!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 11, 2015

Stormer, tørke rammet Asia, undergang eller tegn på apokalypsen?

Turen var ikke ferdig (366)

(Del 366), Depok, West Java, Indonnesia 8. september 2015 19:19 pm).

Stormer, tørke rammet Asia, undergang eller tegn på apokalypsen?

Nå sandstormer rammet de fleste land i Midtøsten, og drepte seks personer, selv byen Mekka også kraftig regn og torden, tørke og flom også rammet Asia samt Indonesia.
Hvorvidt dette er straff eller advarsel til mennesker som de fleste har glemt at alle naturfenomener, er det satt (sunatullah), slik at folk menginstropeksikan seg å ikke lenger fortsette å gjøre urett, drepe hverandre, grådig økonomisk og politisk makt, eller kontinuerlig begå shirk (assosiere partnere med Gud).
Gud advarer om at det er nasjoner som tidligere til tross for at avansert teknologi, rik (ha et hjem og mange luksus palass) og mye rikdom, men fordi du gjør zholim deres undergang ved å tørke dem med en flom, jordskjelv eller andre naturfenomener forårsake.

Sandstormer lut Midtøsten, dusinvis av innleggelse seks døde
(BBC) - Utsikt mot byen Homs i Syria rammet av sandstormer.
Sand storm rammet den vestlige regionen av Midtøsten, forårsaker flere titalls mennesker ble innlagt på sykehus og oppmuntre tjenestemenn utstedt en advarsel om helse.
Stormen treffer noen områder i Syria mandag (07/09), og på tirsdag morgen (08/09) spredte seg til flere andre land.
De fleste av Libanon, Israel, Tyrkia og Kypros berørt av disse sandstormer.
Libanons offisielle nyhetsbyrået proklamere en kvinne døde i Nord-Libanon og minst 80 personer ble innlagt på sykehus på grunn av luftveisproblemer.
På grunn av denne stormen den israelske Miljøverndepartementet har også bedt de barn, gravide kvinner og eldre mennesker å bo hjemme.
Media i Syria mens det står på grunn av stormen, slaget i provinsen Idlib og Hama stoppet.
Syriske pro-regjeringen avisen al-Watan, sa sandstormer gjør forby militære helikoptre som eies av regjeringen til å fly.
Dårlig vær er delvis forårsaket av lavtrykkssystem i hele regionen og sanden blir blåst fra øst, det offisielle nyhetsbyrået SANA.
Ifølge SANA, vil dårlig sikt fortsette de neste dagene.

Regntiden og tropiske stormer forårsaket omfattende flom i enkelte områder i Sørøst-Asia, mens oppvarming av det tropiske Stillehavet utgjøre en alvorlig tørke i øst, sier forskerne.
De sier to forskjellige været er vanligvis naturlig, men denne situasjonen er økt på grunn av en varmere verden, og en advarsel ser ut til at denne ekstreme situasjonen kan forverres i fremtiden.
Myanmar, Vietnam og Thailand enkelte områder opplever kraftig nedbør og flom i de siste dagene, det samme som Vest-Bengal, India.
Samtidig, de fleste av de nordlige delene av Indonesia og Thailand opplevde en alvorlig tørke.
Forskere sier at en rekke endringer i det ekvatoriale Stillehavet påvirker værforholdene i den østlige delen av Sørøst-Asia.
Regntiden sør vest for den arabiske hav over toppen av det indiske hav, og dermed redusere nedbør i Sør-Asia og deler av Sørøst-Asia.
El Nino i Indonesia
"I forhold til tørke i Indonesia og enkelte områder i Sørøst-Asia, spesielt i forbindelse med El Nino og dette forventes å fortsette muligheter før etter 2015"
Omar Baddur
Meteorologiske eksperter sa tørr tilstand i Indonesia har lenge vært forventet på grunn av det som er kjent som El Nino - varmer havtemperaturer i det tropiske Stillehavet.
"Vi kan si sikkert at det som skjedde i forbindelse med tørken i Indonesia og enkelte områder i Sørøst-Asia, spesielt i forbindelse med El Nino og dette forventes å fortsette muligheter før etter 2015," sier Omar Baddur, meteorolog ved World Meteorological Organisation.
Forskere sier under en El Nino skjer, jo varmere vannet i Stillehavet nordvest i bevegelse mot øst, slik at regionen opplevde en vannkjøler.
"Vannkjøler bringe tørrere forhold i den østlige delen av Sørøst-Asia - som skjer nå - i kontrast med varmere vann kan fordampe og forårsake regn", sa Edvin Aldrian av Direktoratet for Assessment and Application of Technology (BPPT).
El Nino leverte også en advarsel meteorologer spår indiske monsunen nedbør enn normalt i juli og august.
I løpet av de ti statene i India opplevd en regntid nedbør mangler, sa den indiske Meteorologisk Institutt.
Stadig mye regn
"Vi forventer også at nedgangen i mindre nedbør, i år er forventet El Nino år," sier Tun Lwin, en tidligere leder av Burmas meteorologiske byrå.
"Men intensiteten i regntiden er nå enda sterkere.
"I begynnelsen opplevde vi mye nedbør, på grunn av regntiden som beveger seg mot nord ved foten av Himalaya og deretter monsun skyene begynner å bevege seg fra den øvre delen av sør."
Meteorolog i Myanmar sier landet får nedbør på eksepsjonelle nivåer, forårsaker oversvømmelser og drepte over 80 mennesker og gjorde nesten 250 tusen mennesker på flukt.
Regn av monsun skyer og Typhoon Kommentarer er også drept over 100 mennesker og forårsaket skader i Vest-Bengal, India.
Lwin sa den viktigste faktoren som styrker regntiden er en tropisk syklon.
Forskere sier at El Nino vanligvis svekker regntiden, men nå er det faktisk styrker den tropiske syklonen.
Flom og tørke i Sørøst denne gangen i stor grad i tråd med deres naturlige mangfold, samtidig som du øker intensiteten.
Dette betyr en økning i intensiteten av ekstreme værforhold, sier, er på grunn av en økning i temperaturen i jorden.
"Varmen i atmosfæren og stigende hav og gi ekstra energi under ekstreme forhold, og dermed øke sin intensitet," sa Baddur.
Forskere advarer økning i utslipp av klimagasser, som karbondioksid, felle varme i atmosfæren, og havet oppvarming fører verden klimaendringer.
"Vi kan ikke si hva som skjer i Sørøst-Asia er en direkte effekt av klimaendringer, men vi kan si klimaendringer vil øke ekstreme situasjoner som dette."
Jo mer ekstreme
"Hvis du ser på posten siden 1950, er det å bli sterkere og indeksen viser i år vil være den sterkeste, så langt"
Meteorologiske tjenestemenn i Indonesia sier at El Nino situasjonen blir sterkere.
"Hvis du ser på posten siden 1950, er det å bli sterkere og indeksen viser i år vil være den sterkeste, så langt," sier metereolog Indonesia, Edvin Aldrian.
FN-byrået som rapporten ble grunnlaget for verdens klimaforhandlingene, Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), har advart mot ekstreme forhold slik som kraftig nedbør i korte perioder og tørke.
"I Sørøst-Asia, regnvåte dagen på hele året økt med 22mm per tiår, mens nedbør i regnfull dag ekstrem økning på 10mm per tiår," den siste IPCC-rapporten.
"Men mangfoldet og klimaet er svært forskjellige tendenser i regionen og sesongen," lagt rapporten.

