!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 16, 2015

Teme-te de Dumnezeu numai.

Plimbare nu a fost finalizat (371)

(Partea 371), Depok, West Java, Indonnesia, 16/09/2015, 13:29).

Teme-te de Dumnezeu numai.

Dumnezeu în Cuvântul Său în Coran și Hadith (Sunnah) spune omul că singurul lucru să se teamă omenirii este Dumnezeu care a creat cerurile și pământul și toate creaturile.
Umane (credincioșii) Allah, de asemenea, a avertizat că inamicul numărul unu al omului este diavolul (Satan) și cei care fac eschiveze și păgânii.
Dar omul care a făcut asta politeism păgân și oameni (musulmani / credință) a fost obligată să le spun îndrumări corespunzătoare din Coran si Sunnah, astfel încât acestea să se pocăiască, nu continua să facă eschiveze (asocierea parteneri cu Dumnezeu) și se lasă imediat neîncredere și credință în Dumnezeu.
Dacă sunt necredinciosi si face eschiveze l ostilă musulmani și persecuta (luptă) musulmani, desigur, musulmanii sunt obligați să se apere prin a face fisabilillah jihad (lupta pe calea lui Allah), așa cum a făcut Profetul Muhammad Badr și Uhud.
Dacă nu am avea destul putere de foc și sofisticat, desigur, trebuie să ne rugăm lui Dumnezeu pentru ajutor lui Dumnezeu, așa cum a făcut Dumnezeu în bătălia de la Badr, Dumnezeu trimite îngeri să lupte cu dușmanii Profetului Mohamed.
Istoria consemnează, după cum a spus Allah în Coran, dușmanii credincioșilor întotdeauna păgânilor (oamenii nu se eschiveze) și o națiune care ucide întotdeauna și va ucide solii lui Dumnezeu, pornind de la vremea lui Noe, Moise (Faraon și armata lui), al evreii care doreau să-l omoare Rasul (Profetul Isa), precum și alte necredincioși ostile musulmani. Ostilitate a fost o încercare de la Dumnezeu, dacă vom include pe cei care sunt pacient, sau chiar doar frică de Dumnezeu. Si testat daca ajutăm pe frații noștri care sunt acum dușmani dizolimi Islamului.
Numele este foarte familiar Moscheea Aqsa pentru musulmani. Moschee din Ierusalim este a treia moschee sfânt pentru musulmani, după Marea Moschee din Mecca și Moscheea Profetului în Medina.

Majoritatea musulmanilor, de asemenea, a știut dintotdeauna a fost odată un rugăciuni mecca moschee primul. Noua poziție a fost înlocuit Kaaba la Marea Moschee din 17, după Profetul Muhammad a migrat de la Mecca la Medina.

Cel mai renumit Povestea acestei moschee poate fi o chestiune de Isra "și Mi'raj în anul 620. moscheea Aqsa este numit Isra Profetul deveni călătorie final al Haram. Din acest loc, de asemenea, Profetul Muhammad angajat într-o călătorie pentru a Sidrat Al Muntaha sau Lapis cerul la șapte.

Până la momentul în noaptea de Isra 'și Mi'raj, de asemenea, moschee este, de asemenea, cunoscut sub numele de Baitul Maqdis este considerat a fi locul rugăciunilor profetului Muhammed ca imam din adunarea de 25 de apostolilor și proorocilor mai mult de 160.000.

Moscheea Aqsa este, de asemenea, renumit pentru picioare pe complexul sacru al trei religii, Islamul, creștinism și iudaism. În istoria sa, moscheea a fost o dată sub controlul marilor puteri, de la Roman, Bizantin, până Islam.

Moscheea Aqsa este într-adevăr foarte strâns cu musulmanii. Cu toate acestea, există o serie de fapte nu sunt cunoscute despre acest moschee venerabil.
Multe Moscheile

Numele Al Aqsa a fost inițial folosit pentru a desemna site-ul situat în partea de est a Palestinei acest lucru. De fapt, Moscheea Aqsa nu este singura moschee pe site-ul. Pentru a preveni confuzia, complexul istoric este numit cu numele de Al Haram Asyarif alias teren sfânt glorios.

