. El nu sunt semne că Real, (printre altele) Stația de Avraam; oricine a intrat ea oameni-atât (Baitullah a) a fost în condiții de siguranță; face Hajj este o datorie a omului față de Dumnezeu, care este (pentru), persoanele care pot călători la Casa. . Oricine neagă (obligații Hajj), Allah Mahakaya (nu au nevoie de nimic) of the Worlds "[Ali 'Imran: 96-97]

De la Abu Hurayrah, a spus el, profetul "alaihi wa sallam a predica în mijlocul nostru, el a spus:

أيها الناس قد فرض الله عليكم الحج فحجوا, فقال رجل: أكل عام, يا رسول الله? فسكت, حتى قالها ثلاثا, ثم قال صلى الله عليه وسلم: لو قلت نعم, لوجبت, ولما استطعتم. ثم قال: ذروني ما تركتكم, فإنما هلك من كان قبلكم بكثرة سؤالهم واختلافهم على أنبيائهم, فإذا أمرتكم بشيء فأتوا منه ما استطعتم, وإذا نهيتكم عن شيء فدعوه.

"Este obligatoriu pe pelerinaj, apoi plătească săraci (pelerinaj)." Deci, există o zicală, "este în fiecare an, O, Mesager al lui Allah?" Atunci el a fost tăcut, până când persoana este de a spune de trei ori, apoi profetul "alaihi wa sallam a spus, "Dacă spun da, va deveni, fără îndoială, o datorie și cu siguranță nu va fi în măsură să (face acest lucru)." Apoi a zis: "Să-mi cum te-am lăsat. Cu siguranță că a distrus oamenii înainte de o mulțime de a cere și de multe nu sunt de acord cu Profetul lor. Dacă am comandat ceva pentru tine, apoi efectuați dvs. la fel de mult ca tine. Și dacă interzic ceva, apoi se lasă. "[5]

Ibn 'Umar Radi anhuma, a spus el, "profetul alaihi wa sallam a spus:

بني الإسلام على خمس, شهادة أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, وإقام الصلاة, وإيتاء الزكاة, وحج البيت, وصوم رمضان.

"Islamul este construit pe cinci piloni: (1) testament că nu există nici un Dumnezeu, are dreptul de diibadahi corect, dar Allah și că Muhammad este Trimisul lui Allah, (2) să stabilească rugăciune, (3) practica de caritate regulat, (4) pelerinajul la Casa, și ( 5) postul Ramadan. "" [6]

Din Ibn 'Abbas anhuma, a spus el, "The Messenger" alaihi wa sallam a spus:

هذه عمرة استمتعنا بها, فمن لم يكن عنده الهدي فليحل الحل كله, فإن العمرة قد دخلت في الحج إلى يوم القيامة.

"Este un pelerinaj pe care le te distrezi cu ea. Cei care nu hadyu (sacrificiul animal) au, atunci el ar trebui să bertahallul general, pentru că pelerinajul a ajuns la Hajj până în Ziua Judecății. "[7]

De Shabi bin Ma'bad, a spus el, "m-am dus să văd" Umar, iar apoi i-am spus:

يا أمير المؤمنين, إني أسلمت, وإني وجدت الحج والعمرة مكتوبين علي, فأهللت بهما, فقال: هديت لسنة نبيك.

"O Comandantul Credincioșilor, de fapt am convertit la Islam, și eu sunt sigur că eu sunt pelerinaj și Umrah deja obligatoriu, apoi am început să lucreze la ambele ei se închină." Apoi a zis: "Ai ajunge instrucțiuni ei de a pune în aplicare Sunnah Profetului tău." "[8]

[Copiat din cartea Al-Wajiiz FII Fiqhis Sunnah wal Kitaabil Aziiz, Autor Shaikh Abdul Azhim bin Badawai al-Khalafi, Issue Ghid Indonezia Fiqh complet, Translator echipei Tashfiyah LIPIA - Jakarta, Editura Ibn Kathir, Tipărit în Ramadan 1428 - septembrie 2007M]

No comments:

Post a Comment