Tatang allerede 25 år som bonde i Indramayu, West Java, og han har gjentatte ganger opplevd en tørke, men årets tørke var mer alvorlig enn tidligere år.
"I fjor var det så yah yah bøndenes avlinger. Men nå mer alvorlig sesongen enn de siste årene," sier Tatang.
Tørke ikke bare i Indramayu, West Java, men også i 11 andre provinser i Indonesia.
Omtrent 25.000 hektar jordbruksland er tørr og de millioner av innbyggerne i Indonesia er forventet å føle effekten, for eksempel mangel på vann til sine daglige behov.
For å takle tørke, talsmann for National Disaster Management Agency Sutopo Purwo Nugroho forklarer fremgangsmåten for å bli tatt av regjeringen.
"Distribution, droping vann-vann ved hjelp av tankskip vann. Deretter fyller lagertanker for vann, avløp reparasjoner, og så videre," sier Sutopo.
I tillegg har regjeringen også planer om å bygge 49 reservoarer i hele Indonesia, klart Sutopo.
I alt 12 provinser i Indonesia ble rammet av tørke
Ikke å plante
Noen områder i Indonesia naturlig og geografisk er et område som er tørr, som Wonogiri, Boyolali og Blora.
Men med den globale fenomenet El Nino, Stillehavet overflatetemperaturavvik, er det påvirker forskjellige land i ekvatoriale regioner. Dette fører til tørke i Indonesia blir større.
Derfor Thomas Jamaluddin, leder av National Institute of Aeronautics and Space rådet bønder ikke menamam ris i denne sesongen.
"Ledelse i tilfelle av landbruket bør det også ta hensyn til tilgang på vann. I mange områder av nye bønder dyrke ris, men deretter rammet av tørken," sa Thomas.
I tillegg Thomas også appellerte til folk som søker vannforvaltning og mange butikken når vannet er rikelig.
Det er anslått at tørken vil fortsette å treffe Indonesia frem til november i år.

Tafsir Al Mu'min Vers 67-85
Vers 67-68: Invitasjonen til folk å ta hensyn til makten av Allah wa Subhaanahu Ta'aala i sin etablering og utvikling av deres liv, og raskt søke Guds ordning Subhaanahu wa Ta'aala.

هو الذي خلقكم من تراب ثم من نطفة ثم من علقة ثم يخرجكم طفلا ثم لتبلغوا أشدكم ثم لتكونوا شيوخا ومنكم من يتوفى من قبل ولتبلغوا أجلا مسمى ولعلكم تعقلون (67) هو الذي يحيي ويميت فإذا قضى أمرا فإنما يقول له كن فيكون (68)

Oversettelse av surah Al Mu'min Vers 67-68

67. [1] Han som skapte deg fra bakken [2], deretter fra en dråpe sæd [3], og fra en blodpropp, så du er født som et barn, så lot deg til voksen alder [4], og deretter bli gammel. Men blant dere det er slått av før det. (Vi gjør det) at du kommer til den tidsperioden som er angitt [5], slik at du forstår [6].

68. Han var den som slår av og på [7]. Så da han var i ferd med å sette noe saker [8], Han bare bekata til ham: «Vær!" Så blir noe det [9].