Moscheea Aqsa nu este singura moschee din acest complex. Moschei au fost, de asemenea, strâns legată de istoria Islamului. În plus, Aqsa Mosque există Qibla Moscheea, Masjid Al Sakhra alias Dome of the Rock, Moscheea Buraq, Masjid Marwani, și altele.

Cele mai comune greseli apare atunci când vizualizați o imagine Moscheea Domul Stâncii. Multe persoane care privesc acest moschee, care este Moscheea Aqsa. Întrucât Moscheea Aqsa și Domul Stâncii este cu totul diferit.

Domul Stâncii are un dom auriu. Se spune că acest dom a fost acoperită cu aur. Moschee este, de asemenea, una dintre pictogramele din Ierusalim. Mulți oameni consideră această clădire Moscheea Aqsa. De fapt, atunci când efectuează căutări prin Moscheea Aqsa Google, imaginea dominantă care se desprinde este o imagine de Al Sakhra moschee cu strălucire dom.

Moscheea Aqsa este situat în partea de sud Masjid Al Sakhra. Lungimea clădirii aproximativ 83 de metri. Lățime de 56 de metri. Aproximativ 5.000 de persoane au fost capabili sa fi cazați acest moschee. Dacă împreună cu zona înconjurătoare, care acoperă aproximativ 144.000 de metri patrati. Încărcați la 400.000 de închinători.

Moscheea Aqsa cupola inchisa deoarece este fabricat din tablă. Acest Moscheea a fost construită conform tradiției profetului 40 de ani de la Kaaba.
Mormantul profeților

Nu a fost nici o înregistrare exact cum profeții sunt îngropate în acest loc. Dar în mod clar, mulți prooroci și companionii Profetului Muhammad, ca Salman Farsi, care este înmormântat aici.

Profetul Solomon a devenit unul crede că au murit în jurul Moscheea Aqsa. Mormântul lui este puternic suspectat a fi aici, oricum.
(BBC) - Ciocnirile dintre protestatari palestinieni și poliție israeliene la moschee compusul Al-Aqsa din Ierusalim a intrat în a treia zi, 15 marți, septembrie.
Protestatarii au aruncat cu pietre, focuri de artificii, piese de beton, și cocktailuri Molotov în forțele de securitate israeliene, oficialii poliției a declarat Israel.
El a spus două palestinieni au fost arestați și cinci ofițeri de poliție au suferit răni minore.
Situația poate fi depășită scurt timp după aceea și complexul Al-Aqsa a fost redeschis pentru vizitatori.
Al-Aqsa Mosque -care purificat, fie prin musulmani sau evrei-de multe ori pe site-ul de tensiune între Israel și Palestina.
Israel pentru a permite evreilor să viziteze complexul moschee, care palestinienii considera ca o provocare.
Reacție Iordania
ONU și guvernul SUA a cerut ambelor părți să dea dovadă de reținere.
Țările vecine Israel și Palestina, Iordania, a avertizat că Israelul trebuie să restabilească ordinea în Moscheea Al-Aqsa și împrejurimile sale.
Dacă nu, atunci această situație ar pune în pericol relația dintre Israel și guvernul de la Amman.
"Provocarea de orice fel în Ierusalim va afecta relațiile israeliano-iordanian. Iordania nu a avut de ales, dar să ia măsuri ferme", a declarat Regele Abdullah al Iordaniei.
Iordania a semnat un tratat de pace cu Israelul este responsabil pentru toate aspectele legate de islamizare din compusul Al-Aqsa.

Ciocnirile au izbucnit în moschee compusul Al-Aqsa din Ierusalimul de Est, poliția israeliană a intrat în compusul după moschee.
Mass-media israeliene a raportat, Ynet News, zeci de forțe de poliție au intrat în regiune, a salutat palestinienii cu pietre și petarde.
Ciocniri similare au avut loc la sfârșitul lunii iulie.
Regiunea sacru pentru trei religii este o sursă de tensiuni politice și religioase dintre palestinieni și israelieni, și de multe ori a dus la un conflict violent.
Tensiunile au apărut din nou în urmă cu două săptămâni, în urma unui act de ministru israelian Moshe Yaalon Apărării au fost interzise două grupuri islamice care blocheaza intrarea vizitatorilor evrei la complexul Haram Al-Sharif, care a susținut, de asemenea, evreii.
Cele mai recente ciocniri au izbucnit doar câteva ore înainte de ceremonia de Anul Nou evreiesc, Roș Hașana, care începe la ora apusul duminică (13/9) până marți seara.

Teama de a DUMNEZEU SWT și efectul ÎN VIAȚA un musulman

De
Shaykh Dr. Ali al-Hudzaifi Hafizhahullah


Practica de inimă, o chestiune de mare și glorios. Merit și păcatul este mai mare decât faptele membrelor, deoarece mișcarea membrelor doar să urmezi inima ta. De aceea, se spune, "Inima este conducătorul a membrelor și a altor membri ai corpului sunt bărbați."

Printre practica inimii care încurajează face fapte bune și care poate favoriza un sentiment de iubire până la sfârșit, care poate fi îndepărtat de fapte rele și poate duce la atitudinea ascetismului față de lume și poate reduce pofta este Khauf (frica) și împăratul "(speranță) la Allah atotputernic.

Khauf (teama) la Allah Atotputernicul va ghida inima tuturor bunătatea și-l împiedice de orice rău, în timp ce regele "a condus-l câștige plăcerea și răsplata lui Allah Cel Atotputernic, a suflat pasiune pentru a face fapte mari.

Teama de Allah Preainaltul este o ramură a monoteismului trebuie dedicată numai lui Allah Atotputernicul. Allah Subhanahu wa Ta'ala a ordonat omul să se teamă de El și să interzică teamă afară de El. Allah Preainaltul spune:

إنما ذلكم الشيطان يخوف أولياءه فلا تخافوهم وخافون إن كنتم مؤمنين

Într-adevăr, acestea au fost nimic altceva decât sperie diavolul (vă) cu prietenii săi (închinătorii la idoli de Quraysh), prin urmare, nu vă temeți de ei, dar se tem de Mine, dacă sunteți cu adevărat credincioși [Ali Imran / 3: 175]

Allah Preainaltul mai spune:

فلا تخشوا الناس واخشون ولا تشتروا بآياتي ثمنا قليلا

Prin urmare, nu vă fie frică pentru oameni, (dar) se teamă de Mine. Și nu face schimb de versuri mea cu un preț mic. [Al-Maidah / 5: 44]

Ce se înțelege prin frica sunt: anxietate, depresie, și îngrijorat chinul expuse de Allah Preainaltul ca urmare a actelor ilegale sau renunța la obligațiile, de asemenea, îngrijorat de faptul că Allah Subhanahu wa Ta'ala nu au primit practică shalihnya. Cu aceasta teama, sufletul va fi înlăturat de la lucrurile interzise și s-au grabit de a face bine.

Persoana care are frica după cum sa menționat mai sus, a fost promis de recompense Allah Preainaltul sunt mari în multe versete. Printre acestea cuvântul lui Allah Atotputernicul:

ولمن خاف مقام ربه جنتان) 46 (فبأي آلاء ربكما تكذبان) 47 (ذواتا أفنان

Oamenii care se tem de Allah va primi două paradis. Rabb favorizează atunci care o refuza? Ambele cer, care are copaci și fructe [AR-Rahman / 55: 46-48]

Allah Preainaltul a predica că cei care se tem de El, vor fi salvate de la lucrurile pe care el nu-i place, având în vedere caracterul adecvat și dat un final frumos.
Dacă studiem viața savanți de Salaf, găsim teama de Allah Preainaltul au dominat inimile lor. Acest lucru îi încurajează să continue să îmbunătățească practica și se așteaptă harul lui Allah Atotputernicul. Prin urmare, circumstanțele vieții lor a fost întotdeauna bun, ele sunt, de asemenea, bune sfârșitul duratei de viață, precum și practica binecuvântarea lor deplină.