Vers 69-78: Skjebnen til de som motsetter seg Guds ord og Hans sendebud, og Allahs ordre Subhaanahu wa Ta'aala til Hans sendebud å være tålmodig og vente på ødeleggelsen av de vantro.ألم تر إلى الذين يجادلون في آيات الله أنى يصرفون (69) الذين كذبوا بالكتاب وبما أرسلنا به رسلنا فسوف يعلمون (70) إذ الأغلال في أعناقهم والسلاسل يسحبون (71) في الحميم ثم في النار يسجرون (72) ثم قيل لهم أين ما كنتم تشركون (73) من دون الله قالوا ضلوا عنا بل لم نكن ندعو من قبل شيئا كذلك يضل الله الكافرين (74) ذلكم بما كنتم تفرحون في الأرض بغير الحق وبما كنتم تمرحون (75) ادخلوا أبواب جهنم خالدين فيها فبئس مثوى المتكبرين (76) فاصبر إن وعد الله حق فإما نرينك بعض الذي نعدهم أو نتوفينك فإلينا يرجعون (77) ولقد أرسلنا رسلا من قبلك منهم من قصصنا عليك ومنهم من لم نقصص عليك وما كان لرسول أن يأتي بآية إلا بإذن الله فإذا جاء أمر الله قضي بالحق وخسر هنالك المبطلون (78)

Oversettelse av surah Al Mu'min Vers 69-78

69. Har du ikke sett folk som alltid har benektet åpenbaringer Allah [10]? Hvordan de kan avverges [11]?

70. (Nemlig) de som fornekter Book (Koranen) og åpenbaring brakt av Våre sendebud som Vi sendte. Senere vil de vite,

71. når sjakler og kjettinger plassert rundt halsen [12], som de ble dratt,

72. i veldig varmt vann, deretter ble de brent i ilden,

73. Da sa til dem [13]: "Hvilken av idolene som du brukte til å knytte [14],

74. (du tilber) foruten Allah? »De svarte:« De har gått bort fra oss, selv om vi var aldri tilbe noe [15]. "Dermed Gud lar komme på avveie de vantro [16].

75. [17] Det [18] er fordi du juble i jorden uten hensyn til sannheten, og fordi du alltid juble (i ulydighet) [19].

76. (Det sies til dem): "Gå inn gjennom porten til helvete [20], og å bo i det Så det er det verste av steder for folk som er arrogante [21].".

77. Så vær tålmodig du (Muhammad) [22], er Guds løfte er sant. Selv om vi vise deg de mest straff Vi ancamkan til dem, ellers du Vårt Mercy (før døden på dem), men for dem er vi tilbake.

78. [23] Og ja, sendte Vi sendebud før deg (Muhammed) [24], blant dem er det at vi fortelle deg, og blant dem er det (også) er ikke vi fortelle deg. Ingen av apostlene bringe et mirakel, med mindre tillatelse av Allah [25]. Så når det kom kommando av Allah [26], (for alle tilfeller) er bestemt av rettferdig [27]. Og når det var [28] være uheldige mennesker som klamrer seg til forfengelighet [29].

Vers 79-85: lovene endres ikke, de lærdommer som kan trekkes fra hendelsene i de tidligere folkeslag, og at troen i tid av undergang har kommet ubrukelig.

الله الذي جعل لكم الأنعام لتركبوا منها ومنها تأكلون (79) ولكم فيها منافع ولتبلغوا عليها حاجة في صدوركم وعليها وعلى الفلك تحملون (80) ويريكم آياته فأي آيات الله تنكرون (81) أفلم يسيروا في الأرض فينظروا كيف كان عاقبة الذين من قبلهم كانوا أكثر منهم وأشد قوة وآثارا في الأرض فما أغنى عنهم ما كانوا يكسبون (82) فلما جاءتهم رسلهم بالبينات فرحوا بما عندهم من العلم وحاق بهم ما كانوا به يستهزئون (83) فلما رأوا بأسنا قالوا آمنا بالله وحده وكفرنا بما كنا به مشركين (84) فلم يك ينفعهم إيمانهم لما رأوا بأسنا سنة الله التي قد خلت في عباده وخسر هنالك الكافرون (85)

Oversettelse av surah Al Mu'min Vers 79-85

79. [30] Det er Allah som gjorde storfe for deg, de fleste av dere ri og noen du spiser.

80. Og for deg (ikke lenger) andre fordeler ham (storfe det), og at du oppnår et formål (mål) som er lagret i ditt hjerte (med kjøring) [31]. Og ved å drive dyrene, og de blir transportert om bord.

81. Og Han viste tegn (i hans makt) til deg [32]. Så skiltene (kraften av) Allahs det som du fornekter [33]?

82. [34] Har de ikke reist på jorden, og deretter merke [35] hvordan slutten av dem før dem [36]. De var mer og mer intens styrke og (flere) relikvier av sivilisasjonen på jorden [37], så hva de tjener ikke kan hjelpe dem [38].

83. [39] Så da apostlene kom til dem med den reelle bevis [40], de er fornøyd med sin eksisterende kunnskap [41] og de er omgitt av (undergang) de pleide å mock mock.

84. Da de stod overfor Vår undergang, sa de [42]: «Vi tror bare på Allah alene, og vi avviser gudene som vi forbinder med Gud [43]."