Frica de laudă este frica care conduce faptele bune, blocarea actelor ilegale. În cazul în care teama că a depășit această limită, aceasta va cauza disperarea natura mila lui Allah Atotputernicul.

Ibn Rajab al-Hanbali rahimahullah spus, "Niveluri de teama ca trebuie să aibă un servitor este de mărimea unui teamă că poate fi împins pentru a face lucruri pe care fardhu și departe de Interzis. Dacă mai mult de un nivel mai sus, astfel încât să poată trezi sufletul pasionat de a face nafilah (practică circumcizia) și ascultare, evita makruh, și nu excesive în lucrurile admise, atunci totul este o virtute lăudabil. Dar dacă se tem mai mult decât orice de mai sus, care poate provoca boli, moarte sau anxietate permanentă care taie toate tipurile de afaceri, atunci o astfel frica nu este lăudabil. "

Că frica trebuie să fie deținută de un musulman în timp ce trăiesc viața în această lume. Și ce despre regele "?

Regele "este ambiția de a realiza răsplata lui Allah în schimbul fapte bune a făcut. Deci cerința regele "este de a face fapte bune, lăsați problemele care sunt interzise sau se pocăiască de el. În ceea ce privește obligația de a părăsi, să se supună dorințelor și speră să Allah Atotputernicul, atunci nu este regele ", dar numai în condiții de siguranță de la simțit trădarea lui Allah Atotputernicul, în timp ce Allah Atotputernicul spune:

أفأمنوا مكر الله فلا يأمن مكر الله إلا القوم الخاسرون

Nu se simt în siguranță de la chinul lui Allah (neașteptate)? Nu este sigur de la Dumnezeu, cu excepția trădare oranag învinși [Al-A'raf / 7: 99]

Allah Preainaltul explică faptul că regele "a fost acolo după efectuarea faptelor bune, fără fapte, regele" nu există. Allah Preainaltul spune:

إن الذين يتلون كتاب الله وأقاموا الصلاة وأنفقوا مما رزقناهم سرا وعلانية يرجون تجارة لن تبور

Într-adevăr, cei care au citit Cartea lui Allah, să stabilească rugăciune regulat, și să petreacă în ceea ce le-am dat în secret sau pe față, ei sunt cei care așteaptă comerț care nu se stinge. [Fatir / 35: 29]

Allah Preainaltul mai spune:

إن الذين آمنوا والذين هاجروا وجاهدوا في سبيل الله أولئك يرجون رحمت الله والله غفور رحيم

Cu siguranță cei care cred, care emigrează și să depună eforturi în calea lui Allah, ei sunt cei care așteaptă harul lui Dumnezeu, și Dumnezeu este Iertător, Milostiv. [Al-Baqara / 2: 218]

Raja ", precum și al-Khauf este inima de cult care nu ar trebui să fie întors la altă valoare decât Allah Preainaltul. dacă există memalingkannya altele decât Allah Atotputernicul, atunci el a căzut într-o baltă de eschiveze.

Și împăratul "este cel mai apropiat atelier să se apropie de Allah Preainaltul. Într-un hadith Qudsi a explicat ca Allah Preainaltul spune:

أنا عند ظن عبدي بي وأنا معه إذا ذكرني

Sunt la fel de robul Meu pretins pentru mine. Și am fost cu el când își aduce aminte meu

Care trebuie să fie făcut de către un musulman este de a combina altele Khauf și regele ". Ambele ar trebui să fie echilibrat. Aceasta este starea Profetului și Messenger și musulmanii. Allah Preainaltul spune:

تتجافى جنوبهم عن المضاجع يدعون ربهم خوفا وطمعا ومما رزقناهم ينفقون

Hull ele sunt departe de pat și ei întotdeauna rugat Domnul său cu frică și speranță, și ei petrec dispoziție pe care le oferim. [ca-Sajadah / 32: 16]