85. Deretter sin tro når de hadde sett undergangen av oss ikke lenger nyttig for dem. Det er Sunnah (bestemmelser) Allah som har vært tro mot sine tjenere [44]. Og når det være uheldige vantro [45].

[1] Videre Han sementert tilfelle av monoteisme, ved å erklære at han er din Skaper, som konverterer etableringen av hendelsene har du. Derfor Han som skapte deg, så tilbe Ham alene.

[2] Det er å lage dine fedre Adam 'alaihis hilsener fra bakken.

[3] Dette er starten på en prosess med hendelser Adams etterkom når i magen av sin mor, som av sæd, og deretter bli en alaqah (blodpropp), deretter ble mudhghah (kjøttklump), deretter brukt bein og bein var innpakket i bacon ( se Al de troende: 14).

[4] Det er alderen når mer og mer perfekt styrke, aldersgruppen 30 til 40 år.

[5] Når det ender din alder.

[6] Delstaten deg, slik at du vet at det du opprette hendelser har Mahasempurna hans makt, og at ingen har rett til å bli tilbedt, men Ham.

[7] Han som eier slå av og på, slik at en person ikke ville ha dødd enten som en årsak eller uten grunn uten Hans tillatelse. Han sier: "Og aldri forlenge livet til en langlivet eller redusert sin alder, men den (allerede etablert) i Boken (Lawh Mahfuz). Sannelig er det lett for Allah "(Trans Fatir.: 11).

[8] Stor eller liten.

[9] Ingen var i stand til å motstå og forebygge.

[10] Det er så klart og lyst. Denne setningen er merkelig å anta at deres dårlig tilstand.

[11] Det er hvordan de kan dreies bort fra Guds ord er så opplagt? Likevel hvor ellers ville de gå etter en perfekt forklaring på dette? Gjorde de finner et vers klarere i motsetning til Guds ord? Nei, ved Gud, de fant ham ikke. Eller om de fant noen tvilsomt at i tråd med deres ønsker og så bruke den til å angripe tapsutsatte Guds ord, for å forsvare sin sleaze? Virkelig ille utveksling dem og alternativene de velger for seg selv benekter boken som kom til dem fra Allah brakte hans apostler, hvor de er de mest menneskelige og mest riktige og mest edle sinn. De belønning er helvete, som beskrevet i neste avsnitt.

[12] Slik at de ikke kan bevege seg.

[13] Mens kritisert hardt.

[14] Det er om de kan gi deg fordeler og unngå de fleste av undergang?

[15] De fornekter sin tilbedelse ham, og idolene ble presentert, så Allah wa Subhaanahu Ta'aala sa: «Sannelig deg og hva du tilber utenom Allah, er agnet fra helvete, må du gå inn i det.» (Trans. Al Anbiya: 98)

Ifølge Shaikh Som Sa'diy, -og dette kan bety mer sterk-oppfatning at de mener med disse ordene er å gjenkjenne batilnya dyrkingen av guden-tilbad det, og at Gud har ingen partnere. De er misforstått og falsk tilbedelse, selv tilbedelse som ikke rett til å bli tilbedt. Dette indikeres med et ord av Allah den Opphøyde, "Så Gud kan komme på avveie de vantro."

[16] Nemlig som at villfarelse de holder over hele verden, er frafallet klart for alle, slik at de anerkjenner misgjerninger på oppstandelsens dag, og det er sant Allahs ord Ta'ala, "Og de som oppfordret andre enn Allah allierte, er det ikke følge (en tro). De følger ikke annet enn bare fordommer, og de er bare gjetter "(Trans Yunus. 66) Dette vises også ved Allahs ord Ta'ala". Og hvem er mer på villspor enn de som tilber guder andre enn Allah som ikke gjør det kan tillate (bønn) inntil dommedag henne og deres forsømmelse av (oppmerksomhet) til sine bønner "? (trans Al Ahqaaf: 5.)

[17] Det sies også til folket i helvete.

[18] At straff sortiment den.

[19] Det er fordi du juble og stolt med løgn at du holder og med visshet om at vitenskapen menyelisihi apostler og din arroganse mot Guds tjenere urettferdig og kaos som Allahs ord Ta'ala i slutten av dette kapitlet, "Så når sendebud kom til dem med den virkelige bevis, de er fornøyd med sin eksisterende kunnskap "(trans Al-Mu'min. 83) Og som Allahs ord Ta'ala på Qarun". Ikke vær for stolt; Gud liker ikke de som er for skryte "(trans Qarun.: 76). Ha det gøy som dette lystig forkastelig som krever en straff, i motsetning til å fryde verdig at fryde seg i nyttig kunnskap og gode gjerninger, som i ordet Allah, den Opphøyde, "Si:« Av nåde av Allah og Hans nåde, la dem fryde seg med den gave Gud og Hans nåde er bedre enn hva de samle "(trans Yunus.: 58)...

[20] Hver av disse lagene er i samsvar veldedighet.

[21] I det stedet de ble ydmyket og nedverdiget, fengslet og torturert og vekslende føler høy varme og kulde er høy.

[22] I forkynnelse mot ditt folk, og avbrudd i deres smak. Slik at du kan være tålmodig, det sannsynligvis tror at Guds løfte er sant. Han vil hjelpe sin religion, og hever sin dom, og hjelpe sine apostler. På samme måte, slik at du kan være tålmodig, så husk at straffen vil ramme fiendene dine, hvis ikke verden, så i det neste, siden deres retur til Gud, så Han vil belønne dem i henhold til hva de gjør. Ta'aala Subhaanahu wa Allah sier: "Og ikke noen gang du (Muhammad) tror at Allah er uvitende om hva som er gjort av de som gjør feil. Sannelig Allah gir pusterom for dem helt til den dagen når øynene (sine) øyne utvidet, "(. Trans Ibrahim: 42)

[23] Da Allah wa Subhaanahu Ta'aala underholde ham og menyabarkannya med å minne brødrene Han vil blant apostlene.

[24] Det å forkynne for sitt folk, og de var pasient med hans folk lidelser.

[25] Siden de er tjenere av settet. Derav forslaget til apostlene for å bringe punkt (et mirakel) som de ønsker etter at Gud bringer vers som viser sannheten om hans apostler var et forslag som er urettferdig og tyngende selv.

[26] For å dømme blant apostlene og deres fiender.

[27] Det tilsvarer sin plass og i tråd med sannheten, at ved å spare apostlene og tilhengere, og ødelegge dem som benekter.

[28] Når gitt en beslutning.

[29] Den naturen de er onde, vitenskap og veldedighet som oppstår fra dem er tomhet, og målet er tomhet. Derfor bør de adressert dette verset å bekymre deg hvis kontinuerlig over deres løgn, så vil de miste som generasjonen før dem har vært et tap, fordi de ikke har noe mer godhet og det er ingen garanti trygg fra straff i bøkene tidligere.

[30] Allah wa Subhaanahu Ta'aala gi favoriserer til sine tjenere å gjøre til sine kveg som de avleder de ulike fornøyelser, inkludert fordelene med ridning det, fordelene ved å spise kjøtt, drikke melk, varme kroppen med huden, og gjør ulike verktøy av lær, pels og hår.

[31] Det er opp til et fjernt land med en følelse av lykke og glede.

[32] Den viser Hans enhet, Hans navn og hans natur. Dette inkluderer de største favoriserer, hvor han viste sin versene til sine tjenere, både i seg selv og i horisonten, og kaller sine tjenester slik at de kjenner ham, setter pris på ham og for å minne Hans.

[33] Det er det verset som av versene hans som du ikke kjenner igjen, fordi det har vært i ditt hjerte at alle versene og favoriserer fra ham, slik at det ikke er plass til å avvise og ikke noe sted å snu, selv om det krever en fornuftig person å øve oppriktighet å arbeide for å adlyde ham, underdanig til ham og beskjeftiget seg med tilbedelse Ham.

[34] Allah wa Subhaanahu Ta'aala invitere dem som fornekter apostel til å reise på jorden enten med hjertet og kroppen samt spørre folk som vet.

[35] Mens du tenker, ikke bare for å se, men deres hjerte er uaktsom.

[36] Fra de foregående folk, som 'Aad, Thamud og andre, hvor de var større styrke og flere eiendeler og mer arv.

[37] I likhet med de bygg, inventar, fort og palasser.

[38] Når det gjelder disse budene (å straffe dem). Når kraften de ikke er nyttige, er de ikke i stand til å ta det opp med deres eiendom, og er ikke i stand til å gjemme seg bak sin festning.

[39] Deretter nevner Allah deres stor feil.

[40] Det er de himmelske bøker, mirakler, nyttig kunnskap som beskriver brukeren i stedet for frafall, rettigheter forfengelighet.

[41] De var fornøyd med den kunnskapen som er på dem mener er at de har hatt nok med vitenskapen som er på dem, og ikke føler behov for lenger til vitenskap undervist av apostlene av dem, selv de undervurderte og mock informasjon brakte apostlene. Allerede være informert, at spenningen de viste sin lojalitet til Allahs godkjennelse berpegangnya de motsetter seg sannheten til ham og førte apostlene. Inkludert i eksempelet med vitenskap at mennesker er vanligvis stolte av ham er vitenskapen om filosofi og vitenskap Mantiq Hellas, hvor den kunnskapen som de hevdet mange vers i Koranen, redusere sin prakt i menneskets hjerte, og gjør argumentene som overbeviste og qath'i (definitivt) som argumenter lafzhi som ikke bærer den minste tillit, de akt grunn folk dumme og forfengelighet i stedet for argumenter. Disse inkluderer avvikende holdninger i Guds ord, og mot det, wallahul musta'aan.

[42] Som en gest av anerkjennelse, men når denne erkjennelsen er ikke lenger nyttig.

[43] Begge statuer og avguder, og vi angre oss fra alt som menyelisihi apostlene, enten i form av vitenskap og veldedighet.

[44] At tro er ikke nyttig når undergang har kommet. Det er fordi tro er troen på nødvendigheten og har vært vitne førstehånds, men tro er bare nyttig når det er usett, det vil si før det er tegn til undergang.

[45] Det er åpenbart sine tap for alle. Mens før at de alltid taper.

KUNNSKAP OM DAGEN SISTE DAG

Av
Dr. Yusuf bin Abdillah bin Yusuf al-wabilKunnskap om dommedag er et spørsmål om det skjulte som er kjent bare for Allah Ta'ala, som det er vist med mange vers i al-Koranen og hadith av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam fordi kunnskap om oppstandelsens dag er den eneste kjente tilfellet av Allah. Han ville ikke vise det til en engel eller sidestilt med en profet som ble sendt [1]. Ingen vet når dommen unntatt Allah Ta'ala.

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam snakker ofte om tilstanden i Doomsday og virulens, slik at folk spurte ham når dommedag. Han opplyste at det er et spørsmål om det skjulte som bare er kjent for Gud, samt vers av Koranen forklarer at kunnskap om når oppstandelsen er noe som Gud reservert for seg selv.

Blant disse er hans ord:

يسألونك عن الساعة أيان مرساها قل إنما علمها عند ربي لا يجليها لوقتها إلا هو ثقلت في السماوات والأرض لا تأتيكم إلا بغتة يسألونك كأنك حفي عنها قل إنما علمها عند الله ولكن أكثر الناس لا يعلمون

"De spør deg om dommedag:" Når skjedde dette? »Si:« Sannelig kunnskap om oppstandelsen som er på siden av min Herre; ingen kan forklare hans ankomst tid, men Ham. Doomsday var svært tung (spetakkel for skapninger) i himmelen og på jorden. Dommen vil ikke komme til deg, men plutselig. »De spør deg som om du egentlig vet. Si ". Sannelig kunnskap om dommedag det er med Allah, men folk flest vet ikke" [Al-A'raaf: 187]

Allah befalte Hans profet, Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam for å forkynne for menneskeheten at kunnskap om oppstandelsen er bare i Allah alene, bare han var den som kjenner problemet klart og når det skjedde, ingen av innbyggerne i himmelen og jorden vet.

Som åpenbart av Gud:

يسألك الناس عن الساعة قل إنما علمها عند الله وما يدريك لعل الساعة تكون قريبا

"Folk spør deg om oppstandelsens dag. Si: «Sannelig kunnskap om timen var bare med Allah." Og vet du (O Muhammad), kan være oppstandelsens dag det er nær tidspunktet "[Al-Ahzaab: 63].

Samt uttalt av Gud:

يسألونك عن الساعة أيان مرساها فيم أنت من ذكراها إلى ربك منتهاها

"(Vantro) ber deg (Muhammed) i oppstandelsens dag, når vil det skje? Hvem er du (som) kan nevnes (tid)? . Rabb din restaurert til slutten (bestemmelse av tiden) "[An-Naazi'aat: 42-44]

Deretter kulminasjonen av kunnskap om oppstandelsens dag vende tilbake til Gud alene.

Derfor, når Gabriel Alaihissallam spurte profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam på dommedag-som beskrevet i hadith at lang Gabriel profeten sallallaahu' alaihi wa sallam sa:

ما المسئول عنها بأعلم من السائل.

"Folk som ble spurt om den ikke vet mer enn den personen som spurte." [2]

Gabriel visste ikke når dommedag det skjedde, så gjorde profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam.

Tilsvarende profeten Isa Alaihissallam, han vet ikke når dommen som skjedde, men han vil gå ned når Apocalypse er nær. Selv (nedgangen av profeten Isa) inkludert store tegn på dommedag, som vil bli forklart.

Al-Imam Ahmad rahimahullah forteller, samt Ibn Majah og al-Hakim av 'Abdullah bin Mas'ud Radi anhu, fra profeten sallallaahu' alaihi wa sallam, sa han:

لقيت ليلة أسري بي إبراهيم وموسى وعيسى, قال: فتذاكروا أمر الساعة, فردوا أمرهم إلى إبراهيم فقال: لا علم لي بها, فردوا الأمر إلى موسى, فقال: لا علم لي بها, فردوا الأمر إلى عيسى فقال: أما وجبتها; فلا يعلمها أحد إلا الله ذلك, وفيما عهد إلي ربي عزوجل أن الدجال خارج, قال ومعي قضيبان, فإذا رآني, ذاب كما يذوب الرصاص. قال: فيهلكه الله.

"På natten var jeg i-Isra'kan til himmelen, møtte jeg med Abraham, Moses og Jesus." Han sa: "Da sa de til hverandre om det gjelder oppstandelsen, da de gjenopprette sin sak til Abraham, så sa han:" Jeg ikke har kunnskap om det, sende saken er Moses. »Så sa han:« Jeg har ikke kunnskap om det, gi tilbake sin sak til Jesus. "Til slutt sa han:" Som for når det skjer, så vet ingen bortsett fra Allah. Blant de åpenbaringer gitt av min Herre allmektige til meg: «Sannelig Dajjal vil komme ut.» Han sa: «Og jeg var bærer to sverd. Hvis han ser meg, vil han være smeltet som tinn smelter. »Han sa:« Så Allah ødelegge det. "[3]

De er Ulul Azmi av apostlene, og de vet ikke når Apocalypse.

Og Imam Muslim fortalt rahimahullah av Jabir bin Abdillah radi anhuma, sa han: «Jeg hørte profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam som sa en måned før han døde:

تسألوني عن الساعة? وإنما علمها عند الله وأقسم بالله ما على الأرض من نفس منفوسة تأتي عليها مائة سنة.

«Du spurte meg om dommedag? Mens vitenskapen er bare på siden av Gud, og jeg sverger ved Allahs navn, det er ikke en levende skapning ble født på denne jord som er hundre år gammel. "[4] [5]

Denne hadith negere muligheten for at profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam vet etter Gabriel spørre ham.

Ibn Kathir rahimahullah sa, "profeten fra folkene som er leder av apostlene, og de dekker -shalawat og hilsener fra Allah være med ham-profeten bærer av nåde, omvendelse som ringer, lederen av krigen, noe som gir en beslutning, som ærer gjest, samleren, hvor alle mennesker samlet seg til ham (for å skaffe syafa'at), der han sa også i den autentiske hadith av hadith Anas og Sahl bin Sad radi anhuma:

بعثت أنا والساعة كهاتين.

Han sendte meg og oppstandelsens dag som to (finger) er. "[6]

Han er nærmere den eksisterende pekefinger og etterpå (langfingeren). Likevel sine omstendigheter, Gud hadde beordret ham til å gjenopprette vitenskapen om Doom til ham hvis du blir spurt om det, sier Allah:

قل إنما علمها عند الله ولكن أكثر الناس لا يعلمون

"... Si:« Sannelig kunnskap om dommedag det er med Allah, men folk flest vet ikke. "[Al-A'raaf: 187] [7]

Alle som tror at profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam vite når Apocalypse, så han er en tosk, fordi vers fra al-Koranen og hadith av profeten nevnt avvise disse forutsetningene.

Ibn al-Qayyim rahimahullah sa: "Og de som hevder å være forskere i vår tid har avslørt løgnene. Han later fornøyd (med kunnskap) når kunnskapen ikke ble gitt til ham at profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam vet når dommedag. "(Veldig fortjent) sa til ham:« Profeten sallallaahu' alaihi wa Salla sa en gang i hadith Gabriel :

ما المسئول عنها بأعلم من السائل.

"Folk som ble bedt om den ikke vet mer enn den personen som spurte."

Deretter forvrenge de den sanne betydningen og sa: "Betydningen er:" Jeg er, og du vet det. "

Det er den største dårskap, og betydningen av de verste overgrepene. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam vite mer om Gud, (den upassende) han fortalte noen han ansett som en neger, "jeg og du vet når dommen var på gang," bare idioter sa: "Tidligere, han vet at han er Gabriel, "når profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ærlig i sine ord, sa han:

ما جائني في صورة إلا عرفته غير هذه الصورة.

"Det er ikke han komme opp med en så fin med mindre jeg kjente ham, annet enn dette.» [8]

I en annen ordlyd:

ما شبه علي غير هذه المرة.

"Han (Gabriel) har aldri forkledd meg til side ved denne anledningen."

Mens i en annen ordlyd:

ردوا علي الأعرابي ...

"Bring meg beduiner ..."

Så gikk de for å se etter det, men de får ikke det.

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam vet at han er Gabriel etter en stund, som det fremgår av Umar Radi anhuma, "Da jeg var stille i lang tid, så sa han:' O 'Umar! Vet du hvem du skal spørre? '»[9]

De som forvrenger betydningen av ordtaket "Han vet at han er Gabriel siden han spurte ham, mens han ikke forkynte følges det bortsett fra etter et intervall tiden har gått!"

Deretter uttrykk i hadith: (ما المسئول عنها بأعلم من السائل) omfatter alle som spurte og spurte, så alle som spurte og spurte om dette Doomsday situasjonen er slik at (like ikke vet). [10]

Tilsvarende er det ingen vits i å nevne de tegn og forkynne for spørreren allerede vet, jo mer så når han ble ikke spurt om tegn.

Og mer bisarr enn dette argumentet er det som er avslørt av as-Suyuti i al-Haawi etter avslørende svar på spørsmål om de hadithene kjente blant menn, "Sannelig, profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke ville forbli i sin grav i tusen år? "Han (al-Suyuti) sa," svarer jeg at dette er usant er det ingen foundation i det hele tatt. "

Deretter avslørte at han skrev en bok om dette problemet med tittelen al-Kasyfu 'an Mujaawazati Haadzihil Ummah al-Alf, der han sa:

Først hadithene som finnes tyder på at disse menneskene alder mer enn tusen år, og forbedringene ikke når fem hundre år; som fortalt av en rekke av verden at alder er syv tusen år, og profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sendt på slutten av den sjette år tusenvis. [11]

Da han nevnte noen av de beregninger som konklusjonen er rett og slett ikke mulig hvis hans tid var femten hundre år. Så nevner han hadithene og atsar-atsar som er forutsatt av ham:

Blant disse er fortalt av ath-Thabrani i al-Kabiir av ad-Dahhak bin Zummal az-Zuhani, sa han: "Jeg hadde en drøm, så jeg forteller profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam," senere sa han at hadith der avslørt :

إذا أنا بك يا رسول الله على منبر فيه سبع درجات, وأنت في أعلاها درجة. فقال: أما المنبر الذي رأيت فيه سبع درجات وأنا في أعلاها درجة, فالدنيا سبعة آلاف سنة, وأنا في آخرها ألفا.

"Plutselig var jeg i (nær) du O Allahs sendebud, på talerstolen som har sju trinn, og du er på stigen av de mest høy", da han sa: «Prekestolen du ser har syv trapper, og jeg var på trappene Den mest høy, betyr det at (alder) verdens syv tusen år, og jeg var i de siste tusen år. "[12]

Han (al-Suyuti) sa at hadith fortalt av al-Bayhaqi i ad-Dalaa-il, og as-Suhail sa at denne hadith dha'if sanadnya, men hadith fortalt av mauquf til Ibn 'Abbaas anhuma gjennom veien -path er autentiske, og ath-Thabrani [13] menshahihkan dette grunnlaget og forsterke det med noen atsar.

Deretter forklarer as-Suyuti at betydningen av ordene av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam: ". ... Og jeg var i de siste tusen år" Poenget er at de fleste muslimer var i den syvende tusen, for å matche historie se-han la til at han ble sendt ved slutten av seks tusen. Hadde han ble sendt i begynnelsen av den syvende tusen, utvilsomt tegn på dommedag så store som Antikrist, nedgangen av profeten Isa, og de stigende solen fra vest har blitt møtt mer enn hundre år før vår tid, fordi oppstandelsen skjedde på den sjuende tusen, mens ingenting skjedde på den tiden, så dette tyder på at resten av året syv tusen mer enn tre hundre år. [14]

Dette er en oppsummering ord som-Suyuti rahimahullah, og (disse ordene) kolliderer med et klart uttrykk i al-Qur-en er også hadithene er autentiske; at livet i verden ikke er kjent av andre enn Allah Ta'ala. Fordi hvis vi kjenner alderen til verden, sikkert vil vi vite når Apocalypse. Du må vite i forkant av versene av al-Koranen og hadith av profeten at dommen ikke er kjent når det skjedde, bortsett fra Allah Ta'ala.

Likeledes at det faktum at det avviser den (tenker på som-Suyuti). Siden vi er i tidlig femtende århundre Hijriyyah, mens Dajjal ikke har kommet ut, og profeten Isa har ikke gått ned. As-Suyuti sier at det er en historie som sier Dajjal ut i begynnelsen av et århundre og 'Isa Alaihissallam ned og drepte ham. Da han bodde på jorden i førti år, mennesker bor i jorden etter solen stiger opp fra vest for hundre og tjue år, og avstanden mellom to puffs (trompet) var førti år gammel, må alt dette skje i løpet av en periode på to hundre år [15 ]. Så basert på hans ord, hvis Dajjal ut nå må det være to hundre år, slik at forekomsten av dommen etter år seksten hundre.

Av dette er det klart kebathilah hver hadith som begrenser en alder av verden.

Ibn al-Qayyim rahimahullah sa i boken al-Manaarul Muniif noen ting som er kjent for ham falskhet av en hadith. Han sa: "Blant disse er menyelisihi hadith tekster av al-Koranen-en åpenbar, for eksempel aldersgrenser hadith verden, som sier at livet til verdens eneste syv tusen år, mens vi var i den sjuende tusenårsperiode. Dette er den mest åpenbare løgner, fordi hvis denne hadith autentisk, vet sikkert alle at dommedag vil inntreffe to hundre og femti-ett år i vår tid i dag. "[16]

Ibn al-Qayyim levde i det åttende århundre Hijriyyah, sa han ord som disse, og har gått på hans ord mer enn seks hundre og femti-to år, men verden har ikke avsluttet.

Ibn Kathir sa: "Så som finnes i bøkene Israiliyyat (historiene stammer fra Israels folk / jødisk-ed.) Og de folket i form av restriksjonsperioden har fortid av tusenvis og hundrevis av år, slik at mer enn én person geistlige lyse -terangan klandre dem inni den, og behandle dem strengt som de fortjener å få det, og også det er en hadith:

الدنيا جمعة من جمع الآخرة.

"Verden er en av uken i de neste ukene."

Denne hadith sanadnya ikke ekte, og heller ikke noen hadith er ikke autentisk Sanad som bestemmer tidspunktet for dommedag som passer. [17]

Som ingen vet når dommedag, så ingen vet når han dukker opp tegn på dommedag. En historie som forklarer at dette året vil bli som dette, og i år vil skje denne saken, er det ikke sant, fordi kalenderen ikke har blitt gjort på den tiden av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, men Umar bin al-Khaththablah er satt som en ijtihad fra ham, og beregnings starter fra begynnelsen av hendelsen utvandring av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam til Medina.

Al-Qurtubi sa: "Egentlig det som er rapportert av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam om bakvaskelse og hendelsene som vil skje, med timingen av et gitt år krever den riktige måten (ved fastsettelse av historien keshahihan) som kan bryte noen ar- gumentasi, er det som (avgjøre) tidspunktet for oppstandelsens dag, ingen vet der det vil skje, heller ikke i hva? (Notatet) at det vil skje på fredag på slutten av tid. Tiden hvor Gud skapte Adam Alaihissallam, men fredag som en? Ingen vet nøyaktig dag unntatt Allah at det er ingen partner for ham, samt tegn på dommedag problem, ingen vet at tiden er sikkert, wallahu vet best. [18]

[Kopiert fra boken Asyraathus Saa'ah, forfatter Abdillah bin Yusuf ibn Yusuf al-wabil, Daar Ibnil Jauzi, Prints Fifth 1415H-1995M, Indonesia Issue Doomsday er Nigh, Beni Oversettere Sarbeni, Leser Publishers Ibn Kathir]

No comments:

Post a Comment