Atunci când un musulman stie acoperire harul lui Allah Cel Atotputernic, generozitatea lui, ușura-l în a da iertare pentru păcatele sunt mari, lățimea de cer lui și cantitatea de recompensa de caritate shalihnya, sufletul lui va fi eliberat, calm, și el va continua să în mod constant optimist și ambițios de a realiza ceea ce este acolo lângă Allah Atotputernicul. În schimb, atunci când a aflat cât de grele pedeapsa lui Allah, chinui să-l foarte greu, calculele sale au fost atât de atent, Ziua Judecății și Iadul este atât de oribil, precum și diverse chinuri în Viața de Apoi, atunci sufletul lui va fi evitat, nestingherit, mereu vigilent și temător de încălcare.

Prin deoarece, în hadith de Abu Hurayrah Radi anhu, profetul "alaihi wa sallam a spus:

لو يعلم المؤمن ما عند الله من العقوبة, ما طمع بجنته أحد, ولو يعلم الكافر ما عند الله من الرحمة, ما قنط من جنته أحد

Să presupunem că un credincios cunoaște chinul pe partea lui Allah, cu siguranță nici unul care ar fi prea ambițios pentru a ajunge la paradisul lui. Și dacă cei necredincioși cunosc compasiunea lui Allah, cu siguranță nimeni nu ar fi disperare din cer lui ajunge
[HR. Muslim]

În cartea Madârijus Salikin, Imam Ibn al-Qayyim rahimahullah spus, "Inima (omului) în drumul său spre Allah Atotputernicul este ca o pasăre, care este în cazul în care dragostea de Dumnezeu ca și cap, în timp ce al-Khauf (frica) și regele" este de două aripi. În cazul în care capul și două aripi sanatoase, el va zbura bine. Cu toate acestea, în cazul în care capul este pierdut, atunci el va muri, iar dacă a pierdut ambele aripi atunci el va cădea pradă vânătorului sau șoimul. "

Fie ca Allah Atotputernicul ne dea și toate musulmanii sensul a ceea ce avem nevoie în viața reală că lumea este plină de înșelăciune.

al-Khauf, și anume teama de mânia și pedeapsa lui Allah Atotputernicul. Cred că ar trebui să fie consolidată în noi, atunci când suntem într-o stare de sănătate. Mai ales în această perioadă, în care lumea are înșela majoritatea oamenilor cu o frumusete fals, care le determina sa neglijarea dhikrullah care în cele din urmă a dus la inimile lor devin greu, mai greu decât de munte de piatră, deși. Na'udzubillah.

Dar regele ", adică speranța sau ambiția de a realiza răsplata lui Allah Atotputernicul, de asemenea, a promis să nu să dispară din inimile noastre, că noi nu dispera de mila lui Allah Atotputernicul.

al-Khauf necesită un musulman pentru a grăbi punerea în aplicare nimic drepturile lui Allah Atotputernicul și păstrați-l departe de neglijare. Aroma va fi, de asemenea, împiedicat alții menzhalimi și motivați pentru a fi demn de încredere, cinstit, corect și nu pierde drepturile altora.

Frica încorporat în acest inima, de asemenea, îl va salva de la înșelăciunea lumii, așa că nu a fost spălat pofta care este interzis, pentru că el este întotdeauna atent la lumea.

Ya Allah! Anugerahkanlah ne temem că ne-ar putea împiedica de la acte imorale; Anugerahkanlah la ascultarea noastră care ne-ar putea duce la cer tale; Și anugerahkanlah la încrederea cu care ne simțim calamitățile din lume ar putea fi lumină.

(Adaptat de vineri predica în Masjidin Nabawi emis de Sheikh Dr. Ali Al-Hudzaifi hafizhahullah pe 8 Shafar 1434 cu titlul de al-Khaufu fi minallah wa Hayâtil Atsaruhu Muslim)

[Copiat din revista editia de As-Sunnah 11 / An XVII / 1435H / 2014M. Editorii Fundația Comitetului permanent Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment